Dragqueen

Har varit på filminspelning heeeeeeeeela dagen. Började 11.30 idag och har jobbat non stop till ca 19.30 - men det har varit kul! Trots missöden. Dragqueenen var cool, haha, and we had a good time dancing all of us!

Nu är jag sjukt trött och har beslutsångest om jag ska åka till Borlänge och kolla på balklänningar imorn eller inte - jag måste beställa!! Gosh, jag vill ju ha en som är perfekt liksom. Men vi får se om jag åker imorn eller inte. Det kommer att vara skittråkigt att åka själv.

/Nat

Big rock show

Har väntat på att Aftonbladet ska komma upp med någon rockshow eller rocktv liksom and now it's here: Big rock show! Ryan Roxie (Alice Cooper, Carablanca, Slash, Roxie 77) leder programmet och han är ju bara för skön! Träffade ju honom när han var här och jag lovar - han bryter (liksom många andra) rockstjärneattityden och grymt schysst och hjälpsam. Men för er som inte sett detta så bjuder jag på ett klipp nedan!




Rocket man

Tjenare, tjenare

Har ganska nyss kommit hem från en spelning i kyrkan och det gick riktigt bra. Det är rätt kul att sjunga i kör ibland - iaf vår kör. Att höra hela kyrkan sjunga "all you need is love" är en grymt skön känsla! Har praktiskt taget varit i  skolan fram till nu. Och likadant blir det imorn!

Ska strax ta mig en lång, välbehövlig (jag stinker inte, men ni fattar) dusch sen får vi se hur länge jag är uppe och går - jag har ju sovmorgon imorn!



/Nat

the piper will lead us to reason



Det kommer att bli en lång dag imorn, en lång dag på torsdag och även en lååååång dag på fredag. Hur orkar jag ens?

Imorn är det rockmässa i kyrkan och två genrep inför dem.
På torsdag är det filminspelning och på fredag ska jag åka till Borlänge och testa klänning - ensam tror jag. Hm.
Jag skriver bara massa jävla babbel så godnatt.




/Nat

Ouverture

Kom till skolan i morse i hopp om att få leka lite producer men det vart inte så mycket av det tyvärr. Alldeles för många (5/7) har en tendens till att sova lite för länge om morgonkvisten och det resulterar i att vi av en 1 h 30 min lektion bara får ut ungefär 45 min - 1 h speltid eller inspelningstid. Boring. Visst jag kommer också försent ibland - men oftast bara 5 min.

Men i alla fall är jag sjukt glad över ouvertuer-låten som Bengt har tagit från sin Mosebok (han har skrivit den själv som det musikaliska geni han är), den är så bra! Såklart är alla andra låtar i showen bra också men de är gjorde av oss mindre intelligenta och erfarna musiker som ännu inte gått ut skolan och inte heller är utbildade i klassisk musik. Eller jo, jag är lite. Whatever. Showen kommer att bli riktigt grym!



Har försökt ringa körskolan sen i torsdags men har inte fått ett enda jävla svar. Så jag gick dit idga och såg att kontoret var stängt för att receptionisten var sjuk. Jag drar alltid nitlotten, underbart. Så p.g.a det så vet jag inte om jag har fått en tid på tisdag eller inte. Men jag pratade med min körlärare Per-Lennart och han sa att han skulle boka åt mig iaf. Hoppas det blir en tid på tisdag!

/Nat




Hello hello baby

Dryg dag. Kom till besiktningen och de varken visade mitt nummer eller öppnade någon port, skitdåligt. De skulle ha öppet till 16.00 men det var låst överallt och snubben som var där öppnade inte. Jävla skit. Men jag fick en ny tid på onsdag. Tur för dem!!

Nu på kvällen har jag och några flickor varit iväg till Vansbro och käkat middag på Selins eftersom världens grymmaste Yrsa fyller glasbanken idag!

Nu ska jag ta min onda hals och gå och lägga mig, hejs!



/Nat

The golden age

Idag har jag betalat räkningar och snart finns fan inte mycket av lönen kvar
idag ska jag besiktiga bilen
idag ska jag ringa massa företag och viktiga personer
idag ska jag mysa med mina kompisar och fira Yrsa som blir glasbanksmyndig
idag har jag lite ont i magen för de första två punkterna
idag åkte min fining iväg för en eller två veckor
idag måste jag gå på apoteket och hämta ut ny medicin
idag kommer jag att behöva stressa
fyfan



Har ni sett den nya Heiniken reklamen? Har ni hört låten? Jag tycker iaf det är bra men ni får säga vad ni vill, man fastnar på den, haha!



/Nat

Well done!

OH YES; I'M BACK! Mmmmm, äntligen nät på min egen dator igen. Underbart.

Studentfesten igår var awsome, couldn't get any better! Bara en person fattades men han ville inte och var lite krasslig så. Förade hos Anette tillsammans med Yrsa, Sandra, Anette (ofc), Sandra S, Gustav, Ida, Carro, Simpus och Kalle! Min vinflaska som jag aldrig i livet trodde att jag skulle dricka upp försvann illa kvickt, höhö.

Väl på taket var det grymt! Trots att det inte blev någon karaoke så var det asbra drag och jag kan vara mer nöjd - det var ju fullt! Dessutom tjänade vi en rejäl hacka!

I vimmlet och dimman fann jag också syskonen Doerksen som jag senare var på "efterfest" hos, trevligt! Glömde saker där gjorde jag också, haha, men har varit och hämtat.

I feel like I owe you guys some pictures! Det är från lite allt möjligt den senaste tiden: chokladbollsbakning, friluftsdag, studentfest m.m








/Nat

Cold and dead



O Captain! my Captain! our fearful trip is done,
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won,
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring;
But O heart! heart! heart!
O the bleeding drops of red,
Where on the deck my Captain lies,
Fallen cold and dead.

O Captain! my Captain! rise up and hear the bells;
Rise up--for you the flag is flung--for you the bugle trills,
For you bouquets and ribboned wreaths--for you the shores
a-crowding,
For you they call, the swaying mass, their eager faces turning;
Here Captain! dear father!
This arm beneath your head!
It is some dream that on the deck
You've fallen cold and dead.

 


My captain does not answer, his lips are pale and still,
My father does not feel my arm, he has no pulse nor will,
The ship is anchored safe and sound, its voyage closed and done,
From fearful trip the victor ship comes in with object won;
Exult, O shores, and ring O bells!
But I, with mournful tread,
Walk the deck my Captain lies,
Fallen cold and dead.

 


 

Jag gillar den där dikten, även om den är väldigt dyster och jag inte alls kan relatera till den precis i detta nu.

 

/Nat


Sista friluftsdagen ever

Det är en liten gnutta tragiskt. Vi har sedan vi började sexårs varit på friluftsdagar hit och dit! Åh, jag tänker tillbaka på alla de gånger vi har grillat pinnbröd och käkat Mats kolbullar, haha. Och när vi byggde kojor ute i skogen, kastade kardborrar på varandra och alla de gånger på Byråsen som vi kommit hem dyngsura och kalla. Man har inte alltid tyckt om det men det finns en hel del minnen!

Massa pulka och bobåkning blev det iaf, några bilder tog jag också! Jäklar vad veckorna rullar nu, var det inte helg nyss?

På fredag är det studentfest och jag är så glad över att jag inte är sjuk och denna gång får avnjuta festen med de andra! Min babe ska vara med också, great!

Har inte så mycket mer nu, hörs.

/Nat

nej fyfan

jag är så jävla sämst, jag känner mig så jävla sämst. Det är så skrattretade att hälften vore nog. Jag kuggade min uppkörning (SURPRIZE!!!) med 2 fel♥! Och som gräddan på moset hade jag en praktikant. Det ena felet var att jag på en 200 m lång väg inte körde tillräckligt sakta där det var högerregel och det andra för att jag missade att klolla döda vinkeln i rondellen en gång och "lite sent" (?) en gång..... JÔLLER. Enligt statistiken ska ju en av sex bli kuggad och den personen idag var jag. Wonderful.
Whatever, jag var skitsur efter och jag ska fan i helvete ha närmsta tid, för de där småfelet ska jag då komma ihåg!

Jag och Amanda skrattade högt när jag kom tillbaka, amanda fick godkänt trots att hon nästan körde på en gubbe och missade högerregeln liksom jag.

Likaså Just som också klarade trots att han missade högerregeln på en del vägar. Jag blir så trött, jag vill förfan inte ha någon jäkla praktikant. Han jag hade var så jäkla pretto och eftersom han var nu så tänjde han heller inte på några gränser. Den riktiga läraren höjde ögonbrynen när han sa att jag var underkänd, och något säger mig att de inte riktigt var överens om resultatet. Jaja, nya tag nästa tisdag? Jag är ändå misslyckad.

/Nat

She took him to the silverstream



Hey ho let's go,

Inte för jag vet vart vi ska gå men ändå. Jag blir galen, jag vill sitta vid min ena jävla dator och plugga och blogga, whenever I want to! Gosh it's not to much to ask for.

Var uppe i Sälen och jobbade igår, sista gången innan löning, tusan vad gött det ska bli när pengarna rullar in på fredag! Passande nog är det studentfest då också - awsome. Kommer att bli hur kul som helst!



Har jobbat massa med showen idag och läst en hel del i "Sense and Sensibility", men jag kommer inte att ha läs ut den i tid, vilket tydligen inte gjorde nåt för Marit (why is she so damn kind to me?) men jag klarar nog av att skriva en book review ändå, which I will.

Är sjuuuukt nervös inför imorn. Fixar jag det, then it's a big step for me men om jag inte gör det så blir jag inte heller besviken - tror jag. Fast iofs, om jag känner mig själv rätt så blir jag alltid besviken om jag inte har rätt, get it? Men jag har faktiskt alltid en tendens till att underskatta mina förmågor? Shit the same, om jag klarar det som ni inte vet om men som vissa av er kan räkna ut så får ni garanterat reda på det imorn, that's for sure!


/Nat

And I say, it's alright

Mhm, here comes the sun! Oh fuckin yeah! Galet fint väder idag! Ska snart bege mig ut på promenad och passa på att svänga förbi Amanda också. Fint det! Hon var här på besök igår också, skönt att hon är hemma igen, haha.

Jag har inte så mycket att skriva, måste läsa en hel massa nu i helgen.. men myshelg äre iaf!

Och om jag inte har sagt det så har jag totalfastnat på Welcome to the family med Avenged Sevenfold sedan veckor tillbaka.. Har ni inte hört den, lyssna på den, den är grym.


/Nat

There's noting else I can say

HELG! Fyfan vad gött, trots att jag insett att veckorna bara flyger iväg just nu. Träffade Amandy idag också, så jäkla härligt, har saknat henne en hel del! Pepparkaksbrun var hon också, haha! Och så får jag ha min babe hos mig hela helgen, tusan vad skönt!

Höres lite senare

/Nat

When I've got T-rex

Jag vet, jag är skitdålig men det är bara pågrund utav Felia, eller var det Telia? Jävla skitbolag som inte gör ett jävla skit för sina kunder. Ändå envisas min mor med att vi ska ha det och inte bredbandsbolaget. Hur många veckor har det gått nu? Typ 6?7? Jag är så less, jag vill få tillbaka min jävla rutin! What the fuck, is that too much?!

Aja, vecka med maaaaaasssa projekarbete, en hel jävla whiteboard med projektarbete, men det är kul! Och Lars (vår regissör) är ju bara underbar! Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan honom - och Anna!

Igår fick jag en bit av min frihet, det var så underbart och jag kände mig som ett barn på julafton, det var totalt sjukt - min studentmössa var kommen - och den var så fin! "Det är nästan så jag börjar grina", sa Rasmus, haha, och jag kunde inte annat än att hålla med! Man blir lite stolt över sig själv när man ser den, faktiskt. Nu jävlar är det inte långt kvar!!

/Nat

brake on through to the other side

The sun is shining! Ska ta mig en promenix i finvädret snart men sen blire plugg! Måste göra klart engelska uppsatsen, tur att jag inte har mycket kvar! Frågan efter det är bara om jag hinner att läsa klart HELA Förnyft och Känsla på typ 2 veckor.. eh? Aja, man ska inte klaga.. Finns dem som har det värre liksom.

Spelningen igår gick finfint och jag gör mer än gärna om det!

Har inte så mycket mer att säga, ciao

/Nat

Today is a good day


Vi har fått sånadär grymma, riktiga kaffemuggar på skolan, haha, wonderful.

jag har en bra dag idag, solen skiner ju! Och vad innebär det? Skinnjacka och briller på! Har ingen bild just nu, men jag är löjligt kär i min fyndjacka!

Vi ska som sagt köra After Work idag ute på HR, det kommer bli roligt! Jag har faktiskt aldrig spelat After Work men trubadur har man ju varit några gånger! Och att spela med klassen är bland det bästa som finns! Gosh, I'm gonna miss us!



Man får vara sådär cp när man går estet, höhö.

/Nat

Who could have known

Läste nyss en sjukt chokande artikel som jag totalt har missat (tur att jag redan har sett anthrax en gång) men Anthrax gitarrist Scott Ian kommer att missa The big 4-turnén! Han gör ju halva bandet! Men det var ju faktiskt ingen dålig anledning - han och hans fru väntar barn! So it's okey! Förövrigt så är hans fru dotter till Meatloaf!

that's all folks

/Nat

WÖÖÖÖÖÖW!



Okey, ni fick ingen bild men jag kan kompensera det med att avslöja vad jag har pluggat till (I know, some of you already got it) men det var min uppskrivning! Den var idag och jag klarade!! I'm so happy! Fyfasen vad gött, jag är förbannat nöjd! Jag körde nästan hela vägen hem också, från Borlänge till Malung och halkan var ju kul ju!

Haha, när vi åkte hem så lyssnade vi på Bandit (som jag alltid gör) och snubben, jag kommer inte ihåg vem, var så jäkla förbannad för att Sebastian Ingrosso hade sagt att rocken var död, den fanns inte och att ungdomar knappt visste vilka Foo Fighters var. Yeah right! Ingrosso är alltså en grabb som spelar housemusik, men musiker som musiker ska man väl alltid ha respekt för respektive genre?

Rocken är alltr annat än död, speciellt inte i Sverige! Askul, att han som sncka blev så sur bara, haha!

Lite nyheter såhär från rockvärlden om ni inte har hört är att fd Alice in Chains basisten Mike Starr har hittats död i sin lägenhet, droger var orsaken..

Dessa jävla droger, håll er borta från sånt det finns ingen poäng.





/Nat

In a new kind of world

Jo (som man säger på norrländska), om jag ska dra ut på mitt förra inlägg lite så tycker jag faktiskt att det är skittråkigt att blogga när man inte kan skriva från sin egen dator och lägga upp sina egna bilder, det är värdelöst. Liksom come on, när det ska det bli lite flyt igen?! Och då syftar jag både på bloggen och i mitt vanliga ointressanta liv liksom. Fuck this shit, if only time could turn. Men det kan den inte, so shit the same.

Var i Stockholm med min fina pojkvän i helgen och det var fanemig den bästa helgen på länge, helt underbar! Vi bodde självklart hemma hos honom (hos hans föräldrar alltså) och fick hela den nyrenoverade källaren för oss själva vilket innebar: ett inte helt klart vardagsrum/kök, mysigt sovrum med stooooooooor säng, en toalett och ett stort luftigt helkaklat duschrum med bastu, hur skönt som helst! Jag tror faktiskt att jag blev lite förälskad i den där duchen, seriöst, den var awsome!

På torsdagen var vi och kikade på hockey tillsammans med några av hans polare, trots att det var Djurgården som spelade var det kul ändå, haha. På fredagen tog vi oss en liten sovmorgon sen tog vi bilen (det är fan inte ofta) in till stan och lunchade och möte upp en Jonte som är en annan av Cj's polare, efter en latte drog vi och kikade i Beyond Retro (som för övrigt finns i London också, good to know) men det blev inget fynd - för mig iaf, haha! På kvällen där så drog vi återigen in till stan och kikade på bio och jag kan ju säga att The Tourist är en riktig mindfucker - suverän!

Lördagen blev det lång sovmorgon och god frukost/lunch på det sen, vi drog en vända söder, kikade i lite roliga affärer, tog en bira sen hem igen duscha och förbereda sig inför en nice middag! Och vad vore en sån perfekt utekväll utan utgång? Det blev pricken över i iaf! Sen åkte vi hem på söndagen vilket SÖG!



Nu såhär efter att ha betalat ton med eftersända räkningar så är jag återigen en fattiglapp fram till den 25:e.... Den 25:e smäller det!! Ah, you know the song, haha! Jaja, men man vill ju ha sin studentmössa, right?!

Massor med plugg inför torsdag nu, big step om jag klarar det, hoppas! Håll tummarna för mig!

Får se om jag skriver något mer senare och eventuellt lägger upp en bild, vilken lyx va?! Hehe

Hörz rockers

/Nat

You come screamin

Som ni fattar så har vi fortfarande inte fått tillbaka något nät hemma, och jag börjar faktiskt bli en aning irriterad på min mor för att hon vara förbannad lat. Fan alltså. Ska försöka lägga in ett inlägg lite senare, som är mycket längre. Really. Just nu är jag i skolan och hinner inte. Aja, hörs för fan.

/Nat

Mlg-blg, blg-sthlm!

Så ser min dag ut imorn! Malung-Borlänge sedan tåget mot hufvudstaden och min älskade pojkvän! Jag får ångest över att göra av med pengar (of course) men vafan, jag lever bara en gång va?

Körde lite i morse sen blev det gym efter det! Det var riktigt gött men tufft med så jävla mycket träningsvärk som både jag och Sandra hade, haha. Jag har inte träna så här hårt och regelbundet på ett tag, det märks. Yoga må göra en stark men styketräningsstark vette fan alltså!

Efter det har jag inte gjort så mycket, pluggat lite och snart kommer Lojs hit och då blire en fika med henne! Sen måste jag gå till gamla huset och kika om jag hittar medlemskort till lite här och var, det är inte tantigt - det är smart!

Får se om jag skriver nå mer innan jag åker och om jag skriver något när jag är där! Hejs, jag måste packa!

/Nat

WHAT DID I SAY ABOUT THIS?!

THE FREAKIN BIG FOUR TILL ULLEVI DEN 3:E JULI, JAG KAN FAN INTE BLIR MER NÖJD!!! Eftersom jag ska flytta och det går åt myyyyyyycket pengar till det så blir det nog bara en konsert/festival i år. Och jag har velat och velat men nu blir valen definitivt! The big four på Ullevi it is!

Biljetterna släpps den 7:e mars kl. 09.00! Jag hoppas att jag har råd, annars får jag kämpa i efterhand, eller se till att någon köper det åt mig i studentpresent! Jag måste, måste, måste dit annars kommer jag att gråta blod på riktigt (okey, kanske inte..)! Jag är helt sjukt glad, I knew it! Man ska aldrig underskatta magkänslan!

Måste dra, men vi hörs!

/Nat

Those were some crazy nights

Jag vill ha:
  • den där förbenade körkortet
  • sommar och sol, nu får det vara slut på snö
  • mer pengar, tänk att allt i världen kretsar kring dessa jävla papperslappar..
  • en snyggare mage (ja, jag tjatar, det blir snart tyst om det)
  • torsdag, för då får jag träffa min babe!
  • de där otroligt snygga hängselbrallerna från H&M
  • biljetter till Metaltown
  • biljett till Foo Fighters
  • ett slut på detta eländiga liv, och då menar jag inte att jag vill dö för det vore väldigt olikt mig (ni som känner mig vet....) utan jag vill ha ett mer lättlevt och roligt liv.
Imorn ska jag upp, träna, plugga sen blir det en välförtjänt fika med Lojs! Sen kommer jag säkert få återgå till plugget igen... Aja, snart bara 3 månader kvar, sen är jag fri.

Ha det bäst guys!

/Nat

the law of rock n' roll music

Var ute på en skidtur med Sandra i morse, det var tänkt att vi skulle åka 7,2 men så blev det inte, det blev myyyycket kortare och det var verkligen inte i brist av ork utan för att våra skidor var totalt ovallade och bakhala som satan, ett glid fram två glid bak ungefär. Men träning som träning, jag tränade faktiskt hemma innan också. Whatever.

Jag borde plugga, men jag orkar inte. Jag vill inte. Varför är det inte så att man bara behöver kolla på boken sen vips så är allt instalerat i hjärnan - nothing less, nothing more, that's it.





Jag gillar Helena Bonham Carter, hon är cool.

/Nat

RSS 2.0