Sanningen kommer alltid fram

Det är klart, sanningen är svår att svälja, speciellt när man får veta att man gått på en lögn. En bluff. Just då, är sanningen svår. Undermedvetet har du vetat att det var något fel hela tiden men du har inte kunnat sätta fingret på vad. Sen, sen kommer det där ögonblicket när allting bara klarnar och "jag tänkte väl det" slinker ut mellan läpparna på dig. Nog för att du inte visste nånting innan, för lögnen var egentligen för dålig för att vara sann, men nu vet du helt plötsligt ännu mindre.

Nej,
det kanske inte är lätt att säga sanningen när man försöker vara rationell, men om den rationella planen inte funkar, är det inte lika bra att följa det som finns inuti?

Det kan gälla
stora som små lögner, lögner vänner emellan, lögner för samhället eller en lögn för sig själv. Ibland får man helt enkelt ta och ge upp kampen mot sin egen envishet, för är man inte ärlig mot sig själv, så är man inte det mot så många andra heller. Det finns ju en anledning till att våra mammor lärt oss att ljuga är fult. Bara en tanke som slog mig.

Nat

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Vad är det som händer? Det är ju ett stort frågetecken om det som du skriver om! Berätta vad du menar:)

Älskar din blogg fortsätt så:)

2012-01-29 @ 19:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0