En jävligt trött tjej


inte riktigt hur jag ser ut precis.

Ska strax pallra mig ner och hämta mobilen sen börja städa här hemma. Haha, ska vi vara här ska det i alla fall vara rent till  en början! Blir en ganska lugn kväll tror jag, vilket är både skönt och inte! Jag menar, javisst jag hade gärna varit i Sälen på något av ställena (typ Harrys) men att hyra en stuga vet jag inte om jag hade velat göra. Då hade jag hellre, mycket hellre, hyrt en stuga/lägenhet/rum/whatever i Åre för där är det nästan samma sak som i Sälen exept for one single thing - det är inte hemma. Sälen är en timme härifrån, man känner massa folk och då kan man ju lika gärna bo hemma hos dem om det går.

Någon mer som känner så?
Att när man ändå ska iväg och hyra någonstans så är det skönt om det inte är så nära hemma?

Nej, nu ska jag ta mig iväg! Hörs sen!

Nat

Det bästa på hela året - balen och studenten

Var hos en god vän (och föredetta lärare) idag och fick med mig lite bilder från mösspåtagningen och balen så jag blandar in dem med några av mina egna bilder!























Nat

Inte så lätt som det ser ut!

varför i hela fridens namn ska det vara så svårt att få på en jävla skyddsplast? Nu är det gjort i alla fall - utan bubblor och fingeravtryck. Dock är ju jag så darrhänt att de nere på Expert fick göra det åt mig - tacka gud för det! Fick lämna den på tork tills imorn men whatever, bättre det än att jag själv sitter och pillar för minsta lilla.

Nyår imorgon, inte ett dugg pepp. Men det ändrar sig garanterat! Det här året som började så jävla bra, det får fan sluta bra också! 2011 var grymt de allra flesta månaderna, jag har lärt mig så mycket jag inte visste. Jag har definitivt lärt mig att när någonting verkar vara "too good to be true" då är det så också - som typ på balen, allt verkade perfa tills folk började gå? Dock slutade det ju hur bra som helst! Det brukar dock vara så att vill man så gärna att något ska vara bra - då är det också det, trots missöden. Tänker man att något ska vara dåligt, ja då blir det dåligt!

Vi har inte riktigt fått ihop allt inför imorgon, men nästan i alla fall. Inget Sälen eller Åre för oss i alla fall, det spar vi till ett annat år!



När vi städade uppe i Tandådalen igår var det sjukt mycket folk igång och när man såg alla chilla ner för backen så kunde man fan inte bli annat än sugen. Var jäkligt länge sen jag åkte nu, har inte riktigt velat (ehm, menar att jag varit för feg) åka med mitt knä. Fel vinkel och det åker ur (är jag rädd för iaf) men så fint som det var igår så hade det varit värt det!

Nat

Du får passa dig som satan

Åkte på jobb 06.35 imorse, var ett tag sen jag jobbade i Sälen nu men tempot satt fortfarande kvar. Dagen gick faktsikt relativt snabbt trots att jag inte sov mycket inatt! Så när vi var på väg hem så nickade jag till minst 5 ggr, är så sjukt trött. Sitter iaf i soffan och väntar på mat nu - hel och ren. Gått och längtat efter duschen hela dagen. Hade dock inte räknat med huvudvärk.... Försöker bota den med hög volym i öronen och låtar utan text(jag vet att det är dåligt men det skiter jag i just nu, jag har redan såndär tinnitus som typ kommer och går, ni vet? tror det heter somatisk tinnitus).

Kom på igår natt när jag försökte somna att jag inte varit arg eller förbannad på väldigt länge nu, antar att det har med puberteten att göra, min lilla era som jätteirriterad bitsk hund är nog kanske över. Skönt, för jag gillade verkligen inte att svalla upp - ändå kan man inte riktigt styra det? Dock är det bra att vara lite bråkig ibland - bara inte för mycket, haha.

Nej, vet ni. Nu har jag skrivit nog. Jag ska återgå till min huvudvärk medan ni kan få se på lite bilder från juldagen som jag snott av Ida och Sandra!





Haha, jag var på så jävla bra humör i söndags alltså, bilden förklarar det ganska bra!

Nat


Best Friends




Detta är den fina tavlan jag fick av bästis! Vissa kanske ser men andra inte, att det är korsstyngn. Blev alldeles rörd när jag tog ur den ur kuvertet som den låg i!

Sjukt snygg



Denna jacka från H&M's nya vårkollektion ska lätt införskaffas! Älskar både färg och form!


Har hittills lunchat med Gustav och bara tagit det lite lugnt. Ska strax ta och ringa lite samtal (business) och sedan försöka ta mig iväg en sväng! Hörs senare!

Nat

Which bone in her body should I brake first?

Jag måste bara få säga: Jo visst fan är det nice med mellandagsrea but for fucks sake TAKE IT EASY! Så dåligt som det har sålt i Sverige i år så räcker kläderna till alla. Ja, lite tävlingsinriktad och fräck måste man vara men c'mon butta in andra i klädhängarna? Slita sönder kläderna man tänkt köpa, är det verkligen värt det?

Glad att jag mest kikade runt och bara var på jakt efter en enda grej - en svart normal bh. De hade BH-rea på H&M men där var de fina i svart, brun, creme och vitt slut i 70C. Visste ni btw att den vanligaste bh-storleken i Sverige är 75B? Alla B-storlekar var slut också, haha. Så istället för att köpa två för 150:- köpte jag en grymt skön och enkel svart för 149:-. Bra investering.

Javisstja, jo det var en grej till jag var ute efter och det var Copter (skärmskydd) till mobilen, vill helst slippa repor och fettfläckar, men det var slut både i Mora och i Malung så de fick lov att beställa hem åt mig.


Tycker det är lite dåligt att butiker som säljer Iphones inte har tillbehören i butik.
..

Jag och bästis hade julklappsbyte igår och jag fick världens finaste tavla som hon gjort själv - blev så himlans glad! Den kommer att få en alldeles speciell plats sen när jag flyttar. Ni ska få se bild sen!

Nat

Juldagsparty!

Ja, jag skrev väl inte det igår men igår kväll var det juldagsparty och i och med att det är hemvändarhelg så är det alltid grymt mycket folk! Började kvällen hos Sanne tillsammans med de andra fina flickorna och Simon o Karl och vi har alltid lika kul! Väl på parken drog vi till dansgolvet direkt för där spelade Party Polarna! Sen som alltid när det är mycket folk så tappar man bort varandra, en sekund står de där, nästa är de borta... Letade efter Sandra 1000 gånger igår, haha. Men det är så det ska vara!

Har inte så många bilder från igår, haha, men några iaf. Dem får ni se senare, nu ska jag fortsätta försöka flytta över mitt nummer till min nya mobil.. jävla krångel.

Nat

Pictures

dem är lite suddiga men det får ni leva med!









Nat

Everybody's having fun

Good afternoon ladies and gentlemen! Hur var gårdagen? Min var hur bra som helst! Bästa julen på länge faktiskt. Det kändes fullständigt. Hela vår lilla familj var där och det var ett fint julbord med allt det goda man vill ha! Själv var jag mätt redan efter kallrätterna men jag proppade i mig ändå.. haha. Blev måga skratt och lustiga blickar under kvällen - precis så som det ska vara! Som sagt så lyckades jag nog bra med de flesta klapparna i år och det verkar det som att de flesta andra gjort också!

Första skrattattacken för de andra blev nog när jag öppnade min första klapp, öppnade det nämligen med baksidan uppåt och utbrister "ni har ju glömt att ta bort prislappen på 40:-!" (det var en genomskinlig åhlenskartong med något vitt i) och alla kollade på mig som om jag var dum i huvudet... och när jag vände på lådan så såg jag varför, haha!


"I ar fänni mäg en sliken da Iphone", go ahead och dumförklara mig! Hade önskat mig en ny mobil då min ofta påstår att simkortet men förväntade mig faktiskt ingen då det ofta brukar bli "vi går och väljer ut en så du får välja själv". Happyface!!

Missie var julfin!

Fick lite skönhetsprodukter av mina syskon! Behöver snart byta ut min 10 kg hink med nagellack mot en 15 faktiskt...

Älskar att få saker som jag lägga i min "tills jag ska flytta"-låda!!

Mer bilder sen!

Nat

Merry christmas babes!


Have yourself a merry little christmas!

började me att baka..

sen kom Amanda och vi bytte paket... löv ya too hun!

sen tog vi in den "lilla" granen...omg.

sen pyntade vi den med alla 130 kulor.. (min mamma samlar)


och så tog vi fram meeeeeer julegott!

och under tiden som det mesta (inte de första) hände så var julskinkan i ugnen


Julkänslan har kommit krypande under dagen och nu när jag sitter här och myser framför tv:n medan mamsen är i köket och fixar och en massa ljus är tända så känner jag faktiskt julfriden sänka sig. Kan dock inte riktigt förstå var de sista dagarna innan denna dan före dopparedagen tog vägen? Do you?!

Jag hoppas friden håller i sig hela morgondagen också, skönt att ha hela min familj samlad, det var minst 5 år sen min moster firade jul med oss andra så det ska bli skönt!

Dagarna kommer antagligen att gå i ett nu; julafton imorgon, juldagen med mys och sedan smäller det till på parken då det är juldagsparty (det är ju trots allt hemvändarhelg!!) och man träffar alla utflugna vänner, annandagen ska det åkas iväg till vänner och firas "minijulafton" och i mellan dagarna ska det handlas och umgås - älskar det!

Sen är det nyår, som vi liksom varje år inte har riktigt någon bra koll på. men det löser sig alltid!
tror inte jag hinner skriva förrän imorn kväll dock så:

Merry Christmas y'all! Hoppas ni får en grym julafton och äter er spyfärdiga på julmaten - glöm inte att äta godis också! Det är faktiskt rätt fantastiskt hur man verkligen trycker ner mat och godis hur jävla mätt man än är... Ni är guld värda ni som läser, det ska ni veta!!

Och mina fina vänner, jag måste återigen säga: vad skulle jag göra utan er? Ni som står vid min sida i vått och torrt och kommer mitt i natten vid behov, ni som kommer och hämtar upp mig när jag behöver komma bort, ni som får mig att göra massa hyss, ni som får mig att le och skratta, ni som uppskattar, ni som vill ha mig när jag mår skit, ni som är bäst i världen - all min jävla kärlek till er, ni är det finaste man kan få! ♥

Have yourself a merry little christmas!

Nat

Sista rycket!

Myskläderna är på, raggsockerna också så nu är det bara att köra igång! Några fler paket ska slås in, sen ska det bakas lite bregottkakor och mamma ska koka knäck! Julmusiken får stå på hela dagen för julkänslans skull. Har inte riktigt kommit in i rätt mode än men det kommer säkert ikväll!

Ikväll blir det uppesittarkväll med julgranspyntning och filmtittning (glöggen hänger självklart med!) sen ska skinkan grilljeras (trad. i vår familj att man gör det kvällen innan för då får man nattäta sen, hehe) och ris a la maltan kokas!

Men nu,
nu väntar jag på att fina Amanda ska svänga förbi på julfika här! Bet nyss av en bit av min framtand, vet inte hur jag lyckades, så nu ilar det så fort jag tar muggen mot munnen. Nice.


den där tröjan hittade jag i en påse bland mamma och pappas gamla kläder, världens bästa myströja! Raggisarna har mormor stickat men de är ett par år gamla. Har ett par nya på gång! Hoppas de ligger i paket imorn, höhö.

bilduppdaterar under dagen!

Nat

Dan' före dan' före dopparedan'!

Julhandlingen är klar!

de obligatoriska chokladaskarna (på julen får man ta från det undre lagret...)

mina favoriter (ur paradis)!! Vilka är era favoriter?

några klappar som jag slagit in under kvällen!


Det börjar bli jul iaf! Nu ska bara granen pyntas, skinkan grilljeras, knäcken kokas och köttbullarna rullas! Then we're ready to go!

Nat

Brown eyed girl


Ledighet!

Har gjort sista dagen på jobbet och nu väntar ledigheten, ska jobba lite efter jul också (läs: plugga massa teori) men sen ska jag hitta på något annat. I've gotta get out of here!!!

Eftersom vår chef går av sin post och vi får en ny efter jul så var det rätt vemodigt, hon har varit en bra rektor/chef! Fick ett personligt brev och en julklapp innan jag gick på ledighet också - världens myspläd! De är väl för goa mina chefer!



Nat

Iggy and the Stooges till Grönan i sommar!!




JAAAAAAAA!! Jag har redan sett dem en gång men what the fuck, kan se dem hur många gånger som helst! Iggy and the Stooges kommer att spela på Gröna Lund 10 augusti, gissa vem som kommer att vara där (ja alltså förhoppningvis bor jag ju redan där, haha)?! LIKE LIKE LIKE!

Var som sagt till Mora idag för att handla de sista julklapparna så nu är jag all done. Nu ska de bara slås in och sättas på etiketter! Ulricas mamma följde inte med så vi fick en mysig heldag med varandra! Jag ångrar fan att jag inte tog kort på de gigatiska tårtbitarna vi käkade. Gosh. Nästa gång delar vi.


Bara några julklappar kvar nu!



Fick hem det här paketet som innehöll 3 julklappar igår! Så nu är jag snart klar, skönt! Har bara 2 kvar!! Dock har jag inte slagit en enda av dem ännu men det blir nog av ikväll...om jag inte skjuter upp det till imorgon kväll..

Ska om ett tag ge mig iväg till skolan för att lämna diverse papper och skriva på osv osv, ska också ta mig en stund med Mami! 



Vid ett ska jag, Ulrica och hennes mamma åka till Mora och inhandla de sista julklapparna, ska bli så skönt att spendera lite tid med de godingarna! Kameran kommer med på turen såklart!

Känner på mig att det här nog blir en bra dag, liksom igår då jag först fotade kattungarna och sedan var på besök hos Täpp Lars - allt detta tillsammans med min auntie!

Have a nice day folks!

Nat

Kissekatterna







Nat

Det blir svårt att välja i år igen.

Okey, jag har varit jävligt dålig på musikfronten det senaste men jag ska skärpa mig! Senaste dagarna har det varit flera bandslsäpp hos Sweden Rock Festival! För någon dag sedan tillkännagavs det att Sebastian Bach kommer att vara med oss i år och igår annonserades det ut att inga mindre än Motörhead kommer att headlinea! So damn awsome! Så än så länge ser SRF ut såhär:


Och sen Metaltown... Jag fick en smärre chock när jag 1 minuter efter att de gjort första bandsläppet fick se vilka det var. Oh my freaking god alltså....


Ser ni eller?! Jag är väl kanske inte världens metalnörd (av det här slaget dvs) men det här, det här är bra. Och det är ju inte sista bandsläppet för nån av festivalerna heller..

Behöver jag ens nämn att Bruce The Boss Springsteen ska spela på Roskilde?

Nat




Min mormor vet knappt vad internet är...

..just därför tror jag att det inte är någon stor risk att hon ser att jag avslöjar en av hennes julklappar, haha.

Har farit runt i byn hela dagen och letat efter allt jag behöver, kan tyvärr inte avslöja någon annans julklapp då alla andra av mina nära och kära är inne här och kikar med jämna mellanrum!

Så! Min mormor är en riktig godisråtta och mest av allt älskar hon polkagrisar och nougat. Tidigare år har jag köpt henne kakfat, böcker, weinernougataskar osv, man brukar ju inte ge så mycket till de äldre? Man brukar ju oftas lägga ihop till något stort allihopa - så gör vi i vår familj iaf!

Även om jag inte är den bästa på klappar och presenter tror jag nog att jag lyckats med de allra flesta i år! Typ som med det här:

det ska självklart på en fin etikett på denna! Sen är ju inte detta det enda hon ska få heller, haha. Det var bara en kreativitetstips! Klappar behöver inte vara dyra för att vara uppskattade.

Utöver detta kommer hon att få en bra bok (hon älskar böcker också) och ett av mina balfoton - hon har alla mina skolkort sen 1:an så why not liksom?


Ska dra på Kulturskolans Musikcafé för att höra Kissie spela på sin violin snart också, hade hörrni!

Nat

Ordspråk

Ett av mina motton är: Synden straffar sig själv.
Det stämmer alltid, gör du något dumt då får du liksom sota för det, "Bedrar man så blir man själv bedragen" eller "Bedragaren blir ofta själv bedragen" Det kan vara så att det är mitt favvo motto just bara för att jag gillar karma. Even if it's been a bitch to me lately.

However, så har jag en rad andra favoriter bland de svenska ordspråken och ni kommer säkerligen se en röd tråd, för de speglar mig ganska bra. Jag tycker ju inte om att ha fel (men det händer ju såklart) och jag är ganska självständig av mig och måste ibland vara ego iom mitt yrke.

Bättre sent än aldrig
Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket
Bättre tiga än illa tala
Skadeglädjen är den enda sanna glädjen
Den som aldrig har tid är den som uträttar minst (jag har alltid tid hur fullsmockat mitt schema än är, haha)
Har man tagit fan i båten får man ro honom i land
Den som tiger han samtycker
Eget beröm luktar illa
Man saknar inte kon förrän båset är tomt (man vet inte vad man har förrän det är borta)
Det viktigaste är inte att vinna utan att kämpa väl
Lat man bär hellre ihjäl sig än går två gånger (brukade morfar alltid säga)
Man har aldrig roligare än vad man gör sig
Repetition är kunskapens moder
Sagt ord och kastad sten kan inte tas tillbaka
Tala är silver, tiga är guld

Tjafan




sista spelningen för den här gången gjord, vi jobbade bra idag! Ska tjocka ner mig under täcket med choklad och en bra film snart!

BTW! Är med i Moathemoses tävling där hon lottar ut en goodiebag som innehåller:
1 presentkort på Carlings värt 100 kronor.
1 Honeydew Honeydrops jul-ljus.
1 eyeliner från HM.
2 cream eyeshadows i färgerna lila och rosa.
1 mascara.

Klicka in på inlägget HÄR och följ instruktionerna om ni också vill vara med och tävla!!

Nat

Melodisk Musiker

Samma som i fredags: On stage 19.00, Malungs kulturhus! Pirates of the Caribbean 4 visas ikväll in case you have nothing planned!

Har suttit och klickat hem några av de sista klapparna, är faktiskt rätt jävla nöjd. Älskar när man ska betala och inser att man nyttjat erbjudanden man inte visste om, typ "köper du två produkter från blablabla så får du en tredje på köpet"! Har 3 klappar kvar nu och de ska jag fixa till veckan! Undrar bara vad det kommer att kosta att laga glajjerna... fyhelvete. Aja, jag har hittills kommit undan 1000 spänn mindre än tänkt på julklapparna!



Nat

can't drink enough whiskey to make it alright



2/4 instrument. Jag äger numera inga fingertoppar och undrar hur fan det ska gå att spela imorn...kan man spela med tejp på? Såndär tunn, tunn, tunn tejp? Man brukar ju säga att man "spelar tills fingrarna blöder" när man verkligen vill något och jag var nog lite för viljestark och överskattade nog mina fingertoppar en liten aning för mitt pekfinger äger inte längre 7 lager hud utan snarare 2, haha. Men för att jag ska bli härdad så krävs det tyvärr!

Träffade min fina, underbara vän Ulrica idag (igår) som jag inte sett på 3 månader och jag lovar det var så grymt skönt! Jag har saknat henne så himla mycket! Började faktiskt gråta the minute I saw her. She did too.

Partir c'est mourir un peu

ps. spelar en aning bättre när jag vill och känner för det än när jag blir påtvingad en gitarr. Who the f doesn't?

Nat

Blindstyre!

Jag satt mig på glasögonen när jag skulle in i Ulricas bil. Seriöst. Bågarna gick sönder och det var helt beroende på vilket hastighet jag hade när jag satt mig. Karma has been a total bitch to me senaste tiden, jag har inte gjort ett jävla skit för att förtjäna skiten jag fått. WHAT THE FUCK LIKSOM. Menmen, det som är bra med karma är den ger tillbaka i sin om tid. Alltså vafan, trasiga glasögon under den högtid där de bästa filmerna går på tv. Aja, tur det inte var glasen...

Ska fixa det på måndag, lite varmlim så ska det nog blir det bra. SÅ om ni nu ser mig innan jag fixat dem och hälsar och jag inte hälsar tillbaka....så är det för att jag inte ser, inte för att jag inte vill.

Soundcheck om en timme!


Om ni undrade liksom, jag ligger inte i någon vakuumförpackning - än. Har tilltagit drastiska åtgärder för att komma i takt med mitt liv de senaste dagarna bara.

Dvs, jag har jobbat, repat, inte sovit, svullnat upp i ansiktet - fått allergisk reaktion, umgåtts med vänner, jobbat, jobbat, repat, repat lite till, mått bajs - haft feber, repat, jobbat....jag tror ni förstår. Repa är i stort sett hur jag tar tag i situationen. Vaknade 4 imorse och hade kramp, det är alltid nice. Speciellt om man har det pga magkatarr.

Har 2-3 gig i helgen, ett ikväll och 1, kanske 2 på söndag. Därav rubriken, jag har soundcheck om en timme! Har inte spelat since god knows when så det ska bli gött. Det är ju såklart inte bara jag utan även Kalle! Ni som kommer från Malung har säkert sett att Bion öppnar ikväll och att det står "Underhållning och Filmvisning 40:-", så ikväll är det jag och Karl som står för underhållningen! 40:- är ju rena rånet dessutom, jag rekommenderar verkligen er som INTE (ni som sett det också för det är jävligt schysst att den visas på hemmaplan.) sett Dödsrelikerna del 2 att ni kommer och joinar oss! On stage 19.00, BE THERE.

Nat



Vilken del av sig själv lyssnar man på när man tänker?

Oftast inte rätt del i alla fall. Ibland får man läsa mellan sina egenskrivda rader för att hitta rätt. Konsten att kunna tala med sig själv utan att intala sig. Det krävs mognad för det.

Jag är personen som lyssnar på hjärta och magkänsla före vad som i "praktiken" är rätt eller fel. För det finns inget rätt eller fel när det kommer till detta ämne. I alla fall inget rätt och fel som är skrivet för alla. Det är bara något som samhället skapat. Det är endast du själv som kan bestämma vad som är rätt eller fel för dig. Och man måste såklart göra fel för att kunna göra rätt en annan gång.

Men så finns det de fallen då man inser hur mycket fel man gjort, men man är för feg för att kunna göra rätt. Den sitsen har jag hamnat i många gånger. Men tillslut har jag oftast tagit mod till mig och gjort om och gjort rätt.



"It's sad when someone you know becomes someone you knew"

All I want is to feel alright



lång dag och längre blir den. Jag vet inte alls vad jag ska ta mig till. Varit frusen hela dagen, började må illa här på eftermiddagen och nu så skulle jag helst av allt vilja spy. Jag bad Gustav stoppa mig i en påse. Vad för sorts påse sades aldrig men jag har en idé om en vakuumpåse och med min galna fantasi så menar jag att vakuumpåsen ska suga luften ur mig (om jag har någon kvar, hmm? haha) och när man öppnar den igen så får jag luft och kan andas. Jag vet, jag är inte normal ibland. Men hallå, om folk kan få visioner om teleportörer som bryter ner oss i microparticlar (?) och nerfrysningar så att de senare kan komma till liv så why not?

Har även massa eksem på halsen, i ansiktet och på ryggen - som jag fick för mig var bölder. Det är ett normalt beteende för mig. Jag tror alltid jag har nån allvarlig sjukdom. Hypokondriker är förkortning för beteendet. Blev påmind senast idag om hur jag beter mig. Jag har iaf inte gått så långt att jag fått för mig att jag har AIDS i alla fall...haha!

nej, det här blev ett konstigt omgjort inlägg, men whatever! My house, my rules.

Ursäkta men sa dem nyss att Norge har slut på smör?

Är jag efter eller har det här varit ett problem länge nu? Seriöst 500g för ca 1 100 på den svarta marknaden? Var har dem gjort av korna? Har alla kor i Norge helt plötsligt sinat? Det är för tidigt på morgonen för det här..

Nat

Young lust



Hur kan man tycka illa om Aerosmith? Det är inte möjligt i min värld iaf, haha! Steven♥
Många, många texter har blivit påtänkta tatueringar - får väl se!

Har varit 100% oproduktiv idag, känns bra men vafan det är söndag. Jobb 08-16 imorn! Resten av kvällen får gå till film och pianospelande. Övning ger färdighet, som sagt.

Nat

I know it isn't black and white and it's anything but grey

Lite blandade bilder från dagarna som nyligen passerat!

jäst + smör & mjölk + saffran + socker + ägg + salt = vad som är i bunken

har aldrig sett på maken alltså.. Den jäste helt otroligt mycket!

Till och med ur bunken, han aldrig ta något kort men degen låg faktiskt på bakbänken när jag skulle knåda ut den..

min nya vän!



Trevlig kväll igår, haha, it didn't really work out the way we wanted it to.. HC är sjukt överskattat, ett riktigt skitställe. Nej, jag föredrar Harrys hundra gånger om. Fyfan.

Men för er som tycker om Eric Prydz så kan jag berätta att han kommer att befinna sig på HC på juldagen (tror jag det var annars annandagen), lär säkert bli drag men jag aldrig dit igen. Ingen annan av tjejerna heller. Haha. Det var nästan så att man kände sig för gammal, som Ida sa, sjukt. Men sen betedde sig alla som barnungar också. Även personalen.


Fint väder ute, inte många minusgrader och strålande sol och jag VET att jag borde gå ut men jag tänker ägna min dag åt mitt älskade piano. Det är min ögonsten. Det är värt lite kärlek just nu, för den har någonting som "skaver" bakom A:et i C1. Stackare.. ännu mer irriterande är att jag inte hittar vad som ligger på strängen..

Nat

4:e i ordningen!

Yeaaaaah, vet ni vad jag fick idag? Förutom att mitt kära piano kom hem..! JOOOO, jag fick ett munspel! Gladare tjej får ni nog leta efter! Ojoj! Har önskat mig ett nytt i en evighet sen mitt gamla sa hejdå och gick isär... Haha. Men nu har jag ett nytt i C-dur och så får vi se om det kommer ett i D-dur också! WONDERFUL!

Ikväll drar vi förmodligen upp till Sälen - tjejkväll ftw! Jag är chaffis och det är jag nöjd med ikväll, det blir bra det här!! Pepp! Ska käka nu sen dra till Sandra, hare gött hörrni!

Nat

Som jag saknat dig!


Sa någon lussekatter?


jag ska strax dra en skype-date med Ulrica, inget Wow eller LoL eller CoD här inte, haha!

Ja, är det någon som är sugen på lussekatter? Som kanske vill ta en fika? Min frys är numera full - 12 påsar blev det! WOOP. Nästa gång blir det pepparkakor och antagligen ett par kilo knäck också!

Fortsätter kvällen med att bara ta det lugnt, bojkottar Idol då jag ändå inte följt det i år, eller de senaste åren..


Imorgon ska jag återförenas med en av mina älsklingar, kommer att bli en ljuv stund.

Nat

En bra dag helt enkelt!


karl ger mig alltid den förvånade minen när jag snackar snusk (haha, eller sånt som kan tolkas som snusk i Karls hjärna)....

Petrus är en fritänkare utan dess like..

ska det bakas så ska det bakas ordentligt! Degen är på jäsning nu och den är faktiskt påväg UR bunken. Min deg rymmer.. Och det här är FÖRSTA jäsningen, jag ska köra Täpp Lars style och låta den jäsa hela 3 gånger!

mitt favvoförkläde används ALLTID vid jul - jag har ju designat och sytt det själv, höhö.

Har haft en grymt bra dag än så länge och jag misstänker att det fortsätter såhär! 3-4 spelningar inplanerade vilket var på tiden så nu fasen börjar det ta lite fart! Första gången på länge som jag haft en så bra dag som idag!!

Nat

Här ska bakas!


Min julby


Baby, how you gonna get to heaven if you can't take a little pain?

Jag måste ge mig (det har jag sagt förut också va?). På flera punkter. Seriöst. Den mest oseriösa punkten är väl att jag kanske ska lyssna på något än Steel Panther en stund iaf. Har fastnat totalt... Gör inte ni också det? Fastnar på några få låtar som blir era tillfälliga favoritlåtar? I do that all the freakin' time. Men jag lyssnar aldrig slut på nått för det tycker jag är a waste of music. Oftast kan jag inte lyssna slut på något, faktiskt. Helst är det 10 låtar uppdelade i 3 olika genreer också.

Det finns en låt till som jag nöter lika mycket som en torparflicka nyttjar sitt nymalda mjöl och det är Empire Of The Sun - We are the people. Sjukt bra.


Miley Cyrus är ett av mina absoluta hatobjekt, I donät like her at all. MEN jag tar gärna hennes hår, no doubt! Hon ser ju bra ut och så men själv hon som en helhet? nope, går inte hem hos mig.

"Some people like to make all the rules
And tell others what to do
They make it their way so they always win
And the others always lose" - Airbourne


Nat


That's the way you do it, you get your money for nothing and your chicks for free




Jobbat, inte stressat ett jäkla dugg. Haha, tycker alltid det är skönt att höra "hur kommer det sig att du inte pratar mål?" (dock beror ju det alldeles på vem jag pratar med, för jag säger ju trots allt rundil ist för cirkel, haha, sen blir alla lika förvånade när malungsmålet slinker ur käften på mig) och jag tror inte det går en dag som jag jobbar utan att jag får höra "ska vi ha DIG idag?" och jag bemöts oftast av leenden så det är ju skönt!  

Funderar på om jag ska ut och fota vinterlandskapet när solen ändå fortfarande kikar fram!
Vet inte, men min rygg har tagit åt sig av kylan (det var ca -17 imorse, mys liksom) så den mår fan inte bra, kul. Träningsvärken i benen kompenserar dock smärtan men en skön stelhet, haha, om det ens existerar.

Ingenting planerat för resten av kvällen så jag ska nog umgås med min vän Assistenten och tillverka några fina lussekusar och eventuellt någon krans eller längd!

nu har jag babblat nog, hejs!

Nat

You feel alright when you hear the music play

Jag hade en annan bra rubrik egentligen but it got lost somewhere along the playlist, haha.



FUCK YEAH! Äntligen, har väntat på denna dag! Gosh, detta gjorde hela min kväll! 14 april sker detta, hur jävla grymt som helst. Fyfasen alltså. Kommer bli spännande att se om de lyckas hålla sams när de befinner sig på samma ställe. Åh, vad glad jag är.

Nat

Charlie Oscar Whiskey Alfa Romeo Delta

Nej, den här dagen började fasen inte bra, haha, usch. Hade ingen bra timing alls! Menmen, alla lektioner gick fint, det är så kul!

Slutade 16.15 ungefär så har än så länge bara varit hemma en timme, varav jag spenderat den senaste halvtimmen till att lyssna på Brus och Co. Min moster hade förvarnat mig om att hon önskat Fairytale of New York och såklart kom den sist i programmet men hur förvånad tror ni inte jag blev då hon tillägnade den mig? Världens goaste moster ♥


HAHAHAHA, tillägnar bilden till alla som har lika dålig (BRA) humor som jag.

Ja alltså att George Michael över huvudtaget sjunger om att ha gett bort sitt hjärta till en kvinna är ju roligt bara det. Hoho. På tal om ingenting så kan jag ju säga att we are walking in a winter wonderland här i Malung nu! Vaknade till ett par centimeters snötäcke imorse sen har har den snöat hela dagen och det lär det göra imorgon också! Nice!

Nej, nu ska jag käka och sedan hoppa in i duschen!

Nat

Let me come in

har man inte lyssnat på Steel Panthers senaste album rekommenderas det starkt. Skrattar man inte har man ju sämst humor.

I full kareta

At the end of a smile, there's a laugh n a half.

Sitter och skrattar lite för mig själv medan jag lyssnar på lite musik och tar det lugnt för första gången idag. Jag kan köpa att en 19-åring (vilken som helst) kan bete sig barnsligt sometimes men en 76-åring, haha? Jag är också envis, haha, att försöka överbevisa mig är fasen inte lätt, men at some point så ger jag faktiskt upp. För ibland vet jag ju att jag har fel men vill vara envis ändå, haha. Sen finns de dem som inbillar sig till att bli arga också. Det finns någon till allt som man brukar säga.

HOWEVER, så kikade vi på "lägenheterna", det var två stycken, fina båda två, kommer bli svårt för moster att välja! Kan tänka mig att hon gillade båda, det gjorde jag iaf, haha. Usch, så svårt! Vi drog till Mora direkt efter för att inhandla ny klösbräda åt kissarna och det blev en riktig bamse till bräda, jävlar ja! Sen blev det handling på Willys och käk inne i centrum!



Ska till Cathrin senare ikväll och kika på husfruarna, haha, gött! Men nu är jag så frusen så jag måste ta mig en kopp te och lite fika - om jag liksom ska formulera mig så kärringaktigt som möjligt!

Nat

The world is a vampire, sent to drain

secret destroyers, hold you up to the flames
and what do I get, for my pain
betrayed desires, and a piece of the game
even though I know-I suppose I'll show
all my cool and cold-like old job



jadu, vissa tänker ju inte längre än näsan räcker. Synd. Ihärdigt och egoistiskt. Vissa här i världen (de allra flesta) har ju faktiskt något som kallas för känslor, förvånande hur mycket folk här i världen som glömmer bort det. "Den bästa metoden att lyckas här i livet är att alltid gå på tårna. Andras tår". Det är nog som vi sagt så många gånger förut, man måste nog fasiken bli elak. För är man snäll så är folk elaka, men är man elak då böjer sig folk likt bugande invånare inför sin kung. Eller hur Sandra?

Nej, coachade lite i morse, first time, svårt! Men bara jag får ordning på hur jag ska arbeta så blir det nog bra! Om ett tag ska jag iväg och kika på hus (jo, vi kallar det för hus, det är egentligen radhus men whatever) med Kat, det blir fint!

Kallt ute idag, dock inte ett enda snömoln på hela himlen, jävla skit. Dessutom ligger jag i krig. Med min omgivning så att säga. Sen är det ju som vanligt ett krig inom mig också, haha. Ingenting ovanligt precis, alla ligger i krig med sig själva ibland.

Wham to the bam to the thank you ma'm!


Nat


The questions run too deep for such a simple man


så sant, så sant




About a girl



typ så ser jag ut idag! Kom hem för 45 min sen, är så hungrig så jag håller på att dö men det ska vi väl fixa på nå vänster.. Mycket spel och sång idag, skrattanfall och fika i goda vänners lag!

Känns som att jag tar kvällen redan nu men jag lär väl antagligen vara uppe ända till 2 som vanligt, haha.

What you want isn't always what you need and what you need isn't always what you want.

Nat

FYND!



Dessa retroplagg är fyra av de fynd jag gallrade ur högen min moster ville att jag skulle kolla igenom! Den orangea behöver sys in men det är lätt fixat! De andra sitter som gjutet! Knyt-toppar är ju ett av de plagg som kommit tillbaka och kan synas i många affärer just nu!


Detta är nya grejer jag införskaffat, sånt jag faktiskt suktat efter en längre tid! Är så jävla nöjd med skjortan!



Den här klänningen är också fråm mosters garderob och den ska fållas up och sys in sen är den perfekt! Synd bara att spetskanten försvinner isf men den ska ju som sagt bara fållas. Den är köpt för mer än 10 år sen men om ni går in på Lindex så har de faktiskt en klänning som är nästan likadan, enda skillnaden är att den är v-ringad!



Och här är örhängena jag också fyndade av Kat idag, man kan aldrig ha för många!!

Nat

Can't you be believing now?

Men tjenare!

Om jag ska vara ärlig så har jag inte gjort ett skit idag, fika med familjen är det enda jag åstadkommit - men det är jävligt skönt att inte göra nånting!

Ska fixa mina naglar som blev brutalt misshandlade av flytten och så ska jag ta kort så ni ska få se vilka grymma fynd jag gjort de senaste dagarna! Kat var ju nyss här och hade med sig ett par kartonger med örhängen - gud vad jag älskar såna stunder!! Alla föll mig inte i smaken men jag fick mig iaf 4 par nya örhängen!


tussen föll för lampskärmen!

Sen tänker jag bara passa på att skriva att jag saknar min klass grymt jävla mycket! Gosh, alla våra stunder, haha. Knäppare klass får man nog leta efter! Videoklippet här nedanför är min fd klasskompis Justs projektarbete, han har skrivit både taxt och musik OCH gjort videon. Tycker det är lite pinigt att lägga upp en film där jag själv sjunger faktiskt, blir första gången. Kanske tycker jag att det är extra pinigt när jag liksom har i vetskap att det inte var mitt bästa eftersom jag var förjävla förkyld - det är sant faktiskt. Men nu var det inte jag som skulle skina heller så det gör inget, haha, låten är speciell för alla i klassen då vi alla var med och producerade! Den står för kampratskap.


Rållråll och jag vi är goda vänner


ny skjorta, wooop.

Denna unga madame har jag delat rum med de senaste nätterna (eller ja, vi brukar dela rum så fort jag är hos moster eller vise versa) och jag måste säga att jag kommer att sakna det! Min lilla gosis som väckte mig om mornarna med en tvätt i ansiktet och lite naggande i örat, haha! Vi är faktiskt födda samma dag, bara det att jag är precis 10 år äldre.

Nej, nu är klockan 10 över 2 så nu blire natten.

Nat

Where I lay my head is home

Hemma i vår pluttiga lilla byhåla igen efter några grymt sköna dagar i Stockholm. Ja, för det var dit jag åkte, mest för att hjälpa min moster flytta men också för att som sagt komma härifrån! Flytten tog oerhört mycket kraft men det var det värt, jag går hellre och lägger mig dödstrött efter att ha varit koncentrerad och flitig en hel dag än tankspridd och inte en tanke på sömn överhuvudtaget!

Tisdag, onsdag och mer eller mindre hela torsdagen gick åt till att flytta, så sista dagarna bodde vi på hotell, inte fy skam men det kändes jävligt fel när man är van att ha någonstans att bo i stan (okey, det har jag fortfarande, haha, men inte hos min moster), det var ju meningen vi skulle ha åkt i fredag men ärligt talat var vi slutkörda och jag orkade inte köra 4 timmar i mörker, speciellt inte när fortfarande är rätt ovan vid långkörning!

Men vet ni vad vi gjorde i fredags då? Det har varit planerat sen jag åkte faktiskt (fast vi hade planerat det på torsdagen egentligen..vi hann inte riktigt det) - we went carhunting! WOOHOOOOOOO! Inte till mig då som redan har en bil, haha, men jag tycker ju själv att jag var ett grymt bra stöd (eller hur Kat?) till min kära moster! Och vilket kap sen, ojoj, bästa bilköpet jag någonsin lär uppleva, okey, nå, det vet vi ju inte än men som det ser ut just nu!

Sen blev det julklappsshopping, så nu är en hel del fixat! Blev även lite av det i morse också. Sen drog vi upp mot kära Dalarna och när jag kört i lite mer än 2 h möttes vi av en snöstorm så då fick faktiskt Kat ta över ratten (sommardäcken sitter fortfarande på, heheh) ifall det skulle hända något med bilen. För det är ju bättre om hon kör då, haha.

bilder kommer! Har massor med bilder på världens finaste kissar!

Nat

RSS 2.0