fuck u

ska det bli samma sak den här gången också eller? Eller vänta nu, det är det inte men nästan...! fan i helvetes jävla skit! Ursäkta, men jag tycker nogatt jag har rätt till fula ord nu. Är det verkligen så svårt att bstämma sig? Har du svårt att lita på dig själv eller på mig? Finns det bara en sak i huvudet eller? är det hämnd? är det begär? eller är det jag kanske? Jag orkar inte mycket mer, jag behöver mer omtanke än jag får tack! nej, det får vara nog snart för det funkar inte så mycket längre som sagt.. 
Tack Evelina för all hjälp, du är bäst! <3

Tog skolkort idag, fult som vanligt men folk måste ju skratta åt något/någon, haha! Sen fick vi nya shemat idag och det sög verkligen! Det tidigaste jag slutar är halv tre och så slutar jag kvart över fyra på fredagar! Men som tur är så gäller bara detta shema till efter älglovet. Det är jag verkligen tacksam för! Sen skulle jag ju egentligen fått min nya mobil idag men jag har då inte fått den än :S jaja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge antar jag... Men nu ska jag gå och hänga upp tvätt :( See ya!

hur vågar du ens?

Fy fan! Hur vågar du ens säga det du gör? Jag så enormt besviken på dig så du anar inte! Säg det du tycker eller säg inget alls.


There is one love in a lifetime, two hearts of one kind

Seven days without you - Teddy Geiger

Asbra låt säger jag bara! Sitter hemma och väntar på att det förbannade varmvattnet ska börja funka! I hörk int nö :( Hmm, funderar också på vad dagen har att ge. Ska ännu ett problem överskugga ett annat? Eller ska det bli en dag utan något problem över huvudtaget? Det absolut värsta jag vet är folk som aldrig kan bestämma sig hur de vill ha det. Så enormt tröttsamt! Menmen, jag hoppas att vissa saker ska klarna när skolan börjar - nästa vecka. Till dess får man försöka att skuta allt åt sidan och njuta av de sista dagarna. Med lite sol får man hoppas!


Back again

Yes, i'm back from beautiful London now! har faktiskt varit det i lite drygt två dagar. Resan var helt jäkla freakin awsome! IGEN, IGEN, IGEN! Menmen, nu är jag tillbaka i fuckfacemalung och alla förbannde problem, men också till mina underbaraste! Madame Toussades, the eye, tower bridge, towern, buckingham palace, hard rock cafe, V.I.P, fina hus, fina gator, rent, smutsigt, pubar, barer, club, öl, whiskey, cider som smakade äckel, underbart, sol, varmt, shopping, fräna butiker, dyrt, billigt,  jaa allt det där är London! Helt underbart! det finns såå mycke att berätta men jag orkar inte skriva annat än att: JAG FICK TA PÅ SLASH AKA. MIN IDOLS GITARR!
Här kommer iaf lite bilder :)

  Telefon utanför hotellet
Telefon utanför hotellet
   Kensington Gardens som jag bodde alldeles bredvid
 Kensington Gardens
   Mina nya älsklingar! <3


   British Museum

   Madame Toussades. me and leo, haha

  Min hand på Michael Jacksons!
 
   Hard Rock Cafe! Yeeah! :D

    Jag fick stå bakom baren! och en kille i personalen frågade efter min autograf så att han hade den när jag blev känd! x)

   BIG BEN

  Houses of Parlament

  Beefeater!

  Slash grejer och Paul Stanley (kiss) stativ!! :D :D

  Sen en liten bild på mig då :)


Tack och hej!

Jaha, igår var det min födelsedag, mycket trevligt måste jag säga! Började dagen med att handla m.m sen käkade jag (en till att börja med) varm middag ute i det soliga vädret med mina favorit tjejer! Sen kom regnet - och det öste ner + att det blåste så mycket att vårat paraply vände sig åt fel håll! Haha! Så vi tog det vi fick tag på och sprang och satt oss inne ist för att avnjuta middagen medans regnet piskade mot rutorna, myyys!
Kvällen fortsatte i ett trevligt mönster med tårtätning - och presentöppning!
- Evelina, Marina, Ulrica och Josse: Gratis bio biljett till premiären av New Moon 20 november!
- Sandra: Extremt fina handgjorda örhängen i form av G-klavar! I'm so in love with them!      
- Mika, Evelina och Ida: Komlett sätt med underkläder av godis, haha! Bäst före datumet måste de ha skrivit fel på! Så jäkla kul!
- Emelie och Kissi: Haha, en bok med raggningrepliker som funkar och inte funkar! och om de skulle så ville de ju att jag skulle skydda mig så jag fick ju naturligtvis en hel liten kartong med det ;)
Sen av mamma och pappa så har jag ju fått en resa. Åker till LONDON imorgon bitti! Woohoo! Så nu måste jag skynda mig att packa klart. TACK alla för en riktigt jäkla kul kväll! Ses och hörs på fredag!


Inte så typiskt mig! (3 days left)

Hallo! Jaa, jag är inte alls bra på sånt här. Menmen, övning ger färdighet som man säger!
Idag blir det städ, städ och åter städ med paus snart för att gå och handla mat för imorn. Just ja, sen blev jag ju väckt av min elaka mormor i morse... för att hon skulle handla. Jaja, vi hämtde min nya resväska på vägen så det var väl värt det till slut. Blev tyvärr ingen orange :( Men silver med LILA spännband! men nu ladies and gents ska jag dra ner på vår lilla by och inhandla partymat. See ya

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0