He once wrote; inside my heart is breaking, my makeup may be flaking but my smile still stays on

Hallo! Hur har helgen varit?

Var och jobbade på ett dop i Fors igår - hur mysigt som helst! Var bjuden på själva dopkalaset också eftersom det var folk jag kände så det var riktigt trevligt - och jävligt god mat också! För att innte snacka om tårtan.. haha, jag som egetligen inte tycker om tårta.. Mätta var vi allihopa iaf!
Cj var ju med han också (det var hans tränares barn som döptes!) sen även Diana o Laband m barnen, haha, så jävla mycket energi de har! Att förena nytta med nöje det är det bästa!
Till något helt annat.
Till mannen, myten, legenden - Freddie Mercury. Det är i år inte bara 20 år sedan han dog utan även året då han, om han varit en vanlig männsika, gått i pension. Men vi vet ju alla att han aldrig gav upp. Han gick i flera år vetandes att han var döende och blånekade att han var sjuk och fortsatte spela. Han var inte "den där" som slutade för att han var sjuk, han var den där som gjorde allt until the end.

Han gick ut med sin homosexualitet bara något år innan hans bortgång, men att han var det hade alla förtstått och respekterat sedan länge. Att han sedan under den sista tiden blev allt magrare gjorde att pressen var som en finne i röven och efter 2 veckors konstant förföljelse gick han den 23:e november ut i pressen och sa;

Following the enormous conjecture in the press over the last two weeks, I wish to confirm that I have been tested HIV positive and have AIDS. I felt it correct to keep this information private to date to protect the privacy of those around me. However, the time has come now for my friends and fans around the world to know the truth and I hope that everyone will join with me, my doctors, and all those worldwide in the fight against this terrible disease. My privacy has always been very special to me and I am famous for my lack of interviews. Please understand this policy will continue.

Endast lite drygt 24 timmar efter uttalandet var Mercury borta. Han blev 45 år.Det skulle bli ett alldeles för långt inlägg om jag skulle räkna upp alla de saker som han påverkat. Han har varit med och skapat en helt egen genre - bara det är en enorm bedrift. Så världen saknar honom.

NatKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0