The memory remains - THE BIG FUCKIN 4 @ ULLEVI!

HEMMA! Inte skönt - men det har varit helt helt sjukt bra hårdrockshelg!

Åkte med världens bästa Mami Anna och hennes Metallicagalne Peter ner till Götet, bättre sällskap får man leta efter! Hade som sagt gjort två stycken blandcd's och jag tror väl att de var rätt uppskattade? Haha, lockade fram en hel del skratt ur dem iaf! Hehe.

Cherry Pie drar igång på stetron och Anna och Peter börjar garva;
Peter: hahah, alltså när är du född?
Anna: Hon borde ha varit född....ja bra mycket tidigare!
Jag: 92'....haha!
Peter: 92?!

Efter ett stopp på BK, att ha blivit en leksak rikare och ha berättat & lyssnat historier i sammanhang till de olika låtarna vi lyssnat på så var vi framme i Götet. Det var bara Cj som fattades, haha. Men honom hittade vi snart. Snabbare än vad vi hittade P-plats iaf, haha. Sedan blev det ett lättre "ses där hemma" eftersom Mami och Peter bara skulle på Maiden - fast det är ju inte så bara!


sonisphere 2010, läääängst fram, höhö.Jag och Cj tog en lugn hemmakväll hos Nanna och Simon med barnen och la oss tidigt för att orka in till stan på lördagen. Och på lördagen hängde vi inne i stan hela dagen, träffade upp skidgrabbarna med farsor och tog först en öl på Hard Rock för att sedan ta en tur till i affärerna.

Vi orkade inte hela turen en gång till så vi drog hem och käkade med "familjen", sen skulle vi egentligen träffat de andra meeeeen de hade bättre för sig - vi också. Vi drog på bio, gött vill jag lova! Sen träffade vi på Jonatan, Mattias, Karl, Petrus och Oskar så det var trevligt! Tyckte dock att kvällen var så seg med allt fram och tillbaka om vi skulle festa eller inte så vi drog hem och sov!Dagen D

Drog in relativt tidigt, vandrade lite i stan, chillade utanför domkyrkan (?) och käkade rejäl lunch/middag sedan drog vi mot Ullevi och chillade där istället, lyssnade på soundcheckarna och tog oss nån öl och satt i solen. Ja, och självklart köpte vi en obligatorisk tisha - vad fan trodde ni?

Själva Big 4, det får ni vänta med att få läsa tills imorgon! Elak? Inte ett dugg, höhö. Ni skulle aldrig orka läsa det annars, knappt så ni orkar läsa det här. Jävla ordbajsare jag är. Hörs imorgon!

/Nat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0