fuckfucketyfuck


most awsome shirt in the world

Engelska C, ni kanske tycker det är lite konstigt men jag gillare! Bra dag, lite knasig dock. Imorn bär det av till Rottneros för att kika på "En midsommarnatts dröm"  - you gotta love W.S. Jag gör iaf.

En vecka till Ozzy och jag nöter klassiker och självklart några av de nya låtarna!




/Nat

Never mind the darkness

Miss rock n' roll - miss gnr. Ja, det är nog kanske jag.

Fin bakisdag, lunch med amanda och sedan har soffan varit min resten av dagen. Jag har fan inget speciellt att skriva egentligen. Back to the music.

/Nat


Cause i really always knew that my little crime, would be cold that's why I got a heater for your thighs

Det blev nog lite fullt igår. Alltså fullt som i dyngrak, men jag repade mig ganska snabbt. Dessutom är detta alldeles för tidigt för mig. Usch. Menmen, allt som allt så var kvällen riktigt kul! Orkar inte skriva mer just nu.

/Nat

Epa-traktorer och Snowstorm

Fy helvete för Malung. Vad är det för Epa-boom som pågår?! Varenda jävla 94/95:a har ju en... Även min lillebror. Han var och hämta sin igår, usch. Bara för det kommer varenda en av dessa EPA-killar med sina "älsklingar" på träff på vår gård...KLOCKAN FEM PÅ MORGONEN! Vart är världen påväg?

Idag var "Familjen Estet" ute på grillning, trevligt men kallt. Men efter en kaffe var man varm igen! Ska nog till min extrabror om en stund och ikväll blir det kanske lite röck n' röll med Mandy, lovely!

    

/Nat

El Dorado

Sitter och lyssnar lite på Maiden, nya skivan är ju så jävla mysig. Mmmmm!

Började med det sceniska musikprojektet idag och de allra flesta av oss bestämde att det även skulle bli vårt projektarbete. Det blir turne. Freakin fuckin awsome. Vi kommer att röra oss på gymnasieskolor i Dalarna och Värmland men kommer kanske också ta oss en tripp ner mot Trollhättan, Uddevalla och Gbg. Så jävla kul! Men mycket jobb är det och turneen kommer att hålla på i 2 veckor = mycket cash som ska till att fixas. Så vi har ringt/sprungit efter sponsorer halva dagen och det otroligt ljust ut!
Återkommer säkerligen med mer info snart!

/Nat



Trejde ring

 

Så sista året är igång. Crazy. Vi ska tydligen spela hela veckan, kika lite på projektarbetet och grilla på fredag. Första spelningen är den 30 september, eller det kanske var oktober... shit the same

Trevligt att träffa alla igen iaf - och få lite rutin faktiskt. Vi ska fan göra det här året bäst.

/Nat

ingeless

Var ute och sprang en vända i morse (ojojoj) sen drog jag my sweet ass to school. Börjar inte förrän imorn men vi chillade lite. Yeah, sista dagen på lovet. Sjukt hur snabbt det har gått men det har varit ett förjävla bra lov!
Nu ska jag skapa lite musik, hejs

/Nat

.










/Nat

Jomen tjena

Yeah, kul kväll igår. Dock kunde jag ha varit en långt mycket mer social människa. Usch, vad jag grämer mig i att jag var och skulle träffa alla istället för att bara hålla mig till det jag var där för. Booze makes me bimbo sometimes. Gosh. Bad behavior.

Efterfesten blev med Casablanca och delar av Bullet och Crash.  I know some of you screams; pic or it didn't happen but it did happen and I had to much of a heart to dare takes pics on that bus. Grabbsen var trevliga och så men Ryan Roxie tog nog första platsen ändå. Den gamla rockern är nog den fränaste människan jag träffat i mitt liv hittills. Genomgo och vilket liv sen! Jesus.

Ska slänga mig i soffan med en film nu,
see ya

/Nat

Pool of Booze

        
Tonights event

Ikväll ska jag och mina underbara bruds rocka röven av Orrskogen, det kan ni ge er fan på. Även om det kanske är så att det inte är så stort så gör vi det bästa av situationen. Och det borde alla andra göra också.

ja, vi får väl se hur detta slutar.. Bildbevis får duga tror jag.

/Nat


Regret

Är det nånting jag gjort den här sommaren som jag ångrar mer än allt annat så är det att jag klippte av mitt hår. Punkt. That's it. Nothing more, nothing less.

totalt oinressant fakta. sånt jag är bra på.

/Nat

She's my cherry pie

Var nyss ute och köpte ett par nya älsklingar med morsan. Den som inte älskar skor...



och de jag fyndade i sthlm..



Ikväll blir det pizza och film med några b-rudar (haha), härligt härligt! Sen får vi väl se vad morgondagen har att erbjuda. Inte mycket när man bor i denna förbannade byhåla.


Bumbibjörnarna och smurfarna

Stackars, stackars nutida barn. Vad är det för jävla smörja de tvingas titta på? Värsta mangaserierna, flashiga robotprogram och övertecnkade versioner av vad vi kolla på som barn? Herregud. Det var då en sak som var tusen gånger bättre förr - barnprogram. Upptäckte detta när jag kikade på nått program med en kompis lilla son förut. Playhouse Disney? I mean really?
Nä, borde vara som förr det är nog långt mycket bättre för barnens hälsa.

Smurfarna, My little pony, Bumbibjörnarna, Sailor Moon, Björnes Magasin, Aladdin, Den lilla sjöjungfrun, Scooby Doo, Familjen Flinta, Trasdockorna m.fl..

Har ni några gamla favvisar?

Kanske inte det rockigaste ämnes men ändå. 
       

/Nat

so let's get high

Boring, boring, boring, boring. Jävla skitväder. Var på skolan idag och igår, våra lärare tycker att vi är bra som är engagerade. Men de fick reda på att tävlingen vi skulle vara med på's sista anmälningsdag var den 13:e. Men vi ska börja marknadsföra programmet ordentligt så vi ska fortsätta.

Sista året, sista fuckin året.
Nu ska jag kurera mig för jag tänker inte vara sjuk på lördag.

/Nat

We all die young

Har hållit på men Jen's blogg hela dagen, är fortfarande inte nöjd men är hon det så!

Jag vill ha lördag, mina flickor, öl och bra band. Kan tiden flyga iväg lite?

/Nat

Hey Lady!

Ser det bra ut eller? Tyck till nu era jävlar!

Har lyssnat lite på Maidens The Final Frontier och det jag hittills kan säga är att den är lite go även om jag inte är något megafan av maiden som sagt. Men det kommer säkerligen bli en platta som folk kommer att komma ihåg!

    

No more mister nice guy



Vaknade tidigt idag så jag drog ner till banken och fixade internetbank - SKÖNT! Dock står det att att jag inte kan ansluta mitt kort eftersom jag inte har ett kort som de accepterar fast jag har det. Så det är väl bara att pallra sig ner dit igen sen.

Senare blir det banankartongshämtning och biljettköp med Kissie, för till helgen kommer Crashdiet hit och mig kan de fan räkna med!

/Nat

Bloggare, bloggande, bloggen

Sitter och ska kika på Jennifers blogg, fixa den och så. Vet inte riktigt vad jag ska göra med den.. min blogg är ju otroligt enkel gjord (inte så snygg?) men jag funderar på att vara avancerad, haha.

Syrran flyttar ikväll och jag kommer sakna henne fastän hon kommer hem och hämtar fler grejer på tisdag och jag åker med henne på onsdag...
Drar till saknade Kissie ikväll och myser lite dock!

/Nat

Girlfriend i love you

Usch, idag var vi på flyttfest hos Mathilda. Hemskt. Underbara Mathilda ska flytta ända ner till Skåne. SKÅNE!
Jag mister många av mina favoriter och kamrater. Emelie drar till Karlstad, Millan till Blg och likaså min älskade syster som jag vette fan hur jag kommer klara veckorna utan och Kissie som flyttar till Götet. Sandra drar ju till luddis också. Att alla dessa underbara, rockande typer försvinner ur mitt rockiga liv kommer att göra det mindre rockigt. It's going to be me and the boys. Hell Yeah. Fuck i'm gonna miss them.

/Nat

Rocket Queen

Läser som sagt Guns N' Roses "Welcome to the Jungle" och den är riktigt bra. Är ju ett longtime fan av guns och man får ju reda på ett och annat när man läser... som att de kvinnliga orgasmskriken inte är tillgjorda.
Nope, they did it in the studio. En i bandet gick in i studion med en tjej de "kände" fucked her under the microphones och gick ut. Dög inte orgasmen gick nästa i bandet in med "sin" tjej och satt igång. Axl satte den, eller ja hans brud. Så det är äkta orgasm ni lyssnar på gott folk. myyyysigt.


Från slutet av solot och en bit fram. Låten i sig är dock ett mästerverk.


/Nat

Lokalen

Ska strax packa ner datorn och börja vandra mot lokalen. Vi ska återigen försöka vara seriösa och bli klara med den där förbaskade låten. Det är verkligen inte ett ämne jag skulle välja att skriva om bara sådär.. Michael Jackson, medkänsla, världen, nä det är inte riktigt vad jag brukar skriva om så det är en utmaning. Vi är ju så kreativa och kommer på massa annat istället - som vanligt.

Wish me luck?

/Nat

favorit



En riktig favoritlåt.


magstarkt

Jag känner ingenting för vissa saker samtidigt som jag är svinsur för andra grejer. Hänsynslösa grejer. Natalie har faktiskt ett hjärta hon också, men vissa tror visst att jag är helgod rakt igenom, totalt blåst och inte bryr mig. Jag är inte till för att agera mamma åt andra. Speciellt inte på fyllan, det är jag trött på. Jag är trött på att det ska vara åt det ena hållet. Jag är grymt trött på att ingen lyssnar. Jag må vara extremt glad för allas skull hela tiden och det är äkta, herregud annat menar jag inte! Men att vara mittengubbe, ta hand om andra, lämnas bara för att "natalie klarar sig själv, det är lugnt" -är inte kul, gå igenom det jag har gått igenom och så ställer ni er på min plats så ska ni få se. Tro inte att min kamp med det där är över bara för att själva grovgörat är klart. Aldrig i livet.

/Nat


@ Sonisphere

Slayer

Iggy and the Stooges

Alice Cooper

Maiden





Sådär såg jag ut på morgonen och jag lovar, det är inte ens i närheten av hur jag såg ut när jag kom hem! Haha, så hemkst.

/Nat

Kill the ghost

I'm so sorry! Nejmen, jag är lite dålig på att uppdatera, jag vet. Dock har jag inte kunnat uppdatera de senaste dagarna då jag varit i Sandras stuga. Så jävla skönt att bara komma iväg från civilisationen och bara vara. Äta, läsa, sova. Tusan så gött! Speciellt när man läser en av Guns N' Roses självbiografier "Welcome to the Jungle" och har världens bästa med sig.

Yes, igår gick mitt b-dayparty av stapeln. Jag kanske aldrig nämnde att jag skulle ha ett men så är det iaf. The party was as awsome as I was. Nämen det var röj men ändå lugnt, trevligt folk och så jävla skön stämning! Som det verkar så har alla haft en riktigt bra kväll - även jag, som slapp agera hostess denna gång!

Jag tackar alla för en förbannat bra kväll och utlovar er läsare bilder sen! Först bilderna från sonis sen bilderna från igår.

Hejs!

/Nat

and the road becomes my bride

FINALLY! I'm 18 and i feel fuckin awsome! 8/8 är datumet att fylla på alltså, höhö. Natten var fan helgrym! Hela gårdagen också för det delen och fredagen.

Fredagen började med shopping och slutade i kungsan sittandes på en stackars grabbs axlar! Men Crash var lysande som alltid! Men till igår:
Missade Anthrax på grund av enorm kö så det sög men Slayer var grymma! Tom Araya är ju bara för jävla go, så jäkla bra!
Iggy and the stooges blev nästa stop och den gubben rör på sig! Jävlar i min lilla låda, haha. Han ser dock ut som ett cp men han är ju så cool! Vilket ös!
Next up var Alice! Mmm, den gubben alltså. Fyfan vilken känsla det var att få se honom! Jag trodde inte mina ögon, damn Alice Cooper! Tuffaste gamla gubben i världen. Han och Ozzy. Schools out, poison och frankenstein var helt klart bäst!

Och så till finalen; Iron fuckin Maiden. Jag är inget stort Maiden-fan (föredrar Metallica för de som vill veta) men
de var förjävla mäktiga! Påkostad scen vill jag lova! Sjäng för Bruce som fyllde 52 gjorde vi också! Brave New World och Number of the Beast var fan så grymma MEN Fear Of the Dark slår allt. Det var bland det häftigaste jag varit med om! Och hur de där gubbarna omfamnar publiken alltså... Sjukt och obeskrivligt. Känslan man får när 45 000 pers sjunger: FEAR OF THE DARK, FEAR OF THE DARK!!!!, är obeskrivlig

Ska ju kanske tillägga att jag stod längst fram på både maiden och cooper och att det regnade så ini helsike mycket. Lervälling överallt och vatten till vaderna på scenområdet, great. Jag var dyngsur. Trycket på maiden var nästintill olidligt, jag höll på att kolappsa flera gånger -det erkänner jag - men jag är en kämpe och gav mig fan inte! Blåmärken över hela bröstkorgen men det var det värt.

 Ni som inte var där - sorry to say it - NI MISSADE NÅTT.
långt inlägg, i know. But I hope you liked it anyway! Bilder kommer.

/Nat

Led Zeppelin

Imorn vid 11.00 lämnar jag detta hemska ställe (trots feber) och drar till kära sthlm! Haha, så jävla roligt att mosters nyinflyttade grannar är från malung och inte mindre än Kalles kusiner! It's a small world.

Kommer fram 16.16 kommer till kista ca. 16.40 lämpar av mina saker sen blir det shoppning! Varför jag ens nämner detta är för att det är min rutin, haha! Vid sju åtta blir det middag med Einar och Mika, duuuu sö trävvle!

Så ja, vi hörs väl när vi hörs! Söndag natt tror jag, we'll see!
Sonisphere here I come!

By my dear fuckers
/Nat

oh, think twince. It's just another day for you and me in paradise

Min magkatarr slog idag och jag fick skita i Rättvik och raggarna ikväll. Menmen, myskväll med mamma är skönt! Har städat rummet typ halva dagen. Hoppas att jag får med mig en hylla hem från sthlm på söndag! Gött vore det!

Usch, jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan min älskade morsa! Jag vet, jag är lite blödig för att vara rocker men äh whatever.. Jag är faktiskt en non stop. Hård på utsidan och mjuk på insidan you know, eheh.

see you later alligator, after while crocodile!
/Nat

You got it girl

Sooo, jag var lite osocial mot er igår men jag var ute och rockade med mina vänner istället.
I so fell in love with Interview with the Vampire!

Tisdag idag ocg jag tänker slappa som fan. Göra morsan lite tjänster kanske.. eller nått. Skippar nog Uppsala imorn och drar direkt till sthlm på torsdag istället. Förjävla skönt! Fan vad jag ska handla!
Fick min lön igår, fuck yeah.

Status Quo






jamen eller hur



Mmm, jag tror nog att gamla gubbar rockar bäst!

the first time that I saw you, you had that far away look in your eyes

Status ikväll, förhoppningsvis, om inte biljetterna ska strula lite till...!
Menmen, det ordnar sig alltid!

En vecka kvar nu sen är jag fri! En vecka är ingenting, om det nu inte blir en evighetsvecka men det ska det väl inte bli! Onsdag blir det nog Uppsala, sen Sthlm på fredag morgon, shoppahela dagen (vilket brukar göra att tiden bara rinner iväg!), förfest i kungsan och dagen efter Sonisphere! Sen är det the day höhö.

Nu ska jag klä på mig. Hejs!

/Nat

RSS 2.0