Nytt i garderoben!










  • Lösögonfransarna ska jag ha till balen, köpte extra långa även om jag har ganska långa själv. Det är ju för att förstärka effekten när jag liksom vill vara "naturligt" sminkad och inte ha värsta partysminkningen, haha. Kommer nog bli bra!
  • Äntligen nya jeansshorts, Cubus konstiga storlekar får mig confused - jag har inte haft 32 på typ 2-3 år, marknadsknep? Få folk att känna sig smalare genom att ha förskjutna storlekar? Sitter bra på mig iaf!
  • Nya sunglasses - behövligt!!
  • Guldiga örhängen - något jag inte äger förrän nu. Testing, testing...

  • Magtröja typ, skulle egentligen inte kalla det för de men whatever.. snygg iaf, i kombo till shortsen!
  • H&M's egna foundation, köpte den på test förra gången eftersom jag inte vill ha någon som är totalt täckande och täpper porerna för mycket så att det inte blir kakigt ed puder på - funkar utmärkt på min hy!
  • Sen kunde jag inte motstå ringen - fierce as hell! Metallrosett - hello..

/Nat

MIN BALKLÄNNING HAR KOMMIT!

Yeeeeeeeeeey, och den är jättefin och jättestor! Åh gud vad nöjd jag är alltså och så testade jag med alla assecoarerna och gosh så fin har jag nog aldrig varit, haha, och kommer nog aldrig att vara igen heller, hehe. Den sitter helt perfekt - som ett smäck, helt enkelt! Ska bära den med mina dödskalleörhängen från Rock by Sweden och en enkel silverlänk runt halsen, mmm!



Mmm, har varit i Mora idag som sagt tre gånger tidigare, haha, hittade allt utom det jag skulle ha, haha, menmen jag har en i reserv! Ska lägga upp bilder senare!

/Nat

An hjalle ô an Heavy

Haha, kollar på Nittyleaks där Hjalle och Heavy ska vara med - om ni kommer ihåg dem? De spelar iaf i Mimikry - grymt band!

Fin dag och imorn blir det Mora med Amanda och Ida för att hitta mig lite saker (som sagt). FUN! Grilla mashmallows (stavning) med esteterna ska jag också hinna!

btw. så kan jag säga att det är mycket roande att min fin babe inte har täckning där han är.... fint. Fytusan, 2 dagar och jag saknar honom som tusan!



/Nat

Big Four

Kolla in artikeln!! Hehehe, hoppas ni ser mig i publikhavet! Wiiiiiiiie. Eller ja, jag har ju inte fått biljetter men om 11 dagar....



/Nat

schoooooools out forever.

Jag hade mitt sista prov idag, ett slutprov i allt vad musik och estet heter, sista spelningen med klassen någonsin. Helt sjukt, jag vill inte!! Usch, det känns jättehemskt. Herregud. Haha, jag och Karl har ju för fanken gått i samma klass sen sexårs och dessförinnan har vi kännt varandra sen dagis.


Imorn är det bara en dag kvar sen åker mössan på och sen är det 10 dagars fest - eller ska man säga 10 dagars farväl? Jag är både glad och inte! Självklart vill man ju ta studenten men liksom fasen, det är året har varit så jävla bra!!

Imorn är det också friluftsdag och vi ska grilla med esteterna - dock smiter jag iväg till mora och handlar en kuvertväskan m.m - hoppas jag hittar någon! Hoppas även att klänningen kommer imorn!



Jag vill ha sommar, värme, sol och fina vänner och en fin pojkvän!

/Nat

No wonder why

hello darkness? hello parkingmeter? Nejdå, HELLO!

Har som sagt varit uppe i Lima och testat balfrisyr tillsammans med Amanda och Yrsa! Gud vad fina vi kommer att vara, mm-m, babes coming up! Självklart kommer vi att vara förjävla snygga tack vare fina, fina Lojs!



Imorn har vi spelning ute på skolgården. Första spelningen sen i julas - hur skönt är inte det?! Jag älskar att spela, jag är ju trots allt musiker. Känslan, ni anar inte. Och även om jag teoretiskt klar med skolan så är spelningen mitt sista prov. Herregud. Min sista spelning med klassen, med Bengt och Åke och med smågrapparna. Usch.

Jag vill inte ta studenten samtidigt som jag vill det. Det kommer att bli så konstigt. Jag ska aldrig mer tillbaka till MSG, det är ju sjuuuuuuuukt. Jag ska kallas vuxen men jag känner mig inte alls redo. Jag är redo för världen och den för mig men samtidigt så vet jag inte? Jag kommer aldrig att växa upp och bli helt total vuxen och jättemogen. Jag blev mycket mogen i tidig ålder men jag tänker inte växa nå mer på något år nu.

så grymt mycket känslor.

/Nat

lima - byn gud glömde



ska upp till lima med Yrsa och Amanda för att fixa balfrisyrerna! Alltså bara testa dem, hehe.

/Nat

ELKFEST

Japp, jag mår verkligen som jag förtjänar. Haha, men kul vare! Träffade alla de där äldre grabbkompisarna och andra musiker så det var gött!








Fin kväll och en förjävla bra uppvärming inför studentveckan - eller rättare sagt våra 10 dagar med mössan på!

/Nat

little black dress with the candy apple red lips

Jag har total beslutsångest över vad jag ska ha på mig ikväll. Jag kan lätt komma på nya konstruktioner men så blir jag osäker på om det ser bra ut eller inte. Men jag har några alternativ/förslag:

  1. min lilla silkes-svarta klänning och min finfina grå/svarta zebrafärgade kofta
  2. gråa leopardleggins med min gråa översize tröja
  3. Skinnbraller med högmidja, färgglad top alternativt svart top  + färgad kofta
  4. gråsvart kjol med svart linne alt militärgrön skjorta
  5. höga jeansshorts + färgtop
Alla alternativen/förslagen är givetvis + höga klackar! Vad tycker ni? (Jag får aldrig särskilt mycket kommentarer, inte ens när jag ber om det så det är lönlöst. COME ON YOU COWARDS!!)

/Nat

stand up and shout!

vissa är JU (inte jag, det blev två meningar i en) snyggare än andra, don't you think?







/Nat

a bottle of rum

Good evening ladies and gentelmen. Having a good time?

har haft en riktigt fin kväll med Lejonkungen, Sandra, bilkörande och en sömnig snubbe. Gud vad jag har saknat min fina Sandra, heeeeeelt sjukt.

Nu är jag förjävla trött och ska väl hoppa i säng snart. En kall ensam säng dock, menmen, jag får ju röra mig hur jag vill, haha.

Imorn åker min duuuuuuude till Juvass, Norge och tränar i en vecka så han kommer hem lagom till balen. Hoppas bara jag har en klänning.... Typiskt att det ska vara jag som styrt upp det hela som blir utsatt...



Def Leppard 4 ever.


/Nat

Jag skickade in en jäkligt bra uppsats idag.... som jag inte kunde spara.

Wonderful, isn't it?! Menmen, jag skrev ju ut den. Så jag funderar på om jag ska skriva upp det till bloggen (fråga mig inte varför jag inte bara kopierade och klistrade in i ett inlägg tidigare idag caouse I don't know). Den handlar om min relation till musik!



1.



Jag har suttit i studion och spelat in. Även om det gick rätt dåligt i början när jag skulle börja pilla med allt så blev väl resultatet rätt bra! Jag vart spela in för att höja mitt betyg så.. hehe.

2.



Min älskade mor har beställt och lagt undan 5 flaskor utav Motörhead Shiraz som hon tyckte jag skulle ha till studentveckan! Fuck yeah, my mom is great!

Nu ska jag ner och handla för att sedan åka till Grustag och umgås. Och äta massa onyttigt som jag helst inte gör framför Cj. Fjantigt va? Haha. Eh, no.

/Nat

Musiktips

So.... I'm feeling better! Har varit ute på en 7,2 kilometer lång springtur och är helt slut. Hade favorit musiken i öronen, luften var lätt att andas, perfekt temp och så duggade det lite lätt - hur jäkla skönt som helst!!

Nu ska jag slänga mig i duschen, ta mig något lätt och sedan gå till min babe! Imorn kommer Sandra hem så jag tar en myskväll med henne. Men nu ska ni få några fina bitar!



/Nat

I am a soulsurviver

Vad ska jag säga annat än att jag är en orolig tjej som måste sätta på sig masken?
Vad ska jag säga annat än att jag är vansinnigt rädd för att mina vänner och min familj kan komma till skada?
Vad ska jag säga annat än att om du skiter i oss när du kommer hit, så kunde jag inte bry mig mindre än minst. För jag bryr mig inte ett skit om dig så länge du inte är ett hot mot mitt liv och allt vad det innebär.


Väl valda ord från mig själv må jag säga.



I'll give you a message when I'm feeling better.

/Nat

I en värld full av liv

Har mått illa hela jäkla dagen, fyfasen. Magkatarr, för mycket onödigt kaffe (värsta för magen), för lite mat och ett hemskt besked.

Ett år i ro vad vi fick. Ett år sen är helvetet garanterat tillbaka. Jag vet inte vad jag ska ta mig till men jag hoppas att dagarna till den 5:e juni går sakta, för jag vill inte. Jag är bitter för att min student inte blir något firande, jag är orolig för att mina vänner och min familj kan komma till skada och jag är nervös för att jag inte ska kunna leva som vanligt. Hur kan man komma tillbaka dit man tydligen inte hör hemma. Ska på möte imorn för att se hur vi ska kunna lösa detta. Ni som känner mig kan nog lista ut vad detta är.



mannen som håller mig i schack.

Imorn är jag teoretiskt klar med skolan, dock inte praktiskt då jag har en spelning kvar. Jag vill inte vara klar, jag vill vara kvar. Kan inte alla gå på samma högskola sen?! Så många ansikten som man kanske inte kommer att se igen på flera år.

När man som jag går i en klass med bara grabbar så blir man lite av en pojkflicka. Jag har två manliga mentorer och resten av estet består mest av grabbar. Jag räknas som en av grabbarna och jag trivs med det - ibland. Självklart blir det svårt ibland och det finns massor med tjejgrejer man vill prata om men det går liksom inte. Förutom mina fina flickor som alltid ställer upp så finns det två otroligt varma, fina själar som har funnits för mig, väglett mig i livets djungel och diskuterat beslut med. Och det är inga mindre än Anna Martinsson och Diana Wiklund.

A
nna är min extra mamma, min estetmamma, min skolmamma, personliga kurator, psykolog och hjärtevän. Jag har gråtit på framför henne, jag har skrattat med henne och jag har varit i mycket djupa diskussioner med henne. Hon kan mig utan och innan, och hon säger alltid precis vad hon tycker. Jag har lärt mig mycket (jodå, även i svenskan) som är bra att veta i livet. Hon har även den bästa musiksmaken, bättre lärarinna får man leta efter! Till the heavens burst and The words don't rhyme.

Diana,
är min guide på min resa i karriärens praktiskt och ekonomiska värld. Hon är även min uppslagsbok vid namn: "Hur man lever med en alpin skidåkare", haha! Nejdå, men typ. Man kan alltid ha fina konversationer med henne. Hon är lite som mig själv - liten och energisk med tendens att få lite för mycket anvar på sig (gäller Anna också, alltså att ta på sig för mycket..).

De är så fina dessa två och jag vet inte riktigt vad jag kan ge dem för att tacka för att de funnits här för mig. Kanske en helgs semester/påhälsning i London? Fritt boende, låter det lockande? Usch, vad jag tycker om er och jag kommer sakna er så himla mycket!

/Nat

Kollage i svart/vitt

Här kommer lite bilder från dagen! Var trots min magkatarr och fikade med Gustav. Ska försöka varva ner med ett varmt bad, äta med familjen och sedan mys med min fina pojkvän!






/Nat

why all this rain?

Lång dryg dag, slutade egentligen kvart i elva men vart stanna till 14.00 för att hjälpa andra att plugga. Bättre det än att vara hemma och löka tycker jag! Sen drog vi på dans, jag & min man. Det gick fint, han är duktig, dock är jag svår att dansa med då jag är van vid att lära ut - vilket gör att jag för istället för att följa....

Kan det sluta vara grått här i Dalarnas jäkla län?! Inte gör det de bättre att det kommer en aning aska in mot Sverige som är grovkornig vilket gör att den faktiskt inte tar sig så långt i och med att den är tung. Så den kommer inte att hålla i sig så länge - hopefully. Men sen var det ju så att askan bestod av glas. Glas som inte skiljer sig särskilt mycket från vanligt fönsterglas. Glas som är så smått så det blir som en onödigt rivig skrubb på kroppen. Nice? Tror nog inte det....





Ikväll ska jag (som varje tisdag & onsdag) till Caath. Mitt liv känns väldigt ensidigt just nu. Dag ut och dag in utan att något händer. Visst jag sätter inte mig själv i något heller. Jag vill ut och springa, jogga whatever, med hög musik i lurarna men vädret tillåter det inte. Imorn får det fan inte regna för då ska jag ut. Hörs rockers

/Nat



Lethal injection

Jag har kommit på en ganska stor faktor av min lilla dåliga period. Även om jag hälsade på Sandra på hennes bal så är det faktiskt ett tag sem vi umgicks ordentligt hon och jag. Note to self: you miss your best friend. Hon är som en syster, infact så ligger det till såhär: mi familia es su familia, and reverse. Wöööw, tre språk i en mening, hattrick! Höhö. En annan grej är att det nu är liksom ett år som jag bott med endast min mamma och mina syskon.

Just nu är det också sjuuuukt tråkigt eftersom alla mina fina vänner är på kajaktur i St. Annas skärgård och jag är fast i Malung. Jag har min man här dock, men det är inte så att jag vill binda fast ha honom och tvinga honom att umgås med mig, hahaha, that would be cruel. Nej, så nu spenderar jag tid med familjen istället. Vilket är både skönt och inte. Det är så mycket skrik och bråk ibland. Så det slutar med att jag är själv med min musik. Då trivs jag som bäst. Har inte haft tid för det på ett tag.





/Nat

Safe

Since I'm not home, så får ni nöja er med bilder så länge! Får se om jag skriver ett inlägg senare medan jag är hos min man. Jag har, som ni kanske förstått, inte mobilt bredband och Cj har inte trådlöst så jag kan inte använda min egen dator där. Så äre.







BTW, så såg jag Water for Elephants och jag lovar, jag grät.

/Nat

The Cult - She sells sanctuary




/Nat

it was 20 years ago today



Det finns så mycket i världen som får oss att känna oss värdelösa, nollställda, hopplösa och alldeles vad ska jag säga? Ingeless. Det är ett ord på malungsmål som jag använder ofta när jag ska beskriva hur jag känner mig när jag är nollställd, samtidigt som jag inte känner någonting och ändå är nere. Den senaste tiden har jag varit det rätt mycket.

Det finns dock ungefär lika mycket i världen som får oss att känna oss lyckliga, värdiga, värdefulla, viktiga, glada och 100%-iga. Men frågan är om det någonsin väger upp den dåliga sidan? Sorg kan vara förevigt medan lycka oftast bara stannar en stund.

Fundersam är jag och kommer att förbli ända till i höst. Jag är ingeless idag, men jag har ingen anledning. Det har man oftast aldrig när man är sådär nere fast det inte beror på någon som man direkt kan säga vad är. Jag tror på att det är regnet som får mig lite vårdeppig. Eller kanske är jag såhär för att jag är medveten om att skolan snart är slut och vissa kanske man aldrig ser igen?



Ikväll ska jag mysa ner mig med popcorn och choklad (jag tänker vara fet med andra ord), kolla på Water for Elephants och dregla till Robert Pattinson.

/Nat

Dubbeldejt och matlagning

Igår lagade jag ju som sagt mat, infact I made persian food - for once. Sjukt gott blev det, verkligen riktig mat. Mafi och Julia var med och käkade också, för efter maten så drog vi till Tomteland!!! Nejdå, så var det inte men nästan - vi drog till Mora för att kolla på nya Pirates filmen. Hade ju läst en hel del recensioner innan och åkte dit utan nåra förväntningar som helst. Men den var ju bra, liksom alla Piratesfilmerna, dock var den ju fristående vilken jag kan tycka är lite tråkigt. Penelope Cruz får gärna vara med, men det tycker jag att Orlando Bloom och Kiera Knightley också kunde ha varit. Men som sagt, som fristående var det en bra film!



Ska snart äta mat med morsan och sedan får vi se vad som händer. Har ingen som helst ork till något. Lust, ja men ork, nej. Usch fy och blä. Kommer säkert bli en massa dåliga inlägg idag bara för att, ciao.

/Nat


Sånt här får mig att skrika inombords



/Nat

Bilder från balen i Ludvika!

Underbara bästis bal!
















Just nu håller jag på och lagar persisk mat (gormeh sabzi) och funderar på min balklänning. Företaget mailade och sa att de skrivit fel och att klänningen är mörkgul och inte champagne. Härligt. Jag går inte alls om jag ska ha en gul klänning och se ut som en kyckling.

/Nat

Studentbal nr 1, Ludvika

Hellu brothers and sisters!

Har varit i Ludvika hela dagen så jag har inte kunnat blogga tidigare, var närmligen på finaste, bästa Sandras bal! Kom till hennes lägenhet och fann henne och mamma Monica på golvet, de försökte fixa en frisyr men det blev inte riktigt som Sandra tänkt sig så jag ställde upp och hjälpte till. Jag är fan nöjd, den blev riktigt bra!

Orkar inte lägga upp bilderna nu, jag vill hinna fixa dem den här gången! Förstärka dem så att säga, haha. Så ni frå vänta tills imorn! Nu ska jag kolla min mejl, gå ner och hämta min turkosa klänning som ligger på Ica, duscha och sedan gå över till min karl.

Ha en fin kväll!

/Nat

Don't tell anyone but Garth haven't got his pubes yet

Haha. waynes world ♥

Har egentligen ingenting att skriva. Total torka. Drar och hjälper min man, men först ska jag dricka något eftersom jag dricker för lite och får huvudväk hela tiden.. Jag vill för fasen att allt ska falla på plats!!




/Nat

prom dress

Fick äntligen ett mail från klänningsföretaget (lite tjat bara)!! De har börjat sy en ny i rätt färg och de har lovat leverans till sthlm senast den 31:a juni vilket innebär att jag får klänningen den 1:a juni eller den 3:e! Den 3:e är dock dagen innan balen och det känns surt att knappt hinna testa den innan den ska användas.... Fytusan. Sen säger de att jag inte ska få rabatt trots försening osv?! Det ska jag visst!!





/Nat

¡Fiesta!



Har FORTFARANDE inte fått svar från klänningsfirman, så fruktansvärt dåligt. Jag hoppas en ny hinner levereras innan den 1:a juli men om det inte går så får jag väl för fan work a golden dress..... "Du bär aldrig guldsmycken så varför ska du då ha en guldklänning?", var vad Lärarjävlen sa. I agree. Menmen, you gotta rock with what you've got, as a wise man once said.

Tröstbeställde iaf en nyfest klänning till studentkvällen. Min första färgranna, snygga festklänning om jag måste erkänna. Kolla in min garderob och färgerna ni ser är svart, vitt, grått, lila och denim.



Har nyss ätit middag med la familia + boyfriend och nu ska jag strax packa min övernattningsväska och dra hem till honom! Mys!

/Nat

var fan är alla nogranna arbetare?

Fortfarande tvekande angående klänning. Ska jag gå på balen i en klänning som har rätt modell men fel färg? Ska jag ha en guldfärgad klänning? Jag tycker fan inte om guld men folk försöker övertyga mig att jag har "den ärtta färgen för att bära guld". Pfft, säger då jag till jag har testat den. Det är den, en lila klänning med massa krimskrams glittergrejs och pärlor fram på eller ingen klänning alls. Jag tänker inte lägga ut någon bild och spoila klänningens så att alla har sett de eventuella innan balen.



bild från förra årets bal då jag underhöll en del av kvällen. Kolla mitt korta hår alltså.

Ska käka nu, räkna lite placeringar, åka på möte 20.15 och sen ska jag till Caath. Är inte jag på möte jämnt?!

/Nat

broken hearted - de har förstört min balklänning

Fick ett mail igår kväll där företaget som jag beställt min balklänning via skrev att: "Din klänning har anlänt till oss i Stockholm men tyvärr är den gjord i guldtyg istället för den mörklila färg du beställde. Detta är en miss av skräddaren. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för alla problem som detta orsakar. Nu vet jag inte när den ska användas med det 3 veckor att skapa och leverera en ny". Ungefär så stod det, eller ganska precis.

Hur töntigt och fjolligt det än låter så grät/skrek jag i säkert 2 timmar igår kväll och jag har fortfarande inte kommit över det. Jag har drömt om min LILA balklänning i säkert 5-6 år och nu får jag ingen. Jag dog inombords. Det var en dröm som sprack. EN jävla dag på 18 år har jag chansen att känns mig riktigt, riktigt fin och nu sprack det. Jag funderar på om jag ens ska gå. Jag har gjort hela balen och kan inte gå, fint. Underbart. Livet ♥.

Så nu är jag klänningslös.
Såvida jag inte tar den guldfärgade trots allt. Jag passa inte i guld, det är inte min färg. Jag har till och med silver på min studentmössa. Guldklänning....ska jag har pärlor så ser jag verkligen ut som ett pretto?! NEJ TACK, FAN HELLER. Jag må vara gyllenbrun men guld är INTE min färg. Herregud hjälp mig. HUR FAN SER MAN ROCKIG UT I EN GULDKLÄNNING?! IT DOESN'T WORK.

Jag ska egentligen inte säga så mycket och vara jättenegativ eftersom jag inte testat den än men det är väl för i helvete klart som fan att jag blir besviken om jag beställer lila och får guld?!

KOMMENTERA OCH HJÄLP MIG GÄRNA!!

/Nat

Love gun



Hey guys!

Har faktiskt inte varit hemma sen i lördags så jag bloggar igen det nu! Igår drog jag och mamma ner på fika hos mormor och sen for jag och cj och fiskade i Hättsjön! Meeeen vi fick ingen fångst. Däremot såg jag massor med grodbebisar och lite annat facinerande som jag ville skulle fasta på bild - men jag drog en klassiker och glömde kameran hemma. Typiskt. Jag lär fan bära med mig den där vart jag än går nu... Men jag har tappat bort ett av mina SD-kort.

Idag har jag endast varit på ett möte och en dansföreställning och nu väntar en kväll av? Dunno actually. We'll see.




/Nat

long way home

Jag är död. Har varit igång hela dagen bara för att försöka att inte verka alltför trött. Sanningen är att jag faktiskt inte sovit särskilt mycket inatt. Menmen, har haft problem med det ett tag nu.



Jag och Yrs funderade en sväng på att åka till Mora och festa med några men för att vara ärslig så orkar jag inte. Precis som förra helgen; jag vill men jag orkar inte. Istället blir det Pearl Harbor, godis, pojkvän och sömn. Fint det också!

/Nat

Är i tidningen!

Länge sen va?! Nejmen, jag såg det hör i tidnigen så jag måste bara säga att jag är jävligt glad över att de äntligen går ut med att Rockgymnasiet blir kvar!



Ni kan läsa resten av artikeln här! Och sedan en till från Värmlands Tidningen.


/Nat

Who the hell are you?!

Var med mitt hjärta hela dagen igår så jag hann aldrig skriva! Mys en hel dag - vilket räcker för mig annars blir det för mycket om jag ska vara ärlig. Haha. Gulligull är inte riktigt min grej alla dagar, vissa stunder absolut men inte hela tiden. Vi misslyckades fatalt med middagen då jag inte fick till den ordentligt och mannen inte var hungrig men trots det var vi på gott humör och umgicks en sväng med Gustav och Lisa. Hahah, drog ut Lisa på ett önskat raggarvarv också!







Hemma nu och funderar på vad jag ska göra idag. Ska nog kanske ta en tur till mormor, jag borde iaf göra det! Först ska ja dock äta lunch med mammsen. Sen får vi se, rock n' roll blire iaf!

/Nat

Jag är udda...

och jag följer inte modet sådär direkt. Jag har på mig det jag tycker är snyggt. Såäre. Jag är rockig av mig så det blir mycket svart. Förut var jag emot hög midja och sånt men jag börjar väl ändra mig antar jag - och då menar jag inte att jag börjar bli mindre rockig bara att jag vidgar mina gränser.













/Nat

There's no love like your love

Hahaha, jag lovar att om ni hade sett mig i morse hade ni fan undrat om jag var dum i huvudet. Men det är jag ej! Min ena vindrutetorkare la av, gissa vilken? Naturligtvis förarsidans! Det har hänt förut. Så jag stannade bilen och försökte skruva åt den lite med fingrarna men icke. Så jag drog hem istället, fällde upp huven men nej. Så tog jag mitt pick och pack (ni ska också veta att det ösregnade) drog mig till skolan, lånade en skiftnyckel och skruvade åt. Händigt må jag säga.



Sitter och lyssnar på grym musik (läs: megadeth och metallica), har lite halvtråkigt. Får inte träna eftersom halsen är kaputt. Lägger upp en önskelista senare!

/Nat

Jag börjar bli dement

Kul. Jag är fan helt säker på att jag börjar bli dement. Eller så är mitt närminne lika dåligt som en jävla guldfisk. Vaknade i morse: åh, måste ta medicin.
I skolan: just ja, jag tog inte min tablett måste åka hem och göra det. Åker aldrig hem.
Sent på kvällen i duschen: just fan, jag måste ta min tablett!! kommer ut och glömmer bort det.
22.00: FAN I HELVETE TABLETTJÄVELN!!! Försent att ta den.


fanihelvetesjävlaskit. Dagen och kvällen som såg så jävla bra ut och nu lär jag leva med krämpor i en vecka. Jag hatar mig själv.

/Nat

We will be victorious



Kom på att det fan är ett år sen jag var i Italien, haha.

Hm, vart bär det av i år? Ah, alltså förutom London. Förra året var jag i Italien, Turkiet och England. I år blir det? Hoppas på en sväng till Spanien med min kära! Sen kommer jag nog inte ha råd med så mycket mer. Fattig student.... Usch. Hoppas att min balklänning kommer på måndag! Åh vad jag vill ha den! Nu skriver jag tråkigt, I know. Men ni kanske gillar det ändå. heheh.

/Nat

Nor a sin

Hade jazz i morse och kul vare!  Bara jag och gubbarna eftersom grabbarna inte kom, haha. Min babe kom hem också så vi tog bilen och drog ner och käkade glass i parken. Fint!

Senare blir det lite mer bordsplacering, vi blir klara idag och det känns asskönt. Jag vet att bloggen vore roligare om jag tog mer personliga kort och det ska bli. Jag är bara fruktansvärt dålig på att komma ihåg kameran. Nån kamera. Whatever. Jag ska blir bättre på det!



/Nat

dem har ingen chans

mina små bakterier alltså. jag har svinont i halsen. Jag har sovit hemm EN natt och jag är redan sjuk. Imponerande. En jävla natt. Funderar på att inte sova här i natt. Men jo. Jazz halv nio imorn, hoppas fan min hals i bättre.

Varit på piknik i solen med några härliga bruds, sen blev det bordsplacering (alomost done!!!) och sedan DHW med Caath och Lea. Fin dag!

/Nat

I främmande farvatten

"Jack Sparrow and Barbossa embark on a quest to find the elusive fountain of youth, only to discover that Blackbeard and his daughter are after it too."

På postern så står det att det är premiär den 20:e men vi (alla depp-fans, eller pirate-fans) vet ju att det är världspremiär den 18:e! Usch, vad jag längtar! Ska på midnattsvisningen som kommer att gå, det är fan underbart.





Parsly, sage, rosmary and thyme

Som sagt var filmen grym. Idag drog jag till skolan i tid men som vanligt var det inte en själ där utan bara jag och lärarna... nice. Men har fått mycket studentgrejs klart.

I eftermiddag ska jag och Evsi sätta oss ute och käka och sedan ska jag och Anna förtsätta med bordsplaceringen.


Thor

Var ju till Mora och kikade på bio med Grustag, Donkaa och Julia. Vi tog min bil och jag måste erkänna att jag måste långköra lite mer. Gosh! Astrött nu. Men jag måste berätta om filmen. Den var så sjukt jävla häftig! Hell yeah, bra film! Jag älskar historia och asagudarna är ju en av favvoämnena så filmen gillades verkligen! Och så var ju Thor (Chris Hemsworth) very good looking!



Rekommenderas varmt!!

/Nat

Jaha?

Öh, igår gick det inte att lägga upp inlägg? Men nu kan jag!

Skulle skriva om helgen, haha. I lördags var min pojkvän en mysis, kallade sig för Mr Love, köpte käk och hyrde film, underbart! Sen hjälptes vi åt och myste till två filmer halva natten. Vi valde en var och med lagen om alltings normala jävlighet så var ju den filmen som jag valde skitdålig och bara äcklig. Fint? nej. Eller jag menar det var ju mysigt ändå! Vi sov till halv tolv i igår och så hjälpte jag till med hans plugg för att sedan åka och hämta Evelina för en glassdate! Var vuxen och lärde mig tanka också, hahahah!

Idag började vi med att plocka ner allt på orrskogen, sen skjutsade jag ner Cj till stationen (han ska hem till sthlm), sen har jag gjort lite skolan och nu ska jag åka på dans!

Ikväll blir det Thor på 3D bio i Mora men innan dess lite placeringsnötande!


/Nat

K# Δ Ab

Lös den vettja. Kan ni läsa noter bör ni kunna det där! Hahaha.

Har ätit hemma hos familjen idag och nu har snubben somnat i soffan, how cute! Blev erbjuden att skjutsa till Rättvik på marknaden ikväll men jag är totalt slut. Jag orkar knappt röra mig... Sen började alla fråga om jag skulle på Taket men nej, om jag inte orkar skjutsa till Rättvik så ska jag heller inte ut och festa. Det är inte mer än rätt!

Är så jäkla nöjd eftersom jag har fått så långt hår!



/Nat


Unbelieveble

Det var helt sjukt grymt igår. Jag är så jävla stolt! Jag är så förjävla tacksam också...insane.

  • Första föreställningen var för högstadiet och jag måste säga att de fr en gångs skull var en riktigt bra publik. Det märktes att de lyssnade, tittade och förstod då de ar totalt tysta. Mycket imponeran

  • Andra föreställningen var för gymnasiet, och även de var en mycket bra publik - faktiskt den bästa! De klappade när man ska klappa (haha, högstadiet var söta och klappade efter varje scen), de förstod de grova sarkasmerna och ironin, de förstod de vi ville att de skulle förstå eller ännu bättre - de såg vad vi ville att de skulle se!
  • Trejde och sista föreställningen (buuuhuuu), var för allmänheten och det kom faktiskt hela 200 pers! Jag är väldigt nöjd med det! Många grät och det skapar ju som alltid en väldigt stor känsla hos en själv!
Totalt sett så är jag obeskrivligt nöjd och väldigt stolt - både över mig själv och över alla som varit med! Jag blir alldeles varm innombords när jag tänker på alla fina kommentarer och alla kramar man fått! Jag kommer verkligen sakna att jobba med det här, något kommer att fattas de närmsta veckorna. Sen vill jag säga att: TÄPP LARS ARNESSON, DU ÄR BÄST!! Och även att jag kommer att sakna min klass så jävla mycket efter studenten.


















/Nat

Everybody's Broken

Imorn gäller det, imorn är vår show. Showen som jag har skrivit storyn till. Som Anna (mest) och jag skrivit manuset till. Som jag har skrivit musik till. Som jag spelar i. Helt sjukt. Jag hoppas folk kommer att gilla den!! Jag vet inte vad jag tycker men jag antar att när jag ser att folk gillar den så kommer jag att övertygas.

Men nu är jag trött, hungrig och har redan brutit ihop en gång så - sov gott.

/Nat

come on feel the noise

Tjafan. Har "sovmorgon" idag, börjar inte förrän fem. Vi behövde tydligen inte repetera under dagen idag, skönt! Jag behövde verkligen det. Såg  dock igår kväll att folk hade varit och rivit ner mina affischer i byn så jag tog mitt pick & pack i morse och satt upp några nya!

Käkade även lunch på Systrarnas med fina Amanda! Inga kort eftersom kameran stannade i bilen. Däremot kommer det en liten bildbomb och sneak-peak nu!












Och en liten sneakbild;



/Nat

that 70's show...

är en show som jag bara älskar! Har paus mellan repetitionerna just nu och ska strax få i mig mat, men så länge sittar jag och kikar på gänget  i That 70's Show, hur sköna är de inte? Godday. I said godday!!! Just nu är det avsnittet när Eric har slitit sönder Donnas klänning och när han ber om hjälp så blir det ju inte direkt bättre, haha.

Jag vet att jag inte har laddat upp några foton från varesig Valborg eller repetitionerna men ikväll ska jag försöka, så det kanske blir två bildinlägg på rad! Bildbomb med andra ord! AWSOME.

Och bilen mår fortfarande bra, har inte krockat än och inte ska jag göra det heller! Hell Yeah!


OCH TILL ALLA ER SOM BOR I MALUNG OCH I GRANNKOMMUNERNA; KOM OCH KOLLA PÅ VÅR SJUKT COOLA SHOW. IT'S FREAKIN AWSOME.



/Nat

HAR JAG?!!!!

JAAA, DET HAR JAG! JAG HAR KÖRKORT!!!!!! FYFAN VAD SKÖNT!

First draft

Tjenare!

Ledsen, men jag hann faktiskt inte uppdatera igår i och med att jag började skolan klockan fyra. På en röddag och söndag tänker ni säkert? Det bör ni inte göra eftersom jag skrivit att det blir långa skoldagar den här veckan. Så ni får ha lite förståelse för varför jag inte kommer att kunna uppdatera så bra. Men jag ska iaf försöka att ta bilder på mina dagar så att ni får se! En bild säger mer än 1000 ord, right?

Jag älskar mitt "jobb" men ibland (läs: OFTA) blir det liiiiiiiite för mycket, bara en liten aning liksom. Så idag tog Lars tag i det och delade ut uppgifterna eftersom grabbarna legat på latsida. Men jag kan inte hålla i mig så jag drog till kommunhuset och försökte få tag på kommunalrådet men han satt i möte....Han ska iag ringa upp mig!

Sen hann jag med att efterkontrollera bilen och snacka med två tidningar och så kom jag hem för ca en timme sen. But don't worry, jag ska repetera ikväll också, hehe.

Fick hem nya saker idag också! BH:n är knallkorall typ.





/Nat

RSS 2.0