Oh my darling you look wonderful tonight




Mja, jag är lite cp, jag vet... Men kul ska man ha!

Imorn drar jag och morsan på Status Quo i Sälen på Högis...! Skönt att för en gångs skull inte behöva åka så långt för att kolla på ett stort band. Fint ska det blir iaf!

Ikväll blir det rep med kalleponken och just - gött att kanske få något gjort. Typ. Vi ska iaf till lokalen så att vi känner oss något seriösa, haha.

Sen är det ingen vanlig dag för det är världens grymmaste Amandas 18-årsdag! Puss på dig hjärtat!

Hörs och ses fuckers

/Nat

Mörk choklad är gott

Ja, det är det och hör sen!

Chillar med moster här hemma, käkar choklad, lakrtitsremmar, sura pastiller och dricker te. Fint!
Det behöver jag tror jag. Nu när jag ändå lagt ner allt förutom musiken, skrivandet osv.. höhö.
Ska ta en kvällsdusch strax också sen blir det nog en till rulle. Rock n' roll!

äh, lägg av för fan.

/Nat

dance like a marionette

nu är det slut i rutan. Tur att jag flyr fältet på onsdag eller torsdag för nu är det nog. Jag vet inte vad jag tycker och tänker om nått, därför har jag nu skjutit allt vad jag håller på med åt sidan Och nej, det är inte synd om mig blablabla - för sån är jag inte. Det är heller inte synd om människorna runt om mig. Det är bara så synd att slösa så mycket tid på något så dött.
Det är inte kul att ta hand om allt själv, det vet vem som helst.

Moster skulle ha åkt hem idag men hon åker imorn istället aå det blir nog ännu en sömnlös natt. Men äh, en vecka kvar till sonis. Jag får tänka så istället!

/Nat

It's raining in the park but meantime south of the river you stop and you hold everything

Idag är en bra dag. Bak med den bästa personen jag vet, middag med familjen och strax drar jag till Kissie och Mika. Riktiga godingar är de allihop. Rockers.

jag önskar det vore bättre än så här. Men det är inte mitt fel.



Sultans of Swing - en så otroligt jävla bra låt. Helt underbar är den. Dessutom associerar jag denna mycket speciella låt med en mycket speciell person som inte längre finns med oss idag. Jag kommer så väl ihåg när han sjöng den  i parken här hemma.
Johan Perjos, du kommer alltid vara med oss.

äh, lägg av

den dagen jag slutar ha kul och bara ständigt seriös - den dagen är dagen jag dör.
att jag skulle vara seriös hela tiden, jojo tjena.
man kallas aldrig cp, störd eller pervers för ingenting.
HÖHÖ

Ska strax lägga mig men jag tänkte bara dela med mig av en favorit just nu!


one, two, three, four

Att klippa häck är inget vackert arbete. Fyfan. Jag som är så liten får stå där ute på gården och visa vad jag går för, haha. De dör taggbuskarna må vara envisa men jag är envisare! Och starkare..
Slut är jag i vilket fall som helst och småsår har jag gott om.
idag står natalie för

Naturlig
Annorunda
Tålmodig
Allvarlig
Liten
Irriterad
Envis

Mosters älskade avelshane har nämligen förstört halva mitt rum när han löpt amok. Kul.
Blomkrukor, glas, jord på golvet, spytt på heltäckningsmattan, rivit sönder tapeten i fönstret, rivit sönder min matta OCH ett linne.
dessutom slutar jäveln aldrig att låta.

       
/Nat

they're out ta get me - i'm fuckin innocent

Jag vet inte alls vad det är med mig. Jag är inte som jag brukar, fast jag tycker heller inte någon annan är som de brukar. Allt är bara så konstigt, annorlunda. Jag vet inte vad jag tycker om nått. Jag vill ha det bra - men vad fan är bra då?

Avenged Sevenfold har kommit ut med sitt nya album Nightmare idag, och det låter faktiskt bra. Jag är inte så inne på dem men det låter rätt grymt. Får lyssna in mig tror jag! 

/Nat

jo haj du

Yeah, i'm back! Dock lever jag inte riktigt, jag är ganska död än så länge. Menmen, det blir väl bra snart. 90 timmar fick jag ihop under veckan. Det kanske är liiite mycket för en vecka men på dansbandsveckan är det så.

Skriver mer när jag är piggare - men nu vet ni att jag är finns här iaf!

du vet att jag bryr mig mycket mer än det verkar, förlåt är bara ett ord för osäkerheten inte ska avslöjas.

/Nat


Wait for it, just wait for it..

Usch, hemska dag! Började med att jag vaknade med sjögång, har alltså druckit för dåligt och sen satt djävulsk smärta igång som har hållit i sig hela jävla dagen. Har mått så förbannat dåligt. Skulle egentligen ha åkt upp till Lima ikväll (simmarfesten - det är inte kul men man åker upp dit ändå), men jag orkade bara inte, det gick inte.

Så istället har jag suttit och i soffan halva dagen för att sen på kvällen faktiskt få sällskap av två fina flickor som kikade på film med mig. Trevligt trevligt.

Imorn väntar domedagen, helvetes veckan börjar. Vi hörs väl när vi hörs! Take care

/Nat


Well there is a reward




älskar

Give it a shot



Jobbat hela dagen, fyfan, just nu är det bannemig inte kul. Imorn kommer ett lass med 100 ölbackar, kul liv.

Och Sören sen då, jag fattar inte hur han listar ut vissa saker, "Ja, det var inte så svårt. Det är väl den enda som duger åt dig". Jamen, eller hur - eller inte. Det duger verkligen inte.

Fick ett breakdown på jobbet och var på väg att svimma så nu är jag hemma och ska ta det lugnt - jovisst med tio katter...Tror jag slår på en rulle och ignorerar dem ett tag. See ya

/Nat






smile, what's the use of cryin?

                 

Usch, vilken tråkig dag. Har varit tvungen att stanna inne och göra ren restaurangen när det har varit riktigt fin väder. Värsta är att det ska vara finare imorn. Äh, vad fan rock n' roll.

Sonisphere har även släppt två band till nu (FINALLY!!), Emperial State Electric och Warrior Soul!

/Nat

I'll seek you out, flay you alive

Om en timme börjar jobbet och då jobbar jag i sträck i två veckor framöver. Därefter när det behövs. Usch, mycket ska fixas inför nästa vecka men det blir fint. Jag ska vara chef med mamma. Läskigt. Jag är ju yngst, haha!

De som strävar efter populäritet är endast osäkra människor som letar efter bekräftelse.

/Nat

Woke up this morning all alone

jävlar i min lilla låda vilken mysig natt! Skulle lägga mig runt två men då såg jag massa blixtar från en nästan klar himmel långt borta vid kullarna. Herregud vad fint det var! Det blixtrade som fan och lyste upp hela himlen så man såg molnen som faktiskt fanns där i det mörka - men man hörde inte ett ljud! En timme senare  började åskan komma och så small det. Det skallrade i fönstren och marken skakade, öööh?

Idag kommer min kära moster så jag städar för fullt för att slippa göra det sen när tiden börjar rinna ut.
Ska väl fortsätta, ciao

/Nat 

Obeskrivligt

Mhm, kom hem från Gävle igår men jag var så jävla trött att jag inte orkade skriva något.

Jag köade i fem timmar framme vid scen men det var helt klart värt det, han stod ju rakt framför mig! Herre min skapare, jag fick ju se en av mina gudar! Det var helt sjukt bra, det går inte att beskriva!
Myles Kennedy och Slash kom ut där på scen och så drog "Ghost" igång, fyfan vilken känsla! De blandade låtar från både nya plattan, gnr, slash snakepit och velvet revolver. Kan visa låtlistan sen, har den liksom inte i huvudet!

Jag lyckades hålla mig för tårar ett bra tag, kändes inte riktigt som att jag skulle börja falla några heller, var alldeles för inne i det hela. MEN när Myles sa:"This song is called Sweet Child o' Mine, you might've heard it" - då brast det. Jag märkte det inte försen jag kände något blött på halsen. Det bara rann. Paradise City, Rocket queen, Ghost, By the Sword, Sweet Child o' Mine, Slither och Civil War var mina höjdare för kvällen, helt jävla magiskt. Och så fick jag ett plektrum. Han kastade bara ut ett. Dock inte till mig. Men jag fick kompgitarristens.










you've got the personality of a wet mop

Tog mig en hemmakväll - hela huset för mig själv = skittråkigt. Hade gärna gått ut men jag åker ju iväg imorn och då måste jag vara i fin form, hehe.

här sitter jag i min ensamhet och kikar på Grease (jag tror jag sett den för många gånger eftersom jag kan all the moves)

Jävlar imorn vid den här tiden är det 12 minuter kvar, jag står förmodligen längst fram och gapar och jag kommer nog att vara en av de många som är "lyckligast i världen". ROCK N' ROLL!

/Nat

Don't remember where

(fint att jag inte sett att jag skrivit fel där först)
Lunch med två brudar och så kom det en pöjk sen också, billiga tågbiljetter kirrade och packande - yeah, det är min dag!
Imorgon är dagen jag har längtat efter i flera år, imorgon åker jag och bästa martin till gävle och rockar loss på Getaway Rock, fyfan vad grymt!

Jag blir helt till mig varje gång jag tänker på det och kan inte tänka på annat än att stå längst fram, så är det bara. Jag SKA stå längst fram. I ♥ Slash (haha).


/Nat

Miss Nathy

En månad,
en månad till befrielsen

               

Vad är det med tjejer och trasiga knän? Jag förstår inte. Jag vill iaf inte ha mitt trasiga knä, är oändligt trött på det.

och vad är det för fel när man måste betala 450 spänn i frakt för att beställa hem en hylla för 500? Gaaaalet. Jag beställde den inte kan jag säga..

you, go fuck off or something

/Nat

Distruction

Det svider så jävla hårt att missa Megadeth. De spelade i Norge ikväll och på fredag spelar de på Getaway men jag har bara endagsbiljett och jag tänker inte missa slash. Hoppas det kommer tillbaka nästa år - med resten från the big four!

Baby it's a wild world

Nu strax får jag besök av sex snygga brudar - vad kan man önska mer denna kväll?
Bara några dagar kvar till nästa festival, fyfan vad grymt! Jag vill bara ha lördag, lördag, lördag!

                             

va e de här för jävla ställe, för jävla håla?

Jaha, mitt bakkort funkar inte i automaten. Wierd. Så nu blir det banken strax och få sig ett nytt kort! Dock kommer det inte förrän nästa vecka så jag måste låna penninger av mamma för att överleva helgen. Kul. Jag hatar att låna pengar av mamma. Jaja.

Ikväll blir det tydligen grillning @ my house. En del flickor kommer över, gött.

Men nu banken och sen ska jag köpa ett par skor!

/Nat

I feel your comfort in my dreams

Say something
don't just shut up and let me down
i hold on because a can't let go
not until you tell me
seasons change but i don't want us to do the same

/Nat

Fast den är ännu bättre live - om jag får skryta lite


hjärnblödning

Igår blev det en spontantripp till Mora med Ulrica! Jag bara vart se Eclipse och jävlar i min lilla låda, den var mycket bättre än de andra två! NÄSTA FILM TACK!

Har nyss käkat och ska väl strax dra mig till mormor och morfar. Fyfan vad förbannad jag är.


/Nat

there is no next time

sanningen är förbannat bra ibland.
jag har svårt att säga som jag tycker
men när jag väl gör det, då betyder det att det har gått för långt
herregud att du inte fattade det själv.
hade det varit någon annan hade jag fan inte brytt mig i den situationen,
men nu var det de och du får skylla dig själv.

/Nat


Hole hearted

Jo, sen måste jag bara tillägga något som jag var lite rädd för att säga men som en kompis nyss kommenterade om sig själv... Jag är nog för gammal för festivaler, jag beter mig för mammigt eller nått. Jag är nog i alla fall för gammal för p&l. Sweden Rock, Sonisphere och Getaway Rock är nog en helt annan femma. De är småfestivaler med en huvudgenre = lika folk, typ.

Inget p&l för mig nästa år tror jag.

/Nat

Sister sayin in her sleep

Fyfan så jävla trött jag är. Helt sjukt. Direkt jag kom hem igår så kändes det verkligen att jag hade gått för mycket på knät så det fick bli kryckor - som doktorn på p&l hade sagt att jag skulle behöva även när jag kom hem. Kryckmongot natalie.

Jaha, ville ni kanske se lite bilder från denna vecka? Det ska ni fan få se också!

Julian Casablancas

MIKA

Hoffmaestro

NOFX

Skumdum

Alice in Chains


Them Crooked Vultures





Kent

Billy Talent

Lilly Allen

Patti Smith

The Hives fick heta The Hiv för kvällen

The Ark


Mmm, sen var det ju såklart en massa öldrickande, sångstunder och snarare tidiga mornar än sena nätter. Tack alla som var med och gjorde veckan rock n' roll!

/Nat

jamen hejdu

JAG ÄR HEMMA OCH JAG SITTER I MIN SÄNG - en dag för tidigt....
P&L slutar inte förrän imorgon men i torsdags natt bestämde sig min knäskål för att falla ur plats så nu är det, once again, fucked up. Var till sjukan flera gånger och fyllt med vatten och svullet är det.. så nu blir det lugnt - tills på lördag för då är nästa festival!

Jaja, jag missar Fogerty och Sonata men annars har jag sett det jag ville se. Har dock dåligt samvete för att jag inte han jobba liksom. Menmen, det var okey sa de som var ansvariga, hur lugnt som helst.

Bilder kommer inom kort, är jävligt trött just nu men de kommer. Them Crooked Vultures, vad fan ska man säga? Helt jävla underbart! Såklart tog jag mig längst fram till staketet och fick skrika ut min lycka över att se dem. Dave är ju förjävla snygg egentligen. Mm-m! New Fang var helt klart bäst!

Alice in Chains, jag erkänner att jag var skeptisk till nya sångaren, hur han skule vara live men jag gillar senaste plattan. Men det var då inget att oroa sig för! De var riktigt jävla bra! Vilken känsla, vilken energi!

Kan berätta om fler band sen, ska ta en kopp te nu! C ya

/Nat

RSS 2.0