Live to fly, fly to live


Update; Mot Göteborg!!

Ja, jag vet det har varit lite kasst här nu men jag har haft äckligt mycket att göra och sen har jag varit ute i solen när den ändå varit här och njutit med mina vänner och så var det bal i lördags men den ja.. den var väl kanske inte som en bal på slottet men som en bal med väldans mycket fylla!

Idag har jag tagit ett stort steg in i vuxenvärlden (tycker jag då) och har satt mina allra första betyg! Känns sjukt. Men nångång måste vara den första!

Nu måste jag dock sluta skriva för jag måste hoppa i bilen och åka till Torsby för att ta tåget mot Götet och antagningsprov nr.2 (helt ensam....)! WISH ME LUCK?!?!?!

You're the voice!

Hej, jag har inget riktigt sug på detta alltså. Jag svek mig själv i förrgår och lyssnade igenom Apocalyptic Love på Spotify innan min skiva som är på väg över havet kommit hit... fy skäms. Men det var värt det för jag är riktigt förälskad i vissa låtar typ "No more Heroes", "We Will Roam" och "Anastasia". Det är som en våg av lycka sköljer en, allting i kroppen sprätter, ögonen lyser av gläjde, man skriker för det är så bra. Det blir bättre för varje gång man lyssnar igenom allt. Jag får fan dampryck så bra det är. Jag kan inte riktigt uttrycka mig med ord, hade ni sett mig hade mitt kroppsspråk sagt allt. Den där mannen, den där Slash han sviker mig aldrig. Ska skriva om skivan en annan dag!

Har haft ett par underbara dagar, fullt ös från morgon till kväll. Middagar hit, grillning dit, massa jobb, träning (-s narkoman), umgåtts med mina fina vänner, pluggat, övat osv... Finvädret är här också, har legat ute och stekt samtidigt som jag kollat på fotbollsturnering idag, pretty nice!

Ska vara ännu finare imorgon (om det är möjligt) så det blir en sväng på jobbet på förmiddagen sen ska det lekas i solen med Mandü för att sedan förhoppningsvis ta en härlig middag på hotellet med goda vänner! På lördag går årets bal av stapeln så som vanligt ska jag dit och fotografera för att sedan svida om till finkläder själv och förena mig med dem andra och gå på balen även jag! Ska bli roligt!

Blandade bilder from the days gone by;

 


No More Heroes. Han bara tar allt man känner och trycker in det i en låt.Ni borde få smisk om ni inte lyssnar och tycker det är bra.

Goodbye my love!

Haha, nä så drastisk ska jag väl inte vara.... Har (finally) skickat in telefonen på lagning och får tillbaka den på onsdag, snabbt och bra! Skulle jag skickat den via butik hade det fan tagit 2 veckor. Dååååligt. Så jag har skitit i att skaffa ett sånt där simkort som man har sitt lilla simkort i eftersom det inte är någon lång period! Vill ni ha tag på mig når ni mig säkrast på fb eller på hemtelefonen!

Verkar som att finvädret nått Malung,
ska ge mig iväg och träna i gymmet. Värmen skulle döda mig just nu känner jag. Eller om man kanske skulle ta ett intervallpass först och sen träna lite mage/rygg bara? Hmm....

Good things come to those that wait, but better things come to those who are patience

OM jag har tålamod. Skulle nog kunna räcka till en hel armé.

Har haft en riktigt fin långhelg med fina vänner! Började fredagen med storhandling runt hela Mlg med Irre för att avsluta den grinandes på en madrass på golvet framför The Notebook med Linnéa, haha! Lördagen började med att kolla klart på filmen och sen drog vi Lima, blev förbannade över de dumskallar som faktiskt tror de kan göra vad de vill trots tydligen "NEJ" och spelade Yatsy. Avslutade dagen tillsammans med Irre i lilla råttan (bilen) och ett gäng mycket ihoptryckta grabbar, haha, vilken syn.

Idag har det rättats och rättats och rättats lite till...och nu ska jag snart ta igen lite tid men Mandü!


Tja snygg!Elva Frågor!

Jag tar mig an Evelinas 11 utamanande frågor!

1. Vad tycker du om kardemumma?

Love it, vad vore den perfekta bullen utan kardemumma?

2. Favoritfilm och/eller -bok som barn?
Oj, jag hade många favoriter.. Men min favoritfilm var nog Skönheten & Odjuret, såg den minst en gång i veckan, haha. Favoritbok var den stora sagoboken av HC. Andersen där många fina och mindre fina favoritsagor fanns med!

3. Hur ser den perfekta spellistan ut, för valfritt tillfälle? (Vi begränsar oss väl till tio låtar då)
Oh my, vi kan väl göra på den perfekta spellistan för en tågtur just nu:
Walk - Foo Figthers
Wheels - Foo Figthers
You're A Lie - Slash ft. Myles Kennedy
Detroit Rock City - Kiss
We are the people - Empire of the Sun
Welcome Home, Son - Radical Face
Two Steps Behind - Def Leppard
Bringin On the Heartbrak - Def Leppard
Dear God - A7x
Romeo and Juliet - Dire Straits

4. Hur skulle du bo om du kunde välja som du ville?
Om jag fick välja vad som helst så skulle jag vilja bo i ett slott, det har jag alltid velat! Ett slott på landet, i Sverige eller någon annanstans har inte jättestor betydelse!

5. Vad har du för livsmål? Berätta om ett.
Ett av mina livsmål är helt klart att få en god utbildning för att jag ska kunna jobba med det jag verkligen vill. Nu har ju jag ansökt till musikhögskolorna i Sverige och har inte gjort alla proven än men förhoppningsvis ligger det ett positivt besked i brevlådan v.29!

6. Hembakat fika eller café?
Hembakat. Det finns mycket gott på café typ som på Kaffestugan i Mora eller på mitt favvocafé Vetekatten (Kungsgatan 55) som gör en hänförd men ingenting slår mormors bakelser & tårtor eller gammelfarmors kakor. Sen älskar jag att baka själv och det är precis lika härligt att bjuda som att bli bjuden av någon annans triumfer!

7. En plats du vill besöka? Varför?
Jag vill besöka Amazonas regnskog, den är så häftig! Så mycket liv och vacker miljö! Ett drömställe helt enkelt. Hoppas bara inte McDonalds skördat all jävla skog för sina kohagar innan jag kommer dit.

8. Vilken är din paradrätt?
Min paradrätt är nog lasagne, min lasagne är himmelsk. MOLTO BENE! Inte den mest glamorösa rätten till utseende men att det smakar gott är väl viktigast får man hoppas!

9. Vad tycker du egentligen om festivaler?
Älskar. Eller ja, det beror ju på vilka. P&L har jag växt ifrån men Sweden Rock, mums! Det är det jag ser fram emot allra mest om åren - att få åka på festival! I år har jag bara en inplanerad men vanligtvis har jag flera!

10. Favoritord?
Svår fråga... Älskar kanske? Det är ett ord som jag inte gärna använder förutom i seriösa sammanhang, ett ord jag inte tycker om att utnyttja för att förstöra innebörden av det. Det är liksom lite heligt. Använder mig hellre av love you eller love it som känns lite svagare än på sitt modersmål. Självklart händer det ju att jag använder mig utav det lite oseriöst men oftast med en seriös underton.

11. Du får ett års betald ledighet. Vad gör du med det året?
Jadu, om jag inte hunnit resa till de ställen jag alltid velat besöka skulle jag ge mig ut på resande fot. Har jag vid det laget kanske tappat bort mog själv eller inte fullständigt (som nu) funnit ut vem jag är så skulle jag ta mig tid att göra det i samband med mitt resande.

Jaha, och jag har väl fått dra ihop 11 frågor själv också och den som känner sig villig (eller uttråkad) är välkommen att ta sig an mina frågor. Kommentera gärna sen när ni gjort det så att jag får kika på era svar!

1. Om du ska ut på en 30 minuter lång promenad och bara fick välja EN låt på din Iphone/Ipod/Mp3/telefon som skulle gå på repeat under tiden, vilken låt skulle det då vara?

2. Favorit musikgenre och varför?

3. Du och en partner ska laga mat, du får välja mellan att göra maten eller desserten, vilket väljer du och varför?

4. Du blir erbjuden ett volontärjobb i Sydafrika i ett halvår, tackar du ja eller nej?
5. Favoritplagg?

6. Vill du slå dig till ro här i Sverige eller drömmer du om att "settle down" dig någon annanstans i världen?

7. Har du ett komplex? Vad?

8. Vad skulle göra dig allra lyckligast just nu?

9. Tror du att slutet alltid är gott och att alla kommer att finna ro i sitt liv?

10. Om du fick välja att ha en superkraft vilken skulle det då vara och varför?

11. Vilken kändis ser du upp till?word.


Tack för min dubbla nationalitet!

Det är sällan jag ser mig själv som något annat än svensk men de gånger jag gör det är vid t.ex. mästerskap av alla dess slag. Som typ nu. Jag behöver bara skämmas hälften så mycket som den halviranier jag är! Ibland är det bra med två nationaliteter.


Råkade
("råkade") bläddra förbi barnkanalerna och hör & häpna; det var ett riktigt barnprogram! Haha, något som jag inte sett sedan de tog bort det från Tv3 för minst 10 år sen - Bumbibjörnarna! Så ska barnprogram se ut, det är bara massa skitprogram annars. Fy. Minns när de tog bort Darkwing Duck för att det var för våldsamt, hahaha, vad är inte dagens program med massa jätterobotar och mangahjältar? Måste börja samla på mig massa barnfilmer/serier snart innan de försvinner.

"Du hittar honom vid berget där ljuset vidrör jorden"

Ja, långt ska man behöva gå för att få det man vill ha. Tog mig en liten spastund med ansiktsmask, hårinpackning och ett bad. Synd bara att jag varje gång glömmer bort att jag har lätt för att bli överhettad och höll på att avlida när jag klev upp för att torka bort masken bara. Nåja, svimma då. Nada hörsel och syn. Kände mig inte alls som ett mongo när jag la mig själv i framstupa sidoläge för att inte försvinna. Föreställ er det själva. Eller förresten....gör inte det.


give me!!

Nu ska jag fortsätta kolla på Björnbröder, lovade att jag inte skulle träna något på nån dag (eller?) så idag blir det inte många knop.

Minst sagt spännande dag med sjukhusfärd och hela konkarongen!

Har ända sen igår haft ont i min högra vad, rätt weird då jag vet med mig att jag inte sträckt mig - för det vet jag hur känns. Detta var mer som när man lägger upp benen på bordet och blodet inte cirkulerar fast istället för att det blir kallt är det varmt. Började med att besöka skolsköterskan hon tyckte jag skulle till sjukan ifall det var en propp (iom min p-piller) och sjukan tyckte jag skulle till lasarettet på ultraljud.

Ringde min lilla goding Irre (du är en ängel)
som fick skjutsa till Mora för gasa med det där benet i en timme hade inte gått! Men som tur var så visade det sig inte vara någon propp, inge ledvätska som läckt ut heller men en mindre inflammation. Och han sa det farbror doktorn att det var nog bra att vara där en gång för mycket än en gång för lite!

Första gången jag gjorde ett ultraljud
dessutom, var lite roligt. Låg på britsen i klassisk ställning med handen i nacken och kikade på skärmen - men istället för en bebbe på skärmen var min pulsåder, haha (ja, hade jag haft en bebis i min vad vette fan om jag varit människa). Skönt att det inte var något allvarligt i alla fall! Blev aningen rädd om jag ska vara ärlig.


alltid lika tråkigt att vänta på doktorn.

Testade btw min rutin/klapplek som jag ska ha på min G2:a (ensembleledningsprovet) på sambaorkestern idag, asroligt! Blir så jäkla nöjd när alla tycker det är roligt och det går smidigt från min sida! Hoppas jag gör lika bra på provet!!

Ska vi behöva ha det såhär?! Nej, fyfan!!

Är så sjukt glad över att jag personligen inte behöver göra prov i Örebro. Tycker sjukt synd om Karl och Erik! Vad fan är detta liksom? Det gör mig så jävla förbannad så ni anar inte. Om vi ändå är de enda som måste visa färdighet i form av prestationsprov för att komma in på högskolan så förtjänar vi i alla fall att inte behöva stressa mer än nödvändigt?!

Jag behövde inte gör något prov
i Örebro iom min inriktning men Karl och Erik skulle göra det denna vecka. De blev lovade mail för 2 veckor sedan med en av provtiderna men inget mail har kommit - förrän igår. Såhär skriver min vän Erik(jag citerar):

"Alltså... Får mail från Örebro som säger att dom har glömt att skicka arrangeringsuppgiften till mig så jag fick den nu och provet ska va imorn. Deras lösning :"försöka göra det bästa möjliga, trots att tiden är knapp.".....

Ringer för att fråga vilken tid vi har så man kan planera iaf en dag i förväg, nä då har dom fan inte ens gjort ett schema så dom som söker gitarr ska samlas tisdag morgon fö
r att få veta och bas samlas på onsdag morgon. Säger att jag förmodligen kommer åka ner med en som söker gitarr så det skulle vara najs om vi fick samma dag då vi inte har så mycket pengar att spendera på boende men det gick inte att ändra på schemat som tydligen inte finns."

Det är så jäkla dålig planering så det är fan inte sant. Här ska vi inte få veta uppgiften förrän dagen innan och inte tiden förrän samma dag - p.g.a för dålig planering. Jamen, skjut upp proven så att de blir riktigt gjorda! Vem fasen kan göra sitt yttersta när man inte får någon information om det prov man ska genomföra?

Som gräddan på moset hade de dessutom "inte fått"
(=inte sorterat posten, slarvat bort, inte tagit sig tid att kolla efter) Karls noter. Detta är den VIKTIGASTE delen av hela spelprovet, att alla har noter, att alla kan låten och de har dem inte TROTS att de skickat dem i god tid och till rätt plats. Därför har de säkerligen inte så många andras noter heller, antagligen inte Eriks heller.

Jag lovar, det är stressigt nog att redan veta all info, ha tid & plats osv för prestationsångesten stressar upp en tills man nästan sprängs. För det handlar faktiskt om ett prestationsprov, vi ska kunna så mycket och vi har redan nog med saker att hålla reda på under dessa prov - inte minst oss själva. Ska vi liksom behöva tjata för att få veta provtider och info om proven? Ska vi behöva påminna högskolan om att man skickat in en ansökan?

Det är liksom A och O att de ser till att underlätta dessa prestationsprov så mycket som möjligt för oss så att vi kan göra vårt bästa, så att vi kan känna oss trygga i oss själva. Javisst har jag överseende med examinationer och att det är stressigt för dem också men det är inte okey att ge ut en provtid samma dag som det faktiska provet.

NÄ, sånt här gör mig riktigt ursinnig!! Tack & bock!

.

när man gör allt i sin makt för något men det inte fungerar och ge upp inte heller riktigt funkar på själva problemet, vad gör man då?

Baka baka liten kaka

Igång igen! Låg i sängen hela förmiddagen och kikade på Ronja Rövardotter. Jag är väl så lik en rövardotter jag! Rättat uppsatser har jag också gjort och bakat brownies till mina allra minsta elever. Vi ska avrunda med fika som avslut på mitt vikariat hos dem, det blir trevligt hoppas jag!Nä, nu ska jag lägga en ansiktsmask, måla naglarna och sedan lägga mig och virka, fin kväll!

Iphone 4s spiderman edition - det kanske är dags att byta glas nu...

Ja, jag är ett jävla klondhuvve. Tappade den återigen i backen igår när jag skulle stoppa bilnycklarna i väskan. Hade tänkt vänta med att byta glas tills jag kom ner till stockholm om 2 veckor men nu tror jag fan inte jag kan vänta längre som den ser ut... Ett lila silikonskal är iaf efterskickat. Det är väl det enda som funkar när man är som jag.


mums. ligger massor med småglasbitar under skyddsplasten.

Buffringen igår var hur trevlig som helst!
Var hos Lars kl.10 och borstade korna, åt och träffade alla som skulle gå! Både mamma och Sandra var med! Det var glada kor som lämnade Romarheden vill jag lova, haha, jag flög som en vante där i början. Det är jäkligt svårt att hålla i när dem är sådär studsiga!

Vi möttes av glada malungsbor och chockade turister i byn. Seriöst vissa såg ut som om de aldrig sett en levande ko, haha! Vi kikade förbi Orrmyrgårdens äldreboende och ni skulle ha sett så glada de gamla blev! Gråten satt i halsen, underbart! Väl uppe i skogen blev getterna och barnen trötta de sista kilometrarna och det gick lite segt när man fick invänta men det var skönt i vilket fall!

Blev en tjejkväll efter det, lika trevligt som alltid var dock sjukt trött och stack hem strax efter midnatt!


Minnen.Haha, herregud.
Jag kommer fortfarande ihåg dansen! Tror inte så många glömt den direkt.. 9 år sen! Fatta att det var 9 år sedan vi gick i Östra Utsjö skola och hade vår 60-tals show. I'm getting old.

En hög med engelskauppsatser....

...är vad jag ska ha rättat och klart på söndag kväll. Ikväll ska jag inte göra ett skit för det är jag värd efter denna vecka. Vad " inte ett skit" är det får visa sig! Ladda upp inför den långa färden imorgon, typ sova. Sova är underskattat.

Körde intervaller med tjejerna imorse, lika effektivt som alltid! De var rätt slutkörda när vi la av, haha! Jag också för den delen... var det någon som sa hurtig?

FÖRRESTEN!! Är det någon som kan svara på varför Kat von D är/är påväg til Sverige?! Sephora antar jag men jag vet inte! YEAAAAAHHHH!!!


What are you gonna do? Bleed on me?

Två träningspass gjorda idag. Har under en längre tid nu börjat skönja fyra rutor på magen, kanske lite mer än skönja.. och på en spinkis som moi så syns det ganska stor skillnad på diametern runt biceps från när jag började, det behövdes några extra cm där. Rumpan och låren är tightare och kurvorna har kommit fram. Jag gillar det.

Blev ett par jobbiga avskedskramar med Linnea mitt på dagen också, hon stack till västkusten och kommer inte tillbaka förrän i augusti... men vi får mötas på halva vägen när vi har tid! Hon får det bra, det vet jag.

Imorgon blir det visst helg igen, var det inte helg nyss? På lördag ska det buffras kor och getter till fäboden, finns dem som tycker det är "ocoolt", "fjantigt", "töntigt" osv (en blick säger precis vad vissa tänker), men har ni ens testat? Nej. Ni skulle antagligen finna det ganska trevligt. Dessutom, om jag mår bra av det och tycker det är kul - då lär jag väl få göra det?

Tycker det ska bli asroligt, dessutom ska Sandra vara med och förgylla färden! Saknar utflykter i skogen så detta blir perfekt. Ska dansa soldans så det är fint väder också. Är det någon som känner sig sugen att följa med är det bara att höra av sig!

Nej, nu ska jag lägga mig och fundera i 1h innan jag kan sova, sen ska jag vakna halv fem och tro att jag försovit mig. Ha en bra natt!


Tampons for free - Stay Chic with Bic!

Fick hem en avi här i tisdags som visade sig vara ett paket från Tampons For Free! Månadens samarbetspartner är Bic och det jag fick hem är ett VIP-paket bestående av ett tre-pack Bic Soleil Bella rakhyvlar och en Soleil Lady rakgel med Aloe Vera & E vitamin!

Har faktiskt redan använt just dessa rakhylar i över ett halvår nu
och jag tycker att de är riktigt riktigt bra! Enkla att hålla i, inga små pinnar som bara glider ur greppet, de följer kroppen bra och är inte alls stel som andra rakhyvlar kan vara ibland. Rakgelen underlättar att se när du rakar, inget skum och inga bubblor och bäst av allt: ingen torr hy! Har dock inte testat denna sort med Aloe Vera, har väldigt känslig hy (allergisk mot diverse tvålar, hudkrämer och tvättmedel) men jag tror att Aloe Veran lugnar huden så det är nog ingen fara!
Vill du också ha gratis tamponger skickade hem till dig varje månad? Registrera dig nu på Tamponsforfree.se!
Det finns inga dolda kostnader utan det enda du behöver göra för att varje månad få denna tampongbox är att svara på den kampanjutvärdering som skickas till dig vid varje utskick så kvalificeras du till nästa månadsutskick! Hur smidigt är inte det? Lätt som en plätt!

Vill läsa mer om Tampons For Free, klicka HÄR!

Vill du läsa mer om Bic, klicka HÄR!

Nat

Rätt eller fel?

Jag vet inte riktigt var jag står! Paul Simon är årets polarpristagare - klart blev det ju någon man inte satsat på, haha! Det blev en "såååååååååklaaaaaaaaart!" när mamma ringde. Jag tycker absolut att Paul Simon är en värdig pristagare, men är inte Art Garfunkel också det? Nej, de kanske inte samarbetar längre, men det har ingenting med saken att göra. Jag vet inte, de är ju skilda individer men samtidigt så är de Simon and Garfunkel. Visserligen kan jag tycka att Paul Simon tar upp större delen av duon... Vad tycker ni? Jag vet inte alls!


Har spenderat eftermiddagen med Linnéa och Pernilla, fika på Hedbacks, sen åkte Pernilla och då blev det mat på Sanbäcks! Riktigt härlig eftermiddag! Blev ingen klippning idag, blir imorgon istället. Fint det!


Från jeansskjorta till jeansväst

hade garderobsrensning i söndags. Alltid lika svårt.... kommer jag att använda den här igen? Verkligen? En kasse med "jag kommer aldrig att använda detta igen" blev det. Ni vet "jag har ingenting att ha på mig"? Jag ska aldrig säga så igen. Jag har ganska så mycket kläder - men mycket vill alltid ha mer vet ni!!

Hade en jeansskjorta som jag visste att jag skulle slänga men efter en stund velande så klippte jag sönder den istället. Det blev bra! Lite fransning, märken, nitar och skit på den där så blir den grym!


storlek 32, yeah right....


jag gjorde såklart allt detta i nattsärken, haha. Men som sagt, lite skit på den där så klarar den sig ute i världen.

Nu ska jag ta tag i livet och sminka mig (mina elever klagar på att jag ser tom ut när jag inte har smink och i ärligenhetens namn så kunde jag inte bry mig mindre om smink just nu, haha, men vad gör man inte?).

Ska träffa fina Linnéa T
efter jobbet och sen blir det klippning! Fullspäckad dag!

Imorgon är det dags, då får vi veta Polarpristagarna 2012!!

jag är så jävla spänd, jag vill veta NU!! Har betat med vännerna, haha, på vem som ska vinna populärmusikpriset.... Har ju mina gissningar!! Addar dock Dolly Parton och Iggy Pop till listan. Allihopa har mycket goda chanser. MEN jag har mina tre som jag hoppas allra mest på och det är David Bowie, Rolling Stones och Eric Clapton. Jag tror det står emellan dem.

Vi får väl se imorgon, vem det än blir kommer jag inte bli besviken, för polarpriskomittén, dem vet vad dem pysslar med!!

Vad tror ni? Vilka hoppas/gissar ni på?!


Åh, låt det bli fler dagar som denna nu!

Har haft en sån där superdag idag! Vaknade av att solen sken in i rummet, började dagen med uteidrott i solen, haft någolunda effektiva lektioner och sist men inte minst var jag och Täpp Lars m.fl och släppte ut korna för första gången i år! Har aldrig "rastat" kor förut men det var jättemysigt! They went crazy när vi släppte dem uppe på åsen, haha. Så jävla härliga!!Fylls med musik från topp till tå

Finns det något som gör mig hel så är det musik. Jag en fullständig, optimistisk och självsäker människa med den. Bakom mina solglasögon måtte stämma men för min del så kan jag vara mig själv så länge jag har musiken i mig.Älskar den här videon, älskar låten. Allt är så jag bara, haha..

Seriedag.

Gick upp, gjorde frukost och sen dess har jag knappt rört mig ur soffan. Tror jag växer fast snart. Tar igen veckans missade avsnitt av DHW, GCB och OUAT. Har i allt min skit tappat VD men jag ska ta upp det så snart jag får tid! Lovar att jag absolut inte gett upp! Och jag som inte trodde jag var en serienörd...


My ghost just tries to keep you warm


Monty Python!

Har lite sug efter en Monty Python-film just nu! Alltså the Holy Grail, är så jävla mycket min humor, haha. Precis så flummigt, opraktiskt och larvigt som jag vill ha det - så som många vill ha det. Synd att många inte verkar förstå sig på detta, eller ens ger det en chans för att det är "gammalt"!!


May the fourth be with you!

Haha, Star Wars-day today och det snöar utav bara fan här i Dalarna vilket gör att det är en alldeles perfekt dag för att spendera 3 timmar framför en SW-rulle. Men så roligt ska vi inte ha det, för vi ska jobba. Det bokstavligen vräkte ner imorse när jag tog min första grupp på en löprunda. Äckelväder.

Tog ett hemmapass nu när jag kom hem så nu ska jag slänga mig i duschen och förbereda inför resten av dagen sen blir det HEEEEEEEELG!


Första provet avklarat!

Jaha, då var jag hemma igen efter 1 prov och 2 felkörningar i Värmlands djupa skogar, guuuuud sö gött!

Hur provet gick?
Det får jag veta om någon vecka, eller typ v.29, haha. Men ja, det var ju inte det sämsta jag gjort! Lite nerver som kollrar till det i huvudet men i övrigt tror jag inte att jag var så fel ute. Fick improvisera till en jazzblues, tack liksom? Räckte det inte med den slow swing jag nyss körde?!

Jag fick ett papper med text och bara skulle peta in det i låten med egen melodi på 30 sek, det var rätt kul faktiskt! Önskar att jag var bättre tränad på sånt! Körde racet fullt ut där kände jag. Skönt att ha första provet gjort så jag vet hur jag ska förbereda mig på nästa!

Ja, jag körde fel två gånger på vägen hem, hur många håll går 61:an åt egentligen? Tre? Tredje gången gillt iaf. Måste ju säga att Värmlänningarna inte är särskilt kreativa när det gäller namngivelse av sina bebyggelser; Vägsjöfors (där finns en väg, en sjö och en fors, nothing more, nothing less), By, Byn, Skog, Aplungstorp (?!), Inge(t)sund, Myre(n),  osv osv.Slagga hos Just som sagt, blev en liten mini-reunion. Allt var som vanligt; grabbarna höll inte fingrarna från gitarrerna, jag bad dem vara tysta för jag kollade på greys, de lyssnade en stund, vi snattade av Just övergivna pizza innan läggdags, karl visade sin kvinnliga sida... livet!

Prestationsångest, vad är det? Mot Arvika och vidare!

Jag lider inte aaaaaaaaaaalls av det!! Tjolahopp, tjolahej! Åker mot Arvika om lite drygt två timmar, imorgon ska jag genomföra det första av mina 3 prov för att komma in på musikhögskolan. Såklart fick ju jag en av de sista provtiderna imorgon så jag lär gå och vara nervös ett helt hela dagen, kul va? Imorgon den här tiden är det över i alla fall. Skönt att provet bara är 20 min.

Det är ett såkallat L-prov; jag får sjunga valfri låt (har skickat in noter i förväg), sen ska jag improvisera sång till en enkel blues och sist men inte minst göra ett prima avista-prov.

Är sjukt glad över
att inte behöva göra G-proven där, de ska göras i Sthlm om 3-4 veckor! Tycker dock synd om grabbarna som ska göra dem. Men det går nog bra!


Bilder från Valborg!


Ida var bäst med elden!

Maaaaaaaaat

dricka, of course!

efterkula, Andri gillar golvet!

Försöker lugna mig
med en massa musik nu och lite glass och sol. Skulle jag kanske ha tränat lite? Var ute på intervallträning imorse. Eftersom ingen av de andra har körkort får jag köra hela långa vägen in i Värmlands djupa skogar och tillbaka. Fasar för att köra hem själv imorgon kväll alltså. BLÄÄÄ

I kinda have a crush..

ON THOR.Han är ju DÖsnygg. Avengers var awsome, sjukt cool. Jag trodde jag kommit över "bli kär i filmkaraktärer" men det är visst något som aldrig går bort.

Avrundar dagen med lite bio

hoppas att mina förväntningar inte är så höga att filmen blir dålig..... woop woop! Thor♥


Legat ute i solen hela dagen, ser lite ut som en pepparkaksgumma. Umgåtts med Amanda i solen också, så jävla härligt. Sommaren kanske är på ingång trots allt! Ska dock snöa på fredag som det ser ut nu så kanske inte...


1:a maj 2012

Ojoj, vilket rolig kväll det var igår!! Det var riktigt jävla kul! Grilla med fint sällskap, dricka gott och svänga de lurviga på dansgolvet för att sedan gå på en helt okey efterfest. Längesen jag var på en bra efterfest! Vi kunde nog ha dansat fram till 6 i morse men vid fyra fick det vara nog, haha! Men varför ska det vara lätt när det kan vara svårt?

Gick hem endast för att upptäcka att jag var utelåst.
Ingen svarade på sin telefon - varken syskon, mamma eller vänner. Lite surt men tillslut fick jag tag på syrran. Tur det, annars hade fått sitta ute till 6! Bilder kommer, var lat och tog bara med mobilen såklart...


Har deklarerat för första gången nu på förmiddagen, haha, skönt när skatteåterbäringen kommer! Nu ska jag ge mig ut i finvädret och hämta grejer som jag lämnat hos Sandra, haaaaarrrrrrreeeeeee!


jag på valborg förra året, lite skillnad från nu va?

RSS 2.0