you got the fire, baby, I got the heat, can you handle it?

Love and Affection - Def Leppard ♥
Fortfarande sjuk, menmen, jag är inte sjuk särskilt ofta så.. låt gå då! Musiken håller mig ju sällis så det är lugnt. Men det blir nog ingen skola för mig imorn, fast jag vill eftersom vi har ensemble. Tror visst vi har nytt shema från imorn också. Vi byter shema hela tiden! Wierd. Satt nyss och kollade igenom lite bilder från London och fan vad jag saknar den staden! underbart vacker (till fasaden sett iaf ;)), schyssta människor, grymma pubar och bäst shopping! Mm, man kan inte annat än att sakna det stället. Men nästa gång jag åker så kommer vännerna vara hemma hoppas jag, haha, de hade farit på semester just när vi var där.


Det där är the random dude som jobbade på hard rock och som frågade efter autograf, haha tokstålle! Och skratta åt mig bäst ni vill för jag var så dragen där så jag vet inte vad. Seriöst, min mamma hade aldrig sett mig så förut, jag ville över allt och ingenstans! Började kvällen med att jag gick och köpte mina första alkoholhaltiga drycker helt lagligt i en liten butik, sen gick vi till hotellet, drack upp dem, drog till Hard Rock, åt och drack lite mer (blev bjuden på drinkar av killarna i baren), drog vidare, blev uppraggad av manliga horor på Leicester Sqare (har aldrig varit mer förvånad tror jag), rockade fett på the Crowbar i Soho och sen var jag så trött och hade svenont i fötterna så vi åkte hem och där däckade jag direkt och vaknade utan att vara ett dugg bakis, that's awsomness! :D

/Nat


Je e dunderklumpen, ifrån dunderrrklumpen

de e ett jämtländsk fjäll!
Har varit bättre idag men har fortfarande hög feber och huvudvärk. Fy. Har haft så otroligt tråkigt och det har jag fortfarande, men jag har gjort en del saker som jag länge har tänkt göra te.x. lagt om luggen (jag vet, det tar ju knappast lång tid), gjort shorts av mina gamla jeans, målat naglarna, sytt om en långkjol till en kortklänning och lite annat smått och gott! Härligt! Har inte kort på klänningen och shortsen än för jag är inte helt klar med dem. Men snart, och då kommer det upp några bilder. Anledningen till detta ryck måste nog vara att jag är så otroligt pepp på sommar nu! Eller först Italien, sen sommar! Det jag ser fram emot mest just nu är nog Sonisphere och 18-års dan. Två dagars firande är väl inte helt fel, höhö, right?



Feberyra månne? :s
/Nat

Fever

Mmm, det var ju en passande dag att få feber på, noooot. Huvudet känns ostabilt och jag växlar mellan att vara överhettad och frysa så benen skakar. Jeez! Jag som vill vara med och fira Sandra ikväll! Hmm, jag funderar på om jag ska bryta alla regler och pallra mig till bowlingen iaf. Viljan seger över köttet. Eller som jag alltid sa när jag var liten; I skâ!

/Nat

du kan inte rädda mig. Det är det bara slash som kan

Jag mår sämre än sämst idag. Var på det där stället jag hatar att gå till men absolut är nödvändigt att gå till i det här fallet. Mitt liv är ett helvete just nu. Egentligen är det varken bra eller dåligt, vilket gör det monotont och som även gör mig monoton. Hate it. Just nu känns det som att jag inte har så mycket att ge, och det är synd om mina vänner på det sättet. Nej, fyfan, försöker hålla modet och humöret uppe, klistra på ett leende men underneath så är det nog inte så bra. Eller jag vet inte riktigt. Jag vet inte hur jag mår. Hm. Sen en svullen halsmandel, huvudvärk. pms vecka och trötthet på det, wonderful. That's what I'm gettin for being heroic. I've always been and always gonna be a beast of burden in this family. I'll never be your beast of burden (I just remembered it when i wrote the other line, hah). Som sagt så är den enda som kan hålla mig i shack just nu Slash. My one and only hero. Eller ja, jag har väl fler hjältar men han är främst, alltid! Han är min gud. Always and forever. I won't cry tonight.
                            
                      

/Nat


honey, i'm home!

Nu är jag hemma igen! Har nämligen varit i Ludvika de senaste dagarna, trevligt trevligt! Sandra fyllde ju 18 i tisdags och det fyller man bara en dag, en gång så det var ett måste att åka ner! Haha, hade smygplanerat med hennes mamma i flera dagar eftersom Sandra inte visste att hennes mamma och hennes karl skulle komma ner, hihi, så när vi kom till Kinarestaurangen strax efter fem (Sandra hade argumenterat med de andra om varför de vart ta det så tidigt!) så var de där och väntade allihop (ja, för några av sandras andra kompisar var också där; Sofia, Adam, Rikard och Rasmus)! Tjenatjena bananbanan! Det var iaf en mycket trevlig kväll! Hon fick en bil, det ni! Idag var jag med henne i skolan också, fattar inte allt av vad de håller på med på den där skolan eftersom det inte är mitt område direkt! Sen åkte vi hem till Malung. Buss hela vägen, usch. Jag blir alltid yr i bollen efter att ha åkt buss.. Fy! Sen fick vi vår första åktur med en jämnårig polare, nämligen Malin Bornstedt! Kändes lite sjukt att åka med någon av sina jämnåriga liksom, haha! Nä, mamma är seg maten så jag får ingen mat förrän nu! Tycker verkligen inte om att käka såhär sent! Ögonlocken börjar bli rätt tunga nu dessutom. Hoppas att maten blir klar snart så att John Blund inte hinner att fånga mig, haha! Imorn blir en jobbig dag. Ska gå till det där stället jag absolut hatar att gå till. Kan inte detta helvete ta slut nu? Det hoppas jag! Jag håller modet uppe och humöret också för den delen!

hjärtegull :)

/Nat

den växer sig större, fyfan!

min ångest är helt olidlig, kommer att grina som ett litet barn när jag sitter på tåget imorn. Klumpen i magen växer sig större och större. Okey, det kanske låter lite drastiskt men det är faktiskt så att jag nog inte kommer att kunna få tag på AC/DC biljetter just imorn vilket gör mig otroligt orolig över om jag kommer att få tag på någon alls. Jag vet, det är skit töntigt, men musiker och konserter är liksom ett. Och jag får liksom ångest över att om jag inte ser dem den här gången så kanske jag aldrig får se dem. Usch. Menmen, jag hoppas att det löser sig! Jag ska se dem! Just nu vill jag bara att det ska bli imorgon kväll, jag vill gratta och krama Sandra som fyller "vuxen", jag vill käka på kinarestaurangen med ludvikaborna och prata med S hela natten! Haha, "S" det låter ju som Serena i Gossip Girl! Nä, fy vad härligt det ska bli att komma ifrån Malung en sväng och umgås med lite trevligt folk! Nepp, dags för en dusch, inte lukta usch för att stå högt i kurs, för det är GLASSIGT!
Dagen citat (okey, hon sa det för ett bra tag sen men ni har inte hört det);
"Om man fick betalt för att äta bajs skulle jag göra det" - Kissii

Sen tänker jag dela med mig av en låt jag fastnat på!
Extreme - Play With Me
http://www.youtube.com/watch?v=f8S7MKbYcKQ

Off to school of rock (typ)



Har sjukt ont i halsen idag men jag ska till skolan iaf för annars får inte jag åka till Sandra imorn.. Låter som att mina föräldrar är stränga men så är inte fallet. Min morsa är hur chill som helst! Kunde fått en mindre hjärtattack igår! Satt och kollade på film här i mitt rum, och så hörde jag ett knarrande men jag brydde mig liksom inte.. Men efter ett tag så tittade jag upp och såg att min gamla, enorma bokhylla inte längre stod mot väggen utan i en otäckt lutande vinkel. Hade ju massa saker som jag är jätterädd om i bokhyllan så det fanns liksom bara en sak att göra - evakuera grejerna (haha) och montera ner hyllan. Kul. Så där stod jag och stred med den där förbannade hyllan i 2 timmar. Jäveln hade ju stått så länge att den typ grott sig in i sig själv. Fyfan alltså! Men nu är allt fint och fixat igen, har dock ingen hylla.. Nä, nu blire frulle och sen blire off to school. have a nice day

/Nat

Har ont i halsen och är rätt arg

To-morrow, and to-morrow, and to-morrow,
Creeps in this petty pace from day to day,
To the last syllable of recorded time;
And all our yesterdays have lighted fools
The way to dusty death. Out, out, brief candle!
Life's but a walking shadow, a poor player,
That struts and frets his hour upon the stage,
And then is heard no more. It is a tale
Told by an idiot, full of sound and fury,
Signifying nothing.


Jag tror fan jag håller på att bli sjuk, INTE BRA. Men jag har ett större problem att ta hand om. Jag ska ta till Sandra i Ludvika på tisdag och jag vart ju pröjsa för Cathrins kalas så nu har jag fasiken inte så mycket pengar kvar. Det gör mig arg, väldigt väldigt arg. Jag vet att jag får tillbaka pengarna men det är ju liksom alltid så att det är någon som inte kan betala direkt och sådär. Hm, nä jag måste skärpa mig och sätta ner foten när det gäller sånt här. Inte illa menat mot någon men vi vet alla hur det brukar vara! Sitter här och lyssnar på älskade Def Leppard och jag vill bara att de kommer till Sverige i sommar! Det skulle göra hela mitt år, lätt! Morsan betalar ju Sonisphere biljetterna och AC/DC släpper sina på tisdag så jag ska fråga morsan om inte hon kan lägga ut så länge. GRYMT! Vilket år, vilka konserter alltså! Men pengar.. Jag har liksom slutat jobba för farsan, klarar inte av honom. Vi går verkligen inte ihop, det funkar bara inte. Vi bråkar konstant och jag vägrar jobba med honom. Så nu är det leta jobb för glatta livet, eller ja jag behöver nog bara göra ett samtal faktiskt. Eller två och jag vill ha två, skönt! Måste ju ha penninger om jag ska shoppa i Italy, haha!

/Nat

Midnight Metal

Det blev en slags utgång iaf, trevligt trevligt! Utan dricka men vafan! Tessan mådde inte så bra men det gick då bra ändå. Umgås med folk man liksom inte umgås med är ju liksom inte så fel alla gånger, haha! Sitter här och lyssnar på massa bra metal eller ja pudelrock/metal, vilket som så är det iaf grymt mys nu när jag är såhär mör och jävligt trött! Slash solon är ju bara så, ahhh, fuckin awsome. Sweet music! Ska nog strax ta och dejta kudden! Imorn väntar återigen en hel del plugg och vardagssysslor... Längtar sjukt mycket efter min Sandra och vill bara att det ska bli tisdag!



/Nat

O romeo, romeo, wherefore art thou?

Själv hade jag viljat uttrycka mig; O romeo, romeo, where the fuck are you?! Haha! Inte lika klassiskt och kärleksfullt men väl förvirrat och komiskt. Fick nästan hjärtsnörp nyss, men nu är det okey. Skräms inte sådär Sandra! Har pluggat Shakespear hela dagen också, tro't eller ej men jag tycker faktiskt det är himla kul! Läsa massor med fin poesi från pjäserna och sonaterna, dessutom är ju han liv rätt mystiskt också. Det kanske inte ens var han som skrev allt det fina, han kanske bara lånade ut sin namn till en som skrev allt det där - det kan ju vara så att det faktiskt var en kvinna som skrev en hel del av grejerna och fick låna hans namn bara för att kvinnor ju inte fick vara författare, eller ja de fick väl inte ha något yrke över huvudtaget förutom slav. Hmm, finns mycket att diskutera kring honom.. Love mysteries! Dock ser jag inte riktigt fram emot att skriva uppsatsen om honom.. nej, det är ju inte riktigt lika kul. Hade ju finmiddag för Cathrin igår, trevligt men kanske inte riktigt som planerat! Menmen, allt kan inte bli in i minsta detalj, right? Ikväll blire nog kanske utgång, men bara kanske! Har liksom ingen dricka men vafan, det är ju trevligt att umgås! See ya

/Nat


i know you want me

ja, som ni ser har jag ändrat lite. Har dock inte bestämt mig om jag är nöjd eller inte.. Tror jag måste vänja mig, haha! Vet inte vad det är för fel på mig men jag är supertrött och har ont i halsen. Vill absolut inte bli sjuk nu! Har varit och fikat med Natalie och Ulli nästan hela eftermiddagen, riktigt nice! Snacka om allt mellan himmel och jord. Länge sen jag träffade Ulli dessutom.. sjukt trevligt var det iaf! Nu ska jag strax fylla kistan, sen blire nog kanske nå bus med my Anabanana! Längtar lite till imorn..! Puss på dig snygging, du har ingen aning! :)

/Nat


Hey poppa joe!

Sweet (höhö) rock n' roll music! Sitter och rensar min lådor och har hittat massa minnes grejer! Hahah, hittade bland annat (som vi snackade om idag Caath) en lista med vilka som bodde i vilken familj när vi var i Skottland, haha! Lite bilder hittade jag också, från typ klassresan i sexan och riddardubbningen i Kvarnstensbrottet, det ni! Hittade även mina allra äldsta dagböcker och fy fan vad jag har skrattat! Hahahahaha! Ett gott skratt förlänger livet :D

/Nat

Decamerone = renässans snusk = rolig läsning

Måndag igen och ännu en skolveckas början. Ganska skön dag, trots att den varit skönare om jag kunnat träna fotboll på morgonen. Men jag fick köra på yoga i morse. Det är lite klurit eftersom jag har blivit så stel men det är sjukt skönt och massor med bra träning! Önskar jag fick dansa igen.. Det hade varit awsome! Var hos doktorn också och det visade sig (är jag förvånad eller) att det nog är en ledbandsskada. Men de har skickat en remiss till mora igen. Så det blir väl att träffa ortopeden igen och kanske opereras igen. Jag hoppas det blir bra på något sätt iaf! Just nu ligger jag här i min mysiga säng, dricker en kopp te och funderar på vilken färg jag ska måla mina naglar i, haha! Vilket problem va?! Har nyss skrivit lite kultur och så funderar jag på om jag kanske skulle ha gjort ett par mattetal också. Vi får se! Ska nog kanske ta mig ett till yoga pass innan träningsvärken slår in, haha! Men just nu ska jag vrida upp volymen på högtalarna där Beach Boys strömmar ut och fixa min naglar! See ya

/Nat


come on nat?

Jag vill inte mer. Jag tycker jag inte gör annat än att sova, äta och plugga. Får man någonsin credit för det då? Nepp. That's depressing. Sen har jag ju den underbara egenskapen att ta hand om alla andra före mig själv. Jag har svårt att vara självisk, jag kan liksom inte säga nej och det vet jag om mycket väl men jag kan liksom inte bara lägga av.. Hm, sen är det ju fett jobbigt här hemma just nu just pga. att vissa är extremt själviska. I min värld finns du inte. Nu hoppar vi till något roligt istället som, som... som att jag älskar att gå estet! Haha, sjukt roligt är det. På många sätt är jag glad att jag valde Malung; har bland Sveriges bland lärare (de skällde ut mig i sthlm typ, för att jag ville gå på deras skola när jag hade bland de bästa musik lärarna som går att få tydligen, ag sparar ju pengar på det, jag behöver inte gå i en klass med 30-50-100 pers och få mindre spel/sångtid i veckan, dessutom kommer jag ev. att få välja ett trejde instrument vilket jag aldrig att hade fått annars typ, vi har bra sammanhållning osv. Det negativa med att stanna kvär här är; detta är Malung - byn som gud glömde bort daaah, vårat läge gör det svårt att få hit föreläsare vilket man gärna hade velat ha (som i sthlm där deep purple var och föreläste...), det är lite svårt med spelningar... vi gör mycket på liten scen och man vill ju vidga sig lite, bredda vyerna liksom! Menmen, jag är glad att jag är där jag är för vi har skitkul! Man blir lite skadad, som Bengt så fint sa en gång! Nä, nu blir det läsa lite bok och sen ska jag sussa! Ska till fabbo doktorn imorn och snacka om mina cp knän... blä. Hoppas jag får han snygga jag hade förra gången ;) Haha, sleep tight guys!



/Nat


jo, jag tänkte...

säga att jag har varit så barnslig att jag kollade på Hitta Nemo i morse! Haha, den är ju så klockren! Skönaste;
- skön känsla slut..
- förtsätt simma, fortsätt simma
- för du fick ingen mat, du fick ingen mat, du fick ingen mat för du ska BANTA!
- Mount Spottaloski
- från och med nu ska ditt stolta namn vara.. Hajmat. HAJMAT, OH HA HA!
- jag ska kalla honom mysis och han ska bli min. O han ska vara min mysis!
- Aooo! Fy mysis, stygg mysis!
- först du bah; wooow, sen vi bah; ååååh!, sen jag bah; oh... 
- manetmannen - avkomman, avkomman - manetmannen. Manetmannen?! Respekt...!
- det är nästan så han försöker säga mig nått. Vet du, du är jättesöt men jag fattar inte vad du säger!

Haha, skön film det där! Orkar inte riktigt förklara helgen och resten av veckan med ord så här kommer lite bilder istället!




papapapapapa oom mow wow

Hade inget nät här igår av någon anledning.Wierd. I alla fall var jag tvungen att inte sova hemma. Eller jag vägrade sova hemma. Fyfan. Istället sova jag hos underbara Nanna ist. jag gosade med de gosigaste vovvarna och så chekade jag och Nani in New Moon (ign, får tilläggas för min del, haha!), super! Innan det att jag kom till Johanna så hade jag varit i Vansbro på gymnasiemässa, vilket innebar att jag faktiskt mer eller mindre gick i skolan 12 timmar igår.. det var väl rätt trevligt trots att ingen var inresserad av programmet. Vi satt ju och lekte ist och så ska vi nog lägga in en timmes "lek" eller "roliga timmen" i veckan. Awsome! det blir lite som yoga för musiker, haha! Ikväll blir det girlsnight med Kissi och MLI. Tummen upp föfan! Bastu, ansiktsmasker, dooodis, starta facebookgrupp och allmänt flumma lite. Det behövs verkligen efter den här veckan! Även om gårdagen var rätt flum den också.. Speciellt när vi skulle packa upp det nya trumsetet. Boobwar, haha, helt klart roligaste leken just nu! Nej, nu ska jag gå och städa lite, besöket kommer ju om inte allt för länge! :D See ya

/Nat

Come on pretty mama

Har varit hemma ett tag nu, har tre timmars hål (1,5 timme kvar nu då), halv fyra är det högskoleinfo ang de nya reglerna. Jag har ingen aning vad jag ska söka nästa år! Fasen vad svårt! Vad vill jag bli? Äh, det får bli en senare fråga..hm. Seg dag med två långlektioner på morgon sen ingenting förrän tre i normalt fall men nu är det ju info så.. Men liksom ändå. Hål mellan 12.20 - 15.00. Det är fan inte roligt, men bra med tid för plugg. Ska tydligen vara med på gymnasiemässan i Vansbro imorn också, blev tillfrågad helt random. Representera programmet med tråkiga låtar det ger ju ett gott första intryck eller hur? Men äh, bättre det än att sitta hemma o plugga tycker jag! Nepp, nu ska jag luta mig tillbaka, lyssna på Kokomo (Beach Boys), stoppa i mig lite godis och dricka en stor kopp cappuccino! See ya

/Nat


Jag hatar tisdagar trots att hata är ett starkt ord.

Jag lever på kaffe och kaffet i det här huset lever på mig. Cykla till skolan i morse, brrrrr, hade musik och gehör. Det var faktiskt en bra lektion att starta dagen med! Repetionen gick sådär eftersom man var nyvaken ( i princip) men det var ju sånt man egentligen kunde. Fortsatte dagen med engelska som jag knappast har några större problem i, haha, sen var det dags för den där förbannade kulturen. Oh man do I hate it! de mesta är faktiskt rätt enkelt, men hon ger oss ju uppgifter som heter duga! Jag kan stolt säga att jag är klar och har varit länge - med alla uppgifter. Vi kommer ju typ ingenstans vilket gör kuren tråkigare än vad den hade behövt vara. Jag längtar ju inte till nutida konst nästa år precis... Fy, och inte gjorde det dagen bättre av att ha Torbjörn "Sôcka" Korsell på eftermiddagen! Fy fan alltså. Jag vill inte höra om när du var i Thailand eller London eller whatever och det vill ingen annan heller. Punkt. Sista timmen var ensemble och det tackar jag gud för! Haha, vi har fått nyförvärv i låtlistan trots att det var sagt att det räckte med 4 låtar (för lite enligt mig) så det fick bli 5! Åke och Bengt (hej, Bengt!) hade satt ett krav på att alla  tre klasser skulle ha en varsin Michael J låt och det hade vi förträngt. Treorna hade redan valt Smooth Criminal (med Alien ant Farm) och ettorna hade valt Beat It. han har ju gjort massor med bra låtar det kan man inte neka till, men tillslut blev det Black or White som är = ett bra val! Haha, jag har svårt för rappen i mitten men det är bara att nöta texten som attan! Kul ska det bli iaf! När jag kom hem var jag sjukt trött och det är jag fortfarande... och så har jag äckligt ont i min häl. Jag kan inte ha skor på mig en gång så jag går runt i skolan med raggisar för att inte bli allt för kall om fossingarna. Folk tror jag är galet och frågar om jag har hört talas om skavsårsplåster. De får lika svar varje gång;" Öh, jag har tvåplåster för att täcka hela såret, men plåster räcker inte för att skydda något så ömt som en häl". Det är sant. Det gör ont så fort jag nuddar plåstret. Jag ska inte gå i obekväma skor när jag ska ut nå längre.. haha! Fast vill man vara fin får man lida pin, eller hur?

/Nat

and then one day i sat in hyjal.......

and gamemaster Leeroy comes up n' he's all like; "Hey, I thought I told you!", n' I'm like; " Yeah, WHATEVER!"


Hahah, I just lööööve it! Första skoldan idag då, seg men bra. Bestämde låtar till Fighting the Darkness (lokal minifestival, om man ens kan kalla det de, med massa rockband och så. urspr.namn - Malung Midnight Metal), slutade bra tror jag. Pretty Fly For A White Guy, What's Up, 18 And Life och en till som jag inte kommer på vad heter just nu. Jag hade iaf aldrig hört den, men jag ska göra mitt bästa för att göra den! Måste säga att jag är TAGGAD! Vad fan, det är inte ens i malung i år, haha, det är faktiskt i Mora! Lite större publik men jag kommer nog inte slå mitt publikrekord än på ett par år tror jag. Wellwell as Valdemar use to say, vi får väl se hur mycket folk det blir. Ja, alltså detta avangemang sker inte förrän i Mars. Har inte datumet riktigt klart för mig, det återkommer jag med! Eller vad spelar det för roll, who cares när jag och mina klassisar ska spela? Haha! Skojja, jag kanske har någon liten stalker där ute som kollar in min blogg, fb och bdb var dag utan att jag vet och som antagligen skulle känna sig väldigt skyldig när den läste detta. Vad vet jag? Vad vet du? Vad vet vem? Kuka mitä häh? Intressant liv jag har eller hur? Höhö. Nä, göra något vettigt ett tag! See ya

/Nat

Te + Zeppelin = myskväll ♥

japp, jag skippade pluggandet runt sju och började spela gitarr ist. Much better! Sen ledde det ena till det andra - alltså gitarren ledde mig till pianot - sen slutade det med att jag skrev två låttexter. Skönt att göra något kreativt av mina känslor. Nu sitter jag här med en stoooor kopp te i ena handen (nej, jag tänker inte spilla den på datorn) och lyssnar på Zeppelin, underbart! Men nu är det dags att dejta kudden tror jag, skola imorn ju! Specialidrott direkt på morgonen och mitt knä är fucked up. Still fucked up*. Kan ju inte sitta på huk en gång, så nu ska jag få ny operation inbokad. Undrar hur lång tid det tar innan jag blir kallad. Hoppas på att det blir efter april denna gång. Jag vill inte gå med kryckor på hal is igen! But we'll see. Sleep tight and have some rock n' roll dreams you guys!

/Nat


I'm like a junkie without an adicction

I don't know what I'm doing
all I know is I don't wanna stop lalalala.....!


Vad skulle jag göra utan musik? Svar: Jag vet fan inte.
Vad skulle jag vara utan musik? Det svaret är enkelt - jag skulle inte vara nånting, helt meningslös, en nobody och väldigt deppig! Jag blir på otroligt dåligt humör om jag är utan musik flera timmar har jag märkt. So that means that I'm a junkie with an addiction for music, right? Haha! Jaha, igår var det ström avbrott här - i halva huset. Wierd. Men det hade grannarna också! Sen var Natashas (my lil sis) kompisar här så jag hade ingen lust att stanna här liksom. Strömmen hade ju gått i mitt rum så jag hade inget ljud, not fun at all! Så vad gjorde jag? Jo, jag gick till grabbarna på andra sidan vägen och kopplade in mig i deras nätverk samtidigt som jag flydde folket. Bra gjort Nat! Jag satt väl mellan dem två (Tobbe och Einar) och lyssnade/kollade på när de lanade och försökte lära mig något av vad de gjorde när de kollade nätverket, men det gick inte in i skallen direkt! Menmen, hä va full trevvlä! Strömmen kom naturligtvis tillbaka när jag var över där på andra sidan så efter en timme eller två kilade jag hem igen. Sen satt jag och Christina och fjantade oss ett tag över msn och facebook. Vi var extremt övertrötta, iaf jag, haha! Det slutade med att jag vann en konversation över henne på fejjan, hahahahahaha, hon kunde inte slå det, det var alldeles för roligt! Ibland vinner jag också..! Vi fick oss ett gott skratt, skitkul!
Idag ha det varit plugg, plugg och åter plugg som stått främst på listan - och kaffe, för att hålla mig vaken. It really sucks. Väntar på att mamma ska komma hem också så jag får mat. Har liksom inte ätit något idag... wooops. Men min mage protesterar inte för det, än. Men nu ska jag tillbaka till pluggandet sen ska jag nog ringa Sandra en sväng och så får vi se vad det blir ikväll. See ya

/Nat


there's a temptation it gets outrageous



Jag är grymt sugen på shopping! det var nästan så jag tog det tidiga tåget till stan i morse. Det är sant, jag menar det är inte särskilt dyrt för mig att åka fram och tillbaka och jag får typ komma och gå hur jag vill hos moster - mer eller mindre. Men sen kom jag på att jag nog inte ville trängas med en massa 91:or som ska på mönstring nu så jag stannade hemma ist. Jag var uppe med tuppen iaf och det var ju rätt skönt! Så nu måste jag lösa shopping delen på ett annat sätt och jag väljer nätet! Morsan och lillbrorsan är skyldiga mig pengar så jag tänker handla för de pengarna och låta dem betala! Smart eller hur? Jaa, naturligtvis kommer min faktura garanterat hamna på mer än det de är skyldiga mig så jag lär nog allt lägga till lite själv. Jaja, nu ska jag kolla runt lite och bestämma lite saker jag ska ha! See ya

/Nat 

Värme tack!

Jag bad om värme, sa tack snälla, och fick värme - fast inte direkt dock! Nä, jag kunde/fick inte åka ifrån kylan nu direkt tyvärr men jag kommer att åka ifrån allt slask när det är tid för det - alltså i april, närmare bestämt 8/4. För min mormor är snäll (ibland) och köpte mig en resa till Italien! AWSOME. Fast inte själv då, jag måste dras med mormor en hel vecka men det gör inget för jag kommer ifrån personer som är värre och jag kommer ifrån fuckfacemalung! Fy tusan vad skönt det ska bli! Florens, Pisa, Livorno och Rom - here I come! Ciao



/Nat


I ♥ hard rock....!



och ROCK o METAL o HEAVY METAL också förstås! Fattar inte hur vissa kan anse att hårdrock, metal och heavy metal är samma genre - för det är det verkligen inte! Can't you see; hard rock = 10 snäpp hårdare än rock, metal = 10 snäpp hårdare än hårdrock, och slutligen heavy metal = 10 snäpp hårdare än metal! How simple is that!
Ibland önskar jag verkligen att jag var född nångång på 70-talet (innan -75), så att jag skulle fått varit i den ålder jag är nu fast på 80-talet och liksom varit med under storhetstiden för alla de banden jag älskar så mycket! Hm, sjukt. Fast då hade jag fyllt 40 i år (om jag var född -70), det hade inte varit så grymt men jag hade varit en cool rocktant, haha, som fått se alla de häftigaste banden när de var som bäst! Eller vem vet hur det hade varit? Med tanke på att det är min mor som har raised me to be a rocker så kanske jag hade varit ett stort rockabilly fan? Inte för att jag inte gillar rockabilly, för det gör jag, men bara att min morsa antagligen hade uppfostat mig på ett annat sätt - eller hur?  Hmm, det är lätt att sväva iväg i den där drömmen och det gör jag rätt ofta. Det är inte så bra när jag har annat som jag borde konsentrera mig på. Som t.ex att lägga mig i tid ist för att lyssna på massa musik mitt i natten och sen sova bort halva dagen! But so what? Music makes my life happy!


/Nat


hej, självkritiker!

Jo tjena.. Det är verkligen inte min dag idag. Klagodagar är inte mina dagar - till synes. Vissa vet hur ofta jag klagar på mig själv och det är verkligen inte för att få någon respons utan snarare för att jag vill bevisa för mig själv och alla andra att jag har rätt och att det inte stör mig att jag har rätt (but ofc it does). Lite invecklat, men whatever. Jag tycker inte om mig själv så är det. Men liksom i övrigt, förutom att jag är så långt ifrån snyggast i världen som det går så; vad är det som jag gör så himla fel? eller VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?! Det är den enda frågan jag vill ha svar på som jag aldrig får på. Eller ja, den har ju några följdfrågar men annars är det den stora frågan. Så nån kan ju ta och våga berätta det för mig nu tycker jag.

Så nu har jag fått ur mig lite av allt dåligt, känns lite bättre.
/Nat 


gratis Martin på hans födelsedag?

jaa, han får ju strippa lagligt nu och med all den öl han ska köpa senare idag så tror jag kan kommer att vara så full att han inte kommer att bryr sig om pengar, höhö! Nesh, skämta såklart!
GRATTIS MARTIN PERJOS PÅ 18 ÅRS DAN!
det är allt jag orkar skriva för tillfället, haha. Återkommer senare idag för nu ska jag lägga mig! Natti

/Nat

Rock n' roll och nakna brudar!





DET VAR SVINKALLT! Men lätt värt det, frös seriöst häcken av mig! Vi la oss och rullade typ i snön nån gång så där, roligt! Har börjat året bra känner jag, busat och bara gjort en massa roliga saker. Verkligheten kommer att komma ikapp mig om circa en vecka dock och tills dess har jag en bok att läsa ut, en recension att skriva och några gitarrläxor att spela! Men inga läxor i världen ska hindra mig från att göra random saker under veckan.. så äre. På tisdag är det heller ingen vanlig dag för det är Martins födelsedag och det ska fan firas! Lilla menlösa Martin, haha! Nää, skämta bara, Martin my random dude, my husband, my little goofy friend. Vet ni hur konstigt det känns att han fyller 18 eller? Men fezt blir det iaf och det kommer bli rockigt! Sitter och planerar det nu. Mycket som ska göras... Nån som har ett bra förslag på present åt grabben? Har försökt komma på en i flera månader men jag blir fan inge klokare. Vi får väl se vad det blir för något! Nu ska jag upp och mysa lite med morsan och så blir det nog en tidig kväll - hoppas jag. See ya

/Nat


porr

Nää, jag får fan ta och skärpa mig! Har totalvänt på dygnet sen nyår. Illa, mycket illa. Försökte gå upp tidigt idag men hur gick det tror ni? Inte alls skulle jag då säga... Menmen, igår kom Sandra hit en sväng på kvällen. Vi snacka, cheka en rulle och fjanta oss lite - som vi typ alltid gör! Så bestämde vi oss för att bada bastu idag. Sjukt gött!  Ska bada lite i snön också när vi ändå har möjligheten, haha. Så grabbar, om ni vill se två nakna brudar dansa i snön - kom till Backbyn!
Nu blir det att klä på sig lite kanske och käka lite lunch också! 
 see ya

/Nat

Happy new year guys! 2010 better be good....

Jaha, hoppas att alla hade en bra nyårsafton. Det hade jag iaf, riktigt bra med tanke på att jag inte hade några som helst förväntningar. Dock tycker jag nyår är lite överskattat så jag ser på det som en lyckad fest ist! Är en aning bakis men what the fuck, it was well worth it, haha. Bortsätt från några bensträckare för att hämta vatten och lite andra saker, blev det att dra sig ända till lite drygt två! Menmen, lätt hänt om man lägger sig vid nästan sju på morron...
Nog snackat om det gångna! Vad ska man förvänta sig av detta år? Vilka positivta/negativa saker kommer att ske? Vad ska man ändra hos sig själv detta år? Mycket att fundera på! Fyller 18 i år och det är jäkligt positivt i mina ögon!



/Nat 

RSS 2.0