Dålag svenski?

Ny delkurs + delar av mina böcker ligger på bibblan i Mlg + ingen som jag känner ska åka om Örebro närmsta veckan = Fail, kaos. Okey, denna vecka not so much men nästa vecka har jag examina så då fasen måste jag ha dem. Seminarium nu på fredag men de böckerna har jag. Skönt att gå vidare i alla fall, delkurserna är rätt lika fast denna handlar mer om didkatik och lärande medan den förra handlar mer om sociala förhållanden och pedagogiskt ledarskap. Alltså kommer det bli lite mer beteendevetenskap framöver (Skinner osv).

Läst och skrivit mer eller mindre hela dagen, kroppen är i uppror jag vet inte riktigt vad det är med den... Listade själv ut att de kliande röda prickarna som fjällar som jag fått i armvecken kanske är liiite allvarligare än torrhet..Jag googlade, det stod cancer (hudcancer) som vanligt, men jag tyckte att psoriasis lät mer rimligt av alternativen. Mamma har ju det och det är ärftligt, kul. Skitliv.
 
Fick Örebroar'n idag och om ni vill se en sjukt charmig ung dam kan ni bläddra till s.5! Jag förstår inte vad journalister har för problem med att bara skriva det man säger istället för att hitta på någon egen version? Nu fick det mig att se ut som att jag var totalt urusel på svenska, det tackar jag för!
 
Massor med snö hemma har jag sett, flera deci... Jag vill också ha snö! Här är det bara blött och den fina hösten vi hade är borta och de vackra löven håller på att förmultna på marken. Jag ser hellre det vita guldet ligga där med sin glittrande yta mot solskenet osv osv!!
 
 
Kläppen just nu!!
 

BON FUCKIN' JOVI TILL SVERIGE!!!!

I förra veckan presenternade Bon Jovi sin kommande världsturné "Because we can" och imorse presenterades turnédatumen för Europa - DEM KOMMER TILL SVERIGE DEN 24 MAJ!! Wiiihooooo! Nog för att jag är glad men jag tror nog ingen är gladare än Lärarjäveln just nu!
 
De kommer sammalagt att köra 5 spelningar i Norden;
  • 21 maj, 2013 – Oslo, Valle Hovin
  • 22 maj, 2013 – Bergen, Stadium of Light
  • 24 maj, 2013 – Stockholm, Stadion
  • 26 maj, 2013 – Tampere, Ratina Stadium
  • 6 juni, 2013 – Köpenhamn, Parken

Jag känner att detta inte riktigt är något jag vill missa...men det börjar bli en bunt band "jag inte vill missa" i sommar så nu får jag verkligen välja noga! Det blir första gången på 12 år som Bon Jovi kommer hit, de senaste världsturnéerna har de skippat Sverige och bara kört i Norge så det var verkligen på tiden!!
 
De kommer även att gästa Skavlan på fredag kl. 21, MISSA INTE DET!
 


Oväntat möte

Skola igår, hämtade ut tentan osv.. wiiihoooooo, SÅ skönt att ha inkasserat mina första 7,5 poäng och slippa komplettera! Åkte på lägenhetsvisning direkt efter, en liten 1:a på 30kvm och som är rätt så central, och tackade ja till den! Den är i andrahand så jag får bara ha kvar den till nästa termin är slut men det bryr jag mig inte om! Jag har inte tillräckligt med poäng för att kunna söka via Öbo i alla fall!
 
Slank in på Hemköp på väg till bussen och när jag precis kommit på något jag glömt köpa och lämnar kassan så knackar någon mig på axeln - och där står Sara och Tim! Haha, så sjukt random! Jag har typ inte sett dem sen studenten (2011)... Deh ade precis kommit hem till Svea igen efter 3 månader på i Sydamerika och på Hawaii! Det är just sådana möten som gör dagen lite bättre!
 
 
Jag var amitiös imorse och gjorde omelett... sen har jag varit till Öbo och skrivit på alla papper och tänka sig, jag får behålla alla mina poäng när jag flyttar in i den där läggan så att jag har bättre chanser till nästa höst - BONUS! Får behålla dem just för att jag antagligen skulle ha fått mitt nuvarande kontrakt förlängt och hade sparat samma poäng anyway. Så det är nice!
 
Ringde finaste Sandra en sväng nyss också, saknar henne nå så förjävligt! Men nu ska jag fortsätta vara ambitiös och laga persiskt idag så jag bör väl sätta fart om köttet ska bli mört och fint! Ha det, hejs!

Det snurrar i min skalle!

Tjeeeeenare allihopa!
 
Riktigt bra kväll igår - vi tappade INTE bort varandra. Fantastiskt! Jag och Petra, min roomie, startade med varsin drink här hemma för att sedan dra till lite olika förfester. Började min kväll med klasskompisarna men drog vidare till mina fina flickor! Familjen körde fullt ös på Kårhuset, många hade sjukt bra förklädnader (en snubbe var Orc - så jävla bra! Kan tillägga att han vann bästa kostym) och vi dansade som bara den!
 
 
Jag vet... jag MÅSTE ge mig med att bara lägga ut instagram/mobilbilder.. Sen min "bra" kamera blev stulen så har jag liksom inte haft orken att ta kort med den "dåliga". Den är ju inte SÅ dålig egentligen, men den har ju definitivt fått en försämrad kvalle efter att ha varit med på Sonisphere 2010, regnigaste festivalen ever och blivit påkörd av en minibuss på Alperna... Men jag ska skärpa mig.
 
Ikväll blir det myskväll med tacos och massa annat gott här hos Fam. Andersson-Morravej och imorgon skola och lägenhetsvisning (får väl se hur det går..)! Ha det gött och missa inte Solsidan mina vänner!!
 

Flickan i en Cole Porter-sång

Ignorera whatever it is jag gör med min mun. Wtf Natalie, skärp dig.
 
Åh, vad jag kände att jag var vitsig med min rubrik nu, hoho! I brist på god fantasi var jag utklädd till 20-tals madame igår - väldigt lyckad outfit! Jag hade till och med underbyxor på mig och jag fick lov att lägga håret tidigt på dagen för att det skulle bli sådär perfekt vågit (som inte syns på bilden såklart). Grymt kul kväll tillsammans med delar av nollegruppen!  Som alltid tappade vi ju bort varandra... Jag minns att jag var i dj-båset en sväng?!
 
Ska försöka resa mig ur sängen och ta mig till stan för att införskaffa ny saft till ikväll då FAMILJEN spelar, kommer bli så jävla kul! Ska även träffa mormor som har en timme att spendera här i Örebro då hon ska byta tåg!
 
Och just ja! JAG FIXADE TENTAN!! Jag är så jävla bra *klappar mig på axeln*!!

Goda råd?

Det är ju alltid så när man är nere eller vilsen så får man massor med fina råd från sina vänner. Man tar in dem men agerar inte direkt utifrån dem för att man bestämt sig för att "det inte kommer att funka". Not a chanse in hell. Man har totalt tunnelseende och allt kommer gå åt helvete. Men sen när allt är över, så ska man hjälpa sina vänner som i sin tur blivit ledsna, besvikna eller är vilsna - och så ger man samma råd, verkligen trycker de på dem - som att de skulle ta in det annorlunda emot vad du gjorde?
 
Erkänn, det är precis så alla gör. Det är ju vid dessa tillfällen när man själv ska ge råd som man inser att andras sjunkit in. Man lär sig av sina misstag.. men man lär sig nästan ännu mer av råden man fått på grund av misstagen.
 
 
Jag dränkte mig inte i ån, klippningen blev bra och jag har lite myskväll för mig själv, var och storhandlade och kunde inte låta bli att slänga ner ett kilo satsumas i min korg. Älskar satsumas!! Ska jag vara ärlig äter jag aldrig så mycket frukt som när det kommer till satsumassäsongen.   

Vad är relevant?

Good mornin' gals and lads!
 
Jag kan lova er att jag inte ser hälften så entusiastisk ut som första meningen ger ett intryck av. Min snittsömn är ca 6 h om natten, pretty average, men jag tror nog att en timme till om natten skulle göra mig till än bättre människa. Just nu drar jag ut på uppstigningen ur sängen och prioriterar bort vissa sysslor. Nu tänker många "garanterat hon hoppar frukosten" men det är fasen det sista jag skiter i nu för tiden. Vad är relevant att prioritera då när man ändå känner att man måste dra ut och få sova lite till då? Jag skulle nog säga att få på sig kläder, skor och borsta tänderna. Ja och gå på toa för att inte riskera att kissa på sig på bussen, nasty.
 

Slut på VFU-perioden för denna gång och idag är det dags att åka tillbaka till universitetet! Det ska bli gött att träffa alla igen...Har dessutom en klipptid vid 14 så vi får väl se om jag kommer tillbaka eller om jag dränkt mig i ån för att mitt svall är förstört!
 
Imorgon väntas seminarium och sedan vankas Örebros största Halloweenparty med Familjen & Lilla Sällskapet - ska bli sjukt kul! Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska vara....tips?!
 
Karl den här är endast till dig:
 

There's only one place they call me one of their own

Vilken helg! Som jag tidigare sagt; för mycket folk, för lite helg!! Jag känner mig ändå som wonder woman - för att jag är wonder woman. Nejmen, helgen har varit så jäkla bra, helt sjukt nice! Jag tror aldrig jag har fikat så många gånger under en helg som denna. Det är något jag verkligen älskar med Sverige - fika. Vi fikar jämt och fika kan lösa många världsproblem.
 
Hann inte med någon klippning och jag måste verkligen innan det blir för slitet, vill ju inte att de klipper av mig allt det jag sparat som äldre (ja, äldre) frisörer har en tendens att göra. Så jag får klippa mig här - intressant va? Jaha, helgen i korthet;
 
Lördag: mysfrulle med Irre, fika med finaste Linnéa, fira Natasha, laga bil, fika med Blondie, chafför till Vallerås och tillbaka och filmkväll med Mamma - fullsmockat.
 
Söndag: Mormor ringde och frågade om jag ville ha lite nya verktyg "javisst" sa jag och när jag kom fram så hade hon dukat upp en hel jävla servis med grejer hon ville jag skulle plocka av - goa mormor! Rullade därefter upp till Romarheden och världens bästa Lars där jag spenderade en timme innan det var dags att sjunga i ishallen, som jag gör varje år denna tid, haha. Hem och käka innan jag stressade iväg till Nina och fick se hennes nya urmysiga lägga, kikade på solsidan och babblade massa! Avslutade kvällen med temys hos Mandü med Erica innan jag slängde mig i bilen för att åka och skriva ut min biljett hos moster - jag tror inte jag kunde ha haft ett tightare schema. Men det har varit så himla skönt att träffa alla!
 
Som vanligt har denna fröken glömt ta kort på allt. Whatever.
 
 

Bye bye Dalarna!

4,5 timmars sömn och jag ser ut som ett spöke på minst 45 bast med mina gigantiska påsar under ögonen. Snart hemma i kära Örebro igen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1299606/images/2012/pic_5085064ae087c322b426d57f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1299606/images/2012/pic_5085064ae087c322b426d57f.jpg" class="image">


Sweet home alá Malung, vi e bönder allihop?!

Tzenna! Äntligen hemma i lilla Malung! Tågets avgång från Öret var 20 min försenad och vi som satt där och väntade fick inte höra ett knyst om varför förrän vi passerar Linde...så jävla dåligt. Hade 25 min på mig från början att ta mig från tåg till buss men det förminskades till 5.. Vilket skulle ha funkat det också om vi inte stannat för mötande tåg 5 gånger. Eftersom jag köpt allt-i-ett så väntade dock en taxi på mig i Blg, gött! Vi kom hem innan bussen.


Sprang ärenden (glasbanken) första jag gjorde, sen hem för att sedan åka och överraska Diana! Hur mysigt som helst, skönt att se henne igen! Sen blev det familjemiddag och Yrrol med Irre!


Har ett sjukt fullspäckat schema denna helg... Idag står klippning, fika med Linnea och Pernilla, fira Natasha, träffa flera vänner och sen lite fler vänner på det!


If you believe in me, I'll still believe

And so another day has passed.. Började morgonen med något så enormt roligt som brandövning på skolan. Yippieeeee...not. Fixade lite bankärenden gjorde, bokade morgondagens biljett, kirrade presenter, bokade tvättid och fick den nästa tiden efter att jag bokat, tvättade fram till nio (jag MANGLADE mina lakan Casper, dem är jättefina och platta nu), vikt tvätt, städat rummet, diskat och nu sitter jag här. Skittrött och ska ta mig dagens första och sista kopp te och bulle innan jag duschar och polerar gaddarna för att sedan dimpa ner i bäddan. Inte en lugn stund, ingen tid att tänka - riktigt skönt. Ibland funderar jag på om mina tankar försöker kväva mig eller om det är jag som är en alldeles för brydd människa för mitt eget bästa.
 
Imorgon vankas hemfärd vid tolvsnåret, är hemma vid halv fem. Hade jag åkt bil hade jag varit hemma senast tre, just sayin'. Ska försöka hinna träffa så många som möjligt denna helg samtidigt som jag inte, som sagt, tänker göra ett skiiiit. Ska sluta ordbajsa, ha det gött!
 
 
 
 
 

Dyac - bästa sidan om du har en tråkig stund!

Damnyouautocorrect.com makes my day! Finns som app nu också!


Hemlängtan

Ja, det är väl inte så att jag ligger och gråter om nätterna för att jag längtar hem! Nej, jag trivs så jäkla bra här, Örebro är grymt! Men jag längtar efter fina vänner, efter mamma och mina syskon, alla kissarna, mammas mat och jo - även själva byn. Behöver inte ta bussen någonstans. Undra hur mitt bilkörande är efter över en månads uppehåll, haha? Det ska bli skönt att få komma hem och inte behöva lyfta ett finger (mamma är med på det redan)!
 
Natasha fyller 18 på lördag. 18! När blev hon så stor? Min lilla pluttesyster som satt och gnagde på varenda kam hon kunde få tag på när hon skulle få tänder, som jag körde runt på i min dockvagn, min lilla lillasyster som jag bråkat med så många gånger under de senaste åren - jag fick henne faktiskt att bryta ett par ben i handen på julafton förra året jag erkänner det! Haha, planerar ännu mer hyllanden och minnen på lördag! Förstår inte riktigt att hon blir så stor!
 
Men först ska jag kämpa mig igenom två dagar till!
 
 
Crazy night!
 

Dem där små sakerna i livet!

Har äntligen hittat och bytt till de där "perfekta" ringarna för mina piercingar i örat! Tvekade mellan 1,2 och 1,6 så det fick bli 1,4 - lagom är bäst? Kan ju kanske byta till större i framtiden! Nöjd är jag i alla fall!


bullfika någon?

Tänkte jag skulle göra någon nytta istället för att endast sätta mig och glo framför datorn som jag tenderar att göra i brist på annat. Så jag plockade fram husmodern i mig själv (som jag egentligen gör varje kväll vid middagstid..hehe) och bakade mig 3 tjog bullar! Inte helt utan problem dock...
 
Första problemet jag stötte på var ju såklart att jag inte köpt nån jävla kavel!! Nummer två var att jag glömde köpa formar och nummer tre.... pensel. Jag penslade med min slickepott.. men dem blev lika goda för det!! Bullar är ju som sagt lite av min grej.
 
Någon som är sugen på fika? Bara att säga till, haha!
 

They say what you give is always what you need

Lite så är det nog allt. Man ger alltid andra det man själv vill ha - i hopp om att få tillbaka det själv. Ibland funkar det, ibland inte. Vissa människor (jag är inkluderad i denna skara lär jag erkänna) ger mer än de vågar ta, andra tar mer än de vågar/kan ge tillbaka eller så kan de bara vara för egoistiska för att göra något sånt som att "ge tillbaka". Det är dock annorlunda om man får mer än man kan ge tillbaka, då finns det en förståelse mellan de inblandade oftast. Min mamma sa alltid när jag var liten (och mobbad, haha - jag får skratta åt det faktiskt) att man alltid ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad. I've stuck with that. Nästan alltid, finns undantag i livet, det vet vi. But still, det har ändå tagit mig långt. Det kan dock få sina negativa sidor när man som jag alltid tror det bästa om folk - det är ingen negativ egenskap men när det sunda förnuftet inte riktigt vill infinna sig så kan det leda till att man blir besviken oftare än nödvändigt (jag syftar på tonårsåren).
 
Lite tankar såhär på kvällskvisten.. Jag borde egentligen ligga till sängs men nej, Bon Jovi får hålla mig sällis en stund till. Han är vettig, gubben.
 

A lovestruck Romeo sings the streets a serenade

Rubriken är en rad ur en av mina absoluta favoritlåtar "Romeo and Juliet" av Dire Straits. Någon som har sett musikvideon till den? Den är minst sagt speciell, väldigt knepig..
 
Såg ni Felix Baumgartners hopp eller?! Sjukate grejen detta år i alla fall...! Så jävla stört. Jag blev så arg när det hackade på både Redbull Stratos hemsida och aftonbladet! Satt och slog näven i bordet och yttrande mig med inte allt för vackra ord men jag missade i alla fall inte hoppet. Han bara försvann. Ena sekunden stod han där och sen var han bara borta. Var skitnervös när hans mentor började komma upp mot nummer 40 på checklistan... Dios mio! But he freakin' made it! Han "gick" ner på jorden igen, så jävla stort. En stor dag.
 
Sitter och lyssnar på chillmusik och är sjukt sötsugen och rastlös. Skitväder här i Örebro idag, såg dock att det var jävligt vitt hemma så jag ska nog hålla käften och vara nöjd. Eller... jag trivs bättre i snöfall än i skyfall faktiskt om jag ska vara ärlig. Men hösten har varit jättefin här "nere", inte alls mycket regn!
 
Kanske borde fixa mig för natten... måndag imorgon.. igen. 
 
 

Random!

Utekväll igår med Amelia, sjukt kul! Dansade järnet inne på Nivå som vanligt, haha!  Fattar dock inte hur vissa snubbar har mage att tro att dem är så jävla överlägsna. Antar att det ligger i deras natur. Dem finns ju alltid där på dansgolvet, de där äcklena som försöker tafsa fritt som om det vore deras RÄTT att göra så - "det var på egen risk" säger jag när den där välförtjänta armbågen i magen träffar. Jag vill INTE dansa med dig än minde följa med dig hem..
 
Nu till the random story... Vi förade på ett ställe som heter Liquid och var där ganska tidigt så vi tog en soffa. Ju mer folk desto mindre platser blev det och till slut fick vi bordskamrater. Vi fortsatte dock snacka om vårat och dem om sitt men efter ett tag så vänder en av dem sig om och frågar om de stör oss. Vi presenterade oss för varandra (dem var tre) och de frågade var vi kom ifrån.
 
Jag brukar som sagt alltid säga Sälen, för det vet folk vart är, så det gjorde jag även denna och för att sedan ändra mig och säga "Ja, eller jag kommer från Malung". Ena killen säger då lite blygt att hans familj har stuga i Malung vid någon fäbod men han visste inte vilken. Så jag rabblar upp: Hånäset, Arvselen, Kvillselen... och han avbryter mig och säger "ja, den sista är det!" varpå jag bara slänger fram handen och säger att vi antagligen är släkt. Så efter att ha pratat lite och han sagt att "vi är släkt med han som spelade fiol som var rätt känd" (Wille) och att hans farmors flicknamn var Eriksson så var det ju ganska så solklart att vi var släkt. Så jävla random. Hur liten kan världen vara?!
 
Titta vad humor lagat! Älgskavsgryta. Har tre lådor fulla.. kommer att räcka ett bra tag!
 

Rock of Ages

Jag har gått och verkligen längtat efter att få kolla på Rock of Ages, så imorse kom stunden (imorse = tolv) och jag var astaggad. FINALLY! Men.. det var fan den sämsta rockfilmen jag sett i hela mitt liv. En total flopp. Den var så dålig att jag spolade fram bit för bit sista delen. Fel tjej i fel film. Det var som en "I wanna be a rockstar"-version av highschool musical. Skitdålig. Den var INTE värd att kolla på. Förlåt om jag gör någon besviken som inte kollat på filmen, kolla på den! Men om du har lika höga förväntningar som jag....it's not worth your time. Musiken, låtvalen i filmen var super (mycket Def Leppard) men att göra om dem till poplåtar i en rockfilm?! Nepp.
 
 
EDIT: ja, jag var så besviken att jag till och med blev norsk/dansk en sväng om ni såg det.. rock OG ages. Haha.

Det gåtfulla folket

Roses are red, violets are blue, (s)he's for me, not for you.
If by chance, you take my place, i'll take my fist, and smash your face.
 
HAHAHA, så jävla bra, hohoho. Storhandlade igår, kändes ungefär som att jag handlade för resten av månaden. Antagligen kommer mycket att räcka så länge om jag känner mig själv rätt. Som typ kycklingen. Sen när jag åker hem nästa helg (jaaaaaaaa, ring och boka mig annars lär jag aldrig hinna) så kommer jag att få med mig älgfärs hem hit, mums! Vem har något emot ett par kilo älg i frysen liksom?
 
Höll en Shakespeare-lektion idag, det var....intressant. Det är ändå ett ämne jag vet väldigt mycket om, men att försöka göra det intressant för andra är klurigt. Men jag tror väl jag lyckades - dem är musiker as well, hehe. Ska fortsätta på måndag. Observationen går också skapligt! Mycket att hålla reda på första veckan bara. Lite roligt från idag var att när jag var på väg hem så stod det a massive crowd nedanför trappen i skolans café. Anledningen till denna folksamling var en gäst från SD som delade ut flyers på skolan och ja, vad ska jag säga? Eleverna var inte direkt förtjusta i gästen av vad jag kunde förstå innan jag smet iväg.
 
Fick ni några KISS-biljetter btw? Tell me! jag var tyvärr redan på skolan så jag hade ingen chans men det löser sig! Allt löser sig!
 

GLÖM INTE!!

Att Kiss-biljetterna till Friends Arena den 1:a juni släpps imorgon kl.09.00!!

Höll på att glömma det själv. Ekonomin som student är dock inte världens bästa därför kommer jag själv inte ha möjligheten att köpa en just precis imorgon. Eller... det beror ju på om jag känner att jag absolut måste. Då kanske det händer ändå, hehe..

Fuck you thunder, you can suck my d**k...

you can't get me thunder 'cause you're just God's farts! En av dem väldigt många roliga lines som finns i Ted som jag var och såg ikväll. Seth MacFarlane är ju bara så jävla bra... Funderar ni på vad ni ska se på bio till helgen så tycker jag absolut ni ska se denna!
 
Upp och hoppa tidigt imorgon också, men jag trivs verkligen på skolan jag har min VFU, det är riktigt roligt! Sen ska det tas itu med massa tråkiga ärenden... Men innan dess ska jag försöka få mig en god natts sömn - vilket innebär att jag snarast borde lägga mig (like thats gonna happen...).
 
 
 
 
 
 

Kalla händer, kalla fötter - varmt hjärta!

Ja, alltså jag brukar väl vara en av dem som alltid förespråkar att "det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" men man kan inte alltid uppskatta temperaturen. Som i morse då jag påväg till bussen insåg att min parkas inte längre räcker till om det ska vara så kallt som det är. Jävla tur Amanda tog med sig min kappa och mina mössor och vantar. För nu fasen är dem riktigt kalla mornarna här. Kan ju påpeka att jag inte haft varma fingrar på ett par dagar, jag lyckas inte få upp värmen i dem, tips på det tack? Måste jag åderlåtas? Eller bara skära ett snitt i var finger? Larsson, du borde väl veta det här?
 
Var och spelade biljard för första gången på en evighet igår tillsammans med Micke (jag VET att du stavar CH men Miche ser bara... fel ut) och så när spelet nästan var slut så blev det kolsvart i lokalen och strömmen sa byebye. Så vi "kunde" inte betala, roligt för oss - mindre kul för dem!
 
Klar med VFU:n för idag, suttit och samlat mina anteckningar för se om jag verkligen skrivit något vettigt (det har jag). Nu ska jag kika på lite serier och ikväll blir det TED på bio, alla som sett den säger att den är sjukt bra!
 

jag går och lägger mig med thor

han är en hängiven man den där Thor i alla fall. Vem vill inte ha Thor? Han har superkrafter, han är snygg, han är stark och han har två planeter att pendla mellan. Skön semester - så länge isjättarna inte vill mucka gräl.dvs. OKEY, jag går över gränsen, men låt mig ha min crush på min älsklingskaraktär ifred, den gör mig glad (ta det med en nypa salt för fan).
 
 
Nya tag imorgon, godnatt.
 
 

KISS TILL SVEA RIKE 2013!!!! HELL TO THE FUCKIN' YES!

AWESOOOOOOOOOOOME, säger jag bara. Jag har en KORN-dag idag men denna nyhet får mig faktiskt att känna lycka. Iron Maiden OCH Kiss sommaren 2013 vore ju det ultimata! Shit, dags att kirra plåtar till SRF eller friends arena då, gunde gunde, skynda skynda! De kommer nämligen att göra två spelningar - en på friends arena 1:a juni och en på Sweden Rock Festival den 6:e juni! Jag MÅSTE på en av dem. Så jävla grymt. SÅ jävla grymt. Märks det att jag är pepp eller?!

Plåtarna till SRF är ju redan släppta men biljetterna till Friends Aren släpps 09.00 den 12:e oktober - dvs om 4 dagar! Så pass på! Kommer vara så en sjuuuukt bra konsert, förväntningarna är fan maxade!
 
 
 
 
 

Kunde inte hitta något mer passande denna morgon (tack Anna).

 

Here you go bastards, en riktigt jäkla skön kärleksdänga från '86!

Bret var ju sliskigt söt, haha!

Drog för att planera
mina VFU-veckor med Casper, som har samma handledare, slutade dock med att vi drog på O'Learys för att kika på El Classico som jag ändå planerat att se ikväll. BARCA säger jag bara. Hade satsat på 3-2 men man kan inte ha rätt jämt, hehe.
 
Första VFU-dagen imorgon och jag ser verkligen fram emot det! Ska bli sjukt kul att få vara med på en annan skola än sin egen och att få observera klasser från ett annat perspektiv än man är van.
 

Autumn leaves

Sjukt fint väder idag som sagt så jag tog en liten promenad på stan! Hade velat gå på NIVÅ's event ikväll (jag har hemlängtan och dem har freeride eller snowboard event eller vad den nu var) men det blir nog inget av det... man måste se acceptabel ut för det, vilket innebär att man måste duscha och då berhöver man varmvatten... något Örebro inte har just nu då det brunnit på EON. KUL. SKITKUL!
 
Nu ska jag fortsätta göra grytlappar och lyssna på Mumford and Sons, ha en bra kväll!
 
 
OBSERVERA hur långt mitt hår blivit! Wiihooo, en decimeter till sen är det precis så långt som jag vill ha det!
 
 

Är det för att känna tillhörighet?

Idag är en det en riktigt fin höstdag ute med strålande sol, klarblåhimmel och massa färglada löv på marken! verkar som att det är liknande väder i hela sveriges rike. Känner faktiskt att jag saknar mitt lilla Malung idag (för första gången på 4 veckor). Jag vet liksom vad vi hade gjort. Det hade varit första dagen på älglovet (om mina klasskompisar läser detta kommer dem garva järnet) och som vanligt hade jag träffat upp mina bästa vänner för en bullfika - eller tre. Det brukar nämligen vara jag som står för den, haha.. Husmor Natalie.
 
Till rubriken... varför är mer eller mindre halva jävla Mlg i Turkiet? Är det inte för att man vill komma ifrån Malung som man åker?! Nog för att det är billigt och väldigt fint men seriöst..de allra flesta bor dessutom på samma ort. Vad sägs om att köpa one-way-tickets allihopa och bygga upp byn på nytt i Turkiet om det bara är läget som är problemet med Malung?
 
 
 
Eftersom det här är min första lediga helg (ingenting jag egentligen glädjer mig åt, jag gillar att vara upptaget, hehe) så tog jag tag i en av mina många fritidsintressen hemslöjd, haha. Ville göra mina egna grytlappar, tycker det är så tråkigt att vara mainstreem. Kan visa resultat senare, nu ska jag klä på mig och åka in till stan och strosa!
 
 

Hell to the yes!

Hallå i stugan! Ni är jävligt dåliga på att elda när jag inte är här. Kanske är förståeligt... Hamnade i tentakoma och har varit totalt inne i min egna lilla värld senaste dagarna. Men nu är jag fanimig färdig med min allra första tenta! Can I get a AMEN!?
 
Fyfan alltså, jag är en sån där dryg jävel som känner att jag inte får missa en endaste liten timme för att kunna bli färdig. Det har ju sina negativa sidor kan man säga... Kom på mig själv med att stirra på skärmen i säkert 30 minuter innan jag fattade vad jag gjorde, vadå förlorad tid? Kör man fast ska man släppa det för ett tag.. Men nu är jag klar i alla fall! Har dock inte skickat iväg den utan vill sova på saken och finslipa lite imorgon innan dess att jag släpper iväg den!
 
Har inte ett skvatt inplanerat den här helgen, men det kommer säkerligen dyka upp planer imorgon! På måndag börjar min VFU, ska bli sjukt kul! Var på introduktion i onsdags för att träffa min handledare och allt verkade toppen! Två och en halv vecka ska vi vara ute så det blir spännande..
 
kände mig lite stolt där när jag precis skrivit de sista orden, hehe... Har faktiskt äntligen insett varför många av mina vänner som började högskolan tidigare än mig inte kommer hem sådär överdrivet ofta. Man orkar inte. Framför allt så hinner man inte. Det såg väldigt lätt ut i kalendern att komma hem nån helg sådär men det är rena pusslet. Ska hem på snabbvisit den 19-21 men efter det så vet jag inte alls. Ska jag hinna med en tripp till London så lär det inte bli förrän till jul, haha...

tentaplugg.

Har en liten paus mitt i allt plugg. Pluggar i etapper för att inte bli "hemmablind" så varje gång jag öppnar tentan igen så bearbetar jag det jag redan skrivit och sedan fortsätter jag. Typ så i alla fall. Har gjort klar första versionen av inledningen, jag fortsätter liksom att fylla i den för det är ju garanterat saker jag missat som jag vill ha med menar jag. Har kommit en bit in på diskussionen och målet är väl att jag ska hinna två stycken/underrubriker innan jag stänger ner för ikväll. Då har jag kommit till hälften ungefär. Den ska ändå bara vara 3 sidor lång.. men det gäller att arbeta dem 1200 orden väl.
 
Tackar mamma för kaffebryggaren (eller tebryggare som jag använder den som) den räddar verkligen mitt liv.
 
 

MAIDENBILJETTERNA SLÄPPS IMORGON!!!!

Jag VET att jag varit lite off angående musiken den senaste tiden, det är väldans mycket som händer i mitt liv just nu. Musiken hänger med, jag lovar. Jag ger inte upp hoppet. Jag har dessutom varit och pratat med studievägledarna på musikhögskolan och jag ska göra prov i vår också så ni behöver inte oroa er över att jag ger mig riktigt än. Skam den som ger sig!
 
Nåja, IMORGON släpps biljetterna för Iron Maidens sommarspelningar på Friends Aren till sommaren, mm-mm-mmmm! Säger jag bara. Vi snackar magiska konserter för er som inte varit på en Maidens-konsert.. Jag själv lyssnar inte överdrivet mycket på dem. Dem ligger i alla mina spellistor och jag kan alla de låtar jag vet kommer att komma på konserterna och några fler, men vänner, det är få konserter som slår deras. Jag vågar lova att ni blir frälsta. Jag fick en spricka i revbenet utan att märka det, c'mon, hur många konserter har ni varit på där ni verkligen inte bryr så länge ni får se allt? Vässa armbågarna och köp biljetter!
 
 
 
Installerad i nya lyan, men jag måste då säga att jag saknar min f.d. roomie. You don't know what you've got untill it's gone, haha. Nejmen, det här ska väl bli bra det här med! Det gäller bara att finna sig i det. Ska hoppa i lopplådan nu, seminarium imorgon och sedan fortsätta tentan. Ja, jag har faktiskt börjat. Alla punkter är färdiga. Duktig flicka! I kan sjôlv.

RSS 2.0