Say what?!


Kroppen får säga vad den vill men i sinnet är jag ganska glad! Igår var en mycket social dag. Först var man hos Anna och sedan bar det av till Cathrin för mys i hennes lägenhet! Idag har jag insett hur lätt jag har för att lära mig instrument, liiiite roligt måste jag säga. Haha, gehöret är ju på topp också! 5 minuter tog det sen kunde jag mer eller mindre hela 21 guns (Green Day) på piano. Duktig Natalie! Menmen, nu bär det av till Hemköp där jag ska möta Anna, köpa middag och sen blir det myskväll hos henne :)

See ya


Promoe - Dekadansen


what to do?

Jaha, då var sista maknaden för i år borta. Jag kan ju erkänna att jag hade hoppats på en grymt mycket bättre helg, för det sög vekligen! Jag har inte varit med om så mycket smått folk nån gång tror jag. Och så mycket bråk och grejer! Det var mycket bättre förr måste jag säga... Det som var roligast var ju helt klart förfesterna. De var guld värda! Crazy dancin' for sure! Tack ni babes som gjorde min helg ändå! <3

arg, förbannad, besviken
det var sista chansen, tack och bock
Inget fredagsmyyyyys imorn inte!

Nejnejnej, imorn blir det ferre med my babe Sandra! Hoppas det bli så iaf, you never know for sure. Idag har det varit rolig svenska, pervers kulturhistoria, tråkig matte, konstig ensemble och resten av dagen har gått till plugg. Så nu har jag sovmorgon till 11.15 imorn, gött! Dessutom kanske vi inte har någon historia så jag slutar förmdligen tidigare också. Resten av helgen blir det att umgås med alla som kommer hem till lilla Malung. Det är ju marknad för fan! Ni som inte vet hur det är att bo på en så liten ort som jag gör så kan jag bara säga att det är på de lokala marknaderna (höst och vår) som det verkligen händer något här. Då är det P-A-R-T-Y! Everybody's goin' crazy! Hoppas också att lite andra saker löser sig, menmen, I guess I just have to wait and see!

Snygg, snygg, snygg! :D

Japp, igår var det tjejvkväll uppe hos Ida, absolut så långt bort i Mobyn du kan komma! Det var uuuurmysigt i hennes nya lya i lillstugan på gården. Så skulle jag också vilja ha det! Vi snackade en massa strunt (bla. bröstförstoring eller bröst över huvudtaget, haha), käka onyttigheter och kollade på "The boat that rocked". Den var lite rolig och så var det ju en så jävla snygg kille som hade huvudrollen! Kommer inte ihåg vad han heter just nu, iaf under hela filmen så satt jag och Evelina och försökte komma på vem han var lik. Så småning om kom vi underfund med att ha var lite lik extremt heta Robert Pattinson! Och när jag närmare skulle undersöka denna unga man idag visade det dig att han och Rob faktiskt var riktigt goda vänner, haha. Ser du Evelina? Haha, så rätt vi hade då!

Snälla esteter

Då var nollningen avklarard då! Trevligt var det! Vi 2:or och 3:or vart ju offra oss lite men va fan, det är inte nollning varje dag heller. Bilder kommer att läggas ut på facebook i sin om tid, fömodligen nångång under eftermiddagen. Hade bara en lektion idag, sköööönt! Så nu blir det lugna en puckar och fredagsmys som gäller. Imorn blir det troligtvis porrkväll med flickorna, RAWR! Men nu blir det gitarrläxa.
see ya!Booooring!

Underbar dag alltså! Har haft gitarr mellan 9-9.30 sen har jag INGENTING fram till 13.00, YES! Eller inte... Jaja, VMA i söndags natt/måndags morgon var helt amasing! Pinks uppträdande var ju helt bäst och Janet Jacksons hyllning till sin bror (hon uppträdde med låten "Scream" som hon och Michael har gjort tillsammans, medans han var med på video och så dansar de likadant) gjorde att tårarna strilade längs kinderna, likaså Madonnas tal. Sen var det en massa andra bra saker som hände men det orkar jag inte berätta. På torsdag blir det nog nollning på ES-ettorna om vi kan enas om vad vi ska göra och det lär då bli kul! Fan man vill ju se lite fart på de där nu!


Inflammation

Yes, då var det dags igen då! Ännu en inflammation i knät, wihoo... Det värker och har sig och har way to much water  it. Jaja, vad sa jag säga? Jag är en otursfågel! Har alltid varit, kommer alltid att vara. Tyvärr. Men dagen har dock gått förvånansvärt snabbt. Inte så konstigt när jag legat och läst i 3 timmar kanske jag tillägga. Men nu ska jag återgå till pluggandet <3

Typ enbart!

Idag har jag ägnat hela dagen åt Eric Clapton och de få läxorna jag hade. "Layla" är helt klart favoriten. Kan inte säga annat än underbart bra!

Att komma till rätta?

Hejsanhoppsan! Jag är lite seg på att uppdatera men jag tänker skylla på att skolan har börjat! Det känns som att jag är med i 1000 projekt samtidigt, både i och utanför skolan! Men det ska kännas att man lever, eller hur? Dessutom håller vi på med en rolig konsert som kommer att vara på FN-dagen (troligen på Orrskogen, jaa det är så vår folkets park heter i denna lilla håla!). Så vi håller faktiskt på med en hel del bra låtar! 21 Guns, Civil War, Sounds of silence, Unforgiven II, Over the hills ... Mycket bra låtar allihop! OCH från och med idag har vi infört "spritregel" på estet (de andra börjar väl senare antar jag), vilket innebär att varje gång vi går in eller ut ur estetsalen måste vi sprita händerna med alkogel. Sen har vi fått "egna" mickar också (bakterierna sprids faktiskt rätt mycket genom dem), med en fin liten namnlapp på! Mmm, man vill ju inte bli sjuk när det går så mycket allvarliga virus, right? Förutom de estetiska ämnena är jag nöjd med alla mina ämnen faktiskt. Okey,  bortsett från den jävla Kultur- och idéhistorian.... Booooooring! Seröst, den är så onödig! Kolla på tapeten, kan urskilja var kvinnan stod i samhället? NEJ, det kan jag faktiskt inte! Jaja, imorn blir det iaf första gitarrlektionen. Är lite nervös för jag har typ glömt bort allt jag kunde. Inte bra, INTE BRA. Menmen, nu blire film med syrran! See ya!


RSS 2.0