People are talkning

                  

Jag hatar att vänta, det är det värsta jag vet. De säger ju att "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge", men jag tycker inte det stämmer. Den som väntar på något gott får alltid vänta för länge.

Imorn är det fredag, då börjar fredagsdrömmen, eller? We'll see. Det blir en bra dag, en mycket bra dag får jag hoppas. ROCK N' ROLL FFS

/Nat


You, my brown eyed girl

HELG. En dag tidigare än vanligt, fan så jävla underbart! Var till sjukstugan idag för magen vilket ledde till större starka doser medicin som jag strax ska dra och hämta ut. Jävla magkatarr. 2,5 dl blod tog de också.

Menmen, kika på en film med Cathrin blir nöjet för kvällen! Mer orkar jag inte. Och för er som undrar hur det går för Rockgymnasiet så kan jag säga att det fortfarande är kritiskt MEN om vi får in fler sökande till nästa år så har de sagt att de inte ska lägga ner det. Så vi kämpar för allt vad vi är värda. De ska fan inte få lägga ner ett så jäkla bra program!


creep

/Nat

Cross my border



In a place where no one really belongs
we can find ourselfs and each other
In a place where no one really belongs
you can find me and i'll find you
In a place where no one really belongs
there be no sinner nor saint
A place where no one really belongs
does that really exist?


/Nat





Ge mig


COME ON, kan tiden gå snabbare eller?

Aja, torsdag imorn iaf, musik och projekt hela dagen lång. Sen är det fredag och jag har inte en enda lektion på hela dagen så jag ska luncha med Evelina och Yrsa på Thai. Wonderful.

Jag är en såndär som absolut vill ha musik på skiva och lp och inte bara som nån kb eller mb på datorn. Nope, därför har jag massa skiver som jag släpar efter med som jag vill ha - men så är det ju alltid... Så är några av de skiver som jag vill ha! (I know. Shame on me, jag har faktiskt inte slash album...)



/Nat

Hope



En kopp te, lite skön musik, en svidande mage och längtan efter morgondagen.
Rockgymnasiet har hopp också.
Underbart.

/Nat

Coming back, coming back

Bättre dag, vi har fått avreagera oss som fan. Lärarna och rektorn är helt på vår sida - såklart. Helt sjukt att något sånt här händer ens. Har skrivit arga mail till barn- och utbildningsnämnden, men de har varit för fega för att svara än så länge. En del är ju idioter. Really. Hoppas de ser allvaret i vad de har gjort.

Nog om det för tillfället. Jag vill bara ha helg just nu. Fredag. Så förjävla fint det skulle sitta. Tänk er fredag kväll, ni har inget plugg, inget att bry er om annat än en film och en vän, ni kan bara vara.

Och sen, om en vecka. Då lämnar jag Sverige förhoppningsvis. En god vän (eller flera goda vänner), jag, god mat, massa sol och massa lugn. Eh, GÖTT?!



/Nat

In the city of blinding lights

Är forfarande upprörd men har lugnat ner mig lite tack vare massa snack, och inte minst Amanda that is going to spend the night here!
Men alltså, jävla politiker. Konsekvenser är det något de tänker på?
Detta betyder allt för oss. Det ska bannemig Dalarna få veta, för kontakta tidningarna ska vi. Det kan alla ge sig fan på. Nuff said about that.

Som sagt är Amanda här och myser med mig! Lite plugg, lite snack (läs massa), lite musik osv. Gött, vill jag lova! Tröst shopping har det blivit också! Kanske lite för mycket män äsch. Kan man få för mycket kläder? Höhö

     

/Nat

What to do?



De ska lägga ner Rockgymnasiet, mitt program. Vår framtid blev plötsligt osäker. Vi vet inte om vi kommer ha kavr våra lärare, vi vet inte hur vår student blir, vi vet ingenting. Hur jävla korkad för en kommun bli? Jag blir så äckligt förbannad. Vad är det vi lever i för samhälle? De klagar på att vi ungdomar inte stanna kvar här, men guuud vad konstigt? NO!! De ska lägga ner JOFA, lägga ner vårt program, kanske hr och teknik... Men fattar de inte att de tar bort alla program som folk flyttar hit för?!

Och fattar de inte att, visst vi är inte så många just nu, men vi har bara hållt på i 4 år. Vilket annat nytt program har efter 4 år 25 elever i var klass? Ingen kan jag tala om. Fyfan vad surt det här är.

Hejdå.

/Nat


Yesterday


Snygga brudar, grottmänniskor. Underbara.

Försöker plugga lite men jag vet inte riktigt hur det går. Antagligen bra eftersom det går framåt. Jag tror jag har tegit femhundra pauser bara för att slippa göra det här. Jag är förjävla trött på skolan, det är ju bara musikämnena som är kul liksom, det är det enda jag vill göra. Jaja, shoppat har jag gjort under en av pauserna iaf, hehe.

         

/Nat




you don't know how lucky you are boy

Förlåt, förlåt och förlåt! Jag har varit en hemsk bloggare den senaste veckan, jag VET. Det är inte riktigt mening men det är mycket plugg och många att umgås med så jag är fan nästan aldrig hemma längre, men musik lyssnar jag såklart förtfarande på haha!

Ja, vad har hänt i mitt liv de senaste dagarna? Mjaa, jag är inne i en såndär jätte "uddamusik"-period just nu - och en hel del Tenacious D också (hur grymma är inte dem?) - I don't really know why.

I fredags började resan mot London - FYFAN VAD HÄRLIGT! Hoppas jag kommer in som sagt... och igår träffade jag min underbara Kissie för första gången på massor med veckor, herregud vad skönt. Sedan blev det vinkväll med några underbaringar bl.a. Marina som också är här för första gången sen i augusti. Sjukt.

Så nu är ni uppdaterade. 



Serj Tankian är ute med nytt album! Imperfect Harmonies heter den och är med samma orkester som han uppträdde med när han var i Sverige i augusti. Aftonbladet gav skivan fyra plus och skrev:

Det tydligaste arvet från metalvärlden är däremot utsuddat. Tankians mest flippade ADHD-frenesi har dämpats. I stället är det sångarens fascinerande sinne för både egensinniga och egendomliga melodier det som övertygar allra mest. 

Resten av arikeln finns här. jag har själv inte hunnit att lyssna något på den med det blir projektet för veckan!

Grymt bra låt




/Nat

then i dream your dream for you and now that dream is true


att spela tuff är inte coolt, det är coolt att säga som man tycker.

Nyss hemkommen, sitter och myser med en kopp te, en kelig katt och "myslistan" på Spotify (som att jag egentligen inte myst nog ikväll?) man kan väl aldrig mysa för mycket va?

Ingen Linkin Park recension idag eftersom jag pluggar arslet av mig för imorn. Ska börja säka till London imorn också! FUCK YEAH! Wish me luck guys!


Wierd video men en så förbannat underbar låt!

/Nat

Gladiator



Hur bra är inte Gladiator?
I min värld är den iaf grymt bra. Bra dag idag, men morgondagen blir bättre, det känner jag. I'm happy right now, quite happy at least. Vi ska ju typ spela hela dagen imorn, hur awsome är inte det? Så är alla våra torsdagar and gosh do i love it!

Sen vill jag såklart att ni går in på Yrsa's blogg och tar en titt! Yeah, I know that it doesn't look right in every browser - but I promise to fix it as soon as possible.

Håller på att lyssna in mig på Linkin Parks nya så ni får kanske ett inlägg om det imorn. Tjarå.

/Nat


aaah, i caught you smiling at me

Bilder från helgen:






varför är förfesten alltid roligast?

Jaa, jag är på bättre humör. Mest tack vare Yrsa och Sandra! Ska försöka få igång pannan och sedan ta mig en dusch, träna lite gitarr och sen får vi se.

Jag är äckligt pepp på att åka utomlands nu. Skulle vara så skönt!

/Nat


fuck you and the horse you rode in on.

Det enda jag har att säga om valet är att jag skäms över att bo i detta land och att jag är glad att jag flyttar nästa år.

Idag är inte min dag. Det var det inte i torsdags, fredags, lördags eller igår heller. Vad fan är det här för sabla otur? Nä, vad förbannad jag blir. Varenda gång.

återkommer när jag har något vettigt att säga.

/Nat


Silence

Tjejer är fruktansvärda, och minst lika omogna som grabbar när de är ute och dricker. Vissa går ju bara för långt. "Inget ska få förstöra min kväll" - är vanligt och fullkommligt normalt men "jag vill inte prata med dig för jag ska supa och ha kul" - är bara barnsligt.

Nu drar jag ju inte alla över ett streck, verkligen inte. Bara att en del är så. Jag fattar inte varför man ska bete sig så bitchigt på fyllan, var alla till lags och se bara ut som att du lyssnar. 

Nä, jag lägger ner. 

/Nat 

I believe that pain was hunting me


Natalie M. Riktiga fulingbilder men jag vart sno dem från brorsan.

Huvudvärk och hemsk magkatarr. Menmen, man ska väl känna att man lever, right?

Men jag glad, riktigt glad för en del saker. Och snart ska ni få veta varför! Imorn kväll!
 Nu är jag sådär lagomt fjantig men det får man vara!

/Nat

no oh no oh no oh no oh oh oh oh



Det blev väldigt mycket Guns nu men vi ska ändra lite på det. Eller nja.. Hahah. Jag ska lugna mig efter torsdag. Mmm, torsdag ge mig verkligen verkligen torsdag!! Något förjävla underbart händer då, kl 16.00 men ni får inte veta förrän kvällen! Höhö.

Har magkatarr som ett as men jag har dragit upp volymen på högtalarna för att fortsätta bry mig om Volbeats nya. Ju mer jag lyssnar desto bättre blir den! Gött.

/Nat

Värdelöst

Alltså vill man ta studenten utan att det ska kosta en förmögenhet så behöver man tjäna pengar. Och fester funkar alltid, man har massa idéer på lager men bryr sig nån? Nä, för alla är för insatta i kryssningen. Jovisst, fyfan det kommer att rocka! Men resten av skiten då? Ska vi ha bal måste vi ha pengar, ska vi ha lunch, måste vi ha pengar osv.. Nä, jag blev trött efter första gången men vi ska ha bal och vi ska pengar och vi ska bannemig ha en GRYM student. C'mon people, let's do this.





/Nat

Guns N' Roses





EN av lp-skivorna som ligger i mitt rum. Har inte kort på de andra just nu. Det här må vara en första utgåva men jag har en värre fuckers!

Jorå, jag har även den riktiga första utgåvan av Appetite for Distruction - den riktigt riktiga med monstret, roboten och kvinnan.. den som blev bannad eller iaf så slutade dem sälja den för att den var för vulgär. Ni får se älsklingen sen!

/Nat

Lasse Kroner

Alltså jag förstår inte hur man kan ha MISSAT "På rymmen" när man var liten. HALLÅ?! Världens bästa program ju. Hjalle och Heavy, skönaste lirarna i Dalarnas län. Vafaan. Herregud man måste veta vilka dem är. Haha.

Min kväll:



/Nat

Beyond hell/ Above Heaven



"Maken till välbuteljerade smällkarameller med melodismak lär du få leta länge efter i höst." - Aftonbladet

Yeah, Volbeats nya platta Beyond Hell/Above Heaven har släppts och jag lovar att den har spelats här hemma idag! But unlike Aftonbladet så tycker jag inte att "Evelyn" är den starkaste, bästa låten, utan föredrar då "A New Day" istället! En stark låt som garanterat kommer bli en sån där klassiker som "Radio Girl" eller "We". Fast samtidigt är den inte som de låtarna eftersom den är lite hårdare. Vi får väl se hur den slår! Den går hem hos mig iaf! "Who they are" och "Fallen" är också grymt bra, så kika på plattan vettja!

/Nat

Chock, ett telefonsamtal, jag slutade andas, jag grät, 5 månader sen sist

Texten passar inte med titeln men låten är min favorit tröst.

November Rain - Guns N' Roses

When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you
Don't you know I feel the same
'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain
We've been through this such a long long time
Just tryin' to kill the pain
But lovers always come and lovers always go
An no one's really sure who's lettin' go today
Walking away
If we could take the time to lay it on the line
I could rest my head
Just knowin' that you were mine
All mine
So if you want to love me
then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain

Do you need some time...on your own
Do you need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone
I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time...on my
own Sometimes I need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone

And when your fears subside
And shadows still remain, ohhh yeahhh
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain


Don't ya think that you need somebody
Don't ya think that you need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

Jag saknar dig

/Nat

If life seems johnny rotten

Ja, jag kanske är en törboll som inte vill ut på nå party ikväll men jag orkar bara inte. Det blir film med Sandra istället. Jag tar igen allt nästa helg! Haha.


Underbara Ricki. Det är synd att han inte ser lika bra ut längre. Eller är lika ung.

/Nat

Om bloggar, eller va?

Yrsas blogg, Jennifers blogg och Rockgymnasiets blogg (som inte är färdig) är några bloggar som jag har byggt. Jag går helt efter vad bloggägaren vill ha och designen är det inte jag som bestämmer men det fattar ni hoppas jag, haha.

/Nat


Kuka mitä häh?

Slutade tidigt idag och ska väl dra ner på byn om nån timme och träffa Lojs! Senare blir det en helkväll (natt?) hos Yrsa. Ska fixa hennes blogg inför hennes projektarbete. Yeah, yeah. Har inte så värst mycket mer att säga. Ciao

/Nat

Starlight



Underbar.

/Nat

I don't want to change the world, i don't want the world to change me

”Bark at the moon” 
”Let me hear you scream”
”Mr. Crowley”
”I don’t know”
”Fairies wear boots”
”Suicide solution”
”War pigs”
”Road to nowhere”
”Into the void”
”Shot in the dark”
”Rat salad” (inklusive väl tilltagna gitarr- och trumsolon)
”Iron man”
”Killer of giants”
”Fire in the sky”
”No more tears”
”I don’t want to change the world”
”Crazy train”

Extranummer:

”Mama, I’m coming home”
”Paranoid”

+ en massa: "GO FUCKIN CRAZY", "GOD BLESS YOU" och "I CAN'T FUCKIN HEAR YOU!!" - hahaha.
Känslan går ju inte att beskriva med ord. Mäktigt, awsome, amazing, u name it. Vi hade asbra platser dock är min kamera lite dålig. Dags att köpa ny..






Skriver mer imorn!
/Nat


I'm just a dreamer

 

Jodå, möblera om rummet blev det. Haha, shit det har jag fan inte gjort sen jag målade om och det är 3 år sen! Jag har heller inte fått någon ny hylla sen min förra packade ihop (bokstavligen). Så nu är det sådär lite halv fult, precis som det var innan - fast på ett nytt sätt. Äh, det blir bra bara den där förbannade hyllan kommer in i rummet!

Har packat det jag behöver för sthlmvistelsen - tandborste, pengar, leg, kamera, tunnelbanebiljetter. Something more but nothin' less, haha! Sandra har biljetterna.

Ozzy imorgon, fyfan vad mäktigt. De har sagt att han har varit dålig under turneen men jag tror inte på det förrän jag hör det själv, så äre.

Och vad vore resan utan min bästa Sandra? Nada. Det är hennes stora idol och den stunden vill jag dela med henne.

Ses och hörs på onsdag kväll! PÖSS




A metal heart is hard to tear a part

Reporten frågade om inte slash var rädd för aids när han hade sex med alla groupisar,och till svar fick han att kyligt:Näe man får väl hålla tummarna!

Klassisk

Ännu en dag som sjukling men jag kan fan inte bara ligga här. Jag måste göra något. Var till skolan en sväng och satte upp lite lappar tillsammans med Yrsa. Sen var det raka vägen hem, fort gick det vill jag lova! Det var lite varmt på skolan...

Ska nog ta och baka lite bullar strax. Eller städa rummet. Något blir det iaf. Hejs fuckfaces



/Nat

Scream 'till you feel it, scream 'till you believe it

Fortfarande soffliggande. Febern börjar sjunka men jag är äckligt slö. Har legat och nött Ozzy hela dagen för att komma i form, kan dock de allra flesta låtarna redan, haha.

Skippar skolan imorn, måste dock gå och hänga upp lite lappar om studenten. You gotta do what you gotta do. Inte så mycket rock n' roll just nu. Men på tisdag drar jag och Sandra till stan vilket kommer göra allt jävligt mycket bättre.

Kreta v.41? Jo, det blir nog faktiskt så! Fuck yeah, i need it so bad. Jag är så trött på allt och alla just nu, behöver verkligen samla mig lite. Gud så jävla gött! men allting är relativt..

     

/Nat


Bilder

Lägger upp lite random bilder som kan vara roliga och mindre roliga att kika på.




















/Nat


Herr Faceplant

38 graders feber, jag är orörlig, blöt i ögonen, hör dålig, krasslig i halsen, nyser hela tiden och går fan på toa stup i kvarten. Fuck yeah, jag älskar att vara sjuk.

Finding Neverland ikväll om jag får tillgång till tv:n - eller om jag inte sover. Gustav drar till turkland imorn, screw you man jag vill också. Fast jag är sjuk...

Sovdags, ciao.

/Nat


Hejdå sverige?

Alltså är det början på september eller är det början på november? Det är ju så jävla kallt! WHAT'S THE PROBLEM?! Globaluppvärmning in my ass.

Jag vill på utlandsresa. Nu. Men jag får vackert vänta till v.41. Nåja, det är inte så jävla lång. Jag har bestämt att jag ska åka trots att jag inte vet med vem än. Jag ska, that's it.


No fear

Fytusan vad jag hatar att vara sjuk. En lektion idag och nu en lugn helg. Det behövs nog. Sen är det bara måndag, för på tisdag drar jag och Sandra till Stockholm och kikar på Prince of Darkness! Hell Yeah!

Slash Performing at Manchester Academy

my hero.

/Nat

Can i get another amen?

Sitter här och är halvsjuk. Huvudvärk i morse, nu hettar kinderna och det känns som jag har taggtråd i halsen. Rösten börjar förvinna också. Funfunfun!





Ja, färgen gjorde inte så mycket skillnad men lite, precis som jag ville!


LOLA



/Nat

ain't it fun when you always run?

Ξ


Stress-dag, kul dag, konstig dag, i-don't-know-what-i'm-gonna-do-dag, jag-känner-inte-för-det-dag, vad-gör-jag-egentligen-dag, vad-vill-du-mig?-dag, i'm-longing-for-tomorrow-dag, skolkorts-dag, vart-står-jag-dag, fuck-this-shit-dag, cp-dag, bra dag, trevlig dag, hålla-masken-dag- Det har varit min dag.

Sång, engelska, klippning (no change really), skolkort, gitarr, svenska. Yes. Nu är jag sådär ställd igen och vet inte riktigt vad jag gör och vad jag står, fyfan. Tacka gud för music.

Sitter med färg i håret, en kopp te och lyssnar på sångläxan. Jag hoppas det blir bättre snart.

/Nat


RSS 2.0