Soundcheck om en timme!


Om ni undrade liksom, jag ligger inte i någon vakuumförpackning - än. Har tilltagit drastiska åtgärder för att komma i takt med mitt liv de senaste dagarna bara.

Dvs, jag har jobbat, repat, inte sovit, svullnat upp i ansiktet - fått allergisk reaktion, umgåtts med vänner, jobbat, jobbat, repat, repat lite till, mått bajs - haft feber, repat, jobbat....jag tror ni förstår. Repa är i stort sett hur jag tar tag i situationen. Vaknade 4 imorse och hade kramp, det är alltid nice. Speciellt om man har det pga magkatarr.

Har 2-3 gig i helgen, ett ikväll och 1, kanske 2 på söndag. Därav rubriken, jag har soundcheck om en timme! Har inte spelat since god knows when så det ska bli gött. Det är ju såklart inte bara jag utan även Kalle! Ni som kommer från Malung har säkert sett att Bion öppnar ikväll och att det står "Underhållning och Filmvisning 40:-", så ikväll är det jag och Karl som står för underhållningen! 40:- är ju rena rånet dessutom, jag rekommenderar verkligen er som INTE (ni som sett det också för det är jävligt schysst att den visas på hemmaplan.) sett Dödsrelikerna del 2 att ni kommer och joinar oss! On stage 19.00, BE THERE.

NatKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0