B-E-autiful day!


Fin dag igår!

Började dagen med att hå ut och klippa granris samt binda en krans av det! Är van att göra kransar av lingonris men ej av granris - but it's a first time for everything, right? Den blev bra iaf. Alltid saknad, aldrig glömd. Du finns alltid inom mig.

Fortsatte dagen med reunion med gänget!! Heeeeelt galet! Säger som Anders sa igår när det begav sig; detta är ett epic moment! Det var som vanligt. Mycket skratt, lite grupphögar, ballur, några slag här och där... Haha. Allt var som det skulle.


Nice to be home!

Mjaaaa, lite skönt är det allt! Tar påskledigt några dagar nu innan jag sätter igång med skolan igen.

Tentan? Jag vill inte ens tänka på den egentligen men för att göra en lång historia kort så fick vi inte den kompletta tentan utan fick göra några halva delar här och där eftersom kopiator-tanten glömde varannan sida. Så ja. Vi får se hur dem löser detta..

MEN trots det var det skönt att komma hem och ta ett par kalla i gott sällskap!


Tenta, tenta, tenta....

Idag är det dags! Jag känner mig......redo? Typ. Skulle vilja säga att jag alltid är redo men det är jag inte. Always ready, never prepared, kanske.. Varit vaken sen åtta, har svårt att sova såna här dagar! MEN nu blir det snabbdusch, innan Mallan kommer hit på brunch och sista genomgången innan vi åker till Uni. 60% rätt ska vi ha för G, 80% för VG.

Sen blir det hemfärd, ska bli så fint att komma hem lite! Får se hur länge jag orkar med det innan jag exploderar bara, haha. Två dagar eller nått sånt, hehe.
 

Biljetten är bokad...

and this is by far den sjukaste låten och videon dem gjort.


Jag har väntat på detta i 21 år, äntligen är det dags!

DEF LEPPARD TILL SVERIGE I JULI! Jag grät av lycka när nyheten nådde mig idag. Det svartnade nästan framför ögonen på mig. Och fokuset, JA FOKUSET, for mini-turnén är HYSTERIA. Paniken som uppstod i min kropp tidigare idag är obeskrivlig. Biljetterna släpps 09.00 imorgon och jag kommer att sitta bänkad. I 21 år har jag väntat på att få se dessa hjältar. ja, för, för mig är dem det. Dem tar hand om min smärta, min glädje, min kärlek och min sorg. They always hold my back (bokstavligen). Äntligen. I got hysterical and i felt hysteria.
 
 

Tentaplugg of doom pågår också. Okey, SÅ hårt var det kanske inte. men sen i söndags har jag och Mallan tagit hårt på tentapluggandet - tentan är ju trots allt på torsdag! Det känns okey... så jävla många ord som kan kategoriseras så olika beroende på vad det är tal om för stunden. Fraser, ordklass, determiners, countable nouns, uncountable nouns osv. osv. Imorgon är det dags för sista rycket, då ska allt sitta relativt bra . eftersom allting är relativt, eller hur?

Sen på torsdag 14.15 har jag min andra salstentamen och vet ni? Efter det tar jag och Hanky Panky bilen och åker HEM till skogen. Jag blir hemma en vecka faktiskt! Ska bli skönt att träffa alla. Herregud, har inte varit hemma alls sen jul. Och KARL OCH SANDRA ÄR HEMMA! Känns så fantastisk bra faktiskt!


Det gör ju det hela lite bättre iaf...

Ja, att min kurslitteratur har en hel sida om inledning där exemplet handlar om Metallica! Visserligen om när de stämde Napster, men ändå! Lättare att läsa.


Aha yeah!

Jobba, jobba, jobbaaaaa! Japp, ikväll är det jobb och Sverige-Irland som gäller! AWSM.

Afternoon tea


Modig tjej!

Det blev akuten till slut. Febern gjorde alla oroliga MEN det var inga stor fel på mig. Inga större än vanligt, haha. Jag var faktiskt sjukt duktig som var där alldeles själv OCH gjorde det absolut värsta jag vet på hela världen, min enda stora skräck - stick i fingret. Det är det mest obehagliga jag vet. Så jag är stolt.


Fan ta sammanfattningar!

Ont i magen, känns som mensvärk (sån jag hade innan jag började ta piller för att jag skulle slippa ha så ont så att jag spydde) men det är i princip omöjligt då en sådan inte kommit på tal på över 2 år (hoppas ni anteckningar my nasty facts here). Öronen är förstörda, rena skräckexemplet på latexallergi och varken Ipren eller örondroppar finns till hands. Räddare i nöden? Tvivlar på att en sådan existerar.. Mamma tycker akuten, 1177 säger "det är inget om du inte har feber". Nähä, okey. Dessutom ska my re-written summary vara klar senast 17.00, något jag OM jag koncentrerar mig är färdig med om max en timme. Men jag skulle vilja jämföra smärtan med förvärkar (något jag visserligen aldrig haft) och vem fan skulle skriva en akademisk skrift i den stunden?

Och som en liten extra touch denna skitdag så snöar det ute och jag måste absolut fortsätta möblera om i min sammanfattning. Hoppas min genomgående sarkastiska ton väckt ett litet skratt inombords och att ni får en fantastisk dag (fucktards). Fridens liljor.

Ps. jag vill ha min mamma och min moster här nu. Dalta mig, plz. Ds.


Fan ta sammanfattningar!


Lite för lång cliffhanger

Tja tja bluggen!

Det blev en väldigt överdriven cliffhanger och riktigt så var det inte meningen. Det blev bara några hektiska dagar efter i onsdags! Håret är mörkrött iaf. Jag önskar att jag hade tagit kort på mitt badkar efter att Malin tvättat ur färgen ur håret på mig. Det såg ungefär ut som att vi mördat någon därinne.

I torsdags spenderade en hel dag, 12 jävla timmar på kårhuset UTAN att jobba. Man slukas av det där huset! The point of no return - bokstavligen. Fredagskvällen bjöd på nollereunion och en mycket lyckad kväll! Lördag kom med finmiddag och myskväll medan hela söndagen tillägnades det jag ändå är här för - plugget.

Skola hela dagen idag för att sedan ÄNTLIGEN få ta bort mina slitna toppar. Har varit hård och orättvis på mitt stackars hår senaste tiden så 2 cm fick Malin ta bort. Men hellre friskt och lite kortare än långt, risigt hår! Och jag fick tillsägelse om att jag måste sluta sova med tofs, haha. Jag ska väl..

Imorgon ska det pluggas så det står härliga till (kan det göra det ens? jag tvivlar..), BLÄ.
 
 

Turn and face the strange!


Ännu ett fint betyg i universitetsbagaget!

Ja, nog lönar sig allt slit till slut.. Hoppas att jag gör lika bra ifrån mig på nästa arbete för då får jag mig ett finfint betyg i slutet på denna kurs. Yey! Tills på fredag ska en sammanfattning på 200 ord vara gjord, ganska lätt match. Läste mitt material idag och har försökt börja skriva. 200 ord går snabbt, därför kommer jag till en början skriva alldeles för mycket för att sedan ta fram det som faktiskt är mest relevant och göra alla meningar så komplexa som möjligt. Kort och koncist, som vi blivit tillsagda.
 
Tränade ben och mage idag, skakade när jag skulle gå hem. Ganska härligt ändå. Jag åkte dit vid ett men kom inte till gymmet förrän strax innan tre. Går man in på Kåren kommer man fan inte därifrån. Imorgon blir en lång skoldag från 9.15 till 16.00, sedan klippning och fika med Malin!


Måndag

Jaaaa, så var det måndag igen! Har drabbats av någon konstig trötthet som verkligen inte vill ge sig. Tror jag har järnbrist, så jag ska gå på Apoteket imorgon. Tränar ju ganska mycket och äter varken blodpudding eller leverpastej. Måste kompensera med löjliga mängder spenat och nötkött just nu för att få balans så jag fuskar denna gång. Ska få palt när jag kommer hem, hehe.

Kommer bli mycket jävla plugg närmsta veckorna. Efter seminariet idag var klassen lite smått överväldigade. Men det ska väl gå detta också!

 

 


Vi vann!

Japp, av de 24 banorna på Boda Borg har så klarade vårat lag 10 st idag! Bra kämpat av båda lagen och alla hade en riktigt trevlig dag verkade det som! Tog oss nästan två timmar att klara vår första bana, haha! Men efter det rullade det på ganska fint! Blir en lugn hemmakväll med film, en massa te. Mina knän är helt blåslagna...lär se värre ut imorgon.
 

Vilken vårdag!

Var sjukt fint väder här i Pennybridge idag! Blir så glad! Hade varit en perfekt dag i spåret men eftersom jag inte har några skidor (inte ens att få tag på som jag har hemma) så blev det lite svårt... Började dagen med lektion som gick ovanligt smooth, sedan fick det bli en promenad!  Svängde om diverse antikhandlare och secondhand-butiker för att kika och kom till sist över ett fynd i världsklass! Nya asietter. Eller tårttalltikar, kalla det vad ni vill. En guldpeng tallriken, så jag tog alla de åtta som fanns. Nöjdtjej. Älskar antikviteter.
 
Imorgon drog jag på mig ett pub-pass på kåren innan det blir pantfest hos några vänner! Blir inget hårt festande, måste ju upp tidigt för Boda Borg på lördag, hehe.


Boda Borg bokat på lördag!

wiiihoooooooooooooooooo! Idag bokade jag och min klasskompis 8 platser på Boda Borg i Karlskoga på lördag! SÅ. JÄVLA. KUL! Var ett par år sen jag var dit sist och de har fått massa nytt och större så det ska bli superkul! Vi är två lag som ska slåss om segern. Lär bli ytterst intressant att se vilka som vinner! Hehe. All in, TAGGA!
 
Sjukt trött efter denna dag, pluggat med Malin och läst igenom allt för imorgon. Slängde ihop Toast Skagen till middag (som jag har längtat alltså...) men missbedömde kanske röran lite, så den räcker till typ 10 pers snarare än en... haha.

Skola, träning och plugg imorgon. Lång dag, vilket betyder läggdags för min del! Sleep tight!
 
 

chase the wind and touch the sky

Hallå! Här var det var det bra dött... Har haft oändligt mycket att göra de senaste dagarna faktiskt! Fredagskvällen slutade med att jag hoppade in och jobbade på Kåren som fyllde 1 år (!!!!) efter att ha fått hjärnsläpp gällande talet. Jag ska skulle åka hem strax innan två, men med 760 gäster som skulle ut och städas efter var klockan halv fem när jag äntligen låg i sängen. Lördag dag gick bara åt att skriva tal, tal och lite mer på talet... Men när det äntligen var färdigt stack jag till Kåren för att sätta igång med de 100 fördrinkar jag fått i uppgift att ta mig an. Dem var  blev väl godkända och det var en grymt bra jobbkväll! Jag och Nina var så jäkla synkade!

Söndagen fick det bli finslipning av talet och filmkväll, hur skönt som helst. Och igår? Igår var dagen D. Tal. Det gick sjukt bra. Är väldigt nöjd och det verkade min mentor också vara. Sen dampades det lite med Jonatan och Henke på eftermiddag/natten! Haha, kärlek till dem alltså.
 
Ska strax slänga mig iväg till Espresso House och möta upp Micke som är hemma från Malta för nån vecka! Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Vin är det enda jag vet, hittills, hehe.


Verkligen INTE på humör för att skriva tal

Jaaaaag vill inteeeeeeeeeee! Det är fint väder ute and it's killing me. Jag ORKAR inte. Nu är jag skoltrött och alldeles för pepp på allting annat. Jag har valt ett ämne som jag verkligen har en stark åsikt om men att skriva ett tal på 3-5 sidor är oändligt tråkigt. Söndag kväll ska det vara inrepiterat och klart, jag har inte tid att slösa direkt. Babbla åsikter på rätt sätt i 3 sidor borde inte vara svårt men kreativiteten flödar inte.
 
 

RSS 2.0