Wonderful tonight

Något som har slagit mig hela kvällen
som har gjort att det gör ont i magen
som har gjort att jag är otroligt avundsjuk
och lite är arg är..

Att det har varit/är Eric Clapton ikväll i Malmö och fyfan vad surt det är att inte vara där. 
Han är ju en av gudarna
och någon man absolut måste se någongång!

Fan ta er som är där.
/Nat


GIVE A LITTLE BIT

                   

Okey, det här har jag vetat ett par dagar nu men för de som missat det så.... WOLFMOTHER STÄLLER IN PEACE OCH HELA EUROPATURNÈEN!

Anledningen är att sångaren Andrew Stockdale inte kan flyga för "medicinska skäl" som aftonbladet skrev. Fyfan, jag hade verkligen längtat efter att se dem! De och Them Crooked Vultures var nog de jag såg framemot allra mest! Fan också...

Men inte nog med det mina vänner! Även MUSE ställer in. Dock bara konsterten på Zinkensdamm i Stockholm. Varför har ingen någon aning om. Det bara är så.

Är inte världen sjuk så säg....


Sweat baby, sweat baby

Nej, fyfan vad duktig jag har varit idag. Trodde aldrig jag skulle ta mig igenom det här men nu är det gjort. Usch, jag känner mig som en hemsk människa men jag vet att jag på nått sätt gjort det bästa, det enda rätta. Det kommer bli bra nu, hoppas jag iaf. Jag är hemskt stolt över att jag klarat det här.

/Nat

do i feel sick or what

jag håller på att dö. Jag är så fruktansvärt nervös att jag håller på o gå åt. At ô fram te mora imårå. I vill int nö. I ken mäg sô himla klen ô ingeless. Nä fy fan!

Hur sjutton ska jag fixa det här?

Honey but we got no money

Talk to me softly
There's something in your eyes

Screw you guys i'm going home. NOT, för jag är redan hemma. Har pluggat lite drygt halva dagen och min lista har reducerats så nu har jag bara 3,5 grej kvar! Wööw! Yrsa har det lite bättre eftersom hon endast har en grej kvar... och jag sandra har typ inget. Kul för er tjejer! Haha.

Lyssnar på lite Zeppelin och kollar igenom vad jag ska skriva nu. Den där halva grejen ska bli klar ikväll. Ett författarporträtt ska det vara och det lär inte vara så långt. En halv sida typ.

See ya when i'm done. Ciao

/Nat

Hysterical

            
OH HELL YEAH! Har pluggat sen jag kom hem och nu är jag fan klar med två arbeten. De är till och med inämnade. Fy faan vad skönt! Nu är det bara five more to go innan jag är helt fri. Gött. Dock är det fem monsterprojekt men det ska nog gå bra. Har ändå börjat  på de flesta så det är ju inget som ska göras från grunden. Klockan är fan snart halv två och jag har då suttit här sen halv åtta typ. Effektivt. Sova kanske? Imorn ska ytterligare två arbeten göras!

Screw you guys who have holiday allready and rock on you guys that're still going strong!



Fyfan, så jävla sköna de är!

Fireflies

I'd like to make myself believe
That planet Earth turns slowly.
It's hard to say that I'd
Rather stay awake when I'm asleep,
Cause everything is never as it seems
.


Har haft en så jävla skön dag men Amanda. Det behövde jag verkligen. Lite extra styrka! Jag vet inte, jag har många svåra val att göra och jag är kluven men det känns ändå som att det kommer bli bra nu. Det kommer det. Och herrejävlar vilken underbar sommar det kommer bli!

Konserter, sol, varma dagar, solbränna, glass, cykelturer, båt, vatten, stuga, stranden, mysiga kvällar, grillkvällar, heta nätter, musik, underbara vänner, mysiga regniga kvällar, bus, jobb under trevliga arbetsförhållanden, fotografering och fest. Det är min sommar det.

Girlfriend i love you

                    

Trevlig kväll med härliga tjejer men jag känner mig lagomt trött. Morgondagen ska tillägnas plugg. Massor med plugg. Ja eller jag ska ta mig en stund med Amanda också! Känns som att det var ett tag sen vi umgicks.


it feels quite good
it feels quite different

Are you ready steve? Aha



Sitter och lyssnar på lite Sweet, slutade vid tolv! Men ska på ett möte vid två.. inte kul. Ikväll blir det nog film med några mysiga brudar! Härligt. Betyget är satt i ensemble a också = en till kurs att bocka av! GODT.
Det är förjävla skönt väder idag också, inte stek hett men soligt. Och det blåser lite kallt men det är fortfarande soligt!

/Nat

jag är inte störd

men det är du. På ett bra sätt förstås!
Jag är så glad så glad för stunden och jag lär väl vara lika glad imorgon. Sitter här med ett urfånigt flin som har suttit på sen matten och bara blivit bredare och bredare med dagen. Har haft en riktigt mysig kväll med favvoserien och en bra person. En som nog förstår mig rätt bra fastän den inte tänker på det.

Ska nog ta och lägga mig. Skola imorn ju, haha. Godnatt fuckers


Everybody need somebody, you're not the only one

Where do we go now?
Nu går jag sönder på riktigt. Liksom jag gjorde för några månader sen. Det här är inte bra. Jag vill bara komma igenom och göra en riktig u-sväng. Vända mig mot allt bra, fyfan. En kompis sa till mig igår att jag var väldigt negativ så jag tänkte liksom: nä, det är jag väl inte... Men jo faktiskt, det är jag. Jag är otroligt negativ, speciellt mot mig själv. Men med mina omständigheter så är det tyvärr inte så lätt att vara munter. Jag är ledsen mina kära vänner att ni får stå ut med mig när jag är på dåligt humör och så men det är verkligen inte meningen. Tro mig, mer än allt i världen skulle jag vilja att detta var över och jag kunde vara mitt vanliga jag. Så förlåt, till alla mina vänner. Ni betyder otroligt mycket.

Ja, då har jag fått ur mig det. Jag har faktiskt lite glada saker att säga! Jag klarade matten! HAR INGEN MER MATTE I HELA MITT LIV NU! WOOHOOO! Sen fick jag väl ett okey betyg på engelska nationella. DET gjorde mig besviken på mig själv. Jag kunde faktiskt ha gjort bättre, när det ändå är mitt andraspråk. Menmen, betyget är ju inte satt bara för det, haha. Sen får jag MVG i musik (visade jag verkligen boobsen så mycket? HÖHÖ) tack vare egenskrivet material!

Sitter och kollar ut på hällregnet och känner lusten av att bara ställa mig därute och bli helt genomblöt. Gud vad mysigt.


Je doir partir

Yessss, of to school soon! Dryg dag idag och jag hade ju tänkt jag skulle ta med datorn så jag slipper maila till mig själv men hittar jag min datorväska? Nä. Så jag vet inte. Men ändå, religion, kultur, matte, sång, esor med ettorna, kör, svenska och sen ska jag ut och köra på eftermiddagen. Mmm, what a lovely day! Okey, the sun is shining so i shouldn't complain but still...
Nu ska jag dra, ha det bäst you guys!

/Nat

En värld utan beatles...

vore en jävligt dålig värld och jag vore en jävligt tragisk människa utan min finaste, bästa Amanda! Gosh, do I love you...

Cpfacebook fuckar upp saker ibland, haha, men lite komiskt är det ändå. Har funderat på hur mycket otur och oflyt en människa får ha. Jag menar, okey, jag är rätt negativ ibland och oftast är det för att oturen förföljer mig men ändå, den kan ju inte följa efter mig i en evighet? 
För liksom det går ju faktiskt fan så mycket goare för mig nu än vad det gjorde i januari/februari. Usch, hemska månader... But still, det är inte ens i närheten av så jag vill ha det. Not a piece is right. Eller jo, de allra bästa vännerna finns alltid här. 

Sen tänker jag fan ta och protestera högt! VAD I HELVETE TÄNKTE SONISPHEREFOLKET MED NÄR DE BOKADE HAMMERFALL?! De måste ha varit höga eller nått... Nu vill jag fan se riktigt finfina, sköna, grymma bokningar inom kort!

/Nat
 

Come-on, come-on dance all night

Kom nyss hem från Mora. Har varit där med skolan, lite trevligt var det allt! Jag och mina pojkar, haha. Ja, jag ska väl erkänna att jag tyckte vissa delar var inressanta också, okey?! Det är normalt!

Annars känner jag mig rätt less på allt just nu. För mycket att göra på för lite tid.. Betygen ska vara satta den 7:e och jag har liiiiite saker att göra fortfarande. Fyfan. Ska sätta mig med något nu så ciao!

/Nat

Där de härliga lagrarna gro

Ja, det vankas student om sådär en 2 veckor typ. Dock dröjer det ett år innan min egen student äger rum. Jag började nyss tänka på det. Eller jag har ju tänkt på det 1000 gånger om men liksom...
om ett år är det jag som ska på bal och känna mig underbart fin för en kväll,
om ett år är det jag som ska få dra på mig min vita mössa och vara totalt vild och galen i en vecka,
ta avsked i en vecka för att sen tillslut en förhoppningsvis superfin dag i juni nästa år stå på stora scenen i parken och verkligen visa alla hur lycklig jag är över att vara klar!
Antagligen, om allt går precis som jag vill så flyttar jag nog till ett sydligare land vid namn England också. GÖTT. Men det är bara om det går som jag vill.



Annars är jag rätt så fundersam just nu. En dusch skulle nog lösa problemet. Ni förstår, man tänker bättre i duschen. Jag vet att jag har gjort något rätt men jag vet inte vad andra tycker. Eller personen i fråga tycker, eftersom den inte yttrar sig. Men, vi får väl se vad morgondagen har att erbjuda. Bättre tider? We'll see.
Ha de bra rockers!

/Nat 

man blir lite lätt skadad

Lite bilder från helgen kanske skulle uppskattas? Och eftersom det är så många som läser bloggen (ehehe) så passar jag på att lägga upp lite fuling bilder som beskriver precis varför jag älskar att gå estet! Enjoy!



Tack som faan alla ni som var med under helgen, vad vore marknaden utan folk?

/Nat

fuck matte b

Ni får ursäkta mig så hemskt mycket men det blir inga bilder idag..! Har varit tvungen att plugga matte hela dagen eftersom jag har det förbannade nationellaprovet i matte b imorn. Usch. Förhoppningsvis så är det det sista matteprovet jag behöver göra i hela mitt liv så jag ska bannemig klara det! Synd bara att det inte går in i skallen liksom... Nä, lite till ska jag göra innan det är dags för john blund att besöka mig.

/Nat

Jag gör som jag vill - wheater you like it or not

Det är inte det att jag inte vill, bara att jag inte kan.
För det skulle bli så fel på det sättet.
Jag är glad för att jag gjorde som jag gjorde.
Efter ett brustet hjärta blir man otroligt avvaktande
trots att man inte tänker på det.
Jag hatar att bevisa saker för mig själv.
Jag hatar att känna att det jag gjorde var fel
fastän det var rätt. Helt rätt. Därför känner jag fortfarande att
jag är glad att jag gjorde som jag gjorde.

Måndag morgon, usch. Man ska dock inte klaga när man vaknar av att solen skiner in genom fönstret och rakt i ögonen. Har nyss duschat och käka frukost så det kanske är dags att fixa sig. Hörs senare då jag lägger in bilder!

/Nat

Pussas är bra för hjärtat

Herrejävlar, det finns bara ett ord som kan beskriva helgen: CRAZY
Trots att vädret inte var det bästa så var det ändå förjävla kul! Fredagens grillning med esteterna blev inte direkt som vi tänkt oss men det jävligt bra i slutet iaf. Jag är tydligen lik Rachel i Glee (öööh, tycker inte jag) har jag hört, haha. Wierd.

Allting igår var helt... konstigt. Jobb hela dagen, vilket var rätt skönt, sen dirr upp till Anette och käka tacos med bästa brudarna i världen. Sen blev det att dra ut och ja, jo självklart började det ju regna men man fick ju inte tappa humöret! Vinet var gott i alla lägen - nog för att jag bytte det mot öl då och då istället, eheh.

Yrsa försvann, Sandra drog på tom's och kvar står jag och Amanda på parkeringen (som var smockad med folk) i hällregnet. Haha Amanda; "nu ska jag gå och sätta på Marcus", askul! I själva verket skulle hon sätta på sig hans huva. Sedan lämande jag folket på parkering för att följa med lite annat folk som skulle IN. Klockan började sedan bli lite för mycket och folket drog men jag hade ju lovat Sandra att hon skulle få sova hos mig. Så jag väntade på att hon skulle höra av sig. Jag kom inte hem förrän fem.

Skön bakisdag idag trots att jag inte var så bakis då men förjävla trött. Tror att sängen kallar på mig nu, det är ljust ute vilket stör mig men jag har vara sovit 4 timmar så...godnatt fuckers, bilder kommer imorn.


Grilla + allt grymt folk + hemvändare + sol + dricka + glada miner + mys = Malungs Marknad!


Jag älskar dig, det vet du!

Jaha, jag fick faktiskt två arbeten klara idag! Duktigt, duktigt. Imorgon kommer min älskade Sandra hem! Men innan jag får se henne så är det grillning med esteterna.

Ni undrar säkert varför jag inte kan skriva det här imorn, men det är så att jag hinner nog kanske inte hem mellan det att skolan slutar och till vi ska grilla. Så jag skriver det nu, höhö! Jovisst serrni, grillning med nästan alla esteter. Fyfan vad stört kul det kommer bli! Sen blire ut och erövra Grönland (som downtown här kallas), för att sedan säkert avsluta kvällen/natten/morgonen runt den "traditionella" brasan bakom tingshuset!

Helgen måste bli bra! Det ska rockas som det bara kan göras på vårmarknaden. Det är nästan sorgligt hur vi malungsbor verkligen lever för att få festa på vårmarknaden. Det är fan större en dansbandsveckan, haha. Men what the fuck, we have damn much fun goin on! Why not make the best of what we have?

Imorn har jag engelska, gehör och en gitarrlektion sen äre slut för dagen. Ibland har man ju tur! Dock är det nu dags för mig att hoppa ner i bingen, måste vara i form, höhö. Natten då

/Nat


What will you do if you get lonely

Sitter här med datorn i knät, ett stort glas saft och choklad vid min sida. Och såklart massa mysmusik på! En del är sånt som jag inte brukar lyssna på men som är bra. Barndomsminnen, höhö. Nä, jag ska plugga visare medan jag ändå är i farten! Hejs


All I have to do is dream

Denna låt har jag varit fast på i någon dag. Min morsa har bra inflytande på mig, haha.


come on you guys

Jag är så fruktasvärt trött på skolan. Nå så in i helvete. Usch, ändå kämpar man. Man kämpar och kämpar. Sommaren är snart här och det känns som att jag har för lite tid på mig för att hinna göra klart allt. Uuuusch. Försöker tänka på annat men jag är då inte fri från plugget förrän till helgen. Dock ska jag ha gjort, 2 svenska grejer, 3 i religion, mattenationella och 2 idrottsgrejer. FINT.

Hur många veckor är det kvar? 3. Tre fuckin veckor. Jag måste skärpa mig. Herregud, plugga mer än vad jag redan gör. Jaja.


None shall pass

Jag borde gå och lägga mig nu. Jag är så trött så efter en dag i skogen. Okey, det var fan inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara, haha. Vem kan vara butter när alla ramlar i den ojämna marken? Inte jag i alla fall! Och jag menar har man tråkigt, vad gör man? Man gör det bästa av situationen - kottkrig! Yes, vilt kottkrig med esteterna i skogen. Fyfasen vad kul det var! Det urartade dock och jag fick en bula...

Dessutom verkade det som att lärarna glömt bort också (antagligen för att de inte trodde vi skulle dyka upp liksom... ah, okey VISSA töntar stack ju) för fanns det några esteter i deras papper? NÄ. Jaja, haha whatever. Vi ägde då skiten ur alla.

/Nat


Go down to the river

                      

Om ca en timme bär det av in i skogen. Nog för att jag känner den skogen väldigt väl men det är ändå booooooring. Vafan liksom. Kvarnstensbrottet, yippi! NOT. But you gotta do what you gotta do...
Så ska man såklart ha på sig oömma kläder och stövlar. Visst, jag älskar att gå i stövlar men oömma kläder... fyfan.

Nähä, frukost och lite musik kanske? ÖH ja..

/Nat

The Panic Channel

She drops the note into her bag
And laughs so you don't look so bad
She knows sometime soon
She'll be back for you

One by one they always call
High they stand and down they fall
All in all our Mary does them wrong
(she'll be back for you)
Bloody Mary saves the night again
Plastic bags for plastic friends
Mary's got your medicine tonight

not a damn damn thing at all

            
    Hett?

Bra dag, glad dag, ful dag, varm dag, trött dag, skrattanfallsdag, körd dag, skön dag = min måndag.
Sitter här och lyssnar på en av mina älskade spotifylistor, mmmm the sound of def leppard! Kom hem runt halv fem och sen dess har jag suttit och försökt plugga lite.

Imorn har vi någon sorts aktivitetsdag (blä) så vi blir tvingade upp i skogen. Menmen, det kan väl bli trevligt. Vi esteter hänger väl ihop antar jag, för jag tänker bannebig inte låta bli att gå dit och få massa frånvaro. Knappast liksom. Skulle man kanske försöka plugga igen?

/Nat

Rest In Peace Ronnie james Dio!

- Sångaren Ronnie James Dio har idag avlidit, efter en tids kamp mot cancer. Dio blev 67 år. Dio är mest känd från sin medverkan i Elf, Black Sabbath, Rainbow och DIO. Hang sjöng senast i Heaven and Hell som ställde in sin spelning på Sonisphere i Sverige i år i princip var Black Sabbath återförenade men som ej fick använda namnet.
/Nyhetsverket.se

Today my heart is broken, Ronnie passed away at 7:45am 16th May. Many, many friends and family were able to say their private good-byes before he peacefully passed away. Ronnie knew how much he was loved by all. We so appreciate the love and support that you have all given us. Please give us a few days of privacy to deal with this terrible loss. Please know he loved you all and his music will live on forever.

- Wendy Dio


Fyfaan, jag liksom alla andra i musikvärlden sörjer detta oerhört mycket. Även om han inte var en av mina favoriter var han ändå mäktig. Ingen kan leva för evigt, inte ens rockstjärnorna. Han var mannen med rösten, den elaka affärsmannen, han som myntade tecknet 666, HAN dog som legend, vilken han också förtjänar! Så jag bugar mig för Ronnie James Dio, may you rest in peace.


/Nat


Are we human or are we dancers



Yes, jag tog mig friheten att beställa hem lite nytt igår! Skönt som fan. Har ju aldrig tid att åka någonstans. Första lasset kommer till veckan men det mesta kommer inte förrän v.22 (första veckan i juni)... Jaja, fån't hä värö!

I think it's going to work this time. I really want it to.


                                   
Nice, huh?
/Nat

and i want and i need and i love, animal

Fan vilken skön helg. Det regnar dock som fan idag och det finns inte så mycket att göra men ändå. Man har väl musik? Jag längtar nå så förjävla mycket till nästa helg! MARKNAD, FUCK YEAH! Malung vaknar till liv, finally!
Alla mina hotta b-rudar och jag ska ha så äckligt kul! Ja, och så klart alla grabbar också såklart, höhö.


/Nat

Kåt på AC/DC?

Ja, Aftonbladet beskrev AC/DC konstert som en orgasm. GRYMT. Fyfan vad surt det känns att jag inte ska på dem.. Men de är så stronga nog att komma hit nästa år! WÖÖÖW.
Läs artikeln här, den är fan bra!

Härlig dag. Solen kom ju inte till lilla äckliga Malung right away men mot kvällskvisten så! Varmt var det i vilket fall som helst. Drog till Yrsa och så gick vi ner o köpte kebab. Sen köpte vi glass. Två piggelin var för att vara exakt. Gott vare! Vi satt på gungbrädan i grönlandsparken och käkade medan vi njöt av värmen och fjortisdunken som kom från något random fönster.

Har varit med Sandra hela kvällen, vi lekte lite med min lilla kattunge, snackade lite skit och sen raggade vi runt resten av kvällen. Cp som vanligt, hah. Men nu blire natten för mig iaf. PLUGG IMORN.
/Nat


pretty boy won't you come home with me


inte så rockigt med webcamerafoto i know

Yes, jag har bannebig fått undan lite saker idag så nu ska jag ta mina två marabou-polka och sätta mig framför tv:n. G.Ö.T.T. Synd bara att Yrsapyrsa inte kom hem tidigt så vi kunde nörda oss tillsammans. Menmen, det blir fika imorn istället!

It's time to go home now and I've got an aching head,
So I give her the car keys and she helps me to bed.
And then I tell her, as I turn out the light,
I say, "My darling, you were wonderful tonight.
Oh my darling, you were wonderful tonight."

/Nat


You got me on my knees



Underbart bra

hey I'm a madda fakking rokkah

Fyfan, försöker hitta en klänning till skolavslutningen och ev. till om jag ska på balen också. För så kanske det blir. Kören ska kanske sjunga och eftersom jag är en del av den så.. Jag fattar inte varför kören ska sjunga? Menmen, det är 3:ornas problem. De var inte tillräckligt aktiva att hitta något annat antar jag.

Vaknade i morse av ett inte allt för trevligt samtal från the land across the ocean. Menmen, kussen ringde sen och sa att jag inte skulle ta åt mig så mycket, faster och dem är bara oroliga. Vem fan är inte det?

Ska snart sätta mig och plugga igen. Uuuusch, men det ska bli klart som sagt!




wonder how you manage to make ends meet



Livet är bra konstigt. Det bygger till stor del på relationer, till allt och alla. För vad vore vi utan varandra?
Alla som elaka behövs ju för att vi ska tycka bättre om någon annan, right?
Förhållanden förstörs lika ofta som de föds och allt har antagligen något syfte. Vad vette fan. Jag tror att vårat undermedvetna, vår drift, vet mycket bättre än vad vi gör och gör därför en massa val som vi inte vet om. Därför splittras en del utan förklaringar.
I andra fall vet vi mycket väl varför vi väljer att gå skilda vägar. Det reder alltid ut sig i alla fall.


Lång dag, skön dag, bra dag
Imorn blir det jävlar med plugg, fyfan. Men det ska bli klart!
Nästa helg är det ju marknad och då kan jag ju inte plugga, nä, nä...
Söker ni mig imorn så finns jag på telefönen.
/Nat


rrrrrrrroligt

Men det där gick ju underbart bra! Fan vad jävla grymt det har varit idag. Jag borde verkligen sova, men äh. VI ÄR JU LEDIGA IMORN, wööööööööw.
Det märks som sagt att jag är rätt trött....


Öh, sommar?



Mmm, sommar och soooooooool. Okey, bilden är från Italy men you know what I mean. Showen har gått fan så bra hittills, sista gången börjar om typ tre timmar.

Man kanske skulle hoppa in i duschen så man är lite fressshhh... Yeah, strax får det bli. Orkar inte så mycket precis, stressar ju överallt och ingenstans, haha. Fick lite panik när jag hade lurat några pojkar att showen var senare än vad den var, eheheh.

Nä, som sagt duschen sen dra sig till parken igen.

/Nat

Jag vet, jag vet, JAG VET

Jag är ledsen för mitt dåliga uppdaterande. Kanske lite svävande. Men det är lite mycket nu, är ju på repetition var kväll och imorn smäller det! Jobbar med underbara människor (höhö)!

Om en månad har jag sommarlov, en månad. Duuuu. sö gött. Men det är en hel del som ska göras tills dess.
Fyfasen. Sitter och kollar på ett helsjukt program på 4:an just nu. HUR STORA TUTTAR FÅR MAN HA?! Förjävla äckligt tycker jag.

Dessutom, vet ni vad jag fick mig idag? En liten kattflicka! Hon var inte direkt vad jag tänkt mig men om ingen tog henne så skulle de avliva henne imorgon och det kunde jag inte tillåta! Usch... Dock har jag inget namn på henne än så...
har ni några förslag?


Jag talar ut



Har det varit en lång dag eller har det varit en lång dag?! För lång för min smak iaf. Men det har varit kul annars hade jag aldrig gjort det jag gör. Imorn är det sista repen och på onsdag kör vi! Mmm, de tidigare årens estet-shower har varit succé och då har de ändå bara haft med klassen själv som aktörer men i år han man snäppet fler folk. Och de har gjort en otroligt bra show.

Nu blir det natten, tjing!
/Nat

kiss me where it smells funny



okey, inte. I'm so living a rock n' roll life. NOT. Men jag försöker, jag är en rebell trots att jag pluggar, höhö. Och så är jag förbannat övertrött också. Skrattar åt inget och har bara läst hälften av allt det jag ska läsa. Inte bra. Det blir plugga imorn bitti istället!

/Nat


I wanna rock

Haha, det här såg jag tidigare i en amerikansk tidning och nu har Aftonbladet kommit ut med samma sak. Haha, det är ju liiite roligt att Kiss tycker om Gaga, men som Gene säger så är hon ju extrem - precis som de var på sin tid.

Har varit på repetition hela dagen, förutom en timme då Sandra kidnappade mig, haha. Vi raggade lite med hennes pappas bil. Showen som 3:orna har gjort är faktiskt riktigt bra. Riktigt, riktigt bra! Hoppas bara alla andra tycker också. Men det tror jag nog!

Ikväll blir det nog en myskväll med morsan och syrran och en hel del plugg förstås. Historiaprov imorn..


Mmm, vart ju testa och den var jävligt god!
/Nat

va e du för slags människa, har du ingen moral i kroppen?! uuuusch.

Underbar människa, eller jag vet inte. Kul kväll igår, aldrig fel med uppskattning heller! It's not a bad experience either. Trevligt med massa folk också.

Pluggdag idag. Har faktiskt gjort hela tre arbeten OCH bakat kladdkaka och fjantat med Sanduru. Fränt. Annars har det varit en enormt tråkig kväll eftersom hela malung farit till Rättvik på marknad. Kul för dem då. Jag har kollat på Yrrol nu iaf, det är humor. Eller ja Michael McIntyre är riktig humor. Bloodhound Gang är också jävligt mycket humor. 

Imorn blir det att gå upp tidigt och försöka fixa till och renskriva papprena till 3:ornas show så man kan avlasta stjärnorna lite, höhö. Ska hålla koll på lite allt möjligt som sagt men det blir kul, hoppas bara jag kan hålla kolla på allt.

Nu blir det sova, känner att jag snart skulle behöva tändstickor för att hålla ögonen öppna. G'night hoes n' bros


fem kilometer kanske sex eller sju



Sitter här och laddar inför en kväll som trubadur! Mm, riktigt trevligt. Lite nervös förstås menmen, är det inte så det ska vara då?

Fyra av vännerna har dragit till Globen för att se Gaga, frääänt! Har redan sett henne en gång faktiskt, på grönan förra året.

Har inte så mycket mer att säga just nu. Wish me luck!

/Nat

jag säger upp kontakten med världen.

jag tänker aldrig, aldrig, aldrig mer lite på någon. Inte ens på mig själv. Denna dag kan fara så långt åt helvete som det bara går. FYFITTA för folk. JÄLVA LÖGNHALSAR.

Jag undrar hur ni skulle känna om någon svek er, eller vände er ryggen när ni är driver en restaurang. WHAAAAT undrar ni säkert nu? Men just det, jag en tjej på 17 snart 18 år som hjälper min mamma att DRIVA en restaurang. Vad gör ni? Klagar på läxor? Det gör jag också! Jag skulle ge vad som helst för att vara en normal 17-åring just nu. Jag skulle göra vad som helst för att få allt det jag ligger efter i ur vägen. men icke.

Imorn ska jag vara trubadur med Sören K. Kul med spelning men jag har lust att inte dyka upp bara för att få svika lite folk själv. Helgen ska tillägnas plugg. En saga, en recension, en artikel, ett par religionsuppgifter och massa scheman för folket på scenen ska göras. In med rekvisita, ut med rekvisita, in med Anton, ut med Simone, stäng av myggan, slå på myggan, du gör det, du gör det..
Vi får se vad jag hinner.

hejdå

If there's music we can use it



Det snöade igår, det snöade idag, WFT det är MAJ. Värme, tack! Har tappat fokuset i allt plugg, hur fan ska jag fixa detta? Läsa kultur till imorn, imorn ska jag hinna repa ett par timmar, plugga engelska OCH få in en inlämningsuppgift om hur första världskriget började. FINT.

HELLO GOODBYE

Ronnie James Dio = vad sa jag? ojojoj!

FITTA. Heaven & Hell ställer in hela sin Europa-turné, fint. Det innebär att de inte kommer till Sonisphere, jävla fittnils. Såklart är det min "FAVORIT" Dio (jävlagubbe) som sedan ett tag tillbaka ju har magcancer och inte kommer kunna stå på scen. Förståeligt och synd, även om jag inte tycker om honom så är det fortfarande något man vill se.. Fan ta dig DIO!

Menmen, sånt händer och man kan ju inte kräva en halvdöd man upp på scen precis. Skolan var helt chill dock mycket som ska göras nu! Har fått kasta in mig i min del av showarbetet som  pågår inför slutshowen som 3:orna sätter upp nästa onsdag. Kul!

Nu ska jag försöka plugga lite! Kultur till imorn och sia ar i full litt svenska te ô dzärö...


efter sorg kommer glädje

Yeah, har ätit idag vilket betyder att jag håller på att bli bättre. Tur! Jag och morsan har också fixat en massa idag så det har varit uuurgött. Billy Talent kommer till P&L, GRYMT! Måste ses förfan! Om en timme kommer bästa Caath och hämtar mig och imorn bär det av till skolan igen. See you guys!






/Nat


Now i can't see i just stare

Gaaaalet, har blivit utnyttjat till max ikväll. Mammor är bra. Speciellt min och Sandras för de har bidragit till OZZYBILJETTER! Jävlar i min lilla låda alltså, att få se en idol till sitter ju aldrig fel! Dock blev planeringen med biljetterna kanske inte som väntat men det var inte riktigt mitt och sandras fel. Menmen, nu är det så.
Fan vad jag längtar! Ozzy kan jag iaf ta in att jag ska se, det kommer bli grymt! Konstert med bästa vännen liksom!

Däremot kan jag fortfarande inte få in att jag ska se Slash. Varje gång jag börjar tänka på det svävar jag iväg. Lärarna brukar få väcka mig ur dagdrömmandet och påpeka att jag skelar lite med höger öga.. Nice. Kommer gråta som ett litet barn!

Ska försöka få mig lite sömn, har även ätit normalt idag (jubla förfan!), sen får vi se hur jag mår imorn och om jag orkar dra till plugget. Psyket mår inte bäst för tillfället.

/Nat


Unnecessary

  • "Im not telling you this because I want to impress you.. but I am Batman."
  • "If you die in an elevator, be sure to push the Up button."
  • "Men are like parking spots, the good ones are taken and the free ones are handicapped."
  • "If Barbie is so popular, why do you have to buy her friends?"
  • "Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings."
  • "The average woman would rather have beauty than brains, because the average man can see better than he can think."
  • "What are the three words guaranteed to humiliate men everywhere?
    'Hold my purse.'"

 


Out of me, into to you

Hysteria, min räddare i nöden. Förbannade skitvår!



/Nat

freezing rest his head on a pillow made of concrete

            
                           Pearl Jam, fyfan vilket skönt band!

Vad har Nat inte gjort idag? Jo, hon har inte tagit sina mediciner... och det fick jag banne för när jag cyklade till Caath! Yes, våren vill verkligen visa att den här, mmmm... Svullna, röda ögon och kliande näsa som det rinner fan ur, gött. Sen magen, fan ta min mage alltså.

Sängen ser lockande ut men först alltid en dusch, inte lukta usch för att stå högt i kurs, för det är GLASSIGT!

/Nat


2-4-6-8

MOTORWAY!

Ni kanske vill se lite bilder sen valborg? Självklart vill ni det, ni måste få se mina snygga vänner!










/Nat


there's a hole in my heart



Jaha, hur mår ni denna afton? Är det någon som ens orkar vara uppe såhär länge med tanke på gårdagen?

Ja, jag ska då iaf strax hoppa ner i lopplådan. Gårdagen var fan så nice! Grillning hos Evelina med alla de bästa, massa dans och skratt, sen blev det raggarbil i ca 50 meter innan avgasröret låg i backen... Haha, det var inte vårat fel. Så vi åkte snabbt och bytte bil, började dricka, raggade lite mer (det är vad man gör här i Malung, åker raggarvarvet...), sen blev det fest, en till fest och SEN efter 10 groggar slog det slint i skallen, haha! Och jag tyckte att det var bäst att dra hem. Jag är alltid förjävla kul när jag kommer hem aprak, gud vilken syn.

Vaknade i morse med sår på knäna & hakan och en stukad fot typ? Öööööh, wft?!
Har varit en riktig bakisdag, men jag har kämpat, höhö. Jag och Caath gjorde ett tappert försök i att se på film men det gick inte så bra... vi tar nya tag imorn!

Godnatt
/Nat

RSS 2.0