Look in to my eyes, this is who I am

Jag hade skrivit ett asbra inlägg om allt. Men blogg.se höll inte med så jag loggades ut och jag kan inte minnas vad jag skrev...Borde egentligen packa. Vad behöver jag under bara en vecka? Ska ju på diverse nollningsaktiviteter m.m... Kan inte ångra mig eftersom resten av kläderna ska packas ner. Har inte så mycket kvar nu, men det är drygt. Skitdrygt.

Var och tog lite avsked på jobbet idag, snackade med bästa Diana och nu ligger jag här i sängen och chillar medan världens bästa snubbe plinkar på de ack så välkända melodierna på sin Les Paul i mina hörlurar. Drömmer mig bort lite och funderar av vad som kommer att bära och vad som kommer att brista. Att man flyttar behöver inte innebära att relationer med vännerna försvinner i extasen över att få göra något nytt, men det händer de allra flesta att någon försvinner längs vägen även fast det inte riktigt är något man siktar på, vem gör det? Nu tycker jag inte inte om att ta ut saker i förskott när det gäller just relationer, än mindre när andra gör det! "Vi kommer inte att ses eftersom du flyttar så det är bäst såhär". Eh, hallå? Försöker man inte så vet man inte. Jag vill att så många av mina vänner som möjligt ska komma och våldgästa mig. Kom när ni vill (inte under tentavecka dock)! Positiv anda, c'mon!
 
Nej, jag ska väl fortsätta packa lite... Hejs!
 

Det börjar närma sig!

Börjar bli galet nervös nu. Gosh. Jag flyttar på lördag...eller söndag. Måste packa en resväska med grejer jag ska ha till den första veckan och sen packa ner hela mitt rum så att allting är färdigt sen när det är dags att hämta grejerna och flytta in i lägenheten (hoppas det blir tidigare än 10:e). Har ju redan otaliga kartonger färdiga.. 2 kartonger med böcker (Isfolket tar all plats typ) och med kurslitteraturen lär det bli en till.. Så mycket grejer... så jävla mycket grejer! Allt känns så konstigt.
 
Det är verkligt och de som känner mig vet ju att jag är rätt duktig på att backa undan när saker och ting blir lite för verkliga. Som med London t.ex (visserligen var det också p.g.a. utbildningen). jag kämpar väl, klarar mig fint men sen när det kommer till kritan blir jag kinkig. Jag har en jävla tur som har Erik som bor där så jag har någon att springa till när det krisar (det lär hända Einar, hoppas du inte har något emot det!!). Men ska kommer att gå bra det här. Jag är bara lite neggo mot första veckan då jag måste bo ute i Lindesberg men med tanke på att många kommer att få bo i Karlskoga under resten av året så är jag nöjd (går dessutom bara måndag/torsdag men så är det ju nollning, haha) Tack så hemskt mycket Lena Amandusson för att jag får låna lägenheten, du är guld värd!!
 

 
Igår...var inte riktigt min dag. Körde släpvagn för första gången och jag ska fan aldrig göra det igen. Jag vet, jag vet, TEKNIK men det är inte lätt första gången. Men efter ett vansinnesutbrott på över en halvtimme var vi hemma med den där jävla sängen. Ladrig igen. Jag ska fan hyra skåpbil till Örebro. Nej, nu ska jag fara på bibblan och sedan till Arvselen, ha en toppendag hörri!
 
A tout mes amis, je vous aime.

The beautiful people

Det slog mig när jag vaknade till liv igår förmiddag (skulle ljuga om jag skrev morgon) att det var sista utekvällen i Mlg på ett tag. Jag vet att jag skrev det så glatt och fint men ni vet, på riktigt. Samtidigt som jag tycker det ska bli så jävla kul att få leva studenlivet och komma igång med plugget igen så är det vemodigt att lämna stället man växt upp i, där man har vännerna och familjen. Lämna min lilla mamma alldeles ensam här. Det svider lite i hjärtat. Men det är verkligen dags nu. Jag vill plugga färdigt och sen resa. Hade känt en oerhörd press på mig själv om jag rest nu (hur mycket jag än vill det) för att sedan komma hem och påbörja min 5 år långa utbildning. Jag vill hellre ha utbildningen med mig och ha möjligheten att utnyttja den någon annanstans i världen om jag känner för det! 
 
Nu åter till utsprungsämnet. Att lämna så mycket efter sig. Jag måste lämna min fina, fina älskling Hupfeldt - pianot alltså. Men förhoppningsvis finns det otaliga musiksalar på skolan jag kan utnyttja när det kliar, när jag är arg eller ledsen. Då fingrarna flyter och huvudet är tomt. Tar ju med mig båda gitarrerna och munspelet dock, kan inte spela flytande på någon av dem, haha. 
 
Vännerna. Sandra flyttar också, 6 timmar tar det att åka mellan Härnösand och Örebro, det är en bit. Men vi har klarat distans förut. Innan vi skaffade körkort, faktiskt. Min goding Irre gör sista året på gymnasiet, kommer sakna alla urballade stunder tillsammans med denna unga dam, vi kan lägga oss i någon totalt livsfarlig korsning i Örebro nån natt om du vill? Bara så pass att vi hinner ta kort, höhö.
 
Och Amanda, min Amanda.. vi bodde på samma gata när vi var små men när Amanda flyttade till en annan gata 100 meter längre bort så grät hon i nån dag innan hennes mamma frågade vad som stod på och Amanda svarade; Jag kan inte leka med Natalie i vår koja längre! Hahahah. Så bra. Kojan stod liksom på deras gamla gård. Eller som när vi skulle på vår första alp/reg-fest och skulle pissa, hon jag och Sandra... och amanda skrapar i röven mot en knottrig stenvägg och börjar nöblöda, hahah. Minnen. Minnen för livet.
 
Känner mig rätt tom just nu, så mycket som kommer att hända, mycket som kan hända, mycket som ändras och många val som ska göras framöver (bara döda fiskar följer med strömmen) man känner sig lite som man gör när man väntar på att dirigenten ska börja ett stycke och höjer händerna. Och vet ni vad? Lägenhetsfrågan är löst. Inte genom bostadsgarantin dock, jag löste det helt själv. Men inflyttning blir inte förrän en vecka efter skolstart. Men det funkar ändå!
 
 
 

Lördaaaaaaaag/söööööööndag!

Igår var en riktigt bra kväll, the tribute to Bob Marley var bra osv, lite tråkigt att dem inte tog in så mycket folk dock... Menmen. Ja, ikväll kör vi igen! Har haft kräftskiva hos Sandra och just nu sitter vi på efterpärla hos Nina och Hans som flyttar om en vecka (då alla andra flyttar, hehe)! Underhållningen på baren har självaste Johan Eriksson stått för. Nöjd och glad med sista helgen i mlg! Herregud, nästa helg kommer jag att befinna mig någon annanstans! Äsch, nu fortsätter festen, hööööööööörs dudes!


ÖL!

Nu kööööör vi


She's wondering what clothes to wear

Jaaaaamen tjena!
 
Här är jag i fullgång med att fjärrlåna böcker för glatta livet, läsa in mig på allt som har med Örebro Uni. att göra, schema för nollning osv. Fortfarande bostadslös för den som ville veta. Pitt, säger vi om det och sen går vi vidare!
 
Tvådagars partaj denna helg... med start ikväll på hotellet där Papa Dee & Desmond Foster står för underhållningen! Ska bli riktigt kul! Och imorgon ska vi ha en liten avskedkväll med kräftskiva och utgång då det är gatufestival, woop woop. Sandra flyttar till Härnösand, jag till Örebro och Sanne fyller år på söndag, haha. Jakten på outfit för dessa två kvällar is ON. Varför är detta ett ständigt problem då man har kläder så det räcker och blir över? "Inget passar".
 
 
Nejmen om man då skulle fixa tvätt, lämna över fiol och planera om nästa vecka... Barn, gissa vem ni ska ha i musik nästa vecka? Hehe.

Sunshine of your love

 
 
Mysmusik dagen till ära, det regnar.. It's all about the blues today. Ligga i badkaren i massa mineraler och hårinpackning osv, ge fötterna en omgång osv och sedan spendera resten av dagen med godispåsen och massa film. Var och kikade på Mandü's nya lägenhet också, har ju aaaaaldrig sett den förut menar jag, haha (mina andra vänner bor där nu).
 
Regestrerat mig till årets första kurs iaf, känns ju bra! Som sagt...bara placet kvar. Försökte söka mitt schema men systemet verkar vara bristfälligt...det löser sig! Man får inte vara negativ nu när man kommit såhär långt!
 
Dagarna börjar alltid såhär, med nån kisse som vill kela efter en hel natts "ensamhet", gofisar! Observera mina fina pyamasbraller...

Jag lär väl vara blind vid 50....

Var nyss och kikade på nya glasögon. Fan vad sånt tar tid! Så hittar man ett par man tycker om, men velar ändå. Dem kommer tillbaka om två månader igen (då jag visserligen inte bor här längre) så får se om jag kanske beställer då istället. Känner att jag faktiskt är lite rädd för själva undersökningen (men tacka gud för att dem har laser!!!), för sämre syn har jag då fått... lär vara blind vid 50.
 
Folk tror säkerligen att jag är otrevlig när jag är ute och går för att jag inte hälsar men det finns en enkel anledning till det och det är för att jag inte ser era ansiktet på mer än 10 meters avstånd. Kom ihåg det innan ni skvallrar om hur "konstig jag blivit", haha. Det är dock bra när man står på scen och bara ser en massa framför sig istället för en klunga med personer man känner. Det gör det mindre nervöst. Man behöver heller inte titta på allt som mormor pekar på i sin trädgård, för då kan man klaga på att man ändå inte ser (fast det gör jag, så dåligt ser jag inte).
 
 
 

Vet ni inte....

vad ni ska kolla på, på måndagskvällar vid 21.00? Då kan jag VARMT rekommendera Lillyhammer med Little Steven från E-Street Band i huvudrollen som Giovanni Hendriksen. Både krim och humor och norsk.. Och att den är norsk är bara i detta fall ett stort plus! Ni måste typ se det. Man tror inte på det när man ser trailern men det är riktigt bra!


Jag blir galen

Tänk att när man äntligen är på väg iväg, har kommit på på universitetet och det känns super, BARA lägenheten fattas liksom....  så råder bostadsbrist i Örebro bland studenterna. Åh så underbart. Fuck you Karma, thought we agreed on "no more drama". Så... visst.. det är alltid värst såhär innan terminsstart osv. Tur dem har bostadsgaranti och förhoppningsvis kanske lite folk hoppar av (höhö). En del folk slutar till vintern då en del gått klart sin utbildning också! Det löser sig. Men jag måste lösa två veckor innan jag kan få bostadsgarantin, så jag behöver lite hjälp. Ser ni en etta eller hör att någon ska hyra ut sin etta i Örebro - då hör ni av er, okey?
 
Att det ska vara ett sånt problem att ta sig ifrån detta hôl. Men jag tar mig härifrån, det gör jag. Inte ska, jag gör verkligen det. För ska och skulle var två dåliga karlar som morfar alltid sa.

Alltså jag har verkligen enorma händer. Inte alls symmetriska till mina pinnar till armar...
 

IKEA-katalogen är farlig.

Ja, för nu har jag hela skrivbordet (på datorn alltså) fullt av lappar med saker jag måste köpa till flytten! HOPPAS verkligen jag får en egen jävla lägenhet, skulle vara guuuuuuuuld. Då jävlar ska det inredas.
 
måste ha;
 
 

....

Här har man legat och väntat på att klockan ska ringa...så tar man upp telen och inser att alarmet är inställt på vardagar och man skulle varit uppe för en timme sen. Mm, så smart.


Så nöjd!

med det fina nya sängbordet som moster köpte i födelsedagspresent åt mig! Självklart tog de sig en sväng på Ikea när de ändå var i farten (läs: medan Natasha var sövd), hehe. Precis en sån present jag uppskattar mycket, möbler är guld.


Do the D.A.N.C.E

Tränat, diskat an enormous pile of dishes och... försökt plocka svamp med Amanda. Hon visste ett så bra ställe... men trattisarna har ju inte riktigt kommit än så det var helt tomt. Haha, det tog oss 15 min innan var så jävla trötta och äcklade av dem förbannade älgflugorna att vi drog. Det var den svampen... vi får försöka om nån vecka igen. Jag har fortfarande en hel burk kvar sen förra året!
 
Eftersom jag var kalas hela förra helgen så får det vara ikväll, det är ändå inte värt det. Nästa helg är det nått event här som jag ska på iaf, ska bli askul! Ikväll blir det väl en film eller två. Hade velat se Dark Shadows men den finns..eh.. inte riktigt att få tag på, hehe. Inte Rock Of Ages heller.. Tips? Älskar Tim Burton, har redan sett alla hans filmer dock, hah.
 
 
 
 

And don't forget to smile!

 
Irre och jag drog en lite impulsiv photoshoot igår kväll! Har varit två riktigt fina dagar nu, hann med en timme i solstolen idag, lite färg blev det allt. Lillasyster är och opererar knäet i Stockholm så både moster och mamma är med så jag är ensam hemma hos mig och lillebror ensam hemma hos mammsen. Även om jag inte riktigt tycker om Zlatan så är det ju lite, men bara lite coolt att syrran fick samma läkare som han, hehe.
 
Kom hit (till mamma) och ropar till brorsan vad det är han lagar för mat och får: Nudlar och bacon! till svar....nudlar och bacon..really? Och han ska flytta hemifrån... positivt är dock att han haft så tråkigt idag att han städat och gått ut med soporna - den du mamma!


Och jag? Jag har städat hela 4 r.o.k. grundligt - den du moster! Flyttat ner karonger i källaren och faktiskt hittat både hallen, köksbordet OCH bakbänken igen, intressesmurfen antecknar! Ujuj, så nöjd. Snart en tur på gymmet med bästa vännen och sedan mat med fina vänner! Hejs!

Vadå, jag är väl normal?


Då var det bara den förbannade lägenheten kvar sen är allt klart!

Ja, det svåraste med att flytta är väl lägenhetsletandet. Inte alltid det lättaste. Lagt in intresseanmälan på säkert 10-12 stycken nu. Vill ju helst inte bo i korridor men bara jag får ett boende så blir det bra. Man kan alltid byta upp sig senare!
 
Men med studiemedel, startdatum, kurser är allt klart.. Synd att jag går in i det nya systemet så att man inte kan låna allt material av vännerna som också pluggat/pluggar engelska. Men det löser sig, allting löser sig - som sagt.
 

Spice up your life!

Helgen i Stockholm var förträfflig, vi var i farten hela tiden! Började helgen med att käka middag inne på grönan för att sedan se Iggy Pop. Han var ju lika knasig som vanligt, haha! Hade några riktiga stolpskott som trängde sig framför oss och nöp massa folk i röven - så jävla omoget. Som att det inte räckte slog de både kroppsdelar och väskor i ansiktet på folk. Fick de sig nån knuff? Öh ja. Idioter. Slutade kvällen på Hard Rock, hur fint som helst!
 
Lördagen sprang vi runt i stan nästan hela dagen, där både det ena och det andra skulle inhandlas. När vi väl kom var det bara att svida om till finkläder och bege sig till vår vän Isac och förfesten! Irre stannade tyvärr hemma i migrän, vilket riktigt tråkigt..! Senare på kvällen drog vi till Isacs vänner där Isac fick nog av att det segades och tog saken i egna händer, haha. Han följde tyvärr inte med ut senare då han blev sängliggande, hahaha. Ut på stan blev det i alla fall och vid halv sex snåret gick jag hemåt i soluppgången. Haha. Vaknade upp utan mina egna skor. Hade någon annans. Eh? Herregud. Hemresan var faktiskt rätt jobbig första milen, haha.
 
 
I söndags såg jag nog den absolut bästa OS-avslutningscermoni jag någonsin skådat. Jag grät när John Lennon kom fram där i rutan och hans ansikte blev avbildat, skrek av glädje när både Russel Brand, Eric Idle, Queen MED Freddie (så underbart fint gjort) och sist men inte minst barndomsfavoriterna Spice Girls äntrade scenen. Allt var bara så bra. Fatboy Slim också.. så sjukt. Tyckte dock faktiskt inte Jessie J var någon jättehit i detta sammanhang.. Menmen!
 
 

Jag borde lägga mig...

Jag men jag ligger sömnlös.. och ska upp tidigt imorgon för då drar vi till Sthlm!! Ska bli så jävla galet kuuuuuul! Iggy imorgon och förmodligen träffa upp vänner på lördag och allt vad det för med sig, hehe.

Jaha, födelsedagen, var den bra? Den dög, man inbilliar sig att planeringen ska vara bättre än vad den verkligen blir.. men mina vänner - dem är fina dem! Alltid där. och tårtan var god, hemmagjorda marängbottnar är väl kanske inte alltid de finaste men goda!

Nej, alltså sömn. Vi hörs imorn när jag lägger upp bild på Iggy och gör er gröna av avund, höhö.
Twenty Fuckin' Years!

Idag fyller jag glasbanken! Haha.. vilket mål att se fram emot alltså! Känns förjävla bra! Ska snart ner till byn och handla lite och ikväll blir det mat och tårta med vänner och familj, mysigt! Ja, alltså "handla lite" innebär ju en vinflaska - eller två, hehe.
 
När lillasyrran ringde strax efter 00 inatt och sa att HON hade ångest över att jag var " så gammal" (Fuck you) så kände jag att det fan är dags att njuta riktigt av att vara ung - därför ska jag plugga! Haha, nejmen, att gå på universitetet tillhör ju faktiskt ändå ungdomen på något sätt. Kul ska det bli i alla fall! Och denna gång hoppar jag inte av, jag lovar!
 
20 år är inte så lite faktiskt, när man tänker efter... känns konstigt att kunna säga "sist jag såg dig var för 10 år sen!" och fortfarande faktiskt komma ihåg det ögonblicket väl. Nej, nu lär jag dra. Amanda kommer snart!
 
 

Jo, den här tiden för 2 år sen...

 
Så stod jag i publiken, på Sonisphere och kikade på Maiden för första gången. Lagom dyngsur! Ni som var där, ni vet hur det såg ut. Jag hade vatten upp till vaderna, blöt ända in i bh-vadderingen och klämd intill staketet - men jag brydde mig inte för jag var så jävla glad. Att se Maiden är bara en sån jävla upplevelse. Jag gick därifrån, i blixtar och dunder, orolig för min borttappade kompis men ändå lycklig. Lyckligt ovetande om min spricka i revbenen jag just fått, haha. Nejdå, för att jag bara om lite drygt 2 h skulle fylla 18, haha. Fin kväll det där. Hårdrock!

Last day as a teenage dirtbag

Skitväder - men det gör inget. Solen lyser alltid i Arvselen och det är dit jag ska idag! Varför? Ja, dels för att hälsa på världens bästa Lars och dels för att jag blivit erbjuden (läs: flörtat till mig) pannkakor. Världens godaste pannkakor, på egna ägg, eget smör, egen mjölk och egen grädde. Det kan typ inte bli bättre. Dessutom ska de gräddas i gjutjärnspanna över öppen eld - M.U.M.S. Per Morberg har själv sagt att det är de godaste pannkisarna han ätit, hell yeah!
 
Ja så... det kanske är läge att klä på dig om man ska iväg.. om en timme.. och ska tanka innan och hämta upp vänner, hehe.
 

Antagen!

Wiihoooo! Antagen till Engelska/Historia på Örebros Universitet - hittills! Stockholms Uni. är så sega att jag ännu inte fått svar på min sena anmälan hos dem. Men ja, i slutet av denna månad kommer jag alltså att flytta till den ena staden eller den andra. Åh, livet ger mig förändring och det känns förjävla bra. Hoppas bara planen på att byta ut historian mot musik till nästa år går i lås! Det SKA den. Jag hade inte många fel och ett år med övning kommer att ge färdighet.
 
Om bara två dagar så lämnar jag tonårshelvetet bakom mig och det känns bra. Farewell teenage misery, I won't miss you! Det känns äkta. Livets dörrar öppnar sig liksom - inte bara systembolagets - andra dörrar också, hehe. Firas ska det i alla fall, ut med det gamla och in med det nya! Onsdag blir det tårta (jag vill ha en med Star Wars på, mamma) och mat med familj och vänner antar jag men till helgen drar jag, Mandü och Irre till Sthlm och går på Iggy Pop på Grönan! Ojoj, så fint! Är galet taggad!!
 
Bjuder lite på mig själv;
Natalie, 15 år nästan 16, 2008
 
Natalie, 16 år, 2009!
 
Natalie, 17 år, 2009!
 
Natalie, 18 år, 2010!
 
Natalie, 18 år, 2011!
 
Natalie, 19 år, 2011!
 
Natalie, 19 år, 2012
 
och slutligen, Natalie, 19 år, 2 dagar kvar till 20!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I dare you to eat that

Igår var det en sån där perfekt sommarkväll! Jag var med grabbsen (surprise) ute på deras flotte där vi grillade lite av varje..det slutade med plast och cancer-rök...hehe. Jag hade redan käkat så det blev mashmallows med choklad för mig - mums!! Vi satt där tills solen gått ner för att sedan avsluta kvällen hos Karl framför Karlar i trikåer. Idag å andra sidan har jag äntligen städat bilen; dammsugit, tvättat mattorna, polerat insidan, ALLT. Vaxning får bli en annan dag. Jag är så jävla nöjd. Speciellt eftersom jag druckit dålig grädde (i kaffet alltså) och mår pissilla. Rötmånad.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1299606/images/2012/pic_501e82789606ee25b900002b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1299606/images/2012/pic_501e82789606ee25b900002b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1299606/images/2012/pic_501e828cddf2b366ca000261.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1299606/images/2012/pic_501e828cddf2b366ca000261.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1299606/images/2012/pic_501e837bddf2b3165f00011c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1299606/images/2012/pic_501e83a7ddf2b33924000046.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1299606/images/2012/pic_501e83c79606ee1ca500008f.jpg" class="image">


Trevlig kväll igår!

Det ballar liksom alltid ur när vi är tillsammans...på alla sätt och vis. Det är väl rätt skönt att spåra ur och skratta tills magen inte orkar mer, haha.


Spånar...

....på nästa tattoo! Är dags för en ny snart. Det är sant som de säger - efter den första är det kört! Haha. Har massor av idéer, rangordnade. Nästa är färdig redan, den har jag velat göra i flera år, självfallet har det med GNR att göra! Men sen är det nog kanske dags för ett motiv, men jag vet inte riktigt vad..nånting vackert, hehe. Har även tankar på en text på persiska då jag faktiskt är halviranier och krudilutterner är väldigt fina! Har funderat på JRR. Tolkiens Elvish också.. ser ut som en blandning mellan persiska och thailändska - tycker jag! Åh, så många vaaaaaal jag blir galen!
 
En fundering.....

I don't care - I love it

 
Shit vad jag är inne på denna låt just nu, ja Icona Pop också för den delen. Jag. Hur mycket jag än skulle vilja säga att jag bara är ett metalhead som också lyssnar på oldies but goldies men inte mer så, så får jag vika mig och erkänna att jag blivit lite svag för House det senaste året. Jag har väl slungats in det, inte för att jag hatade det innan men det var inget jag lyssnade på - mer än på gymmet. Popen efter 90-talet och dansband är väl det jag absolut inte lyssnar på. Rock n' Roll, Classic Rock, Swing, Jazz, Blues, Metal (av alla slag), Indie rock och viss Indie Pop, 60-70-tals Pop och såklart GLAM det är väl vad som definierar Tors Natalie Morravej.
 
Varit runt halv Västerdalarna idag (alltså till typ Hulån och tillbaka), kikade in på Lyko.se's lagershop, Pyramidbageriet och gick på loppis. Dalarna måste vara loppistätast i Sverige. Småland kanske går före. Sitter hemma hos mammsen nu, glädjer mig åt att Sverige vann silver i skytte och funderar över morgondagen. Rättvik? No way.

Fjällvandring!

Vi skulle på gymmet, vi ändra till Gnupen och slutade på fjället! Härlig dag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1299606/images/2012/pic_501971cc9606ee2c04000076.jpg" class="image">


RSS 2.0