Värk i hjärteroten

Liggande elev sparkades. Det var rubriken för vad som hände på min förra skola igår. En liten kille som går i åttan fick sig en knytnävsslag av en annan kille som var lika gammal och blev liggandes på korridorsgolvet. Inte nog med att killen låg på golvet så börjar den andra killen sparka på stackaren som ligger! Hur kan man gör något sånt? Han sparkade honom i munnen så att tydligen fått tandskador. Jag vet inte men min mamma har i alla fall lärt mig att man inte ska sparka på den som redan ligger!!

Det värsta är att jag fått veta av mina bror som är ett år äldre än dessa pojkar att den drabbade pojken är en sådan som inte skulle göra en fluga förnär, en tystlåten grabb och har då alltså blivit attackerad utan någon jävla anledning. Inte för att det någonsin är "okey" att slå någon annan men ni vet ju hur smågrabbar är... Nu känner inte jag den här killen som fått slagen men min bror suger på att ljuga så om han som har varit en riktig bråkstake säger att den här killen är en snäll kille som aldrig skulle göra någon annan något så tror på jag honom. Nu vet jag heller inte hur det var för den här killen men jag blev själv mobbad största delen av min barndom och hade det här hänt mig hade jag aldrig viljat gå tillbaka till skolan här.

Hur kan man behandla någon på det här sättet? Jag har frågat mig själv det här många, många gånger; hur kan man slå någon oskyldig?

Sen måste jag bara fråga; var befann sig lärarna?

Nä jag blir bara förbannad och ledsen av det här. Läs artikeln här.

Nat

Friendship

Idag har det varit en såndär perfekt dag - en mycket god vän, ingen tid att passa, man skiter i allt annat och bara är. Det har inte varit en sekund idag som jag och världens bästa Linnea inte har haft något att snacka om. Helt sjukt skönt. Den där pinsamma tystnaden är det värsta som finns. Radion var igång hela dagen och det var inte förrän vid tre vi kom på att vi kanske skulle äta lunch. Eventuellt liksom.



Tjejen i kassan skrattade åt oss när vi stod och intalade oss själv att det var okey för oss att äta baconchips.. Vi går inte upp i vikt så jävla lätt, haha. No one does.

Nat

Polarpriset!


Har varit i Mora med massa tokiga
grabbar hela dagen! Vi var så vuxna så och gick på arbetarmässa och jag kan säga att det ser ljust ut! Haha.

Så fort jag kom hem så slog jag mig ner framför tv:n för att se underbara Patti Smith ta emot polarpriset! Såg Patti på Peace & Love 2010! Hon är värd priset - helt klart! Har sett vartenda polarpris sen 2004 och måste säga (detta gäller alla de tidigare pristagarna också) alla som har fått det har förtjänat det. Ibland får vissa pris som de inte borde få. Men polarpris-juryn är hårda och rättvisa - just därför är polarpriset det finaste musikpriset!

2006 fick några av mina hjältar priset för populärmusik - Led Zeppelin. Jag grät och önskade att den rosa stratan som de signade var min. Jag och min mor tävlar alltid efter varje polarpris om vet som kommer få det nästa - det finns så många som förtjänar det!

Mina gissningar just nu inför nästa år är (vi gissar bara populärmusiken);


Rolling Stones

David Bowie

Aretha Franklin

Eric Clapton

Queen (Liksom som Zeppelin tog emot priset utan Bonham så vore det en ära att se Brian May och grabbarna ta emot priset och hylla Freddie!)

Black Sabbath

The Who

The Beach Boys

Alla dessa är såna som jag så gärna skulle vilja se ta emot priset!

Nat


I don't wanna change the world, I don't want the world to change me


jagälskarozzyjagälskarozzyjagälskarozzyjagälskarozzyjagälskarozzyjagälskarozzyjagälskarozzyjagälskarozzy
jagälskarozzyjagälskarozzyjagälskarozzyjagälskarozzyjagälskarozzyjagälskarozzyjagälskarozzyjagälskarozzy


Snart ett år sen jag och bästis var på Ozzykonsterten i Globen - magiskt var det. Helt jävla sjukt. Gamla, goa, grymma Prince of Darkness! Har läst en av biologierna, han har gått igenom så jävla mycket. Jag har dessutom läst The Dirt och läst om honom Som alla säger; han borde egentligen vara död. Haha, men har är fortfarande på scen och skriker och hoppar! Underbara John Michael Osbourne. Många skulle säga: "jag fattar inte hur han orkar", men jag vet. Det är passionen.

Nat

My roses



Hello rockers, sorry för att jag är lite halvdålig på att blogga just nu meeeen whatever. Hade i egengjord hårinpackning igår kväll (receptet finns längre ner!), vilket jag inte hade haft på länge. Jag la ut receptet men hade inte använt det på 10000 år? Har totalt glömt bort hur bra den funkar! Mitt hår set nyklippt ut!

Kom nyss hem från en lite längre powerwalk med Sandra, hur skönt som helst - trots regnet. Det börjar bli riktigt kallt nu, hur mycket jag än älskar värmen över allt annat så måste jag erkänna att jag älskar höstkläder! Mina absoluta favvokläder är höstkläder; koftor, tröjor, jeans, skinnjacka, halsdukar, boots m.m. Sen helst i favvofärgerna; svart, grå, lila, mörkröd, brun, vit och creme!



Nu ska jag börja med middan och senare ska jag baka ut sconesdegen som jag börjat med!

Nat


I ♥ it!

Jag absolut älskar Weheartit.com, man hittar alltid så många fina bilder där - speciellt snyggare bilder på det man vill ha än vad google någonsin kan ge dig, haha. Jag fotar ju en del själv, dock är jag ju inte världens bästa, men ibland får jag till det! Så efter många om och men så har jag skaffat mig ett konto på weheartit!

Kan tänka mig att det finns en del av er läsare som också är medlemmar och ni kan hitta mig som Nattherocketqueen på sidan, bara att följa så följer jag er! Ju fler vänner, desto roligare blir det!



Har väntat på att timern ska ringa - jag har haft bröd i ungnen! Vad är godare än alldeles nybakat varmt bröd med smör? Dessutom är det jävligt enkelt att göra. Imorgon blir det Scones - vilket är typ det bästa jag vet. Varma scones med grädde och lemon curd och en stor kopp the utan socker! Ha en fin kväll det ska jag!


Världens bästa böcker!

Almost done!

Förjävla gott, eller vad säger ni?

Nat

Sunday bloody sunday


Ligger i sängen och gottar mig med en påse lakritsnappar. De allra flesta av mina kompisar tycker jag är äcklig som tycker om lakrits, haha. Det är ju föfan det bästa som finns!

Har inget på schemat idag så jag slår på en rulle och bara är. Vad ska man annars göra när det regnar?

Nat


Bestulen på historiskt material

Ibland kan jag känna sympati för "han den där". Men oftast inte, för oftast tänker jag inte på just Han, jag tänker på vad han har gjort. Allra oftast tänker jag på mitt nu, alltså en tid där Han inte ens finns.

Han är ju inte här längre, men det var han tidigare i sommar. Men inte nu, så just därför vågade jag mig till mitt gamla hem för att hämta saker - mitt gamla hem som Han då äger - b.la. mina cymbaler och min trumpall. Och jag var helt säker på att de var där de stått de senaste 2 åren. Men de var de inte. De var borta. Mina cymbaler värda 3500:-, som inte är av något som helst värde för Han. De är MINA och Han har stulit dem ifrån mig. Jag skulle sälja dem, de tillhör mig och det var mina pengar att tjäna.

Riktigt jävla förbannad är jag. Svårt att förstå för er som inte känner mig men ni ser ju ändå vad som är fel.

Nat

Afternoon tea time

Haaaaaaallå!

Bra jobbkväll igår, slutade 02.00 men kom inte i säng förrän strax efter 05.. hehe. Jag och Ulli hade en "liten" pratstund, såna där som killar inte förstår sig på, haha! Frös dock som en idiot och kunde fört inte somna, trots att jag var dödstrött. Det är lika bra jag säger det (igen?); jag sover skitdåligt utan Cj! Jag älskar att sova när det är kallt i rummet och man får ha massa täcke och (eller?) en varm pojkvän! Jag klamrar mig fast likt en apunge till sin apmamma.


denna spelades varm igår, inte så konstigt då den är så jävla bra!!

Grått väder i malung - 24 grader och sol i sthlm. Surt. Ska iväg senare och kika och eventuellt ta med mig mina cymbaler hit. Jag har insett att jag faktiskt inte kommer att börja spela igen. Haha. Det tog bara 3 år! Nu ska jag slå på en disneyfilm och äta choklad!

/Nat

Effektiv!

Började dagen med en springtur och lite mage/rygg! Sen gårdagens lilla gympass så har jag sjuuuukt mycket träningvärk i axlarna, fyfan. Varför utsätter jag mig för sånthär? Dessutom gjorde jag något idotiskt imorse - jag sprang bara 15 min efter att jag slängt i mig frukost. Ett tips; gör inte det.

Sen sa jag hejdå till syrran som flyttade till Falun, gick till optikern (grattis, natalie. det tog inte alls lång tid) som gjorde mina  glajjor lite tätare - så att de INTE flyger av så fort jag vänder huvudet snabbt..

Efter det fick jag en fixidé, typ, om att jag skulle tvätta Cj's fönster som hade rostfläckar. Okey, det var ingen fixidé. Vi skulle göra det förut men han hade ingen glasputs (Cj tyckte vi skulle ta diskmedel...yeah right, haha), är jag inte världens bästa flickvän? Höhö.

Nu blire jobb snart, wiiihooooo!




Nat

Ta hand om dig själv!

Det är alltid viktigt att ta hand om sig själv! Jag å andra sidan brukar ha tendens att låta allt och alla gå före mig själv. Jag kan unna mig att köpa grejer sometimes men in the end så använder jag det inte för att jag liksom inte tar mig tid till att tänka på mig själv.

Hårinpackning, ny lotion (trots att man ibland *host* oftast.. i all hast glömmer att smörja in sig), nagelförstärkning, dyrare schampoo och balsam, peeling - you name it!
Unna dig något, ta lite tid i alla fall två gånger i veckan och bara ta hand om dig själv!

Jag badar minst en gång i veckan och då brukar jag ha i badolja så att jag blir mjuk o len i flera dagar efteråt! Ett hett tips för er som vill ha mjukare och lenare hud men inte har badkar (självklart för de som har också men inte orkar att bada) är Natusan Baby top-to-toe wash, it's awsome!

Bilder av vad som fanns i min goodiebag från Kissie och MLI;





Ett till grymt tips för de som inte vill köpa dyra hårinpackningar (som jag, för jag gillar att använda mig av naturliga produkter!) är en hemmagjord inpackning.

2-3 äggulor
ett par msk olivolja
någon droppe eukalyptusolja (för doftens skull)


Applicera blandningen i
hela håret och massera hårbotten ett tag, gör sen en liten knut och linda in håret i plastfolie och snurra sedan en handduk runt det! Låt det verka i 20-25 min och sedan är det bara att skälja ur! Hur jäkla bra som helst!

/Nat

Another rainy day


1,5 meter, närmare idolen lär jag inte komma. men man ska aldrig säga aldrig!!

Malung-Sälen har så fint väder idag, himlen är så grå och gör en så himla deppig och opepp! För att inte tala om marken som är full med djupa vattenpölar, rena himmelriket! Skorna blir så blöta och goa. YEEEAAAH.

Fikade med Grustag för ett tag sen och nu ska jag handla med mamma, vilket liv. Senare ska jag träffa bästis och åka till mommo och hälsa på Zimba!

Nat

So i made some changes!

(BORTSE FRÅN SLARVFELET JAG PRECIS UPPTÄCKTE OCH RÄTTADE TILL I RUBRIKEN. JAG KAN STAVA PÅ ENGELSKA. haha..)

Jag vet inte vad jag tycker om min design än, kanske mest för att jag läser så många andras bloggar och tycker att allas ser bättre ut.. Men sen tycker man ju alltid att det andra gör är bättre, haha. Vad tycker ni?! Does it look alright?

Observera att jag har gjort en fin liten lista på band som jag har sett i min sideboard!

Igår var jag och fika med mina fina vänner och fick en försenad b-day present (ni är allt för snälla!!!) i form av en goodiebag med tahandomdigsjälv-grejer! Tar kort på allt som finns inuti laaaaaaater.









/Nat

Vi säger inte farväl, vi säger bara "vi ses senare"!



Min fina, underbara Yrsa flyr fältet, lämnar malung (BRAAAAAAAAAA!) och flyttar till Östersund. Herregud vad jag kommer att sakna henne. Kom ihåg säkerhetstrosorna unga dam, ibland flashar man rumpan fastän man inte vill!! Hahah. Skämt å sido. Jag kommer att sakna detta energiknippe en hel massa. Rock on bebe!

/Nat

Airbourne ♥!









Hur kan man inte älska Airbourne? Lyssnar ni inte igenom låtarna nån gång den här veckan... då missar ni det bästa av dagens rock. Eller om man så vill - dagens version av vad som fanns för snart 30 år sen.

/Nat

/Nat


I'm having a great hair day



men mitt ansikte är inte redo att visas i bild! Många problem ska tas itu med idag, hoppas som går åt motsatt håll jämtemot det håll man har jobbat åt förut funkar en aning bättre. Kanske till och med glider en aning?

Ska käka frukost som jag har skjutit fram ända till nu, klä på mig och fixa ansikte och hår sen blir det att springa på en hel del ärenden och ringa en del samtal!

/Nat

Walk like



/Nat

Den där kvällen för 1 år sen

Idag för ett år sen satt vi och taggade inför en helgrym kväll på parken och parksommar. Vi började kvällen hemma hos Kissie och Mia, bestämde oss för att göra oss lite extra fluffiga i håret och ta på oss det tightaste vi hade - for old times sake!

Vi drack en hel del rosa pantern och äckliga groggar och sen drog vi till parken (jaaaaaaaaa, vi missade Tempory), hoppade och skrek, umgick med alla grymma kompisar och drack öl i ölstugan. Jag hittade Sandra, Nina och Mandis som satt med Björn och Jocke - och Cj.

Så där satt jag och snacka med alla dem and all of a sudden så kommer vi in på ett ämne där jag inte var enig med de andra och inte Cj heller och sen blev det bara mer snack och hoppa framför scenen med allihopa!

Det är alltså ett år sen
jag och Cj satt i Casablancas turnèbuss, tillsammans med Ryan Roxie, helt ovetande om att det skulle blir "vi". Jag fattar inte att det har gått ett helt år sen dess!


that very night

Jag kan inte säga annat än att jag har världens bästa pojkvän. Vi har inte varit tillsammans i ett år än, men har  gått igenom en rad olika faser. En del faser som man egentligen inte ska behöva gå igenom. Men den klassiska "jagstörmigpåalltdugör"-fasen har vi gått igenom, den var svår.. Även "våralivgåråtolikahåll"-fasen är avklarad! För att inte glömma "detäralltidnågotfelpåalltjaggör"-fasen och "jagdugerinteåtdigfastegentligenärjagbarasvartsjuk"-fasen. Haha!

Just nu är vi i en trippelfas - "jagkanintesovanärduinteärhemma", "alltärunderbartnärduäromkringmig" och "jagärsåtacksamförattjaghardigtrotsattviärlångtifrånvarandra".




/Nat

åh detta gjorde min dag....!



and it's not a joke! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHA!! I just love my friends.

/Nat

I don't want the world to see me 'cause I don't think that they'll understand



/Nat

Gossip Girl

Jag är beroende. Totalt beroende. Förut kollade jag bara på det när jag kom hem från skolan och väntade på att maten skulle bli klar men sen bestämde jag mig för att "skaffa" (hahah, yeeeeaaah skaffa) första säsongen (som jag sett alla avsnitt på men i oordning) och nu är jag fast. Andra säsongen är på G!!

Vädret är som det för det mesta är i malung - skitdåligt. Kan man gå ut och göra något? Nej. Vad gör man då? Sitter inne. Så nu ska jag käka lunch sen blir det film och senare idag ska jag träffa Kissie (min kissie, inte blogg-kissie)!



/Nat

Det är dina val som gör dig till den du är

bara för att veta personliga åsikter (som inte påverkar, jag är inte lättpåverkad), men vad skulle ni göra om ni hade blivit insatt i en klass på 70 pers, där alla är i samma nivå musikaliskt men inte teoretiskt?

Jag har min åsikt som jag inte delar och jag tror att jag står fast vid den. Efter att ha legat i Cj's lägenhet hela dagen igår för att kunna vara själv och tänka och inse massa grejer. Svara bara på frågan så är ni oerhört vänliga! Det är mest för mitt personlige inresse och för att se om det är fler som tänker som jag, haha.I en blogg ska man vara ärlig?

/Nat


I en värld full av...skit?

Japp, det är precis så jag känner just nu och jag orkar verkligen inte förklara. Så jag kör på bilder idag, bara bilder utan någon som helst koppling till hur jag känner. bara sånt som är fint. Typ några av de finaste skådespelerskorna.



Cate Blanchett


Charlize Theron


Kate Winslet


Megan Fox


Mila Kunis

/Nat




Det börjar närma sig

Ja, om lite mer än en månad så är det meningen att jag ska dra iväg - det vet ni! Det börjar närma sig. Det som känns mest sjukt med att flytta utomlands är självklart att jag måste köpa allt där. ALLT. Jag kan inte ens ta med mig min plattång, wft?! De har ju inte samma vägguttag.. Och inte heller kan jag ta med mig kära säng, min säng! För att inte tala om mitt piano, jag kommer att böla som en unge som inte får godis när den vill ha det bara för att jag måste lämna mitt älskade, fina piano. 25 september ska jag nog åka. Det blir nog bra. Jag vet ju trots allt var skolan ligger, hur man tar sig dit, hur stan ser ut osv. Det enda måstet är IKEA.


First time in London, liten tjej det där..

Jag har seprartionsångest as you know, jag har redan skrivit ett helt inlägg om det så jag ska inte bore you 'til death med det. Det är bara så svårt. Det känns så svårt. Men det ska bli kul! I love London! Sen har jag finaste Olivia som väntar där på mig, vilket känns hur jävla awsome som helst!

En del har frågat mig vad jag ska gå - förutom musik - och jag har kommit på mig själv att jag nog faktiskt inte förklarat! But will take it from the beginnig anyway! Jag ska gå en ettårig utbildning i sångTech Music School, som heter Higher Diploma, det är den näst högsta utbildningen på skolan. Jag kommer att ha skolkamrater från hela världen och antagligen bo med en tjej som heter Olivia som också kommer från lilla Malung! Så ser min framtid ut de närmaste 8 månaderna, pretty nice huh?

Går man tillbaka till förra hösten kan man se hur jag tog mig till där jag står nu, min audition som jag gjorde på skolan (december) och efterföljderna när man väl har kommit in! Sen får jag hoppas (böna och be) att ni följer mig (kommer att kolla min statistik varje timma nu) till London och i London (föregående parenteser är ironiska)!!

Hörs!


fuck the rest



Hemma i mlg, så fort vi kom innanför Malung-Sälens kommun så var det svart - regn. Hade tänkt träna men - nej. Dessutom låg jag helt oklädd i sängen när Cj, Charlie och Björn ramlade in för lunch nr. 1. Pinsamt värre. Alltså jag var inte naken, bara en aning avklädd. Nice.

Så idag blir det serier för hela slanten, fram tills Cj vill umgås med mig igen, alltså ikväll. Då han fått höra alla grabbarna på barackens historier om vilka de fått ligga med eller brudar de blivit blåsta av, haha.

Ikväll blir det, om det inte regnar, svampplockning! Ska faktiskt bli skönt att ta på sig regnjackan och stövlarna och bli sådär skogssmutsig om händerna!



/Nat

Hejmat



yeah, dags att dra hem till lilla skithålan.. men jag har haft det grymt - as always. Tidigare idag var vi till Hammarbybacken eftersom Cj ville träna på utomhusgymmet de har där - smart grej! Jag fick ångest över att jag glömde mina träningskläder. Jag stoppade dem i en annan väska. Booooooooring.

Käkade upp resterna från igår nyss och nu är det dags att packa ihop och dra vidare strax! Hörs nog inte när jag kommer fram för hemma hos min karl finns ju inget trådlöst nätverk utan han har bara sin egna lilla thingy.

/Nat

bubbles

Vi blåste såpbubblor i badrummet, HOW NAUGTHY OF US!





/Nat

A page full of... me?



yes, jag och mina hängslen hade tråkigt...

Sitter hemma i Cj's stora hus helt ensam medan han är och spelar tennis... well, buhu. Vi ska iaf laga middan idag så tidigare åkte vi in till stan för att skaffa ny kepa till Cj och för att handla lite "ovanliga" ingredienser! Kantareller är inte så ovanligt men det till inte middagen utan förrätten. Shit the fuckin same.

Har övat lite inför ett dop som jag ska sjunga på om någon vecka, alltså spenderat en timme vid pianot. Me nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... tror det blir några avsnitt av "den där grymma serien" (höhö, Dregen) och ligga slapp och likgiltig i sängen, CIAO!

/Nat

Jag lyckas alltid!

Japp jag lyckas alltid komma ner till sthlm lagom till familjen Östers släktmiddagar - how come? Jag finner detta ytterst roligt dock! Nä, nu ska vi sluta vara fina i kanten men jag tycker faktiskt att det är trevligt - eftersom jag är en social person.

Får man skryta i sin blogg och vara otroligt fjantig och eventuellt slänga in en gnutta bondlurk? I got my very first Ralph Lauren today. Haha! Min babe är ju väldigt förjust i golf, tennis och pikétröjor - så han ville att jag också skulle ha en pikétröja, so he bought me one and it's a damn nice one! Skojjar inte, jag älskar den! Men olikt Alex, eller rättare sagt Miss Vain, så ska jag inte glömma min RL på något flyg, haha! Inte för att jag skulle ta mig tröjan och sitta i BH på flyget men ni hajar! Jag lär mig saker från dig varje gång du skriver, Alex!


"Den är ju inte så rockig men jag tänkte att du skulle vara snygg i den", sa Cj.
Äsch, det går väl att göra det det?! Var mitt svar!

/Nat

So happy together


Så himla bra låt, mer eller mindre allt Beatles någonsin gjort är genialiskt.

Jag har det fint här i stora staden! Mycket kärt återseende måste jag säga, han är ju trots allt min pojkvän, haha. Vi käkade finmiddag på Vapiano i Gamla Stan, bara han och jag, för att fira att jag fyllt år! Efter middagen tog vi en liten promenad (i klackar, haha) till Götgatsbacken för att kolla på alla som sprang Midnattsloppet! Jag själv föredrar att springa på kvällen eftersom det är bättre luft då så dessa löpare måste varit bra glada! Vi hade iaf en väldigt fin kväll tillsammans! Bild kommer senare!

PÖSS PÅ ER!

/Nat




STHLM

God morgon sanslösa rockare m.fl.

Today should be a good day, sätter mig på bussen om mindre än en timme och börjar min 4,5 h långa resa mot huvudstaden! Blir där till på tisdag, men jag har datorn med mig så jag kommer garanterat att uppdatera. Får maaaaaassor med tid medan Cj tränar eller spelar golf - which he surely will!

lite fina saker och ting...




/Nat

Sånt som bara inte får hända.



F.D Warrantsångaren Jani Lane
har hittats död på sitt hotellrum i Woodland Hills, Kalifornien. Jani Lane som var så jävlarns sockersöt i sina unga dar. Jag vet inte vad jag ska säga mer än det jag sa förut; vad fan händer? Varför försvinner alla? Lanes dödsorsak är ännu okänd.

Rocknytt skriver; Lane har haft stora alkoholproblem under karriären - han blev bland annat beordrad att tjänstgöra 120 dagar i fängelse efter att han greps för rattfylla under 2010 ... hans andra rattfylla på två år.

Warrant är ett utav dem banden jag lyssnar myyyyyyycket på, ren pudelrock, love it! Trots att bandet inte har varit ett band på många år så finns de alltid kvar! "Heaven is it too far away, closer to it every day", skrev Lane för många år sen, tyvärr besvarade han meningen alldeles för tidigt. Rest in Peace, Jani





/Nat


What came before he shot her

orsaken till upproren i London tros till största del bero på klyftan mellan ungdomar och polisen. Att ha blivit tvingad av Marit att läsa "what came before he shot her" fick precis en mening. Believe it or not. Alla de månader vi tvingades läsa om Englands unga gör att man på nått sätt precis förstår varför London står i brand. Om det nu är den största orsaken till upproren, klyftan, borde de inte ha lärt sig efter att ha gått igenom samma grej för bara dryga 20 år sen då England satt i skiten med sin skinnhead situation.

Mormor ringde igår kväll och frågade hur jag ska göra... jag trotsar, sa jag! Fast om det fortsätter och det går så långt som till flyplatserna ja då vettefan. Då får jag väl åka båt, haha!

/Nat

the one you love







/Nat

sweet things in life



/Nat

vilken kvinna gillar inte skor?


Dessa snyggingar är på rea hos Modekungen.se!! 649:-, uuuuuuusch så jag vill ha dem!


Även de här som också är från Modekungen.se är på REA, sjukt snygga dessa också! 399:-!!


Nelly.com, Nelly Shoes Matsumoto  - 449:-!


jävla öron

Jag har hiskeligt ont i mina öron, har haft ett tag men har trott jag inbilliat mig tills det började rinna ur dem, jag fick eksem och käken började kännas typ trött? Har tidigare trott mig ha en vaxpropp därav rethosta....som jag haft i typ 2 månader?!  Hmm, det slog mig inte förrän i morse att jag kan ha öroninflammation, haha. Segtänkt man är ibland. Sjukstugan snart för att se om jag har rätt. FYFAN.

Sen är det skitväder som man inte kan lita på så jag kan inte dra ut och träna heller för jag vill inte bli blöt. skitdag.

/Nat

All just bricks in the wall


Hur jävla awsome är det inte att ha sin egna jävla bag-in-box? Fula kartonger no more! Fick den utav bästis!


Nagellackskit från Ida och Yrsa - underbaringar!


Nya favvomuggen fick jag av broder gustav, observera att det står "det är bara ett jobb" på sidan, hahaha.

/Nat

man är som man är men inte som man ska..

berättar om gårdagen imorn (senare idag) men just nu vill jag endast visa bästa konverationen från idag:

N: Kärlek är som konst, komplicerad, tar tid och man får lida för den:)
G: Eller som chips. Värt första näven sen ångrar man sig.
N: Hahahaha!
G: Sen går det en vecka och man är sugen på chips igen!


/Nat

Än så länge...

har jag haft en bra dag och fick två böcker som jag velat ha ett tag nu!!



Och nu drar jag strax iväg! See you later alligator!




/Nat

But I wanted to be 18 forever!

It's my freakin b-day today! 19 är inget att fylla, speciellt inte om man har ställt in sig på att vara 18 livet ut, men vi firar det ändå, jag och mina fina! Vi har bokat upp Thairestaurangen ikväll, "vi" som ALLTID är tillsammans på min födelsedag, haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta en kopp pepparkakste för att sedan köpa fika innan mommo kommer hit! Hoppas ni får en lika bra dag som jag! Laaaaaaaters

/Nat

Firehouse



/Nat

En sista dag som 18

Mm, imorgon går jag in på mitt sista tonårsår. Jag vill vara tonåring för alltid, skit i att jag aldrig får gå på glasbanken det kan andra göra åt mig. Jag känner att jag har växt otroligt mycket det senaste året, så mycket nytt!

Den här tiden förra året hade jag precis hunnit pusta ut efter en helt sanslös dansvecka, led för att jag inte var 18, var grymt trött på killar och fortfarande i trans efter att ha varit på min första Slashkonsert! Jag hade ställt in mig på ett grymt sista år på gymnasiet med galet mycket fester och förjävla mycket slit. Jag hade heller inte bestämt mig för att söka till London vid den här tiden heller.

Den här dagen förra året befann jag mig på Sonisphere i sällskap med Jonatan och Samuel, men jag kom dit ensam. Det regnade idiotiskt mycket, hade jag varit fisk hade jag trivts. Trots de stora massorna med vatten höll jag mig längst fram och skrek. Kul hade jag trots att det enda som var torrt var vadderingen i min BH. Haha!



förra året innan min födelsedagsfest

Jaha, ett år senare då:
Ett år mognare? Definitivt!
Ett år snyggare? Det vettefan alltså, men vi kan svara ja eftersom jag har så långt hår nu!
Ett år klokare? Helt klart.

Jag tycker det är roligare att jämföra ett år jämfört med det förra vid min födelsedag än vid nyår om ni undrar. För jag är inte som alla andra. Jag gjorde vissrerligen en liten sådan vid årsskiftet..

Just nu så är jag rätt målmedveten, jag vet inte vad som väntar mig i höst, upptagen med världens bästa pojkvän, har en aning panik över vad som komma skall men är ändå en stört mycket stabilare kvinna än vad jag var den här tiden förra året.. Jag är otroligt nöjd med vad jag har åstadkommit senaste året. Och för att inte glömma så har jag de bästa vännerna man kan tänka sig runt om mig. Helt fantastiska är de!




/Nat

Jag kunde ju vara seriös en stund i alla fall



Den där sista bjuder jag på. Ibland ballar man ur vet ni! Lugn dag, varit och hälsat på Yrsa, tränat och ska snart ge mig ut i kvällssolen på en promenad!

Ikväll ska jag kolla på Red Riding Hood, någon som sett den och tycker den var bra? Har hört blandade kommentarer!



/Nat

Nyktert

Efter en rolig, nykter och lång kväll i Rättvik med Sandra och Ida är jag nu hemma! Alla sa att man skulle till bowlingen, så vi gick dit, blev dumförklarade och visades till klubben tillhörande bowlinghuset. HAHA. Typiskt oss. Träffade på Alex, Linus och Olle som man inte sett sen studenten och även finaste Lois!

Jag och Sandra som var nyktra röjde på dansgolvet och fick fler ragg (kladdäckelsnuskpojkar) runt och på oss än vad många av de andra tjejerna på golvet. Otroligt komiskt. Vi vände ryggen åt dem allihop och skrattade åt deras patetiska försök.

Träffade halva Malung på donken i mora också, mycket konstigt - nooooot. Skall hoppa i sängs nu, sleep tight!

/Nat

no light in the end of the tunnel

London känns väldigt långt borta. Det är meningen att man ska vara väldigt öppen i sin blogg men jag antar att jag har många hemligheter som många av er läsare inte vet. Jag vet inte om jag kanske borde öppna en ny blogg för att börja om min historia på nytt men kanske en renovering är allt som behövs?

Som sagt känns UK, England, London, Hammersmith väldigt långt borta. Lögnerna kommer en efter en och träffar mig som en käftsmäll. Jag sliter, ringer, skickar, betalar, betalar, betalar. Betalar misstag som inte är mina egna, tjänar pengar jag inte får behålla i slutändan. Är jag för snäll? Kanske, kanske inte. Det låter förbannat själviskt men vad vore min familj utan mig? Vi hade inte varit där vi är om det inte vore för mig. Trots det kallar det mig egoistisk. Att jag alltid tycker att jag vet bättre. Ett tack för vad jag gör har jag aldrig fått. Men vad ska jag göra när jag sitter i denna sits?

Folk säger till mig att det bara är att sluta göra vad jag gör. Jag försöker men misslyckas. Dock är jag inte vekare än andra. Jag ändras och växer hela tiden, man måste anpassa sig till vissa saker - trots det håller jag huvudet högt som jag alltid gjort. Låter mig inte tyngas av vad jag gått och går igenom. Jag håller fast vid mina drömmar och försöker. Försöker, försöker, försöker. Så förstörts mina lyckade försök. De tror själva att jag kommer dit jag ska trots alla utgifter. I vilken värld? Jag fortsätter att försöka, men jag tvivlar på att jag kommer att nå mitt mål. Jag gör så gott jag kan, även om det är tungt.

Det är skönt att skriva av sig, men det känns ju samtidigt som en börda för andra att läsa. Men shit the same. Min blogg - jag bestämmer. Läs och bli berörd eller läs och kommentera för dig själv att "alla har det svårt". Många har det svårt och jag är en av dem. Kom inte och säg annat. Stöd behöver alla. Inklusive jag själv. Även om jag gillar att stödja andra före att någon stödjer mig.



/Nat

Dust to dust



/Nat

Closer to it every day

Är det bara jag som får känslan att det är många som dör just nu? Bombning i Oslo, massmord (man kan väl kalladet för det?) på Utöya, hela Rocknytt's framsida är full av nyheter om avlidna bandmedlemmar och nu Bubba Smith. Det är så hemskt!

Bubba Smith spelade karaktären Hightower i några av världens grymmaste filmer - Polisskolan. Han avled av naturliga orsaker. Han blev 66 år.





Var med Sandra för ett tag sen och hämtade hennes mammas ena katt Zimba! Han känner sig så ensam där i Äppelbo så vi har flyttat honom till min mommo på prov och det verkar som han trivs redan!



/Nat

Fina ting







/Nat

I find it kind of funny

Inte gjort något speciellt idag, inget värt att blogga om iaf. Zappade förbi Allsång på Skansen för nån timme sen och precis när det är påväg att sluta så kommer ett mindre tåg med plakat fram genom gångvägen mot programledaren - med ledning av Henrik Dorsin.

Prideveckan pågår ju just nu så temat på APS ikväll var just Pride! Dorsin och hans gäng spelade demonstranter och alla kunde känna att sången skulle komma. Och jorå, mycket riktigt 10 sek senare sätter "Bögarnas Fel" igång och får med sig publiken. DET är humor.



/Nat

Simon says

Follow us! Om allt går som det ska (har ju kommit in och har boende men you know) så flyttar jag snart till underbara London för att gå musikskola! Jag har precis startat ett nytt kapitel i mitt liv och nu väntar världen på mig och min musik! Passionerad rockare som jag är kommer jag inte att passa in i min klass men vem fan vet? Jo ni gör om ni fortsätter följa mig!

Detsamma gäller min pojkvän Cj som är alpin skidåkare och har börjat klättra upp en hel del, just nu är han faktiskt i Mölltal med resten av det Svenska landslaget, not bad huh? Följ honom på vägen till World Cup och toppen av den alpina skiåkningen, det gör jag!

På bilderna finns länkar till respektives bloglovin, där ni enkelt får veta direkt vi uppdaterat. Så gå in och följ våra bloggar dudes, we really appreciate your support and interest in us!



/Nat

I den lilla byn malung är alltid sig likt.

Hemma igen och det är redan jobbigt. Kunde ha varit chaufför ikväll (classic car week) men jag skippar det för det blev så mycket att ta tag i nu.. Sen är verkligen inte det där med att åka runt, runt, runt, runt min grej. Inte heller att nästan köra på någon för att fulla ungdomar springer över vägen hursom haver. Dömer ingen men det är min personliga åsikt.



Eftersom Cj som sagt skulle ner till Mölltal och stora alperna så blev det en tidig avgång imorse! Cj's plan gick 9.45 från Arlanda så jag hade för smidighetens skull bokat min bille från Arlanda jag också. Usch, så sugen man blir när man står där alltså... Vill också åka!!  Lite drygt 13 dagar sen ser jag min babe igen, längtar redan!
Har haft det oförskämt bra dessa dagar! Goda middagar, uppdukad frukost varje morgon (varför har inte min mamma det så, haha?), solning, bakning, filmtittning, utflykter och massa pussar!






/Nat



It's a beautiful day

Tidigare foton var alltså från utflykten med svärmor igår, idag var det andra bullar!
Jag och Cj hade bestämt oss för att göra en utflykt men ändå hinna att shoppa lite åt honom - which he wanted, don't include me! Jag har varit så jävla duktig och inte inhandlat ett skit, jävligt duktigt. Beröm mig för fan.

Ett grymt jeansköp, ett par tröjor och en liten regnskur senare var vi ute på Waldemarsudde, käkade maten vi tagit med och bara myste - och somna. Yeah, vi somnade, dock inte längre än en timme som tur var. Vi åkte in till stan igen och tog en runda till så att Cj verkligen inte missat något, haha. Which he had, ett par tröjor till, haha.

Hemma i Enskede blev det god middag ute på altanen och nu är det film som gäller! Att åka hem till Mlg imorn är inte lockande, snarare hemskt. Hade gärna följt med mitt hjärta till Alperna!






/Nat


Yesterdays adventure





/Nat

RSS 2.0