No 014 - spännande insida ger en snygg utsida

När jag tog studenten fick jag boken "Alla får ligga" som Henrik Fixeus skrivit. It's awsome. Kommer ihåg att jag skulle lägga upp ett "tips" förut men det blev ju liksom inte av(jag har inte haft dagens låt på ett tag heller, whatever).. Men nu blir det de! No 014, spännande insida ger en snygg utsida.

En god nyhet: Du behöver inte vara lika snygg som Benicio del Toro eller Heidi Klum för att andra ska tycka att du är attraktiv. Det gamla talesättet stämmer: Skönhet ligger helt och hållet i betraktarens öga. Även om tidningar och tv gör sitt bästa för att lära oss att en snygg man ser ut som Brad Pitt, så är skönhet i slutändan nåt som vi tycker väldigt olika om. Men vi har alla en sak gemensamt när vi bestämmer oss för om någon är ett skåp eller en läckerbit.

Det är nämligen så att de människor som vi tycker om, de som vi uppskattar och beundrar, tycker vi också är snyggare än de som vi inte tycker om. Även de som vi tycker ser fullkomligt alldagliga ut den första gången vi träffar dem blir snyggare och sexigare när vi inser att de är riktigt sköna typer. Om vi får en positiv bild av någons personlighet ökar den fysiska attraktionen.


Om du tänker efter så kan du säkert komma på nån i din närhet som du inte tyckte såg så speciell ut första gången ni sågs, men som du nu gärna hade hånglat upp eftersom hon är så cool att vara med. Du hade till och med gärna lagt in en allvarlig stöt om det inte var för att han råkat vara upptagen. (Eller för att du fegade ur och inte visste hur du skulle göra). Om du inte är nöjd med ditt utseende behöver du alltså inte fästa för stor vikt vid vad spegeln studsar tillbaka när du spänner ögonen i den.

Eftersom skönhet är något som ligger hos betraktaren så är det mest effektiva sättet att bli snyggare inte att köpa en blondare hårfärg eller skulptera skägget. Det viktigaste för att förbättra andras uppfattning om ditt utseende är att visa dem att du har en härlig och intressant personlighet! Det är också betydligt billigare än ett årskort på SATS.
Grymt bra skrivet. Ideal är skit och man ska var sig själv - man behöver inte göra sig till!

Nat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0