locked together in hatred

Grymt jävla awsome spelning igår. Totalt slut var jag och vi slutade fan inte ens ett utan halv elva - vilket var tur för rösten pallade inte mer!

Sen var det bara hem och chilla en sväng sen iväg igen. Rätt trevlig kväll dock med komplikationer som alltid.. (skägg!)
Har en skitdag idag, blandade dumma känslor - ledsen, arg, irriterad och besviken. Fan, varför?

Vaknar upp en sönda dag
Huvet värker mår inte bra
Hög hatt å låga skor
han sitter där å glor
Å han klappar mig på huvet å ler


/Nat

War machine

      
      

OH FUCKIN YEAH! Taggar spelning som fan! Drar om typ 20. Det känns bra, riktigt jäkla pepp är jag! Det är ju fan första spelningen på aslänge... Riktigt gött ska det bli!

Får se hur jag gör efter om jag drar på någon random efterfest med min fina Sandra eller om jag drar hem och lägger mig hos min goding. Det beror alldeles på hur slut jag är. Vi börjar spela vid åtta-nio och spelar till ett sen ska vi plocka ihop och grejja så man kommer nog inte därifrån förrän typ halv två, två. Time will tell.


there's something wrong with the world today

Alltså, jag hatar att vara mittengubbe. Fan. Är man mittengubbe vet man inte vad man ska säga men lik förbannat blir ju jag den som alla pratar med - för jag förstår ju båda sidor eller rättare sagt, jag är med båda sidor på nått sätt. Som tur var så förstår mina vänner mig så väl att de insåg att jag inte kunde vara medlare så jag slapp sitsen till slut.

Jag tackar alla godingar hos Henke - inte minst Karl som vi hade suprise party för - för en trevlig stund! Jag tackar också alla mina fina gofisar Ida (födelsedagsbarnet), Evelina, Yrsa, Gustav, Maria och Martin för absolut trevlig kväll trots missödet och mandy för en trevlig liten sväng på Tom's!

Ska strax ta och skutta in i duchen och sen pallra mig till Gustav för att hämta lite grejer. Taggar som fan för ikväll och hoppas det blir en jävlar till spelning! WOOOP


/Nat


She's just so damn hot



Man kan inte neka till att K von D är snygg! Och så jävla grym sen! Fan, jag hade gärna gått i hennes skor alltså.

Kom till skolan i morse så fanns det typ inget att göra så det var bara att vända och åka hem igen. Ganska skönt med lång helg men jag hade gärna velat vara beredd på den! Haha.

Helloweens nya platta har recenserats såhär lagomt till just Helloween! Tre plus får den av Aftonbladet och jag vet inte riktigt vad jag tycker än. Är ju inte nån Helloween-expert, jag lyssnar bara på dem nångång ibland och då helst allt gammalt. Jag håller nog faktiskt med Aftonbladet om att
"the sage, the fool, the sinner" är bästa tracket - ja, än så länge iaf! Har inte hunnit lyssna igenom hela plattan mer än en gång, men visst har jag lyssnat på tracken jag fastnat för fler ggr. Återkommer om detta!

           

Nu ska jag ta och göra något vettigt! HÖRS

/Nat


November rain startin' monday



Fan vad jag ser fram emot den här helgen! Imorn ska jag först kika på när Evelina sjunger sen vid sju börjar kalaset. Ska dock bara ta mig nån på gött för jag har ingen större lust till annat. Fast å andra sidan blir det ju aldrig som man tänkt sig!

Alter Bridge spelar på onsdag och jag är faktiskt lite ledsen att jag inte kan se dem... Jag är också ledsen för att jag missade Santana TROTS att han bara fick ett plus från Aftonbladet. Aja. Life is life, nanananana.

/Nat


Are you gonna go my way

  
KOM HEM FÖRFAN!

Ja, Sandra har varit borta länge nog nu! Har inte träffat henne på en hel jävla månad. Fattar ni? En hel jävla månad! På lördag darling, då ses vi förhoppningsvis igen!

Ledig dag idag. Hur gött?! Kan inte minnas sist jag hade en ledig dag under en skolvecka...
Bon Jovi kommer till Norge i sommar (varför fan hoppar de över Sverige hela tiden? Har det hänt något pinsamt här eller?) och jag är bra sugen att skaffa mig en biljett!

Dock funderar jag på om det kanske är mer värt att åka på Hard Rock Calling i London. Om jag nu kommer in på skolan jag söker till så börjar jag ju inte skolan förrän 4 oktober MEN, hur awsome hade det inte varit att se på Bon Jovi m.fl. i Hyde Park?

Tåls att tänka på!

/Nat

pressure pushin' down on me

Img_0310_114209099_large

Tumblr_lay6ebibda1qcoe5ho1_500_large

Tumblr_laymo7xoai1qd9lrdo1_500_large

Tumblr_l7yeo6thus1qb852oo1_500_large

Tumblr_lajq4xfd2f1qe0hneo1_500_large

/Nat

I've got you babe

Räkningarna är borta så nu kan jag lägga det som är över på vad jag helst vill. Okey, jag måste spara en del till Londonbesöket också men men.

Genrepet gick sådär, sådär lutande mot det dåliga hållet. Ljudet sög, antingen hörde jag mig själv ashögt i monitorn så att det verkligen skrek i öronen eller så hörde jag ingenting annat än de andra. Det mullrade i PA:t och Bengt vart arg - vilket var helt förståeligt för ljudet sög verkligen. Man kände riktigt hur man surande till när vi vart avbryta varannan minut för att något inte stämde. Men som alltid så löste det sig dock är jag så jävla slut i huvudet och har en mysig huvudvärk så jag tänker fan lägga mig under täcket!

Oftast brukar det vara så att om det går skit på genrepet så blir spelningen asbra. Vi får väl se.

/Nat

Wants

Okey, vi får ju pengar på fredag - dock har jag lite fler räkningar att ta hand om tills dess men jag har ju några saker sådär som jag gärna vill ha just nu. Har tyvärr inte råd att köpa allt men nått av det ska det väl bli! Får jag hoppas iaf.



T-shirtsen är från CDON.COM Merchendise, olika priser mellan 129-199:- tror jag.

Kuvertväska
, Åhlens, 99:-

Tubhalsduk
, Gina Tricot, 99:-

Mössa
, H&M, 49:-

Svart tröja, H&M, 99:-

Leggins med skinnimitation, H&M, 199:-

5-pack örhängen, Gina Tricot, 79:-

Svarta tygskor, H&M, 199:-

Denimblå jeans, H&M, 99:-

/Nat


Fulunge

Okey, efter typ jaa, ett par timmar (?) så har jag bestämt outfit för lördagen. Varför jag gör det idag är för att jag inte kommer att ha tid till under de dagar som kommer. Och eftersom Bengt sa att vi lika gärna kunde ha på oss våra rockgymnasiet-tröjor så följde jag råden MEN, jag klippte sönder tishan till ett linne först. Resultatet har ni nedan.





Vad säger ni? Kände att klänning var för kallt och jag hade ingen större lust till det heller.

/Nat



säg vem det var fucking var..


 
jag bara undrar - vem vare som kasta?

Ska göra såna vuxengrejer som att betala räkningar nu. Uuuusch. Inte kul. Komiskt dock eftersom jag aldrig betalat en räkninging i hela mitt liv typ.

Ska strax ta och börja testa lite outfits inför lördagen. Genrep och rigg är imorn men så är det ju så att vi bara har repet imorn på oss innan lördag. Sjukt. Men det ska bli kul!

Och förresten.. hur jävla underbart är det inte att Ozzy återvänder till Svea rike redan i sommar va?!
Förjävla underbart tycker jag!
Har dock inte bestämt om jag ska på SRF än, jag vill ha fler band först!

Jaja, återkommer om någon timme ska ni få hjälpa OM ni nu vågar kommentera.

/Nat

Hope you will enjoy the show



Mmm, Beatles! Underbara. Har varit fast på låten hela dagen n' I can't get enough!

Hinner inte blogga särskilt mycket just nu men imorn så ska nog ni läsare få hjälpa med ett klädval. Det är nämligen så att vi har en megastor spelning på lördag och jag vet inte riktigt vad jag ska bära. Men mer om det imöro!

Idag blire middag med mommy dearest och sen ska jag spendera kvällen med en fin person. Besök gärna min klass blogg om ni vill se hur det står till med vårt projektarbete http://rockgymnasietmalung.blogg.se!


Make love not war

/Nat

if i could do anything


Bara några veckor till!!

Lugn kväll med huvudvärk och Indiana Jones, supertramp, dire straits och pink floyd. Ine så jäkla mycket skivsläpp nu utan mer konserter och kommande turnéer så jag lugnar mig med att skriva något.

There's a log on the fire
and it burns like me for you


/Nat

Since I was a child



Supertramp är jävligt underskattade! De är så förjävla bra, faktiskt så är de genialiska. TROTS att rock är det bästa jag vet så finns det mycket annat jag tycker är riktigt bra. Som typ Supertramp. De är ju genialiska!

Skola imorn igen - snälla säg att det är jul snart för fan! Engelska, håååååååååååål, nutida (skämt) konst och swedish. Lame. Sovmorgon iaf...

/Nat


Julmust och juno

Jag orkar nog inte en utekväll till. Jag gick fan och la mig fyra i morse och sov bara till tio så om en stund blir det Juno (u just gotta love it!), julmust och en mycket fin person! Rätt underbart faktiskt.

/Nat

sant, så sant

Tumblr_lap7wbnomv1qbpwzeo1_500_large

You give me something

Jag är så förjävla glad! Just nu är allt bara så bra, men oftast när det är så, så kommer det ändras ganska snabbt. Men jag lever i nuet och bryr mig endast om det som är precis just nu.

Varvade party och mys igår och det resulterade i att inte gå till sängs förrän vid fyra, men vafan det var ju fredag kväll! Trots tvisten mellan vissa malungsgrabbar som absolut borde lägga ner sin tuffa attityd för de kommer verkligen ingenstans med den (det är feg att slå!) och de totalt harmlösa alparna som inte gjort något så slutade kvällen lugnt. Eller ja, en av mina favvovakter kom väl på besök precis när vi drog, haha.

Lunchat med Mandy idag och ikväll blire kanske taket! i så fall skulle det bli lite utekväll med alla mina föredetta lagkamrater!
Ciao, hörs senare!

/Nat

dear john

                
John Bon Jovi

jag har blivit utskjutsad ur huset, haha. Senast halv åtta ska jag vara härifrån, punkt slut. Why?
Syrran fyllde 16 bast i onsdag och hon ska ha fezt. Men det gör mig inget cause i have plenty of places to be at tonight!

Mys med Kissie blir det iaf! Länge sen vi kunde ta en helkväll för oss själva, det är ju en aning svårt när hon bor i gbg och jag bor här - trots att hon kommer hem nästan varenda helg.

Sitter nu och lyssnar på lite Scorpions (länge sen nu!), dricker lite te och funderar på om jag inte skulle ta och hoppa in duschen innan någon annan gör det och snor varmvattnet från mig. Haha. 

laters

/Nat



Svenska Hjältar!

Några av mina fina vänner har blivit nominerade till svenska hjältar! tror jag har skrivit ett inlägg eller två om dem förut. De räddade en syskon skara från att drunkna i en liten lokal sjö här. Ni kan läsa hela artikeln på aftonbladetshemsida!

Riktigt slapp dag i skolan. De hade arrangerat Fn-dag eftersom den riktiga fn-dagen är på söndag så det var bara en massa aktiviteter. Ettorna gjorde sin debut som estet10 också. Riktigt imponerad vart jag!

34isfug_large
/Nat

Hole hearted


Life's ambition occupies my time. Priorities confuse the mind. Happiness one step behind
This inner peace I've yet to find.

Jag har gjort alla mina läxor, jag har fixat all min tvätt och jag har städat mitt rum. Fuck yeah, i'm bored. Det är kallt ute, rena vintern - fast utan snö än så länge - och jag har överskotts energi, jag vill bara göra något! Jag är till och med villig att dammsuga och tvätta golvet, WHAT'S WRONG WITH ME?!

Jag har gjot allt sånt jag i vanliga fall vägrar att göra, såna saker som mamma tjatar på mig att jag ska göra. Aja, det är väl bra att det blir rent? eller va?

/Nat

Man kan inte annat än bli glad när man hör...

Some things in life are bad
They can really make you mad
Other things just make you swear and curse.
When you're chewing on life's gristle
Don't grumble, give a whistle
And this'll help things turn out for the best...

And...always look on the bright side of life...
Always look on the light side of life...

If life seems jolly rotten
There's something you've forgotten
And that's to laugh and smile and dance and sing.
When you're feeling in the dumps
Don't be silly chumps
Just purse your lips and whistle - that's the thing.

And...always look on the bright side of life...
Always look on the light side of life...

For life is quite absurd
And death's the final word
You must always face the curtain with a bow.
Forget about your sin - give the audience a grin
Enjoy it - it's your last chance anyhow.

So always look on the bright side of death
Just before you draw your terminal breath

Life's a piece of shit
When you look at it
Life's a laugh and death's a joke, it's true.
You'll see it's all a show
Keep 'em laughing as you go
Just remember that the last laugh is on you.

(You know, you come from nothing - you're going back to nothing.
What have you lost? Nothing!)


Does this count as annoying?

Haha, världens sötaste unge! Vill se den där filmen hur löjlig den än verkar.



It's such a magical mysteria
When you get that feelin'
Better start believin

/
Nat

On the tv





Dagens skönaste.

Pretty fly



You already waited up for hours
Just to spend a little time alone with me

Love, love me do

People = Shit. Haha, det stämmer rätt bra ibland. People are =, är också sant. Väldigt sant. Alla är värda olika för varandra men ändå är alla lika. Alla tänker olika, alla har olika åsikter - det är det som gör oss unika.

Välbehövlig fika med Amanda för ett sen och nu ska jag hjälpa mamma med lite städ...



/Nat

All the young dudes



Jaha, då var lovet över och skolan börjar igen. Det hade ju faktiskt känts bättre om vi fått nya scheman som vi fått förut men icke. It's back to the same old.

Efter paniken över vad min kropp håller på med så börjar det lösa sig. Eller det vet jag egentligen, men det känns bättre. Problemet har ändrat sig iaf. Jag hoppas verkligen det tar slut snart för fan, jag har inte tid till det! Fuck alltså.

Börjar inte förrän kvart i elva så jag ska försöka tvinga i mig själv frukost och fixa facet. Hörs!

/Nat


Gorgeous

                

Har inte nämnt det på ett tag men min sökning till London är så gott som klar! Nästan alla papper är klara, 27 november är det öppet hus och jag hoppas jag kan göra antagningsprovet den 29:e. Men vi får väl se. Jag håller tummar och tår för att det här ska gå vägen för det här är verkligen vad jag vill. Jag vill vidareutbilda mig som musiker. Ni får väl följa mig i det hela. Så fort jag gör något som rör detta ska jag meddela er!

/Nat

everybody says she's lookin good



Usch, hemsk dag och jag hoppas fan det här blir bättre snart.

Inte får man något privatliv i detta hus längre heller. Folk ränner här som att de skulle bo här ungefär. Inte för att det gör något en dag eller två, kanske tre men 3 veckor är kanske lite överdrivet. Man vill ju inte vara elak heller, men att ha egen tid i sitt eget hus måste man för fan få ha, det vill ju vem som helst.

Är nästan klar med engelskaboken som vi har snack om imorn också. Fint det. Dock föredrar jag hellre att sitta vid pianot eller med gitarren i hand. En veckas lov gick på tok för snabbt, vill bara att tiden ska flyga lite så att det snart är helg. Eller ja, torsdag duger fint. Har ju typ bara en lektion på fredag, haha.


and she says maybe, baby
 
/Nat


Min kropp säger upp sig

Helvetesjävlaskitfittäckelkropp

Min kropp har helt klart gett upp. Tre veckor. I veckor har jag haft samma problem. I tre veckor har jag känt mig osäker. I tre veckor har jag haft konstant ont.

Gör läkarna något åt det? Nä. De tror att det kommer att gå över av sig själv. Det tror jag fan heller det kommer att göra.

Händer det inget på tisdag då vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Återkommer senare idag då jag möjligtvis är på bättre humör.

/Nat


Heath Ledger

              

Sitter och kikar på En riddares historia eftersom det inte finns något annat att göra i denna by. Fyfan för att supa varenda jävla helg. Vilken hobby. Eller vilken livsstil rättare sagt. Nothing for me.

Iaf det är en awsome film. Heath Ledger var awsome. Riddare är awsome. Sista inlägget för idag. See ya tomorrow fuckers.




Brown sugar honey.

/Nat


and then it turnes into dust



Jag är ett Zepplin-fan, inget snack om saken. Och något som jag missade när jag var i Turkiet var faktiskt Robert Plants spelning i Sthlm. Det skrev jag innan att jag skulle missa och jag har inte hunnit läsa recensionerna förrän nu. Det svider i mitt hjärta att läsa att han var så bra. Fyra plus från Aftonbladet.

Jag hoppas fan innerligen att han ska ut på nån mer turne för jag ska bannemig se karln!


Stampa med Leroy

Trevlig kväll igår med massa härliga människor. Förfest-spelet och stampa med Leroy, hahah. Skitkul! Fick dock dra hem tidigt eftersom jag fått den klassiska "sverigeförkylningen". Typiskt att man ska bli sjuk så fort man sätter foten här.

Bör försöka läsa engelskaboken så att jag får det ur vägen men jag orkar bara inte.


E86426eebdcpnbwrs_10463_bd61f50716_large
Tumblr_l79fr0qz0j1qay2hwo1_400_large
Never_leave_me_by_indiechild19_large

/Nat


Hot shoe burnin down the avenue

Så min semester.. Turkiet är fint, ingen tvekan. Marmaris var väldigt fint det också, lite tråkigt när det typ bara var pensionärer där dock.

Kom dit väldigt sent på torsdagen så det var nästan baar äta och sova som gällde. Jag och Cathrin hade ställt in oss på slapp-semester ingen sup-semester vilken var urgött. På fredagen, åkte vi på ett välkomstmöte där de hade info om all the usual things u know, utflykter och sånt. Jag och Cathrin hörde talas om Hamam som är turkisk bastu med massage och grejer - typ spa - och vem hoppar över något sånt när det endast kostar 140 spänn?! Inte vi iaf. Fytusan vad skönt det var! Rekommenderas!

Lördag var en stekdag, slappade på stranden hela dagen och likaså blev det på söndagen. Fast då åkte vi till grannorten, solade och sen gick vi illbaka till Marmaris, asmysigt!

På måndagen hade vi beställt båttur så vi åkte till ett ställe som hette Gökova och sedan bar det ut på havet till en massa mysiga vikar och grejer. Vattnet var fan så klart så att man såg botten trots att det var 20 meter ner. Var på rundtur på en ö som de tror Kleopatra bodde på när hon åkte mellan Rom och Alexandria också och badade i det finaste vattnet!

Tisdag och onsdag sackade vädret så vi höll oss lugna och gick på marknader när vädret tillät. Sen var det dags att åka hem.. Men vi hade det jävligt bra!





















/Nat




Honey I'm home!

Yess, back in the boring village of Malung. Men det är skönt. I Turkiet kan man inte slänga papper i toaletten, det är nog vad jag saknat mest under hela veckan - att få spola papper.

Asfin resa trots problem här och där men de löste sig efter hand. Kommer upp med en bildbomb och mer info lite senare idag!

/Nat

and nothing else matters

Jaha, då bär det av idag då! Ska bli sjukt skönt. Sitter och lyssnar på lite Metallica och chillar.

Jag lovar många finfina bilder nästa vecka! Kan ju försöka slänga in nått inlägg när jag är där men vi vet ju hur det gick förra gången - typ inte alls.

Har många timmars resande framför mig, kanske för många men det gör inget.



butterflies

/Nat

STOOOOOOOOOKED

Väskorna är färdiga, jag är färdig, mitt crew är färdigt - nästan iaf.
Gosh jag vet inte vad jag ska skriva mer än jag är en aning töntig just nu. Sjukt skönt att  slippa skola, slippa älglov hemma, slippa jobbiga personer osv.

Skiver imorn innan jag åker, hejs!

/Nat

FUCK YEAH!!

PÅ TORSDAG BLIRE TURKIET! Hur gött? HUR GÖTT?
Cathrin, Jonas, Engen och jag. Vi förtjänar det som fan. Guuuud, vad härligt det ska bli! Fuckin wonderful. Det pirrar lite i magen sådär. Hihi. Fan vad störd jag är.



Two weeks is going to be a rough time though

/Nat

Barnkalas

Oh yeah, vad gör Cathrin och Natalie när de har tråkigt?
Svar: de pysslar
Vad pysslar de med då?
Svar: jo de ställer sg och gör trolldeg som tar flera timmar innan nån figur är klar.
Var det roligt?
Svar: Rätt så, om inte annat jävligt nostalgiskt!

Astrött och jag lovar att jag kommer somna så fort jag lägger huvudet på kudden. Tur man har sovmorron imorn!
G'night

/Nat

where the streets have no name


Underbar.

Sorry for the none-existing update yesterday. I was kiiind of busy! Bullbak blev det och hjälp fick jag också, höhö. Synd bara att det är så jävla gott att de försvinner snabbt..
Iaf blev det fika med Kissie och Dollan när bullarna var klara och senare på kvällen blev det kaffe och bulle med Gustav.

Idag blire plugg, plugg och åter plugg. Har skjutit upp det för länge nu.. Fuck. Men det är bara en mindre uppsats som skrivas. Sen en del läsning också.



/Nat


oh beth what can i do?


oredigerat.

grymt mysig dag. Och den är fan inte slut än, klockan är ju bara barnet!
Fick mitt fina 3 kg paket från hm idag, blev allvarligt oroad över hur stor jackan var men den sitter fint! Resten sitter som ett smäck.

Nä, nu ska jag snart dra! Imorn blire bullbak och jag lovar bilder! Höjt i höle

/Nat

Detroit Rock City

Jag är en död människa, en mycket död människa - på morgonen alltså. Hur underbart är det inte att ligga och dra sig?!



  • Möte klockan tio
  • Lunch på Thai med några grymma brudar
  • Pluggtid...
  • Träffa Sandra
  • Jag orkar inget ikväll så.. MYSA.

That's my list för the day.

/Nat


RSS 2.0