New years eve

The end of 2010, LOVELY! Ska spendera kvällen med Kissie, MLI och Einar (om jag inte redan skrivit det) och det kommer bli förjävla bra. Ja, ni lär väl säkert få höra om det imorn. Men liksom, fyra rockers (jag är minstingen), alkohol och roliga spel - vad kan gå snett?

Just ja, här är bilderna sen min och sandras klappöppning/mys igår (fick en av Sandras mamma monica också men det har jag inte hunnit ta kort på).






Om jag hinner så slänger jag upp nån bild på min outfit för ikväll sen. HÖRZ

/Nat

oh darling, if i have had i car..

Jag ska försöka ta några fina bilder på de fina sakerna jag fick av Sanduru! En tvål, en duschgel och toapapper - det låter konstigt va? Men ni ska få se sen varför de är speciella! Hahah.

Eftersom jag missade VD-avsnittet som var så ska jag lägga mig och kolla på det om en stund. Ointressant, jag vet. Menmen, ni verkar gilla mitt babbel - så jag babblar på! Men inte nå mer idag.

/Nat


One more day

inte ens en och en halv dag kvar på detta år. Har det varit ett bra eller dåligt år för er?
Själv vet jag inte. Den dåliga delen har väl kanske tagit störts del tror jag, men det har varit väldigt mycket bra också. Som tur är, haha. Efter allt som har hänt så antar jag faktiskt att det bara kommer att bli bättre. Ut med det gamla och in med det nya, RIGHT?

2011, ska bli ett bra år - eller rättare sagt - det KOMMER att bli ett bra år. Studentfester, bal, student, massa fina resor, flytt, ny skola in freakin England, massa festivaler och konserter, mmmm! Och inte är man ensam heller, cause what would it be without my awsome friends and my awsome boyfriend?! Nada!

Sandra kommer nångång ikväll också. Vi ska mysa lite och byta julklappar, det blir fiiint det!

Tumblr_le7824km5e1qezyq7o1_500_large

/Nat


i'm not black like berry white, no i'm white like frank black is



New years tomorrow and nothing's decided. Eller jo, jag ska vara med Emelie, Kissie och Einar. Lite utav en reunoin, haha. Segar mig idag med men gick iaf upp halv tio - inte dåligt!

För er som inte har sett det (jag var en av dem tills igår så känn er inte ensamma) så kommer freakin, fuckin KORN till Metaltown - awsome!! Fan, det är ju helt sjukt hur mycket bra som kommer till sommarn, men vart fan ska man dra då?

(obs, mina favoriter bland festivalerna hittills)

Metaltown - Korn, Volbeat, Soad

Download Festival (england) - linkin park, avenged sevenfold, rob zombie, soad

Sweden Rock Festival - judas priest, ozzy, rob zombie, joan jett and the blackhearts, whitesnake, saxon, styx, the cult, halloween

HALLÅ?! Help me please, it's going to get worse...

/Nat

Ett evigt väntande

Det känns som jag väntar på allt. Jag väntar på nyår, jag väntar på att få vara med Sandra, jag väntar på att få vara med Amanda, jag väntar på att maten ska bli klar, jag väntar på att det ska bli bättre and so on... Antagligen så känns det såhär för att jag har varit lat och osocial de senaste dagarna, haha. Inget värre. Jag lär skärpa mig. Låtskrivning får mig helt enkelt att sjunka in i mig själv och sluta tänka på omvärlden.

Just nu lagar jag mat och jag har fan slagit på stort idag och tagit upp lamm ur frysen som jag håller på att grilla i ugnen, mmm! Det doftar i hela huset vill jag lova.

Senare idag ska jag vara med fina Amanda och kanske kika på Svanprinsessan, haha. Underbart.

BTW. Så har den nya EPn med Slash kommit ut där Myles Kennedy sjunger alla sex låtar! OH YEAH, säger jag bara!! MÅSTE HA.

01. Back to Cali
02. Communication Breakdown (LED ZEPPELIN cover)
03. Fall to Pieces
04. Rocket Queen
05. Starlight
06. Sucker Train Blues

Finns på Itunes!
/Nat

That's no good Natie










/Nat

It's a matter of truth or dare

Jag har inte varit duglig till någonting annat än läsning idag. Min syster har ju vänt på dygnet (och vägrar vända tillbaka?) så hon sover och jag får inte lyssna på musik. Det dessutom kallt från väggen där min säng står. Underbart. Er dag har säkerligen varit bättre än min.

Försökt kolla upp lite nice rea på nätet men jag finner ingen i min smak direkt.. Skittråkigt.

/Nat

Come as you are, as you were



Mysig dag med 3-rätters hemma hos gudmor på kvällen. Nu ska jag strax mysa ner mig och kika på VD-avsnittet jag missade i torsdags. Jag är besatt. Hehe.

Dessutom är jag så sjukt sugen på en tatuering så jag vet inte vad. Kanske dags att höra av sig. Jag är ju trots allt sponsrad av min egen mor, haha. Och jag vet vad jag vill ha. Hm..

/Nat

Hello my lover



Låg och kikade på en av tidernas bästa filmer (enligt mig själv såklart) - Robin Hood, prince of thieves. Så awsome. Nya Robin Hood är bra, Russel Crowe är grym men den slår inte den här. "There was a rich man from Nottingham, who tried to cross a river, what a dope, he tripped on a rope, now look at him
shiver!"

Till mina andra favoritfilmer hör också:
typ alla Johnny Depp-filmer
en riddares historia
10 things I hate about you
Rockstar
Pretty Woman
Twilight Serien
Waynes World (1,2)
Remember me
Marie Antoinette
Gladiator
Dirty Dancing
Step up (1,2)

Sen såklart en massa som jag inte kommer på just nu så jag får väl öka på den här efterhand under dagen, haha.

There's no better home for your music collection than spotify

Led Zeppelin. Wolfmother. Robert Plant. Andrew Stockdale. Wolfmother är helt klart, 100%, dagens Led Zeppelin - utan tvekan. Det är helt sjukt hur bra Wolfmother har fått till ett så likt - men andå mycket annorlunda och originellt - sound. De är verkligen inte lika impulsiva som Zeppelin men bra mycket mer än dagens band i "samma" genre. De är det moderna Zeppelin på något sätt, fast ändå inte. Jag säger inte att det är Zeppelin bara att de är en modern version av dem. Ni fattar. Riktigt bra är dem! Är det någon som håller med mig?!




en skål för mig är en skål för alla

Lyckad kväll igår, oh yeah! Alla de bästa var där och gjorde kvällen grym. Dock gick det alldeles för snabbt! Nu ligger jag här i soffan, en aning bakis, hungrig och inte alls sugen på julrester. Jag vill fan vara fet och äta pizza, haha. Men jag orkar inte ta mig ner till vår by så det får bli imorn tror jag, haha.

Nähä, mat sen ska jag dra mig till Gustav, kika på film, sen hem och kika på film.

Tumblr_ldy4anncrd1qdlyzdo1_500_large

Juldagen

Nyss käkat jullunch och nu blire efterrätt! Sen ska jag leka lite med kameran, hehe. Lära mig lite kanske.. Fint! Sen ska jag börja lista ut vad jag ska ha på mig ikväll.. Juldagsparty tonight, fuck yeah! Full like a snygg kastrull! Höhö.



/Nat

visst är julen hemsk men jag står ändå i leende

Ja, jag vet inte alls. Jul är verkligen inte vad det brukade vara. Trots att vårat julbord och middagen var den bästa på flera år! Ett par nya vantar (jag tappade bort EN vante på vägen från skolan...), en del pengar och en kompakt systemkamera rikare är jag dock. Jag önskade mig ju en systemkamera som inte var sådär överdrivet bra så den duger gott och väl tror jag. Det var svårt att ställa in och svår att lära sig så det kommer att ta ett tag innan jag kan ta några snygga bilder, haha.

Tjock av all maten är jag också, jag fortsätter att stoppa i mig trots att jag är asmätt. Men what the fuck, it's christmas!

/Nat

Merry Christmas metalheads

So this is christmas? Obviously! Granen står vackert i vardagsrummet med sina 120 kulor, brasan är igång, maten doftar ljuvligt från köket, massor med tända ljus överallt och julstressen börjar lugna sig!

Saknar morfar, moster och jo faktiskt pappa också. men mormor kommer vid halv fyra! Det här blir nog fint, lyssnar på massa bra julmusik - speciellt Twisted Sisters julskiva! Och Scrooge är på tv:n dessutom, kikade på Trolltyg i tomteskogen nyss också och snart blire Kalle Anka och hans vänner!

Grod Hjul på er läsare!

/Nat  

mer jul?

Är mer jul svaret på frågan. Frågan på hur man ska få fram julkänslan. Handlat alla klappar nu och bara mamma kommer hem så börjar matlagningen. Var på sjukstugan i morse också. Har ett BMI på 18 så det är ju faktiskt bra.

Är julen överskattad? Jag vet inte. När det gäller paket, klappar osv. så är det kanskeen aning överskattat men när det gäller närhet, värme och mat så är det verkligen inte det. Jul är bannemig den enda gången på året då verkligen alla är hemma här i bygden.


Dan' före dopparedan'

Såhär dagen innan, har jag fortfarande inga som helst julkänslor. Kanske kommer detta av att det inte kommer att infinnas några klappar under granen avsedda till moi, kanske kommer detta av att det kommer att fattas tre personer vid middagen, kanske kommer detta av att jag inte är klar med allt (fast det blir man ju aldrig), kanske kommer detta av att man på något sätt vuxit ifrån julen för detta år? Det är nog en salig blandning av allt skulle jag tro.

Iaf, så kommer Nanna hit strax, ska bli skönt att träffa henne igen! Sen ska jag inhandla de sista paketen, slå in dessa, baka lite mer julgodis, börja med maten för imorn, klä granen och sen bli det uppesittarkväll. Om jag inte däckar någonstans där i mellan. Haha.

Nyår blir fan bra i år. Förra året slutade i katastrof, fattar inte hur jag kunde vara så jävla korkad. Hm. Men nu är man ett år klokare, snyggare, erfarnare osv..... Kvällen ska spenderas med Kissie och förhoppningsvis även MLI och Einar också. Lugn och rockande kväll! Snubben har ju dissat mig för nån fancy club...Haha.

/Nat

candy cane

Tumblr_ldem3hmjdr1qbhswzo1_500_large

julgodis på g! woooop. Och som jag lovade er för ett tag sen så ska ni få min jullista. Kanske saknas någon låt och någon låt kanske upprepas (vissa är olika verisoner). Imorn är det mycket som ska göras och efter den här dagen så behövs nog en förjävla stor dos med sömn. Det är sjukt vilken månad december är. Jävla utgifter. Usch.


/Nat

ett snabbt farväl

Nu är de gjort. Har varit och sagt hejdå till morfar. Älskade morfar. ♥




The love of my god

        Tumblr_ldg42eygzx1qd16zbo1_400_large
Guden hjälper mig igenom allt.

Nu har vi officiellt jullov. Som man har längtat! Förutom sommarlovet är detta det enda lovet det här året som jag inte kommer att lämna landet - vad jag vet!
Så jävla skönt. Min röst är helt slut och behöver verkligen vila. Så när vi börjar den 10:e januari ska den vara i topptrim! Och då, det datumet, den 10:e, då mina vänner är det 6 månader till friheten. Sex enkla månader, sen är vi klara. Då börjar livet på riktigt.

Bakade pepparkakor igår och jag kan ju säga att många av mina pepparkaksgummor blev neurosedynskadade. Haha, underbart. Livet är en trappa och du är neurosedynskadad. HAHA. Humor.

/Nat

när det lider mot jul

Jag har inga julkänslor än, tror jag. Vilket inte alls är konstigt. Det jag inte kunnat nämna än är att min underbara morfar gick bort i onsdags. Min fina, fina morfar. Varför lämnade du mig helt ensam i den stora världen? Jag skulle ju komma till dig så fort jag kom hem från resan, jag skulle ju ta med mig lussebullar, jag skulle göra så himla mycket för att få tillbaka dig. Men det går inte. Ska och skulle var två dåliga karlar, som man säger. Det kanske var bäst så här. Att se dig i det skicket du var sista gången jag såg dig gjorde att jag dog lite inne i mig. Att låta dig ligga på sjukhuset i ytterligare en månad bara för att ha dig vid liv men utan rörelse vore vara fel. Du lider ju inte längre och du är säkert på en bättre plats än denna. Jag saknar dig och det kommer jag att göra resten av mitt liv.

Var begravning för Jens idag också. Hemskt. Men det var jättefint. Du får ha det bra däruppe min vän.



Har fixat ihop julklapparna idag. Har inte köpt alla än men det blir förhoppningsvis av imorn. Vi får väl se. Skola åtta imorn och jag har inte alls lust. Just nu skulle en bra film med min fina pojkvän sitta fint. Usch, jag saknar honom. 10 januari ses vi igen - 10 JANUARI! Det är en evighet. Vi har varit på vift från varandra i 4 VECKOR då. Helt jävla sjukt.

/Nat


Min sång

/Nat

LONDON






Det är så jävla fint vid jul! Alla borde åka dit då, bästa shoppingen också, mmm. De har allt en tjej kan önska sig. Speciellt en tjej som jag. HMV är mitt himmelrike. Bästa affären i hela jävla världen. Gosh!

/Nat

Back on track!

Ledsen, kom hem från London i fredags men vi hade inget internet när jag kom hem.. Telia = Felia. Jaja.

Åkte dit onsdag morgon som ni kanske vet och shoppade nästan hela den dagen och sen var det dags - Dagen D - torsdag och provet. Tog en taxi till skolan (taxi i London har ju de löjligaste priserna alltså!) väntade en halvtimme sen var det min tur. Ont i halsen hade jag men jag kände ändå att det här ska gå bra ändå. Trekvart senare efter ett halvbra prov var jag klar och vet ni? JAG KLARADE DET!!!! JAG KOM IN! UNDERSTAND?! Helt jävla underbart. Jag ska börja högskola i London nästa höst, hur jävla awsome är inte det?!

Vill tacka alla som har stöttat mig så hemskt mycket, ni är guld värda och lite mer! Fyfaaaan, nu ni, nu kommer ni få följa mig resten av vägen också, haha. Det är så jäkla gött ska ni veta.



Idag har det varit en lugn skoldag, inget speciellt precis. Hade tänkt hinna ner på bokhandeln och köpa grejer till klapparna men jag orkar inte idag tror jag. De stänger om typ 35 min liksom.

Vi hörs sen, ska lägga upp lite bilder då!

/Nat


jag ör så het, så het

Nu står jag här då. Väskanär packad, biljetterna bokade och klara, och en orolig mage. Imorn äre London som gäller. På torsdag är det prov. Kommer jag att klara detta? Kommer jag nå mitt mål sen år tillbaka? Kommer jag klara av konkurrensen? Det är upp till bevis. Jag + London = ensam i detta fall. Helt själv. Jag ska fanimej klara detta!!

Sitter just nu med en trött grabb bredvid mig i soffan. Halsen gör ont också - perfekt tidpunkt. Nej, nu ska jag sluta vara negativ. Jag är awsome, ain't I?

Wish me luck guys, London here we go!

/Nat

noone knew me

Crystalrenn2_large

Hade den där toppen funnits att köpa här, hade den varit min. Fyfan vad snygg. Gillar bilden skarpt.

/Nat

Lojsebullahr





/Nat

Jag vet, jag vet!

Jag vet att jag är svindålig på att blogga just nu men det har varit spelning både fredag och lördag så jag har liksom inte hunnit..

Håller på att baka lussekatter och degen har strax jäst klart så jag ska väl börja med stuttappen. Fy tusan vad nervös jag börjar bli inför londonprovet. Helt jävla insane! jaja, jag återkommer med bilder senare!

CIAO

/Nat

sometimes you win when you lose

Idol är inte snällt mot artister - tycker inte jag iaf. Wow, man vinner får ett skivkonstrakt och sen ska man åka runt på okända marken (skithålor som denna) och skriva autografer på gatan eller inte på typ hemköp. Sen blir man bortglömd. Skitkul. Nä, det hade nog varit bättre om Mr. Jay Smith hade kommit tvåa, då hade han haft en större chans. Men vem vet.

Gick upp för en stund sen, gosh vad skönt det var att sova länge for once! Är inte speciellt nervös inför kvällen men tyvärr lär jag förbereda de som ska dit på att min röst är lite krasslig och att en av våra bandisar hoppat av spelningen i sista sekund så vi har fått göra det bästa av det.

/Nat

a policeman new my name

       

So, spelning idag med kören - bra att kunna bocka av det från listan! Sen är det spelning imorn och eftersom alla dessa jävla band som blivit bokade och inte har egen backline så måste vi (rockgymnasiet) återigen åka och rigga en halv dag tidigare än vad vi behövt egentligen. Underbart. Jaja. Spelning blir kul, trots att min hals är sliten som f*n. Jag älskar ju att uppträda liksom?

Skulle ha varit lite röj hos Gustav ikväll men kvällen slutade med 5 stycken sömntutor och en sprallig gurra vilket resulterade i att alla åkte hem vid halv ett typ. Sitter här med en kopp te och ska strax lägga mig jag också. Jag behöver vila.

Har varit irriterad de senate dagarna och om det är någon som råkat allt för illa ut pga. av detta (det är det ingen som har men jag säger det ändå,haha) så ber jag er vänligen om ursäkt. Lite mycket på G just nu och allting bara snurrar. Vissa har jag umgåtts med alldeles för mycket den här veckan och ja då blir man ju kanske lite irriterad, sen är jag mycket irriterad på mig själv eftersom jag tydligen inte fattar att jag kan så mycket som jag kan och slutligen är jag irriterad på min familj som beter sig som latmaskar ibland.

Godnatt rockers, hörzzz imöro.

/Nat

Harrods

Tumblr_lclhcsyfjv1qf2oaeo1_400_large

en vecka, en vecka, en vecka. Hur fan ska jag lära mig allt på en vecka?! Jag dör. Mitt hjärta skriker panik, PANIK!! Herregud.

/Nat

With the horses that you ride

En dags uppehåll får man väl ta hoppas jag?
Igår var det minnesstund för grabbarna på parken här. Jag sjöng tears in heaven och det var otroligt svårt att hålla tårarna borta. Det var hemskt. Deras föräldrar och annhöriga var där vilket gjorde det så svårt. Efteråt fick jag jag dock släppa ut det med de andra. Jag gick och pratade med Jens föräldrar och eftr det kändes allt mycket bättre.

På kvällen var det minnesbrasa på Byråsen och det var väldigt, väldigt fint när vi släppte alla varmluftsballonger ut i i den nästan vindstilla vinterkvällen. Lägger upp någon bild sen, har alla på mobilen.

    

Fick alla förberedelsepapper inför provet nästa vecka och jag säger bara - oh my fucking god. Eller det var iaf vad jag sa när jag fick se papprena. Jag blev nästan lite förstörd där ett tag och tänkte att det här kommer jag äldrig i min själ att klara. Jag fattade inte ett skit av namn på alla skalor som jag tydligen ska kunna. Bengt lugnade mig dock och sa att det där kan du visst det med du vet inte om det - öh, nähä? Tydligen inte. Jag vet fan inte om jag kommer att klara det här. Eller, jo, jag måste.

Ska strax kolla till pannan och se om jag kan hoppa in i duschen. Första dagen jag är hemma på ett par dagar nu, haha. Vi får väl se vad det blir ikväll. VD for sure!!

/Nat






Santa baby

B to the R to the A. /Nat

may your souls burn in hell

så jävla  förbannad så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Blev skickad till sjukstugan av sjuksystern för att jag har någon klump i halsen. Jodå, uppsvälld halsrot (finns det ens något som heter det?!) och överansträngd hals i allmänhet. Spelning idag, spelning imorn, spelning på fredag och lördag. Sen (om gudarna är med mig) provspelning i London nästa torsdag - allt detta med en dålig hals. Just nu är det enda jag tänker på att jag inte kommer att komma in. För jag suger och är inte alls lika duktig som alla andra. Det är mina tankar.

Svinförbannad på min mormor också. Jävla kärring (ja så får man säga ibland), jag må vara hennes gullebarn men hon är inte min favorit. Hon hajar noll.

Just nu, i några timmar tänker jag ge upp. Ingenting går ändå som det ska. Olyckan vänder? Ja det får vi fan se.



/Nat

Kröning på gammelgården

Mm, nu känns det lite mer som juletid! Har varit på julmarknaden på gammelgården och kikat på Luciakröningen. Grattis Madeleine Magnusson! Haha, kommer ihåg förra året då man stod på podiet själv..

Snart kommer min fina grabb hem! Åh, så jag har längtat efter honom. Och ja, jag får vara sådär fjantig och kär för det så det är.



/Nat

Life

sometimes goodbye is a second chanse.

4650462993_a638fdda27_large

/Nat

Efter sorg kommer glädje

Jag tror den här låten säger ganska mycket för en del...

/Nat

Ofattbart

Det är tydligen sorgens tid just nu. Fan, fan, fan säger jag bara.
Tänk när vi först började med vårt band, du med din bas som helst av allt ville göra fräna gamla goa låtar, int nö slik hårdrock, för hä va jöller. Vi som skulle bli stora, vi som var så häftiga.
Tänk den första gången av alla de gånger vi var tillsammans under lågstadiet, alla de gånger vi har varit med gänget och gjort massa bus och repat i garaget. Massa fina minnen.

Och nu har du lämnat oss, för kanske en bättre plats. Jag hoppas du har det bra var du än är Jens.
Och det hoppas jag att du, Henke, också har det. Ni kommer alltid att vara med oss. Alla vi kommer att repa oss men vi kommer aldrig att glömma er.

Skänker alla mina tankar till Jens och Henkes familjer. Vila i frid grabbar.

Jens Lindström 
Henrik Stavås 
3/12 - 10

(artikel)







Bad things happen to good people

Sång kvart över freaking åtta imorn, gosh, is he trying to kill me?!
Försöker hålla modet uppe, har pratat med morfar idag och så snart det finns en plats på sjukhemmet här hemma så får han komma hit. Jag kommer att vara där varenda dag. Alla tuffingar har sin ömma punkt och i mitt fall är det just nu min morfar.

Är man så hård att man inte klarar av att släppa ut sina känslor då och då, så är det något som kanske inte står helt rätt till. Släpper man inte ut det, kommer man inte att må bättre heller. Hur svårt det än är.

Dock väljer jag att inte överösa er med all min sorgsenhet men ni vet iaf. Btw, så är nog mina vänner de bästa, jag älskar er och det vet ni!



she's just so bored..

snackade med min underbara grabb för ett tag sen, och jag kan inte säga annat än att jag saknar honom. Sitter och lyssnar på lite mysmusik nu och bara tar det lugnt, ska lägga mig inom en snar framtid också. Now i'm just being boring.

hörz imorn hörrni

/Nat

VD

Te, vampire diaries och städning av rummet - det får blir min kväll! Jag vill helst göra så mycket som möjligt för att slippa tänka "privata" (?) tankar. Äta för femte gången idag ska jag också göra. Intressant va?! Njaa, men förståeligt. Dessa tabletter mot magkatarr gör en till ett matmonster!

Kommer alltid, alltid, alltid vara min favorit!! /Nat

tio för de stora och fem för de små

Mår sådär, somnade inte förrän fem i morse för jag kunde inte sluta skaka. Så när jag vaknade första gången i morse var mitt ansikte helt uppsvullet. Fan vad världen är orättvis.

Aja, såg att p&l har bokat Kings of Leon, dem är heeelt okey, men come on p&l give us some rock n' roll?!
Getaway Rock har också haft bandsläpp så väl som Download festival och Metaltown! 
SOAD kommer till både Metaltown och Download - hur awsome?! Download festival har även bokat Avenged Sevenfold! Grymt!



/Nat

Mmmm.



Orginalet är också förjävla bra!

/Nat

är livet till för att man ska dö? vad tusan är meningen med livet?

So it all comes down to this. De ska sluta ge min morfar mediciner som hjälper honom, för han svarar inte på dem och de ska bara ge honom smärtstillande och ångestdämpande. De kan inte göra något mer säger dem och de säger också att han det är förvånande att han fortfarande lever. Han hade två hjärtinfarkter igår, bara för att han satt upp. Min fina, underbara morfar som alltid har varit så stark, han är fortfarande stark och han vill inte se hur sjuk han är. De är han inte ensam om. Varför min älskade morfar? Varför? Livet är det mest orättvisa här i världen.


/Nat

first

Tumblr_lcqqurtrvy1qcx52do1_500_large

Jo jag tackar jag! Hann aldrig kika på julkalendern men ska göra det om en stund. Först ska jag ta mig en kopp te och sedan käka. Måste plugga musik och gehör ikväll också, fyyyy.

/Nat

Morgonpasset med Nat

OH YEAH. Körde nyss lite mage/rygg här och ett litet yogapass, alltihop på bara 45 minuter. Skönt vill jag lova! Ska strax hoppa in i duschen och sen äta frukost medan jag samtidigt inspekterar årets julkalender på nätet. Jag lär säker konstatera när de där 13 minutrarna är slut att det återigen var bättre förr!
En chokladkalender har jag fått av min morsa också, haha, även om jag kanske har passerat åldern då man inte borde få det längre. Shit the same, säger jag bara.

/Nat

RSS 2.0