Och så äntligen var den här!
Min fina, fina cykel ♥ Nu slipper jag fan att gå!
 

I played the blues

TjEna (Café Bärs style)


Här har nog allt och inget hänt. Mycket jobb, mycket plugg - riktigt mycket plugg och mycket annat. Jag har dock fått bukt på det mest och den inre stressen och tröttheten jag känt har lugnat sig och jag börjar få ny energi. Jag har hittat min livsrytm igen tror jag och balansen mellan plugg, jobb och vardagslivet har börjat ta rätt form igen. Jag lagar mat igen. Jag har varit för trött och ostrukturerad för att göra det den senaste tiden.

I torsdags fick jag och Malin en impulsidé om att ta en roadtrip. Jag jobbade torsdagen men vi bestämde oss får att mötas upp 08.00 på fredagen och åka vart? Åka hem till Malung. Hem till mamma och syskon. Till den lilla orten jag inte varit i sedan 11 veckor tillbaka. Det var liksom nu eller jul. Så vi åkte och vi hade jävligt kul på vägen, det var skönt att komma hem och det var 28 effektiva timmar vi spenderade. Sen drog vi tillbaka till Örebro och Malin på sitt party för kvällen och jag till min. En riktigt bra kväll igår!

Idag firade vi Sara lite till innan det var dags för mig och Freddy och göra fotbollsdebut på söndagsbollen, haha. Fyfan. jag tog nog i lite för mycket första stunden och min kondis var kass för att vara jag. Fick asont i lungorna och bröstet eftersom det var dålig luft i salen och bollkontrollen var lite halvdan MEN jag spelade i en timme (med byte) och jag var inte så jävla dålig som jag trodde jag skulle vara. Sämst på plan men inte sämst i världen. haha. SÅ det fick bli startskottet för kommande veckans träning. Imorgon blir det gym!

Jag tror jag äntligen står med båda fötterna på marken igen.


 

Music on - World off

Idag har jag en sån dag där jag inte bryr mig ett skit om omvärlden. Min omvärld. Jag har INTE stressat, jag har sovit länge och jag ligger i soffan med paltkoma. Det var allt för länge sen. Jag har ätit flytande mat i nästan en vecka vilket är ganska illa. Jag har haft ont i halsen men inte så ont. Det har bara varit mycket enklare att äta dagens soppa på Kåren till lunch, fortsätta stressa/plugga/jobba/umgås och sedan äta gröt till middag. Men jag nådde liksom en topp igår där mitt humör var i botten av näringsbrist, därför har jag en vilodag idag. Därför ligger jag i soffan. Jag har ätit fisk och dillris till lunch och mitt humör sköt upp höjden och livet känns positivt igen.
 

Idag är min agenda: rensa mina jävla kläder och stoppa in dem i garderoben. Det jag inte vill ha ska lillasyster få kolla på innan Myrorna får resten. Jag håller på att sortera mina smycket just nu, jag är uppe i 54 par örhängen och jag tror jag kanske har ett problem. Jag använder typ 5 par regelbundet. JAG ÄLSKAR ÖRHÄNGEN, OKEY?!

Nu vet ni.

 

There's a truth in your eyes sayin' you never leave me

Mamma har varit här på besök. ÄNTLIGEN. Det har varit jättetrevligt och jag kände verkligen hur mycket jag saknat henne. Har varit skönt att få bli bortskämd av mamma ett par dagar, fått visa henne runt i Örebro och få visa henne mina vänner och Jakob såklart, haha. Vi har ätit god mat, myst en del film, shoppat, varit kulturella och bara varit. Är fortfarande jättesjuk, min hosta har eskalerat till något helt oacceptabelt och min röst påminner om en fjortonårig spinkig pojkes röst i målbrottet. Har iaf köpt dämpande men det tar ett tag innan de tar sig. Vi har haft det bra iaf.Hon vet hur man tar hand om mig när jag sjuk och ynklig och jag saknar henne redan. jag vet ju redan att jag inte har en chans att komma hem innan jul. Men i slutet på denna månad kommer lillasyster på en snabbvisit iaf!

Ikväll skulle jag ha varit på eftersläppet för min sektions finsittning men eftersom min hosta är förjävlig och jag lyckades dra på mig jobb så blir det inte så. Ganska skönt ändå. Jag orkar inte så mycket egentligen.

 

RSS 2.0