Det är ingen vanlig dag för det är Evelinas 20-års dag, hurra, hurra, hurra!!

Grattis Ewe, jag minns det som om det var igår du gick med lapp på ena ögonglaset! Hihi, puss på dig raring!
Wiihoooo, nu kör vi! är äckligt stressad, potatis på spisen, glömt att köpa kött och inte ens duschad - men jag hinner! Jag är Wonder Woman!!

Ha en trevlig valborgsafton gott folk!!


Dear God

Imorgon vill vi ha riktigt jävla nice väder! Valborg and as every year så ska vi ha grillning! Dock inte hos Evelina som fyller år som vi brukar, utan hos en annan vän! Kommer bli grymt och jag är riktigt peppad! Så först blir det grillning (jag ska göra familjens legendariska potatissallad) och firande av Evelina och Nina (som fyllde år förra veckan) i slutet sällskap och sen har studenterna fest så vill ni umgås med oss så ses vi på Tom's! 

Längtar!!


Har umgåtts med Sandra hela kvällen, vi var till Täpp Lars och kikade på en nyfödd kalv! Jag fick i uppgift att mata den nyfödda kalven med mjölk i ett spann och när jag hoppade in i spiltan så letade den förtvivlat efter mina icke-existerande spenar på både framstjärten och bakstjärten, haha! Åh, så jävla söt! Tillslut hittade han ner i hinken i alla fall!

Sen åkte vi hem
och kikade på kläder tills imorn, gick igenom "jag har ingenting att ha på mig"-paniken, hittade min outfit och kvällsfikade lite! Skönt med en kväll med sin bästa vän!



Nu ska det sovas, hejs!

Ojoj, vilket väder!

Varit ute på tipspromenad med morsan och njutit utav finvädret! Lite för kallt för bikinin ännu - för min del iaf. Sett att andra legat ute halvnakna och jag vet att ni är glada för att solen är framme men det är fan bara 13 grader i luften...


För de som är lika galna som moi!



Jag skulle helt seriöst kunna åka ner till Stockholm på tisdag och stå vid Munchenbryggeriet bara för att se honom.

Skämta!! Eller?

Ja, haha, för så jävla fanatisk är fan jag inte. Bara nästan.

Hoffmaestro, iskallt regn, lyxmiddag och en gnutta vin

Ski&Rock 2012 - check! Vi drog upp till högfjället igår, jag, Nina och Amanda i hopp om att Hoffmaestro pga det äckliga vädret hade flyttat in konserten - den turen hade vi dock inte. Men tack vare Hoffes grymma scenföring och glada humör så höll vi oss varma. Ja, och tack vare Högis också.

När sista låten (Highwayman) spelades bestämde vi oss för att det var lika bra att käka då ingen av oss riktigt hunnit med det så vi gick in på Högis, råkade visst hamna på den fina restaurangen, tyckte att det var vi värda och så beställde vi in Moules Marineres (vinkoka blåmusslor) och hummersoppa. Vi unnade oss verkligen det lilla extra igår!

Efter vår finmiddag drog vi till stugan som några vänner till mig hyrt och körde igång inför kvällen med beerpong, presentutdelning och allmänt snack. Vinflaskan gick väl åt lite för snabbt kanske... det känns idag. Första gången på hur jävla månader som helst som jag är bakis och har skallebank.

TROTS det
var jag uppe 08.45 och väntade som ett barn på julafton på att intervjun med Slash på nyhetsmorgon lördag skulle börja. Haha, ni vet när ni sätter ett barn framför en disneyfilm? Yeah... så såg jag ut.

Nu ska jag fortsätta min dag i soffan, eller ja, kanske ska ta mig en promenad i solen. Ja, just det, solen. Otroligt.

Försöker med tummen upp

Nya tag idag, magen säger tummen ner men we want happy thoughts, don't we? Ska ge mig ut på 3:1 intervaller med en idrottsklass, det blir en bra start. Hoppas jag.


Tampons for free!

Yeah, you heard me - Tampons for free. Fick hem mitt första kit från Tampons For Free igår bestående av en ask med tampisar och ett litet smakprov från RetarDex!

Tycker att deras affärsidé är super! Genom att deras samarbetspartners får sätta reklam på boxarna kan de i sin tur erbjuda oss gratis tamponger som dessutom är riktigt snygga!

Vill du också ha gratis tamponger skickade hem till dig varje månad? Registrera dig nu på Tamponsforfree.se!
Det finns inga dolda kostnader utan det enda du behöver göra för att varje månad få denna tampongbox är att svara på den kampanjutvärdering som skickas till dig vid varje utskick så kvalificeras du till nästa månadsutskick! Hur smidigt är inte det? Lätt som en plätt!

Vill läsa mer om Tampons For Free, klicka HÄR!

Smakprovet som jag fick från RetarDex är en liten tandkräm som ska motverka dålig andedräkt, alltså är den perfekt att ha i handväskan! Vill du läsa mer om Retar Dex, klicka HÄR!


Den där tatueringen..

kom på att jag visst inte visat någon "efter" bild så här kommer en någorlunda bra bild, inte så lätt att ta kort på sin egen rygg.


Någon som vill sponsra mig?



Modekungen.se, 699:-, tack på förhand!

It's raining again....

Solen kikade fram en liiiiten liiiten vända idag men efter det blev det i princip svart på himlen, trodde faktiskt åskan skulle slå till men det har den ännu inte gjort. Regnet stod som spön i backen dock. Skönt att jag hann hem innan det började ösa. Efter regn kommer solsken säger de och det stämmer för fasen för here comes the sun again.

Jobbat, jobbat, pluggat medan jag jobbat och sist men inte minst kikat på Poetry Slam med Matiss Silins och Kung Henry Bowers, riktigt schysst!

Fått mail om att jag har prov nästa torsdag förresten, wiihooooooojagärinteallsnervös!




Damn you patience!

Beggars and hangers-on. Var på väg att skriva Heggars and bangers-on men det hade blivit fel. Lika fel som bägg och acon.

Nerverna räckte inte riktigt till idag. Så många datum, så lite tid, så många behov, så lite jag. Vissa dagar känns marken jag går på solid medan den andra dagar faller sönder under mig för varje steg jag tar. Skitdag.

Efter min skitjobbdag som började halv åtta imorse slutat, kunde jag ta tag i livet igen, hann vara hemma i 10 innan jag stack igen för att skriva ut massor med papper och skicka alla noter till Musikhögskolan Ingesund. Det blev lite småpanik när jag insåg att jag valt två låtar med samma genre, men jag löste det hur snyggt som helst! Rock och Jazz, fint som snus.

Var och hämtade ut hängelkjolen i samma veva som jag var på posten!

Gjorde havrekakor med moccakräm igår, mumma!

Nat

Störtlöjligt.

Det är så typiskt att det ska börja störtregna när jag är ute och löper. Det var dock rätt skönt. Men fortfarande typiskt. Av någon märklig anledning så brukar jag också oftast ha turen att bli nerstänkt av förbifarande bilar när det väl regnar men inte denna gång! "HAHA!", tänkte jag när jag kom tillbaka, men så kom jag på att jag förmodligen kommer bli straffad med ett blixtnedslag nästa gång som kompensation för misstaget. Tor, du var min favorit men nu måste jag föredra Oden, han är snällare mot mig.

Blod, agressioner, salta tårar och fläsk

Spenderade det mesta av dagen igår till slappa. Kollade på Wuthering Heights från 2009. Jag hyser sådan hatkärlek för Heatcliff, skulle kunna skriva världens längsta förklaring men det är bäst om ni läser boken eller ser filmen själva så förstår ni. Sista kvarten av filmen är det som om en hand kramar ihop hjärtat på en, klumpen i halsen växer och till slut rullar de eländiga tårarna ner för kinderna. Där ligger man hickandes på grund av orättvisa tills eftertexterna börjar rulla och man ilsket torkar sig under ögonen och för att man känner handen släppa runt hjärtat. 

Brontësystrarna♥

Idag however har jag käkat palt. Just det, PALT. Så nu har min kropp fått sig en rejäl järnkick av blodet i brödet. Kan jag som kvinna behöva! Ska fylla i lite ansökningspapper nu, virka klart diverse mobilfodral som vännerna ska få och sedan ge mig ut på en PW, var ett tag sen nu eftersom jag tyckt det varit bekvämt i gymmet, haha.




Don't speak

älskar när man hittar gamla favoritlåtar man glömt bort. No doubt (ha ha ha).


Saker som kan göra hela min dag!

Svärdet i Stenen, 19.00, Disney Channel. Jag kommer att sitta bänkad för det är en av mina favvisar. Den som vill joina kan höra av sig. Man blir aldrig för gammal för tecknade filmer.


Vin och Thaimat!

Har haft en riktigt bra dag idag TROTS att när jag kom tillbaka från lunchen så visade det sig att mina elever var på prao och de glömt säga det till mig. Jag gick och tog kaffe på maten med mina kollegor på gymnasiet istället, dem är bra dem. Just nu jobbar jag ju på högstadiet allra mest men har liksom tagit HP:s lärarum som min trygga hamn. Jag tror det är okey, haha.

Övade några timmar när jag kom hem och sen drog jag ner på Sabaidi och mötte flickorna. Vi körde på hämtmat och stack sedan till Ida och åt - där det också serverades vin. Sandra hade gjort grymt god cheesecake till efterrätt också!

Fin kväll med fina vänner, en hel del skratt och massa prat. Är sjukt trött så nu blir det sängen!





Nat

Well, there's some who choose to run. Following the setting sun.

Hemma på lunch men ska strax dra tillbaka för sista rycket innan helgen! Härligt! Det är inte så mycket träning att vara idrottslärare så tänkte ta mig ett pass efter jag slutat.

Ikväll då? Då blir det rajraj! Nejdå, men vi hade tänkt vi skulle dra till Sälen iom Ski Funstastic först men så insåg vi att festen ju var imorgon och ikväll är det bara dansband så vi ändrade våra planer till "Vin och Thaimat!". En perfekt start på helgen.


Kör naturellt idag, inget alls med andra ord. Ser ni hur jävla långt mitt hår har blivit?! Måste klippa topparna så det fortsätter!

Nat

Made In Stoke 24/7/11

Älskade som sagt Slash platta "Slash", nööööööööööter "Made In Stoke 24/7/11" nu och laddar upp inför kommande plattan "Apocalyptic Love" som kommer ut i slutet på nästa månad, 25:e för att vara korrekt! Can I get a hell yeah? HELL YEAH!

Made In Stoke är alltså live-dvd:n/live-cd:n
som släpptes i...när fan var det? November, tror jag! Hur jävla awsome som helst. Fingrarna spelar luftsolo efter luftsolo, huvudet nickar gillande i beatet och framkallar antagligen nackskador, öronorgasmen bultar och hade inte öronen varit i vägen hade leendet gått hela vägen runt skallen. Känns som det var igår jag stod där, 2 meter ifrån honom och skrek järnet. 

Älskar live - om det är grymt inspelat dvs. Dålig inspelning på livekonserter är inge kul, ni vet youtubeklipp... usch. Men PA-inspelat, mmmmm!

Vill ni också lyssna? Klicka HÄR!

En favorit i repris;


Ni kanske sett att Rockklassiker har en tävling om Slash om mornarna, gissa vem som har telefonen i hand? Hehe. Jävligt pirrigt om jag faktiskt skulle komma fram och tävla mot Anton liksom, haha!

19:e april

Gooooooood morning!

Startat dagen bra? Det har jag! Börjar varje morgon med en idrottslektion de kommande veckorna, riktigt skönt! Har dock varit lite trögt nu när jag haft så jävla mycket att göra att jag går upp halv sju, sju och lägger mig ett, halv två om nätterna. Det är inte många timmars sömn. Tjatar på mig själv att jag ska lägga mig tidigare men med jobb, planering, övning och plugg så går det liksom inte.

Skrev ju om antagningarna igår
och idag har flera kallelser och blanketter ramlat in, roligt! Börjar bli skitnervös...menmen, jag gör mitt bästa, bättre kan jag inte! Börjar inte nästa pass förrä 12.30 så ska passa på att öva nån timme nu!



Denna är påväg hem till mig! Har kikat på den sen den kom och nu var den på rea så jag var snabb på! 149:-, H&M.

Håll tummarna!

Alla högskolor sökta! Fyra val gjorde jag skippade Pite och Malmö! Ska göra de gemensamma proven (G1-G3) på KMH medan grabbarna gör sina i Arvika. Vet inte riktigt vilka datum proven är än, kallelse kommer i veckan! Vet att jag ska vara i Sthlm och Götet v.22 (minst två dagar sthlm, gött!), Örebro v.20 och Arvika nån dag mellan 2-5 maj! Landet runt! Skönt att slippa flyga till Pite!

Pressar in så många timmar övning
om dagen som möjligt och efter harmoniklektionen idag så känns det som att jag börjar komma i form! Var riktigt på!


Genom sig själv känner man andra.



Jag tror att det bästa man kan göra för att må bra är att inte hålla allt man har inom sig instängt i hjärtat. Man måste prata, man kan inte sätta på sig masken och låtsas. För det syns lika väl när någon inte mår bra som det gör när någon är glad.

Cortina, borgmästarinna av Venedig - det är jag det!

Så här fantastisk ser jag ut i min klänning;

"Du passade i klänningen, kändes lite Natalie", som Mandy sa, jag instämmer! Älskar 1700-tal. One down, one to go! Var till skolan och checkade lektioner en sväng, trodde eleverna skulle skratta åt mig men jag möttes av glada, entusiastiska flickor och pojkar! Har paus nu fram till kl. 18. Skönt att få lite dötid. Ikväll är det ju föreställning för allmänheten och jag och Kissie, som är solist, tänkte att vi kanske skulle gå såhär istället;



Varför är det alltid så att man inte upptäcker att man är kissnödig förrän efter man satt på sig underkjolen? Ja helst ska man väl ha fått på sig klänningen också.. Haha!

Nat

"Ska du ha den där klänningen som borgmästarinna?"

På det svarar jag: "Nej, jag har alltid medeltida klänningar på mig till vardags". Ja, ungar alltså... musikteatern blir i vilket fall riktigt bra! Jag vet att de flesta jag känner inte är så förtjusta i klassisk musik osv men hörrni, ge det en chans, om inte annat kan ni väl komma och kolla på oss skådespelare! Kom igen nu!!



dags att hoppa i lopplådan, tidig morgon imorgon...

Fastnat för en gammal goding...



Jobba, öva, repa, sova.
Mina dagar det. Jobbat sen halv åtta imorse, nästan i sträck, men det har varit kul! Bara 45 min sen jag kom hem och nu ska jag iväg på genrep, eller ja, vi ska äta gemensam middag innan vi drar igång genrepet. Är galet hungrig.

Nat

Like a lady


Nr 2!

Jag har hittat mitt kall! Haha, nej men ärligt talat så är det avkopplande att bara slå på favoritlistan på spotify och ta upp sin virkning. Man förenar nytta med nöje! Gjorde klart ett turkost idag som blev riktigt nice! Kunde väl inte hålla fingrarna borta så det blev en till efter det också...

Blev lite fest igår,
jag var chaffis och allt som allt var det en riktigt trevlig kväll! Sitter och chillar (paltkoma) efter en riktigt god persisk middag men ska väl strax klä om och sticka till vännerna som sitter och grillar!

image description
lite färg i vardagen!

image description
image description

Sandra hade handlat drycker på systemet i Mora som inte finns i Malung, haha!


Nöllt gött hä va!!

Nat

Ett virkat Iphone case!

Yes, började med det omtalade caset igår, fick dra upp virkningen ett par gånger innan jag till slut bestämde vilken teknik jag skulle välja. Det fick bli stolpvirkning!

Började med att göra 13 luftmaskor
och sedan virkade jag 22 stolpar (hade räknat med 23). Dock räckte inte de 13 maskorna trots allt och jag fick göra en fin nödlösning och virka en "mudd" runt i samma teknik. Mudden fick alltså bli min sömsmån (det blev alltså 23 stolpar till slut också i och med mudden)!


När biten var klar vek jag den alltså bara på mitten och sydde ihop med brodyrnål och samma garn! Sydde inte hela vägen upp eftersom jag planerat att ha ett band på.


Gjorde sedan 100 luftmaskor och gjorde en enda lång stolpe och sydde sedan fast bandet på insidan av kortsidorna på caset! Voila!! Inte illa för att vara första!



Dolda talanger, haha! Håller redan på med ett nytt, turkost case och sedan ska ett ges bort i present!

Trying to get up that great big hill of hope.

Hallå i stugan!

Varit och lunchat med Evelina och Marina, hur härligt som helst! Har inte träffat Marina sen jul!

Sitter nu och ska sy ihop iPhone caset(jag googlade faktiskt om det ska vara särskrivet och det ska det, haha) jag virkat, ni ska få se sen, det blev rätt schysst!


I don't exactly hate you, but if you were on fire and I had water, I'd drink it.

Helt slutkörd. Syrran orkade sig inte upp imorse och det var mödosamt för mig också men jag har viljan. Tog mig till gymmet med väldigt tunga steg och fick fixidén om att jag skulle köra intervaller för att verkligen bli riktigt slutkörd. Sagt och gjort, 30 minuter senare låg jag på golvet, blodröd i ansiktet och undrade om benen skulle bära uppför trapporna. Plågade mig själv genom ett rumppass och sen fick jag se mig besegrad.

Imorgon kommer jag behöva en såndär som gamlingar har för att sätta sig på toa, knappt så jag kan sätta mig nu utan att först ta i toalettsitsen. Tur ingen ser mig. 



Fick fast schema i en månad framåt, riktigt jävla gött! Idrott, Engelska och musik är de enda tre ämnen jag behöver bry mig om närmsta veckorna! Det rullar!

Nat

Skulle inte tacka nej...





Tighten up!




Nja, det där med att inte ha träningsvärk idag var väl rena önsketänkandet..haha. Met var inte så farligt - så farligt som det kommer att vara imorgon. Fick med mig Tasha imorse i alla fall, skönt! Blir ett pass imorgon också!

Hade repetition ikväll också och nu är inte nästa rep förrän på söndag, genrep på måndag och sen tisdag kl. 09.00 så kör vi! Ojoj, så fint!

Nu; dö i soffan.

Handywoman!

Nu har jag varit fan så händig här. Ni precis som jag har säkert en massa jeans som ligger och skräpar i garderoben för att "jag kommer ju använda dem nångång" men varje gång du sätter på dig dem så kommer du på hur illa de sitter. Så, jag tog ett par av mina sådana bracker, mörkblå, och klippte av dem strax ovanför knäna (Använde såklart mobilkameran istället för vanliga kameran. Blir så trött på mig själv ibland).


Sen la jag dem i vatten och en hel del klorin och där fick de ligga tills jag tyckte färgen var rätt - dvs i 2½ dygn, körde dem sedan på långtvätt i maskinen och när de var torra så var det dags att klippa dem i rätt längd. Anledningen till att jag inte gjorde det innan var för att jag inte visste hur jag ville göra med benen, vika eller fransa.


Sådär ja! Har dock fortfarande inte bestämt om jag ska fransa eller ha dem vikta som på bilden. Isf så ska några stygn läggas! Och sen ska höger sida eller en bakficka fyllas med pyramidnitar på något sätt!

Inte så svårt direkt men det gäller att faktiskt ta tag i det, haha. Nu ska jag sätta mig och börja virka ett fodral till min Iphone när jag ändå har suget, eller först kanske jag ska ta och läsa mina repliker....

Nat

Klappar mig själv på axeln

Allt går i ett vissa dagar. Började med att jogga i morse, sen säga hejdå till U, drog en långfika/lunch med finaste Blondie, trotsade hostan och gymmade (snälla, säg inte till min mamma att jag tränade två gånger, hon blir galen av någon anledning), duschade på 10 och sen gick jag på teaterrep. Hoppas att träningsvärken skippar en dag för imorgon ska jag dra med mig syrran och vi ska köra stenhårt. Du kommer knappt orka dig uppför trapporna när vi är klara, Tasha.

Beach 2012 är nästan uppnått. Okey, jag har faktiskt redan passerat mitt mål och hunnit göra upp ett nytt! Lite stolt över mig själv.

Abstinens.


Hahahaha, satt nog och skrattade i 5 min efter att ha sett den där! Hohoho.

Åkte till Torsby fram och tillbaka idag, en vän skulle utföra ett ärende. Torsby är inte direkt mycket att se, faktiskt mindre att se än Malung. Vi åkte hemåt igen ganska så snabbt, käkade lunch tillsammans och sedan jag kom hem har jag legat och läst. Kul liv!

Önskar att hostan avtar snart så att jag får träna!! Älskar att känna mig helt slutkörd och matt, man känner sig så bra då. Abstinens!

Mot Torsby!


All the world's a stage


Jaques:

All the world's a stage,
And all the men and women merely players;
They have their exits and their entrances,
And one man in his time plays many parts,
His acts being seven ages.


Sälibärjet!

Sälibärj är alltså fäbodvall fast på malungsmål. Åkte ut till finaste Ulrica igår, grymt mysigt! Det är alltid lika skönt att komma ut till Kvillselen, det är tyst och lugnt, ingen som stör eftersom man inte har någon täckning och så är man alltid i bästa sällskap!

Såklart blev det en hel del godis och fika inne i stugan
, vi spelade yatsy (standard), men sen vi tog oss även en lång promenad i skogen, välbehövligt!


sol och hög musik hela den dryga milen dit, wonderful!

hon hade med sig goooooodis från England såklart! Kinderägg så som man vill ha dem - utan leksak!

drog väl en yatsy för fösta gången på en evighet!

Påsklunch!

Har varit på påsklunch hos mormor, as every year! Supermätt redan efter förrätten såklart men eftersom det serverades lamm till huvudrätt så var det bara att fortsätta! Ingen äggjakt iår dock, barnet inom mig grät men det var bara att bita ihop - jävla tråkmånsar ni är!!


världens goaste räkbakelse!

cheesecake!

hittade gammelmormors glajjer på en bänk... vad sägs?

Nu ska jag chilla en liten stund till sen slänga på mig skogskläderna och sticka till fäboden och en mycket efterlängtad vän!

Påsklov!

Hellu!

Sega dagar,
det är segt att vara sjuk (no shit)! Påsklov, skrev ju förra året att det förra inte skulle bli mitt sista! Uppskattar dock inte ledigheten särskilt mycket, hade hellre jobbat ihop pengar! I need it so bad!

Det jag dock uppskattar med lovet
är att man får ta igen en massa tid med vänner som är ute och pluggar runt om i landet! Spenderade gårkvällen med Kissie, fick massa pepp och kloka ord från henne. Hon vet precis hur jag tänker kring min musik och så.

Lunchade med Evelina och Ida idag,
alltid lika fint att se dem! Ska strax åka till mommo och hämta receptet till räkbakelserna som vi ska göra imorgon, precis samma bakelser som jag hade på min studentmottagning och som blev oerhört populära, tror det var nån som smällde i sig 3-4 st!

Ikväll går btw en av världens bästa filmer Gladiator på 3:an! 22.00 skall man vara bänkad i soffan för att inte missa!



Nat

I can't save you if you don't let me

fears, tears and memories.

almost there!

Vaknade inatt och fick känslan av att någon hade kastat vatten på mig? Mycket riktigt var jag dyngsur, likaså lakanen. Men inte av vatten utan vanlig jävla kallsvett. Bytte om och la mig igen för att sedan vakna och kunna andas genom näsan och faktiskt helt utan feber. Fantastiskt!

Var på harmoniklära idag också och det gick super, det börjar bli bra det här! Inte långt kvar till proven, börjar bli riktigt nervös. Kan man inte bara få komma in på tidigare prestationer så som idrottarna gör?




On and on and on again!

Japp, fortsätter jag hosta såhär så lär jag ha uppnått mitt beach 2012-mål i slutet av veckan. Är sjukt trött i de övre magmusklerna.

Tv-kväll ikväll, vem fan orkar något annat när man har 10 kg snor i skallen? Hoppas fan jag är bättre imorgon, haha.



Nat

Det blir alltid värre innan det blir bättre...

NO FUCKIN' SHIT. Det är ett under om jag får ner något annat än flytande käk de närmsta timmarna. Försöker verkligen somna om men solen is a pain in the ass. Någon som har ett dundertips på hur man får det att sluta klia i halsen? Behöver att sånt tips nu! Tack på förhand!

Det enda som är positivt med detta är att jag hinner kolla ikapp alla serier!

Hostar tills jag spyr.

Fyfan, vaknade imorse och skulle egentligen åka på jobb men fick ringa och säga att jag var sjuk. Jag hade 39 i feber, huvudvärk, kunde inte tala ett ord (viska, men viska är sämst för stämbanden) och hostade så det rev i lungorna.

Skulle sätta igång en lektion och höll på att spy utanför skolan (du som stod och kollade kunde ju glo lite till!!) Och.... så är det fortfarande. Eller det är inte lika farligt, hostan har gjort att lungorna är helt slut, halsen är okey och febern nästan borta. Det kunde varit värre.

Lovade mig själv från det att jag sjukanmälde mig att jag skulle sova bort dagen men jag blev alldeles för rastlös och så föddes dessa;



Jag lovar, de är inte smittade av hostan. Inte heller av något annat, har aldrig tvättat händerna så många gånger. Ingen kan göra bullar som jag, lovar. De här är nog de bästa jag gjort nångång!

Ingen röst!

Repade i sex timmar igår, hann vara hemma i 45 minuter för att sminka mig sen drog jag till en vän och grillade (slängde i mig mat) och drog sedan till Tom's för att trubadura - stressigt värre! Inte min bästa spelning direkt. Inte för att vi spelade dåligt (tabbar javisst!) men för att vi hade aningen för lite låtar och publiken trots trettielva försök att få igång dem inte var riktigt på! Vi gjorde vad vi kunde, det är det viktigaste, man spelar för de som lyssnar!

Finaste flickorna Linnea och Julia överraskade mig genom att komma ner från Sälen, ni är så underbara!! Fick även Thorsan som varit i USA ett helt år! Har dock ingen röst kvar idag, alls. Försökte mig på ett "tack" till mamma men det "haa", skiter i att snacka idag. Tänkte rädda mig själv igår med en whiskey men jag tog en halv sipp, sen gav jag upp. Försökte även med öl, tog 2 klunkar sen gav jag även upp det, var inte på hugget, haha.

Ha en bra söndag!




RSS 2.0