If I was a sculptor, but then again, no



Hello, beautiful people

Jag har inte börjat packa än och jag ska vaar borta i tre typ fyra dar liksom... Hehe. Det enda som ligger i väskan är biljetterna. Kan ju vara bra liksom.

Har varit på bibblan en sväng och sedan käkat glass i min ensamhet. Nope, there nobody home. Worthless. Visst jag gillar festival - men P&L är som sagt inte min grej. SRF däremot, där är ju alla som jag just därför är det roligt.

Brun är jag också,
det syns inte på bilden, det syns aldrig på bild såvida man inte tar med blixt. Men min dator har inte blixt, daa.

Nu ska jag göra spellistor till skivorna (hoppas jag har skivor hemma?) och sedan kan med lite tur, börja att packa. Jag tar alltid med mig för mycket.

/Nat

You got women, you got women on our mind

Ännu en solig dag med varma vindar. Den där snubben där uppe som jag inte tror på har äntligen fattat att det faktiskt inte är istid i norden. Synd bara att det sägs att det ska blir dåligt imorn.. Fast å andra sidan så blir det perfekt väder att åka bil i, vem fan vill åka bil i 30 granders värme?! NOT ME!



Var och hämtade biljetterna idag, glad jävla Nat! Mhm, not to happy about others....but happy! Sen powerwalken/jobbningen igår morse så har jag grym träningsvärk i röva. Haha. Ju tightare ass desto snyggare, eller? Vill man ha en slapp bakdel? Njaaa...
Nu ska jag återigen lägga mig i solen, bli ännu brunare och längta till imorgon!

You still give me butterflies


/Nat

En perfekt sommarlåt!



Pratade med Mami om blandskivor - guess what? This song is going to be in one of them, hehe. Nu ska jag slå en pling till mannen och sedan se någon film, typ. Eller sova.

/Nat

They're out to get me.

Hade jag svårt att lita på folk innan, så kommer jag att ha ännu svårare nu. Helt otroligt. Jag var så förbannad tidigare att jag blev sittandes i trosor och bikini - chock kallas det. Jag är så besviken, arg, ledsen och ändå visste jag innerst inne att något var inte helt rätt. Men eftersom jag är det jag är så lyckades jag fixa det ändå, trots att jag hade total panik. Jag känner mig iaf lugn för att jag lyckades lösa det, för jag oroade mig mest över den jag skulle resa med. Blåst, jag känner mig blåst. Du hade ju fixat allt.


Var och fikade med finaste Emelie för en stund sen så jag är nyss hemkommen. Innan dess låg jag och pressade. Fan vad jag har lätt för att bli brun, haha. På fredag bär det av mot Gbg, trots allt. Jag och Cj, ingen ståplats men inte så långt bort att vi behöver kikare. Och så bor vi hos Nanni. Totalt ändrade planer. Fan vad arg man blir.

Metallica finns ju inte på Spotify men här är en spellista med de tre övriga banden - låtar som jag tycker är deras bra, bättre och bäst.

Hörs later babes.

/Nat

the sun will all make us die in the end

WOHOOOOOOO! Sol, wtf?! Förjävla skönt att den gamla jäveln har lyckats hitta till de nordlige breddgraderna. Har varit ute på en timmes powerwalk/jogging och ska nu lägga mig i solstolen och steka (inte igår!) anser inte att det är någon idé att duscha mellan! Jag kommer ändå bli lökig efter solningen? Garanterat.



/Nat

Peace & Love

Just,  ja har glömt att nämna att det är Peace & Love-vecka här i Dalarna. Veckan då folk åker dit som ett gäng, festar, tappar bort varandra, hookar upp med andra random people, kollar på massa band, återigen tappar bort varandra, går ensam ett tag, hittar de andra, är med randoms och bekanta, vaknar i ett tält som inte är sitt, gör illa sig på den skitiga campingen och ser folk som knullar i något tält medan folk står runt om och hejar. Plus att det är massa sånt folk där som jag personligen tycker borde sitta hemma och kolla på barnprogram. Festivalen med mer skandaler än andra. Inte min typ av festival, helt enkelt. Men det var rätt kul förra året ändå!





/Nat

yes please!



Slash, Duff, Matt Sorum och Scott Weiland - ännu en supergrupp. Sjukt bra, har alla deras skivor and I absolutley love them. Loving the Alien, Fall to Pieces och Dirty Little thing är också riktigt bra låtar!

/Nat

HEJA SVERIGE!

wooohooooo, Sverige-Colombia fotbolls VM i Tyskland! Gillar start 11:an, starkt lag och mycket bra val! Klart vi vinner, på pappret är Colombia sämre än Mexico - vilka förlorade mot England som inte är så väldans bra. Tre poäng till oss, helt enkelt.

/Nat

What does a girl like me do in a place like this?

originaltext från mumien: what does a place like me do in a girl like this. Mycket roligare!

Ja, vad fasen tänkte mamma när hon flyttade hit? Kunde hon inte bara ha flyttat tillbaka till stan när hon var redo för familj. Säker miljö säger hon, pfft, säger jag. Jag byter hellre "jag ser älgar varje vecka" mot " jag är i studion varje vecka", 100 % säker på den!



Hade världens problem om hur jag ska ta mig till Gbg igår, har ju tänkt att köra men det är ju fel på bilen... Lillebrorsan har varit på Biltema otaliga gånger förra veckan, jag har till och med gett honom pengar men så har de glömt av det. Hur arg blir man?

Menmen, OM bilen inte blir lagad till på fredag så har jag löst det ändå, tack gode gud för människor med hearts of gold! Sen blire att bo hemma hos moster Ingela i Mölnlycke, underbart!

Men nu ska jag slänga mig i duschen för jag ser ut som Manson när han sovit med sminket på. Haha.



/Nat

Titulerar sig som sångerska

...om ni liksom inte redan visste! Jag har nog aldrig skrivit när jag egentligen började med musik men jag kan ju berätta lite om det!

Enligt både mamma och mormor (och morfar, gud vad jag saknar min moppa) så älskade jag att sjunga tillsammans med dem. Massor med typiska barnsånger såklart eftersom jag hade alla de klassiska sångböckerna för barn - typ Luddeböckerna. Jag gjorde mitt första framträdande som 3-åring på mittgudsyskons dop. Jojo, Präst Lars Häggberg tyckte inte det var annat än roligt... Bäbä vita lamm...Herregud.

Sedan fortsatte det med massa Astrid Lindgren sånger, skolsånger med Åke och avslutningssånger på skolan och när jag gick i 3:an började jag spela piano! Och jag spelade till och med början på 5:an för då började jag spela trummor i mitt första band istället - how cool am I? Haha. Nejmen, jag lärde mig jävligt snabbt. Vilket inte svårt när man hade Bengt och Åke! Jag, Anders, Jens, J.E och Karl var det från början (vi bytte sångare lite då och då). East Outlakers, hahahaha. Förresten så hade min klass Åkes syster Anneli under 4:an och 5:an - vi var seriöst världens musikaliska klass och gjorde shower m.m.



Sen började vi sexan och fick musik schemalagt - och ja vårt band höll ihop all the time! Vi spelade på så många event vi kunde komma åt, vi spelade på och för musikskolan och var det första "bandet" de haft på ett par år. I början på åttan fick vi dock en annan lärare än Bengt eftersom han skulle driva Rockgymnasiet. Det var även då som jag slutade spela trummor och övergick helt till sång - vilket var min starkaste sida!

Sen började jag Rockgymnasiet och jag lovar att jag har fasen aldrig varit mer produktiv. Från att gå in med ett register på ungefär en och en halv oktav så kan jag gå nästan 3 nu. Heeeeelt sjukt. Från alt till sopran.

Och nu står jag här och ska börja musikskola I London - good work. Många som frågar: men har du inget som du kan visa på bloggen, massa låtar liksom? Jodå, men de ligger på skolan fortfarande, haha. Så ni får inte höraaaaa!

/Nat




Down in the hollow, playin' a new game



Whatever happened
To Tuesday and so slow
Going down the old mine
With a transistor radio
Standing in the sunlight laughing,
Hiding behind a rainbow's wall,
Slipping and sliding
All along the water fall, with you
My brown eyed girl,
You my brown eyed girl.

/Nat

Hello metalheads!

This is the week! På fredag är det Iron Maiden (som jag tyvärr inte ska på) och på söndag är det The Big Four! Mhm! Måste erkänna att det här faktiskt blir min första Ullevi-konsert. Ståplats har vi också - enligt mamma. Usch, vad jag hatar att bara veta en del, typ en halv överraskning. Så jag hoppas att de inte lurar mig - men neeeej, de borde de inte göra. Hahaha.




Träningsvärk i mage och rygg idag så det känns skönt! Nu ska jag ut en vända och senare får vi se!

/Nat

The Big Four - vädret lär bli ett mysterium till på söndag

Yr.no


Klart.se


smhi.se


hur ska dom ha det?! Hoppas på någon av de två sista iaf......

/Nat

I'm just a poor boy, nobody loves me

Jag är så himla förbannad. Min stubin är jävligt kort när det gäller vissa saker. Som att t.ex. fixa med bloggdesign. Skulle uppfylla en av grabbens önskningar på hans blogg men när jag ska förhandsgranska så funkar det inte. Inte heller funkar det att de vad man har gjort när man uppdaterar själva bloggen heller. Nej, den har hakat sig och vill inte ge med sig. Höll på med drop-down menyn som han har och tog t.o.m bort hela men fortfarande sitter samma skit kvar? Klart jag blir frustrerad och då höjer jag rösten! Det är en skitsak egentligen men vafan.

/Nat

I have squanderes my resistance for a pocketful of mumbles


i am older than i once was
and younger than i'll be that's not unusual.
no it isnt strange after changes upon changes we are more or less the same
after changes we are more or less the same


helt underbart. Simon & Garfunkel, de är helt enkelt bara för bra.

/Nat

FUCK!

nehe, ingen joggingtur. Morsan stoppade mig i sista stund - "du går på penicillin, var tror du att du är på väg?". jävlafittpencillin. Åhj, jag är så uttråkad så hälften vore nog. Man får tydligen inte träna och komma upp i puls när man fortfarande har en aktiv infektion.

/Nat

Freedom

Det skulle vara fint väder idag. Det är INTE fint väder idag. Varmt i luften men fint väder - in my ass. Hallå sommaren, var fanken tog du vägen?! Jag överväger att snart ta en enkelbiljett till något land och jobba ihjäl mig någonstans där det i alla fall är värt det, där man känner att "fan, när jag slutar kan vi dra ner till blablabla eller gå ut!" istället för "det regnar, jag vill inte sluta för då måste jag gå i regnet". Svensk sommar är inte sommar. Det är fan alltid blötperiod här. Jaja, inte för att england är så mycket bättre när det gäller regn men det är faktiskt fint väder på sommaren. Inte lika mycket regn som i Sverige kan jag ju säga!

Mådde usch, fy och blä igår kväll och låg mest i soffan och idag lär det inte bli så mycket bättre. Jag är så jävla uttråkad!! Ska iaf snart gå bort till sportfältet och ta mig en joggingtur. Eftersom kompisarna åker till P&L så lär väl mitt liv gå ut på att träna kommande vecka. Men äh, söndagen de kommer hem är jag endå i Gbg och kollar på 4 sjukt grymma band - som är lite grymmare än något som kommer till Blg i år.



nehe, jogging var det....

/Nat

Davy jones, giant squid

Humor, det här är humor - på hög nivå. Men frågan är liksom bara: WFT, Michael Bolton?!! Hahahaha!





/Nat

Fate

Japp igår hade jag sannerligen turen på min sida. För det första så slapp jag åka till Mora och bli undersökt, jag krävde att få medicin - och det fick jag.

Sen åt jag med familjen för att sedan åka upp till Kvillselen och mina fina flickor! Vi åt efterrätt och sjöng och spela och gick senare till grannarna och fortsatte. Kände senare mot kvällen att magen och ryggen började göra ont och åkte hem. Efter halva vägen började dock bensin lampan att lysa och rädd som jag är för att få soppatorsk så börja jag: gasa, glida, gasa, glida........

Kom precis vid ett backkrön och gasade på för att sedan börja glida och se en älg vid vägkanten 100 m fram. Började krypköra för att han skulle gå över vägen men han stannade på sin sida vägen. När jag kom kanske 10-15 meter ifrån honom så stanna jag och väntade på att han skulle gå över. Men vet ni? han gick fram till min motorhuv istället. Och där stod han. Haha. Den var tydligen inte mer rädd för mig än jag för den. Hahah, men hem kom jag iaf. Hade jag haft mer bensin i bilen hade jag nog antagligen krockat med den där. Så jag är glad!


Jag har inte tagit bilden!!


/Nat

Soundtrack of the day



nuff said.

/Nat

Penicillin = äckligt jävla mögel

jaha, ringde sjukan och sa tydligt att jag är allergisk mot penicillin. Ändå skriver de ut penicillin i hopp om att jag inte  är allergisk mot just den här sorten. Vad fint. 5 min sen jag tog tabletten - inga utslag än. Jag väntar med spänning på att det faktiskt kan komma upp. Uuuuuuuuusch.

/Nat

Midsummär!

nubbe och sill - fan heller. Haha. Nej, usch jag tycker verkligen inte om sill. Midsommar är det i alla fall och jag vet inte alls vad jag ska göra. Ta det lugnt är vad jag borde iaf. Jag är fortfarande nödig var 3:e minut. Fy tusan.

och förresten är det någon som vill hjälpa mig? Jag behöver faxa ett dokument!! Asviktigt, råkade försova mig igår och hann aldrig till skolan så att jag kunde faxa det därifrån.... jävla skit.


snyggt va? Botten upp med te, yeeeeaaaah! Sjukvårdsupplysningen nästa - äckelpenicillin.

/Nat

Babe, don't leave me

Det är min snygga babes sista kväll här i Malung - och såklart så blir jag sjuk. Vaknade i morse och kände att.....det kändes inte riktigt rätt. Hm, för andra gången den här månaden så har jag urinväginfektion. Yey. But this time..it's worse. Don't panic!! Jag pissar blod. Fresh. Hur härligt är inte det. Som de säger: blod är tjockare än vatten. Det gör ont kan jag lova. Så nu måste jag hålla mig så länga jag kan innan jag går på toa och jag måste fortsätta så hela kvällen. Menmen, nog med äckelpäckel.

Käkat hemma hos mammsen (när CJ  är här bor jag hos honom - ofc). mumma! Nu chillar vi och kollar på film! Och senare ska vi kolla på en av mina favvofilmer - Historia, Def Leppard. Åhhhh, vad jag älskar dem! ♥



Ha en trevlig afton!

/Nat

All you need is love

Liksom bandet jag la upp igår - Led Zeppelin, god of rock - så är detta också ett band som har lagt grunden för allt annat. Who else but The Beatles?


The roman empire

Jag vet, skitdåliga uppdateringar. Men wft, jag har väl bättre för mig? Haha.

Grymt trevlig kväll igår uppe i sela! Alla var på gott humör, middan blev perfekt, vi spelade spel och diskuterade diverse som hänt de senaste året - L-O-V-E-L-Y. Allt detta trots att regnet blåste på rutorna och vi var helt ensamma i hela byn - förutom korna och de där förbaskade fåren då. Tog inga kort då jag tyckte att kameran passade bättre hemma än i regnet. Sorry guys! Däremot så kan ni få bilder från nattpromenaden vi tog igår och från cj's workout. Ni kan även kika på hans blogg om ni vill!








see you later babes

/Nat


Mi casa es su casa

...är vad Cj säger, haha, eller gör han?
Har det förträffligt här i lägenheten, trots att det faktisk inte var mer än en vecka sen vi senast träffades, komiskt. Mötte mannen på stationen och gick sedan hem och lagade mat, jävla husmors fasoner lär jag säga.
I'm not your bitch, you're mine. Hahaha, typ. Kollade på King's Speech senare på kvällen - så.jävla.film. Gosh, förjävla bra!! Drog senare ut på natt promenad och sedan sängen!
Idag sov vi ut länge, Cj har tränat och jag har fotat, bra kombo! Ikväll ska vi ut till Kvillsela och stugan, fast inte släktens denna gång utan fina Ulricas! Ska grilla och mysa med Ulrica, Eve och Marina - fint skâ hä värô!
HÄR har ni dagens låt också, mästerverk. Allt de gör är mästerverk.
/Nat

He had a heart of stone



Skall snart ner och handla inför ikväll! Middag och ett glas rött med mitt besök(come on skriv en jävla kommentar, ni vet absolut vem det är) is going down! Så jag måste skriva ner liten inköpslista (Oh yeah here comes grandma) och sedan slänga mig iväg!

Idag är sån där dag när jag verkligen mår riktigt bra. Allt annat är som bortblåst - I like it! Dock ger jag er en sådär halv tragisk sång men den är riktigt bra



/Nat

Ah, solen skiner igen dags för mig att gitta från lägenheten

...men först alltid en dusch, inte lukta usch för att stå högt i kurs

Haha, yes ska hoppa in i duschen, ringa en massa samtal för att sedan gå ner och handla lite! Gissa vem som kommer hit idag?!

/Nat


Fuck fuckety yeeeeah!!!

Scott Ian kan numera kalla sig daddy, mhm! Första barnet för 47-åringen - en son - har kommit till vår värld. Haha, skönt för lille grabben att han är född direkt in i hårdrocks världen medan vi andra måste kämpa. Nädå, nu ska vi inte vara så! Det finns faktiskt en chans att Scott är med på Ullevi nästa söndag, gött! Jag tillägnar dagens jävla låt till Anthrax! We salute you!


Anthrax är ett amerikanskt thrash metal-band från New York som bildades 1981 och släppte sitt debutalbum, Fistful of Metal 1984. Anthrax var ett av de populäraste thrash metal-banden under 1980-talet och anses tillsammans med Metallica, Megadeth och Slayer tillhöra "The Big Four of Thrash".[1] De har sålt över 25 miljoner skivor. Under 2011 utges Worship Music vilket blir Anthrax första skiva på sju år. En av bandets mest välkända låtar är "Caught in a Mosh" från albumet Among the Living vilket blivit något av bandets signaturmelodi.

/Nat

Damn you autocorrect




Åh, jag måste bara tipsa er (om ni inte har sett den förr) om en  förjävla rolig sida! Den heter damnyouautocorrect.com och jag tror ni kan lista ut vad det handlar om. Jag lovar, finns det något som verkligen can cheer me up när jag är arg eller ledsen så är det här det. Helt jävla underbar humor, hahaha.

/Nat

When I'm lonely, I'm lonely because i don't have you










Hade lite sådär halvtråkigt så jag tog lite bilder. Inte så värst bra men jag har ju ingen såndär jätte super kamera - men den är bra!

/Nat

jag hade rätt!!

Det enda jag inte skrev i det förra inlägget (med risk för att ha minnts fel) var att jag var helt stensäker på att jag hade kommit in på HE Diploma, jag var helt säker. Så när jag ringde SI, så tog de fram mina uppgifter och jovisst - i kontraktet står det minnsan att jag skulle gå HE Diploma i höst. Jag har alltså fel papper - vad fint. Den andra utbildningen var dessutom mer än 2000 pund dyrare.


liiiiten Nat.

Jag fick även reda på att det skulle gå en hel del fler svenskar där och på samma program så jag kommer antagligen att bo med det,  skönt!

Så ett år i london blir nog av ändå, 3x10 veckor. Vilket betyder att jag får mitt första lov första eller andra veckan i december. Men någon helg innan dess kommer jag då hem ska ni se, haha.

/Nat

start it up

ska strax ringa till företaget jag sökte den Engelska skolan via. Har lite grejer jag måste reda ut med dem, bland annat varför det står ett annat kursnamn i själva pre-course häftet än vad som står i övriga papper. Det står 3 month certificate/one year diploma. För det första så var Diploma inte det jag sökte och för det andra: ska man välja mellan 10 veckor eller ett år?

Then what to choose?! Jag har haft grym ångest över det här ett tag nu för att det har varit så många faktorer som inte riktigt har stämt med det jag hade trott. Skolan är faktiskt rätt så snobbig, ganska rejält. Sen som jag upptäckte för fleeeeer månader sen så verkar det som att kursen är som ett fjärde år på gymnasiet...

Jag har varit osäker länge och sådär och när det är som det är så känner jag att jag faktiskt bara vill gå tre månader. Men vi får se.

/Nat

har slut på ess i rockärmen

so it appears..

jävlafyhelsikesskitdag. That's what I got to say. Är det så svårt att göra det man ska? Ta tag i saker? Come ON, it's gone waaaay to far. Inte jag då. Utan andra. Jag har haft jobb hela vintern och har i sommar. Vissa andra har struntat i allt vad jobb heter. Visst, det är en mentalomställning som skett under året men ändå. Man måste kämpa. Och börja om på nytt. Quit keeping secrets - especially. I'm just spelling it out.

/Nat

Blue Foundation

Mmm, Blue Foundation är ett danskt band som startades 2000. Första gången jag hörde dem var i första Twilight filmen med låten Eyes On Fire (nedan), vilken är en sjukt bra låt. Hämndlysten, like it! Förutom Twilight har de även gjort musik som är med i Miami Vice och O.C.




/Nat

fairytale of lies

Sen uppdatering, I know. Hade nyss besök av bästis, alltid lika trevligt!

Har lite småpanik just nu med jobb, pengar, skola och allt annat - kan inte säga att jag är på topp. Det här med att ta student är fasen inte så lätt, det har gått en vecka nu och allt som finns i mitt huvud är kaos. Kaos, kaos, kaos!! Kan det snälla, snälla, snälla ta slut någon gång. Jag vill försörja mig själv, MIG själv.



/Nat

Valhalla Rising

Bon Jovi dokumentären börjar 22.15 for those who want to know!! Ska kika lite på den och sen blir det film med mamma - även om vi inte är riktigt överens. Har bakat kakor för första gången since ever också. Sjukt goda.
Imorgon ska jag ut och umgås med folket - faktiskt. För då kan jag känna mig lite friare än vad jag gjort på 2 veckor. NU: TV! skitdålig jävla uppdatering men wtf, I don't care. Ni vill ju veta vad jag gör, haha, and there you got it!

i miss you baby.

/Nat

London, london, london...





3 månader kvar, om allt går som det ska. Jag ska rocka london, 3 månader  eller ett år - I will rock London!


Har sökt lite jobb idag, det ser ganska bra ut! Trots att jag är sen, menmen. Annars har jag tagit det lugnt, läst igenom massa skolpapper och har även börjat läsa Isfolket - igen. Men annars, nada. Jag har redan tröttnat på att ta det lugnt. Usch!

/Nat

A7X - come on!!



Fasen alltså, SOAD igår och A7X idag, fy fy fy! Jag vill bara åka till Gbg!
Senaste året har jag verkligen börja gilla A7X - if you can call metal beautiful then this is beautiful! Perfekt musik att lyssna på när man är arg - den är jävligt effektfull då. Tips bara. Ofc så är den alltid bra men bara sådär extra när man är arg!

Trots bortgången av The Rev (James Sullivan) har de verkligen lyckats med det senaste albumet Nightmare som i mina ögon (förutom Avenged Sevenfold) är största framgången hittills! Alldeles utmärkt.





fever all through the night

feber + magkatarr + less money than last week + bestulen = skitsur + ny sorts stress + inga konserter = besviken + arbeta ihjäl mig = osocial

och jag som redan är utbränd tydligen? Checkade i torsdags eftersom jag krampat så jävla mycket och låter hela tiden i magen och jovisst - magsår incoming! Om jag inte skärper mig, äter annorlunda och stressar ner. MEN HUR FAN SKA JAG GÖRA DET?!

nepp, inte ser det ut som att det blir någon resa för mig och älsk, inte kommer jag att kommer ner mer heller. Miss Negative speaking. Fan, om jag får jobb kan andra också få det. det är bara att lyfta röven ur soffan och gå ut genom dörren.

/Nat

Sluta se så jävla bra ut.





/Nat

the price of leave her

Tja metalheads,

lång sovmorgon och ett par jobbsamtal senare sitter jag här. Vädret kan gå och dö - Is that all you got?! Som Jon Bon Jovi argt sa till himlen i onsdags under konserten i Oslo. Det slutade att regna då, mannen har kontakter... Kontrakt med himlen månne? Det vill jag också ha när jag når scenen.

Jag borde egentligen ha varit på banken idag men jag orkar verkligen inte gå någonstans. All den där jävla stressen har satt sina spår och nu försöker min kropp tydligen visa mig hur trött den är. Vad fint. Sarcasm.




Och det här med dagens låt. Det kan vara flera. Eller bara en. Det kan sättas ut fler låtar på en dag men alla är inte dagens.

/Nat

Vixen, baby!



Donnor!

/Nat

Heart and dagger

Jag kan inte ens gå ner till banken och utföra ärenden utan att träffa på den där jävlen. Otroligt irriterande måste jag säga. Låt mig vara... Åk, åk, åk!!

Måste fixa bilen så att jag kan åka runt som vanligt snart! Gosh, helst vill jag att lillebror åker och köper grejer i helgen så att jag kan få det fixat på måndag eller tisdag!


Nelly.com - 399 rikstaler. JA TACK!


Follow me and I'll follow you



Yes, klicka in på länken på bilden, följ mig via bloglovin (du behöver ju inte ha blogg själv) skriv en kommentar här på bloggen så följer jag dig sen!

Ska dra ner på banken och fixa min dosa som min syster har klickat på... hoppas jag hinner! Senare ska jag ta mig en tur till the businesswoman Y och ikväll blir det nog serier, haha. Spartacus ♥

/Nat


Förslag?

har nyss varit och betalat massa grejer för balen som var så nu är allt klart! 8000 pluss gick vi. Kändes dumt att ge för mycket till nästa kull så vi satt in 6000 som ska sparas till nödfall eller till nya soffor och grejer i skolan, vi är bäst - eller hur?




Yes, jag ska göra om lite här och jag behöver förslag... Jag tänker så det knakar men skulle behöva tips bara. Vad skulle ni vilja se? Ska det vara större, mer färger, ljusare mörkare? Ska ju ha kvar det rockiga ofc! Men jag måste fundera mer....

/Nat

In loving memory

How cool is this?!



Fuck yeah, skulle jag säga. It's awsome!! Hoppas de kommer till England också annars ska jag fanemig åka hem, haha!

Sitter med en Milka-kaka och ska strax kika på VD, sket i att duscha för just nu så orkar jag inte.

/Nat

De Luxe



Hahahaha, fyfan vad jag har garvat åt det här idag. Så jäkla skön reklam! Gillar att internationella hivrådet verkligen put themselves out there på det här viset. Rrrrrrroligt. Dock är de ju skittråkiga som inte har lagt ut videon så att man kan bädda in originalet.. Men ni gå in på knulldeluxe's och se den i bättre kvalle!





Grejer jag köpte i hufvudstaden, nice va?

/Nat

Take a little, give a little

Jag bjöd på mat, dryck och mig själv som en livslevande student förra fredagen och fick för det fina gåvor (inte presenter) trots att jag påpekat att jag inte ville ha några. Fan vilka underbara människor ni är, vet ni det? Så jag tog lite kort på grejerna jag fick så att ni också kan se!


Halsband från Charlotta, asschysst! med riktiga läderremmar och personlig gravering!



Ett till personligt smycke, ett halsband som jag fick av bästa Emelie och Kissie, hur fint som helst!



Kärlek ♥ Moster och Mommo tyckte inte de skulle bryta trenden förrän jag fått ett helst sätt. Har ju redan halsband och örhängen! Sjukt snyggt and I love it! Fattas vara ring nu...höhö



Fina, fina Ulrica och Marina! En docka vid namn Happiness who likes to sing och en bok som är förjävla rolig!


Mitt favoritkort från dagen.


från en av världens bästa lärarinnor.


och från den bästa lärarinnan och min extra Mami. En blandcd, direkt från hjärtat. Har hittills bara lyssnat igenom den en gång men den kommer att hänga med en 20 år till - minst. Det var min favoritgåva. Älskar dig!


mitt diplom som jag fick under lunchen måste ju också visas!

/Nat

It tastes just like cherrycola, C-O-L-A, cola



/Nat

Which bone in her body should I brake first?

Inga klädbilder, sorry.

Ska istället gnälla, visa inget som helst tålamod, presentera en nyhet och avsluta denna mening med att jag gillar enhörningar.



hemma. Säng var iaf bäddad när jag kom, schysst morsan. Inte nog med att Cj av misstag hade klickat i e-biljett på min tågbiljett så att jag inte kunde ta ut den utan tog en kölapp på sj-centret och hade nr 708 när skärmen för Inrikes visade 610 (med 15 innan avgång, tur att det var fel på systemet!), utan såklart så skulle Sj klångla lite också innan jag kunde komma hit! Mm, vad vore en tåresa till Dalarna utan försening?

Men här är jag och regnar gör det också, min personliga sol är kvar i staden mellan broarna (okey, fel eftersom den benämningen endast gäller Gamla Stan), eller ja, i Enskede. Har lite Starlight här i Malung ändå - alla flyttade ju inte efter studenten precis - så jag kan nog klara mig ett litet tag i detta samhälle som enligt Vecko Revyn är en av Sveriges sex bästa partySTÄDER. Pfft.



Skall vi byta till munterhet? Nä, vi fortsätter liiiite till. Jag saknar redan min klass som jag varit mamma åt i tre år, var tog åren vägen? We are no more och det kommer att ta ända fram till hösten att fatta det. Och sen alla de som jag har gått/känt med sedan barnsben? Amanda, Evelina, Nina, Karl, Anders, Anton, Henke, Ida E, Sanne och sist (tror jag) men inte minst Sandra. Har det varit svårt att träffas under de här åren kommer det att bli svårare. 

Sen alla de som man har mött och varit tvungen att lämna nu.. helst sinnes... kommer mer liknande inlägg.


Nu byter vi ämne, jävlar vilket långt inlägg!! Haha, är så trött så jag håller på att dö också. Imorgon har jag en massa skit som ska göras, det ska fixas med pengar, skrivas tackkort, packas upp presenter, sätda ur Cj's lägenhet och fikas med diverse polare!

Och nyheten är simply att jag ska nog kanske ändra lite på bloggen och till att börja med - för att framhäva mig och musiken mer så kommer det att komma en "dagens förjävla sköna låt" varje dag. Och ni finner den antingen i en youtuberuta som vanligt eller som länk i texten någonstans. Glömmer ibland av att prata om mig och musiken eftersom det blir lite mycket för mig sometimes. Haha. men så äre, kanske inte alltid står men den finns där!

/Nat

A place like this

Hellu!

Full rulle idag, varit i Nacka och shoppat lite - eller rättare sagt så har Cj shoppat, hehe. Ni fattar inte hur underbart det är att man faktiskt kan gå och shoppa utan att ha en suckande man bakom sig när man är ute, haha.

Blev inte mycket för mig, bara ett par svart enkla skor som är schyssta medan den här karln som jag har bredvid mig köpte desto mer!



Lägger upp bilder på vad jag shoppde igår när jag kommer hem, har inte tid just nu! Tåget går om en timme och innan dess ska jag ha tagit ut biljetter och sagt hejdå, fyfan.

Hörs när jag är hemma igen!

drog mitt race i stan - vad fasen trodde ni?

Yes, medan resten av Fam. Öster jobbade idag har jag ju sprungit runt i stan med stockholmspulsen i mig. Närå, jag drog mitt eget race. Var runt och kikade och började kolla på det som alla andra hade på sig, typiska modetjejer som följde butikernas mode och utbud till punkt och pricka - för att sedan fundera på om jag också borde köpa något i trend, bara för att.

Lite senare under min fönstershoppsrunda kom jag på mig själv och tänkte - vad i självaste håller du på med?! (taget från tecknade Robin Hood, btw)

Antagligen så blev det så att jag började kände mig osäker eftersom jag var själv ute - det var inte för att jag i smyg tycker om det, haha. Trodde ni va. När jag väl kom på mig själv så, skrattade jag lite för mig själv och började plocka på mig sånt som jag faktiskt tycker om - inte som andra tycker om.




Nu blire mys för hela slaten för imorgon - då åker jag. Fyfan, jag vill verkligen inte. En hel sommar utan min pojkvän. Usch.



/Nat



Sending all my thoughts to my family around the world especially my grandmother. I think you are in a better place Baba Joon.♥


Ligger fortfarande i sängen och chillar, fått frukost av världens bästa som just nu på gymmet och leker Hulken för att sedan leka arbetstagare.

Själv ska jag försöka dra mig in mot stan om typ en timme så jag lär väl börja fixa mig strax. Lite grejer ska inhandlas - såklart!

/Nat

Rockade på Grönan idag

Yes, som ni kanske vet så är jag i Stockholm hos min kära! Stack i lördags på morgonen (missade malungs vårmarknad, OH NO! eller? Nej....) och på kvällen så blev det släktkalas och så. Så nu vet halva släkten vem jag är, haha.

Igår sa vi att jag skulle stanna till på måndag, i morse till på tisdag och nu ser det ut som till på onsdag? Haha. Måste ju hem och jobba!

Iaf så var vi och rockade runt på grönan idag, chillade och så ville Cj bjuda ut mig på en heldag som studentpresent, hur bäst?

Imorgon ska jag ta mig sovmorgon, fixa och trixa lite, dra in till stan och kika för att slutligen spendera kvällskvisten med moster!

Bilder från dagen kanske? Jaaaa, självklart! Mycket bilder nu och fler blir det!


Babe åkte, jag vägrade...hehe





ehm, dinosaurie med kvinnligt könsorgan? hur tänkte dem?


Hey snyggo, skulle jag passa i musche?


Njaa.. men kolla på mig, nu hugger jag in!


omnomnomnom


måste du ta en TILL bild?


nänä, tar väl på fritt fall istället....


amen?! bara för att jag tog kort.....Hahah, nämen seriöst vad fan är det här för snubbe då? Alltså..

/Nat

Studentbilder, hell yeah.















/Nat

Studentdagen - alltså från i fredags!

Vi började dagen med att åka till Tobbe på champagnefrukost och fick ugnspankaka till frukost. Sen drog vi vidare på fotografering klockan nio, hade efter det rast i en timme för att sedan sjunga nationalsången och hissa flaggan.. jag hissande flaggan, sa det bara på skämt först men så blev det så, haha!

Sen åkte vi till kyrkan i en förjävla varm bussjävel, uuusch. Har ni varit utomlands? Det kändes som när man sitter bussen från flygplatsen till hotellet och man alldeles för mycket kläder på sig, fy helvete, haha.

Efter kyrkan blev det den sista lunchen i matsalen. Tillsammans. Och sen, sen var det de slutgiltiga - kortegetåget genom Malung, in i parken och upp på scenen för att säga sitt farväl. Vi sa aldrig farväl, min klass, vi sa vi ses senare i livet.

Efter det blev det att leta efter sin familj och sitt plakat, haha, det var otroligt svårt för mig!! De stog längst fram....haha.

En stunds tackande, avtackningar, farväl, rock on, lycka till, vi ses åter snart och en hel del presenter och blommor resulterade min annars normala nacke i att ha blivit gamnacke - det var så jävla tungt! Helt sjukt! Det blev förstås en massa tårar både på dagen och kvällen.

Vi åt massor med god mat hos fina mormor och såklart med massa fina vänner - gud vad tycker om er myket! Det serverades snittar, förrätt, varmrätt och efterrätt - hell yeah - tror ni jag skulle snåla på mat eller?!

Kvällen innebar fest, mhmmm, och fest blev det. Rocket Queen kom fram ur mitt annars lugna jag - man tar bara studenten en gång! Jag slutade kvällen med att få tillsägelsen: Don't Cry men behövde egentligen mer Patience.

Tack till min helt fantastiska klass för tre grymma år, ni kommer att ta er lååååångt!
Tack till mina helt underbara flickor: Evelina, Amanda, Yrsa, Anette, Nina, Camilla, Ida, Sanne, Diana och sist men absolut inte minst - Mami Anna! Det kommer hyllningar senare, haha, och bilder ffs!!




/Nat

för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten

...FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEEE-EEENTEEEEEEEEEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Up, over and out. Shit, jag har tagit studenten, jag är fri. Vad fan är detta?! Jag kan inte med ord beskriva hur det känns.. status que? just nu iaf.

Jag grät så himla mycket igår av rädslan av att aldrig mer se vissa ansikten, usch men vi börjar trots allt ett nytt kapitel i vårat liv och det kommer att bli fler ansikten som vi måste lämna med åren. Sad but true.

Har egentligen inte tid att skriva då jag tidigt i morse satte mig på bussen....Guess where I am? Estocholmo!!

Hörs sen rockers!

/Nat


Even more pictures..! Från dag 8!

Yeah, nu kommer det en till fotobomb! Dag 9 idag men det kanske jag hinner slänga upp ett inlägg om om en timme istället för om en jäkla minut, haha. Igår var det full like a kastrull som gällde och jag lovar - det var jag. Shit alltså, haha, jag har till och med minnesluckor vilket är något som jag aldrig har haft förut. Minns att jag var och lekte i en lekpark i natt vid tre iaf, fyfan! Men det började med volleyboll, så här kommer bevisen - enjoy!!




















sparar lite till sen också!

/Nat

Bilder från studentveckan dag 7

Här kommer bilder från tisdagens middag hos Bengt!






Kommer strax två till inlägg! Yeah!

/Nat


RÖCK N' RÖLL

Sitter hemma hos Cj och förfestar lite lätt (eller?) och ska snart fara vidare! Hann aldrig hem idag så det blir bilder imorgon istället... från både igår och idag, på hedersord! Ska inte dricka något imorn utan bara grilla på stranden med allihopa och sjunga allsång, det blir en fin sista kväll innan the bg fuckin day!
Sorry att det inte blev några bilder men vafan - det är studentens lyckliga dar! Jag har egentligen bara tid att vara full och bakis, höhö. Sen har vi massa aktiviteter och så ska man hinna äta mellan och dricka sig redig - you know the rest!
Hörs imorgon rockers!
/Nat

Studentveckan dag 8

Heeeeelloooo,

sitter i skolan (wtf?!) och ska snart åka och hämta ett lakan som vi ska skriva på! Wihoo!
Ni ska få bilder från middagen igår hos Bänkt så fort jag kommer hem, promise! Gosh, god mat vare iaf! Var dock inte med på brännbollen som var tidigare på kvällen bara för att vi skulle iväg, haha. Men det var tydligen mycket folk!

Idag är det volleyboll klockan tre, får se hur det går, haha! Jag är SÄMST på volleyboll, menmen... Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir, först volleybollen som sagt sen middag med min babe, förhoppningsvis någon rolig förfest och så blire tom's igen ikväll! varierande? Nope, inte särskilt men vi bor ju i en byhåla som sagt.. Full like a kastrull tonight iaf, awsome.

Tyvärr måste vi vara i skolan klockan nio imorn för att vara med på 1:orna och 2:ornas avslutning, fu på er hörrni!



Hörs snart igen rock n' rollers!

/Nat

Äre studentvecka så äre!

Det är fan svårt att uppdatera när man hela tiden ska vara igång! Men vi har kul!

I söndags så chillade vi, vi skulle ha klassdag men det blev inte riktigt så. jag stack till Wadh med Sandra istället! Glömde kameran......

Igår däremot var kameran med, det kan ni ge er på!! Fast inte under såpabandyn för då regnade det och så glömde jag ju den så jag har snott en bild från facebook! Höhö, ikväll blir det grillning hos Bänkt med grabbarna och Kissie, ska skriva lakan - hehe.

BILDER!!












/Nat

Fotobomb nr 2!











/Nat

BALEN!!

Hallihallå! Väntar ni på bilder från igår eller? Ni ska få dem!

Hade en riktigt trevlig och fin dag o kväll igår! Fotograferingen var asnice, helt sjukt hur snygga o fina alla var! Fixade mig hos Amanda och det första som krånglade var ögonfransarna - det är så jäkla svårt att sätta på lösögonfransar själv det säger jag då bara. Jag var sist ut med håret eftersom mitt skulle lockas på tre olika sätt, haha. Men det blev jättefint!

Åkte till Sandra för att möta upp de andra (inklusive min kavaljer) och sen for vi mot Gammelgården! Frisyen släppte dock en aning under bilfärden så Lojs fick komma och rädda mig men det ordnade sig snabbt! Vi var där i nästan två timmar och jo.... det var så att man fick kramp i kinderna av allt leende.

Sen väntade två timmars paus
och inväntan på mat så vi poppade Champagneflaskan jag fått av Besan och mös hemma hos Sandra!

Väl på Orrskogen klockan 18.00 så gjorde vi publiken sugna och väntade en kvart innan jag och Cj tog täten och gick in på röda mattan!

19.08 - var fasen är maten?! Haha, shit vad hungriga vi var! Dock var det inte konstigt att maten kom en kvart senare än väntat då folk inte hade vett och satt på sina platser när maten skulle komma. Ajabaja.

Sen vart det kaos och jag erkänner att jag faktiskt blev svinarg för att: MAN GÅR INTE FRÅN BORDET FÖR ATT RÖKA ELLER UMGÅS MED ANDRA FÖRREN ALLA HAR ÄTIT UPP. Idioti. Det var faktiskt ingen paus mellan förrätt och varmrätt. Men mellan varmrätt och efterrätt. De sterssade så jävla mycket och åt snabbt att man inte kunde äta i sin takt för att man tappade matlusten.

Sen for hälften av folket till Vansbro, dålig stil folks. Hörde i efterhand att det inte var så rock n' roll, Vansbro står iaf kvar idag och cruisingen är nästa år också men det är inte studentbalen. Vi som var kvar hade dock riktigt roligt och dansade på som bara den!! Speciellt Jag & Carl-Johan, Anders & Jennifer, Marius & Sofia och Issa & Henke! Grymma var vi!

Dock åkte fler och fler och i slutet på kvällen var vi kanske 50 kvar av 146, men vi hade jäkligt kul ändå ska ni veta! Kände i början att det var mitt fel som arrangör att de åkte och jo till viss del är det de eftersom det inte dög åt vissa men annars nej.

Nu blire bildbomb ett!












/Nat






BALDAG!

Herregud, det är fasen baldag idag, gud hur jag har längtat! Det ska bli sjukt kul och det är synd att man inte gör det här mer än en gång under skoltiden...eller det är både och när man tänker efter.

Färgade ju håret igår och tvättade det i samma veva så ska strax skölja ur håret, käka lite frukost och sen lägga en grund i ansiktet så jag har det klart!

Vi kommer att börja rulla in på gammelgården vid 14.00 och sen börjar insläppet på parken 18.00, kom och se oss! Ni har endast en dag på er!



/Nat

Killer Queen



Har suttit ute i solen halva dagen nu, har precis käkat lunch och om cirkus en timme ska jag och Millan upp och kolla till dukningen på Parken!

Har även fått tag på min babe - finally!! Haha, när han ringde hade de 5 timmar kvar hem... och han skulle ut - trodde han iaf. Menmen, huvudsaken är att han kommer hem!

nä, ut i solen igen! Min framsida är way brunare än min rygg, haha!

/Nat

Bästa från igår, ordagrant





Blev inte så många bilder igår men idag kommer min lilla kamera hem så att jag slipper släpa med mig the big one hela tiden, haha. Får dock inte tag på mannen med kameran och vet inte när han kommer hem så han kommer väl säkert hem, säger inget och är med grabbarna ist - inte alls typiskt nu när alla är dyngraka dygnet runt (okey inte riktigt, men nästan).

/Natalie

som på beställning!

Vaknade imorse och såg att solen sken igenom persiennerna men tänkte att det var till stor del mulen ändå - men nope! Klarblåhimmel, ingen större del vind och nästan 22 grader varmt - klockan halv nio!

Nu ska jag strax åka och sätta upp borden uppe på Orrskogen inför balen imorgon (PIRRIGT), men innan dess ska jag försöka få tag på mannen!

Hörs senare, bilder kommer som sagt, haha.

/Nat

nej usch!

Skulle ta det lugnt idag - vilket jag gjorde. Men jag ångrar att jag inte drack mer alltså, tipsy räckte idag och imorn blir det lugnt - helst. Imorgon ska jag helt klart vara nykter eftersom jag INTE tänker vara bakis på balen. Haha, hur skulle det se ut? Min fina pojkvän kommer hem imorgon också och han är efterlängtad som bara den! Känns konstigt att inte ha pratat med honom på en vecka bara. Jag hoppas, hoppas, hoppas att han inte dras med i allt imorgon och drar ut på fest direkt.....

/Nat

Le freak

Det blev ingen myrfotboll, för ingen kom. Vi satt och väntade i 40 min, jag, Karl och Erik. Menmen. Sant att aktiviteterna kanske ska ligga senare, men säg till i förväg.

Jaaaajaaaa, ska snart till ner och handla med Sandra och Evelina så ska vi äta sen, blir bra det! Kör inte igång ikväll igen, men tar någon på gott och drar ut på puben iaf! Bilder kommer i natt!!



/Nat

Bilder på oss alla!









Det var bara första dagen..... haha. en av tio, en av tio..mm, we'll see about that!

/Nat

MÖSSPÅTAGNING!

OH YEAH MÖSSAN ÄR PÅ!



Yeeeees. Kunde ite skriva igår för jag hade verkligen ingen som helst tid. Ändrade lappar på morgonen för att aktiviteter under veckan har bytt dag, mösspåtagning, skrev ut 300 papper till ett programblad, hämtade klänningen från hon som pressade den - sen kunde jag börja med mina vänner jag också! Tack för hjälpen btw! Gick runt och minglade som vanligt men allihopa men vissa idioter fattar trögt och tar på fel tjej... UPPTAGEN är vad som borde stå på min rygg, nästa gång får de en smäll.

Idag står Myrfotboll/skogsbrännboll på schemat, att däremot få alla att samlas samma tid kommer bli svårt...

/Nat

RSS 2.0