tack för att ni förstår

Jahaja, bara man visar lite ilska så funkar allt tydligen! Haha, ner på hemköp och köpa kött och ett vinglas i plast (jag lyckas alltid slarva bort mina?) sen ska det sminskas och styleas! Ska som sagt fira fin Evelina som fyller år idag, GRATTIS GODING!

last year:



I år:


/Nat

jag är så sjukt trött på folk.

Jag är tydligen till för att läggas en hel jävla massa anvar på. Folk bestämmer ditten och datten och när det kommer till kritan vill ingen ta anvar så nu ser det ut om att jag måste skippa att fira min vän på hennes födelsedag för att ingen orkar offra en timme eller två. Jävligt dåligt. Jag vill inte heller men jag gör det för laget. Sen förstår jag mig inte på snubbar som kallar sig för musiker men inte tar med sig egen skit? Jag är musiker och jag tar alltid med mig mina egna grejer. Varför ska man låna av andra? Fy tusan nu är jag arg.

/Nat

Life is Life



Har umgåtts med Louise hela eftermiddan, gött! Vi gick ett varv runt byn, käkade glass i solen och testade balfrisyr på mig och jag är riktigt nöjd! Alltså det är inte samma som på bilden heller, haha. Lojs är guld värd!

Imorn är det inte bara Valborg, jag och mina vänner tänker på valborg som valborg faktiskt, det är finaunderbarasöta Evelinas födelsedag - som varje år eftersom valborg inte flyttar på sig serrni, höhöhö.

Så vi drar - som har blivit en tradition - på grillning hos henne på eftermiddan! Skriver imorn rockerz.

Btw, så har jag fortfarande inte fått/haft pengar till att köpa biljetter till några konserter i sommar. skittråkigt. Hoppas på studentpresenter!!

/Nat

Fin shopping!

Var ute en sväng med mammsen för att se om jag kunde hitta något knallrött läppstift och det gjorde jag, men det får ni se på imorn! Som alltid när man är ute som hittar man ju annat också och så kommer man ihåg vad man har lovat osv. Själv lovade jag min fina pojkvän ett påskägg eftersom han inte fick nått av sina päron, haha! Och så skulle jag även köpa en present åt Evelina!

Köpte även ett skitsnyggt nagellack till mig själv, vill gärna använda det imorn men nja, turkost och rött... haha.




The royal wedding



Haha, det är inte så rockigt, men jävligt tantig, dock tycker jag om det lite grann. Alltså det Engelska Kungliga Bröllpet. Bröllopet  i sig är inte så roligt tror jag (har kollat på en del kungliga bröllop ska jag erkänna) men att kolla när alla går in och vad de har på sig - det är kul, haha! Jaja, jag är lite udda och sådär men vafan. Känner jag mig själv kommer jag bara att kolla tills de har kommit fram till altaret.

Haha, jag såg igår på nyheterna att det var folk som hade tältat i 2 DAGAR för att stå längst fram vid Westminster Abbey. Kan tänka mig att det är en hel del engelska flickor som gråter idag eftersom deras favvoprins ska gifta sig, haha, och såklart kommer det vara massor med monarki älskande tanter som är överväldigade.

Ska ta mig lite frukost och vänta på att de fina klänningarna kommer in, hejs!

/Nat

Sommarjobb?

Hur fasen ska jag göra? Malung? Stockholm? DUNNO! Sökte ett i Stockholm nyss, haha, och jag har redan ett i Malung iaf för några veckor! V.29 kan jag ju tjäna multum om jag får en hög ställning, vore synd att missa den liksom, men vi får se! Usch, jag vet inte alls vad jag ska göra i sommar. We'll see. Det jag sökte i sthlm är samma som cj, så får jag det vet jag inte om jag faktiskt ska tacka nej, för hans skull. Det är både roligt och inte roligt att jobba med någon man känner väl, så jag vet inte. Jag vill inte att vi sitter ihop, om vi säger så! Det känns dumt.... Men som sagt, we'll see.


Har haft en riktig skitdag idag, really. Grinig, ont i huvudet, insett en hel jävla massa och utfört en hel jävla massa. Jag ska snart hoppa i säng, dream rock n' roll dreams hörrni, I will.



/Nat


major brakedown

Det är fasiken förbannat att man ska behöva göra allt själv. Folk vet att om de inte gör något så blir jag så arg tillslut att jag göra det själv, utnyttjande? ÖH JA. Just nu vill jag faktiskt inte göra den här showen alls. För jag orkar inte. Jag glömmer av saker för att jag är så äckligt stressad.

och jag hatar bilhelveten, jag har efterkontroll på måndag och jag har fortfarande inte fått hjälp. Jag behöver hjälp! Och jag absolut vägrar att betala flera, flera tusen för att nån snubbe ska dra åt 10 muttrar. LÖJLIGT. Kan jag betala med en ko istället för så gjorde man förr.

OCH folk tycker att jag kan vara lite feg och mesig ibland eftersom jag har svårt för att lite på andra, jamen är det så konstigt då?!

fan ta mänskligheten. Jag vill vara ett träd.



/Nat

Hair

Hair är en förjävla bra musikalfilm, grinar varje gång. Men det var inte det jag tänkte på! Det blev ingen frisyrtestning, vi tyckte det blev lite sent. Menmen, nu sitter jag här med min mini-förkylning och ska kika på Grey's. Här är en liten reklam film om mitt favvomärke på Schampoo. Eftersom jag vill få så långt och fint hår som möjligt till student och bal så letade jag efter en bra serie hårvårdsprodukter och nog har jag funnit en riktigt bra!


This is a song about your f****n mother


Grymt.

Hoppas på att Lojs tar sig ner snart för då ska vi testa balfrisyrer! Haha, vet inte riktigt hur jag ska ha men jag vill ha en rätt slapp frisyr. Blir nog great! Typ liknande:



nice va?

/Nat

There goes my hero



I get hysterical
Hysteria
Oh, can you feel it
Do you believe it
It's such a magical mysteria
When you get that feelin'
Better start believin
Cause it's a miracle
Say you will, ooh babe
Hysteria when you're near


/Nat

Ghost of days gone by





Var ute och tog bilder till affischen som sagt! Klart jag ballade ur. Haha, va fan tror ni?

Fick tillbaka febern också men det bryr jag mig inte om, istället bryr jag mig om att vara overtrött. Och försöka lösa vissa problem. Det går....sådär.

/Nat

black night

Jag har inte sovit ett skit i natt, jag har haft hög feber och bara yrat och tänkt. Kul. Och sen är jag riktigt jävla besviken också. Fy tusan.



Jag var ändå trots min trötthet till skolan imorse och gjorde klart manuset. Está terminado. WOHOO. Nu ska jag snart ner på fotografering. En affisch ska göras och tapetseras upp byn över. Hejs.

/Nat

1 year vs 6 months

Det har gått ett år. Ett år sen mitt liv förändrades totalt. Ibland kan jag tänka att jag vill ha det ogjort pga. alla konsekvenser som har kommit i efterhand, men så tänker jag igen, för det är skönt att inte längre behöva tiga. För här där jag bor, där vet alla vad som hänt. Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde förra våren, det vet ni som känner mig, jag åt inget, jag orkade inget, jag var totalt black i huvudet och var alltid ledsen. Det har varit tufft och långt men jag är ju fortfarande här och står på benen. Jag har inte riktigt läkt än, det rivs ju upp hela tiden av oro och annan skit. Den vapenvila som råder kommer ju inte att hålla förevigt och då måste man vara förberedd men frågan är: kan man vara det?
Jag tror faktiskt inte det. Jag vet inte alls vad som kommer att hända, men jag hoppas av hela mitt hjärta att ingen ska behöva komma till skada. Det är min ständiga oro. Kommer det någonsin att bli "bra"?



De senaste 6 månaderna däremot har nog varit bland de bästa i mitt liv, trots min morfars bortgång som gjorde mig förkrossad. Mest tack vare fina vänner, ny beslutsamhet, besked, nytt hopp och den nästan mest självklara av dem alla: min pojkvän. Herregud, det har gått typ 6 månader sen han blev bara min - öh, var fa-an tog tiden vägen? Haaaaaaaaallllå?! Haha. Nej men ärligt talat så har det senaste månaderna gjort att jag har börjat se ljuset i tunneln. Och dessutom kan jag ju säga som så att jag mår bra nu, jag mår mycket bättre än vad jag har gjort på flera år!

Hade det som hände för ett år sen inte hänt hade jag inte varit den jag är nu, jag hade inte haft det jag har nu och jag skulle inte må bra som jag gör nu. Jag hoppas ni som känner mig och även ni läsare som följt mig en längre tid kan se skillnaden!


Jag också meddela att jag har blivit förjävla brun, gosh 10 min i solen och jag blir lika brun som vissa bli under en hel vecka på Kreta. Nu ska jag njuta av min feber som jag fått, försöka få i mig något och dricka mycket. Ni får hare så bra ute i värmen!






/Nat


jag hade gett mitt liv bara för att se...



Woodstock hade inte heller varit fel. Jag tycker inte om andan på Peace & Love i blg och hade jag levt på den tiden hade jag fortfarande brytt mig om det här med att det var gryyyyyyyymt mycket droger -  men man visste ju inte att det var farligt? Dock hade jag nog varit en i mängden, det hade vi alla. Inte för att jag tror att jag skulle följa grupptrycket, för det gör jag inte nu heller, men jag tror att jag skulle vara lika omedveten som alla andra dock med samma instikt som nu. Aja, jag är emot droger, kommer alltid vara, det är sjukt onödigt och det är inte det inlägget handlar om.

Det var inte särskilt dyrt heller... iaf inte om det hade varit nu...



/Nat


all i have to do is dream

Har låtit mina kläder stå i tvättpåsarna i flera dagar nu eftersom jag inte orkat plocka i garderoben, haha. Tänkte visa upp några av mina absoluta favoritplagg, en del ser ut att vara stora och breda men observera att alla plagget är i st. 34/36


Två av mina 4 små svarta. Den ena är från Nelly och den andra från H&M.


Min fina långa väst som går att kombinera med det mesta och det bästa
& min gråa oversizetröja som bara är så jävla skön! Båda från H&M.


Min lilla blommiga kjol från New Yorker och Stonestischan från H&M.

Dock har jag konstaterat att min garderob behöver en uppdatering, jag har inte hunnit köpa nytt på hur länge som helst! Men jag antar att det blir så när jag hellre lägger pengarna till flytten.. Så jag får väl vara lite efter och ha snäppet fulare kläder än andra, men det lönar sig för snart är det London som gäller!

/Nat



random

Okey, kvällen igår blev inte ritkigt som väntat! Haha, jag och Yrsa bestämde oss för att åka till fina Ida på vinkväll istället. Och ja, en hel jävla massa vin blev det! Det finns inte en bra bild på mig på hela kameran så ni får nöja er med bilder på de andra!





/Nat

en kameralös dag

Jag tog med mig kameran till mormor bara för att upptäcka att batteriet var slut. Fuck. Menmen, gött vare! Jag är så mätt så jag vet inte var jag ska ta vägen!



Man blir aldrig för gammal för varken påskägg eller äggjakt. Punkt slut. Spela roll vad utsidan säger om du är värsta jävla bikern man kan väl inte tacka nej till ägget?

/Nat

Helt plötsligt blev jag 10 år igen

Japp, och då kan ni ju gissa vad jag ska göra! Mmm, just det, jag ska på äggjakt, haha! Lika roligt varje år och man blir aldrig för gammal för påskägg, that's it.

Ännu finare väder idag och vi ska om nån timme åka ner till mormor på påskmiddag - och äggjakt, mhm! Hur skänt är det inte att våren är jäkligt varm och tidig i år?! Är uppe i "norr" brukar snövallarna faktiskt ligga kvar på valborg sometimes - bla förra året! Hoppas på en sånhär solig asvarm dag på lördag!



Ikväll ska jag och Yrsa kolla på one of the best movies ever made - JUNO! För er som inte sett den, se den. För er som sett den och också älskar den så går den på 4:an ikväll och börjar 21.30.

Ska dra och slänga på mig nån klänning och sminka mig - hörs senare!



/Nat

K.K Downing

Här kommer K.K Downings förklaring till varför han lämnar Judas:

"Dear friends,

"It is with much regret that I will not be with you this summer.

"Thank you all from the bottom of my heart for your concerns about my health. Please rest assured that I am OK.

"There has been an ongoing breakdown in working relationship between myself, elements of the band, and the band's management for some time. Therefore I have decided to step down rather than to tour with negative sentiments as I feel that this would be a deception to you, our cherished fans. However, I would urge you to please support the PRIEST as I have no doubt that it will be a show not to be missed.

"All my love and respect."



Jag förstår honom lite. Men bara lite. Härlig kväll igår! Vi var ett härligt gäng som drog upp på parken och parta, hur roligt som helst! Det är nu när det är påsk som alla kommer hem till lilla malung igen, så det var en hel del fina ansikten där uppe!

Idag är det massa sol och inte ett moln på himmlen - dock liiiite blåst men vafan, man är väl viking? Ska dra och sätta mig ute på balkongen med musik i öronen och försöka bli lite brun.

Hare gött

 

/Nat


Jag har inte mitt sista påsklov ever

Jahapp, påsklov. Känner att det inte spelar mig någon roll det ända som ändras är att jag inte har schemalagda lektioner nästa vecka. Men jag ska till skolan på tisdag och spela in, ändra manuset och sen bär det av till Orrskogen för att planera balen med deras personal! Och det blir väl bra! Även om jag kommer att ändra manuset under de här dagarna istället, för då slipper jag vara i skolan så mycket under tisdag!

Förr var påsk alltid kul, men det berodde nog mest på morfar. Han och mormor brukade gömma våra påskägg i deras hus eller ute på gården så hade i äggjakt sen. Jag må vara 18 och enligt lagen vuxen men jag hoppas min mormor gömmer mitt påskägg i år också! Att vara utan morfar och äggjakt skulle vara för hårt!


min lilla lila skrynkliga London-kjol



Skrivit klart en engelskauppsats idag och det är jag faktiskt rätt stolt över! Jag läste boken, om än lite segt och såg filmen jag hade planerat att se dock var jag enoooooormt seg med att skriva outline och trdde faktiskt inte att jag skulle hinna klart, but i did! Proud.

Cj åker hem idag också, sen drar ham på sm i ski cross (ööööööööh) sen på första maj-trofén så honom ser jag inte förrän på söndag, kanske. Från och med nästa söndag kommer jag nämligen att vara i skolan mellan 9-21 varje dag. Middag 16-18. Hard work work.

Blir inte mycket bloggning då inte. Men nu ska jag ut i solen och sova.

/Nat

Nu slocknar alla stjärnor

Lång dag idag, riktigt lång dag. Nio till halv nio - typish. Uppsatsskrivning, väntade på sin tur att spela in och spelat in. Studio hela dagen! Nu är jag totalt jävla slut, nästan så att jag har lus att gå i säng klockan runt halv tio. Men bara nästan. Vi får se hur länge jag lever, haha.

Fick veta när jag får min klänning idag, 16:e maj var svaret! Lite sent kanske, men vafan, jag får den iaf. Ooooh, can't fuckin wait!

Och sen har jag bara en liten fråga: När man har spelat i ett band sen urminnes tider, varför hoppar man av precis innan slutturnén?!!

Nädu, K.K Downing, inget bra val.



/Nat

The ledgend



Sliten brud, därför blir det en gammal bild. Är grymt orolig för min balklänning. När jag beställde den skulle det komma om 5-7 veckor, vilket är god marginal men en kompis till mig har fortfarande inte fått sin och det har gått 9 veckor! Har skickat två mejl till företaget nu men har inte fått svar på något av dem!!

/Nat


Hän nana!

I vet int alls! Ô bra på malungs e int I hän.

Haha, valde att inte skriva något igår för att jag bara inte orkade. Jag orkar inte nu heller egentligen men jag gör det ändå eftersom jag tydligen har lite läsare trots allt! Skrivit musik och melodi till en låt igår och idag och den vart faktiskt riktigt bra! Det är en teaterlåt som vart vara väldigt kraftig och väldig så det blev en hel del 7:or och ackord i kvintlägen! Like it!!

Nu ska jag strax ner och filma lite med gänget och det ska bli en riktigt slåssscen - hur bra som helst kommer den bli!

Höres!

/Nat

Water for Elephants

Hur underbar?



/Nat

Beatleskonsert

hey yo, riktigt jälva härlig kväll igår med brudsen! Lite vin, massa babbel, diskussioner, kortspel och snask, kan det bli bättre?! Vi kände dock att vi ville gå hem tidigt då Kissie ska spela konsert idag och hon behövde ju liksom sova, så vid tolv var vi ute, haha. Drog direkt därifrån bort till en fest inte alls långt ifrån och mötte upp min fina pojkvän som var något rund under fötterna!

Sovmorgon, stor frukost, hårklippning (jag klippte cj) och lunch har vi hunnit med idag. Nu består en Beatleskonsert (den Kissie ska spela på) och ev (antagligen) grillning hos Sandra med Cj och Victor! Fint, fint!

Sen tycker jag att alla ska kolla in och lyssna på den här live versionen av Rocket, det är från Def Leppards nya album, som som sagt är deras första livealbum med både nya och gamla låtar!

Men nu ska jag vara social så; hejs!

/Nat

Crazy about you



Åkte till Vansbro på förmiddan för att kika på en kompis som skulle på Dressyrtävling. Såklart gjorde jag detta med min partner in crime - Sandra! Gött. Massa sol äre också och jag är sådär lite solkysst om kinderna.

Ikväll drar jag till Kissie och myser med en massa fina brudar! Men nu: duschen!

/Nat

Ski Funtastic

Yes, en helgdag uppe i Sälen har det varit idag. Haha, inte så soligt som jag hoppades så det blev lite kyligare än tänkt men det gjorde inget. Måååååånga undrade om jag inte frös - och nej, jag gjorde inte det förrän den sista halvtimmen och då var vi inte ens i backen, haha. Eller jo, mina fötter tog stryk där den sista timmen, men vafan. Jag är van vid kyla, höhö.

Cj åkte tyvärr ut i första så mycket spänning blev det väl inte.. Efter hans åk var det mest vänta tills det blev prisutdelning så vi gick ner till Experium och käkade grymt go lunch!

Nu på kvällen har jag varit iväg och käkat middag med Cj's föräldrar och fam. Hedman, nice! Allt som allt har det varit en bra dag. Massor med människor att hälsa på -både bekanta och obekanta ansikten. Mest obekanta. Mest massa skidföräldrar, haha. Nya tag imorn rockers!

/Nat

Spelade vi eller lekte vi?

Jag tror vi mest lekte faktiskt, riktigt kul spelning! As always!

Imorn blir som sagt Ski Funtastic och en heldag i backen, hoppas det är massa sol!



/Nat

Oh boy!

Fint väder hela dagen, hur underbart? Dock är det ju mindre awsome att vakna halv åtta för att solen är för stark, meeeeen det är smällar man får  ta, haha.

En sång lektion idag och sen blev det rep och utdraget rep och soundcheck ooooooch utdragen soundcheck, menmen. Blev hämtad av snyggaste snubben och så drog vi en glassdate på det. Satt och solade på balkongen när vi kom hem också och lite färg i ansiktet blev det allt!
Ikväll är det iaf spelning ute på Hotell och Restaurang och det är alltid lite kul!

Ikväll kommer också Cj's föräldrar och imorn har jag tagit ledigt för att åka upp på Mr. Lindvallen. Så ikväll måste jag sova hemma... och imorn också... buuu...haha.



/Nat


Old spice



Across the universe

Fin kväll igår, fixade en liten middag och sen blev det mys hela kvällen! Sovit gott hela natten har jag också.
Kom hem för en stund sen och upptäckte att vi hade besök av mommo, som tagit med sig det jag tycker om allra mest - cheesecake. Mmm!

Ska strax ta mig ännu en tablett mot min underbara pollenallergi, tänk att man inte får vara ifred på våren! Haha.


Jag har hittat en ny festival (förutom the big 4) som jag kan gå på! Nämligen High Voltage i London! Hoppas man kanske kan åka dit...  Vore grymt!

/Nat

Awsomeness

Hur awsome är inte det HÄR?! Gladtjej_92 sitter här med världens leende! Love, love, love, all you need is love. De kommer aldrig att bli så bra som de var när Steve var med men liksom song from the sparkle lounge kommer det här albumet vara grymt. Mest för att det är live. I love livealbums ♥

/Nat

So this dude found me

Gud vilken seeeeeeg dag. Började nio slutade elva - vad är det för skoldag? Haha. Har iaf fått en del skolgrejs klart så nu är det chilla.

Jag förstår mig inte på mig själv ibland, jag har perioder då jag inte är hungrig alls och så finns det perioder som den jag har nu: jag blir aldrig mätt. Jag är konstant hungrig, WFT?! Jag äter och äter och äter och äter - mättnad? Nope, doesn't exist. Jaja, det är antagligen bara att äta på?





/Nat

I'm yours

Mmmm, vad jag längtar tills imorn, nå helt sjukt! Världens bästa kommer hem och just nu kan jag inte sakna honom mer, och med det menar jag att jag bara vill att han ska hem!



/Nat

The beautiful people

Vem har hängt i bikiniöverdel halva förmiddan? Tror ni klarar av att gissa! Sjukt varmt på förmiddab men nu är det bara mulet och det kommer väl antagligen (som varenda vår, hello) börja regna snart. Wiie. Nej, trodde inte det.

Har varit social med Gustav idag, kikat på Magnus Betnér - Livets ord. Klockrent, vad annars? "Djur dör för att det är dåliga på att vara djur". Hahah!






/Nat

Hallå statistiken?!

Hah, det verkar som att blogg.se's statistik är igång igen men stämmer riktigt gör den inte! Men jaja.

Drog en glass med Sandra i morse med pengar som vi hittat uppe på fjället under vinter när vi jobbat, mysigt! Årets första riktigt glass. Vi åkte även hem till Evelina och hälsade på!

Sen drog jag hem men fick vända i dörren och dra ner till Hemköp och mötte upp Ulrica! År och dag sen sist! Så sen dess har vi suttit och pratat om vår flytt ute på hennes altan!

Jag har grym separationsångest och jag velar och känner mig osäker för - tänk om skolan inte är så bra som jag tänkt mig? Det jag har tänkt hittills är väl att: om det inte är nå bra, om programmet inte är vad jag tänk mig och det bara är som att jag om trean igen, jamen då får jag väl hoppa av och bo kvar och jobba. eller hur (säg vad ni tycker för jag behöver höra det)?

Det känns värdelöst att kasta massa pengar på ett skolår som var som det förra bara att jag inte blir klokare annat än på det stadiet att jag lär mig ta hand om mig själv?

Så alltså, är programmet bra then fine själklart ska jag gå klart hela året men är det inte det så går jag inte kvar för det är onödigt - då kan jag lika gärna bo där och jobba, leva lite liksom. Det som velar mellan det är alla fördomar som skulle komma som: "Hon klarade inte av skolan därför hoppade hon av", jamen nu vet ni redan innan att om jag hoppas av är det INTE för att jag inte klarar av skolan utan för att jag inte tycker om programmet. Nuff said. Är inte det mer än rätt? Ska jag inte få hoppa av om jag känner för det? Är jag sämre om jag gör det?

Jag tänker absolut inte hoppa åt nått håll förrän jag provat, hur än det blir tänker jag nog iaf spendera nästa år i London.

Så vad tycker ni? Jag vill ha kommentarer om detta, tack!

/Nat

Inte alls frestande..

jag skulle NÄSTAN kunna hoppa över studenten för det här:



Men bara nästan. Det är några gudar där bla Lepps....FUCK.

/Nat

la da di du da, di du da

Japp, det är vad jag har lyssnat på ikväll. Det suger att gå på en konsert i hopp om att få sitta i endast en timme och lyssna på klassisk fin musik för att sedan inse att de kommer att spela folkmusik. YEY. NEJ?! Visst, de första 3 låtarna kanske är okey, då de trallar utan instrument men efter 10 låtar blir det jobbigt - för mig. Jag förstår konsten men det är inte något av mina personilga val eller personlig favorit. Nope. Menmen, 2 h och 30 min senare släppte de oss och nu är jag hemma!


guden

Imorn ska jag umgås med underbara Ulrica som jag inte umgåtts med på urlänge eftersom jag inte ska jobba. Sååååå  nu vet ni.

Goodnight rockers

/Nat

die, die again

Trevlig kväll igår! Glömde kameran hemma så det blev inga bilder tyvärr. Och som ni kanske redan vet så kom jag hem rätt tidigt igår p.g.a. huvudvärk. Kände inte för att dricka nå mycket när den ändå kom smygandes. Menmen allt som allt var det riktigt roligt! Vi dansa lite fast det slutade mest i fjanterier, haha, lyssnade på musik och sjöng ut högt (skråla kan man ju inte säga när vi är esteter, haha). Stampa med Leroy var som vanligt en av kvällens höjdpunkter, haha, varje gång man kommer till tjernobylbarnet spårar det ur och det är fan lika jävla awsome varje gång!


Hoppas på att Mika lägger ut lite bilder snart (tror jag, risken för att se förjävlig ut är rätt stor)!

Ikväll ska jag iväg på nån konsert på bion, klassiskmusik är det nog. Menmen, det är i skolsyfte och Amanda ska vara med så det blir nog nice, senare får vi väl se!



/Nat

My way on the highway



Så såg jag ut ikväll! Var riktigt trevligt att samla alla och festa lite. Jag tog det rätt försiktigt med tanke på magen men det gick fint tills jag slutade dricka. Så nu är jag hemma med världens huvudvärk, tyvärr. Menmen, livets hårda lag.

/Nat


Off to the runway

Var nyss i mitt gamla hem och hämtade grejer. Massor med saker som jag saknat och det är en hel del kvar!  Det enda positiva med att flytta är att man blir av med allt skräp. Men gosh, jag saknar mitt hus. Jag grät en svart tår där inne kan jag säga. Det är fördärvat. Men så går det när en av ens närmaste är en total skadad i huvudet. FYFAN. Men det har gett mig en nystart, en vändning att denna någon inte befinner sig i min närhet längre.

Men jag lyckades få med mig fler av mina skor, åh så jag har saknat dem! Och mina andra skinnpaj, ett par tröjor, shorts och träningskläder! Ett par skor tänker jag faktiskt sälja. Jag har aldrig använt dem, jag fick dem och de är italienska, dyra sådana.

Ska snart ner på byn med Yrsa en sväng sedan hem och äta och fixa sig! Ikväll är det estetfest som gäller - hur awsome är inte det? 

Hörs när jag är klar!

/Nat

Glad tjej

Vaknade i morse och kikade in på rocknytt.se utav ren rutin och ser mitt älskade favoritband på första plats på dagens löpsedel - WONDERFUL! Även om jag visserligen är stalker och läser såväl deras hemsida som alla meddelanden på Facebook och redan visste så var det kul!

Artikeln handlade om deras kommande album MIRRORBALL, som är deras första livealbum någonsin - GRYMT! Jag är dock fortfarande väldigt besviken på att de inte kommer till Skandinavien. Det suger. Hör du det Rick? DET SUGER.
Jaja, 6 juni (under studentveckan, wihoooo) släpper de skivan och jag sitter här och funderar på om jag ska förboka eller ej...



/Nat

Come to mama


Both of them are from Nelly.com. Godnatt!

Kanske känner ni igen er, kanske inte

Har fikat med Kissie nu på eftermiddan, lika trevligt som alltid! Och Dollan får vi inte glömma! Imorn blir det förshoppningsvis en estet fest - kanske drar vi till Lima, kanske inte. Men kul ska det bli! Cause we're awsome.

Var ut med Yrsa en sväng nyss också, snacka och gick på Hemköp, haha - vilket liv vi har. Men nu blir det lite gott och en film med mommy dear.  Sen nattplugg. Gick in på en av våra "loggsidor" där alla våra uppgifter på och upptäckte att jag endast har EN kurs inskriven! WIIIHOOOO!

/Nat


when I see a elephant fly







Vår, vår förjävla sköna vår! Skinnpaj, brills, leggins och min GN'R tisha. Mmmmm♥

/Nat

...

Jag längtar så jävla mycket till studenten! 30 skoldagar är det kvar. Men ändå tänker jag för var dag jag kommer fram mot ingången till skolan att: fan vad jag kommer att sakna alla. Jag får nästan lite ångest för att det här sista året har varit så jävla bra så jag vill inte släppa allt. Jag vill vara kvar i min lilla trygga bubbla men jag vill också härifrån mer än nånting i hela världen. Jag vill att bubblan följer med mig, men det kan den inte. Man blir första-års-elev, igen. Ensam i en stor stad och det slår mig nu? Det kommer att bli underbart samtidigt som det kommer att vara det mest skrämmande jag gjort i mitt liv. Jag kommer säkert att uppskatta Malung en aning mer när jag kommer hem första gången efter flytten, men jag inser redan nu hur mycket jag kommer att sakna allt. Förutom skvallret.

Men min fina mössa som jag lovat bilder på kommer nu iaf.





/Nat

Kindest regards

Jag mådde sämst igår ska ni veta, hur jävla nervös får man bli? Jag blir så nervös och stressad att jag förstör för mig själv. Hur dålig får man bli? Jag kände och känner fortfarande att jag är en aning värdelös TROTS att det egentligen inte något fel på själva manövreringen på bilen dvs. jag kan köra bil men jag stressar så att jag kärringkör och gör dåliga beslut i vissa situationer. And that's why i'm useless. Men jag får väl lov att göra det igen....tyvärr







/Nat

Been there, done that

Backyard Babies x2
Crashdiet x3
Mötley Crüe
Ozzy Osbourne
Iggy and the stooges
Alice Cooper
Volbeat
Status Quo
Slash
Myles Kennedy
Europe x2
Iron Maiden
Billion Dollar Babies
Hardcore Superstar
Slayer
NOFX
Alice in Chains
The Ark
Lilly Allen
Hammerfall
Familjen
Kent
TCV
Bullet x2
Hoffmaestro
Julian Casablancas
Billy Talent
Patti Smith
Cruisified Barbara
The Hives
Björn rosenström
lady Gaga
Mika
casablanca x2
tempory x3

jag är en misslyckad människa

.

Das auto

Haha, jag såg nyss Wolksvagens nya reklam och den är ju bara klockren! Haha, skön unge - men vem har inte velat vara en karaktär i en film? Själv föredrog jag Skönheten i Skönheten & Odjuret medan andra om mina kompisar (mathilda, om du läser det här så syftar jag på dig) ville vara Pippi Långstrump, haha, och det är väl inget fel med det? Kolla, njut, skratta. /Nat

Tell you, pretty baby, you love to mess me `round.

två av mina favoritlåtar just nu. /Nat

Giving it up on the broadway stage

Snart skola och jag mår förjävligt. Har inte sovit mycket inatt p.g.a en viss sjukdom kallad magkatarr. Och jag får inte ta medicin för den medicinen går inte ihop med mina andra mediciner, underbart va?



Och btw så såg jag året första fiskmåsar nyss, yey - not.

/Nat

Princess of metal

JAG HAR BESTÄLLT MIN BALKLÄNNING, AAAAAAAH! Jag är sjukligt nöjd och jag hoppas dessa 3 veckor går snabbt för jag vill se den! It's an awsome dress. 1700-tal meets rock = awsomeness. Mmmmmhmmm, men ni får inte se min förjävla fina klänning förrän it arrives!

/Nat

Jofama

Jag gick nyss in och sökte på Jofama, som är ett skinnföretag/märke med assnygga grejer, och hittade ett antal sidor som sålde deras grejer (Bubbleroom, Nelly, Stayhard m.m) och insåg att deras grejer är svindyra på marknaden och jag insåg att jag kommer aldrig ha råd att köpa de där assnygga shortsen de har. Men så tänkte jag om. För Jofama ligger i Malung.

Och allt skinn man köper här i orten borde vara billigare än på nätet eller i butikerna i andra orter. Så det kanske är värt att ta en sväng till lagret och se vilka priser de har där? Hoppas man kan få dem billigare! Om jag blir känd någon gång i mitt liv, då vill jag ha sponsring av Jofama och deras kollega PG Elfströms - vem vill inte ha de snyggaste skinnpalterna? Ni kan även gå in och kolla på deras blogg för att se nyheterna som kommer snart!





/Nat

It's hard to find a girl with a viper tattooed on her touche

Sitter och funderar på om jag ska klicka hem den här godingen eller inte. Usch, fy mig jag måste spara pengar. Men den är so me. We'll see.... Klarar jag min nya uppkörning så måste jag ju ha bensin. Fuck.



/Nat

JAS 39 GRIPEN




Vill ha! Inte alls typiskt mig va? haha. Har som sagt sålt fika på HP idag och det gick väl inge vidare, vi gick bara plus med en hundring menmen, vi försökte iaf!

Sen måste jag bara säga GRATTIS till Sverige inte alls var sena med att få iväg några JAS 39 gripen till Lybien, det är bara snart över... Alltså hade de åkt tidigare hade de kunnat agera lite, är de dumma i riksdagen eller? JAS har aldrig varit ut i krig och är ett utav de bästa stridsflygplanen i världen, topp 3 liksom, att bara visa sig och eventuellt göra en ofarlig manöver är allt som krävs för att JAS-indurstrin ska sättas i omsättning. Vi skulle tjäna miljarder bara Sverige slutar vara såna bitterfittor och håller sig för sig själva. Jag säger inte att jag tycker att vi ska vara lika som USA och lägga näsan i blöt i krig de inte har något med att göra för att sedan få länderna att torka dem i arslet för att de ska ge sig av. Jag tycker bara att Sverige kan visa lite medlidande och stöd istället för att sitta och ha debatter om de ska åka eller inte och sen när de har bestämt sig så är det för sent.

/Nat

There's a fine line between what's yours and what's mine





Det där är min kväll. En go kisse och en chipspåse. Det är jag fanimej värd. Har nyss stått och bakat långpanna med glasyr till försäljningen av fika till högskoleprovet imorn, så jag känner mig duktig och absolut färdig för kvällen. Nu fattas bara ett par avsnitt av Vampire Diaries som jag inte hunnit avsyna än och en skön dusch.

Pratade med my love tidigare om kvällen också och han verkar ha det bra uppe i Åre! Han åker till Finland nästa vecka också, så jag blir utan honom i två veckor....

Imorn blire som sagt att sälja fika med Milla men också en del plugg och på söndag (om min chef ringer) så blir det jobb. Men nu, åter till chipspåsen. Hare rockers.

/Nat

Nice day for a walk in the park

I have the cold of doom. Jag funderade faktiskt en sväng på om jag höll på att få magsjuka men jag tror inte det. Det är bara en vanlig jävla förkylning.

Och jag har inte gjort ett dugg idag eftersom många inte behagar sig att gå till skolan.





/Nat

RSS 2.0