¡Fiesta!Har FORTFARANDE inte fått svar från klänningsfirman, så fruktansvärt dåligt. Jag hoppas en ny hinner levereras innan den 1:a juli men om det inte går så får jag väl för fan work a golden dress..... "Du bär aldrig guldsmycken så varför ska du då ha en guldklänning?", var vad Lärarjävlen sa. I agree. Menmen, you gotta rock with what you've got, as a wise man once said.

Tröstbeställde iaf en nyfest klänning till studentkvällen. Min första färgranna, snygga festklänning om jag måste erkänna. Kolla in min garderob och färgerna ni ser är svart, vitt, grått, lila och denim.Har nyss ätit middag med la familia + boyfriend och nu ska jag strax packa min övernattningsväska och dra hem till honom! Mys!

/Nat

Kommentarer
Postat av: Anna

Estetmami tycker att the lovely Nat faktiskt kan ha den hon hade i fjol. Eller så tar hon en tur till la stada och hittar en. Eller så får hon dyka ner i min garderob och sy om något som eventuellt hittas. (haha)

Mami har förresten ordnat "tuta" för en nyss sedan. :)

2011-05-18 @ 20:44:00
URL: http://lararjaveln.blogspot.com
Postat av: Jennifer

HAHAHA men Natalie! jag tror vi LYCKAS JÄMT! La ut ett inlägg idag om den där klänningen fast i rosa, har dock inte köpt den men VILL. Haha vi lyckas :) Du är så snygg så du kommer definitivt bära upp den guldiga klänningen bra! :)

2011-05-18 @ 20:50:11
URL: http://jeennifeera.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Haha kanske nästa "löning" Sant det å studentkvällen, någon sådan kommer jag inte uppleva så det är lugnt :)

2011-05-19 @ 14:34:17
URL: http://jeennifeera.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Njaej alltså jag vet inte :/ Ska väl kolla på er i parken iaf :)

2011-05-19 @ 15:58:55
URL: http://jeennifeera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0