Varför föddes man inte som någon annan?

      Tumblr_lcph7wdvnz1qf8sa9o1_500_large

jag vill fan också se ut som megan fox. Man kan inte neka till att hon är snygg. Dock ser hon som en sån som gärna skryter om det. Men ändå.

Själv är man född som halviranska med snea ögon och tänder, kolsvart hår på armar och ben som växer som ogräs och en stor jävla näsa, haha. Det som är positivt är dock att man är solbränd året om och jag har ärvt den bra genen genom att ha för hög ämnesomsättning vilket gör att jag kan äta en elefant utan att lägga på mig ett enda kilo (jag har inte alls komplex över min kropp...). Men man ska ju vara nöjd med den man är, för någon annan kan man inte vara.

/Nat

My dear

Tumblr_lcn1dd7oew1qcsjc7o1_500_large

Ja, jag kanske glömde skriva igår att jag åker till mitt kära London den 15:e och gör provet. YES. Dock har jag inte fått instruktioner än. Men, det kommer! Åh, så jag längtar!

Är på bättre humör också. Har varit och fikat med Manda och snackat om allt melan himmel och jord, gött! Nu ska jag ta mig en kopp te eftersom jag håller på att blir förkyld och sedan ska jag gräva ner mig i min bok!

Ni kanske får en myslista ikväll eller en jullista. Vi får helt enkelt se!

/Nat

?+?=?




how can a feeling that's so big become small
when you compare it with the world outside your bubble

the lack of love is a problem

how can a feeling that's so normal in your bubble
become so supreme when you grab it

the love that you find will tell you

how can a feeling of this kind be so strong that it
takes over your mind like there's nothing else in the world

the human is made to act that way when love catches it

how can then a feeling so important to the world
become forgotten when business and war take over

the lack of love is still a problem to be solved

/Nat

Bob Hansson återigen

Kom nyss hem från andra och sista föreläsningen - inte alls lika bra. Jag tycker inte om när folk skriker. Inte på det sättet.

Just nu tar jag mig ett litet kvällsmål (TE♥), lyssnar på lite sjukt bra musik (ska lägga upp min myslista sen) och ska snart sjunka ner i soffan med min kära bok. Yes, jag älskar att läsa. Det kanske jag aldrig har nämnt men jag älskar att läsa. Har läst alla 47 isfolket böcker och  fuck yeah - I will read them all again!

thank you

turn and face the strange

               

En föreläsning idag and one to go! Första gången jag kikade på affischen för dessa så tänkte jag att det skulle vara om typ självständighet och massa annat som man hört 1000 gånger om eller om intensiv kärlek som man också har hört om 1000 ggr. Men icke, det handlade om den mani vi har över kärlek och snubben (Bob Hansson) gjorde en jävligt bra grej av det!

Tränade imorse gjorde jag också! Hela 75 minuter, utan knäskydd, dock gjorde det liiite ont men det fick jag ta, skönt vare i vilket fall! Riktigt, riktigt gött. 

/Nat

 


irriterad

jag blir så irriterad när folk säger till mig vad jag ska göra eller borde göra. Mitt liv, jag bestämmer. Jag gör vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Punkt slut. Hur mycket jag än tycker om personen som ifrågasätter mig eller säger åt mig så spelar det ingen roll. Låt mig göra som jag vill.

/Nat


all we need is just a little patience



Jag måste göra en önskelista. Det låter barnsligt men så äre, sortera min tankar för att komma fram till någon rimlig önskan som morsan kan uppfylla, haha. Sitter och kikar på The Hills. Det är inte så bra egentligen men man blir ju fast.

Det påminner lite om den lilla hålan jag bor i..
Alldeles för många snackar skit och det du inte vet om dig själv vet tydligen alla andra. Otroligt. Någon random dude som en tjejkompis håller på med håller samtidigt på med någon annan. VAFAN, håll er till EN tjej eller snubbe, är det så himla svårt? Det tror jag inte. Äh, får dem inte hålla på då. Jag bryr mig inte så länge de inte blandar in mig, haha.

/Nat

1:a advent

Och så var julen kommen återigen! Mysigt värre. Jul är min favorithögtid - big time! Även om jul innebär vinter och kyla så är det fortfarande så det ska vara. En jul utan snö funkar inte. Så julskyltning idag och OH FUCKIN YEAH, vi har varmvatten.



/Nat


when you hear them call you gotta get it on the way



Lite värme i huset nu vilket är jävligt gött. Dock inte normala grader än, menmen.. Imorn är det julskyltning och julpyntning! Gardinerna ska upp, julstakarna fram och röstas på malungs lucia ska också göras!

/Nat

jävla cp

Jag tänker fan sura hela dagen, bara för att inte släppa att jag gör dumma beslut ibland. Svinkallt är det också, jävla skit alltså.

jaja, det är iaf bättre nu än det var i morse.. Snackade med Sandra i typ en halvtimme idag vilket gjort allt en aning bättre iaf.

Hörs sen

/Nat


Come to mama






eller original..


1. Nelly.com - 399 :-
2. Nelly.com - 699 :-
3. asos.com (engelsk hemsida, skorna är kostar runt 450 + frakt på 60 kr iaf billigare än de 700 man oftast köper dem för här hemma)

/Nat

so close no matter how far

Ja, jag vet att det var tre dagar sen jag skrev men äh, who really cares? Vi har fortfarande inte fått pellets så aatt pannan gång i gång så vi har varmvatten eller värme över  huvudtaget. Kul askul. Just därför är jag väldigt glad över att ha spenderat de senaste dagarna och nätterna hos min fina grabb! Asskönt har det varit. Men nu har han återigen åkt till Norge för att träna och tävla...

Och ja just ja, alla papper till högskolan i London är inskickade. WONDERFUL. Äntligen. Så nu är det väl vänta och se då. Det blir kanske inget London före jul trots allt.. Eller så kanske man unnar sig en resa dit i alla fall. Hehe. Lätt värt!

Hörs sen!

/Nat

Put on to fire

Skola, tal och bullbak imorn - och oh yeah it's going to be great! Snackade med Studin som jag söker högskola via idag, och de skulle fixa alt imorn. Allt som de borde ha fixat för lääänge sen. Good. Nu ska jag försöka få kontakt med en grymt bra skidåkande grabb som befinner sig i vårt kära grannland. God kväll

Tumblr_l9sy33shs61qdwz60o1_500_large

/Nat

Roam



Haha, det underbara med studiedagar är att man får vara seg. Oerhört seg. Dock har jag nog varit för seg för mitt eget bästa idag. Jag har fortfarande pyjamasbraller på mig.. Hehe. Nä, nu ska jag fixa mig sen blire bak!

mmmm, kalllt

eller? Vaknade i morse och tänkte att det var kanske lite ovanligt kallt och jodå, pannan hade stannat, vi har ingen pellets och det är 12 mysiga grader i huset. Fuck yeah. Eller inte.

Studiedag idag - fast hur ska man kunna studera när inga lärare finns på skolan så att det finns öppna salar? Bra fråga, nästa! Men det blir plugg iaf, och baka ska jag fan också göra. Baka är rock n' roll, visst det är rätt drygt beroende på vad man gör men vafan - det är värt mödan.



/Nat

one way or another

Tumblr_lbl94h0jhb1qa9upho1_500_large_large
Haha. So, this day didn't turn out well. Inget tal, ingen redovisning tackvare att inget internet exixserade. Teknologi.

Jaja, lite har jag väl lyckats fixa iaf! Studentfest blir den 10/12! Jag och mina kompanjoner har varit mycket kreativa idag! 300 bullar ska bakas på onsdagkväll - ingen match när man är typ 9 pers!

/Nat

Musicality

Eftersom det verkar som att man inte kan lägga in youtube-klipp så lär jag väl lägga in en länk.. Iaf, det är Tim Minchin, brittiska versionen av Steven Lynch (ugly baby) om ni vet vem det är. So fuckin awsome, eller ja förjävla rolig iaf! Kika här!!

/Nat


It's lovely, isn't it

         
Harry Potter [:Potthaar] ikväll! Så som det låter på alla som har sett den så lär den vara riktigt jävla bra! Jaa, det visar sig väl.

Har varit asskönt med en lugn helg och bara fått sitta och tänka lite. Muntliga imorn eller på onsdag - det väljer jag själv tror jag. Här är förresten lite asläckra accessoarer från accessora.se och aldora.se, ni kan ju gå in och kika om det är något annat som faller er i smaken liksom. Min favorit är iaf klockan, gaaaaalet jävla snygg!



nä, hej så länge rockers

/Nat


Mom?

http://cdon.se/musik/led_zeppelin/mothership-12407874
Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, villa ha, vill ha, vill ha, vill ha!!
Vem fan vill inte ha, Mothership - Led Zeppelin - PÅ LP?!
Jag vill! MOMMY PLEASE!

/Nat

Min mammas garderob

Detta fina fyn fick jag av min mor igår! Like it! Mamma kan liksom inte ha den nå längre so why not, jag behövde en kavaj!



/Nat

Black dog

Okey, så det här dagen började verkligen inte bra. Jag fryser som faan, och vaknade upp i ett rum som nästan var kallare än kylan där ute. Fyfan.

Aja, får se vad dagen har att erbjuda, har inte ett skvatt inplanerat.

/Nat


Holy crap

Jaha, snackade nyss med skolan i London och eftersom det är sviiiiiiiiiiiiiiiindyrt att åka nästa helg för att det är första advent så kom vi överens om att jag skulle få komma och kika på skolan den 2:a december ist OCH göra ett prov/en bedömning samtidigt. Det är om två veckor och jag dör lite när jag tänker på hur mitt förra intagningsprov i nian gick - åt helvete. Dock har jag ju förbättrats men jävlar jag är nervös. De har som krav att man måste sjunga Steve Wonders - isn't she lovely. Precis min genre. NOT. Aja, jag hoppas på det bästa!!

/Nat

Words fail, music speaks

Tumblr_l6r96qikn21qbmy4eo1_500_large
Ogaaajyjyzvcv4sb68nqt2xpcxhkqf8xtzcjt3sv1xuxnc4nka-4nnqmq3izzwi8euiyenajw2bprpwbtb9axzjopy4am1t1ufesi9chnjz1kyytvwknrpiaxqrr_large
2877456993_35920703da_b_large
 
/Nat

VD

Vampire Diaries - ni kanske tycker det är fjantigt men jag är seriöst beroende! En enda lektion imorn och den börjar 13.00 - BINGO. Hoppas Marit inte ger oss en massa mer uppgifter nu utan att vi får börja skissa på den där uppsatsen! Är sugen på att se ännu ett vd avsnitt nu när det kommit ut.. jaaaaaa, ska vi inte säga så? brafintfuckoffhey

Tumblr_lbonj4rnaf1qebjmao1_500_large

/Nat

What if?

Helt okey dag, har fått massor med skit gjort! Är klar med talet och med engelskan som ska vara klar med imorn, så jävla gött! Dock har jag ju inte läst klart den där boken på 700 sidor som ska vara klar nästa vecka, hehe.

WANT:

      

H&M 149:- !

/Nat

vad har du gjort i ditt liv?

Nä, nu fan i helvete. Ingen och då menar jag INGEN ska få tala om för mig att det jag vill göra efter skolan är orimligt för att jag har alldeles för mycket konkurrens för att någonsin bli något inom musikbranchen. Du vet tydligen inte vem du snackar med. Ingenting är omöjligt, allt går bara man vill. Konkurrens? Tror du jag bryr mig? Vill jag försöka, låt mig försöka! Det finns ingenting som heter misslyckande på riktigt. Låt mig göra vad jag vill och vill jag flytta till England och försöka, då gör jag det trots att dina "procentuella satserna" säger att jag inte kommer att ha någon chans där. Vad ska jag bli då? En producent i Sverige som sitter och spelar in Idol-låtarna? NÄ FAN HELLER.

/Nat

love is undead



Svenska nationella idag, rätt enkelt faktiskt men man vet egentligen aldrig hur bra man har gjort ifrån sig. Det kändes bra iaf bra så jag får hoppas att resultatet är lika bra! Sista svenskan ever (förutom talet), hur skönt?

vakna i morse av en viskning i örat och när jag tvingade upp ögonlocken var det första jag såg ett par varma, bekymmrade ögon. De ögonen kommer jag kanske inte få se på 3 veckor. Usch.
Det är bra att sakna men att sakna för mycket är inte okey. Menmen.

/Nat

vem vare som, vem vare som, vem vare som..... kasta?

Tumblr_lbw9nx4rf31qck8rjo1_500_large

Gårdagen i Falun var inte alls så pjåkig! Det var halt som satan ute så vi fick lov att åka/köra försiktigt men när vi väl kom fram och hade funnit det vi skulle var det riktigt bra! Var på Myrorna och fyndade lite. Vissa mer än andra *host* YRSA *host*. Heheh. Nejdå, det är bra med fynd!

Föredetta Skid Row sångaren Sebastian Bach måste ju ha spårat ur lite.. Han hade varit på en pub i Ontario, Kanada och när han inte fick ta med sig sitt vinglas ut på gatan så bet han barägaren som försökte stoppa honom. ÖH? Polisen hittade 2 gram marijuana i Bachs fickor när de grep honom och nu åtalas han för fylla, olaga narkotiskainnehav och misshandel. Lyckat Mr Bach. Lyckat.
Detta måste vara det töntigaste en rocksjärna någonsin har gjort för att få stanna kvar på puben, seriöst Sebastian Bach, hur tänkte du? Bita? Sett för mycket Twilight? True Blood? Vampire Diaries?

Ska fixa lite underbart (NOT) tvätt nu, sen käka och sen förbereda mig inför nationella provet i Svenska imorn. Hoppas det inte är allt för svårt... Chirospasm here we go again!

/Nat


Spaceman

Drar till Falun om ett tag och jag är inte alls sugen. Jag vet inte riktigt varför men det är nog mest för att jag hatar att göra av med pengar. Pengar som jag egentligen inte behöver slösa. Menmen, det är väl för en god gärning. Jag lovade ju att hjälpa.



/Nat

Yes, please!

Mamma, om du mot förmodan skulle ha fått tag på min bloggadress så är det här lite saker jag gärna skulle vilja ha! (Obs. detta är en julklappshint, hehe)
   

                     Mmm, så jävla snygga.

           Vampire Diaries Ses 1. Ja tack!


hur mycket rock n' roll?


så att jag kan ta egna urcoola bilder istället för att sno från weheartit...


jag vill såklart skriva ut en del bilder också..


Mmm, önskesaker. Det finns såklart en hel del annat jag vill ha, som typ konsertbiljetter (ganska självklart) och presentkort hit och dit. Dessutom finns det massa saker jag verkligen behöver och ibland kan det vara smart att tänka på sånt meeeen, nä. De är oviktiga i mitt önsketänkande. Jag höll mig iaf inom realistiska gränser. Tror jag.

/Nat


blodet droppar, blodet droppar

Saw 3D = sjukt äckligt. Varje gång någon vart mördad på någon brutalt vis satt man och knep och höll för den kroppssdel som blev totalt massakerad. Och var gång blod eller kroppsdelar kom flygande mot en kunde man inte hålla sig från att ducka eller vända kinden till. Fyfan. Äcklig men bra.

Idag blev det en tripp till Mora för att hälsa på morfar som ligger på lasarettet. Det gör så ont i mig att se den smärta jag ser i hans ögon. Jag kände flera gånger hur tårarna steg i ögonen men vart hejda det. Varför kan han inte bara få vara frisk? Just nu är han inte ens kapabel till lyfta huvudet och att se honom så tar livet av mig. 

       
Imorn bär det förmodligen av till falun, trots att jag är totalt pank. Menmen, vi får se vad dagen har att erbjuda!
Hörs sen

/Nat

Love is like a bomb



Mysig kväll igår med cj, sandra och de andra grabbarna! Drog på tom's för att kika lite på Jeppe & Martin, riktigt duktiga och sköna grabbs! Dock var tydligen inte alla så impade då de ville ha upp andra på scen...

Ikväll bär det av till Sälen för lite 3D bio! Trevligt trevligt, undrar bara hur äcklad man kommer bli.. ÄSCH!
Har nyss käkat lite med brorsan och chillar ite innan jag ska kila igen. Jag är fan aldrig hemma och det är underbart.

Detta är en riktigt jävla bra goding!



Njut förfan och ha det gött.

/Nat

Friday i'm in love

Förjävla bra fredag hittills! Sitter här med Sandra och har nyss ätit. Innan det var vi ascoola och var ute och sladdat, haha! Äsch, lite fjantig för man väl vara?

Idol och kanske en sväng på tom's där Martin och Jeppe K spelar! Finfint! Har inte så mycket mer att säga så hejs!



/Nat

one of us




/Nat

what does mine say? Sweet

Fan, jag är shoppingsugen som bara den! Har sett massa fint jag vill ha. Bara för att jag ska åka bort. Eller ja, förhoppningsvis ska jag komma iväg till London om två veckor men jag känner att det skulle vara ganska tråkigt att åka själv. Menmen, vi får väl se. Kanske är bättre att jag åker själv så att jag får ta allt i min takt...

Dessutom har jag möjlighet att åka den 8 januari och kolla på skolan men det hade ju varit kul att köpa julklappar där nere. Jävla beslutsångest!

/Nat

Snow

Så var det dags för snö igen. Visst det är asmysigt med snö - så länge man själv är inomhus... Eller ja, om den ligger stilla och inte är i vägen så man kan ta sig fram. DÅ är det okey.

Min ansökan till London är nästan klar nu!! OH FUCKIN YEAH! Snackade nyss med dem jag ska söka igenom för att få svar på lite frågor så nu är jag ready to roll! Eller ja, ska skriva ihop ett mail om att jag hellre gör en provspelning istället för att skicka en demo. Hello? Demo? Hur många fuskar inte in? Hmf.

Aja, så snart är det bara att vänta och se! HOPPAS FÖR FAN!





/Nat


You step inside but you don't see too many faces



Längtan. Alltså fan, vad har det blivit med mig, hahah?
Egentligen finns det nog ingenting som slår återföreningens sötma när man känt den beska smaken av saknad och längtan. Det är nog rätt nyttigt att känna längtan, att få sakna någonting för det är då man verkligen inser att man tycker om något eller någon (i detta fall, haha). Det finns ju såklart olika sorters längtan och saknad men jag tänker bara på de positiva sorterna. Det kan vara allt från att längta tills man kommer hem, till att man får se sitt absoluta favorit band, till att få träffa en person man tycker om väldigt mycket. Den befriande, tillfredställande känslan av förening eller återförening är olika - men ändå otroligt lika.

Eller? vad tycker du?

/Nat

Plug me in, turn it up

Det är kallt, det blåser och snön är verkligen påväg hit. Jag har fortfarande inte tagit tag i mitt körkort. Fan alltså, jag måste ta tag i det nu så att det blir gjort. Svenska nationella, redovisning i nutida konst ska vara klart den här veckan och jag hoppas - om jag fixar så att jag tar lite lektioner nudå - att jag kan göra klart körkortet så snart  som möjligt efter jul. Om jag nu inte är så duktig så att jag kan ta det innan men det tror jag inte. COME ON NAT FFS!

Sjuk, snoret rinner, huvudet bankar och halsen river lite - fantastiskt. Eller inte. Jävla piss.

/Nat


That is a big fat check

inspiration:
















/Nat

Double Nature


STUDENTMÖSSA BESTÄLLD! Oh yeah, slutet är nära! Underbart, verkligen underbart. Dock dyrt. Otroligt dyrt.
Annars har det varit en tråkig dag, sitter och kikar på svenskatalet nu och tror jag börjar komma fram till något bra!

/Nat

my hero

och OH YEAH, Slash var på scen. förjävla awsome. Nu kan jag gå och lägga mig lite gladare iaf.

/Nat

Paramore

Sitter och kikar på EMA nu men orkar nog inte vara uppe så länge. Iaf så fick BON JOVI just the first lifetime award ever! Så sjukt jävla värda! Dock är också U2 förtjänta av ett sådant i framtiden!

Dagen började fint, låg och myste i sängen med Cj till typ ett sen vid tre var det dags för mig dra mig till Ishallen för att sjunga nationalsången. Haha, lite kul att göra något annorlunda faktiskt!



Vi fixar det här morfar, du får inte ge upp, du klarar det här, vi klarar det här, det gör vi alltid.

/Nat

Oh happy day







fin kväll igår!

min sång, du vet att den ska framföras av mig

Tumblr_larq7p6xft1qajnfxo1_500_large
Bakis - check. Hungrig - check. Satt ljus på gravarna - check. Plugga - well... ehm, check?

Riktigt kul kväll igår! Startade lite hos Gustav och sen drog vi till parken. Medelåldern var visserligen typ 40 men vi hade kul iaf! Massor av folk man inte hade sett på länge och massor med folk som berömde mig för mitt arbete inom musiken, askul! Kan lägga upp lite bilder senare!

Blev inget Falun idag eftersom det är alla helgons dag = allt är stängt såklart! Så vi åker nog nästa helg istället. Så ikväll blire nog chilla och baka kladdkaka med Sandra eller så. Fint!

Tumblr_lbfhhd6v3o1qbvyc0o1_400_large

/Nat

A big step for mankind

Nyss kommit hem och slängt i mig lite mat. Blir PAAATZIN ikväll med Sandra, Gustav och massa folk! Ska bli jävligt trevligt. Ska nog strax vrida på volymen och tagga lite innan jag drar mig mot Trosn. Självklart vänta in Sandra också, haha.

Falun imorn med några grymma tjejer! Jag och Yrsa ska shoppa loss på Myrorna..! Hahah.



/Nat

Working class hero

börjar dagen med american pancakes och en stor kopp te. Underbart. Ska göra klart en läxa och klockan två har jag utvecklingssamtal (usch), sen ska jag og vara med grabben lite!

/Nat

walking on a dream

Walking on a dream
How can I explain
Talking to myself
Will I see again

We are always running for the thrill of it thrill of it
Always pushing up the hill searching for the thrill of it
On and on and on we are calling out and out again
Never looking down I’m just in awe of what’s in front of me


Is it real now
When two people become one
I can feel it
When two people become one

Thought I’d never see
The love you found in me
Now it’s changing all the time
Living in a rhythm where the minutes working overtime

Jag är rätt patetisk just nu, men det får jag vara. Tankar och små minnen snurrar runt i bollen och i magen pågår den där lilla kittliga känslan. Det är så jäkla bra nu.

/Nat


I believe I'm in you


Freakin kioskmongo

Ska man eller ska man inte köpa Bon Jovi biljetter? Jag tror jag ska. Faktiskt. Det vore ganska grymt!
Hoppas som fan att Def Leppard släpper sina tourdates för 2011 snart! Så jag längtar..!

Peace and Love har hittills släppt 13 band - men p&l är inte riktigt min stil så jag tror jag skippar det i år OM det inte skulle vara så att något förjävla bra band skulle bokas.

Getaway Rock Festival har släppt ett band - Immortal.

Sweden Rock Festival har ju släppt Ozzy men också Saxon och Mustach.

Hard Rock Calling i London, hade nog också varit grymt men de har bara släppt Bon Jovi än så länge. Dock tror jag verkligen på den här festivalen!

Vi får väl se..
/Nat


he was born with a passion - love and hate

Kom till skolan i morse och inte en jävla kotte ur min klass var där. Så jag fick sitta ensam och jobba med ett grupparbete i typ en timme innan nån dykte upp. Fuck yeah. Aja, det är inte mitt fel om de blir sura över vad jag har bestämt - de var inte där. Lite fick jag gjort iaf och när Karl och Sander kom vi faktiskt lite framåt.

Sitter och pluggar lite nu, tänker på svenskatalet... Fan så svårt! Sitter och lyssnar på lite Def Leppard också. Mmmmmm, vad underbart!
Tumblr_lbcbj3ldnn1qczftao1_500_large

5033017856_c1a33c2c2c_z_large





/Nat

Harmonica



Vad kan jag säga? Första pepparkakan för den här säsongen, kanske? Love it. Jag orkar inte plugga men jag måste. Jag är så less för slash-grejen. Menmen, livet u know.

Fick förresten min referens till skolan som jag ska söka till från Marit idag och jävlar i min lilla låda, den var fan inte dålig. Jag vart så glad, så glad över det hon skrev! Gosh, men jag hade väl typ förväntat mig det som stod, men bara typ!

/Nat


Keep on rockin in the free world

Tumblr_lbbb8p7lys1qeazmyo1_500_large
Please fuckin kill me. Jag har jag fattade förra veckan det mest idiotiska beslutet i hela jävla världen. Jag tackade nej till att åka på Alter Bridge. Och vem gästspelade på konserten igår? VEM? Jo, såklart min gud. MY FUCKIN GOD, FREAKIN SLASH. Fanihelvetesjävlaskitfittkukhelvete. Precis så är det. Bara för att jag inte åkte, bara för att jag inte var där. Underbart. Just my luck. Fuck off. 

Spelningen gick bara fint! Nemas problemas, haha. Vår kära "estetmamma" Anna bugade sig inför mig, hahah. Underbara människa!

Kikade nyss på schemat jag kommer att få om två veckor och det är fan rätt roligt. På måndagar börjar jag fem över två, på onsdagar kvart i två och slutar halv tre och på tordagar börjar jag tio över tio och slutar tio över tolv, haha! Så jävla soft.

Chillar lite nu och väntar på att pannan ska koka mig varmvatten så jag kan duscha. Och jag ska fan duscha länge - in case someone cares.

Ikväll ska jag nog iväg till Cathrin och träffa fina Mathilda som jag inte träffat sen typ augusti. Hon bor Skåne nu för tiden. SKÅNE. nej, nu ska jag sura. Hejs

/Nat

Ve skant a nôn kultuer i Mâlung

Fan, det är bra nu. Och om ni är lika insatta i Slashs liv som jag är (haha, jag är inte fanatiker men näst intill..) så vet ni kanske att Slash har dragit tillbaka skilsmässopapprena som han lämnade in i somras! YES! Läs den lilla notisen här. Också värt att nämna är att stackars, stackars Lilly Allen förlorade sitt barn i helgen. Fyfaan. Usch. Den artikeln kan ni läsa här.

Det regnar och är pissigt mörkt ute så ikväll blire att tända ljus, släcka ner och slå på en rulle eller nånting. Höra hur regnet typ piskar mot fönstrena. Mmmmm.

Lunchspelning i cafeterian imorn, kul, dock inte med min klass. Kan bli bra, kan bli en katastrof - det beror ju på vilket humör de är på. Haha.



/Nat

Roundabout

        Tumblr_l5fifekra51qb9gk0o1_400_large

Great fucking day. Lång sovmorgon och inte mycket till lektioner. Gött. Sen fika med Amanda på det! 

Nu blire snart middag med massa folk och ÄLG står på menyn. Wonderbaum. 

FUCK YEAH!!!!

Sorry, men kan inte skriva mer idag, hejs!

/Nat
             Bandlogosrafaellisboa_large

RSS 2.0