You could have a change of heart, if you would only change your mind

Jomen tjena fan

Jag är tillbaka - för det här inlägget iaf. Jobbat heldag idag, varit ute och kikat efter klädsel till fredag (Halloweenfest på PAAAAATZIN eller Folkets Park som man säger i resten av Svea Rike...) men det gick inge vidare dock tror jag att jag hittat något nu! Nu ska jag strax ställa mig och fixa käk och sen blir det det missade avsnittet av Pan Am!

Saker händer när man minst anar dem. Det som hände hade jag inte en chans att hindra och jag kan inte låta bli att känna att jag skulle vilja vara kvar. Det får man förstå.

Nat

divided we stand, united we fall









Nat

Sing with me, sing for the year sing for the laughter, sing for the tear

Every time I look in the mirror
All these lines on my face getting clearer
The past is gone
It goes by, like dusk to dawn
Isn't that the way
Everybody's got their dues in life to pay

Yeah, I know nobody knows

where it comes and where it goes
I know it's everybody's sin
You got to lose to know how to win

Half my life

is in books' written pages
Lived and learned from fools and
from sages
You know it's true
All the things come back to you

Sing with me, sing for the year

Sing for the laughter, sing for the tears
Sing with me, if it's just for today
Maybe tomorrow, the good lord will take you away

Yeah, sing with me, sing for the year

sing for the laughter, sing for the tear
sing with me, if it's just for today
Maybe tomorrow, the good Lord will take you away

Dream On Dream On Dream On

Dream until your dreams come true
Dream On Dream On Dream On
Dream until your dream comes through
Dream On Dream On Dream On
Dream On Dream On
Dream On Dream On

Sing with me, sing for the year

sing for the laughter, sing for the tear
sing with me, if it's just for today
Maybe tomorrow, the good Lord will take you away
Sing with me, sing for the year
sing for the laughter, sing for the tear
Sing with me, if it's just for today
Maybe tomorrow, the good Lord will take you away......



Jag har inget att skriva mer än att det kommer att ta ett tag innan jag är tillbaka på banan
för just nu har jag kört av spåret. I get by with a little help from my friends.

Nat

D-A-D till Sverige!



Woooohooooo, nästan så man måste gå faktiskt!
Har magkatarr of doom just nu.. Kan äta hur jävla mycket som helst, hur många gånger som helst men jag blir inte mätt längre än 10-50 minuter. Hatar det. Ska försöka få i mig frukost innan jag ska pallra mig iväg till skolan för lite pappersarbete..

Äckelväder going on outside så är egentligen inte särskilt pepp på att gå ut. Men om man ska se allt från den ljusa sidan så är det löning idag, wiihooo!

Nat

En flicka som är stark


hur bra som helst!

Tog en springtur tidigare, var meningen att jag "bara" skulle på powerwalk men kände att jag hade orken till att löpa och så var luften lätt!

Mör i kroppen och mätt i magen har jag intagit soffläge medan CSI går på tv och en av favoritböckerna ligger på soffbordet. Ingen dålig kväll trots allt!

Nat

I got job to do you better let me in!

Det är två låtar som turas om att spelas just nu och det är "I'm in the band" och "My sharona", kommer aldrig att tröttna. Mmmm!

Bra dag! Har spelat (lärt ut) piano, trummor och övat sång med kören! Ska sätta mig och skriva i timmar och föra närvaro (öh, känns fortfarande som om det är jag som ska bli ifylld för närvaro, haha), det blir....intressant.

Middagen igår blev lyckad (glömde kameran så det blir inga bilder...fy mig), grymt gott blev det enligt mig! Melon och parmaskinka, Kycklingspätt med saffransås och vaniljpannacotta - awsome! Sången i ishallen gick också bra btw, easypeacy!


Foo Fighters

Kvällen tillägnas läsning och lite tv, det blir fint det!

Nat

Hockeyfinal!

Hello dudes,

fin dag idag om än lite blåsigt! Cj kom hem halv nio i morse så jag pallrade mig upp och drog dit och sov med honom en stund(snacka om att jag var trött). Vad gör man inte? Haha!

Var och handlade för en stund sen för ikväll blir det trerätters med min snygging, nice huh? Suttit och komponerat den själv faktiskt! Tänkte försöka mig på saker som jag aldrig gjort förut men eftersom Cj läser min blogg titt som tätt tänker jag inte avslöja menyn innan middagen!

Ska snaaaaaart dra mig till ishallen, det har varit hockeycup så jag ska dit och sjunga nationalsången inför finalen! Även de minsta uppträdanden ger mycket i längden!



Nat

Star Wars Episode VI: Jedins Återkomst

What a day, har inte gjort något speciellt men ändå har dagen gått snabbt.. Eftersom jag glömde bort (läs: hade ingen ork) att ha en såndär fixkväll igår så blev det ikväll istället! Har badat med massor med väldoftande oljor medans jag hade ansiktsmask på och inpackning i håret + lite musik på det - hell yeah! Har iaf tagit bort det gamla nagellacket men ska väl lägga på nytt snart! Tänk att så små utföranden ska vara så svåra att ta sig tid till?

Är reklam på tv:n just nu annars sitter jag och kollar på Star Wars - precis som rubriken säger! You gotta love star wars. Tycker faktiskt det är synd att många i min genereation och neråt inte sett dessa grymma filmer. Effekterna är kanske inte de allra bästa men alltihop tillsammans är så underbart!

I Jedins Återkomst är ju de små Ewoksen med, så himla gulliga! Sen såklart ettriga C-3PO, kuttrande R2-D2 och Chewie's 100 raseriutbrott(dessutom låter han som han är retarded)!


visst är de söta?

Vetskapen om att min snygging kommer att infinna sig i MLG när jag vaknar i morgonbitti gör att jag vill sova (säng säng säng, sova sova sova, säng säng säng) bort tiden tills dess, men man kan ju inte lägga sig alltför tidigt en lördag kväll!

Nat

Då var mitt jobb nästan klart!

Har fixat och trixat med Jen's blogg, hon tyckte det var dags att fräsha upp lite - I agreed! Så detta är resultatet (klicka på bilden för att komma till bloggen!!);



God natt, sov sött, dröm om småkryp du mött!!

Nat

Hey, little sister!

Tårtkalas ikväll eftersom lillasyrran fyllt år och jag vet att jag erkänner massor med grejer hela tiden men denna kan många bli förvånad över - jag tycker inte om tårta. OM inte mamma har gjort den, då går det. Men annars tycker jag inte om tårtor med sockerkaksbotten. Maräng eller saftig chokladbotten - javisst! Men vanliga tårtor med äcklig banankräm och sylt, UUUUSCH!

Drog tillbaka till min arbetsplats (hahaha) och sjöng lite, blev kvar i 2 timmar. Gött! Förutom familjekväll (utan mormor och moster) så blir det en ta-hand-om-dig-själv-kväll med massa läsning, jag har ju...hm.. 39 böcker kvar av serien och den är så jävla spännande (som alltid)! Bättre blir det inte ikväll!



Nat

wooo, woooo!



Jobbade tidigare idag och ska tillbaka till halv två! Satt nyss och pillade på Jen's nya design - inte fullt så mycket chockrosa men rosa är den vännen, så jävla rosa!

Fick klart idag att jag ska ha fler "regelbundna" lektion varje vecka - det är bra för att vara vikarie. Gött! Det är försjälva skönt att jobba med något man tycker om!

Snackade med min fina pojkvän igår och jag hade väntat mig att han skulle komma hem på typ måndag, tisdag? Han kommer hem imorgon! Wiiihooo! Saknaden har inte varit särskilt stor denna gång, tillräckligt så att säga, jag har varit sysselsatt!

Ska sticka snart, laters fancypants!

Nat

Rick Allen



Rick Allen, född 1 november 1963 i Dronfield, England, är en brittisk trumslagare och sedan 1978 medlem i rockbandet Def Leppard.

På nyårsafton 1984 voltade Allen med sin Corvette och miste sin vänsterarm. Läkare lyckades operera dit armen, men man blev tvungna att ta bort den igen på grund av att armen drabbats av en infektion. Infektionen höll på att sprida sig, så Allen hade troligen dött om de inte tagit bort armen igen. Med hjälp av specialbyggda trumset kunde han dock fortsätta spela med Def Leppard. Han spelade då virveltrumman och pukor med foten.

På Def Leppards sjunde skiva Euphoria,var det första gången på 13 år Rick spelade akustiska trummor på någon skiva.

Rick och hans fru Lauren driver även organisationen The Raven Drum Foundation som stödjer och undervisar veteraner och personer i kris. Rick själv driver även One Hand Drum Company som hjälp till The Raven Drum Foundation. Focus hos One Hand Drum Company är att göra reklam för StickRick, en enarmad gubbe som Rick Allen själv ritat och som finns på otaliga olika produkter, oftast med slogan; Life is great! be a Rockstar!

För mig betyder Rick mycket, han gjorde det omöjliga och han har gjort så mycket för så många! Att spela trummor med en arm är beundransvärt, faktiskt. Han gav inte upp som så många andra.

Nat


Laides and gentlemen, vintern är på ingång

Helt fucked up. Vaknade imorse vid sju och tyckte det var underligt vitt ute, ilket inte var konstigt när ett mycket tunt och skört snötäcke låg över det gröna gräset. Drog iväg och jobbade (trots att jag inte kände mig nå vidare) helt säker om att det skulle komma en dust till och jovisst! Alldeles nyss singlade stora snöflingor ner från en väldigt vit himmel för att sedan sluta tvärt efter 5 min.

Ja, jag en sån som tycker om värme och att "inte ha några kläder på sig" som Diana sa idag, haha (jag började typ nyss använda strumpor igen) men snö kan vara vackert eftersom det är så ljust. Hade det inte behövt vara nollgradigt för snö hade livet varit lättare! Jag bor dessutom i en skidkommun med Nordens största skidresort - men jag har aldrig riktigt fastnat för utförsåkning, kanske mest för att alla åker här och jag gillar att gå emot strömmen?

Självklart kan jag åka, även om färdigheterna har sina brister så jag åker ju inte störtlopp ner för backen som alla turister (hemskt roligt att se, mindre roligt att behöva akta sig). Största skälet till att jag inte åker är faktiskt för att jag är rädd. Om mina knän. De hoppar ju så hemskt och att ha knät ur led igen är något jag helst skippar. 



Jag har ju dock fördelen att vara brun året runt. Även när jag är blek är jag ju fortfarande mörkare än andra, haha.

OCH IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR NATASHAS FÖDELSEDAG, HURRA, HURRA, HURRA!! Kan inte riktigt förstå att hon fyller 17? Ännu mindre att hon blir 18 nästa år, gosh.

Nat

The Boss



Hello snöggingar,

Ingen såndär toppendag, jag måste faktiskt erkänna mig att jag mår pretty shitty. Huvudet hänger mellan axlarna och kroppen värker. Snälla kroppen, bli inte förkyld! Det har jag inte råd med!


Mmmm! Observera Cortney Cox(Monica) vid 2.32!! Liiiite kul eftersom det här var innan hon blev känd, haha.

Nat

Alla får ligga, No 016

Du är inte alla andra

Tänk på att det är bra att sticka ut lite.
Ingen vill vara en i mängden. Om du har sammatajta t-shirt med ironiskt Mötley Crüe-tryck som alla dina vänner har så är det ingen skillnad på dig och dem. Och varför ska då någon välja just dig? Undvik uniformer. Även informella sådana, som just den där t-shirten eller den tidigare nämna stureplansslipsen. (Om du inte är polis, militär eller sjuksköterska och har en riktig uniform förstås, vilket alltid är galet hett. Den kan du bära så ofta du vill.)

Visa att du är du. Fundera på vilka utseendemässiga klickéer det finns i den grupp av människor som du tillhör. Har alla på kontoret sjömansblus? Det finns klädkoder i alla grupper, oavsett om det är studenter, banktjänstemän eller konstnärer. Om du vågar - bryt mot det självklara mönstret i den grupp du tillhör. Det vänder garanterat blickar. Advokaten Jens Lapidus klär sig i samma sorts kläder som sina advokatkollegor. Inga höjda ögonbryn där. Men som en författare uppmärksammas han som en välklädd stilikon. I samma kläder. Banktjänstemannen i LRG och konstnärinnan Tiger är alltid mer intressanta än sina kollegor i kostym och kaftan.

För den skull menar jag inte att du ska klä ut dig. Du ska snarare renodla de intressanta delarna av vem du är och sedan bära det som förstärker den bilden. Klä dig i det som hjälper andra att uppfatta dig så som du vill bli sedd. Men det är viktigt att oavsett vilka kläder du väljer så måste de stämma överens med din personlighet. Om du har på dig en uppseendeväckande klänning eller jacka så måste du också bära den som om det var den mest självklara saken i världen. Annars kommer du bara att se utklädd och tillgjord ut. Bryt koderna genom att visa vem du är och att du är unik. Inte för att du har hört att man får hångla om man har en lustig hatt på huvudet.



Nat

100 gånger om

Det blir aldrig som man tänkt sig brukar man säga - men att det man inte tänkt sig behöver vara något dåligt är en lögn. Ibland när det inte blir som man tänkt sig så kan livet bli ett äventyr. Ibland en mardröm.

Det var ju meningen att jag skulle spendera kvällen med Cath men en stund in i DHW så ringde käraste Mami och frågde om hjälp - och självklart ställde jag upp. Så vi tog en bilresa hon och jag, till Sälen och tillbaka för att hämta en bil som sedan skulle lämnas i Lima. Jag blir alldeles varm i själen när jag får chansen att hjälpa såna som står mig nära, det är det bästa jag vet eftersom de är det bästa jag vet!


glad tjej!

Nat

Svamprensning


Fick en stooooooor korg trattisar (trattkantareller) av Anneli E idag, guuuud vad gött!

Slutade vid halv fyra idag och som tur var hade det slutat regna precis när jag skulle gå hem! Jag och mamma började genast rensa svampen när jag kom hem och sen ska de läggas på tork. Mumma!

Kvällen ska spenderas med Cathrin, Lea, konstiga outsiders och desperata hemmafruar, fint!




Nat

Hot Cocoa

Är det bara jag som känner mig som ett barn varje gång varmchoklad kommer på tal? Jag vet, jag vet... det är urlöjligt. Dessutom är inte varm choklad, varm choklad om inte mamma eller mormor gjort den? Självklart med grädde ELLER minimashmallows! Mamma kom nyss med en kopp nämligen och jag känner den där lilla lyckokänslan just nu.

Nighty night!

Nat

iskallt regn, kall luft och ivriga studenter

Dagen har flutit på i ett, känner mig dock väldigt frusen och jag tror halsen sviker lite faktiskt - men vi får väl se till att göra något åt det?

Spenderade sista stunden av jobbet till att hjälpa den nya studentkommittéen med idéer och tips inför deras studentår som egentligen redan börjat - jäklar vilka ivriga flickor! That's the spirit! Jag var precis likadan själv, haha! Mm, men nu har de mycket att tänka på, så mycket som jag malde på, haha.

Dock var hemvägen inte så trevlig med kallt regn i kall luft, usch.



Hoppas på att middag serveras snart(det lät bortskämt men så är icke fallet) för jag är svinhungrig! Har inte riktigt bestämt något för ikväll men jag tror (om det slutar att regan) att det blir en promenad med Sandra och kanske ett bad? Alltså, är det inte löjligt hur vi PLANERAR att bada, haha? Det är väl bara att tappa upp! Det är lite mysko..

Nat

But then my homework was never quite like this!

Jobb imorgon, min lilla musikgrupp och sen en klass i Engelska! Pörfect. Har några fler musiklektioner den här veckan också och även fler engelska lektioner!

Man kanske skulle lägga sig i tid? Eller bör jag tänka över min lektion för imorgon ännu en gång? Äsch, den blir nog bra! Varför oroa sig i onödan?

Nat




Kladdkaka och seriepremiär


bakade tidigare idag

resultatet

Liksom igår kväll blir det en hel del stirrande på el television. Igår gick allt i ett med Juno, Star Wars Episode V och Liftarens Guide Till Galaxen! Ikväll startar en serie som heter Pan Am som handlar om det amerikanska flygbolaget Pan Am och deras flygvärdinnor. Hela historien utspelar sig på 50-talet och är en typisk chick-lit serie. I though I'd give it a try! Ja, självklart ska jag vräka i mig lite kaka också, trots att jag är supermätt!

Ha en grym söndakväll hörrni!

Drömresemål - innan jag dör ska jag ha besökt.....


Hawaii! Hula-Hula och paraplydrinkar for real - ett självklart drömresemål!


Borneo/Malaysia - Asiatisk regnskog, mysiga floder, djurliv som fortfarande växer och vita stränder med ett hav som sträcker sig så långt ögat ser! Sen sitter ju inte indonesisk mat så dåligt heller, hehe.


Centralamerika - Mexico, Nicaragua, Costa Rica, Panama - do I need to even explain? En fröjd för ögat, djuliv utan dess like, regnskog, gaaah


Amazonas, Brasilien - världens finaste natur. Ett måste innan hela den vackra skogen skövlas för att ge plats för McDonalds kohagar - japp, så är det för er som inte visste!!


Kenya. Safari med pelefanter, what else?


Ja, jag är väl pudel? Och så har jag ju mina kusiner där, haha!

Jag har typ 20 till resemål som jag absolut vill till, så det här var bara några. Vilka är era drömresemål?!

Nat

Hellacopters



en låt man alltid blir glad av, man vrålar, skriker, hoppar, springer - ja allt det där.

Nat

Inte riktigt som jag tänkt mig!

Lite sen uppdatering idag men whatever - har spenderat det mesta av dagen hemma hos mormor! Skulle egentligen bara ta en powerwalk dit, käka och dricka något och sedan jogga tillbaka meeeeen nej. Jag blev kvar där i 3 timmar, haha! Var riktigt stel när jag kom fram trots att jag var varm men där stod lilla mormor med färdig soppa, smörgåsar och te, mumma! Sen tickade klockan iväg och mormor fick besök av Barbro som absolut inte ville att jag skulle jogga tillbaka... haha.  Men det har varit en fin dag!


jag mötte ankorna i grimsåker!


Tog såklart gamla vägen ner, den är ju finast!


Fluffen låh ute på verandan och sov i mormors jacka, haha!

Ska låta håret torka och sedan ska jag gå och handla, hare!

Nat

Carlings - true love

Ett utav mina absoluta favoritmärken är kanske inte helt oväntat Saints & Mortals som säljs på Carlings. Ja, Carlings är väl en av mina favvobutiker så det är ju inte så konstigt. Man hittar alltid något man vill ha där, som typ dessa plagg:






Nat

redan halv tre?

Tron't ni på fan att batterierna tog slut när jag var ute? Hem ladda och sen köra igen om jag orkar. buuuuuu för kameror med vanliga AA-batterier....



rotade igenom garderoben i hopp om att hitta något att ha på sig och fann en gammal svart polotröja, ibland hittar man fynd i sin egen garderob - inte bara i mammas och mormors, haha!

Nat


Stefan, don't do it!

Ligger här och latar mig trots att solen skiner ute (man får inte låta sig luras, skenet bedrar - det är svinkallt!!) men vad gör det när ett nytt avsnitt av VD kom igår? Nothing!

Dock kan jag ju inte ligga här hela dagen(kan jag visst...) så när jag är klar hade jag tänkt klä på mig, ta kameran i hand och gå myspromenad (vantar på!) i höstvädret!



Nat

shoppa......!

Åh, jag är så shoppningsugen så hälften vore nog! Jag älskar att fynda men tror ni det finns någon Second Hand här i närheten eller? Nä. Bara massor med loppisar. Nu menar jag inte att loppisar är dåliga - man kan hitta många fina fynd där! Finns dock så mycket fint i affärerna nu som jag skulle kunna tänka mig.... jag går nästan av. Men snart är det löning - synd bara att räkningar ska betalas.


rätt fin kväll här i lilla Malung! Rätt dött också eftersom alla är ute i skogen och skjuter älg. Haha.



21.00 på Sjuan visas en av mina favvofilmer! Ni vet ju att jag ääääääälskar Heath Ledger(dock inte lika mycket som Mr Depp) och just denna kväll kommer att förgyllas av hans närvaro i dumburken när han spelar charmören Giacomo Casanova i just filmen Casanova (regiserrad av Lasse Hallström)!


Eeeeh, jag tror jag föredrar Heath!

Nat

en bra början på dagen


"Tidig" (09.00, haha) morgon med plättfrukost och tvmys!

Lunch med Irre följt av ett besök på CitySalongen där Linnea satt!

Sen var det dags att ännu en gång vinka av Cj... Han drog hem till Sthlm och på lördag flyger han till Österrike då träning i Mölltal står på schemat! Gött för honom, haha! Usch, det är alltid tråkigt när han åker men det är ju roligt för honom!

Förresten: varför är det alltid många fler soldagar under hösten när det är svinkallt jämfört med sommaren? Är det inte meningen att det ska vara tvärtom?!

Nat

Fullspäckat

Blev inte som planerat.. drog till Yrsa för en pratstund, nu när hon är hemma från Östersund! Det blev följt av:

..kort födelsedagsfika med Kalle  - han kom bara 3 timmar sent, haha!



..pizza med pojkvännen och hans vänner, de stack och spelade NHL12 så jag stack väl hem och spelade....Gardens of Time! Hahaha. Jag är i ett seriöst beroende..


..lek med webcamen medan jag lyssnat på Rockklassiker som bara spelar massa finmusik som Neil Young, The Who och Sweet! 3 droppar om dagen mot örat, har gått 1 dag och jag tror det börjar bli bättre men det kliar som satan! Ingenting mindre än armbågen ska in i örat sa doktorn....


.. och sist men inte minst väntan på att "Den stora matresan" med Per Morberg ska börja (21.00, Sjuan) där min fina vän Täpp Lars Arnesson ska medverka! Jag får helt enkelt pendla mellan Grey's och matresan ikväll!

Nat

Fan ta er Van Halen!

Jag hade planerat att gå min första SRF nästa sommar och så får jag syn på det här;



WTF?! Vet ni det bästa? De har inte skrivit någon anledning till det hela! Man blir inte alls irriterad av det faktum att ett samlat Van Halen kunde ha spelat på denna underbara festival.. surt sa räven om rönnbären.



Kalleponken fyller år idag, så jag ska ta mig en fika med den gamle räven! Sedan besöka en vän jag inte sett på ett tag!

Ha en grym dag så länge!

Nat

Nu börjar Outsiders!


Det har varit lika fint väder idag som det var när den här bilden togs!


Kantarellmackorna jag och mammsen käkade till lunch!


satt och nördade nyss... gamnacke 4 sure...

Nu är outsiders!!

Nat

Jadu....

Per (Morberg) besöker också byn Romarheden för att kärna smör av fjällkor och äta pannkaka. Täpp Lars Arnesson jag anar att du inte alls har något med detta att göra?! Hahah. Jag tyckte nämligen att jag såg dig virvla förbi bakom Herr Morberg och jag antar att jag inte såg fel!

Nat

17 girls in a row

Steel Panther levererar ännu en gång! Jag lyssnade på den EN gång sen satt refrängen fast i skallen. Hur weird är det inte att gå runt och sjunga "I had 17 girls in a catholic church"? Haha. Låten "17 girls in a row" kommer från deras nya album "Balls Out" som släpps den 18 oktober! Den kommer att spelar varm vill jag lova!  
Jag är ju som ni vet en sucker för pudelrock, men lyssnar på väldigt blandad rock.. Älskar The Beatles, älskar Zeppelin, älskar GN´R, älskar Def Leppard..Ingen av de fyra är egentligen särskilt lika varandra när man först jämför men i grund och botten finns det många, många likheter!

Nat

Vad är det som är så svårt med att göra ett jobb ordentligt?

Jag var till doktor idag och jag vet inte vad som är så svårt med att göra allt rätt ifrån början? Jag har varit på sjukan två gånger tidigare med mitt öra men det är inte förrän det blir riktigt dåligt som man verkligen tar sig tid att utreda varför.. Seems wrong doesn't it? Jag var där i en och en halv timme idag, sjukt segt. Två rör blod tog de också. Fyfan. Jag är ju hellre där 1 ½ timme ist för att gå dit 3 ggr utan resultat.



Sitter och väntar på att mamma ska komma hem, sen blir det middag och efter det VD!

Nat


Sir Paul McCartney

Jag har alltid varit ett "öronbarn", synd nog går det i släkten. Min mormor är döv på sitt vänstra öra och min morfar hade trånga örongångar - det sista har jag ärvt. Det kanske låter svinäckligt men de senaste månaderna har jag vaknat med vänster öra plaskblöt vilket har resulterat i att det bildat små, små tryckbubblor som gjort att det slagit lock för örat 10 ggr i minuten. Så jag måste liksom "torka ur" mitt öra, mysigt va? Två gånger har jag varit till sjukan och de säger att det inte är  normalt men inte heller onormalt? Jaha liksom? Nog om detta äckel!

Paul McCartney gifte sig med sin Nancy Shevell vid The Old Marylebone Town Hall - samma ställe som han 1969 gifte sig med sin första fru Linda McCartney (1941-1997). Man får hoppas att det är tredje gången gillt för Sir Paul McCartney! Efter mardrömsäktenskapet (ja, jag vill faktiskt kalla det de) med Heather Mills hoppas jag att han hittat rätt. Han är ju trots allt snart 70! Dock vet jag inte om jag gillar att han med flit valde John Lennons födelsedag.. Menmen...



Aja, put on a happyface för vet ni alla som tycker om The Beatles lika som jag gör? Sir Paul McCartney intar Ericsson Globe den 10 december, how awsome is that?! Jag vill sååååååå gärna åka! Tänk er först att se McCarney och sedan flyga över till U.K och dra på Def Leppard + Mötley + Steel Panther? Så jävla grymt det vore! Biljetter släpps 09.00 14/10!!

Nat

Random


Irriterande skit

Jag var ju som sagt på inflyttningsfest igår, den blev inte riktigt som planerad men den gjorde ingenting för hade en mycket trevlig kväll i alla fall! Jag var sämst och tog med mig kameran men tog inga bilder - som vanligt.... Köpte en svinsnygg flaska vin som inflyttningspresent (klassiskt men oklasskiskt eftersom det inte var vinet som var speciellt, hehe), omslaget såg ut som en tatuering, svårt att förklara så ni får en bild;


snygg va?!

Har mest gjort ingenting idag (jag tar igen milen jag gick ute i skogen igår som jag inte berättade om) och det har varit jävligt gött! Sitter och kikar på "Awkward" och minns när man själv var på fest med elaka tjejer osv. Yes, I said it, elaka tjejer. Tjejer är katter, det måste ni ju hålla med om? Grabbar är ju inte ens hälften så elaka mot varandra som tjejer är, haha. Men ändå, jag gillar att vara tjej!



Till den irriterande skiten: reklamer på tv.

Topp tre mest irriterande reklamfilmer just nu;

  1. "Jag älskar dig Håkan!!" Nya Grand de luxe tripple cheese" någon som känner igen den kanske? Max, ni suger på att göra reklam.
  2. "It was a french manecure because you got it in Paris" Jag absolut hatar denna idiotiska amerikanska reklam. Buenobars är jävligt goda but I don't have to raise my bar to the sky?
  3. Dessa jävla Telenor reklamer! Så sjukt tjatiga. "Familjefinnebrorsa", det är gränsfall på rasism? Inte riktigt men nästan. Om jag har en halvbror som är finsk ska jag då verkligen utmärka at han är det liksom, varför inte bara "min bror som bor i finland"? Irriterande i vilket fall.....
Nat

♥♥♥♥♥♥♥


(lite fail på denna bild eftersom Jenna är med men shit the same)

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE
LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE!!!
Season 3 in my fuckin' heart!



Från det  ena till det andra... här får ni en intervju med Gilby Clark från Rocknytt.se, läs, förstå, njut;

Rocknytts Fredrik Ek Sotka har träffat Gilby Clarke i Stockholm och pratat soloalbum, Sverigeturné samt en hel del Guns N' Roses.

Du gör 8 spelningar i Sverige, det är ovanligt att artister gör så omfattande turnéer. Hur gick det till?

Det är faktiskt tack vare Chris från Badmouth. Han har plockat hit en hel del amerikanska band, många av dessa vänner till mig. Så jag gav det ett försök! När jag turnérar finns det en tendens till att göra en eller två spelningar, med ganska kort varsel. Många skickar e-mail och skriver om hur de missade spelningarna! Så nu har turnén varit officiellt ute ett par månader, vi spelar i hela Sverige.

Showen är inte direkt ett typiskt gig. Istället kör du en liten del av konserten akustisk. Hur har det funkat under tidigare konserter?

Det är kul är blanda lite. Vissa låtar funkar bättre akustiskt och det blir en annorlunda upplevelse för publiken. Det blir mer intimt.

Hur funkar det att framföra låtar som ensam gitarrist och sångare?

gill

Jag gillar det. Det var länge sen jag använde mig av en kompgitarrist. Jag tror det var under min första soloturné (1994, skribentens anmärkning). Jag gillar trios, det blir ett helt annat sound. Min gitarr… den blir mer tydlig utan en gitarr bakom. Visst det kan bli tunt under solon, men det ger basisten lite mer utrymme också!

Kan du berätta lite om skapandet bakom ditt första soloalbum, Pawnshop Guitars?

När jag först började skriva låtar, efter Use Your Illusion-turnén, var Guns N' Roses ännu inte upplöst. Det fanns en känsla i bandet att vi skulle ta en längre paus. Jag började skriva och presenterade materialet för Axl och Slash, men de var inte intresserade. Jag kollade läget med killarna, om det var lugnt om jag började sätta ihop ett soloalbum. Bara för att hålla igång. Jag fick ett kontrakt med Virgin Records, eftersom vi fortfarande var aktiva i bandet så bidrog Axl, Slash, Sorum och McKagan till albumet. När albumet var klart och redo att släppas splittrades bandet. De spelade in en cover med en annan gitarrist men det funkade inte.

Några planer på att släppa nytt framöver?

Jag svarar alltid ja när någon frågar, sen händer inget haha! Nytt album, förhoppningsvis. Nytt livealbum, nej. Jag har bara släppt ett studioalbum sedan senaste liveskivan så det blir inte av. Just nu har jag sex låtar färdiga och inspelade, när jag har 10-12 blir det ett nytt album. Men nu för tiden behöver du inte släppa ett helt album för att få ut din musik. Det funkar minst lika bra att släppa låtar för nedladdning på hemsidan. Jag är inte säker på i vilket format den nya musiken kommer släppas i, men den kommer!

Var du någonsin inblandad i Velvet Revolver?

Nej. Jag visste inte ens om att bandet var på gång. De testade med Izzy innan de plockade in Dave Kushner. Jag spelade i Heart och skrev på min Swagskiva under den här perioden, jag träffade inte på de andra så mycket då.

Kärnmedlemmarna i Velvet Revolver var Slash, Duff McKagan och Matt Sorum, med vilka du du spelade in skivor och turnérade världen runt med i Guns N' Roses. Hur gick det till när du blev medlem i bandet?

Väldigt enkelt, Slash frågade mig! När Izzy var på gång att lämna bandet ville Axl ha Dave Navarro som istället gick till Red Hot Chili Peppers. Slash föreslog mig, vi har alltid haft bra kemi som gitarrister. Du kan ta en bra gitarrist som Slash och sätta honom i samma band som en annan bra gitarrist, som... Slash. Men bara för att två gitarrister är grymma betyder inte det att kemin mellan dem blir bra.

Du och Slash fortsätte samarbeta även efter Guns N' Roses?

Först gjorde vi min platta, sen bildade han Slash's Snakepit där jag skrev en del låtar. Både jag och Slash presenterade låtmaterial för Axl, men han sa att det inte var riktningen han ville gå i. Då tog jag min musik och släppte solo, och Slash tog sin musik och släppte den med Snakepit. Vi spelade senast tillsammans med Duff och Matt i New York för ett par veckor sedan.

Fanns det några planer på att släppa ett nytt studioalbum?

Vi försökte! Men det gick inte. Om du tar Pawnshop Guitars, It's Five A'Clock Somewhere och Chinese Democracy och blandar ihop albumen får du en bild om hur ett nytt Guns N Rosesalbum hade låtit på den tiden. Dessa tre album härstammar från 1994, strax innan bandet lades ner. Axl hade en klar idé om hur vårt nya album skulle se ut, han nekade vårt material och resultatet av hans idé är Chinese Democracy.

Bandet hade stora interna problem när du blev medlem. Om Axl hade hoppat av, tror du att bandet tillsammans med dig, Slash, Duff och Matt hade kunnat fortsätta än idag med en annan sångare?

Det som för mig var stort med Guns N' Roses var hur pass viktiga alla medlemmar var för bandets sound. Men mest av allt handlade det om hur Axl sjöng med Slash gitarrspel. Men Duffs sätt att spela bas, och Matts sätt att spela trummor, det var också viktigt för hur bandet lät. Du kan ersätta folk men det ändrar soundet. Jag tycker att den nya musiken (Chinese Democracy, skribentens anmärkning) är bra musik, men jag förknippar det inte med Guns N' Roses. Jag förknippar det med Axl.

Bandet gick från sitt opolerade gatusound till att bli världens största rockorkester. Tror du att detta kan bero på att du och Matt kom in i bandet och ersätte Izzy Stradlin och Steven Adler?

Det handlar bara om teknik. Matt är en bättre trummis än Steven och jag är en bättre gitarrist än Izzy, rent tekniskt. Jag säger inte att jag är en bättre gitarrist än Izzy, han har skrivit några av hårdrockshistoriens bästa låtar och hans gitarrspel är en stor del av det. Bandet med mig och Matt blev tekniskt bättre, det fick Slash att spela bättre och Axl att sjunga bättre. Use Your Illusion var inte Izzy, det var inte Steven. Det var inte i den riktningen de ville gå. Under turnén var bandet på sin topp, vi var tekniskt bättre och vi hade ett otroligt låtbagage.

2006 startade du ett band med Jason Newstedt från Metallica och Tommy Lee från Mötley Crüe. Var detta bara ett resultat från tv-serien som ni spelade in eller fanns det musikalisk kemi i bandet?

Bandet var ett resultat från tv-serien Rockstar Supernova, jag blev tillfrågad vilka jag helst ville ha med i programet. Målet var att bilda ett band som skulle hålla på lång sikt och fortsätta släppa skivor. Först kom Tommy och vi frågade Jason om han ville vara med. Det var jättekul att göra serien, men när vi skulle fortsätta vara ett band upptäckte vi att det var svårt. Tommy hade sitt Mötley Crüe. Jag var beredd att släppa de skrivor jag höll på att producera. Jag ville att det skulle funka, Tommy hade varit tvungen att hoppa av Mötley Crüe för att det skulle ha funkat. Han ville såklart inte, då insåg jag och Jason att det inte skulle funka.

Tack och lycka till ikväll!



 

Nat



Who am I to be blind

Jag är så jävla glad idag! Har befunnit mig i Tingshuset de senaste 3 timmarna med nya Gospelkören - så grymt skönt att få lite struktur på sången! Nog för att jag övar nästan varje dag men inte med andra. Grymt skönt och jävligt roligt för den delen! Jag är så glad, så glad, så glad!

Jag vet inte riktigt vad jag skulle vara utan sång faktiskt, ska jag vara ärlig så skulle jag vara väldigt svag utan den eftersom mycket att mitt självförtroende ligger i den. Man kan ju alltid hoppas (jag jobbar på det ska ni veta...) att man får chansen att jobba med musik varje dag, men det är en lång väg att gå! Jag kämpar vidare helt enkelt!



Ska försöka käka någon form av lunch nu och välja en outfit till Sanne och Jespers inflyttningsfest som är ikväll! Laters hörrni

Nat


Word.





Nat

Have a nice day!



Fin dag med jobb än så länge, ska precis till att äta lunch och sen ska jag umgås med min fina pojkvän! Senare ikväll har jag ingen aning om... Egentligen har jag inte mycket att uppdatera er om så jag bjuder på två fina bilder ist!



Nat

Nu blottar jag mig kanske men shit the same.

Jag har upptäckt något som inte riktigt hänger ihop...

Bloglovin när jag gå in på Bloggar>Rock;


Bloglovin när jag går in på Konto>Min blogg;

Haha, någon som eventuellt ser något osammanhängande?! Det ser ju faktiskt rätt kul ut... Någon mer som har lika?



Har jobbat en sväng idag och sedan drog jag en låååång bullfika med finaste fröken Lind! Ja, Cj var också med på ett hörn och tjuvlyssnade på allt skvaller, haha...

Måste återigen säga att jag älskar att jobba på skolan, helt sjukt bra trivs jag! Börjar 08.00 imorgon bitti och ska först ha Engelska och sedan Samhällskunskap (omg, haha) så det ska nog inte vara några större konstigheter tror jag!

Nej, nu känner jag hur magen kurrar så jag ska väl pallre mig till grabben och fixa lite middag!

Hare gött min grymma läsare!

Nat



asfaltsrök i luften



Hemma efter en fika med Emelie, hur mysigt som helst! Det var skönt att se henne igen, måste göras oftare! Det vart dock förjävla varm inne på cafét till slut så vi gick ut i hopp om frisk luft men nej. Asfaltslukten dräpte allt som var friskt i luften...

Hade tänkt spendera eftermiddagen med min partner men han ville göra grabbgrejer (spela tennis och xbox) så nu sitter jag här med min bästa vän Acer Aspire 5532 och sörplar på en kopp te. Vad är det egentligen med killar och spel? Är det som tjejer och shopping? Att beroendet blir lika?


Nat

I check my look in the mirror

Hemma och chillar, väntar på mat, bloggar, sugen på att jobba på skolan (öh?), längtar till en annan tid en annan dag osv...

Har galet ont i näsan efter en brottningsmatch med Cj (ja, vi har ett ovanligt förhållande,haha), den knäpper och har sig - men är man med i leken får man leken tåla? Den regeln kanske inte gäller med någon som väger 40 kilo mer än sig själv, haha.

Vid två ska jag och möta världens bästa Emelie för en fika, förresten så är det grymt fint höstväder idag!



Nat

Saint is a sinner

Jamen, tror ni inte att jag hade rätt? Haha, jag kom hem och fann 7 bullpapper, så dem där är nog slut imorgon kväll! Goda blev dem, trots bristen på kardemumma!





Var iväg på skolan för att höra om fler pass som kommer nu och för att snacka om "min lilla klass", haha. Glömde skriv igår att jag gjorde min första dag som musiklärare! Riktigt roligt var det och det kändes som att flickorna (jag har baaaaara flickor och jag känner de flesta) tyckte att det var bra och givande!

Nu ska jag gå och mysa med Cj och sedan blir det älgskavsgryta till middag hemma hos mamsen!

Nat

The swedish fika

Kanelbullens dag idag och självklart är jag så ambitiös så att jag bakar bullar! Jag älskar bullar och det gör Cj också, han är inte hemma nu och kommer nog inte vara det på hela dagen (är hos honom), jag har ju andra saker att göra efter baket så jag vet att det kommer ligga bullpapper över halva lägenheten senare ikväll när jag kommer hem, haha.
Lyssnar på rockklassiker samtidigt så om mina grannar undrar var fan musiken kommer ifrån så är det härifrån! Nej, nu har degen strax jäst klart, lägger upp bilder på mina godingar sen!
Nat

and that's the way it is

Good evening duuuudes

Jobbat hela dagen, slutade typ 15.30 sen drog jag och min snygging hem eftersom han också var i skolan! Det är så mysigt att han är hemma! Var nere och handlade massa god mat som vi ska käka till veckan, mumma! Vi unnar oss alltid det lilla extra när han är här, hehe.

Har inte så mycket tid på mig att skriva, ska iväg på tjejmiddag med 4 fina flickor, kommer bli jättetrevligt! Imorgon är det ju kanelbullens dag och självklart ska det firas med ett stort bullbak!

Laters

Nat

It all comes to an end



Hemma efter en dag på jobbet, försökte så gott jag kunde att inte bry mig om att jag inte mådde nå vidare - på jobbet jobbar man! Det gick bra, varken jag eller Sandra var särskilt pepp men vi kämpade fram till 15 och fick våra 8 timmar, gött!

Kom hem och såg att min bror inte gjort sina sysslor så det var ingen idé att hoppa ur "städkläderna" utan jag gjorde ett sista ryck med disken och sen kunda jag ta en dusch!

Nu sitter jag här med blött hår, kyckling i ugnen, en pojkvän på ett inkommande tåg och det känns jävligt bra!

Nej vet ni. söndagar är inte så pjåkiga ibland!

Nat

att gå upp klockan fem.

Jag har haft feber flera gånger den här veckan och självklart ska den också uppstå när jag ska till att jobba. Var grymt trött igår när jag la mig men lyckades ändå inte somna. Har legat och vridigt mig halva natten - antagligen mest för att komma ifrån min kallsvettiga t-shirt, vilket jag aldrig gjorde. Min ipren och mina två nouvalukol har inte riktigt gett effekt än, för jag hoppas bannemig det blir bättre!

Nat

Jag vill också!

Jag och Sandra har som sagt hjälp Sanne att flytta till hennes och jeppe k's nya tillhåll, en riktigt mysig lägenhet faktiskt och väldigt fint läge! Jag och Sandra var avis såklart, vi vill också flytta hemifrån (helst tillsammans med våra respektive men helst bara hemifrån), haha! Vi fixade även ihop en Ikea-byrå, vi tre, en skruv fattades och några blev över, den blev även vind på en kant - men den rasade ju inte? Närå, det syns knappt att en liten ynklig glipa är lite större än andra. Vi är duktiga vi!



Imorgon blir det jobb (börjar sex, måste gå upp fem - hur i helv**e ska jag komma upp?!) och sedan kommer äntligen min snygging hem! Hoppas timmarna flyger förbi imorgon på jobbet!

Lär väl lägga mig tidigt men det kommer aldrig att hända.. Ett telefonsamtal, en kopp te och filmen jag börjat kolla på. Sen kanske jag kan lägga mig.

Hörs imorgon!

Nat

Hiss eller diss?





Hiss eller diss på dessa nya låtar? Hade Korn gjort get up själva hade den varit bättre... men det är vad jag tycker! Vad tycker ni?

Goddag! Grymt fint höstväder idag med, inte så fasligt kallt heller, haha! Det blev ingen flytt igår men idag blir det, som sagt; klart man vill hjälpa sina vänner!

Nat

RSS 2.0