Kommer att stupa i säng

Började dagen med stadig frulle och sedan var jag och Mallan äntligen på vägen till Arboga och ett pass i ridhuset igen! Kan ju säga, för mig som inte ridit ordentligt på ett bra tag och inte alls är lika säker längre + att det ju är en helt ny häst att lära känna så går det faktiskt riktigt fint. Ja, så fint att jag börjar få in det igen och jag lovar mina ben var bra slut efter en timme. Kommer att kännas i hela kroppen imorgon, trust me. Den som säger att ridning inte är träning så fan få ta sig en ritt och känna själv.

Efter det tog vi en tur på fyrhjulingen också, det är ju förjävla kul att åka i skogen, haha! Ujuj, vi körde på bra - som man brukar ute i skogen. Vi utfodrades också av Mallan pappa och styvmamma innan vi drog tillbaka hit till Örebro - och satte igång och plugga. Haha. Jag är typ färdig. Jag känner mig produktiv och kan gå och lägga mig med gott samvete. Men först måste jag göra matlåda, diska och duscha. Ciao!


Myskväll med misslyckad lasagne, lyckad efterrätt och film!


Jag skulle träna igår kväll meeeeeen det blev ändrade planer och istället blev det matlagning och film! Inget fel med det, hehe. Tog sovmorgon denna morgon också och nu strax ska jag och Mallan iväg och plugga på bibblan och sedan blir det gym!


The sound of silence

Ja, nu var det ganska så dött igen! Har varit mycket att göra och för lite tid och ork att skriva. Jag tänker inte ta igen allt som hänt de senaste veckorna men jag kan berätta att jag i alla fall klarade den där förbannade tentan som universitetet failade med! Skönt det i alla fall!

Barutskottet på Kårhuset har kommit igång såväl som fadderiet inför hösten. Känner att jobbet med barutskottet kommer att ge mycket till både oss som är med samt verksamheten. Angående fadderiet fanns det ju ingen tvekan om att jag skulle vara fadder till hösten igen och så fick jag även en plats som planeringssergeant, vilket innebär att jag kommer att planera var min nollegrupp förfestar och den aktivitetskväll som vi kommer att ha. Något jag kan göra redan nu i vår, för att under nollning även kunna jobba på Kårhuset. Spännande va?

Ska försöka pallra mig bort till gymmet lite senare idag, något jag inte hunnit med de senaste veckorna.. Däremot har jag gått väldigt mycket och ridit för det delen också, så jag har hållit mig i form, haha. Nu; mat!

Later!


Sista dagen i vinterlandet!

Ja, det var ju meningen jag skulle stanna till på tisdag och sådär, jag har träffat långt ifrån alla jag velat träffa denna vecka men plikten kallar och det känns som att det är dags att dra sig hemåt. Vi har så många inlämningen och här finns så mycket som frestar vilket gör det svårt för mig att koncentrera mig lika mycket som jag skulle vilja..

Igår blev det både promenad, rapportskrivning, skidåkning, middag med gänget och film med pöjkon! Härligt! Avslutade min visit med lunch med dessa idag innan det bar av till Pennybridge (är snart framme)

Tack Malung för dessa fina soldagar och tack bästa vänner för att ni fyller på min energi!


Mälung!

Fina dagar! Sådär så att ord liksom inte räcker till!


RSS 2.0