He's a lumberjack and he's okeyMalung är helt enkelt ett riktigt skitställe. Det du inte vet om dig själv vet alla andra. Sen är alla extremt sega på att bestämma sig, det finns fan inte ett skit att göra här mer än att träna, äta och klippa sig, utan man måste åka minst 7 mil för det. Kul va?

Säkert ett bra ställe att ha barn på - när de är små. Det är en jävla PRO-kommun. De vill att ungdomarna stanna här men utvecklar inte byn till något mer - och vem fan vill stanna då?

Kommunen snackar om att de vill bygga ett stort "center" med bio, café, bowling och butiker - och vad gör de? De sponsrar Experium i Sälen i stället. DET är INTE att bygga ut Malung, det är att bygga ut Sälen, som är en vinterord längre in i skogen, visserligen tillhörande kommunen men dit kommer det mycket folk ändå. De har inte gjort nånting för ungdomarna här mer än att ge dem den högsta sommarjobbslönen i Sverige.

Bygg det där jävla stället nångång! Bygg hellre ett stort jävla hus med aktiviteter istället för att riva upp trottoarerna och plantera nya träd.

/Nat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0