...and so they broke my heart. again.

Def leppard har kommit ut med tour dates, efter Downloadfestival kommer de att turnera runt i USA, IGEN. Those fuckin americans stole my favorite band. Dock tar datumen än så länge slut i augusti, hoppas bannemig det blir Europas tur sen! De har nån spelning på Irland också, men att åka till irland känns kanske inte rock n' roll! No effence, jag tycker Irland är fint och intressant med alla keltiska sagor/legender/historier - men nej.

Dessutom har jag gett mig fan på att jag ska träna bort den lilla magen jag har, den är onödig varför ska den då vara kvar? Den kanske bara är jag som tänker på det, men den ska bort. Haha.




/Nat

Go Johnny go

Fan alltså, vi måste få vårat ny nät snart, jag blir gaaaalen! Jag vill blogga som vanligt, jag vill vara social, jag vill rätta till mina bilder (jag råkade av misstag ta bort programmet på datorn för att jag ville ha den gamla versionen) jag vill lägga upp bilder osv osv - när JAG vill, inte när nån annan vill det. What the fuck, jag hoppas på slutet av veckan..

Jaha, första lovdagen har börjat riktigt bra! Lite sovmorgon, riktigt frukost och sen en sväng på gymmet! Fick sällskap av Sandra också, och imorn - om vädret tillåter och är lika fint som idag - tar vi en tur i spåren, om inte så drar vi och simmar lite! Alla kvällar fram till på torsdag ska jag ägna mig åt teori. Teori, teori, teori! Men vafan, förhoppningsvis ska jag bara behöva plugga det en gång, alltså en period.

Och Paul Stanley ska bli pappa igen! Vid 59 års ålder sådär, haha, cooooolt.



Men nu blire käk, hare gott!

/Nat


Chocolate

Yes, jag är chokladbrun i håret, mot det 70%:a hållet, haha! Tyckte det behövdes fixas lite, ska fösöka klippa mig till veckan också, det är ju asrisigt mitt hår... måste göras något åt!

Igår blev det en SPA-kväll, så nu är naglar (tår som fingrar) fixade, huden renskrubbad (inte som på hamamet i turket dock, eller hur Caath?), ansiktet återfuktat och håret i ny lyster! För er som tonar eller färgar ert hår eller vill men inte vågar så kan jag säga att min favorit är Schwartskopf! Bild kommer någon annan dag, jag har ju inte min egen dator...


Hur fan gött äre inte med lov? Förjävla gött, massa kompistid inbokat till veckan, Sandra var ju här en sväng igår och ikväll bär det av till Kissie och mysa med henne och MLI! Imorn blir det jobb..!

Dagens låt: Back from Cali - Slash ft. Myles Kennedy
mmmmmm♥

/Nat

Jag blir galen!

INTE löning idag. Fy fitta - jag har rätt att svära.
Aja, har haft fina Sandra här på besök så det har varit trevligt! Och nu har jag dessutom LOV! Det ska bli ett riktigt gött lov, dock fullt av plugg.

Ingenting händer eller har hänt därför orkar jag inte skriva något mer ointressant så... ciao!

/Nat

Thursday night you stocking needed mending

Ännu en dag helt utan lektioner... Men vafan, det gör detsamma. Mannen har lämnat mig för Österrike/Italien i en vecka, så nästa torsdag eller fredag så drar jag ner till sthlm och spenderar helgen med honom där!

Imorn blire helg och lov, fast det känns fan inte som någt lov. Det känns som vanligt, jag lär ändå jobba under lovet liksom. Och plugga teori, vilket jag har panik över trots att jag är duktig och läser på!

Aja, vi hörs kanske senare när jag kommer på något intressant att skriva om, haha.

/Nat


welcome to the family

/Nat

My eyes are bleeding



Ja, fan i helvetes jävla skit - jag gråter fansen snart blod.
Jag vill av hela mitt enorma hjärta åka på Downloadfestival, Donington Park i England - men det krockar med min jävla student. Varför kan inte vi som så många andra gå ut en vecka innan, trots långhelgen, andra går ju som sagt ut då!! Den festivalen slår alla andra - för mig iaf. Och varför vill jag NU mer än någonsin åka? Because the gods wants me to be there, DEF LEPPARD wants me to fuckin be there and I fully understand them!
De har fortfarande inte släppt några tourdates (mer än detta) men de säger på sin hemsida att "något stort kommer att ske om några dagar", COME ON, GIMME! Gosh, kommer de in till Sverige då faan, ska de ännu en gång bara köra USA runt, Europa vill ha också ha the Leps! MEN: om inte Muhammed kommer till berget, får berget komma till Muhammed!

Jag är på bättre humör (trots förkylning) den här veckan, att tala ut var vad som behövdes - det är förjävla viktigt! Så nu är allt frid och fröjd igen, haha.

Fått mycket gjort idag också, så jag är riktigt nöjd och det är skolreceptionen också! Showarbetet flyter på och jag har fått hem mina skoluppgifter inför London! Usch, jag oroar mig faktiskt lite över sommaren och jobb och grejer - det måste lösa sig bra! Jag vill ha en bra sommar i Sverige! Ja, jag vet, jag är bara borta ett år men det är svårt när man ska lämna allt - speciellt Cj. Men nu pratar vi om något annat! Eller gör vi?



/Nat

Rock on sister!

Jag blir så jävla glad över alla små grymma kommentarer jag får av er läsare, I salute you!

Jag har fortfarande inget jävla nät, får nästa vecka, varför fan ska min lillebror alltid få sin vilja igenom?! Han ville byta nät och mamma bestämmer att vi byter nät... och så tar det två veckor för byte, jävla skit. Nästa torsdag, underbart... not. Nästa torsdag åker jag antagligen till STHLM för att mannen kommer hem från en Europa tripp. Jag blir sådär så att jag velar lite, jag ska flytta till london och jag måste spara så mycket pengar som möjligt för det är allt annat än billigt att bo i london! Har sökt en del stipendier men råkade missa ett lokalt så jag blev lite sur..

Sjuk är jag också, har haft feber hela jävla helgen och idag beter sig folk som att jag inte FÅR vara sjuk, jag är människa jag också - om ni inte visste.

Löning på fredag också, så jävla gött!! Och imorn blire nog skola igen, tror jag. Bara jag slutar ha ont i huvudet och slutar ha ont i gommen (INTE HALSEN!)

Bybye, hörs imorn!

/yours truly Nat

The logical song

Okey, jag har just fått reda på att jag inte kommer ha något nät förrän om en och en halv vecka typ. Fuck off, but don't give up on me! Jag ska försöka mitt bästa ändå, promise.

Imorn är det studentfest igen, jag ska vara nykter men jag kan fanemig ha lika kul ändå! Temat denna gång är kärlek, kuuuul.

Jag hade en fin dag igår, faktiskt, kvällen kunde ha varit bättre, jag får fan ta och skärpa mig nu. Helt klart. Självförtroendet måste upp igen.



/Nat


Sonisphere 2011



Fyfan, mina förhoppningar gick i kras! Eller ja, OM de inte släpper några fler band liksom. Okey, jag trodde faktiskt inte riktigt på vad jag själv sa/skrev men vafan. det fanns ju en chans. I WANT METALLICA, WE WANT METALLICA!! That's it. Men In flames och Slipknot är ju inte dåligt..

Jag hoppas att de kommer hit anyway. Really. Aja, igår blev jag bilägare. Höhö. Dessutom är det inte många veckor kvar tills kortet förmodligen är färdigt. Jag pluggar och jag pluggar. Nu måste jag plugga ännu mer! Come on, Nat!!

Igår var vi ju ner till mormor, och jag lovar, bilen stod i så jävla mycket snö att jag var tvungen att stå på bakluckan och ta bort allt som var på taket, haha, sen fick vi går in och få i oss mommos asgoda lammfärsbiffar, mmmm!

Hörs zen!

/Nat


Mustang Sally

Okey, som ni fattar så är jag inte back on track med bloggandet, annars hade jag bloggat igår. Jag är ledsen, besviken och tappar faktiskt hoppet lige grann - vilket är lite som att som kille tappa tvålen i duchrummet.

Jag är trött, har sovit som en stock inatt dock och så fort jag har slutat så ska jag dra till mormor i Utsjö och hämta mitt arv efter morfar - en mörkblå Volvo 850. Usch, vad jag saknar morfar men det känns skönt att jag kan ta hand om något som han tyckte väldigt mycket om. Det blir ännu en bebis. Jag har mitt piano, två gitarrer (en nylon- och en stålsträngad) och trumsetet.

Så Lule och Cj följer med mig ner dit, Lule mest för skjutsens och batteriets skull - jag vill inte göra det själv, det kan ju faktiskt explodera - och sen stannar jag och grabben på middag hos mommo. Det är synd om henne och hon vill ju ha besök.

SONISPHERE BLIR! FUCK YEAH! Globen Arena Open Air it is! Band är dock inte klara än! 

Vi kaaaanske hörs senare, we'll see.

/Nat


Jazz och kulturkrock



Usch, det värsta som kunde hända mig, har hänt, saker och ting kan fan inte bli värre just nu. Eller jo, lite värre kan det allt bli. Jag har blivit tvungen att flytta, VI har blivit tvungna att flytta från vårat hus. Det hus som jag har växt upp i och vistats i ända sen jag föddes. Jag mår så jävla dåligt över det och jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Det där jävla fittkörkortet skulle fan vara närmare. Okey, det är bara någon vecka kvar sen kan jag flytta ner till min mormor för jag kan inte bo i en jävla lägenhet och sova i samma jävla rum som min syster. Det går bara inte. Fatta att flytta från ett hus till en jävla 4:a. Jag hoppas fanimej att vi får en 5:a snart för annars går jag under. Jag vet inte vad jag gör just nu.

/Nat 

My funny valentine!

Okey, tomorrow I shoud be back on trackwith the bloging! Mhm, igår var det städ som gällde hela dage men det känns skönt att tjäna pengar! Uuuuuurgött!
Idag är det Alla ♥'s Dag, en liiiiten aning överskattat men mysigt, speciellt när man får vara med och se alla glada barn som fic rosor av oss! Och speciellt när man kommer hem till världens bästa om har lagat middag, det gör mig rktigt glad!
Hörs imorn då!
/Nat

Rock Star

the worlds most awsome movie går på Kanal 5 kl 23.15 ikväll.



Jag är glad! WÖW.

/Nat

Kind of dirty



Sooo, jag sitter hemma hos Gustav och bara är lite, vilket är nice! Fortfarande inget nät hemma...får förhoppningsvis tillbaka det på måndag. Och värmen också för den delen, det går ju förfan knappt att vistas i huset en gång.

Har inte gjort annat än att läsa körkortsteori idag, fyfan säger jag bara. But it has to be done! Inte långt kvar nu ju..! Ja, jag vet, jag kanskei nte behöver vara så glad eftersom jag ligger 6 månader efter min körkortsplanering, eller rättare sagt (eftersom det annars låter som att jag är handikappad) så ligger jag 6 månader med att ta det, heter det. Men jag är glad ändå! Bättre sent än aldrig!

Har nyss beställt snus åt mannen också, gött åt honom - mindre gött åt mig! Och imorn är det jobb som gäller, och tanken på att pengarna kommer att rulla in på kontot om typ två veckor är riktigt skön!



AVENGED SEVENFOLD KOMMER TILL METALTOWN! Hur grymt? Jag vill så jävla gärna åka men det beror helt på Sonisphere!

/Nat


fanfanfan

           
Sound_of_the_summer_by_suzythebutcher_large
Tumblr_lfpedskuho1qg42pbo1_500_large

Jag har fortfarande inget skitnät. Fyfan. Hate it.

Ingen bra dag igår, jag har fortfarande svinont i magen för något som jag gjorde igår kväll. Jag ångrar det inte men jag ångrar det ändå.

/Nat

/Nat

Inget internet

Nope, jag har inge internet hemma just nu, jävla skit. Jag hoppas fan allt fixar sig idag. Vissa är bra på att sätta andra i skiten...Tycker att det är dags för vissa att skärpa sig..

Sitter i skolan just nu och ska strax dra till körskolan. Har baar jobbat med showen idag och det börjar likna något! Fick en finfin ny gitarr igår också! Fytusan vad härligt!

Bye
/Nat

Still got the blues

Gary Moore har lämnat oss. Hemskt. Han var ju inge gammal! Han var inte en av mina absoluta favoriter men det är ju alltid tråkigt när sånt här händer. Det står över allt så det är ingen idé att jag göra något utdrag ur någon text, ni hittar det själva. Rest In Peace.

Jaha, min helg = awsome. I lördags så började det ju med mysfika med Blondie som var välbehövligt! Fin presenter hittade jag också, höhö. Sen tog jag mig en kort promenix med härlig musik för att sedan möta upp min snygging! Som jag saknat honom, men han hade haft det riktigt bra!

Sedan på kvällen drog jag till Kissie för att fira och där blev det trerätters varav huvudrätten var snuskigt god! Det var lika trevligt som alltid, lika cp som alltid och lika VARMT som alltid, haha! En omgång "jag har aldrig" och en omgång "idiotkunskap", förjävla rolig kväll var det!

Igår så var jag upp till Sälen på nytt jobb, det var faktiskt helt okey och tiden gick rätt snabbt faktiskt. Fick jobba med Sandra och Andreas så det var hur lugnt som helst, det visade mig allt. På kvällen blev det en välförtjänt dusch följt av pizzabakning. Fint!



Bilder från Kissie kommer snart!

/Nat

Level: Retarded


Uppe med solen? Typ iaf! Har sovit det mesta av natten och nu när jag vaknade så har det tydligen varit norrsken.. Kul, att jag missa.  Aja, jag har upplevt det två gånger redan så, jag lider ingen brist, haha.

Jag känner att det här kommer att bli en förjävla bra dag och jag börjar den med en kopp te och sedan en dusch!
Tror inte jag kommer hinna skriva något mer än det här inlägget idag (som att ni bryr er?)

Hursom, så ska jag dra en lunch och leta present(er) med Blondie, fint det! Sedan ska jag väl förhoppningsvis möta upp min man, vilket kommer att bli awsome, för att sedan dra till Kissie och fira henne på kvällen - ännu mer awsome. That's my life for today!



För dem som inte hunnit med Wackens releasers så kan jag meddela att både Bullet och Crashdïet är bokade!

Och för dem som kanske redan vet det men inte hunnit kika på dagens nyheter så kan jag säga att den finska festivalen Sauna Open Air Festival har kommit ut med sina första band - Ozzy, Halloween och Saxon!

Ja, den läste jag också för någon dag sen att The White Stripes lägger av. Fan, det är sorgligt.. Shit såhär efter 13 år. Ni kan läsa mer om allt detta på Rocknytt!



/Nat




att inte ha något är att inget kunna förlora




/Nat

i've found you



Ett stycke låt klart och redovisat, stolt är jag också och det tackar jag estetmamma Anna för! Ikväll ska jag nog kanske vara lite med Ah-man-daah, vi får la se!

Imorn blire en fika med Jen, ska bli härligt vill jag lova! Och sen överraskade mannen mig med att han kommer hem redan imorn, så jag tar med mig honom och drar till Kissie! Hon fyller år på söndag så vi ska fira henne!

Detta kommer säkertligen att upprepas imorn, haha. Hade

/Nat


Across the atlantic sea



LOVE på den här. Dem gör den såååååå bra! Förjävla grymt.

Imorn blire helg och min helg är fullsmockad! Härligt vill jag lova. Har sömnproblem så jag ska strax dra och lägga mig.. och FÖRSÖKA sova. G'night.


Jag saknar dig!

/Nat

Love grows where my Rosemary goes


Tjenna! Har varit en rätt go dag idag, utan lektioner... fast jag visste inte om att jag inte hade några lektioner.. Iaf, så fick jag sitta och sälja rosor, jag vet inte om jag har nämn något om att studentkommittéen säljer rosor på vår skola och jag är med, men hur som helst så satt jag där i flera timmar med massa trevligt folk! Vi fick faktiskt hela 41 rosor sålda också! Inte illa pinkat för att vara första dagen!

Vi kommer att ta emot beställningar fram till den 9:e - nästa onsdag med andra ord!

Och jag har hittat ett par skor som jag är riktigt kär i.... see here.

/Nat




JAAAAAAAAA!

JAG ÄR I EXTAS! Megadeth och Slayer har dragit in konserten de skulle ha haft i Stockholm den 19 mars på grund av "andra åtaganden" och nu höjs spekulationerna - PRECIS SOM JAG SAGT!!!! Är det klart nu? BLIR DET THE BIG FOUR TILL SONISPHERE?! Jag dör bara åt tanken, jag ska på den. Jag blir helt till mig, jag får gåshud. FYFAAAAAAAAN, vad underbart det skulle vara! Jag är helt borta just nu!

Sen kommer Linkin Park hit också, men det skiter jag i! The big fucking four!

FUCK YEAH!






/Nat

It's okey not to be perfect

Jag hittade artikel på Aftonbladet som jag gillade, dock har jag ju VISSA synpunkter.. Läs den ni, så kan jag skriva min lilla egna version nån dag, kanske imorn.

Frilansjournalisten och debattören Hanna Fridén kritiserar Veckorevyns "Size Hero"-utvik

"Veckorevyns redaktion slängde nyligen av sig kläderna i tidningen som en del i deras Size Hero-kampanj. En kampanj för att motverka ett anorektiskt ideal och få unga kvinnor att inse att de inte behöver svälta sig själva.

De ville visa upp vanliga kvinnors kurvor. Stora bröst, små bröst. Stor rumpa och pösig mage. Det var modigt.

Om du kastar kläderna som kvinna så kommer du att granskas med lupp såväl fysiskt som psykiskt.

Folk kommer tycka att du gör dig till ett objekt och genast reducera ditt värde på grund av att du blottade det heligaste, det viktigaste: en kvinnas kropp.


Men hjälper det här unga kvinnor med ätstörningar? Kanske kan det hjälpa folk att inte skämmas för sin nakenhet, att ett komplex man dras med inte är avgörande för kärlek.

Det kan hjälpa i en diskussion som rör objektifiering och kvinnans nakenhet och sexualitet.

Men har det med anorektiska ideal att göra?

Det här är en modell som ofta används när man talar om unga kvinnors problem med ätstörningar. Man tar för givet att tjejerna inte vet hur en vanlig kvinna ser ut, och att hon kan vara älskvärd.

Det förmodas att de är blinda, och i stället för att skifta fokus från kroppen gör man samma fel varje gång: unga kvinnor, ja kvinnor överhuvudtaget, tänker enkom på kroppen och således är kroppen också den enda boten.


Det är sant. Kvinnor tänker mycket på sina kroppar. Därför är ätstörningar ett stort, och ständigt växande, problem i Sverige.

Man bör titta på modellindustrin och göra något åt att så många modeller faktiskt lider av sjukdomar. Modebranschen talar om naturligt smala och sunda modeller, men har du någonsin hängt backstage på Berns under modeveckan så vittnar de spystinkande, igenproppade modelltoaletterna om annat.


Men det är bara att inse att skälet till varför kvinnor i så stor mån faller in i sjukdomar som rör kroppens utseende inte bara har med ett skadligt skönhetsideal att göra, utan främst har det att göra med att vi kvinnor alltid får höra att kroppens utseende är det viktigaste – även när man, paradoxalt nog, vill propagera för att det inte ska spela någon roll!


Killar som övertränar och äter steroider skulle man aldrig behandla genom att visa upp en 35-någonting kontorskille med soffpotatismage.

TITTA PÅ HONOM! DU KAN VA PRECIS SOM HAN! DET ÄR OKEJ!

Nej, han vill inte vara som han, oavsett hur många det är som tycker att det är okej.

En tjej som svälter sig själv ser inte på ”vanliga” kvinnor som något attraktivt heller. Men de ser modeller, de ser alla vackra kvinnor överallt och de ser vad som krävs för att lyckas med att vara en populär kvinna och alltså en lyckad individ i samhället.

Människor vill vara lyckade. Men vad som gör dig lyckad som individ är olika beroende på kön och kultur.


Jag hade ätstörningar i sju år. Vet ni en sak som motiverade mig? När man visade upp bilder på vanliga kvinnor.

Varför skulle jag vilja vara en medelmåtta? Jag ville vara bäst!

Den här viljan drev mig så långt att jag så länge trotsade vår starkaste biologiska drift.

Så vad fick mig att börja äta och bli frisk? Jag hade en bättre period och fick energi nog att kanalisera de här drifterna i riktningar som var mycket mer givande än att kunna glänsa med den tunnaste kroppen i sällskapet. Det var inte längre min kropp som var avgörande för om jag var lyckad eller inte.


Varför ser vi inte magasin uppmuntra kreativitet? Varför står det aldrig om hur härligt det är att sparka en boll och vinna en match i fotboll? Varför står det aldrig om hur fantastiskt det är att åstadkomma något stort och tävla i något annat än vikt?

Kroppen är det enda som är socialt accepterat att kvinnor tävlar inom och för att motverka detta försöker vi inte uppmuntra kvinnor att tävla inom något annat, utan vi presenterar medelkroppar.


Tjejer som får ätstörningar är inte viljelösa individer med bristande insikt om verkligheten. En tjej som hoppar över måltider gör det inte för att se ut som sin mamma, sin lärare eller kvinnan i kassan på Ica.

Kanske hjälper det några, men de flesta får riktlinjer för hur de absolut inte vill leva sina liv. För kroppen är, bevisligen, enligt vår kultur det viktigaste för en kvinna i alla lägen vilket de här kampanjerna bekräftar.

I stället för att flytta fokus bort från kroppen så försöker vi utrota driften att lyckas.

Och ärligt talat, vilken ung människa sitter och tänker: ”När jag blir vuxen vill jag bli en helt vanlig medelmåtta.”"


Hanna Fridén




/Nat

Genom gråt, genom skratt dem går med oss dag och natt

Hyfsat bra dag, really!

Fixat och fixat, körskolan, fixat in i det sista, hem, kollat på film med gustav, madde och mackan and here I am!
Dock är det lite som ett slag i ansiktet att Thin Lizzy ska till SRF BARA för att man inte kan åka!!

Ska hoppa in i duschen, CIAO!

/Nat

RSS 2.0