Nat likes it!

Jobbig morgon, men hade Sandra vid min sida och det gick bra! Allt är himla jobbigt just nu, men det kommer gå fint! 

Iaf fortsatte dagen med att gå ner på Expert och välja mig en dator. Velade lite, men valde en Acer aspire 5532 och är skitnöjd! Dessutom var det någon som inte kollat riktigt vad han hade köpt för dator och kom på att han ville ha en med bättre grafikkort så om jag ville köpa den datorn för 500 billigare än en oöppnat så fick jag. Han hade bara öppnat den, inte ens installerat den så jag tog den direkt! Vilket kap! Fick faktiskt till och med försäkringen som inte ingick! de är jäkligt schyssta på Expert här i Malung!
Sen bar det av med systrarna Danielsson till Mora för att fynda på rean! Mycket malungsfolk var det som vanligt och alla godbitar var ju tagna såklart, men några fynd blev det allt.
Dock kvarstår den stora frågan; VAR FAN SKA MAN TA VÄGEN IMORN?!


/Nat

Wanted!

Numero uno; jag är grymt sugen på mellandagsrea men är jävligt fattig efter beslutet av vilken dator jag ska ha!
dos; JAG ÄR FETT PEPP PÅ NYÅR, men är det någon stor fest i Malung eller? BIG NO! -.-

Sen har jag kommit på en massa saker jag vill ha men, pengar... Har ju inte fått ut min lön som jag skulle. DET är den negativa delen med familjeföretag! hatar't. Menmen, några måsten har jag iaf!


A walk to remember


                                      
Tokigare och Tokigast fick för sig att gå på promenad en dag. De gick längs den snöiga vägen i den vackra vintersolen och diskuterade massa roliga saker. De tog crazypics, fjantade runt i skogen och var inte diskreta för fem öre! Tokigare undersökte en tom lada medans Tokigast stod utanför och tog kort, o båda fnissade så där som småflickor brukar göra. När de senare lämnade ladan gled Tokigares mobil ur fickan men ingen märkte något... De fortsatte sin tur längs vägen och hittade snart en stor gran som Tokigast genast ville gnaga på. Tokigare vart ju bara ta kort på när den söta flickan njöt av att tugga på de mörkgröna barren! De gick snart vidare i rask takt men stannade snart för att utforska en stor gammal gran. De gick innanför den stora granens massiva grenar och så klart skulle Tokigast upp i trädet som den trädkramare hon är! Hon kom inte långt (som tur var) innan Tokigares kamera var framme för att förgylla stunden! Efter ett litet skrattanfall gick de återigen vidare för att snart komma ut på den lilla udden mittemot kyrkan. När de äntligen kom ut på den lilla udden kom plötsligt en skoter! De hoppade ur skoterleden de stod i och fnissade generat som småflickor brukar göra men de kunde inte se vem personen var. Sen skulle Tokigare och Tokigast vara lika tuffa som skoterpojken och gå över den tunna isen! Tokigare gick nerför först men försvann snart i backen då snön inte orkade bära hennes tunga vikt! Åh nej! skrek hon, för att sedan vända sig om, kolla på sin hysteriskt skrattade bästa vän och sedan börja skratta hysteriskt själv. Tokigast skrattade så mycket att även hon gick igenom snön! Sedan blev det plötsligt mycket bråttom! I full fart kom samma skoter som de nyss mött mot dem igen! Tokigare fick en liten panik attack för att sedan få hjälp ur snöhålet från sin bästa vän och med nöd och näppe hann hon upp innan skotern hann till backen. Sedan blev det att vandra hemmåt igen. Men när de kom fram till ladan igen insåg Tokigare att hon tappat sin mobil. Paniken började rusa i kroppen, men de gick in i ladan för att kolla. Men icke. Så de gick tillbaka till backen där Tokigare åkt igenom snön. Men icke. Så de kollade under den stora granen! Men icke. De ringde på den men fick inget svar. Detta var ju inte första gången Tokigast tappat mobilen... Sen ringde de på den när de kom till ladan - och ta mig fan där var den! Första gången hade de inte ringt på den och hade alltså pulsat i snön ute på udden i onödan! Menmen! Tokigare och Tokigast tillbaka hem och skrattade åt det som blev - a walk to remember.



//Nat



the same procedure as every year James!

Yes, då var det typ slut på julen då! Nu taggar vi för nyår! Hoppas det blir bra i år! Inte för att det inte brukar vara det, men för att vi alltid hamnar på fel ställe, haha. Jag förstår inte varför Malung inte bara kan göra som på alla andra ställen; ha en stor jävla feting fest! men nä,nä det blir alltid utspritt på typ 100 olika ställen och ingen har egentligen riktigt, riktigt kul för det är alltid någon man saknar på festen. Är det inte lite så, malungsbor?

I vilket fall som helst har julhelgen varit rätt skön! Jag önskade mig en dator och det fick jag, eller jag o morsan ska och inhandla den imorn! Härligt, härligt! På juldagen vart det en helkväll med de bästa brudarna! Det slutade väl inte riktigt som vi hoppats men äh, another time girls! Igår blev det "lilla julafton" med my best friend, best of all best friends - Sandra! Hon trodde jag hade köpt underkläder till henne, men där hade du allt fel! För vinglas vare, haha. Själv fick jag ett urfint skärp av henne! Blev så där lagomt kär i det! Fick ett skärp av Cathrin också, som också var assnyggt och som jag också är helt kär i! Båda svarta med nitar, men som tur va inte lika! You guys know me quite well! Menmen, ikväll blire att cheka in Avatar och evetuellt även New Moon (!), we'll see..

/Nat

Ohja!

ÄNTLIGEN JULLOV!

Trodde aldrig dagen skulle ta slut! Nu blir det julbak eftersom knäcken bara råkade ta slut igår... Förbannade snorungar som inte kan hålla sig! Sen blir det lite annat smått och gott såklart! Det är ju dan, före dan, före dopparedan! Dock går det ju inte att stå och baka i nån timme utan massa härlig musik så det blir det självklart också!

Några av mina favoriter är:
Chuck Berry - Run Rudolph Run
The Podgues - Fairytale of New York
Weezer - We Wish You a Merry Christmas
Bing Crosby - White Christmas
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Triad - Tänd Ett Ljus
Italian Trad. - Dominic the Donkey
Adolphson & Falk - Mer Jul
Just D - Jul Igen
Twisted Sister - Oh Come All Ye Faithful
Jussi Björling - O Helga Natt
Judy Garland - Have Yourself a Merry Little Christmas
Bing Crosby & David Bowie - Little Drummer Boy
Band Aid - Do They Know It's Christmas?
Busungarna - Tomten Jag Vill Ha En Riktig Jul
Mel and Kim - Rockin' Around The Christmas Tree

Nu bär det av mot spisen! See ya

 /Nat

            


in your face!

En dag kvar! Imorn blir det att sjunga för fulla muggar! Ulrica, Marina & Natalie's going to shine! Ska bli så grymt skönt med lov, tänk liksom att bara få sova ut och umgås med alla sina bästa. Mhm, that's what I like. Kanske en vända "hem" till Stockholm också? We'll see!




you may play me, but i'm playing you too
you may foul me, and hell yeah I'm fouling you too
you can't see what you're doin but I can, and it's disappointing
I can't see what I'm doing, but I'm sure it's nothing that leaves a mark


Dagens Citat

Det är nästan så jag skulle behöva börja med dagens citat så mycket bra kommentarer som fälls varje dag!

Igår

"Nä, jag är för äldre killar, äldre och erfarna" - by me

Idag

"ja men fatta gött att bara hitta nån snygg, knulla som fan, sen aldrig mer behöva se människan :D" - Christina "Kissi"


HAHA!






this sucks

Att vara hemma såhär en lördag kväll när man kunde varit på fest suger. Anledning: opepp pga av feber...great. Det har varit för mycket nu och jag är bra sliten! Men whatever. Spelning på Byråsen (av alla ställen) igår och fasen vilket ös det var! Kul vare också eftersom Karl verkligen fick den uppskattning han förtjänar! Sen är det ju grymt vackert där uppe när man ser hela lilla Malung från höjden med all dess fina belysning i vinternatten. Fler såna kvällar tack!



                http://www.youtube.com/watch?v=UrIiLvg58SY

                                     Underbar låt!


Tell me what you want...

Jo, jag vill desperat ha en biljett till Sonisphere! Fy vilka bra band det är som kommer i år alltså. Och den 7:e augusti dessutom - dagen innan min 18-års dag! Fatta hur schysst det skulle vara att efter 12- slaget bara gå och ta sig en kall i baren! Sen måste man ju ha med sig bra kompani! Någon som är på eller? ;)






men shit, vad är detta?

Äckligt mycket att göra i skolan nu! Matteprovet på fredag kommer att ge mig mitt första IG ever! Inte bra, inte bra alls! Menmen, jag får väl kämpa på fastän jag inte fattar så mycket just nu.. Satt och kollade igenom all gammal musik jag har, så himla kul! Tänkte till för en stund medan jag lyssnade igenom en del låtar och kom fram till att jag saknar kvällarna då jag, Sandra m.fl brukade vara ute och åka med Jonis och dem! Många fredag/lördag kvällar, valborg i Lima förra året, när vi åkte 10 pers i bilen (jag, Sandra, Amanda, Jonis, Tomas, Bohlin, Linnea & Erik Backjanis och två andra brudar) - samma gång åkte jag, Sandra, Amanda, Bohlin, Tomas och Linnea o sladda runt lite på brandstationsparkeringen och swooooosh så flög baslådan och allt annat i skuffen ut över hela den snötäckta parkeringen! Vi visste att bakluckan vart vara låst för annars öppnade den sig och den brukade alltid vara låst - men icke denna gång. Gissa om Jonis var sur på oss efter det?! Men som alltid så fixade det sig, haha! Sen har det ju varit typ 1000 andra skitroliga kvällar med grabbarna! Minnen vill jag lova!

Spellista;

  • Toniee - Kick it
  • Toy Box - Best Friend
  • Toy Box - Superstar
  • Toy Box - Sailor Song
  • Banaroo - Dubi Dam Dam
  • Infernal - From Paris to Berlin
  • TMNT - Theme song
  • Nomy - Cocain
  • Nomy - You Better Die Young

Sen spelade dem också Äppelbo gångmarch och Limalåten rätt ofta... Förbannade skitlåtar som man fastnade på och gick och nynnade på i flera dagar efteråt, haha!


Charmant flickor, charmant! :D

Sorry, jag är lite seg på att uppdatera! Superbra bra helg! Fasen helt underbar! Hela lördagen spenderades i Mora på julhandling tillsammans med Yrsa, Evelina, Ida och Marthe. Hahaha, jag undrar hur länge vi var inne på Dollarstore egentligen x) Nån timme, haha. Stackars Ida hade inga pengar och kunde inte njuta av shoppingglädjen lika mycket. Men jag hoppas du hade en grymt bra dag iaf Ida! Innan vi åkte hem svängde vi även förbi Maria. Trevligt, trevligt! Fick se en massa bilder från när hon, Yrs och Thorsan var små, kul haha! På kvällen vart det hem till Yrsa på ett kasst men ändå väldigt roligt saftkalas ;)

Söndagen började redan halv sex. Lucia kallade ju! Bompabacken/Trandstrand - Skålmogården/Lima - Kringlan - Hotell St Olof - Vinterträdgården (sjukstugan) - Orrmyrgården - Kyrkan
Helt sjukt roligt var det! Hahaha, på Skålmogården skrattade vi oss igenom nästan hela Sanka Lucia!
Linnea: Va fan ska jag stå?! x)
man visste ju att man absolut vart sluta men det går ju inte! Speciellt inte när man har självaste lucian Ulrica bredvid sig som också gapskrattar! Stackars gamlingar, de visste inte alls vad vi skratta åt.. men kul vare! Feta blev vi också! Fika/mat på 6 av 8 ställen. De tänkte väl att vi skulle fylla ut de där klänningarna, haha. Och stunden i kyrkan var ju helt magical! De spelade ett saxofonsolo på Halleluja som var så outstanding att håren reste sig! Tack för allt tjejer! Charmant, charmant! Hä kling sô fint!

Idag har inte varit någon större höjdare. Brist på sömn (.........), feber och illamående - wonderful! Nää, jag ska nog krypa ner i bingen igen! See ya

/Nat 

Hot mess and lovin' it HELL YES!

Ursäkta röran, men jag håller faktiskt på att omkonstruera lite! Får se när jag känner för att bli klar ;D

//Nat

ska och skulle var två dåliga karlar...

..som min kära mor alltid säger! För egentligen så ska jag fortsätta fixa och dona i vardagsrummet, meeen det passar sig inte för tillfället, och jag skulle verkligen behöva åka på en riktig shoppingtur till sthlm och ändrat bloggen, men jag låter det hänga i luften. Så just nu är jag en dålig karl, eller kvinna rättare sagt, men det gör mig inget eftersom jag ändå vet att jag inte är sämre än så många andra :)

/Nat

RSS 2.0