vem vare som, vem vare som, vem vare som..... kasta?

Tumblr_lbw9nx4rf31qck8rjo1_500_large

Gårdagen i Falun var inte alls så pjåkig! Det var halt som satan ute så vi fick lov att åka/köra försiktigt men när vi väl kom fram och hade funnit det vi skulle var det riktigt bra! Var på Myrorna och fyndade lite. Vissa mer än andra *host* YRSA *host*. Heheh. Nejdå, det är bra med fynd!

Föredetta Skid Row sångaren Sebastian Bach måste ju ha spårat ur lite.. Han hade varit på en pub i Ontario, Kanada och när han inte fick ta med sig sitt vinglas ut på gatan så bet han barägaren som försökte stoppa honom. ÖH? Polisen hittade 2 gram marijuana i Bachs fickor när de grep honom och nu åtalas han för fylla, olaga narkotiskainnehav och misshandel. Lyckat Mr Bach. Lyckat.
Detta måste vara det töntigaste en rocksjärna någonsin har gjort för att få stanna kvar på puben, seriöst Sebastian Bach, hur tänkte du? Bita? Sett för mycket Twilight? True Blood? Vampire Diaries?

Ska fixa lite underbart (NOT) tvätt nu, sen käka och sen förbereda mig inför nationella provet i Svenska imorn. Hoppas det inte är allt för svårt... Chirospasm here we go again!

/Nat


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0