Fullt ös!

Hey you guys!
 
Flyttar och har mig för fullt.. så inatt blir typ min sista natt här, woop woop! Känns skönt med ett lagom stort, ljust rum med ny inredning och sådär. Klippa navelsträngen med mammsen också. Hehe. Kommer ändå vara hos min älskling (pianot) var och varannan dag..
 
Annars då? Ja, imorgon ska jag måla ansiktsmålningar på småbarn i Fôss (lär bli intressant) och på söndag ska jag till Arvselen för att få mig sambusa - som är något av det bästa jag vet - för där är det brödfestival. Jag går sällan hem hungrig från Arvselen, haha..
Ska försöka klämma in två träningspass där nånstans också, måste typ. Det kryper i kroppen.
 
 
Mandü följde med "hem" idag! Håller på att planera vårt födelsedagsfirande, det är en vecka mellan oss så vi tänkte vi skulle fira ihop. Vi har nog världens bästa plan ungefär.

just like tiger woods

 
I am but a man, just a man, human still.

skor, jag älskar skor

och jag är bäst på att hitta riktiga kap som dessa - för 175:-

Dagens verkliga problem

Mitt tålamod börjar tryta efter en veckas smärtor, mina sår läker inte ihop. Så min doktor ringde upp mig.... och sa att det kan ta 2 veckor innan det är färdigläkt. 2 VECKOR. Jag har aldrig haft ett sår som inte läkt på en vecka, ever. Fuck My Life. Jag har hellre mässlingen än detta.

Dagens i-landsproblem

Är det för mycket begärt att få ett par jeans i strl. 24 utan att dem är en halvmeter för långa i benen?! Jag vill inte ha 24/32, ingen vill ha det. 24 är förfan minsta storleken och jag har långa ben men inte så långa. Mamma, sy upp mina byxor, tack på förhand!

Jag går hemma på fäbon' å väntar

Fast så var det inte riktigt. Chefen (Mandü) tycker att jag legat på latsidan här på bluggen så jag får väl ta mig i kragen då! Ska börja med att erkänna vilken hemsk människa jag känner mig som eftersom jag inte tränat på lite drygt 2 veckor. Gått en massa har jag men inget riktigt pass. Livet har kommit i vägen för det (också).
 
Drog ut till Arvselen en sväng idag - är någon förvånad? Inte jag. Hur som så är det nya killingarna galet söta och älskar att snutta (och bita) på fingrarna. Och dem har lärt sig att hoppa....på gott och ont, haha. Kommer ni till Malung är Arvselens levande fäbod abslout något man borde åka till! Jag åker ut dit när jag inte har något att göra eller när jag helt enkelt vill hälsa på min vän Lars som typ är världens bästa!
 
Ja, nu vet ni! 
 
 
jag tycker om collage-appen, okey?! Okey.
 

Jag tror, jag tror på sommaren...

jag tror, jag tror på sol igen. Eller? Malung - för dig som trivs under molntäcket.
 
Nåja, vi hade någolunda fint väder igår iaf! Började dagen med midsommarlunch hos Mommo sen blev det Skinnarspelet som uppskattades lite mer denna gång än för 10 år sen, haha. Fick mig en liten tillsägelse att "dräkten ska man minnsan ha på sig idag om nån dag Natalie!", så när spelet var slut drog jag hem och bytte och sen var det dags för majstångsresning och bröllop! 
 
Fortsatte med grillning hos fam. Matsson/Bengtson och så avslutades kvällen med lek och sång, mycket lyckat!
 

Just nu älskar jag denna

vilket är mycket märkligt då detta vanligtvis inte faller mig i smaken. Men, jag överraskar städigt mig själv. Jävligt fin är det.
 

Blogg.se's nya stil!

Oj, detta kommer ta ett tag att vänja sig vid men det är sjukt smidigt! Helt klart en förbättring, eller vad säger ni andra som också går under blogg.se? Big like på att det går att ladda upp fler bilder samtidigt och att det inte behöver öppnas något nytt fönster! Det här har ni gjort bra!
 
Jaha, både antibiotikan och xylocainet är räddare i nöden, är väldigt mycket bättre idag! Hoppas bara jag är helt frisk snart! Kunde sova hela natten inatt och det är fan inte dåligt. Suttit i solen och försökt få lite färg nu när sommaren är här för en dag och snart ska jag ta mig en glass med bästis!
 

Jag hoppas på mig själv. Kom igen nu läkköttet!

Detta har varit en skitdag utav bara helvete. Tre vidriga infektioner har jag i kroppen och dem lever på varandra. Jag fick 4 mediciner varav en av dem Xylocain (Lidokain) så jag i alla fall slipper känna något. Förra midsommaren hade jag urinvägsinfektion, verkar vara en återkommande grej det här med infektioner vid denna tid på året. Nu är det inga liknande dock. Undra vad som kommer nästa år?! Spännande. Är detta inte borta på 3 dagar sliter jag fasen av mig håret som han i Ferdinand. Någon som önskar löshår?


Standing in the sun!

Heeeeello babes!

Fredag sa jag va? Tisdag duger lika fint! Jaha, vad ska jag säga?! Slash ägde sönder hela mig även denna gång. Stod som ett barn på julafton, gapade och sjöng skiten ur varenda låt, kan lägga upp setlist sen, nästan samma som i Tyskland 2 dagar tidigare. SÅ. JÄVLA. GRYMT. Magiskt.

Som sagt - han gör mig aldrig besviken den där karln. "Anastasia" var bara så äckligt bra att jag nästan ville dö. Jag skämtade om att slänga upp bh:n men det var en annan brud seriös med, skulle dock aldrig slänga upp en alldeles knallrosa som hennes. Hårdrock + rosa = inte sant. Första konserten de inte klämt skiten ur mig heller, slutade ändå med blåmärken, man kan inte få allt... haha. Vi såg även The Gaslight Anthem innan Slash och senare på kvällen The Kooks och Justice - riktigt jäkla bra det också!

Två mycket trötta bruttor
körde hem fredag förmiddag, rallybritta 1 & 2 närmare bestämt (moa och mamma behöver inte känna sig oroliga, det låter värre än det var) men galet nöjda var vi!! Nästa år blir det bannemig hela festivalen, aldrig varit på bättre faktiskt!

Lördagen avnjöts tillsammans med goda vänner, grillat och vin - fint som snus! Fick återse den fantastiska Fröken Lind som även tillbringade natten på min luftmadrass, så härligt! Måste åka till Smögen och hälsa på henne i sommar!! Men sen har allt handlat om flytt, kartonger hit och dit och upp och ner, ska bli skönt när allt är klart! Idag har jag dock mest varit arbetsledare eftersom jag i morse äntligen satt i den där staven. Så jävla skönt att slippa tabletterna. Tack för 3 förjävliga år, inte på återseende.

 

Har alltid något att göra just nu, därför hamnar jag inte här så ofta eller så gör jag det men kommer inte på allt jag gjort senaste tiden, haha! Happyface is on all the time!

Vi ska på hultsredsfestivalen, jag ska skrika mig hes och vara full och galen...!

Yeeeaaaaah, varit och handlat till nya boendet idag - det är så jävla dyrt att flytta. Men pall, matta, gardiner och förvaringsboxar blev det! Sen, som den slarver jag är ibland, så skaffade jag en ny mobilväska så att den inte försvinner imorgon! 03.00 står klockan på och det är nog dax att krypa till kojs. Kommer fan inte att somna. But I'll try my best!

Men först, alltid en dusch, inte lukta usch för att stå högt i kurs! Hehe. I'll see you friday friends!


Det finns måsten och så finns det MÅSTEN!!

Ja, som sagt så ska jag och Mandü på HULTAN på torsdag, gaaaaaaaaaalet ska det bli!! Båda ska dock jobba helg så vi åker hem fredag eftermiddag, BUT STILL. Ni som känner mig fattar ju varför just torsdagen är aktuell, haha!

SLASH FT. MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATIORS!

Sist jag såg världens bästa var för lite drygt två år sen, det var magiskt, detta kommer att bli minst lika bra. ÅH, jag längtar som ett barn på julafton!!  HELLS YEAAAAAAH. Nej, alltså jag är inte alls pepp... Time to get crazy! Ska ha med mig något hem även denna gång ska ni se!


PEPP PÅ LIVET!

Starlight

Jag är så fruktansvärt tacksam för de fina, underbara människor som finns runt om mig. Ni är bäst, det bara är så. Blir alldeles varm när jag tänker på er allihop. Livet har sina märkliga perioder, mycket ska man behöva gå igenom. Ibland känns det som man sprungit vilse i en labyrint, som i Harry Potter när de där rötterna tar tag i en. Man kvävs, så någon kommer och räddar dig och du hittar upp på rätt väg igen, når målet och är återigen ute i det fria med ansiktet vänt mot solen och armarna öppna för att omfamna världen och dess möjligheter.

Var tog dagarna vägen?


Jag och mina älskade pojkar!

Ja..man undrar verkligen. Idag är det prick ett år sen jag tog studenten. Det känns...sjukt. Mycket har ändrats sen den dagen, på gott och ont. Minns att jag förra året hellre hade ville ta studenten i år, haha, i år känner jag att jag hade velat ta den igen bara. Årets studenter gick ut i fredags.. kommer att sakna många fina pojkar och flickor! Vissa av dem har man känts vid sedan 1:an på gymnasiet, vissa av dem sen de tog sina allra första steg och andra sen de kom in i första ring.

Önskar alla som känner sig träffade en fantastisk framtid, välgång och lycka! Vi ses förhoppningsvis en dag igen!


Lillebror gick ur 9:an i fredags också, fick åka traktor och hela köret - precis som vi gjorde! Dem växer för snabbt tycker jag... nu ska han också flytta hemifrån. Ja, alltså jag ska ju också åka (antagligen) så jag ska väl inte säga något. Men ändå.

Och så var det ju marknad ja. Den traditionella dagen-efter-langosen blev av, inte hela "gänget" men nästan! Det enda fyndet jag gjorde var godis, haha, standard. Finns så jäkla mycket skit alltså. Vet att jag inte sagt så mycket om Stockholm och proven, ska väl göra det - men inte idag. För det orkar jag inte!

Just ja, PRISA GUD FÖR SKATTEÅTERBÄRINGEN! JAG SKA PÅ HULTSFREDS FESTIVALEN, JAG SKA SKRIKA MIG HES OCH VARA FULL OCH GALEN!



Sakta vi går genom stan

Stockholm ljuva Stockholm, som jag saknat dig!

Vi har haft en helt underbar dag ute på Djurgården (ja, förutom att jag blev halta lotta där på slutet, har aldrig fått skavsår av dräktskorna förrän nu) med invigning, utställning, god lunch och massa skratt. Vi ringde innan vi var inne i stan i morse och hörde om det var fler som hade dräkt men inte en dräktklädd människa hade synts till! Och det märktes, för vi blev lite av en vandrande attraktion där vi gick. Vi gick 10 meter, blev stoppade för kort, gick 10 meter, sedan kom nästa, haha - och det var så himlans kul!!

Imorgon gäller det! Ja, jag vet ju fortfarande inte vilka provtider jag har, är dem jävliga har jag alla på fredag - det hoppas jag verkligen inte. Helst vill jag vara hemma imorgon kväll eller i alla fall till 14-15 på fredag! Har pluggat lite nu på kvällen (den lilla stunden jag varit här), får se om det stannat i skllen imorn... Håll tummarna people!

Nej, en dusch och sen är det läggdags, tidig morgon imorgon! GO GO!



Dalkulla ftw!

Stockholm!

Jag vet att jag suger på att uppdatera men jag känner verkligen inte för det. Finns lika mycket roligt som dåligt att berätta så de tar ut varandra och så blir det = 0!

Hur som helst så åker jag ner till Stockholm idag och blir där....jag vet inte hur länge men senast fredag kväll i alla fall. Förhoppningsvis så får jag alla proven på torsdag eller i alla fall benådning så att jag har tidigt prov på fredag. Men missar studenterna - det gör jag i alla fall. Jag kommer lagom till de är runda om fötterna. Men som sagt så får vi se! Kanske är hemma redan på torsdag. Ska bli så jävla skönt att åka ner.

Imorgon ska jag på utställning på Liljevalchs tillsammans med Täpp Lars, antar att detta kommer att vara med i tidningen så ni kan ju hålla utkik efter en malungsdräkt i bakgrunden någonstans!

skepp o hoj!!

Nat

HOLA AMIGOS!

Vill börja med att säga; Piss! Min väska är borta efter nattens bravader. Det är faktiskt väldigt otypiskt mig att tappa grejer på fyllan. I nyktert tillstånd är det dock värre. Det borde vara tvärtom! I väskan låg både körkort och glasögon - vad fan tänkte jag när jag la glasögonen i väskan? Blir så trött på mig själv ibland.

Tiptopkväll igår trots att väskan är borta och kvällen blev betydeligt mycket dyrare än väntat då nya glajjer måste inhandlas! Började med middag och sen drog vi till "Lokalen", spelade lite, drog till Tom's, dansade, stormade Andris lägenhet där han satt halvnaken och skrek grattis, dansade på tom's och så efterpärla på det, haha! Like a kastrull alltså. Halv sex kom jag hem imorse och vaknade upp utan att vara ett dugg bakis vid tio, det gillas!




Planen var att stanna i sängen
hela dagen med massa serier men så bröt jag det genom att luncha med Challe och födelsedagsbarnet Andri! Sen åkte jag och Irre och väckte Jontan som somnade på Julias toalett 5 imorse, hysteriskt kul!! Hahaha, fan vilken syn.

Ska väl kanske fundera på att stiga upp nu igen för lite matlagning då min otursfågel till syster fått åka iväg till akuten i Mora med mamma då hon antagligen har blindtarmen. Alltid ska det vara något!

Allting händer för en mening förutom de saker du själv klantar till!



NU ska jag städa mitt rum och sen ska jag kika på mösspåtagningen!! Återkommer!

RSS 2.0