Tampons for free - Stay Chic with Bic!

Fick hem en avi här i tisdags som visade sig vara ett paket från Tampons For Free! Månadens samarbetspartner är Bic och det jag fick hem är ett VIP-paket bestående av ett tre-pack Bic Soleil Bella rakhyvlar och en Soleil Lady rakgel med Aloe Vera & E vitamin!

Har faktiskt redan använt just dessa rakhylar i över ett halvår nu
och jag tycker att de är riktigt riktigt bra! Enkla att hålla i, inga små pinnar som bara glider ur greppet, de följer kroppen bra och är inte alls stel som andra rakhyvlar kan vara ibland. Rakgelen underlättar att se när du rakar, inget skum och inga bubblor och bäst av allt: ingen torr hy! Har dock inte testat denna sort med Aloe Vera, har väldigt känslig hy (allergisk mot diverse tvålar, hudkrämer och tvättmedel) men jag tror att Aloe Veran lugnar huden så det är nog ingen fara!
Vill du också ha gratis tamponger skickade hem till dig varje månad? Registrera dig nu på Tamponsforfree.se!
Det finns inga dolda kostnader utan det enda du behöver göra för att varje månad få denna tampongbox är att svara på den kampanjutvärdering som skickas till dig vid varje utskick så kvalificeras du till nästa månadsutskick! Hur smidigt är inte det? Lätt som en plätt!

Vill läsa mer om Tampons For Free, klicka HÄR!

Vill du läsa mer om Bic, klicka HÄR!

Nat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0