2 rum och kokvrå

OM ni skulle ha missat det så har jag fanemig faktiskt äntligen fått mig en lägenhet! Hell yeah! Det blev via ÖBO tillslut, ganska skönt ändå för då har jag hyresfritt alla somrar och slipper lägga pengarna på det. Kontraktet är skrivet men jag jobbar så sjukt mycket att jag faktiskt inte har tid att åka ner och hämta nycklar och checka in mitt nya, fina, alldeles egna HEM. Inte tillfälliga hem, utan hem. Dem har faktiskt varit väldigt förstående angående det att de skickade bilder på lägenheten så att jag skulle få lite hur det såg ut! Ska försöka åka första veckan i augusti och kika och hämta nycklar och eventuellt också flytta mina grejer, hehe. Är så jäkla pepp, vill bara flytta in på en gång! Men innan dess måste jag tjäna kosing så att, framförallt, en ny säng kan inhandlas!

Fick lite extra jobb denna vecka och nästa, men på onsdag bär det äntligen av. Har väntat så många år och nu ska jag få se dem. Def Leppard. COOLT. Ska spendera halva dagen i själva Uppsala först med en efterlängtad Emma och barnen. Sen på torsdag morgon så bär det vidare till nästa destination, Malmö, och en annan mycket efterlängtad person!Not bad, huh?!
 

All about the money

Och hon jobbar och jobbar och jobbar! Men det kommer vara så jäkla skönt sen när pengarna rullar in i juli, augusti och september! Nu är jag i alla fall ledig ons, tors, fre och sedan jobbar jag under midsommarhelgen, sen är det bara nästa vecka kvar innan Uppsala och Def Leppard för att sedan åka till Malmö för en mysig långhelg!

Men innan min lediga vecka ska det som sagt jobbas, förhoppningsvis blir det en paddeltur imorgon med bästis som är hemma från Härnösand denna vecka!

Observera min sjukt snygga hyllning till Village People nedanför. Village people in Dalarna bär dräkt, mer on spot blir det inte! Synd med mobilbilder bara! Och ja, jag försökte hålla mig för skratt...

 

Och så var man i Malung över sommaren..

Japp, då är jag återigen stationerad i Malung för sommaren. Lägenhetsfrågan inför hösten? Jodå, jag har hoppet uppe och det löser sig självklart! Nu har jag liksom halva inne hos alla bolag, hehe. Sommarjobb? Check!  Men Malungs kommun är nog helt klart en av de sämre kommunerna i landet på kommunikation. Det är ju kris efter personal just nu så de har inte råd att vara så dåliga på att svara i telefon egentligen, haha. Balfotograf och balvakt torsdags, många fina och stiliga studenter! I fredags blev det en liten runda på Malungs marknad (från örebros marknad till malungs...) och Johanna, jag köpte en sån skylt!!

Krångel med sommarjobbet men det löste sig och nu ska det fan slitas och tjänas en massa kosing! Som det ser ut nu så hinns nog ingen efterlängtad solsemester med just nu - semester, vad fan är det? En liten tur till Mamlö kanske blir av i alla fall och vafan... man kanske kan spara pengarna till en resa i vinter istället!

NU ska jag hänga tvätt för att sedan cykla upp till Malung, tvätta min malungsdräktsskjorta så att den är ren och fin till morgondagens festligeheter - Ericas student! I förrgår var det 2 år sedan min egen student... helt sjukt.

 RSS 2.0