julklapp? hjälp?

Long time no see! Nu är det tid för julklappsinköp! Inte minst till mig själv. Tro det eller ej så jag faktiskt snackat till mig en dator... tror jag iaf! Meeeeen, jag har problem att bestämma mig och jag måste ju hålla mig inom en viss prisklass också ;) haha, men jag tror jag kommit fram till vad jag vill ha för en - och den passar mammas och pappas plånböcker ypperligt! Eller ja mormor och morfar får nog också vara med och dela och antagligen jag också - om jag vill ha andra/extra högtalare dvs..

Vad tycker ni? Duger den åt mig kanske? Jag gillar den iaf!



Acer EME525
15,6"
2 GB interminne (det är ju bara lilla jag som ska ha den, höhö, och jag har redan en extrern hårddisk)
160 GB HD
Windows 7 Home Premium




is this gonna really gonna work?

Det var någon dag sen nu! New Moon var urbra, går inte att jämföra med Twilight eftersom de är totalt olika! Det vart allt några tårar så näsdukarna var till stor hjälp, haha. Tack Evelina!
På onsdag blire spelning i cafeterian och det kommer gå superbra! Det känns verkligen så. Däremot är jag inte riktigt säker på lördagens spelning... Det håller på att ta livet av mig. Och sen var det ju skyltsöndag nu på söndag och det betyder att vi lussekandidater ska visa upp oss, MAHA! Hoppas jag ramlar av podiet, haha! Närå, det kommer gå finfint.
Sen har man gått och mått urdåligt i snart två veckor, sjukstugan kunde ju naturligtvis inte göra något. MEN! jag var då så smart att jag kom på lösningen själv. Jag kom nämligen på att jag aldrig läst biverklningarna man kan få av min medicin, haha, och det visade sig att alla de symptom jag har haft har helt och hållet berott på min magmedicin - underbart. Äh, va fan livet. Balans TACK!

/Nat

Bad Romance

Bad Romance - Lady Gaga
LOVE IT!

Jag vet att kanske är lite tidigt i veckan för att börja tjata om att det ska bli helg snart men jag har enormt mycket abstinens till fredag! För då mina vänner är det New Moon premiär! Wooohooo! Och jag ska åka med några av de bästa brudarna jag känner; Evelina, Marina, Ulrica och Josse! Helt freakin' fuckin' wonderful! Kan jag inte bara hamna i någon sorts koma och vakna upp fredag morgon? går det kanske?





tagga ner natalie!

Lite uppdatering om de senaste dagarna då.

  • Tisdag: utvecklingssamtal som var mycket positivt! Menmen, det fanns ju lite dåliga punker också... Som att jag är lite för ambitiös en del gånger, I know, och att jag måste tagga ner, det vet jag också så..... YOGA HERE I COME!
  • Onsdag: var nervös hela dagen! Lucia-fotografering på kvällen + info. Skitfult kort men whatever! Jag och Marina funderar på att gå och fråga om vi får ta om våra men vi får se... I övrigt var det ganska inressant allt vi ska göra!
  • Idag: Sovmorgon till 11.15, gôtt! Sen blev det att slösa en hel matte lektion genom att snacka med Yrsa, haha. Sedan ensemble som var riktigt, riktigt rolig! Igen igen! Spelade in på gammalt vis dvs. i mono och skulle också göra i stereo men vi hittade inte det andra stället till mikrofonen tyvärr.. Men det var lite kul att höra klassen, hur vi jobbar och hur vi liksom låter för det har vi inte gjort förut. Intressant! Kul att man hör oss skrattade i början, hahaha! Alla var helt knallröda i ansiktet i försök att inte skratta särskilt högt och första gången glömde Sander tillochmed bort att spela, haha!

Kan ju bara göra en instickare om min klass! Har blivit lite konstigt nu då eftersom Jennifer bara har karaktärsämnena med oss så jag är i stort sett enda tjejen i klassen. Jag har grymt kul med grabbarna vill jag mena, men det känns ändå så himla konstigt och det gör min förvirrad. Inte så kul på det sättet. Menmen, vi har många roliga stunder ihop. Haha, jag menar, många tänker perverst/säger perversa saker, jag är definitivt en av de många som verkligen har svårt att hålla sig för att säga något om jag skulle komma på en pervers tanke (och då menar jag när man liksom hamnar i den situationen att man känner det där suget för att någon har sagt något som kan tas på olika sätt och man bara måste säga det) MEN killarna i min klass de har inga gränser (vilka killar har det?). De säger perversa saker nästan konstant och visst det är oftast kul men som tjej blir jag faktiskt rätt less på det när det går överstyr! Inget illa menar boys, lovar! Det blir bara för mycket ibland, I'm sorry! Sen snackar de ju en massa annat som jag inte fattar ett dugg av! I'm completely lost! Sen är ju så (kille som tjej) att man förlitar sig oftast till någon av samma kön i sin klass men jag har ingen vända mig till. Så jag är liksom mitten och jag vill inte bara mitten! Dessutom har jag aldrig varit någon pojkflicka och är därför inte så van vid att vara så mycket med pojkar som jag är nu. Menmen, är det inte som det är?! Nu har jag fått skrivit av mig, tack och bock för idag!

/Nat


Malungs Lucia 2009....

Haha, för en stund ringde Göran från Ares Skor här i Malung och det lät såhär:
-jaa hallå det är Natalie
- jaa heeeej!
-öhm hej?
-hör du vem det är? Det är Göran från Ares skor här!
-jaha, hej!
(jag var beredd att säga till mamma att det var till henne)
-det var precis dig jag vill prata med! och vet du varför?!
(jag tänkte liksom; shit det är om malungs lucia!)
- malungs Lucia va?
-Jaa det stämmer precis! För vet du vad? Du är en av de sju finalisterna i år!
-jaahaa, oj det trodde jag inte...
-Jag tycker absolut att du ska vara med! Verkligen, du passar verkligen in i det här! Tackar du ja?
(jag tog en en sekund till att tänka och tänkte; va faan detta händer ju bara en gång)
-Öhm, jaa jag antar att jag måste göra det...

-Jaa, helt rätt jag hade inte tagit nej! haha!
-Jaha, då får jag tacka då!
- jaa, och du ska på fotografering på onsdag klockan sex på Expert så var där innan sex helst.
-jaa, okey jag är där, det är lugnt.
-Jamen då ses vi då då! Tack så mycket Natalie!
-Tack själv, hej!

Japp, så nu är jag med I Malungs Lucia 2009. wooohoo! Nejdå, jag ska inte vara så pessimistiskt, det kan faktiskt bli kul! Ulrica och antagligen Marina ska också vara med och vi har alltid kul tillsammans så! Det blir ju definitivt en upplevelse! Dock kan jag säga hur det var från början. Mamma ringde en dag och sa att de hade ringt från Malungs Handlarna och sagt att jag var anmäld till Malungs Lucia. Dock fick mamma aldrig reda på vem som hade anmält mig. Så jag fick panik och ringde och skällde/frågade ut en massa folk som kanske skulle ha gjort det, men inget svar! Sen har jag oroat mig för det där för att nu under den senaste tiden struntat i det och trott det egentligen bara var ett skämt att jag var anmäld bara för att jag absolut inte ville. Menmen, så var det inte.. och jag vet fortfarande inte vem som har anmält mig! Så på onsdag får jag äntligen svar! och den som har gjort det kommer att ligga risigt till, haha! Nejdå, det är lugnt. 
Har varit sjuker idag också! Kännt mig som en oas - helt sanslöst het! ;D Proppat i mig alvedon så nu är jag bra. Dock forfarande död men va fan! Det kommer att bli som det brukar vara; jag kommer att vara helt frisk imorn! Ska dra och poppa lite popcorn nu, mumma! See ya!

/Nat

 

sött/surt

Åh, så jäkla underbart att New Moon premiären är säkrad! Beställde biljetter igår! Nu hoppas jag bara på Paramore biljetterna som Evelina mejlade efter igår! Det vore typ perfa. Jobb på manhattan imorn vilket är = cash! Hoppas på lite kosing och sen får jag också lönen för förra månaden av pappa nästa vecka om inte redan imorn. Haha, sen kan jag ju säga till alla som vet, att mitt försök att hoppa av Lucia grejen inte gick så bra... Jag fick inte hoppa av så nu får jag hoppas jag att jag inte blir vald till de sista sju! Stå där och visa mitt fula jag och skämma ut mig inför hela lilla Malung -nej, skulle inte tro det va. För fin är jag då inte. Jovisst, jag är musiker och jag står jämt på scen för lilla Malung men det är liksom en annan femma för då är jag liksom jag. Nat the rocker ;) Lucia är inte riktigt jag. Menmen, ingen idé att stressa upp sig för något sådant! Stressen får jag vända till skolan ist! Igår var jag fan enda från min klass i skolan! 1 av 8, bra grabbar! (Y) Immunförsvaret är på topp, haha! Hur mycket handsprit vi än använder så funkar det inte! Jaja, whatever vi var fyra st idag iaf. Rolig ensemble! Men jag känner mig så wierd när jag är runt pojkar alla dagarna hela dagarna, så annolunda mot annars liksom. Men hur mycket jag än är runt/med the boys så förstår jag mig fortfarande inte på grabbar! Hahaha, men det är meningen så. Kvinnor ska inte förstå män fullt ut och tvärtom! That's life and life is a mystery. Men nu börjar snart EMA så jag ska dra och bädda ner mig i soffan! See ya


/Nat

broken

jag är inte broken men mammas computer är så jag lånar brorsans. Hans ljud är helt super men jag har ju inte mina saker på den så.. och jag får inte koppla in min externa hårddisk med mina saker heller... äh, jag njuter av ljudet iaf! Hårdrock for life säger jag bara! Def Leppard, Guns N' Roses, Velvet Revolver, Mötley Crüe, Metallica, Motörhead, Ozzy, AC/DC, Firehouse, Warrant - mmmmmmmm! Har "näringslivsvecka" den här vecka vilket innebär att vi kommer att ha en massa skit-föreläsningar som inte alls rör oss esteter. Vi vill ha riktiga föreläsningar av musiker föfan! åhhj, det är dessa veckor jag verkligen, verkligen ångrar att jag inte tog chansen och flyttade. Det gör mig lite deppig men va fan, gjort är gjort och jag tänker inte svika min klass nu när det inte är mer än ett och ett halvt år kvar... men det är väl vad man gör det till! Hoppas man kan driva på Bengan lite så vi kan få åka till stockholm på studieresa eller på någon mindre konsert eller nâna. Vi får väl se! Det finns hopp! Åh, sen har det snöat idag och det är helt underbart! Hoppas det lägger sig snart. Ska dra och mysa ner mig i soffan, kolla på någon schysst rulle och käka pepparkakor så jag är snäll till jul ;) see ya


/Nat

knäppt

Helgen har varit trevlig på många sätt! Många blandade känslor eftersom det har varit så mycket stor variation på helgen, eller rättare sagt - hela veckan. Gymnasiemässan gick som smort men det var INTE kul att vakna på fredagen och veta att man ska typ misslyckas på matteprovet. But you gotta do what you gotta do. Fredagen bjöd på tråkiga nyheter då Paramore biljetterna helt plösligt var slut på livenation.se! Men de brukar alltid släppa fler så jag håller tummarna för min och Evelinas skull! Fredagen var lite trevlig men det hade varit mycket mysigare att stanna hemma. Gårdagen var dock mycket trevligare! jag vet inte varför men varje gång jag och Yrsa kör vår rutin (som det nu har blivit.. den innebär att vi sitter hemma hos Yrsa i hennes rum och sminkar o fixar oss medans vi tar en fördrink innan förfesten ;) ) så blir kvällen alltid lyckad! Alltså det är liksom inte riktigt tråkigt nån gång. På fredag blire Manhattan där jag antagligen ska vara värdinna och drottning i baren som ledningen kallade det x) Kul ska det bli! Jag råder Malungs ungdommar att komma dit! Come on liksom, detta händer inte särskilt ofta och det är väl bättre att vara där än att vara ute och frysa? Let's get everybody in the same place! Come together! Det är inga alkoholtester innan så kör igång med en riktigt bra förfest och kom sedan! Nu är det dags att dra för mig, har andra saker att göra! See ya

/Nat

RSS 2.0