Valborg

Fuck yeah, tonight's gonna be a good night! Först till bästa Evelina och grilla sen blire nog vidare in i dimman!

Hey!Men hörrni, det där provet gick fan så bra! Eller det kändes rätt bra iaf. Har varit på något sablans möte i 1 och en halv jävla timma efter skolan, skönt att få det gjort men liksom orka?

Imorn är det fredag, men inte vilket fredag som helst - det är valborg! Wooohooo, valborg brukar för det mesta vara riktigt kul! Haha, för två år sen (FATTA TVÅ ÅR SEN SANDURU?!), var jag och Sandra med några härliga grabbar och Sofia till Lima, herregud vilket kväll! Förra året var vi överallt och ingenstans, kul!

 Och valborg, är ju faktiskt inte bara valborg för mig och en del av mina vänner. Nejnejnej! För på valborg fyller underbaraste Evelina Larsson år! I år 18 fuckin jävla år!
Haha, förr i tiden brukade vi vara hos hennes mormor och fira med pyamasparty, sakna!

Jag har bestämt mig för att imorgon ska bli awsome och då är det så. Punkt. Ciao

/Nat

papapapa papa papapa

Engelska B nationellt writing imorn - Wish me luck dudes!
Jag SKA ha ett MVG men det är väl att hoppas på för mycket.

Det har varit en rätt chill kväll, pratat med lite wierd people, sen prata jag med bästa Evelina (mig love to you my dear!) och Yrsa, Cathrin och sist men inte minst Sandra. Skönt med goa vänner alltså. För vad vore man utan dem? Paranoid kanske?

Äh, nu ska jag dejta kudden.

/Nat

fuck off and die


Kate Moss

Efter en hel jävla natt i telefon, dåligt med sömn och dåligt humör så blev spelning idag rätt bra. Går det att dölja dåligt humör? Svar: Ja, men det blir förbannat falskt och alldeles för mycket. Hm, ja ibland ÄR jag för mycket för mig själv. Tänk då hur jag lär vara för alla andra? Min mask börjar brista.

Men vi kanske inte ska vara så tråkiga och sura nurå? Lite får man alltid vara. Vi har ju faktiskt Engelska B nationellt prov imorn, vilket är både bra och dåligt. Bra för att jag tycker om engelska (hehe, maybe cause it's natural?) men dåligt för ORKA liksom, haha. Och så är jag nu lovad en resa, again, till Usa för att träffa en del av familjen. Men det blir inte förrän i höst. Har mycket att se fra emot, vilket gör allt lättare.

Har ni något att fråga som handlar om mitt liv, fråga mig ist för att fråga andra. Det är så rykten börjar, idioter.

Bitch, baby baby, bitch

Tjejer, vad fan skärp er! Fyfan hur vi beter oss ibland. Pakter, skitsnack och allmän töntighet. Vissa beter sig ju som att de fortfarande går på lågstadiet. Nä, alltså tjejer är så jävla taskiga - MOT VARANDRA.
Tjejer kan göra i princip vad som helst mot varandra. Mot killar så visar vi aldrig dessa sidor så vida de inte förstört våra liv...
Sluta ha sån förbannad PMS. Har ni problem med varanda, prata. Har ni inget snällt att säga så säg fan inget alls. Antingen så löser ni era problem med varandra eller så skiter ni i det och låtsas som att ni inte känner varandra ist för att fjanta.

Killar, är inte bättre de. Är dock mycket trevligare att umgås för det mesta. Säger jag som går i en klass med bara grabbar. Men ni, vad fan vill ni? Är det så svårt att säga det eller? hahaha. På det sättet är vi tjejer jävligt bra, vi kan ju iaf säga vad vi vill istället för att vela hit och dit och aldrig få något gjort.

Inget illa menat! Men det är sant - ur en tjejs perspektiv. Eller ja, vissa tjejers.
Det här är bara en snabb liten sammanfattning men är det något annat ni stör er på hos killar eller tjejer som ni tycker är viktigt, tyck till!

/Nat


Det var inte så att din mamma dumpade dig, Ko-daaaah?

Säg det till alla jag e påväg och jag älskar varje steg jag tar.
haha, björnbröder.

Konstig dag. Det är lite som att jag bor i en bubbla just nu. Svår att komma in på och sen har jag svårt att komma ut. Hoppas någon kan göra sönder den snart. Jag vill helst inte flyga för högt upp i luften för att sedan spricka och lösas upp. Håller någon i mig och försiktigt spräcker den kommer allt gå fint. Jag vill inte flyga och falla.

/Nat


fyfasen

Mmm, alltså jag älskar impulssaker. Och jag gör när jag är nervös eller stressad så gör jag sånt. Jag sysselsätter mig med random saker som jag aldrig gör annars. Jag har t.ex. aldrig tonat/färgat håret och vad jag gjorde jag i morse av ren nervositet? Tonade håret!
Hade en (trodde jag) perfekt toning meeen... det vart för mörkt. Så jag antar att det blir att tvätta håret ett par gånger nu. Det är ju för i helvete nästan korpsvart. Okey, inte men brunsvart och det passade inte så bra på mig även om jag är mörk.

Så fruktansvärt dumt gjort. Och Cathrin sa att jag såg knäpp ut. Alla andra vart också riktigt förvånade och jag såg den där ogillande glimten i deras ögon.
Fan också. Slänger in en bild sen så får ni se hur dumt det ser ut.

For ever

Var som helst, när som helst, hur som helst. Alla gånger.Lite annorlunda video, typ andra delen av filmningen. Man vill ju se det från olika sidor?

Their violence causes silence

fuck this shit, fuck this shit, fuck this shit.
Cops are good
though they can't help when they should

fyfan vilken dag. jag hatar, hatar, hatar DIG. You fuckin idiot. Can't wait til i'm going to England again. You're gonna be so damn busted.

Stand up and fight!

Åh, vad jag bara vill flytta härifrån. Jag vill fan inte att någon kommer och knackar på mitt fönster klockan halv åtta på morgonen. Stick du har sagt ifrån dig ansvaret.

Jobbig morgon. Som in åt helvete. Varför göra saker värre än vad de redan är? Hm.
Sitter på arg/ledsen-musik. Guns N' Roses och Def Leppard, haha. Det får mig liksom att tänka på allt annat än the fuckin reality.


Bret Michaels

we will never see the truth aroundWe will be victorious. Kom nyss hem från en udda kväll. Var med hetingarna Yrs och Marthe o käka lite tröstglass. 
Till Yrsa: Ibland tror jag inte det finns någon som förstår mig så bra på vissa punkter som du gör. Och som vi sagt så kommer vi nog aldrig kunna bråka med varandra heller, haha.

Sängen kallar faktiskt för imorn blire plugg. G'night darlings

Thank you very much

Nä, nu drar jag på mig skinnjackan, mina wayfarer-kopior och favvoskorna, drar ner på vår förbannade by, köper tröstglass och träffar härliga bruttor. Nice ice. Wohoo, when i feel heave metal.

It's not my problem. Truth or dare honey.

HataVarför i självaste helvete bor jag i malung? Detta jävla skithål är so fuckin boring. Dessutom är alla uppe i Sälen den här helgen. Hade jag också velat vara men har jag pengar? NEJ. Jag har spenderat alla mina pengar på konsert och festivalbiljetter. Visst det är najs men jag kan liksom inte leva i nuet.
Fuck this shit.

Har städat hela dagen så nu tänker jag fan hoppa in i duschen så jag blir lite fresh. Ikväll blire nog trots allt att slå på en rulle och tjocka sig lite. Men nu, som sagt, DUSCHEN eftersom jag ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig.

anytime of yours is my timeHar myst med tre helt underbara b-rudar nu på kvällen. Käka pizza så alla fick ont i magen, köpte godis och skulle dra hem till Caath men det var så förbannat svinkallt så vi drog till Yrs istället. Sen fick jag skjuts hem av Ewe. Hade det inte varit så äckligt kallt och om det någon gång kunde sluta spontan-snöa så hade vi garanterat varit ute längre. Jag och Yrsa brukar ju ta våra kvällar då vi bara går runt byn för att koppla bort allt. Hatar malung, men det hjälper iaf.

Varför kan människor inte bara stanna på en nivå? Varför inte vara sig själv? Varför ändra sitt jag från person till person som man umgås med? Kan man inte vara samma person med allihop men visa olika sidor efter vad man har gemensamt? Varför låta andra bestäma dig? Varför vara tillfällig? Varför inte vara permanent?

Jag tycker bannemig jag duger som person och är därför samma person med alla jag känner.

Rest in peace dear Steamin

Happy Birthday Steve "Steamin" Clark. 20 years have gone terribly fast. Hope it's great up there among the stars where you belong my dear.

                          


bara en sak...

CRASH FUCKIN DÏET KOMMER TILL MALUNG DEN 21 AUGUSTI! WOOOHOOO LIKSOM. Jävlar, de här sommar blir bara bättre och bättre!

Hello daddy, hello mom

       
Vilken söt liten en, eller hur?!

Vampire Diaries in my heart! Det räddar alltid mina torsdagskvällar. Imorn är det fredag och ni vet vad det betyder? Nä, kanske inte och det vet inte jag heller, haha.
Jag har lust med utgång men jag vet inte riktigt. Det är ju föfan valborg nästa helg! Underbara Evelina fyller 18 bast, bästa Sandra kommer hem och jag ska hinna parta lite med my hunny Amanda också! Yeah, byhålan vaknar till liv efter den långa vintern.

Hit me with your best shot if you dare.

/Nat

Alltså han verkar ju vara lite dum i huvudetDet känns som att det har varit en extremt lång dag fastän det inte varit det. Jag har fått mig en ny mobil och ett nytt nummer. Skönt. Sandra har tjatat på mig i en evighet att jag ska skaffa halebop och nu har jag gjort det! Det tog bara ett par år, höhö.

Mitt huvud är sprängfyllt med saker som är värda att tänka på mer än en minut eller två. Jag har svåra beslut att göra. Jag har (eller Bengt har), hittat en utbildning som jag mer än gärna skulle vilja gå efter gymnasiet.
 Det är bara en ettårsutbildning och är perfekt att gå om jag liksom inte riktigt vet vad jag ska utbilda mig till. Det är en schysst skola som ligger i London. Musik såklart. Jag har ju redan tänkt på univeristy i London. Närmare bestämt har jag funderat på Oxford - dock inte inr. musik. Inte för att jag tror att jag kommer in precis, men jag vill iaf testa. Under kan ske liksom.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag käka lite! C ya later rockers

/Nat


your bloody hands

Hej, jag heter Natalie och jag är lite lätt skadad och dessutom faceraped. FUN. Jag är trött som fan och ska strax lägga mig. Sova är ju bland det skönaste som finns! Speciellt på mornarna. Såklart.

Just nu vill jag ha sommar, sol, festivaler, konserter, glass, kompisar, körkort, skratt, gråt, sena kvällar, öl, nya minnen.


Children of the night, soldiers of our time

Mmm, do I like Generation Wild-skivan eller? Öh, YEAH!
Bloggen krånglar som fan. Jävla skit. Menmen, det får vara så här för tillfället eftersom jag inte orkar mer just nu.
Ska till Caath ikväll och käka goaste glassen i världen samtidigt som vi ska kolla på Greys. Har inte precis mycket mer att skriva om just nu.

/Nat

SORRY GUYS

ni får ursäkta röran, jag bygger om. Dock orkar jag inte bygga mer idag så godnatt! Återkommer tomorrow. fattar inte vad det är för fel på blogg.se när det ser bra ut på förhandsgranskningen men ser skit ut sen....

/Nat

Ozzy och bach


FUCK YEAH, prince of darkness entrar Globen i september! Biljetterna släpps på fredag. Vill mer än gärna gå, speciellt med Sandra eftersom hon är den största Ozzy diggaren jag känner! Fan vad grymt! Som sagt är nog det bästa musik/konstert/festival året på bra länge! Jävlar i min lilla låda.

En till som kommer till Sverige är forna Skid Row medlemmen Sebastian Bach. Yeah, han kommer till Rockweekend. Skid Row har tydligen ställt in.

Dessutom tror jag ingen har missat att Type O-negatives Peter Steele har gått bort. R.I.P.

/Nat


gamla gubbar rockar bäst

WORD. Tittade in på Leps hemsida idag (okey, det gör jag varje dag men ändå..) och såg att de ändrat toursidan. YEAH! Det ser ut som att gubbarna har dragit sig in i studion och det står iaf på hemsidan att DE SKA PÅ TOUR 2011! Woohoo! Grymt. Guess who's going?


I'm drivin all night just to se the light!


Cinderella

Om 112 dagar fyller jag år. Det är långt kvar. Hope I have a lot of fun this summer! jag menar så att tiden går snabbt. har massa fint inplanerat. Har nu inte bara P&L- och Sonisbiljett, nänä, det har blivit tillökning såklart! Getaway Rock och Status Que är nu också med på shemat. Fuck yeah. Hade velat se AC/DC också men jag har inte råd.. Sad face. Menmen, jag får ju se Slash och det betyder allt. Eller ja, det skulle ju verkligen inte skada om def Leppard också skulle komma till Sverige, eheheh.

/Nat

Rememer meFy tusan vilken bra film. Jag grät mig igenom hela slutet. Så himla vacker och tragisk och totalt oväntat. Det som gjorde det helt perfekt var ju att Ulrica och Evelina var med. Marina och Caath skulle också varit med.. Ni har missat något flickor!

Imorn är det skola som gäller. Shit, har inte varit i skolan på två veckor. Long time no see! Nämen, det värsta är ju att plugga ikapp. Fuck it. Dessutom, till alla er som känner att ni ständigt försöker äga mig så kan jag ju bara säga; Det går inte, so stop it.

Nej, nu lär jag fan sova. Sleep tight fuckers

/nat

Mina hjärtan


hehe, jag vart ju testa en sån där

Ska strax dra och mysa med Caath! Är så förjävla glad just nu, ingenting kan få mina mungipor att peka neråt! Love it, love it, love it! Getaway Rock-, peace n' love-, status que- och sonisphere-biljetterna ligger nu i min samling!
Italien

Jaha, jag orkar inte riktigt berätta allt vi gjorde så ni får kika på bilderna! Maten var supergod, folken var lite elakt och fräckt men det var ack så trevligt ändå!

FLORENS


Volterra och Pisa (under)

Florens
Rom och Colosseum (under)

Forum Romanum


vatikanstaten och Påven (blä)Rom, Fontana di Trevi


Spanska trappan


Hard rock café och sista kvällenkaos på Arlanda


/NatSweet child o' mine

jag är så lycklig. Jag går på moln, just nu kan inte framtiden se mycket bättre ut. Lite men inte mycket. Jag ska se min gud, min Zeus, min idol, min förebild, min dröm. Jag skyndade mig in och beställde biljetter så fort jag fick veta. Fan alltså, jag har varit så totalt ute ur allt som har haft med teknologi att göra. Har missat so fuckin much. Menmen, nu är jag iaf säkrad!

Jag ska se mannen som hjälpt mig att bli den jag är. Hade jag inte börjat lyssna på Guns N' Roses vid typ 4 års ålder hade jag aldrig varit den jag är idag. Jag menar, någonstans börjar man, right? Och jag fastnade för GNR, vilket bara var början! Och det har jag min mor att tacka för! Hon är lika grym som jag. Fuck Yeah!

Hmm, det kanske är lite sent att lägga in ett fett inlägg om Italy så vi tar det imorn! Promise. Jag måste samla mig lite först, haha.

/Nat

MY GOD

FREAKIN FUCKIN SLASH KOMMER TILL SVERIGE! PÅ GETAWAY ROCK! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR.

Shit!

Ni får absolut ursäkta mig!! Jag skulle blogga men tydligen så är det jävligt dåligt med datorer där borta. Aja, resan har iaf varit jävligt kul. Underbart att få vara borta ett tag.

Dock vart det en aning kaosartat igår när vi skulle flyga hem på grund av vulkanutbrottet på Island. De stora gas/stoft/ask molnen spred sig väldigt fort och 10 igår morse stängde de alla Storbritanniens flygplatser, 13.00 stängde Danmark sina, 14.00 Norge och 17.15 stängde Sverige sin sista - Arlanda. När vi satt på planet visste de inte om vi skulle få landa i Sverige eller inte. Vi trodde vi skulle få landa i Finland eller Tyskland men efter många om och men fick vi till sisti landa på Arlanda - som sista planet! Vi kom in 17.05 och de stängde som sagt 17.15, vilket var tidigare än väntat.

Det var lite spännande, haha. När vi väl kommit ner på marken och käkat osv. så blev jag intervjuad av TT. Trevligt värre, undrar vart det hamnade. Kan ju ha blivit vilket tidning som helst.

Nu ska jag gå och packa upp lite och käka! Lovar att lägga upp lite bilder och berätta en massa senare! Ciao.

/Nat

Ciao BellaNi får ursäkta mitt dåliga bloggande. det har varit lite halvdant I know. Releasen för Slash första riktiga solo-album var idag! Överlycklig Nat? ÖH JA! Så jag mår bra! Hur mår ni?

Fuck yeah, började dagen med fika som sagt sen drog jag och Sanduru till Orrskogen för att kolla på alla fula kläder! Haha. For sedan till henne och tvingade i oss lunch - för lunch måste man äta. BL L L (Charlie the Unicorn 2, eheh). Dålig humör! INTE. Sen kom vi på att vi skulle hälsa på Evelina, så vi cyklade hela vägen till Grimsåker, svinkallt. Men lätt värt det för att få träffa sötnosen!

Har nyss packat klart och jag har en skön känsla i magen. Läste dock att det skulle regna det mesta av veckan... Fast man ska inte lita på det där, mirakel kan ske även om jag inte är troende. Regnar det kan jag shoppa mer, men får mindre bränna. Wtf, vi får väl se. Det ska bli skönt som satan att slippa Malung iaf. 4 sure. Ska försöka blogga lite där nerifrån iaf! Ev. redan imorn från mosters dator, höhö. Men jag ska upp vid fyra så jag kanske ska sova...
Well, goodnight sleep tight and don't let the bed bugs bite you!


Ut, ut, ut!

Har näääästan packat klart nu! Fyfan, imorn bär det av! Så jävla gött.

Ska strax dra och fika med mina fina vänninor Sandra och Camilla, sen blire nog att slåss lite med S. Ska nog även försöka träffa Yrs en sväng också och ikväll bär det av till Caath. Busy day med andra ord! Men det är det lätt värt, mina vänner betyder mest. Och musik också förstås... No doubt. Nä nu ska jag dra, skriver senare! Hoj/Nat

Feel free to dance

Amanda stack nyss. Har haft en riktigt trevlig kväll med bruttan! Är dock astrött nu så jag antar det blir att sova film nu! Och jag tror bestämt det blir Remember me som ska ses! Fuck yeah! Eftersom den ändå inte visas på bio i Dalarna (det suger så jävla hårt). Så jag får väl lov att se den på film ist. och kanske gråta en skvätt..

/Nat

big love right now

Yo pretty ladies around the world
Got a weird thing to show you
So tell all the boys and girls
Tell your brother, your sister and your mamma too
We're about to go down
And you know just what to do
Wave your hands in the air like you don't care
Glide by the people as they start to look and stare
Do your dance, do your dance, do your dance quick mamma
Come on baby tell me what's the word

A Word up (up up) everybody say
When you hear the call you've got to get it under way
Word up (up up) it's the code word
No matter where you say it you know that you'll be heard

Now all you sucker DJs who think you're fly
There's got to be a reason and we know the reason why
You try to put on those airs and act real cool
But you got to realize that you're acting like a fool
if it's a music, we can use it
Be free to dance
We don't have the time for psychological romance
No romance, no romance, no romance for me mamma
Come on baby tell me what's the word

A Word up (up up) everybody say
When you hear the call you've got to get it under way
A Woed up (up up) it's the code word
No matter where you say it you know that you'll be heard


Great balls of fire

Jag suger på att packa. Verkligen. Speciellt när man inte kan räkna med vad det är för väder liksom. Jaja.

Skämde ut mig BIG TIME igår. Antar att det var rätt gulligt egentligen eftersom jag inte ville att en vän skulle bli sårad, haha. Nästa gång nått sånt där händer ska jag bara gå på det ist och bli blåst om det inte stämmer. Du skämta mig aprillo?

Idag vet jag inte riktigt hur det blir. Ska försöka packa. Ska iaf umgås med mitt söto Amanda ikväll! Får se vad vi hittar på, säkert ngt grymt, haha!

/Nat

Let me in your windowFy tusan!
Kollade nyss på Wuthering Heights (den bästa versionen) och jag tror inte jag har grinat så mycket på länge. Jag kunde inte sluta när jag väl börjat. Jag brukar vanligtvis inte grina till filmer men nuså. Det är en otroligt vacker berättelse. Skönt att grina lite också. Det låter fel, men jag menar det på ett bra sätt. Jag tror man behöver gråta lite då och då.

Har kommit på att jag antagligen inte kommer få mitt health card innan onsdag vilket är underbart. Jag som har sjukdom och allt. Fint. Menmen, jag ska väl försöka hålla mig borta från att göra mig illa. Öh, får se hur det går.

/Nat

It takes a fool to remain sane.

Ja och jag vaknar mitt i natten av att JAG skrattar. Fool(yes)=sane. Enkel matte. Nä, nu ska jag dra till jobbet. Skriver när jag kommer hem.

/Nat

Tell me what you don't believe

Mhm, mysig dag idag. Kanske skulle berätta lite om igår också. Vart bara lite tagen av Slash så jag glömde det tidigare. Jo, igår så hade vi en liten mini-reunion. Det var så jävla kul! Åh, har saknat att umgås allihopa. Det var alldeles för länge sen och jag hoppas det inte dröjer sååå lång tid till nästa gång! Caath är krigsskadad efter att ha hoppat in i bilen, haha. "Ja, den där såg vi innan vi dog! Nej, jag mena innan vi drog! Vad fan fick jag dog ifrån?"

Sandra sov hos mig inatt också
, skönt! Vi låg och snackade en massa, kollade på cpfilmer på tuben och skrattade massa. Hon vart dock åka tidigt för hon skulle till Lima men sen kom hon och mandy på besök innan jag for till jobbet. För det har jag också hunnit idag, jobba. Fy. Jobb imorn också.

/Nat

Doctor AlibiNU SNART SLÄPPS DEN! Recensionerna börjar komma igång nu och de är ju inte direkt negativa! Har lyssnat på en del låtar men alla är ju som sagt inte ute än. Åh, herregud så jag längtar! Dessutom är det ju faktiskt också så att han ska på turné nu 2010. Kommer han till Sverige, Norge, Danmark eller Finland så åker jag! Lätt. DET ÄR MIN GUD FÖR FAN!

Några dates är redan släppta och spelning på Rock am Ring i Tyskland blir. Fuck. Man kanske skulle åkt dit om han inte kommer hit då? Nån som hänger på?
Om inte Mohammed kommer till berget får berget komma till Mohammed. Haha. Fyfan vad pepp jag är inför albumet. Det släpps den 6:e i USA och 7:e i U.K. Och jag ska såklart ha Rock Classic SlashPack. Höhö.

Vill ni läsa svenska aftonbladets recension finns den här, vill ni läsa alla andra släppta tourdates, historia, medverkande artister och releasedates kan ni kika in här och vill ni lyssna på några av de släppta låtarna kan ni kolla här

I'm a real wild child, oh yeah I'm a wild one

Jävligt rolig kväll igår! Haha, vattenpipan var med och vinet också ofc! Men den där tequilan var kanske inte det bästa vi druckit. Istället för att slå till direkt slog det inte till i skallen förrän typ 1-2 timmar och då hinner man dricka lite, eheheh. Så en timme efter vi tagit oss våra två groggar så slog det slint i skallen och balans, VAD FAN ÄR DET? Hahah. så jävla roligt! Det som är grymt är ju att jag inte är ett dugg bakis!

Idag vart det dagen-efter-pizza med Cathrin och Mathilda. Blir nog att samla ett skönt gäng ikväll och lira lite. Super! Grymt länge sen vi träffades alla vi som ska vara med så det ska bli rock n' roll!
You're bad

DIN FÖRBANNADE FITTA. Åhj, du borde skämmas nå så jävla mycket. Fyfan, äckel. Jag förstår verkligen inte hur man kan vara så fruktansvärt opålitlig och självgod. Svin. Och sen dessutom göra någon så jävla förbannad och sedan inte låtsas om det. Jag blir så jävla arg!

Jaja, nu är jag inställd på part iaf. Gött. Ska dra ner på banken nu och sen gå till morsan och käka. Därefter bär det av till Kissi! Vet inte hur det blir med vattenpipan dock. Buhu, hittar inte kolet. Fuck. Det blir nog bäst ändå. Jag och kissi behöver inte röka för att rocka.Black hole sun won't you come and wash away the rain

Ja, det regnar som fan här alltså. Menmen, jag är glad ändå. Jag har ju påsklov, fuck yeah! Om exakt en vecka drar jag också till varmare breddgrader. Wohooo.

Ikväll tänker jag bannemig inte flyga till Blåkulla utan ikväll blire ut, ut, ut! Ska umgås lite med Amanda innan det antagligen bär av till Kissi! Vi ska väl vina lite och röka vattenpipa, gött som faan! Sen kanske det blir PATZIN! Jo, men serrni, det händer faktiskt något i Malung. Halleluja. Jag har bestämt mig för att kvällen ska rocka oavsett vad!
ps. idag har Crashdïets video till Generation Wild premiär! Grymt.

/Nat

RSS 2.0