just another awsome day

Försökte mobilblogga tidigare men det ville sig inte! Sjukt fin dag idag! Har glassat runt i skinnpaj och solbriller halva dagen, hade dock en tröja för mycket under. Solen var lite varmare än jag trodde, strax över 10 plus faktiskt!

Var ute och gick några ärenden,
lunchade på mammas jobb och träffade på fina vänner! Var bland annat och hämtade ut nya minipiller. Jag skiter i om folk tycker att det är opassande att snacka preventivmedel men nu tänker jag göra det ändå. Det handlar bara om tabletterna.

När jag var och skrev ut nya så visade det sig att de tagit bort högkostnadsskyddet? Vad är det för jävla påhitt? Nu jobbar jag och tjänar egna pengar men jag tänker på unga flickor som kanske vill hålla såna här saker hemliga för sina föräldrar. De har inte en chans längre. För det är många, många av dessa unga som inte har pengarna till detta. Förut kostade det 100:- för ett helt år och nu får man lov att betala nästan 1000:- spänn för ett år - beroende på vilka tabletter man har. Dåligt. Riktigt dåligt. För det finns en chans att de då skiter i allt vad skydda sig heter.  Aja, vården lär väl inse att det inte funkar snart.....Lär sticka ut en sväng igen, hörs!

Spring is in the air!

och då menar jag inte att jag är inne i en vårdepression eller the opposite. Är hög på D-vitamin efter en så solig vårdag bara! Kommer sova gott inatt efter denna dag! Får hoppas det är en lika fin dag imorgon då man kan vara ute lite mer än vad jag kunnat vara idag.

Imorgon vankas plugg och sedan konsertkväll i Mora, what up!! Så jävla härligt, blir nog ett grymt gäng också! Måste hitta något att ha på mig...Senaste dagarna har varit förjävla bra,
får hoppas det fortsätter rulla på. Speciellt på intagningarna, klarar jag det blir det flytt till sommaren & plugg till hösten. Vill ha ett slut på dessa dipp days. De säger att man ska lita på vad man känner inte på vad man tänker, tänker man för mycket gör man saker man oftast ångrar - för då har man byggt upp ett svar genom att gå igenom alla negativa faktorer med valet.

Jag följer bara magkänslan
när det gäller att försöka mig på musikskolan, för jag vill så gärna! Jag känner ju att det gör mig glad att hålla på med det jag gör och skiter fullständigt i om "många har valt samma", "det oftast inte går vägen" och "inget inom musik är ett riktigt jobb", som vissa försöker tuta i mig. Jag gör vad jag vill och jag kämpar för det jag vill ha.

Nat


Slash in the studio E1-4, ren kärlek.

Dessa videos visar verkligen vem han är, varför han är så bra, varför jag tycker han är världens grymmaste, varför han är bäst, varför hans musik blir så jävla bra. Ren och skär kärlek.
Nat

27 Februari

Lazyday today... Känner mig krasslig och fryser som bara den men jag har ju gjort allt i min makt för att förhindra förkylningen men nu när jag inte har någon spelning på g (?) så antar jag att jag måste släppa efter så att den får komma ut nångång...

Okey, men på onsdag måste jag vara frisk för då blir det fest i Mora. Konsert i Mora. Typ HARDCORE SUPERSTAR i MORA. Hell fuckin' yeah. Någon mer som ska dit?

Självklart är det inte bara HS utan även Melody Club och Billion Dollar Babies! It's going to be awsome.Nat

My castle may be made of sand

Jag är så jävla trött, så jävla trött. Powernaps brukar alltid tendera i att jag aldrig kommer i säng innan 2-3 men den här gången verkar den inte ens ha bitit på mig. Somnade i badkaret, var fan annars? Alltid säger jag bara! Sjukaste är nog när jag stod och sov mot väggen i duschen när jag hade ashög feber... helt väck.

Vi rullar in på v.9 imorgon - sportlov - alltså inget vik men det blir arbete i vilket fall som helst! Massor med gehör och harmonik också. Är sååååååå glad att jag inte ska jobba på varken fjället eller i någon restaurang här i byn den här veckan då den kallas, förutom sportlov, stockholmsveckan. Förjävla jobbig vecka. Ska återigen inte kasta sten i glashus (då jag egentligen är väldigt lojal stockholmare, haha), jag drar verkligen inte alla över samma kam för det skillnad på folk och folk.

Men det är nästan så att vissa vill att man ska flytta liften åt dem för att de själva valt en stuga längre bort. Men bara nästan. Naturligtvis finns det många, många andra som också är så. Det brukar vara lite extra petigt den här veckan generellt sett.

Sen gör det inte det hela bättre att det är vasaloppsvecka, haha!


Tack för all feedback jag fått sen igår, you are awsome!


Grym spelning igår!

TJENARE

Guuuuuuuud vad kul det var igår!
Dåligt med folk när jag började spela men de ramlade in under tiden! Låtarna fungerade super, fått det inspelat genom pa:t och några filmade - man lär sig förjävla mycket genom att lyssna och titta på sig själv ska ni veta. Det är en pina men det hjälper!

Åh, vad jag älskar att stå på scenen! Och vilket band, fantastiska allihopa! Sen att få spela med Johan Eriksson var riktigt roligt. Sista halvtimmen körde vi bara covers - sjukt kul! Roligt att folk vågade ta sig fram till scenen då också... är det inte lite typsikt svenskt att sitta ned när banden spelar? Tråkmånsar... men som sagt i slutet när alla fått i sig lite (för mycket) då kom de fram och hoppade!

Det är så svårt att förklara en spelning ska ni veta. Endorfinerna räcker till en miljon människor, lyckorus så att säga! More than those freakin' words.


ska ragga bilder, själv var jag inte lika smart som Johan och tog kort på publiken, haha!

Har varit social med vännerna hela dagen, sov dessutom ut - eftersom vi hoppade i säng strax efter fem i morse, haha! Längesen jag var uppe så sent... Nu ska jag ta det lite lugnt en stund, sen ta en dusch för att sedan ta igen med nästa goding som annars vistas uppe i norrland!

Nat

superstarkasilver....natalie?

God eftermiddag!

It's a b-e-a-utiful day som Mr Ventura skulle ha sagt! Började repa 9 i morse och var klara vid 13.30 ungefär - superhärligt gäng musiker så det kommer bli kalaskul ikväll! Ingen av dem trodde dock att jag var blott 19 år, haha, dels för att jag vågade mig på såna här spelningar och dels för den väldigt stora, mogna röst. Fina komplimanger för en musiker som moi! Då känner man sig stolt över allt slit och släp.

Ätit snabblunch, duschat, sitter nu med håret i turban och funderar på vad jag ska ha till mina silverbraller...svart eller vitt eller djurmönstrat? Linnea hoppar snart på bussen i Sälen (hoppas jag i alla fall!) och sen blir det lite middag innan det är dags för soundcheck. Innan dess skall dock både naglar och smink vara klart. Hehe..


"Hur kan det komma sig?"
"Aha, jag mötte stålmannen i hissen i morse"
"Jag har lite grön kryptonit i fittan, fick, i fickan..."

Laddad som fan inför ikväll men hinner jag med en liten powernap eller ska jag kompensera med kaffe? Kaffe va?

OBS! Mitt set börjar mellan 22-22.30 så VAR DÄR TIDIGT FOLKET! Ju tidigare ni kommer desto mer får ni ut av kvällen!!


Banka in texten i skallen.

Har suttit och försökt banka in alla texterna i skallen de senaste timmarna. Det är lite svårt. Inte så många låtar egentligen, har hållt på med dem länge, men det blir alltid så att när man kommer till kritan och ska sjunga UTAN texten framför sig så kan man inte texten lika bra som man trodde - nu har jag varit ute i tid med att "börja sluta kolla på texten" (för en gångs skull) men det blir inte fullständigt förrän imorgon när jag får repa med mitt band för kvällen!

Så, jag tror sängen ska få sällis - klockan står på 07.00! CIAO

some lovin'Skulle behöva lite huskurer för förkylning.... hit me!?

Bråkiga ungdomar, dålig hals och ångestladdad saknadMm, var fullt förberedd på skidtur imorse men ingen hade med sig kläder för en sån färd så det fick bli en promenad på det stenhårda spåret - trots gnäll och tjat. Lunchen slutar snart så det är bara att pallra sig tillbaka - men för engelska och det gillar vi ju!

När jag slutat ska jag ta en fika på "stan" med bästis och sedan blir det att kurera sig, har ju soundcheck 09.00 imorgon bitti! Har en liiiiten grej att skriva om sen också! HA DET BÄST

Nat


topp 6 - sånt man avskyr

 1. särskrivningar. Eller sär skrivningar så att ni som ofta använder er utav mellanslag alldeles för ofta kan se skillnaden mellan orden. Jätteful, jättefin, skitsnygg, gymträning, slalomträning, stoppknappen - tro det eller ej men dessa sitter faktiskt ihop! Skriv hellre ihop än isär.
 2. De som tydligen har svängdörrar hemma. Öppnar du en dörr som var stängd av en anledning, stäng den då efter dig, pucko.
 3. Det heter CHILI INTE CHILLI, googla ska vi se vem som har rätt. Har alltid hetat kommer alltid att heta. Kex kan jag gå med på att man kan få säga [:schex] på men LACKRIS (lakrits som vi andra säger det) går fetbort.
 4. Folk som tigger om att få frågor men som sen inte svarar när man kommer till skott och frågar. SHAME ON YOU.
 5. Den där onödiga kommentaren. Tänk innan du öppnar käften, menade du verkligen vad du sa? Nej, du ångrar dig säkert men du säger inget - för då är du ju cool (eller inte).
 6. när man är illa tvungen att käka något man veeeeeet att man inte tycker om och tvingas hålla god min. Damn it's hard och man kanske skrattar för sig själv efteråt - but the moment when you realize you gonna get something you don't like and can't say no..... well, det avskyr man. Magen vänder sig ut och in.
Kan ta mig an "sånt man älskar" imorgon. Detta var de jag kunde komma på sådär på rak arm....

Nat

En samlare?

Man kan vara en samlare med problem och man kan vara en samlare utan problem. Det finns ju de som samlar på allt för att "det kan vara bra att ha nångång" och det är de som blir dessa extremsamlare vi ser på tv och läser om i tidningarna.

Alla hade vi olika samlar-perioder
när vi var små, kommer ni ihåg dem? Suddisar, pokémon, bokmärken, klistermärken, kulor m.m.... u remember (detta är nog främst riktat mot tidiga 90-talister)?

Vissa har fortsatt med sitt samlande, andra saker än de ovannämnda kanske, sånt som de inte samlade på för att de var poppis. Min mamma samlar på julkulor... that's pretty odd. Hon har 130 st och vi har alltid den största granen around. Kan ni gissa vad jag samlar på?

Nagellack. Jag har just nu mellan 61-65 st. "Mellan" just därför att jag räknade de i min nagelhink + 2 nagelväskor och jag har nog x antal lack på vift utanför hinken och en box jag inte orkade ta fram. Jag har alla fäger utom två, grått & silver, och alla har olika nyanser. Ingen är den andra lik, haha.

Lite onödigt vetande sådär! Varför samlar man egentligen? Varför har man behovet? För min del är det valmöjligheten som är lockande, haha. Vad samlar ni på? Lik och potatis?


Otroligt lägligt. Not.

Jahapp, vaknade i morse och kunde knappt snacka. Ont i halsen och gommen - spelning på lördag YEEEAAAAHHHH. Ehe. Försöker kurera mig bäst det går; ingefära, te, honung, soppa, tabletter, chili (så snoret rinner), you name it! Men vet ni? Det funkar faktiskt. Slempropparna i halsen börjar avta, likaså de pendlande tonerna mellan målbrott och vuxen röst. I will make it! Det är bara att mula igen kakhålet idag, får helt enkelt spara sången till imorgon!

Så, nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska dra till Mora med min moster ELLER stanna hemma och ruttna samtidigt som jag försöker bränna bort övrigt slem med varma drycker..... Vad tycker ni? Botar ett nytt plagg en dålig hals?Nat

Motherf*cker youre out of you f*ckin head

Jag är löjligt förtjust i Steel Panther. Dem är inte snygga för fem öre men dem har balls. Allt är så rakt på sak, så elakt, nasty och framför allt - humoristiskt. En sån grej som att skriva en hel låt om analsex och använda termen "super duper pooper" är ju, haha, så jävla nasty. Den syn vissa har om rockstjärnelivet, framför allt om rockstjärnorna själva, och deras texter går liksom hand i hand. Dessutom driver dem ganska så fint med det manliga könet. Supersonic Sexmachine...

De kommer till SRF i sommar, det har ni väl koll på?På tal om rockstjärnor har jag inte en jävla aning om vad jag ska ha på mig på lördag. I'm thinking silver pants but thats about how far I've got... Sen då?

Hade ju velat ha min grymt snygga skinnväst från The new Yorker men den är så svår att matcha. Förslag?
Jag har så mycket kläder men ingenting att ha på mig man vill ju se bra ut på scen Annars pekar folk och skriker: kolla på det där miffot! Okey, inte riktigt. Miffo, vilket fult ord. Jag har bestämt mig för att hata det. Kalla mig hellre retard än miffo, om ni måste benämna mig med något annat än mitt namn, tack.


fungerar inte magen fungerar inget alls

Nej, det är sant som dem säger fungerar inte magen fungerar ingeting alls. Magkatarr återigen, trodde det var lugnt nu men...nja. Så nu blir det strikt på matsidan igen. Inget tomat, ingen mjölk, inget kaffe, inte så mycket fett, regelbundna mål osv... Snäll mat.Har egentligen inte ett skit att snacka om idag, har pluggat och fått besök av Ida, trevligt! Dock är plugget riktigt svårt, uscha!

Nat

Hihi

Härligaste dagen på länge!Började som sagt dagen med ett träningspass hade sedan en sång lektion och sedan mötte jag upp Linnea! Så från 12 till nu har vi varit ute och flängt och pratat och promenerat i det härliga vädret som varit idag. Sjukt vackert. Såna dagar man som sagt är nöjd över att bo i den här delen av landet!

Vi var b.la. hos Täpp Lars
och fick oss den obligatoriska semlan så här på fettisdagen, stannade där i någon timme och snackade om människan och missade nästan besiktingstiden Linnea hade, haha. Vilken panik!

och nu sitter jag här, nästan redo att dejta kudden - vaknade trots allt INNAN klockan i morse. Mycket sällsynt. But hell yeah, it kinda rocks sometimes.Hitting the gym!

Gooooooood morning San Fransisco!

Ska rulla mot gymmet - som jag alltid gör den här tiden varje tisdag. Förutom förra tisdagen, den tiden sullade jag bort... hehe. Sen kommer finaste Linnea hit på semelmys och eventuellt en skridskotur (är bandyplan spolad?!) om inte annan kanske en tur i spåret! Nice weather today!


Almost friday...

Mhm, imorgon är det tisdag vilket innebär att det snart är onsdag och efter onsdag är det torsdag och då är det nästan fredag och så vips är det fredag och då är det rep inför lördag! Woop woop! Setlisten är spikad så jag är nöjd och glad - otrligt nöjd med mina låtval dessutom (inget eget material denna gång, då skulle jag nog bara få halva publiken och gråta och det vill vi inte, haha)! Ska även vara med Johan Eriksson och sjunga, awsome!

Hoppas verkligen det kommer mycket folk, sjukt synd att jag spelar samtidigt som Timbuktu spelar på Harrys så att många kanske väljer det istället (om man ändå var i samma klass som honom) men jag tycker ni kan komma och kika på oss duktiga Malungsmusiker istället!!

Även om alla i publiken gör helheten
så blir jag alltid lika glad när mina närmsta är där, de är alltid där och det gör mig till så mycket mer. Jag har nog bästa supporten (läs:fancluben) som finns! Och några favoriter kommer hem i helgen också! Förut brukade jag alltid säga till Sandra att hon vart sitta lägligt så jag har någon att fästa blicken på, haha. 

Nya avsnittet av Once Upon A Time är ute på "världens bästa bibliotek" så det blir kvällens nöje samt kurera halsen (intressant att jag alltid blir dålig i halsen innan spelningar)!

Spinning wheel spinning true


Gofika!


Fucktards!

Som sagt.... det blir aldrig som man tänkt sig! Jag och min vän skulle iväg och kika till Valvet efter att ha hört att det tydligen skulle blivit sönderslaget i fredags efter att ett gäng party poopers varit där. Vi kom dit och tyvärr så stämde ju det hela. En toalett låg nästan i en hög på golvet (dessutom utdragen från väggen), en dörr var sönderslagen och i en av väggarna var det stora hål + massor av sönderslagna flaskor överallt.

Dessutom hade väl andra som varit där inte blivit riktigt rumsrena och därför stank det även av spya. Spy inomhus fastän det inte var akut? Seriöst? Det finns fan 5 toaletter! Och ni era jävlar som spydde på heltäckningsmattan ni borde fan ha fått slicka mattan ren, tards!!

Så vänner som vi alla är
som var där nu i eftermiddag så hjälptes vi åt att städa skiten - vi fick lov att riva en halv vägg. Vi sopade, moppade, dammsög, skyfflade, plockade, torkade och skruvade i 3h så nu ser det hyffsat ut igen. Men fan ta er barn med skitmoral som trashade stället (inte ni som spydde), det står fan "OMOGEN" i pannan på er allihopa!


Nej, nu har jag varit negativ nog kompenserar detta med bilder från helgen!


ny sträng - äntligen! Dock är ju fingertopparna sönder..


fixade mitt slavarmband som varit i två delar alldeles för länge!


var grymt rastlös igår...


så blev det ju bowling och lite dricka igår kväll!

Nat

Sunday the 19th


Denna bild laddades upp i morse innan deras spelning i Vegas! Nice!

Blev en tur på både bowlinghallen, hotellet och sandbäcks bistro igår. Lite dricka och trevligt umgänge sitter aldrig fel!

Känns inte som att det blir många knop idag,
nån promenad ska jag klämma in (om min näsa tillåter mig andas) annars blir det nog mest läsning, kanske lite bakning och öva... öva öva och öva! Så lite vettigt ska jag allt göra.


Dessa Ideal

Jag kanske inte har det där ultimata dockansiktet prytt med lösögonfransar varenda dag eller gjort fransförlängning, inte den perfekta fläckfria huden, inte en D-kupa (eller mer eller har en superpushup-bra) - inte heller pengar till att få upp dem i den storleken, jag är inte fashionista inte heller övervintrad fjortis (eller playboymaterial) - ska jag då klassas som någon "mindre fin"? Fashinerande hur både bloggvärlden och facebook ger exempel på det. Haha.

Jag vet inte,
jag var väl lite bitter när jag insåg att jag inte fick genen som ALLA andra har i min släkt - genen för stor byst. Mina är visserligen propentioneliga med min kropp och än är det inte riktigt färdigväxt men ändå är de dem jag har mest komplex över. Jag har också många gånger tänkt att jag såååååå gärna skulle vilja möblera om i ansiktet men vem skulle jag vara då? Jag skulle ju antagligen gå efter någon annans utseende, right?Sen hur många gånger har man inte som brunett tänkt
"jag önskar jag var blond", haha, jag vet att jag verkligen inte är ensam om den tanken. Det skulle dock också innebära att jag skulle vara någon annan, jag har mörk hy och mörka ögon - blond skulle aldrig i livet fungera, hahaha. Jag tycker var och varannan person gör något ingrepp nu för tiden, men är det verkligen nödvändigt?

Jag ska inte kasta sten i glashus för skulle jag ha pengar till övers så skulle jag kanske i nuläget överväga en bröstoperation. För att jag är väl påverkad av idealet jag också. Hemskt. Fastän jag vet att duger precis som jag är.


Fast det där med
pengar till övers lär inte inträffa de närmsta åren och innan de åren gått har jag nog antagligen lämnat mina funderingar ändå! Jag gör det bästa av vad jag har, mer kan jag inte. Det finns bra dagar och det finns dåliga dagar. Jag är nog rätt nöjd (inte nöjd, RÄTT nöjd) med att vara jag trots allt - big breasts or not - någon annan vill jag inte vara (jag lär dock få äta upp att jag skrivit detta de dagar jag har en dålig dag...haha).

Black Sabbath ställer in alla spelningar förutom Download

Det har varit så mycket krångel kring detta att jag nästan var helt säker på att de skulle ställa in. It really was too good to be true... Alla konserter och festivalspelningar kommer att ersättas med Ozzy and friends. Äsch, ni får läsa meddelandet själva;

BLACK SABBATH --who late last year confirmed the recording of their first new album in more than 33 years and a worldwide headlining tour--have had to put some plans on hold due to Tony Iommi’s battle with lymphoma.  At this time, BLACK SABBATH will perform only one show of this summer’s previously scheduled European tour.  It will take place Sunday, June 10 at the U.K.’s Download Festival.


So as not to let the promoters and fans down, OZZY OSBOURNE will now perform the majority of the previously scheduled BLACK SABBATH dates (both festival performances and the headlining shows) billed as OZZY & FRIENDS.  These “first ever” OZZY & FRIENDS shows will feature appearances by “special guest” musicians including GEEZER BUTLER (who will join Ozzy for a special BLACK SABBATH set as a show of respect and support to their friend, Tony Iommi) and longtime former OZZY band member Zakk Wylde.  In addition, OZZY will be accompanied by longtime collaborator and friend Slash at select shows, with other “special guests” set to join the tour at various stops along the way (full list of dates, appearances below).


Tony Iommi continues to make excellent progress and is looking forward to getting back out on the road.  Meanwhile, BLACK SABBATH continue to write and record music in the U.K. for their upcoming album.  More information about these dates and BLACK SABBATH’s recording and touring plans is forthcoming.

INFO: ROCKNYTT.NETRIKTIGT JÄVLA TRÅKIGT!
Fysatan. Jag är glad att jag inte var tillräckligt snabb att få tag på en biljett.... Men jag lider med alla som var. Det är nu man kastar ölflaskan i väggen och skriker. piss.

Nat

spinning wheel is spinning true, Drop all your troubles, by the river side
Sitter och käkar en alldeles för tidig lunch but what to do when you're hungry? Haha. Ska snart dra mig iväg och fixa en massa papper och grejer, good! Får se vad dagen för med sig!


Dumkatt!

Varför lägga sig i soffan när man kan lägga sig i tvättkorgen och chilla?


and so it was that laterFin dag! Ledig hela dagen så jag ägnade hela förmiddagen till att spela piano - ja, mer eller mindre i alla fall..! Fikat med världens bästa Emelie som jag inte träffat på år och dag kändes det som! Alltid lika härligt!

Fredag imorgon, allready... Jag kanske är sjuk men just denna vecka hade fått vara längre, no idea why men så känner jag! Har inte ett skvatt inplanerat i helgen - men det kommer! Var så säker! En sväng på Harrys kanske? Missar Timbuktu nästa lördag eftersom jag spelar själv - hoppas han kommer dit igen!

Nat

Two Eight Six

Reklamtime! Haha, nejdå det blir lite reklam för att jag fastat på låten och för att bandet liksom kommer härifrån och är fantastiskt duktiga. Gillar ni metal då BÖR ni absolut lyssna, gör ni inte det - lyssna ändå! Haha.

I alla fall,
detta är deras nya singel "Two Eight Six", videon är producerad av Mats Nilsson och inspelad på Cozmoz i Borlänge, grymt bra! De är också bokade för Rockstad:Falun i sommar så ska ni dit måste ni verkligen kika på dem!


Inspiration
Sångerskan och musikern Natalie

Ja, det blir lätt så att jag faktiskt glömmer bort att visa upp så mycket av den delen av mitt liv här i bloggen, det är så mycket som jag gör varje dag att det liksom tillhör "allt" eller vad man ska säga? I alla fall, så var det grymt länge sen jag spelade på något "större" evenemang men nästa helg så smäller det! Ska bli grymt kul! Jag är nykomlingen så att säga, hehe, allting har en första gång!
Nice!

It's not a matter of you versus of me

Fina Flickor


Foxtrot Uniform

Skitdag. Skitdag, skitdag, skitdag!! Ska dra täcket över huvudet och låtsas om att den här dagen aldrig varit, imorgon är en ny dag - årets mest överskattade dag. Troligen också en skitdag. Man älskar väl varandra alla dagar och därefter beter man sig. Alla har så höga förväntningar om extra fina middagar och blommor och choklad - men är det inte jävligt mycket finare att få det en dag då man inte förväntar sig att få det? Visst, man kan väl göra det fint imorn - men man får inte glömma bort att göra det flera gånger om året inte bara på alla påhittade högtider. Alla hjärtans dag är en dålig ursäkt för folk som påstår sig inte ha tid, för latmasken. Som sagt den som inte har tid är den som uträttar minst. Det är dock en bra ursäkt för att kunna avslöja sig för någon man tycker om.

Nu säger jag inte att jag
inte tycker att det är fint att ha en extra fin kväll när det ändå finns en utsatt dag som hyllning till alla man håller kär - men jag tycker det är överdrivet. Har jag alltid tyckt. För inte älskar man någon extra mycket den dagen? Nej, det gör man inte. Älskar man någon, gör man det jämt. 365 dagar om året. Punkt slut.


Passa dock kanske på att våga ta ett steg och uppskatta någon du kanske inte ger så mycket uppskattning som du egentligen känner att du vill. Det är värt det. Just to see that confused smile on their faces. Dock är även detta sjukt mycket mer värt en helt vanlig dag.


Foo Fighters
Det blev ett par priser till dessa underbara grabbar i natt!!

Ibland älskar jag skräppost

speciellt när man får sånt här:Hahahahahaha! Jaha, det tycker dem att jag behöver...? Tack för tipset? Ser jag så maskulin ut?
Up, up and away!Iväg till mormor en sväng!

If you're a bird, I'm a bird


Ett försök att visa hur "stor" den är på riktigt. Sned är den för att armen är på motsatta sidan kroppen simply.

Det finns nog ingen film som kan få fröken Morravej att gråta så mycket som The Notebook och den gick nyss på Sjuan. Det strömmade ner för kinderna more than ever denna gång. Vilken syn. Nat nerkurad i soffan i en  tämligen obekväm ställning med en stor filt och en kopp te, telen på ena sidan kroppen och pringlesröret på andra, chips hela käften och floder med tårar blandat med mascara ner för kinderna. Haha. Alla tiders!Nej, nu ska denna snoris fortsätta läsa och ta hand om sig, hejs!

Nat

Pour some sugar on me

Jag saknar min kamera. Den har varit borta sen nyår. Min lilla plutt. Jag var inte så pass draget att jag glömde den ute - nej, så korkad är jag faktiskt inte. Utan någon har väl tyckt den var lika fin som jag tycker. Tack för att du tog min glädje ifrån mig liksom......säker på att du inte vill ha kartongen också? Vi kan komma överens om en tid då jag inte är hemma så kan du ju bara smita in och sno den också?

Nej, nu ska jag sluta vara bitter! Sov nästan 12 timmar men jag är fortfarande ett vandrande lik och skulle vilja ta mig ett bad men det får jag ju inte, haha! Självförvållat. Ingen träning heller så jag känner mig aningen rastlös. Kanske ska fortsätta göra ingenting? Var längesen jag gjorde ingenting. "Ingenting" är ganska skönt. Risken med "Ingenting" är dock att man tänker för mycket och det brukar resultera i att man inbillar sig saker. Det...kanske inte är så bra. Jag får helt enkelt se till att inte tänka så mycket så kanske jag kan ta mig till köket utan att ett inbillat monster kommer och tar mig!


precis så ja....

Nat

You make my motor run

Började dagen med jobb, sen blev det hem och öva, öva, öva! Har känt att hälsan inte varit 100% bra idag med drog ändå med min fina vän Erica och hennes mamma hem till Fözz (sittandes brevid en massa nystyckat vildsvin i påse i bilen, malung♥) för att sedan åka på besök hos Lars - som har gjort världens finaste ringar i skinn och ull! Tog inga kort på dem dock men ska köpa mig en sen så då får ni se!

Han lagade även mitt Rock By Swedenarmband - vars band var i fakeläder och gick av trots att jag varit väldigt varsam (dåligt faktiskt). Så nu har jag ett nytt band i äkta skinn(skinn finns det gott om här...)! Sen fick vi lite kvällsmat medan vi pratade om livet för att sedan avsluta kvällen med världens godaste semlor....Saffranssemlor med hemgjord mandelmassa och purfärsk grädde (han har ju egna kor, haha)!! Mmmm! Du är väl bäst Lars!


bild från igår

Hemma hos Irre fick jag se något som nog måste vara hennes mammas bästa fynd ever. En bit av Berlinmuren, köpt ett år efter murens fall - COOLT! Västsidan om jag minns rätt?

MUMS!

Tänkte jag snart skulle gå ner och kika på mina vänner som spelar på en av pubarna här nere men det blir en lugn kväll med läsning efter det! Har inte tagit en lugn kväll/helg på typ 4-5 veckor?

Nat

Friday

Romantic

Mormor har hur mycket porslin och tallrikar som helst och dessa är alldeles speciella då de är gjorda i glas. Nu när vi var på lunch i söndags så fick vi med oss dem hem, himla fina och romantiska!

Nat

Oh sunny day

Solig vinterdag i Malung idag! Har suttit och klurat på hur jag ska förklara kursen "Musik" på 4 min. Är det ens möjligt utan att glömma någon viktig faktor? Dessutom framför ett 50-tal elever.. Jag tror nog jag fixar det! Jag har alltid varit ledartypen, om än en osäker sådan, jag gillar att stå och prata framför folk nu för tiden - något jag avskydde förut.Ska strax ge mig iväg till jobbet/skolan och öva, öva öva! Det börjar närma sig för prov snart! Ha en fin dag folks!

Nat

TattooLite kladd runt om men tog den innan jag duschade!
Det är så svårt att ta bild på ryggen när man gör det själv för den följer ju liksom med hur mycket man än vill att den är stilla, haha! Bättre bild får ni när den är läkt och fin, för det är bara svullet och rött ut just nu..

Eftersom jag menar att allting har en mening har även min tatuering det. Varför "Hysteria"? Skulle kunna skriva en hel bok om det. Men Def Leppard är mitt absoluta favoritband, de har varit med mig sen jag var liten och kommer alltid finnas med mig vart än jag går. Av alla deras plattor är Hysteria min favorit just därför att så många av låtarna speglar verkligen vem jag är och förklarar mina känslor på liksom "mitt sätt" fastän ändå inte sätt jag skulle komma på att uttrycka mig med själv och jag kan relatera till så många låtar. Det finns låtar för alla humör, alla får mig att må bättre. Mår jag bra, mår jag bättre osv.

Jag har gått igenom mycket i mitt blott 19-åriga liv som ingen någonsin ska behöva gå igenom och det som har tagit mig igenom allt är b.la. Def Leppard. Jag är så tacksam för att min mamma fick mig att börja lyssna på dem. Och nästan all övrig rock jag lyssnar på. Musiken är mitt allt. Den gör mig sällan besviken och lämnar mig aldrig.

Så där har ni en light version av vad den här tattoo'n betyder!


First and definitely not the last!

Okey, so this thing I've been so exited about...

Idag har jag gjort något som jag har velat göra så himla länge - tatuerat mig. Finally. Jag har varit på G förut men faktiskt, mesigt nog, ångrat mig i sista stund, haha.

Eftersom den bara är 3 timmar gammal och fortfarande inplastad så får ni se den när det läkt någolunda (om jag kan hålla mig från att visa, haha). Jag är sjukt nöjd just nu. Både över tatueringen och mig själv.Nat

Den senaste timmen har jag ändrat humör från...


Lugn och väldans glad till...

nervös och skeptisk (jag vet Mami, JÖLLER) till...

aspepp till..

Lugn, förväntansfull och glad igen! Haha.

It's such a magical mysteria. Hysteria.

/Nat

SmoothSommar. Sena, heta kvällar. Gitarrer. Folk. Ge mig.

Nat

Some things you might want to know.

Slash nya platta är klar. Den blev klar i förrgår. Gissa om det sitter en förväntansfull tjej här eller? Har redan lyssnat på några av tracken de streamat och det låter så grymt!

Mötley Crüe
kom ut i media idag att de troligen kommer att släppa en ny platta nästa år - vilket tar bort oron från Vince Neils uttalande om avhopp (i alla fall lite)!

Såg jag inte fel så jobbar även Megadeth med ny platta också!

Metallica släppte igår en biografi i 2 volymer!


och där! tog det slut på saker ni kanske ville veta. Haha, eller?

Tar en kopp te
och njuter av lite musik i väntan på att klockan ska gå. Kl. 19 står maten på bordet hemma hos Sandra. Tjejkväll ikväll!

Nat

Trög startmotor

JAG har en trög startmotor. Jag skulle iofs kunna hoppa gymmet och ligga kvar i sängen så, sådär jättetrög kanske den inte är trots allt.... men det lät bra.

Slängt i mig en rejäl frulle,
hinkar i mig vätska och ska strax klä på mig och packa bagen! Full rulle hela dagen som sagt, ojoj så hurtigt! Hur orkar jag? Det frågar jag mig själv också. Endorfinerna keeps me alive and rolling - och då menar jag inte att jag är träningsnarkoman för det är jag långt ifrån! Jag gillar bara den där extra pushen av "kroppens eget heroin" som endorfinet nämligen kallas, haha, för det gjorde ju situationen bättre....Nat


För stunden är jag otroligt nöjdtvå bilder från igår!

Skön dag, känns som jag har kommit på spåret igen och det känns skönt. Jag jobbar, pluggar, övar, övar lite till(är väldigt nervös/stressad över sökningarna), umgås med mina vänner ofta, tar tid för mig själv (något jag varit sämst på förut), är ute och gör saker. Jag har växt otroligt mycket senaste tiden. Allting går visst i omgångar, jag också tydligen.

Kom nyss in från en promenad där jag fick telefonsällskap sista delen, hade dock förväntat mig att det nya avsnittet (nr 12) av OUAT skulle ha kommit till "det bästa biblioteket som finns" men icke... så det blir inget sånt ikväll. Jag får nöja mig med boken!Imorgon väntar ett morgonpass
i gymmet, plugg/öva någon timme, sånglektion, besök av en god vän och tjejmiddag! Fullsmockat, precis som jag gillar det. Och sen onsdag, jag blir pepp bara jag tänker på det! GOOOOOSH. Hemliga planer är det bästa som finns!!

Nat

May there be peace on earth

Häller i mig te i hopp om att se kanske lite piggare ut. If it works? Det är upp till bevis! Ingen speciellt lång kväll igår vilken var skönt. Åkte vid halv fem, stack till Experium (Lindvallen for those who don't know), käkade gott, grabbarna tog några drinkar och sen stack vi till Högis för att se nya Mission Impossible!

Grabbarna tyckte sådär,
jag tyckte Cruise var äcklig men filmen i sig var helt okey (för att jag inte varit så insatt i de andra)! Riktigt dålig vinterväg påväg hem var det också eftersom det blåste som fa-an där uppe... Men vi kom hem hela och utan men vid 00:45.


dålig bild på Guden, men den duger!

Nu ska jag pallra mig iväg till jobbet, sen blir en aning plugg och massa öva. Have a nice day hörrni!

Nat

Sälen nästa!

Det blev någon fail med mobilinlägget...den första bilden kom med trots att jag tagit bort den innan så... fokusera på den fina Paellan!

Borde egentligen slänga på mig andra kläder
för snart kommer min vän med sin bil som jag ska manövrera ikväll! En av mina barndomskompisar ska nämligen åka iväg så det här blir sista kvällen vi träffas på väldigt länge, tråkigt, men det blir roligt för honom! Så ikväll drar vi upp till Sälen, käkar gott och ser på nya M.I filmen!

Fasen vilken perfekt dag! Glad tjej här!

Paella hos mormor!

Mums!!


Sleep tight..


..n' don't let the bedbugs bite you!

Borde verkligen lägga mig har fått på tok för lite sömn senaste tiden - men det har varit så värt det!

we are the peopleVictor var på hugget!

Andreas också!

Jo, de alla var faktiskt glada och igång!lite smålustig bild..

me n' my partner in crime

och med fina Malin!


En jävligt trevlig kväll!

Friends laugh together, la la la la

Åh vilken rolig kväll det var igår! Hemmafest hos nyblivna 20-åringen Ida (en klassiker för dem i vår ålder här i Mlg, haha!) med nära vänner, vänner man inte sett på länge, vänner som inte är vana umgängeskretsen som var och personer man fortfarande håller på att bekantas med - typ så som en hemma fest ska se ut. Sen vore väl en hemmafest inte sig lik utan folk som inte känner någon eller som bara kommer dit för att retas - men det var lätt en match för oss!

Ställde kameran
på bordet (oh no) i närheten av folk som jag litar på så nu har jag massor med roliga kort som jag inte tagit själv! Kan lägga ut lite när jag fixat dem, haha. Riktigt rolig kväll!

-30 idag när jag vaknade, brrrrrrrrrr! Har allt jag behöver dock så jag slipper dra ut i den hiskeliga kylan. Usch. Är det inte typiskt att just när det är -30 så strålar solen som bara den? Jag kör på den här förklaringen om någon försöker dra ut mig:Nat

She's gonna take you for a ride and then she'll bury your ass underneath a mountain of debt

Några timmars jobb gjort, lite mammajobb gjort (haha), ett par 30 min på bandet gjort och nu så ska jag skutta in i duschen för att jag ska vara fräsch inför ikväll - hur det nu blir!

Hur fasen gick veckan så snabbt?
känns som den bara flög förbi? Hoppas på mer jobb nästa vecka, vill bara jobba, jobba, jobba! Självklart vill jag hinna med att plugga inför proven också men det gör jag, jag tar mig tid varenda dag - jag är ju trots allt wonderwoman. Dock med minuset att jag är dödlig. Det suger. Odödlig hade funkat det också.


Hittade den här bilden
på WeHeartIt.com, hilarious. Det är här precis vad man känner när folk kommer fram och påstår saker man inte ens visste om sig själv. Hey, welcome to town what you don't know about yourself everybody else do, haha! Tur jag inte varit med om det på ett tag!


Nat

Hur man lagar en enkel persisk maträtt

Jag vet, helt ärligt, inte vad maten heter. Bara att den alltid har funnits på matschemat hemma hos oss since ever. Sen eftersom det alltid har varit min pappa och min farmor som lagat detta så existerar inga mått - de behövs inte heller. Man ska ta mycket av allt helt enkelt. Gå efter magen och antalet individer som ska käka, måtta med ögat. Men jag kan försöka måtta lite...

You need (4 pers):

3 koppar Ris (allra helst Basmati)
3 st lagom stora gula lökar
200 g Räkor (skalade då alltså, brukar vara påsar om 400g så halva påsen)
1,5 dl Russin
1,5 dl valnötter

Salt
Vitpeppar
Kanel
Socker
Matolja


 • Börja med att lägga räkorna i ljummet vatten och slå på ris, skär sedan löken i skivor och om valnötterna är hela - krossa dem i påsen/i en mortel.
 • När riset börjar bli klart alt. står och håller värmen (om ni använder riskokare) så börjar ni med att steka löken i en varm stekpanna med upphettad olja (den får inte vara så varm att den börjar sprätta!!).
 • När löken sen börjar mjukna så slänger ni i räkorna och de krossade valnötterna! Häll även i lite extra olja för annars är det risk att räkor och valnötter bränns fast då lök har en tendens att absorbera vätska snabbt!
 • När räkorna sedan början bli lite gyllenbruna så är det dags att slänga i russinen och efter smak krydda med salt, peppar, kanel och sen en knivsudd socker!
 • När ni sedan tycker att ni fått en bra balans mellan de olika kryddorna och russinen är varma är maten färdig att serveras! Snabbt, gott och annorlunda från den svenska husmanskosten!
Nat

But if you never try you'll never know, Just what you're worth

Hallå i stugan!

Upptäckte,
inte till någon större förvåning, att katten käkat mina timrapporter imorse när jag skulle dra iväg och lämna dem, så jag fick göra "katten käkade min timrapport" framför min arbetsgivare idag - inte för att det var så svårt att fixa till allt igen men det var rätt pinsamt. Ni vet "hunden åt min läxa", haha. Fyfan.

Det har varit underbart fint väder idag, sådär så att man vet precis varför man älskar att bo i Sverige fastän det är snö och kallt. För jag älskar faktiskt att bo i Sverige fastän jag gärna hade velat testa bo i något annat land också, of course!

Nu är det flera som kommenterat att de vill veta vad jag menar med oturen och sådär och jag vet att ibland så blir jag sådär otroligt djup när jag skriver att alla inte riktigt förstår - ni får ha överseende med det, haha. Jag är en drömmare och ibland tror jag att alla förstår vad jag syftar på!

Jag bara är en sån person som kan säga
: "Haha, BARA för att jag ska DIT så kommer jag SÄKERT träffa på någon jag inte vill träffa på" och så händer det. Eller så kan jag säga: "Det skulle inte förvåna mig om jag ramlar innan jag ens kommit på skidorna" och så ramlar jag innan jag ens fått på mig skidorna. Eller så träffar jag på någon som folk sagt jag ska akta mig för - lagen om alltings normala djävlighet! Jag är också en sån person som är alldeles för snäll för mitt eget bästa, jag gillar att se det goda i folk och trots att jag mången gång blivit sviken så ändrar jag inte min uppfattning. För det finns en människa i alla. NOG OM DETTA!nu ska jag strax börja fixa käk!
Persisk mat, mmmmmmmm! Love it!


"Jag älskar känslan!"

En tur i spåret blev det allt! Jag och fina Linnea, som för övrigt tog sitt premiärpass för säsongen, blev ute i drygt en timme och lite anfådda blev vi allt båda två! Många klagar på att längd är tråkigt, jag säger tvärtom. Man har aldrig roligare än man gör sig. Hur perfekt är det inte att ta på plankorna och bara glida ut och fundera på livet eller ta en social tur ut i skogen så som jag och Fröken Lind gjorde? Så härligt!

Väl hemma väntade
i alla fall morsan med en kopp varm choklad med vispgrädde till oss båda - ibland har man det bra!


Jag kan bara jag vill

Ja, fan. Hade gentligen en riktig skitdag igår, alla har såna. Jävla skitdagar! Haft många skitdagar senaste kvartalet men igår, igår kom den där droppen som fick bägaren att rinna över. Fick en kommenar igår där en av er skrev att "ibland så får man inse att man växer ifrån varandra" och ja, du har helt rätt. Ibland behövs bara den där droppen för att man ska förstå!

Men idag har jag inte haft någon skitdag, jag har haft en riktigt bra dag - och än är den inte över! Vaknade med förfärlig huvudvärk så det var lika bra att stanna i sängen och när jag tyckte det var dags att ta mig ur lopplådan så tog mig en brunch all by myself. Sen vankades det teorilektion med grabbsen (jag kommer aldrig att komma in!!!!), gitarrstämning och pappersinlämning! Nu är det snart käk sen ska jag möta upp en fin vän och ta en tur i spåret såhär på kvällen - underbart! 

Några fina bilder från dagen:

Den sista är min homework...ska göra en funktionsanalys och såklart så är den av det svåra slaget. Vad annars?

Go träningsvärk i rumpan har jag också och den lär bli värre imorgon! Och ljumskarna imorgon...det vill jag inte ens tala om, haha! Ni ska få en länk till ett grymt bra träningstips jag själv tänkt skriva om men som min vän Jen hann före med, HÄR hittar ni det! Om ni har läst det så ska ni även tänka på att inte ta för många muskelgrupper när ni tränar, ta max två egentligen. Mage/Rygg kan räknas som en beroende på hur resten ser ut.

Nat

Download festival - oh my god.Do I even need explain?!
Just observe the snake from the Black Album in the back. Jag är helt till mig, precis som jag var förra året, men det här slår förra året med hästlängder! Jag hade tänkt SRF men det får nog bli nödlösningen om det inte klaffar med detta... Förlåt alla fina 92/93:or som tar studenten men det här... det här kommer inte tillbaka! Studentdagen är faktiskt jävligt hektiskt ändå, själva veckan är bättre än den dagen, men man är lyckligast i världen den dagen....jag kan vara lyckligast i världen med er fast jag är i England, promise!!!

Nat

RSS 2.0