Don't stop believin'

Överraskades glatt över att Amandy kom hem redan idag! Hon har varit i London förstår ni. Yes, så jag ville såklart träffa henne lite. Satt och snacka strunt i nån timme, sen kom Ida och så ringde Sören och kallade mig till möte. Eller studiotid. Kulkul. Spelade in lite och sådär, och såklart var Manda vid min sida! Trodde ni jag slängde iväg henne bara för att jag skulle till studion eller? BIG NONO! Hahaha, hon kommer att vara fast på Caroline i flera dagar nu. Studio är kul, dock mycket pillande som ska göras. Just därför sköter inte jag det. Nä, tidig kväll, typ! Nattinatt metalkidzzzz

/Nat


I'm a creep


Jonathan Davis är jävligt grym

Kort skoldag och ännu kortare skoldag imorn! EN LEKTION på 40 min. Håhå. Var uppe på tok för länge igår... tror ni jag gick och la mig efter sista inlägget eller? Då har ni fan så fel! Har varit så himla övertrött idag, skrattat åt allt. Jag och Kissi kan ju fan aldrig vara annat än oseriösa! Okey, jo ibland, det händer liksom. Men när vi sitter och lyssnar på introt till Robin Hood på japanska och fastnar på det då, då är det way over the line.

Since they send CSI tonight.... så är det inge Greys. Fan, jag som skulle vara med Caath. Så jag får hitta på något annat. Vad, är en helt annan femma. Jag vill åka på konsert. Nu. Helst Korn. Precis just nu. Like that's gonna happen!

/Nat


Halleluja

Ja, jag skulle ha lagt mig för länge sen, men det har bara inte blivit så. Jag har gjort massa annat, dampat med cpsandra, cpkarl och alla andra cpesteter. Så jävla kul! Hah, syrran kikade in på sin fb och ojdå, 50 nånting händelser. Ojoj, ojojoj, ojojojojoj! hahaha. Nä, nu blir det fan natten. Jag är så övertrött så det finns inte! Skrattar åt ingenting. High on life, wooohooo!

/Nat

I keep on pushin and it feels alright!


Inte så rockig bild, men jag är metal iaf.

Sitter och lyssnar på Cinderella medan jag drömmer mig bort. Fuck it, jag vill så förjävla mycket på Sweden Rock. Hade jag fått bestämma hade pengaträd faktiskt existerat. Och en existens utan ångest hade också funnits. POINT. Helgen har verkligen bevisat det här med att; om man är medveten om sina val eller icke val (för om man inte väljer så är det ju också ett val, eller hur?) så får man ångest på något sätt. Före, under eller efter spelar liksom ingen roll. Det är faktiskt a true story.

Bengts ord gjorde min dag men jag undrar fortfarande hur Cissi värderar... Hennes betygsättningar är ju lika värdelösa och knasiga som hennes frågor. Hm, men rockfarfar skulle lösa mysteriet, haha. DHW om en timme - nu väntar maten!

/Nat


I scream my heart out, just to make a dime

Var på utvecklingssamtal idag. Usch, tycker inte om sånt men det gick fint. Några riktigt fina kommentarer, funderingar över betyg och åter igen skäll för att jag är alldeles för stressad. Jo, tack, jag vet att det är så. Jag springer runt och stressar fastän jag kan chilla. Inte så bra. Men jag är rätt nöjd ändå.

Beställde nyss hem ett par varor från H&M. Jag tänkte att jag ville ha en ny bikini till jag åker så. Och ett par nya ballerinaskor också. Great. Ska shoppa som fan i Florens, hihi. Jag menar, jag är ju inte som alla andra och köper därför inte heller mycket av mina kläder där andra gör det. Charmant. Nä, nu ska jag dra till bynn ô träff o mormor! Heja

Ps. grejerna jag köpte:


Rätt typiskt mig ;)
/Nat

You're in the army now



Åhh, nu vill jag fan ha sommar! Det snöar igen, men jag skiter i det för jag tänker ha på mig skinjacka iaf. Stenhårt. Nä, jag vill ha sommar och alla grymma konserter och festivaler! Herregud vad pepp jag är!! Shit, vill inte annat än att allt ska dra igång nu. Sen vill jag ju inte precis åka på konsert i regnet (eller snön?) jag vill ha sol, bruna ben, fula brännor, äta glass, vill vara lättklädd (ohlala, nädå inte så), ha fest på nätterna, åka på utflykter och massa annat! GIMME FUCKIN SUMMER, vi har ju liksom ställt om klockorna nu. SOMMARTID, hallå?! haha.


waaaoh, wooowah, wawa, wawawa (Voodoo Child)

Idag har jag insett hur efter jag kommer vara när jag kommer hem från resan. Fan. Men det är lätt värt det.
Här kommer några pictures från helgen :)





Specialidrott

Fyfan, jag hatar projektarbeten. Har ett i specialidrott just nu. Det går fint men det är förbannat drygt eftersom man måste hålla koll på så mycket.

Ska strax hoppa in i duschen, så fort vattnet blir varmt dvs. Sen blire fix, mat och skola. Har bara tre lektioner idag, men slutar liksom kvart över fyra - inte rockigt.. Ska väl fortsätta med projektet nu så att det blir klart snart! See ya

/Nat

HOME

Yes, är hemma från skojin nu! Det var sjukt gött. Bara äta, dricka, pissa, sova, spela spel, skratta och lyssna på massor av mysig musik. LOVE IT. Och det vore ju inte så underbart utan de tre härliga brudarna jag var med heller! Man mår så otroligt bra i Kvilselen, man släpper allt man har där hemma eller så tar man upp det och får det ur världen.

När jag kom hem stod jag och fixade mig lite, så ploppade bästa Sandra in i rummet, åhh herregud vad jag har längtat efter den människan! Lite kramkalas sedan blev det att inspirera henne lite eftersom hon ska på Rockparty på torsdag, och vem är bättre att fråga än mig? Höhö, kiddin'. Så hon plundrade mig lite sen åkte vi i hennes fina nya guldiga pärla ner till Hemköp där vi tog farväl till på fredag.

Jag gick och köpte kladdkaka, sprutgrädde och ett kort och gick sedan upp till Yrsa. För idag är ingen vanlig dag, för det är YRSAS FÖDELSEDAG, hurra, hurra, hurra! Haha, firade henne lite och nu är jag hemma. Håller dock på att somna så ni får se bilder imorn! Ibland får man verkligen veta vilka som bryr. Fy tusan. Bryr ni er inte, låt oss vara. FUCK U

/Nat

Lilly-pits

Jomen se, jag hann slänga in något! Drar snart. Har nyss lagat mat som vi ska med oss, dock hann jag aldrig bränna några skivor. Kanske hinner med en, det återstår att se! Det är så sjuuuuukt gött med helg så ni vet inte. Eller det kanske ni gör? Antagligen! Att vara ute i stugorna är alltid lika rockigt. Musik, mat, massor med godis, skvaller, djupa samtal, skratt, gråt, allt! Man är alltid jävligt lätt när man kommer hem, man har liksom släppt alla sina äckliga problem. No, nu måste jag packa sista sakerna och bränna några fina skivor! PUSS 

     


..!..!..!..!..

You take your road, I'll take mine
The paths have both been beaten
Searchin' for a change of pace
Love needs to be sweetened
I scream my heart out, just to make a dime
And with that dime I bought your love
But now I've changed my mind

Får se om jag hinner uppdatera innan jag drar imöra.
Om inte så drar jag iaf till sela (halleluja!) och slappar med 4 underbara brudar. Jag flyr även mobilen så om jag inte svarar så äre för att den ligger himma at i romme. And I'll see ya when I get home, det är ju bara över helgen liksom. MEN idag är det även två jävla veckor kvar tills jag lämnar Sverige! Woohoo, säger jag bara, woohooo!

/nat

Häng med på party, slit dig och kom loss

ta din gitarr min vän och kom hem till o-o-oss! Vad sägs om lite old pics från min kära externa? Joo, det tycker vi om och det blir några stycken. Jag menar minnen har man väl gott om!





















Good times.








bam-ba-lam



Kom till skolan i morse och så var halva lärarstyrkan borta så vissa lektioner var borttagna. Fast jag visste att det skulle vara så, det gjorde tydligen inte alla andra. Haha, ni ska inte skylla på mig grabbar! Tror ni jag har koll på era lektioner eller? Haha, mongon. 

Var nyss på lite härlig dans, jävlar var det länge sen jag dansade i studio eller?! Det var grymt skönt att kunna se sig i spegeln vill jag lova! Sen var jag helt ensam med mina gamla dansskor och Kate Bush (Wuthering Heights). Jag hade förberett mig på att det skulle gå dåligt men det gick faktiskt bra! Jag har tränat knät bra!

Ska snart (tror jag) fara med Ulrica och Marina och handla lite maaaat. För imorn mina vänner så far jag och tjejerna ut i skogen. Utan mobiler och datorer. Ulricas stuga är bland det bästa som finns! Dock måste jag plugga när jag kommer hem, till matteprovet och sen läsa på inför mitt radioprogram i engelska imorn. Fy sjutton.



It doesn't work that way babe

I hate when people try to make me jelaous and I don't give a shit.
True story.
Kikade nyss på Greys och snart blir det även ett avsnitt eller två av How I Met Your Mother. Gosh, do I love it? Oh yeah I do.
Blir nog natten efter det, för imorn mina vänner ska jag plugga som en liten nerd. Har svenska, matte och religion att göra. Still, you gotta do what you gotta do och om man inte gör det riktigt nu så får man lida sen! Hade gärna följt med till Falun imorn, eftersom Sandra kommer vara där men ja, hä gar int nö.

Sen lär jag ju nämna att Mika kommer till P&L, det är faktiskt lite fränt.
/Nat




Man får faktiskt



Med all rätt! Man får vara fjantig när man har tråkigt. Dunderklumpen är ju en av de bästa barnfilmerna som finns, haha! Fy, den som aldrig har sett den. Ibland saknar jag att vara barn, man hade liksom inga stora bekymmer då, man behövde inte ta något ansvar eller något sådant. MEN....
"Känner du dig trumpen, lek med Dunderklumpen!
 aldrig är man skraj
 å man latjar laj"

/Nat
 


Alejandro, alejandro, ale alejandro



Har nyss
sjungit karaoke med Ida, haha, så kul! Tina TÖRNER! Inte Turner då Ida? Jag limmade även i hennes löshår. Usch, vilket kladdigt lim, haha! Fastnade över allt och ingenstans. Hade tänkt att jag skulle plugga matte inför provet på fredag men kom jag ihåg grejerna? NO! Så det blir inget med det. Men jag har ett helt hus för mig själv så om jag kanske skulle testa mammas högtalare lite? Hihi. Jag älskar mammas speakers! Fy tusan vilka underbara!



Kärlek

Det finns två låtar som jag nöter nå så otroligt just nu! Ni kanske känner igen textraden "Well, I'm not the world's most physical guy but when she squeeze me tight she nearly broke my spine"?
Om inte så fortsätter det "Oh my Lola, lalalala, Loooooolaaa". Just det Lola med the Kinks!

Den andra jag totalt nöter är HIM's Scared to Death. Låten är förbannat bra trots att den är fjollig för att vara HIM. Men även om låten är bra så är den inget emot videon! Jag blir urfjantig, lite varm, tappar talförmågan, kvider och smälter likt snön gör i direkt solljus! HAN ÄR JU SÅ FÖRJÄVLA SNYGG! Ville Valo är och kommer alltid att vara het. As long as he doesn't have mustach... Då ser han faktiskt lite creepy ut. Men i videon, fy vilken het människa! Vill ni också se, klicka här! Nu ska jag sleepysleepa och drömma sött om Valo tror jag!

/Nat

We all drive cars, get drunk on weekends and sleep with random dudes


Hey, welcome to town
what you don't know about youself everyone else do

Jo, visst serrni så är det här i MLG. Och vet ni något mer? Det tog min 10 min att skriva en låt om det också. Just och Karl stod för själva musiken och vi blev faktiskt klara, awsome. Musikläraren Tobbe verkade inte så impad dock eftersom han inte tycker om duktiga elever verkar det som.. Äh screw him.

Har varit på bra humör idag, tror jag, det vore konstigt. Jag är nog inte så glad, det är bara det glada facet som klistras på ansiktet för säkerhets skull. För vem tycker om surkärringar? Fighting for the little I got, that's what I do.
/Nat

Look out my window

har jag någonsin sagt att jag saknar min bästa vän? Shit the same, ni kan höra det igen.
NAT SAKNAR SANDRA! There you have it. Hollywood bruttorna om en timme - jag tar en powernap tills dess! Jag behöver fundera över lite svåra beslut or I'll go bananas soon!


Plastic bags for plastic friends

Guess what? Jag hade ingen skola idag och mina så kallade klasskompisar hade glömt berätta det eftersom jag var sjuk förra veckan. Menmen, en ledig dag är ju inte fel! Fuck Yeah! Var med morsan och handlade ist och kom hem för en stund sen. Haha, jag får hoppas jag träffar alla mina godingar imorn istället. Om alla är friska.. för det verkar liksom som att jag råkat smitta allihop. Inte så bra gjort.

Just nu står morsan här och gör tårta medans jag lyssnar på The Panic Channel och kollar på snyggaste Dave! Ska kanske käka något också. Typ köttbullar, haha. Ciao

   

Love is like a bomb, baby, c'mon get it on


Mornin darlings! Lovely weather, isn't it? Nä, det är på tok för kallt. Vafan. Precis när man tänker att nu har våren fasen kommit, man har dragit på skinnjackan och använder endast tygskor så kommer det snö igen. Hallå? Visst solen lyser gött idag men det är forfarande -4 grader, inte kul.

Sitter här och lyssnar på mina hjältar och samlar mig lite innan det är dags för skolan. Musik- och gehörslära, ensemble och sist - but certainly not least - fitthelveteskulturhistoria. Det finns typ ingen som kan förklara varför vi har den kursen! Skitkurs! Sen fyller brorsan år idag så hela eftermiddagen kommer gå åt till att käka tårta. Nomnom? Nä, tycker inte om tårta, haha! Måste kanske köpa honom någonting men jag är ju så förbannat snål!

Jaja, jag kan gläjda mig åt att ytterliggare en biljett har kommit till min samling. Woohoo! I LOVE GRATISBILJETTER! Hoppas på en Sweden Rock nu också innan de tar slut... Jag vill så gärna på den! Cinderella kommer ju! och Aerosmith (utan Tyler), Ratt, Nazareth och Gary Moore också! Nä, nu ska jag gå till skolan och träffa lite godingar! 

what the heck...

IS WRONG WITH MY TAILBONE?! Det gör så förjävla ont att jag inte kan sitta, buuhuu. Eller så kanske det beror på att jag har suttit hela jävla dagen med den där förbannade religionen.. Men nu är den klar och inlämnad! Mina axlar blev ett ton lättare. Skolan imorn. Har inte varit i skolan på nästan en vecka. Jag hatar att vara sjuk.. Fy. Menmen, hoppas alla mina godingar är där! Jag saknar allt damp när jag är sjuker.
"DET ÄR ÄCKLIG PASTASÅS ÄT INTE, ÄT INTE!" Natalie utan mat? Trevlig eftermiddag! Haha, cp:n.

Just nu lyssnar jag på lite skön musik och ska strax lägga mig. Det ska bli grymt att få sova lite. För jag har ju inte sovit nästan hela förra veckan? Hehe.


Tequila in his heartbeat, his veins burned gasolin

Sitter här och tänker INTE göra de sista frågorna på religionen förrän mamma har kommit hem. Nepp. Jag vill, jag ska, jag kan - men jag orkar inte. Inte just nu. Det ska in innan tolv. Äh, bäst jag forsätter med den jag håller på med iaf... THIS SUCKS 


for in that sleep of death where dreams may come

Yeah, jag överlevde. Hade faktiskt riktigt kul så länge som det varade! Men det är som sagt inte så smart att gå ut när man inte är helt frisk...nej. Sen har jag drömt urkonstigt inatt. Om ormar. Jag har alltid tyckt om ormar men efter det där vet jag inte riktigt. Den bet mig och jag blev döende sen vaknade jag helt kallsvettig. Usch. And people, det här klockan 6 imorse och jag har varit vaken sen dess. Hell yeah. Nu ska jag sätta mig och göra klart religionen, den tar ju evigheter!

    

 

Don't lose that butt

Tidig utgång but whateverrr. Jag funderar på var kvällen slutar, men det kommer nog bli fint! Haha, ska festa med några gamla godingar eftersom Albin fyller 20. Jonas och dem kommer snart och hämtar mig så bär det av till Andreas och vid åtta drar vi till bowlingen. Nä, lär fixa det sista nu! Hörs imorn om jag har överlevt! Rock on

/Nat

Guess who talkin?

I AM!
och det känns förjävla skönt alltså!
Just ja, och eftersom jag är halv iranier så måste jag ju också säga GOTT NYTT ÅR!

No one will surrender tonight


Jo, jag ger faktiskt upp nu. Har utan större framgång försökt hålla mig vaken de senaste timmarna. Ska strax ta mig en dos Basiron sen lägga mig i min egen säng. Halsen gör inte så ont längre och det känns otroligt skönt att det äntligen släpper! Hoppas talförmågan är tillbaka imorgon! Vore grymt! Är jag bra nog så ska jag på kalas på Bowlingen imorn också, great. Eller we'll see about that. Ska tillägna morgondagen till att göra religionen. You gotta do what you gotta do! Nä, nu ska jag krypa till kojs! G'night


Joergen

nu lägger du av Jörgen, det är inte roligt längre
lägg av sa jag till dig, lägg ner och försvinn
nu lägger du av Jörgen, spela inte duktig längre
lägg av sa jag till dig, lägg ner och försvinn

uuuuuuch, vad tråkigt jag har! Är så äckligt varm, trött och le på att vara sjuk. Fyfaaan. Vaknade två idag. Fy på mig men vafan, sömn är väl bästa medicinen, right? Sen är jag urhungrig och Natasha är seg på att hämta mat. Nähä, tänka positivt kanske? Jag kan faktiskt prata lite idag, jag hostar inte så mycket, har inte heller lika ont i halsen och Venom kommer till rockweekend. Ja, ni läste helt jävla rätt! VENOM KOMMER TILL ROCKWEEKEND!!! Hur jävla grymt är inte det?!

/Nat


I am scared to death...


Yes, såhär ser HIM's nya skivomslag ut för er som inte sett det än. Screamworks som den heter har gjort stor succé. Även hos mig. Har studerat låtarna nu ett par veckor och kommit fram till att jag verkligen gillar dem! Heartkiller och Scared To Death är favoriterna, check them out! Har även accpeterat och välkomnat Crashdïets nys singel Generation Wild. Skulle faktiskt vilja säga att den är i klass med gammalt material, de är värda massor med belöning de där grabbarna! Jag reser mina händer och applåderar!

Blir ingen skola för mig imorn heller.. fyfan vad jag hatar att vara sjuk... Men ja, jag vill ju bli frisk så snabbt som möjligt och då är det bäst att vila och inte anstränga sig. Så nu blir det att dejta kudden så att jag kan gå riktig dejt på lördag! :) Nattinatt rock n' roll fuckers

/Nat

a tout mes amis

detta är vad jag lyssnar på allra mest!! Det är något som är cp med bloggen så jag lägger upp bilden som mini så får ni kika själva! ;)



mycket bra musiksmak!


aahhh, sss push it

push it good
aahhh, sss push it
pu pu push it real good

Nähä, religionen kunde tydligen vara klar på söndag så jag hoppas jag är pigg nog att göra klart den! Super, tack Suuuusanne! Jag som är så otroligt fåfäng gick faktiskt till skolan utan smink = jag visade mitt otroligt rödfläckiga, finniga face och mina sjuka ögon som ser riktigt snea ut när de inte är målade. Jag ser verkligen ut som en asiat utan smink, för att jag är en asiat utan smink. Nu blire powernap! See ya!


Pier Pressure



PARAMORE TILL PIER PRESSURE!!! Okey, det svider en aning... Jag missar något fint, riktigt fint. Jävlar vilket musik år 2010 är! FUCK YEAH! Synd bara att man går miste om rätt mycket...

Är fortfarande sjuk som en j-u-d-e och har ingen röst idag heller. Fan, jag orkar typ inte ens resa mig. När jag orkar så låter jag som jag har sprungit flera kilometer, är lika flåsig som en gammal tant. Och så somnar jag hela tiden. Har försökt att plugga religionen de dagar jag har varit hemma, men har det gått bra eller? Nej. Febern har gjort att jag har yrat och inte fattat något, har bara suttit och kollat på pappret för att sedan bonka huvudet i bordet och somna. Jag är på fråga 5 av 8 och det ska vara klart imorgon. Usch, jag blir så ledsen då jag inte kan göra det jag ska göra. Jag försöker plugga men jag är för sjuk, något lärarna säkert inte godtar som ursäkt när det är hemprov.


one, two, three, four!



Jaha, jag anträngde mig lite för att folk skulle kunna förstå mig i kyrkan. Inte så smart. Men jag gjorde tydligen bästa insatsen, haha! De var så duktiga så, jag trodde inget annat heller! Mår sämst och skulle behöva sova... Dock ska jag se på Greys nu, om jag inte däckar i soffan dvs. Hoppas jag kan gå till skolan imorn... Men jag orkar ju knappt resa mig. Jaja, Greys nu som sagt! Peace y'all
/Nat

sweat baby sweat baby

Åh, vad jag hatar att vara sjuk. Jag har ingen röst heller och det är urläskigt. Fyfan, min röst är ju mitt allt. Jag kan vissla, det är det jag kan. Jag kan inte ens hmm:a. Fittnils. Hoppas verkligen att jag är bra till nästa vecka! Menmen...

Ikväll ska jag, trots att jag är sängliggande osv. på konsert. Fucktiskt. Det är skolkören som ska sjunga i kyrkan och jag vill ju se dem. Liiite töntigt men vafan, det är ju esteterna. Tro inte att det här är mitt sista inlägg idag, höhö.

Fuck you very much

Alltså hur dum får man vara från en skala 1 till 10? Man säger nej första gången, nej andra gången och varför skulle man då inte säga nej tredje gången också? Jag tycker faktiskt nästan synd om dig eftersom du verkligen tror på dig själv. Eller nej, det gör jag nog inte. Jag tycker synd om alla personer som har blivit utsatta för dina dåd. Usch. Vidrigt, jag blir äcklad. Det nästan värsta är ändå att du lyckas få så mycket folk att tycka om dig, får folk att acceptera att du är ett manipulerande svin. Du kunde ha varit bra, om du hade brytt dig om folk, om du hade visat att du brydde dig. Menmen, ditt alter ego kommer före allt. Förbannade kukhuvud. Väx upp någon gång och lär dig att folk är mer än dina leksaker, jag hoppas du får smaka på din egna medicin snart.


Look in to my eyes, this is who I am


David Lee Roth - rolig som få alltså

Fyfan vad dåligt jag mår.
Ont i hela jävla kroppen, ögonen rinner, hostan river och huvudet är knas. Fuck yeah I love it. NOT. Förkylningshelvete. Gick det bra i Mora hos ortopeden då? Nope, "de kan inte göra något åt det och en operation är därför inte nödvändig". Jaha. Det KANSKE växer bort. Men det är iaf så att lederna under knäskålen sitter konstigt, typ i kläm och det kan inte fixas. Men jag ska iaf på magnetröntgen ifall det är en annan skada som orsakar det hela. Nice. Vet ni vad jag har att säga till sjukhuset? SCREW YOU!

Hoppas min röst är okey imorn. Har konsert i kyrkan och jag går även om jag har feber. Tänk om alla stjärnor skulle ställa in sina konserter pga feber? Det gör dem inte, man ska verkligen ligga på dödsbädden för inte gå upp på scen... jag kommer se ut som skit imorn men jag är en kämpe så kosta vad det kosta vill!

and i say no, no, no

Åhh, kan det bli bättre eller? Jag hostar som en stackars j-u-d-e, väser och låter allmänt som en kille i målbrottet. hEjsAn. Typ. Troligen feber också men det vågar jag inte kolla och ont i svanskotan. Vet inte hur det kommer sig men det gör förjävla ont alltså! Åker om lite drygt en timme och funderar på om jag ska ta tidiga bussen hem sen och hinna till sista lektionen. Jag blir bara frestad av alla affärer annars...

Om tre veckor ska jag få shoppa! Wooohooo. Jag trodde det var längre kvar, tiden bara rinner iväg! Ska bli så himla skönt att komma iväg från fuckfacemalung. You can't even imagine.

                  


Cinderella, cinderella, cinderella


Maria Montezami <3

Checkade in de svenska brudarna i Hollywood, lika kul som alltid! Haha, "hon är väldigt bra konersverad. I burk". Klockrent! Eller som jag sa; Alla hårda paket ska komma med stora fluffiga rosetter! TRUE. Imorn bär det av till Mora för att röntga, testas och massa annat. Inte kul. Blir antagligen en till operation. Förbannade knä!!

/Nat

I want your psyko, your vertical stick



Lady Gaga är faktiskt en aning grym. Mest för att låttexterna är totalt radikala, perversiteten är grov men fan så bra beskriven & gömd, kläderna totally crazy. DET ÄR COOLT ATT VARA SIG SJÄLV.

Hes som aldrig förr idag.
Hostar gör jag också. Har haft en lektion på hela dagen, gött, men inte så skönt när den började 15.15. Ska strax ta fram min Ben & Jerrys och smaska lite. Bra för halsen! Cookie Dough ♥. Fick också nyss reda på att den gamla gubben Meatloaf släpper nytt i vår! Man blir aldrig för gammal va?

Dessutom kan jag ju säga att Guns N' Roses eller Axl och hans nya band (som jag säger) skulle spela i Sao Paulo i Brasilien igår. Det var tydligen ett stort kalas! Men dök grabbarna upp? NO! Gästerna fick vänta i timmar innan de fick veta att bandet hade ställt in! What the fuck is wrong with them?! Axl fasoner. Så om Guns N' Roses inte kommer till SRF blir jag inte förvånad och jag kommer att ge alla ett fett; vad var det jag sa?
/Nat


Woohoo! When I feel heavy metal

Lugn och skön dag. Simon och Ada var här en sväng, trevligt! Nu börjar det kännas att jag verkligen sjöng hela morgonen/dagen/kvällen igår. Låter som ormen i Djungelboken. Totalhes och rethosta på det. Men det är så det ska vara! Hoppas morgondagen blir lugn också och så får jag hoppas att jag har någon röst över huvudtaget! Återstår att se, haha.

Just nu lyssnar jag på Hendrix otroliga riff, njuter, dricker en kopp te och ska väl lägga mig strax. Eller jag menar "strax" ofc. G'night fuckers.

Dance the night away

Sooo, spelningen på Fighting i Mora igår gick underbart bra! Love the feeling! Haha, vi hade roligt på vägen dit också. Jag, Kissie och MLI tog initiativet att sjunga upp i bussen, höhö. Kollade killarnas rektioner medan vi snackade mens och PMS, fyfan vad kul! Men som sagt så gick det awsome.

Åkte sedan hem med Sandra, Amanda och Nina. Vi svängde in på donken och käka innan färden hemåt. Alparna var på donken dem också så och vi skulle åka samtdigt sen så hmm, vad gör vi? Vi racear mot dem hela vägen hem till Malung, kul som satan! De var i tätet, vi blåste förbi, de åkte förbi oss och moonade lite fint, sen drog vi förbi dem igen. VI VANN!

När vi kom hem,
for vi direkt till mig, brände en skiva, åkte på cruising, sedan hem till Nina för att sedan åka ut igen. Sedan ringde en vän och ville ha skjuts till Nås och vi hade inget bättre för oss så vi tog oss en tur! Väl i Nås så kom vi till en fjortisfest. Haha, fan vad gammal jag kände mig! Men kul vare! 38 pisspauser senare var vi i Malung igen. Lite cruising till sen åkte jag och Sanduru till resaurangen och käkade ett nattmål. Gött. Vill ni kanske se lite bilder? Kolla nedan då!








Do the locomotion with me

Ni ska få veta allt om gårdagen snaaaart. Ska bara orka mig upp och hämta kameran. Har dock inga bilder från min egen spelning men det har Sandra så ni får vackert vänta till nästa helg eller så, haha! Men som sagt - I'll be back babes.
/Nat


Laaaaa, lalalalala, lalalalala, lalalalala! I remember when rock was young...

Vänta nu.. sa jag att jag var pepp? Jag kanske ska visa också?

Jorå, så ser det ut när jag är på G. Estet = gemenskap och det är det som lockar mest. Att åka buss med all the crazy fuckers och ja spela är ju grymt.
/Nat

Nu peppar vi metalkids!

My gypsy road can't take me home
I drive all night just to see the light
My gypsy road can't take me home
I keep on pushin' cause it feels alright

Yes, imöro är det gig
som gäller! Peppar som fan! Sandra m.fl kommer och kikar, stefan och sören kommer dock inte och det gör inte morsan heller - kul. Mitt största fan sviker mig. Men jag får väl skaffa mig ett nytt största fan imorgon, haha. Det kommer nog bli bra tror jag, eller jag vet att det blir grymt. Säger som min granne; Tillsammans är vi metal. T-R-U-E.

Har varit hemma och laddat hela kvällen och det kommer fortsätta så. Är supertrött så det blir en "tidig kväll" vilket innebär (Nat-time) ca 01.00. Jag är sämst på att lägga mig i tid. Wft, vi åker inte förrän 13.00 imorn och rockstars är inte finslipade. Höhö. Måste dock säga att jag är fett ledsen över att inte vara på premiären av Remember Me med hetaste Pattinson i huvudrollen!

Lite musiknyheter måste jag också tillägga. New York Dolls kommer till Sverige april! Det visste jag fan inte. Bad, Nat. Dessutom har jag ännu en gång glömt något! Vart ju så skrämd av Jay-Z- chocken att jag glömde att nämna att även The Kooks kommer till P&L! Det är positivt, men jag vet inte. Funderar starkt, mycket starkt på SRF nu!

Spelas nu;

/Nat

Lay in the sand, my blood on your hand

Himma fro Karlstad nu och fyfasen vad trött jag är! Utbudet sög. Skulle kolla på ett 20 minuters seminarie om studera/arbeta utomlands men bruttan snacka mest om språkresor och mummlade. Man kan googla bättre info.
Nä, det var inte en hit. Skolan var dock jävligt snygg och ren. Men det räcker inte. Visst, det första man tänker på är utseendet men ju mer man lär känna någonting...  you know.

Ska strax hoppa in i duschen, sen plugga lite engelska inför provet imorn och 20.00 är det Vampire Diaries (vad fan skrev jag True Blood för?!) som gäller. Man, är jag in love with that show or what?!


Het, hetare, hetast.
/Nat

K-stad fuckers

Mmm, klockan står på 06.08 och jag är vaken. Om ca en timme bär det av till Karlstad för att kika på lite högskolor och shit. Visst det är intressant men jag hade hellre stanna hemma i sängen tror jag. Kommer dock hem någon gång runt fem-sex. Tur det! Dessutom har jag laddat med ny fräch favvomusik så att jag klarar SEX FREAKIN HOURS i bussen.

No one cares about me and neither do I

Woohooo, kirrat och klart. Back on track. Tackar, min granne (vem ska hjälpa mig när du flyttar?) Erik! Lite ändringar och det kommer att blir fler, men nu är det Greys som gäller!


              
/Nat

mobbat, mobbat, mobbat

det är något fel på bloggen och jag vet inte vad. och jag har inte rört stilmallen.

Men Yäääh



Vi har gått och längtat och längtat och längtat efter att P&L's stora bomb skulle släppas och nu har den det! Metallica? nej.. Maiden? nej! Volbeat? nix. Ozzy då? Nope, not that either! De har varit duktiga och fixat....... Jay-Z. WFT?! Mycket vackert jobbat P&L, jag bockar och bugar. Skandal.
Fyfan.
/Nat


Panama, panama-a-a

Har nyss kommit hem från skolan, typ. Sitter iaf och lyssnar på lite Van Halen, Megadeth och Thin Lizzy. Fin blandning!
Idag fick vi reda på vilken tid vi ska spela lördag och guess what?! IT SUCKS! Vi trodde fan vi skulle spela på kvällen och så som det alltid har varit, men nejnejnej! Vi ska spela mellan 15.30 - 17.15! Vad fan är det för jävla tid?!




Hjälp mig att hjälpa Sandra gott folk! :)

Jo, nu tänker jag faktiskt göra lite reklam här. Det är så att min vän Sandra och hennes kompanjon Sofia har skrivit en barnbok! Det är en tuff barnbok som handlar om miljöförstöring, jag har själv läst den och den är riktigt bra! Jag vill så gärna att de ska sälja så mycket som möjligt så att de går med mycket vinst! Så om ni vill hjälpa, köp boken! Den kostar 79 kr och ni kan kommentera om ni är intresserade!

Såhär ser den ut! Urgöllig!



into another dimension

Ja, det hade varit behövligt. Imorgon blir det troligen bio med finaste Jasmine. Alice, Alice, Alice! Men kommer jag hinna plugga? Nej! På torsdag ska vi till Karlstad och kommer hem sent, plugga på bussen? Knappast. På fredag ska vi ha genrep, plugga efter? Tror inte det. På lördag är det spelning, hinna plugga?! Nope! Men söndag då? Jo, då kan jag plugga men hur fan ska jag hinna allt på lilla,lilla söndag?! Nä, fuck this shit är det jag känner just nu.

Off to school again


Fyfan, skola idag men jag känner mig liiiite glad ändå! Wierd faktiskt men sant. Volbeat kommer till Arvika, det glömde jag skriva igår. Vad fan ska de till Arvika och göra? Sen är det jävligt fuskigt att Finland har TVÅ dagars Sonisphere fesitval medan typ alla andra länder har en. Menmen, Finland är väl the land of metal, is it? haha.
/Nat

Boys are back in town, boys are back in town


jaha, sista kvällen på lovet. Booooring! Väntar på att säsongs premiären av Svenska Hollywood Fruar ska börja, haha. Kul! Hatkärlek för the win! Imorn blir det sista riktiga ensemblen innan spelningen på lördag. Längtar lite måste jag säga, haha! Jag skiter liksom i vilka som kollar på bara de är nöjda. Det finns dock ingen grymmare känsla än att spela för för att par tusen pers. That's awsomeness, går inte att förklara bättre! Ju fler som är nöjda desto bättre, right?
/Nat

Teenage dreams in a teenage circus

Är det sant? Solen lyser, snön smälter och jag ser ASFALT?! Fyfasen vad härligt, nu kommer vårkänslorna! Det är ca 3 månader kvar till sommar lov, 4 veckor till påsklov (i två veckor!!), fatta!! Har pluggat som fan i natt och nu på förmiddagen och jag kan bara inte sitta inne nå längre så nu blir det att gå ut och känna vårsolen värma min vintervana hud!


You know my pain, you led the game

my weak resistance, of you're flower
got me infected, cause I was to blind to see
everyone told me, but did I listen
no I was sick'n tired of the same reply from thee

you lead the game, i followed...
you were the bait, I swallowed...

It's a miracle you walk the earth alone
it's a miracle I stand beside you
you're like a plague in a wide'n open show
you pass it on like I need it the most

Funderar på om det verkligen blir The Oscars för mig ikväll... Har ju inte Kanal 9. Fuck it. Aja, så viktigt var det inte. Dessutom är jag väldigt trött och ska tillägna hela morgondagen till att plugga det sista. Har dessutom kommit på att jag kommer att ha 2 veckors påsklov, woohoo! Det är sweet!



Ozzy och Slash = Sandra och Natalie?


Två favoriter, lätt.

Jaha, jobbade igår kväll och det var väl trevligt. Sandra och Sponk kom förbi en sväng och rockade till tillvaron lite. Annars var det inte så kul.. Nån random snubbe som var typ 35 försökte ragga på mig men han kom då fan ingenstans, uuuuusch! Sen var det någon stackare som var där ensam, jag tyckte så synd om honom! han är tydligen alltid där ensam, fy.

Idag jobbade jag också - en sväng. Jag orkade fan inte med min "arbetsgivare" nå mer så jag stack. Alltså hur självgod får en männsika vara? Dessutom fattar väl vem som helst att man inte står och skriker på en restaurang och kunden har alltid rätt! Man går inte fram till en kund och säger "det är jag som bestämmer när du ska få mat" ungefär. Nope, none of that crap. Sandra kom iaf förbi en sväng när jag kommit hem. Det är wierd hur hel jag är med henne, haha. Love you CP! ;)
Oscarsgalan och plugg hela natten!
/Nat

off for pizza, but how does my hear look? Hiss eller diss?

Ja, jag vet inte riktigt.. Men jag orkar inte göra om det just nu! Haha, båda örornen är röda men det är det med två hängen som är mobbat och förfruset. Fy tusan! :)



/Nat

I saw the colossal landskape

    
Wolfmother

Trevlig kväll igår med Madde, Cherry och Amanda! Satt hos Cherry och tog oss ett par och letade skjuts. Fick till slut (pinsam sanning) skjuts av två traktorer (EPA u know) till ishallen där hockeykillarna hade avslutning. Kulkul. Passar väl inte in så bra bland hockeyboysen men ja.. Det var kul att se när Amanda blev uppraggad, höhö ;)

Vaknade imorse och var lagomt seg, tvättade håret, kollade mig i spegeln och VA FAN?! Hela överdelen av mitt vänstra öra var helt knallrött och torrt. Jovisst ja, jag hade ingen mössa när jag gick hem igår i -21, hade visserligen skitont i örat när jag kom hem men tänkte att det var som det brukar liksom...Men icke, jag har förfrusit överdelen av mitt fuckin öra.♥

Har jobbat hela dagen. Hemma på paus nu och ska tillbaka vid åtta. Gör mig inget eftersom jag inte vill på något "alpparty" eller så. Wft, de gillar inte mig anyway, haha, och jag är väl inget fan av dem heller. Så ikväll blir det baren för att servera raggarfolket ist! See ya
/Nat




fyfaan.

       
ser ut som att sminket runnit med det är faktiskt en skugga från håret

Jaha, jag skulle ha jobbat idag. Men jag tänker fan inte jobba under taskiga omständigheter. Får se om jag kanske pallrar mig dit om en halvtimme - för pengarnas skull. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Typiskt denna lilla ort att påstå en massa saker och sen bara skita i allt. Haha. Duck, duck, duck, duck, goose, do you wanna play? Har dessutom pluggat hela morgonen så nu orkar jag inte med nått mer sånt!

/Nat




Ståna

Haha, chekade in Sveriges Värsta Bilförare tidigare på kvällen eftersom det var två från orten med! Limingen var ju helt klart bäst! Alsing var grym på att driva med dem, och textningen var rolig även om den inte stämde för fem öre.

Ska nog vara uppe hela natten och försöka skriva en saga till svenskan. Har börjat om 10 ggr... Kommer inte på någon bra story. Lyssnar för tillfället på Korn, Zeppelin, Def Leppard, Sabbath och lite annat för att få inspiration.

Dessutom blir jag lite ledsen om Peace & Love inte kommer med något bättre än Alice in Chains och Them Crooked Vultures, bättre dragplåter lär de ha! Hoppas även att vindarna styr Volbeat till att spela på svenska Sonisphere också och inte vara i Finland och Polen typ!
/Nat
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/920382/natalie-m?claim=ntmx9w9wxq3">Följ min blogg med bloglovin</a>

even rock n' roll babes cry

Yes, they do. Åh, det finns två låtar som jag har nött idag som jag verkligen älskar och det är Why cry  - The Panic Channel och November Rain - Guns N' Roses. Det har varit en äckligt lång dag och jag har haft urtråkigt de senaste timmarna.. Men nu vankas det Vampire Diaries so that makes me happy!

/Nat

Truetruetrue



Världen, livet hade varit jävligt mycket bättre utan PMS. Det är sant. Man slösar ju bara en massa energi på att vara onödigt sur, sen inser man hur dum man är så mår man dåligt över det - eller fortsätter och sura och inser inte vad man har gjort. Så klagar man på allt och alla. Fyfan vad fjantig man är egentligen. Men man kan liksom inte hjälpa det heller. Man blossar bara upp, kastar massa saker, river, sliter, snäser. Kom på mig själv senast för 5 minuter sen. Menmen, jag mår bättre nu efter att ha kastat lite saker (Y)

/Nat

Heathcliff



Jag måste vara totalt tokig, haha! Jag sitter och lyssnar på Kate Bush - Wuthering Heighs. Snart läggs för mig efter denna skitdag! Hoppas imorgon blir bra!

/Nat

Fall to pieces, i'm falling

Hade det funnits ett "Delete" - knapp tillgänglig för att försvinna från livet en stund hade jag tryckt på den knappen nu. Tårar uppkommer lika snabbt som de försvinner och jag orkar inte höra på någon. Jag är trött på tjat och tjafs. Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre.


fuckoffanddie


Yeah, I really, really just wanna fuck off n die right now. Or as one of my friends said; You don't wanna die, you just want to go away from earth. I compared it to Sims, you know, when one of your character have all those things on red, you write in a code n then you delete them so that when they come back they feel awsome. That would've been great right now.

Det är inte rock n' roll just nu, jag ska bli asocial, svenska är överskattat och folk är otroligt själviska.
/Nat


oh ho ho hoooo!

sitter och fjantar mig vid datorn samtidigt som jag lyssnar på Kung Fu Fighting, haha! Den är ju så skön! Den får liksom liv i en. Väntar på att det där dejtingprogrammet ska börja på femman, de ser ju aslöjliga ut! Herregud. Sen börjar ju DHW ikväll också, n' that's sweet.



/Nat


Om jag hade varit rik..

...hade jag åkt på Sweden Rock. Men jag är inte rik och det gör mig ledsen, man går ju miste om så sjuuukt mycket bra! Guns N' Roses skiter jag i, dem vill jag inte se, haha!

Usch, och sen Rockweekend. Skid Row, Twisted Sister och Deep Purple - kul, skitkul! Mamma mia, hur ska pengarna räcka till? Jag måste ju leva också, inte bara jobba. Hard work work. Har sovit hos mormor o morfar i natt och typ skitit i omvärlden för en stund. Laddat batterierna så att säga. har dock överskottsenergi nu och jag vet inte vad jag ska göra, haha.

Det är urfint väder ute idag också, lite mycket snö bara och just ja - det blåser! Snön piskar i ansiktet, så jäkla skönt!! Grov sarkasm. Sen blir man ju livrädd när snön kommer farandes ner från taket och det smäller som fan, menmen, börjar det kanske bli vår? Det vore gött!

/Nat


every rose has it's thorn



"En vän är bara en fiende du känner" - Kurt Cobain
Min åsikt: en vän jaa, men en äkta vän är inte en fiende. Men man vet inte vem som bara är vän förrän de förråder dig.

"En del av mig är rädd för att komma nära andra människor.
Jag är rädd att dom ska lämna mig" - Mailyn Manson
Min åsikt: detta är min sociala status (haha)

"Bli så elak som möjligt.
Och låt ingen berätta hur du ska leva ditt liv" - Mick Mars
Min åsikt: true, my nasty reputation takes me everywhere

/Nat


RSS 2.0