There she goes again

Pluggade stort sett hela dagen idag, har kommit en bit på mitt 3-5 sidor långa tal som jag ska hålla på måndag. Strukturerat alla delar jag vill ha med, skrivit introduktion och background/history, valt ut de bilder/filmer jag kommer ha med samt checkat trovärdigheten på mina referenser (det sistnämnda är läxa till imorgon). Men nog om detta tråkiga!
 
Köttade armar, axlar och bröst på gymmet igår, min beginner workout var en lätt så jag körde det två gånger + uppvärmning och lite extra armar och axlar. Idag var det dags för Step Styrka med Maja, skönt att man kan stegen nu så att man verkligen kan köra hårt. Fick dock kramp i hålfoten som så många gånger förr, nya skor förvisso men det händer så ofta att jag inte kan skylla på det. Måste köpa hålfotsinlägg, annars dör mina fötter snart..

Känner mig så himlans glad, antagligen på de mängder endorfin som min kropp utlöser, haha. Men det känns så skönt att få känna att ingen kan stoppa en! Imorgon tar jag nog med pôjkon på Kårens 1-års jubileum (YEY!!!) men det får bli en kort kväll eftersom jag måste skriva tal och jobba dagen efter!
 
 
Jag vet att det inte är speciellt men jag hittade faktiskt ett VITT hårstrå på min arm idag, oroväckande..........
 

Be as strong as the seas are stormy

Pluggat, pluggat och pluggat. Låg lite, ytterst lite, efter. Men nu är jag inte det längre. Imorgon ska det bara fokuseras på talet som ska hållas på måndag eftermiddag. Ska strax till att laga lunch innan det bär iväg på gymmet med pöjkon. Har suttit och utformat ett pass som liknar "Beginners 300 workout" (150 rep), som går inte ut på att ha snabbast tid, så tror jag fixar detta faktiskt. Målet är väl att jag om ett par månader kanske kan göra det äkta passet. Har kollat runt och det verkar så himla könsbestämt på att bara män gör/kan göra det så jag tänker gå mot strömmen och testa ändå. Men inte med 60 kilo, det är för tungt för en sån liten människa som Natalie Morravej. Mitt mål är alltså att blir starkare till skillnad från männens mål som är att se ut som Gerard Buttler.  
 

Myskväll med grabbarna!

Japp, här har jag och Henke finbesök av Jonatan denna vecka! Ikväll blev det en myskväll med matlagning, varsin godispåse, tv, hyrfilm och massa snack! Redigt gött. Om inte vi kan komma till Malung får Malung komma till oss liksom!


Bästa köpet på länge!

Åhja! Jag unnade mig ett par nya fina träningsskor idag! Jag är så himla nöjd, testade fyra par men dessa satt som gjutna och är de skönaste skorna jag testat! Priset var dessutom helt okey! Ska erkänna att detta är första paret träningsskor jag köpt på över fyra (fatta, FYRA) år. De senaste fick jag att mamma och pappa och de är så slitna och klumpiga inomhus att jag fan skäms, haha. Men nu behöver jag inte det längre!


Oscar sunday!

För första gången har jag 9:an eller ja, den där udda kanalen som Oscarsgalan alltid går på, så jag ska fan kolla! Pluggat mer eller mindre hela dagen så nu är nästan allt 100%. Måste upp och lägga lite extra tid på det imorgon också. MEN inatt är det The Oscars som gäller. Tänkte jag skulle köra i ett streck - man vill ju se alla sjukt snygga människor på röda mattan (Amy Adams klänning av De la Renta to die for!!!!) men eftersom det inte enligt Filip och Fredrik börjar 02.30 utan 03.30 så tror jag faktiskt jag tar en nap innan det är dags!

Jag hoppas på Amy Adams sin nominering, sen tycker jag att De Niro förtjänar en för sin roll i "Du gör mig Galen". Hoppas såklart att The Hobbit tar hem i alla fall två av sina tre nomineringar (Makeup/styling känns given), känner att det står mellan den och The Avengers gällande Visual Effects - jag blir glad vilken utav dem det än blir. Älskar båda. Sen vill jag att Brave tar bästa animerade!
 
Tror det är tight på "Best Costume Design" med både Les Miserable, Snow White and the huntsman, Anna Karenina och Lincoln nominerade.
 
Vad tycker ni?
 
Behöver jag ens tillägga att jag kommer att dreggla sönder när Chris Hemsworth gör entré eller?
 
 

Djurens konung brukar väl ha lite mer hår?

Jag gör allt det jag INTE ska göra, klassiskt när man har plugg att göra. Just nu lyssnar jag på soundtrack från Disneyfilmer - det säger en del om mitt humör. Erica, jag önskar du var här, har ett rödljus inte allt för långt ifrån mig som jag är sugen på att testa ta en liten vilostund på. Bara för att jag är sugen. Hehe.

Personalfesten igår var en lyckad tillställning! Många olika varianter på Mr.Bond och hans bondbrudar, haha. Men kul vare!
 

P-fest


Sååååååå jävla nöjd!

JAG FICK BYTA ETT PAR ORD MED FUCKIN' SLASH. Sekunderna efter var jag sjukt besviken eftersom jag inte fick någon autograf men så insåg jag själv hur DUMT det var. Jaha, och vad sades då undrar ni? Inte mer än;
-Slash, can I please have your autograf?!
Varpå han stanna i en sekund efter att nyligen sagt nej till killarna längre bort, kollar på mig genom de så välkända glasögonen och svarar:
-Sorry, I can't stop, I'm already late!
Och så pekade han åt backstage-hållet and that was it. Men han svarade på mig - på MIN jävla fråga. Dessutom stod han, tja vad kan det ha varit... 20 cm ifrån mig?
 
Och som att det inte vore nog så körde de inte bara en timme konsert, utan hela 2 timmar och 10 min. Stenhårt, jag beundrar dem så jävla mycket. Myles är fantastisk på det han gör. Alla är det. Det var faktiskt jäkligt mycket tryck i publiken på min sida när dem började spela, 40-åriga män som trycker sig fram genom att slita bak andra och riktiga skjorttöntar som hoppar omkring som småbarn och trycker in folkmassorna för att kunna stå baklänges och snacka med polarna.
 
MEN trots det höll jag mig längst fram, inte staketplats, men typ, hade en kortare tjej framför så det var cool. I slutet kom en sån där nu-har-jag-fått-nog-av-er-idioter-knuff bakifrån och en tjej som inte ens varit i närheten av mig klämde sig in mellan mig och killen bredvid.

That BITCH, säger jag bara. Jag svär på att hon trodde hon var bättre än alla inne på Annexet. Det är "okey" att använda armbågarna - jag gör det själv - på axlarna och neråt på folk MEN det är fan inte okey att armbåga folk i skallen som hon gjorde med killen bredvid. Och när folk börja hoppa? Ja, då blev det rugby för hennes del tydligen? Sen vet inte jag, men bara för att jag är längre än någon annan så använder jag ALDRIG dennes axlar att vila armbågarna på medan jag filmar med en handen och snurar mitt hår runt fingararna med den andra....Behöver jag säga att jag inte var den enda som var sjukt irriterad. BTW, din Betty Boop tattoo... du kanske skulle fylla på den.

Kvällen var guld i alla fall, två gånger fick jag turen att toucha Myles hand när han interagerade med publikhavet! Tyvärr var jag tvungen att gå på toa efter så det där med "jag ska aldrig tvätta min hand igen" gick bort ganska snabbt. Haha.

MEN nu ska jag fixa mig till Bond-brud och sticka iväg på P-fest. Ha en super bra kväll!! Bilder kommer!


Så jävla grymt!!


STOCKHOLM OCH SLASH IDAAAAAAAAAG! WIIHOOOOO!

Om nån timme bär det av mot Stockholm! Ska landa lite hemma hos världens bästa Isac sedan blir middag på Vapiano innan jag drar till Annexet och är med på fotograferingen på röda mattan! Jävlar i min lilla låda - få stå 2 meter ifrån dem på samma nivå, halleluja! Herregud vad taggad jag är alltså. Det ska bli så jävla roligt! Får gå med ordspråket "ensam är stark" idag (som så många gånger förr) eftersom jag faktiskt kommer att vistas solo på denna konsert. Kanske iaf. Har en bekant härifrån som också ska dit, så vi får väl se!
 
 
 
Just ja, step styrka-passet var sjukt bra! Jag var så jäkla slut och det känns idag. Älskar när det bränner i låren när man kör. Pissjobbigt då men sååååå värt efteråt!

High on life!

Idag är en så jävla bra dag och den här helgen kommer att vara så jävla grym. Är så sjuuuuukt taggad att jag fan vill beskriva mig själv som high on life today!
 
Vaknade upp med solen strålandes genom de små gluggarna i persiennerna och en riktigt skön känsla i kroppen (alltså, träningsvärk.. vad fan trodde ni? Skämta) trots att det var förbannat svårt att somna i natt. Tog en promenad i finvädret innan jag satte mig ner för att plugga arslet av mig - så att jag har helgen fri! Om nån timme blir det Step Styrka men innan dess behövs ett rejält mål mat. Så jag måste återgå till matlagningen! Ha en förbannat fin dag, karlar och fruntimmer!
 

Plugga-träna-äta-sova, det lönar sig!

Denna vecka är hård.. Försov mig rejält imorse. Tur jag gjorde alla uppgifter som vi hade tills idag igår kväll. Nu ska "bara" ett par till uppgifter göras till på fredag innan klockan 12 - för då tar jag tåget till Stockholm och till kvällen blir det underhållning av ingen mindre än SLASH! SÅ JÄVLA TAGGAD! God himself. För mig, that is. Jag döööööööör av bara tanken på att jag ska stå där återigen och bara få njuta av både tal och ljuva toner från hans Gibson! STOKED!
 
Åter till min vardag en stund, drog på gymmet efter lektionen och körde ett ben/rump-pass så om jag kan sätta mig på toa utan att se ut som en gammal kärring imorgon så gjorde jag inte tillräckligt..men det borde jag ha gjort. Som avlastning i plugget imorgon så har jag, Johan och Maja bokat in ett Step Styrka-pass som ska bli riktigt intressant! Nu jävlar köttas det ska ni veta!

2 jävla dagar kvar... Bandit Rock Awards! Btw, Isac du är fan guds gåva, tack för att jag får slagga hos dig ♥
 

Akut hemlängtan


 

A lot

Skola igår och det märks att det är nu vi börjar komma igång på riktigt. Ett tal ska skrivas... Vilket betyder att ett ämne måste hittas på... Till på fredag. Plus 4 uppgifter och på måndag ska första draften in.. OH GOD. Ämnet tror jag att jag redan rott i land. Vad säger ni; hårdare livsmedelslagar (finns många fler bolag än Findus som stoppar i saker i sina produkter utan att det står i innehållsförteckningen.. Har hänt förut. Pajmannen 1870-talet) eller vårt överkonsumtion av antibiotika som kan göra oss resistenta om den fortsätter?


Världssvälten är inte riktigt min grej, udda är min grej. Dessutom kan jag inte komma på en rimlig lösning på den. Så denna vecka ska det pluggas som satan. Laddade upp med bad, hårinpackning och fotskrubb osv. Nu ska jag ta en promenad till stan och försöka bestämma mig för om jag ska på step eller inte...


En helg som heter duga!

Vilken helg och än är den inte slut! Började i fredags med att fira bästa Tess! Vi körde på 80-tals tema, precis som Kåren, sjöng Singstar, åt god mat och lekte lekar! Stack hem runt ett eftersom jag ville vila halsen inför igår och så ville jag hinna gå upp tidigt.


Igår var det dags för den allra sista aktiviteten på nollningen - finsittningen! Det var min tur att vara värdinna för förfesten och det blev riktigt bra! Alla fick ett hemligt uppdrag vid ankomst och andra lekar var planerade men det blev så go stämningen att de inte behövdes. Väl på Ritz blev det trerätters och spex! Många goda skratt och för visa trillade även några tårar då vår general avgick. Allt som allt var det en jättefin kväll! Tack för denna nollning och jag hoppas vi ses i höst!!


All about that freakin' Valentine's...

Det blev ingen kosmisk bitch slap, inget sitta i soffan och älta och käka glass. NEJ. För jag bestämde mig för att jobba på Kåren som skulle ha Alla Hjärtans Dag-nattklubb. Under puben tog jag och Johan mittbaren men korkad som jag var, eftersom det "inte skulle komma så mycket folk" så hade jag önskat att ha köksbaren under nattpasset tills jag slutade (00, var det meningen jag skulle gå)....Det kom dubbelt så mycket folk som beräknat, 600 pers. Vi har tre barer på Kåren, alla var överfulla med folk - gå vid midnatt my ass, halv fyra var jag hemma. Men det var kul! Det var pissdrygt igår eftersom vi inte hade någon roddare i baren och jag blev tokig på det men det var ändå riktigt kul! Jobbade med Palle, som inte jobbat bar förut och han skötte sig superbra! 

Vid ett tillfälle kom det fram en snorfull kille med 2 olika kort och skulle ha trettielva olika grejer på dessa och ville att jag skulle skilja på två jävla swedbank-kort genom att kolla på namnen... Jag blev galen. Men han fick sin jävla skitbeställning och stack sedan. Tur för honom. Det fanns dock en hel del änglar. Fick under kvällen och i efterhand väldigt mycket god kritik dock som jag är väldigt tacksam över!
 
 
Nu ska jag försöka fixa någon 80-tals outfit, efter att ha suttit med en uppgift halva dagen, och sedan fixa mig för att åka på födelsedagskalas för bästa Tess som fyller år imorgon!! Eftersom jag känner mig krasslig kommer jag dock bara stanna tills dem drar ut. Måste rensa här hemma och spara på rösten inför imorgon! Ciao bellas!

Tips!

Jag har haft väldigt mycket problem med min hy... Länge. Tydligt alla mina hormoner strömmade till mitt ansikte när jag var yngre och jag har i princip alltid behandlat mig mot fet hy. MEN så insåg jag att jag hade fel och fick råd, prover och tips från lite olika affärer. DETTA är absolut min favorit bland ansiktstvålarna. Min hy har blivit supermycket bättre (dessutom tillverkad i lilla Borlänge)! Även dagcremen från Emma S är en favvis!


Piss....

Vaknar med största jävla klumpen i halsen. BARA för att jag bokat en massa pass... jag skulle ju inte bli sjuk nu! Skulle inte bli sjuk alls! Får ta och avboka tyvärr och kurera. FAN.

Step-pass!

Var på mitt första step-pass här i Örebro, det var faktiskt bra! Fick springa från bussen till G2 men jag hann. Lite seg i starten med alla steg osv men man är ju inte proffs direkt så det blir nog bättre efter ett par pass. Har ett med styrka bokat imorgon som sagt.

Gjorde en enorm sallad när jag kom hem nu som jag sköljde ner med mjölk medan "Arrow" gick på dumburken. Har ni sett det eller? Jag tycker fan det är sjukt bra! Han ser ju inte som skit heller, höhö. Imorgon är det skola som gäller, måste läsa igenom texten som vi ska ha... men det hinner jag. Ha en fin kväll hörrni!
 

Sushi, skitbesked, fin besök och billig lunch!

Blev ingen kör för mig, antagligen var den plats jag skulle ha uppfyllt i kören redan fylld. Eller det är iaf så jag försöker att se det.. eller så var jag bara sämst av alla 21 tjejer, jag vet egentligen inte vilken nivå det är eller hur många de tog in (gissar på 5). Är det elitnivå, vilket jag betvivlar då en kammarkör redan existerar, så kan det väl vara okey då. Men när mailet kom måste jag erkänna att jag varken hade lust att jag göra några jävla intagningsprov i vår eller ens ta en enda jävla ton till. Det känns ungefär som att alla bara ljuger om ens talang, bara för att man är vänner eller familj. Men jag antar att jag bara får se mig besegrad ÄNNU en gång, känna mig sämst dagen ut men sedan gå vidare. Har redan hittat en ny kör som inte har prov, ska dit på måndag. Jag erkänner att jag legat på latsidan men nu får jag fan skärpa mig om det ska bli något. 
 

Igår blev det suchimiddag på East and West, sjukt gott! Och så hade jag trevligt sällskap också! Trots skitmorgon, så har jag bokat massa pass på gymmet denna vecka. Step ikväll, step styrka imorgon och yoga på torsdag. Ska det tränas så ska det (körde ett intervall/mage-rygg pass igår på 70 min också)! Fick finbesök av Jonas också, vi var och käkade lunch på Jensens! Deras expresstid gick över 13 min så vi fick 50% (25:-) på maten, first time, haha. Ska chilla lite nu innan jag slänger på mig träningskläderna och sticker iväg, hoppas på att bli sjukt jävla slut!
 
 
Jag gråter inte, jag var slut efter passet igår, haha.

Sista kvällen på nollningen; Afterski!

Fytusan vad kul det var igår alltså... Som Maja sa tidigare idag så hade vi nog nästan lite för kul - om det nu är möjligt! Förfestade på Paviljongen (en lokal på campus) tillsammans med Sobra och jag tror inte det var en enda som undvek temat! Sedan stack vi till Frimis för första gången detta år, grymt kul!! Jag vet inte hur jag har dansat eller vad tusan jag har gjort med både skuldror och ljumskar värker... Men jag kommer ihåg det mesta.. tror jag, haha. Vi ballade ur på bussen, på sminkningen och såklart även på dansgolvet! Inte så oväntat, vi är bäst!
 
När jag började kvällen och inte hade Sannas superpuder på mig var det lagom brunt...Men sen kom alkohol in i bilden..

Nostalgiskt bakishäng

Ligger i soffan, bakis och hungrig och kollar på alpint. Känns nostalgiskt och rätt gött. Under mina första år då jag var ute var detta nästan rutin tillsammans kära morfar som alltid kom med tidningen lagom till start, haha. Ni kan få se min otroligt snygga gogglebränna jag hade igår lite senare. Den ballade ur på Frimis... Jag ballade. Alla ballade.


Up up and away!

Fan vilken dag det var igår! Jag var bagheera ur Djungelboken igår, det var de flesta andra i vår otroliga sektion också! Och sektionskampen? Vi vann med stor marginal. Sug på den ni andra! Sobra är säkerligen sugna på revansch idag och det vankas dodgeball alldeles strax! Vi måste verkligen ta det den här annars lär de vara sjukt kaxiga och jobbiga ikväll..

Sen är det afterskifest ikväll!! Känner mig redan som hemma, haha. Allt som saknas är att Partypolarna spelar..! Ja, och så saknas mina täckbyxor och goggles som antagligen ligger på posten. Mamma kastade post id:t. Smart. Jag kan alltså inte ens se vart det är. Så får försöka lösa det på något vis. Jag ska vara snyggast.


New Lands † Justice

 
Får sån skööööön pepp av denna! Morgonen har hittills gått åt till att göra klart uppgiften. Är strax färdig så det är gött!
 
Men på tal om Justice, känns sjukt värt att dra till Dans Dakar!! Blir deras enda Sverigespelning och det känns lite tråkigt att missa faktiskt... Nån som vill hänka eller?!
 
Tycker det är så sjukt att jag fastande för dem första gången jag såg dem trots att det liksom inte var somewhere near det jag lyssnade allra mest på förut. Smaken förändras. I efterhand kan känna att den där jaglyssnarbarapåhårdrockochalltannatärskit-attityden inte är så häftig, haha..... Nu ska jag fortsätta med den här skituppgiften, hejs!

Wok❤

Med nya fina pinnar! Övning ger färdighet. Lär öva på både själva wokandet och mina chopstick-skills känner jag. Hatar när folk kollar på hur man äter.


OHOJ, IT COULD HAVE BEEN OHOJ!

Hur frustrerande tror ni det är när man inte bara tagit EN sängfösare utan fyra och fortfarande inte kan sova?! Jag brukar sova som en bebis efter bara en öl.. Inte mycket sömn inatt kan jag säga.

Piratfest igår! Riktigt kul! Idag är det faktiskt vilodag, så jag ska passa på att plugga och städa. Måste ju göras nångång menar jag.. Blääääää


Brutalt uppvaknande...

Jag vaknar långsamt medan jag långt borta hör en ringklocka ringa i panik som om elden slagit till. Jag sluter ögonen återigen medan ringandet tyckt komma närmare innan jag vaknar med ett ryck över att någon sätter in nyckeln i mitt lås och vrider om.
 
JA, det var EXAKT så jag vaknade i morse, som tur var hann jag springa in på toaletten medan jag skrek "KOMMER!" och hämta min morgonrock. Gissa om lättnaden var stor när det stod en medelålders kvinna utanför som ursäktade sig för att hon väckt mig så tidigt.
 
Har precis käkat lunch och fixat min middagslåda eftersom jag inte kommer att hinna hem mellan skolan och nollningen idag. Piratdag idag, men jag har inte riktigt sånt som passar, dvs. ingen korsett och inte heller min malungsdräktsskjorta, så faddertröjan får bli min räddare i nöden. Nähä, lite smink och sedan ska jag väl fånga dagen, ciao!
 

Effektiv dag!

Sådär ja! Cupcakesen fick bli utan frosting, de är sjukt goda som de är - alltså bara muffins typ. Fortsatte med en enorm sats marknadsnougat som resulterade i fyra mindre lådor och en matlåda fulla! Sconesen sparar jag till en annan dag.. Gjorde sjukt god spenatsoppa med kokt ägg istället. För att jag kan.

Chillar lite i soffan nu, klockan är bara barnet så jag funderar på en tur på gymmet..eller så spenderar jag resten av kvällen till plugg. Och just ja, på något magiskt vis funkar den glappa kabeln igen, haha.


Bakdag!

Har en ledig dag idag, ska ta och pallra mig till campusmässan lite senare (om jag orkar, känns som att jag måste och gymmet ska också besökas) men just nu är jag inne i ett bakningsrus! Vill baka hela dagen. Mina muffins/cupcakes är färdiga, ska fixa marknadsnougat och sedan scones har jag tänkt! Någon som har något mer bra tips?!Både muffinsen och sconesen ska frysas in så jag tar gärna recept på mer frysvänliga gobitar!
 
 
Tror dessutom jag dragit på mig årets första urinvägsinfektion också, härligt att vara tjej må jag säga! Dricker äckligt te med massa citron och käkar tranbärstabletter för glatta livet.

Awake my soul

 
 
Sitter och lungar ner mig till lite M&S efter att ha försökt få ut tv-kabeln utan att go bananas. Jag försökte en gång innan jag insåg att den verkligen satt för hårt i väggen för att jag någonsin skulle få ut den. Ska jag vara ärlig vågade jag knappt dra i den för själva väguttaget sitter inte i väggen liksom....
 
En enda lektion idag, en lång sådan men ack så effektiv. Tur var det för jag höll på att dö av hunger och trötthet. Kunde inte sova inatt. Somnade halv sju i morse. Ledigt imorgon i alla fall, inte ens någon nollning. Nollevilan håller i sig till på onsdag! Lite skönt är det allt..

Fin kväll igår igen!

Det vankades crossover igår och synen av alla fantastiska nya "kvinnor" var HILARIOUS! Vissa gick all in med rakade ben, rakade armhålor, strumpbyxor och fyllda bh:ar. Sjukt kul! Själv drog jag på mig mina säckigste jeans, den rutiga flanellskjortan (fjösskjortan, haha..), hängslena, svarta snörkängor och sotarmössa och VIPS så blev jag en skogshuggare. Måste säga att det var en ytters intressant känsla att byta könsroller på dansgolvet....haha, herregud. Idag passerar lite finfolk Örebro så det blir en middag med dem innan det blir myskväll med flickorna!
 

Toga igår!

Och som jag trodde blev jag sjukt nöjd med allt gällande min outfit! Det var en riktigt rolig kväll som kanske, tyvärr, slutade lite för tidigt.. Men jag ser fram emot togan efter sommaren igen, haha.


Nu jävlar börjar livet ta lite fart här va!

"Hej Natalie!
Jag bedömer att du under delkurs 3 i UVK1 uppfyller betygskraven för Väl Godkänt. I ditt examinationspaper ”Från folkskolan till dagens demokratiska skola ” framgår att du har fördjupade kunskaper om skolans värdegrund och dess demokratiska uppdrag och att du kan författa ett paper på vetenskaplig nivå. Allt detta bådar gott inför dina kommande akademiska texter.
Lycka till i fortsättningen!"
 
FUCK YEAH! BYEBYE FOR NOW, PEDAGOGIK! Det flyter ju förfan. Tentafest + togaparty imorgon = lambo, hej! Testade knyta/fixa min toga för ett tag sen och fixa den tänkta frillan - jag kommer att vara så jävla awesome imorgon. Jag menar det faktiskt också för en gångs skull. Jag är såååå glad att jag knappt vill lägga mig för att jag är så uppe i det blå. MEN jag måste lång dag imorgon, "I'm on a fuckin roll", som Hoffe skulle ha sagt.
 

RSS 2.0