Fuck yää!



Status Que till Mora och MALUNG/SÄLEN (!!!), lätt jag ska dit! De håller nog inte på så länge till och man vill ju liksom se dem även om man kanske inte är världens störsa fan, haha! Men liksom varför till Mora av alla ställen? Är sjukt pepp på sommar och festivaler nu! P&L, Sonisphere och sen blir det garanterat lite fler konserter!

Har jobbat idag, inte kul. Har sovit konstigt och djupt inatt så min nacke är helt sne och jag mår illa as hell. Trodde jag skulle spy där ett tag... Vart ännu värre när pappa började snacka om att vi skulle käka på Kinesen. Uuuu!
Ge mig det liv jag vill ha, fan! Eller åtminstånde ett liv utan kronisksjukdom och sjuklighet överhuvudtaget!

/Nat


Look at my eyes maaaan - can't touch this!

Alltså, grym kväll med brudsen! Skratt, skratt och åter skratt! Kan inte bli annat. Dock glömde jag alla tankar på kameran så det blir inga bilder, haha. "Det är en apras! gorilla, marsipan (chimpans), orangutang!!" hahahah, Marina! Love ya girls! Ska strax sova, jobb imorn ju :( Sleep tight u guys :)
moneymoneymoney, money makes the world go around...

/Nat


Oh yeah

Sitter här i mitt mörka hus helt ensam och kollar på 10 things I hate about you(love that movie)... Men snart kommer brudarna och livar upp! Vi käka egengjord thaimat, mysa, kika på nån rulle eller melodifestivalen (shit, second time this year! rekord!) och snacka mycket! Röck n' Röll! Bilder kommer upp senare! ;)

/Nat

Första singeln från Slash! :D

Just nu är jag so damn happy! High on music or just high on information? BOTH! Den första singeln från Slash soloplatta är släppt! den har varit ute ett tag men inte i studioverision! Har följt arbetet ett tag nu och har väntat och längtat o suktat efter att få höra! Den är awsome, helt perfekt. Den heter "By the Sword" och sångare är Andrew Stockdale från Wolfmother!
Ni kan lyssna på den här! :D

/Nat

eat it, eat it ,eat it, eat it! coming back coming back

             
Nähä, kvällen blir inte riktigt som planerat så jag ska nog fråga mami om jag får jobba i baren ikväll. Länge sen jag gjorde det nu och jag saknar det faktiskt lite. The lilly-pit night blir av imorn istället. Fick lov idag då, men det känns liksom inte så. Jag ska bara plugga och jobba hela veckan, where's the vacation in that? You don't have to walk out the door and acually go to school, that's the difference. Men påsklovet blir iaf ett riktigt lov och det tackar jag jag-vet-inte-vem för!

 

I slutet av veckan så hoppas jag att jag har jobbat till mig tillräckligt med money för att köpa dessa skor. STÅR DET INTE NAT PÅ DEM SÅ SÄG?!

övertrött

Vi har alltid mycket trevliga samtalsämnen på estet.
Vi diskuterade toner och ackord och deras betydelse. D är en en bilkrock, helt klart. Under historian blev ett kvintgrepp på G helt plötsligt fuck you och när vi diskuterade med Bengt konstaterade vi att Ass6 är en brun ton or maybe, buttfuck? HAHA! Nej, usch, jag börjar gå över gränsen. natti

/Nat


When I was young it seemed that life was so wonderful

Inte min dag, inte min dag, inte min dag, inte min dag. Fy fan vad den här dagen har sugit fult ord. Menmen, lite saker har jag uträttat iaf. Varit på bokhandeln och införskaffat nytt material till skolan och köpt ny mascara, men mer har jag inte gjort och tänker inte göra heller. Ikväll blir det jag, tv, Vampire Diaries, popcorn och massa te. Imorn hoppas jag på en super kväll med mina lilly-pit girls men sen blir det jobb hela nästa vecka - alltså inget lov.



/Nat

I'm a madman don't you know



Sitter och myser i min gamla skoltröja, Elton håller mig sällis och en stor kopp te väntar på att bli drucken. Spelningen gick faktiskt riktigt bra. Bättre än vad jag trodde det skulle göra. Åh, jag blir så himla glad när folk säger att jag har utvecklats och att de blev förvånade! En av dem var min gamla lärare Anneli, hon är en riktigt härlig en! Hon och Evelina var där och kollade och hon (eller båda rättare sagt) har liksom varit med från början av min "karriär" så det var lite kul. Sen var ju några av mina klassisar där också, vilket också stärker en lite. 

Glömde skriva en sak igår kom jag på också. John Fogerty kommer till P&L, super! Jag må vara skank/pudel i hjärtat men pudelrocken vore ju inget utan den ursprungliga rocken! Annars tycker jag inte P&L har så mycket att erbjuda i år, än dvs. De har nog inte släppt sin stora bomb än, haha. Nä, nu ska jag dricka upp, fixa mig, sen blir det sängen!
/Nat

we skip the light fandango

Har spelning i kyrkan ikväll och jag är inte särskilt pepp alls. Det känns lite halvklart och skakigt menmen. Jag menar speciellt när det här är slutprovet för ett projekt vi har - och min kursledare kommer troligen missa hela skiten. Det gör mig arg och jag får svårt att koncentrera mig på det jag ska göra, spela. Men får vi inte se hur det går? Jag återkommer!

/Nat

Vuxen?





That's all I can say. It takes more than words to explain, baby, more than words..
Jag fortsätter att vara glad iaf, inget får förstöra :) DET  är moget beteende. Watch n' learn.
/Nat

skadegläjde, raggarvarv och presenter = bra dag

Vilken superbra dag det har varit, och den är inte slut än! Började dagen med ensemble som gick som smort, hä kling sö fint, sö fint! Allt sitter som ett smäck. Sen fick två av mina närmaste kompisar körkort, wooohooo! Grattis Sandra och Kissii! Fick såklart åkturer med båda två, haha, och tro det eller ej men vi var inte ens i närheten av att krocka eller köra av vägen! Satt faktiskt i bil mer eller mindre från klockan ett till fem. Åkte mest med Sandra, runt runt runt runt Malung! Längtar till min tur!

Sen åkte vi hem till mig på pisspaus och då kom mamma med en bomb; mormor betalar hela resan! Hela resan. Det enda jag behöver bry mig om är shoppingpengar! Ibland är det ju bara för underbart. Åh, jag vill åka nu! Sola, bli brun(are), äta gott, bo lyxigt (mormor är lite petig), upptäcka, möta nya karaktärer, se vackra städer, mästerverk och shoppa lite också, hihi. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen blir det massa piano tills fingrarna värker!


/Nat


What is it? Caught in a mosh!

Stackars min arma moder, ty hon lider och tvinar men jag ser dock ett frö gro långt därinne. Ack att hon icke ser detta själv

Haha, vissa vet verkligen inte vart gränsen går. Säger man nej så är det nej. Iaf när det gäller mig. Har jag sagt nej första gången säger jag garanterat nej den andra gången också, så försök inte. Jag önskar att vissa assholes fick se sig själva så att de faktiskt fattar varför man säger nej, haha.

Är jävligt nöjd med dagen, har fått en massa saker gjorda. Skönt! Börjar bli lite nervös nu också. Har spelning i kyrkan på en rockmässa på onsdag och det känns lite halvklart, menmen, det går säkert bra. Hoppas jag. Jag är inte särskilt religiös men kyrkan här i Malung är ju inte vilket kyrka som helst ju, det är liksom metal church, haha. Och sen är detta inte min första rockmässa heller, långt ifrån. Men första med den här gruppen. Sköna låtar, har en underbar flygel att spela på, sången är vacker och gitarrsoundet mysfaktor 100 typ, så det blir nog fint.



/Nat

 

and i want, and i need, and i love, animal



Jag är så glad, så glad! Har fixat det med specialidrotten nu så jag är inte lika stressad, ledsen och orolig för det längre, PUH! Usch, hur många gånger Mik än sa att "allt går att lösa" så gick det liksom inte in, men nu är det klart! Fyfan vad skönt det känns. Fick ett teoretisktarbete ist och det ska bli kul!

Nu blir det strax lite käk, sen musik o gehör, ensemble och sist men inte minst och inte tråkigast eller (host), kultur, wooohoo! Eller inte. Laddar inför dagen med lite Def Leppard iaf, för vad vore mina dagar utan dem?! Jo, jävligt sura och tråkiga! LOVE

/Nat




oooo we`re the kids of the underground


Crashdïet - Riot in Everyone

Fyfan vilken slapp det har varit, och inte har jag gjort något heller. Fy. Jag har städat rummet, gjort lite läxor och målat naglarna, wooooow! Sunday sucks big time! Sundays don't come too late as The Cure says, they come too early. Eller hur? Men på fredag får vi lov så det blir nog bra ändå. Ska jobba hela veckan så jag får lite cash, cause cash is king! Hoppas även på att få sova ut lite också. Menmen, vi får se. Sweet dreams y'all

/Nat

Lola, lalalala, Lola



LOLA, LALALALA, LOLA! Det är vad som sprängs ur mina högtalare just nu, haha. I'm really happy right now and it's all thanks to my granny. Hon satt i telefonkö i 2 fuckin hours för min skull! Mamma hade bokat biljett till Sonisphere men så fanns det  billigare via SJ så hon avbokade och ringde mormor som bokade ny biljett och tåg, wiiiiie. Jag får det som 18-års present av morsan så att jag har råd att åka på massa annat i sommar, mycket snällt. Slapp dag idag, ska ta itu med lite plugg och fixa rummet. See ya

/Nat

Racerbil och öl är inte en bra kombo

Kom nyss hem från en sväng runt,runt,runt byn. Trevligt eftersom det var Jonas som körde! Blev bjuden på öl och allt, det är nice men inte så bra när man åker bil, haha. Sen såg vi när polisen kom och tog någon utanför Manhattan, höhöhö, skadegläjde är den sanna glädjen. Var med Kissii tidigare på kvällen, superkul! Det är alltid massa flumm och massa skratt, vilket gillas! Kollade på Melodifestivalen (som jag inte har sett på år) och kritiserade sången ist för kläderna. Är vi inte esteter så säg! Men nu ska jag då iaf sova och drömma rock n' roll dreams!

/Nat

Time can never tear us apart

Det är så stört att oavsett hur länge jag, sandra och amanda är ifrån varandra, eller inte umgås med varandra så märks det aldrig när vi träffas. Friendship never ends and memories will never go away. Nu blire lunch och sen lite städ. Får kanske lite sällskap också, höhö. Det suger att inte vara 18.



/Nat


Det är kaos i mitt huvud!!

Wtf.
Rockweekend 8-10 juli; Twisted Sister, Skid Row och Deep Purple
Sonisphere 7 augusti; Iron Maiden, Anthrax, Alice Cooper, Slayer, Heaven n' Hell, Iggy and the Stooges, Mötley Crüe
Sweden Rock 9-10-11-12 juni; Guns N' Roses, Aerosmith, Billy Idol, Slayer, W.A.S.P.
Kiss, 12 juni
AC/DC, 3 juni
Peace and Love 28 juni-3 juli;
NOFX, Mastodon (mest för att det är en kul festival)

Hur i helvete ska jag ha råd?! Allt jag har än är en biljett till Sonisphere och det räcker inte för en rocker. Alltså AC/DC..Jag måste. Jag vet inte hur men jag ska. I ska! Det känns som att jag kommer att blir mycket besviken.
jag vill så gärna :(


No milk today

Neeej, för idag blir det nog ingen barndricka alls, höhö. Ska vara med Sandra och Amanda ikväll och det var väldigt länge sen vi tre dampade med varann. Det betyder alltså att  det kommer blir otroligt mycket damp ikväll som kan leda till svåra cp-anfall.HAHA! Nej, men vi ska väl mysa, käka godis, slinga Sandras hår, kanske kika på någon rulle eller fara till en kompis på kalas. We'll see what the evening brings! Just nu spelar jag massa old stuff däribland Kate Bush. Wft. Jag undrar om jag verkligen kan friskförklara mig... haha. Sen ska jag nog kirra lite amerikanska pannkakor(det är jag bäst på) och kolla på repriser från nattens OS. Have a rock n' roll night y'all!

/Nat

Love, love, love Tim Burton

Yeeaah, snart är det dags för ännu en av Burtons underbara, knasiga, fantastiska, roliga, färgsprakande filmer att ha premiär! Eller jaa, inte förrän 3 mars men whatever. Snackar om Alice i Underlandet! Längtar som sjutton, Johnny Depp är ju med för tusan! Om ni vill se trailern så finns den här!


/Nat

Why cry?

för att vi såg på en fin film på svenskan och för att oddsen är emot mig. Alltid. Och för att jag har feber, jag älskar feber..wait for it...........NOT! The awsomeness har försvunnit de senaste dagarna och det suger stenhårt. Jag var tvungen gå från skolan idag eftersom jag vart så dålig, otroligt! Nä, nu ska jag ta mig en powernap och sen blir det läxor. See ya

/Nat


Vila i frid finaste du ♥



Finaste, goaste, mysigaste Tjarli, varför? ♥
/Nat

My lady's on the fly and she's never coming back

my love is like a steam train rolling down the tracks
Heartbreak Station - Cinderella

Var nyss nere och hämtade det jag beställt från Nelly, nice! Allt passade perfa, eller ja vänsterskon var väl pyttelite större men den sitter fortfarande som ett smäck. Jag är trött som en sate och har feber, jag mår fint ändå. Jag kämpar, haha. Just nu spelas favvolistan på Spotify och jag kurerar mig med te! En månad till fighting, två till Italy och tre till sommar, fyra till sommarlov, fyra och en halv till P&L, fem till dbv och sex till Sonisphere och 18 år, that's sweet!
glömde något igår btw. Jag saknar; Sandra. Det är liksom så självklart att jag glömmer bort att skriva det, haha.



/Nat

saknar

jag saknar; London, Johanna, Kat, kissarna, Sthlm, mitt gamla liv, sommarkvällar, förfest med Yrsa (det är något speciellt), balett, streetdance, friheten man hade som liten, tillit, trygghet, ork m.m.

Fyfan, vissa dagar är värre än andra. Igår var den värsta på länge. Trodde aldrig den skulle ta slut, men Yrsa räddade mig och vi stack ut på en promenix. Sen kom vi på något så otroligt bra men vi får se om vi förverkligar idén. Hoppas det! Sen fick jag reda på IDAG att vi har prov imorn. För lektionen då de bestämde det var jag sjuker så det var ju fint, jag som har siktat mot ett MVG... den chansen är nog borta..FUCK! Men jag hoppas jag kan det mesta iaf, vilket jag nog kan bara att jag tycker att jag formulerar mig så ologiskt. För visst är det så? Det tycker man alltid! Så nu blir det lite Elton och att trycka ner näsan i historiaboken för att återuppliva minnet!

Btw, tröstshoppade lite igår också, thihihi ;)
  


Såhär ska det se ut!


nu är tänker jag säga precis vad jag tycker om Guns N' Roses eftersom det är så många som frågat om jag inte ska på Sweden Rock eftersom dem kommer dit. Alla mina vänner vet att jag har varit ett stort Guns N' Roses-fan och det är jag fortfarande men bara av det gamla GN'R! Jag skäms över vad Axl Rose har gjort med GN'R och anser att han nästintill smutskastat bandet! Det låter inte som guns n' roses, de ser inte ut som dem, wtf det är bara EN originalmedlem! När de gjorde sin "jätte comeback" så försökte jag lyssna men besvikelsen blev stor och sen dess har jag totalt skitit i allt vad "nya" Guns N' Roses har haft att erbjuda.  Jag lyssnar endast (och då menar jag endast) på dem som dem var mellan -87 till ungefär -94 - alltså då Slash och Duff var aktiva. Så till er som har frågat om jag ska på SR; HELL NO! Om det ska vara något så ska det vara Velvet Revolver med både Slash, Duff och Matt Sorum! Och de låter mer som GN'R än vad GN'R gör. De låter helt super, jag gillar dem skarpt! utan Slash och utan Duff är det inte värt att se! Det är vad jag tycker, punkt.

/Nat

....

jag är riktigt förbannad och eftersom blogg.se har bestämt sig för att vara fucked så får ni veta imorn.

My nasty reputation takes me everywhere

True. Den tog mig ut på snöig is idag faktiskt. Jag skulle bums ut dit eftersom det var så himla fint väder! Jag vek mig fasiken inte. Men jag fick skylla mig själv i slutändan för det fanns ingen riktig väg upp från isen och det sög ju. Så jag fick pulsa mig upp. Whatever, huvudsaken är väl att man kommer upp även om det ser knas ut? Haha, men början av promenaden var superfin! Ikväll blir det nog mys med film och massa gott eftersom jag inte skulle jobba!








/Nat


You gotta squeeze a little, squeeze a little, tease a little more!

Dagens bästa; ALLAH ALLAH (susanne säger samtigt; Allah betyder..) GE MIG EN KAMEL!
Jag vet, det låter urfjantigt but it WAS funny when it happened! Superseg dag med uppsatsskrivning, matteprov (som gick skit) och sen fortsättning på uppsatsskrivning. Hann inte med allt jag ville hinna med på uppsatsen men jag känner att den dög nog bra ändå! 12 sidor och lite egengjord poesi, jag vill verkligen ha MVG. Alltså jag blir väldigt arg om jag inte får det! Hej, jag har inte alls höga krav på mig själv..

Mest spelat idag;
♣ Love In An Elevator - Aerosmith
♣ Wings Of An Butterfly - HIM
♣ Pour Some Sugar On Me - Def Leppard
♣ No Milk Today - Herman's Hermits
♣ A Little Piece Of Heaven - Avenged Sevenfold
♣ Love Of A Lifetime - Firehouse
♣ Heartbreak Station - Cinderella
♣ Miss You In A Heartbeat - Def Leppard


I've been walking these streets at night, just trying to get it right

it's hard to see with so many around
You know I don't like being stuck in a crowd
And the streets don't change but maybe the name
I ain't got time for this game
cause I need you
yeah, yeah, well I need you


Patience - Guns N' Roses

big love
(sen tänker jag skänka Rick Allen ett fett stort tack för du gjorde min dag)



Matte B suger ---


Fy fan, jag har äckligt mycket ångest. Har pluggat massa saker under veckan men glömt bort matten varenda dag. FUCK. Har liksom prov imorn och jag vet att om jag hade hunnit göra klart kapitlet eller kommit ett par 20 tal längre fram så skulle jag faktiskt klara ett VG på det här, men icke. Ska försöka hinna med så många tal som möjligt ikväll, men jag nöjer mig med att få G i hela kursen iaf! Hatar matte... Och så vart jag så sur när det är asfint väder och superbra fäste i spåren - och jag glömde knäskydden -.-. Jag kan inte träna utan dem för då vet man aldrig vad som händer. Menmen, just nu lyssnar på In the Mood (wft, är det morfar som smittat månne?!) och hoppas att jag inte har början på magsjuka för just nu känns det så.. uuuuuuuuusch

/Nat

White boy

Härlig dag! Lite segt att sitta i bil länge men vi hade kul! Studion var fett clean (höhö), nämen den var frän! Och så måste jag säga att det finns äckligt mycket fina kläder och ännu finare smycken just nu... Jag hade ju inte pengar att shoppa med så jag fick gå utan smycken idag.. buuuhuu. Nä, jag måste nog låna någons busskort och åka till Borlänge en snabb vända, haha! Vi fick gå in i studion två timmar tidigare så vi kom också hem två timmar tidigare. Gött. Inspelningen var smidig och effektiv och den blev faktiskt riktigt bra i mina öron! Imorn har jag sovmorgon och sen blir det svenska med en av de bästa lärarna (lätt!!) och sen vidare till kyrkan på möte!
Btw. du är ju så otroligt dum i huvudet så det är skrattretande! haha! hur kunde jag tro på dig?



Dagens citat; Vet du, igår hävde jag så mycket tabasco på min mat så det kändes som jag hade gett mig själv en käftsmäll! - Kissii



/Nat


When the wheels touch ground

Usch, det är inte ofta du gråter men när du gör det, gör det så otroligt ont i mig. Men du klarar det! What doesn't kill you makes you stronger! ♥

Bra dag, lite wierd bara. Förbannade cpgubbar! Stora, feta, äckliga, sura gubbar borde inte ha jobb. Menmen, det finns ju folk till allt, eller hur är det man säger? Dock tycker jag det finns för många som är utsedda att förstöra andras liv. Eller är vi alla gjorda för att krossa ett och annat hjärta? Meningen med livet är nog inte 42, haha. Det finns ingen gemensam mening med livet, alla har olika meningar, right? Fina funderingar. Nä, jag kanske skulle vrida på volymen på max, dra på min favvolista på spotify och städa klart rummet? Imorn bär det av till Falun för att kika på högskolan och assistera Fredda när han spelar in treorna! Trevvlä!

/Nat

looking for a miracle man

you're destroying my life, I don't see myself as yours. Fyfan, när ska det här ta slut?
Tänker positivt, tänker positivt, tänker positivt...
ni ser en liten ful flicka - jag ser en soldat.

Fy fasen vilket underbart väder!

Are you asking me 'bout the weather?
Yeah, I guess I am..
Bra, för att det må vara -9 men solen skiner och det gör mig glad! En klad hest. Tränade en timme i morse och sen drog jag hem och skottade bort snöplogvallen, satan det var drygt. Menmen, kommer att ha rejäl träningsverk imorn och det är gött! Har nyss käkat så det blir väl att dra iväg till doktorn nu sen skolan, pepp på ensemble! Pepp på allt idag! Well, I'll see you later rock n' roll people!



/Nat

Härligt!

Kissie 18 igår, orkar inte säga annat än att det var grymt kul! Låter bilderna och bildtexterna förklara resten! Var hos Sandra och kollade på pärlan idag, mysig bil! Vi städade och sådär, sen fick jag reda på att min bror hade låst ute oss så vi fick lov att flytta oss till Backbyn, ta fram en stege och klättra igenom mammas fönster, kul! Menmen, trevlig dag iaf! ;)


My look             sagostund            ÖL                   Looking good!

Evil Karl              Söta Mia            Jaa...                Mika!

N&E goes metal!  Mika & MLI         rock n' roll        Wierdos


Wierd stuff

Tjenatjena bananbanan! Var med godingen Natalie (det är alltid kul att umgås med någon som heter likadant) igår, stört som vanligt och supertrevligt! Idag blev jag tidigt uppringd av Sanduru, fixade mig och så drog jag bort till henne för att sen vandra runt byn lite. Letade upp Kissis presenter, höhö. Så roligt! Ikväll ska jag dra till henne, käka tacos och ha massa trevligt med några riktigt härliga pojkar och flickor! Ja, anledningen är att Kissii fyller 18 år idag! Woohoo! Tusen grattis!  Jag hoppas på en super kväll, vilket inte kommer att vara svårt med det gänget! Nu blir det att hoppa in i duschen och sen slå in lite paket! Ciao


Grattis föfan din lilla skit!

/Nat


nobels kärlekspris

hade det funnits kärlekspriset hade lätt gått till Evelina Larsson, för hon är mer än guld värd för mig! du kan plocka ihop mina blandade känslor, göra mina mest generande minnen normala, ta rätt på det som får mitt hjärta att brista och skälla ut mig för vad min dumma hjärna tänker ibland. usch, jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan dig ♥

Znarf Slan & äckelungar

Okey, that's it I've had enough! It should be one in, one out, I'm not happy! Jag ger upp, bitchen inom mig är den ni kommer att se de närmsta dagarna för det är den sidan ni förtjänar att se. Förbannade idioter. Yes, då var min ilska återigen ute. Tur att mitt underbara underbarn kom hit och lättade upp stämningen lite. Han är så ruskigt bra på piano att det räcker med en ton så har jag gåshud - det är talang! Nu ska jag gräva ner mig i lite kultur. Kul - eller inte. See ya


/Nat

rocka rockring?

har egentligen ingenting att skriva eftersom ingenting händer när man är sjuk. Det är inte så rock n' roll... men imorn är jag tillbaka och kan rocka allas världar igen! Eller jaa, typ. Jag och Kissi ska iaf rocka sönder på historian! Nä, nu blire nån grön soppa som ska hjälpa min hals på traven! Ciao

/Nat

FUCK YEAH!

Mormor skickade just detta till mig;

TUMMEN UPP, PEOPLE!
(ser ni kanske felstavningen?)

Man har ju sina favoriter..

och tur är det! Nog för att Slash är min gud, eller ja, alltså han var min första gud och min främsta gitarrgud. Men han delar sin första plats i mitt hjärta med Def Leppard. Ojoj, vad vore jag utan dem? Det är sjukt vad jag relaterar till deras musik. Jag vet, jag vet, jag har typ sagt det förut... Ni får stå ut med lite tjat. Just nu står "Miss you in a heartbeat" på repeat och jag myser i sängen nu när jag inte längre har någon frossa och strax kommer mamma med min soppa. Nej, jag är inte lat, mamma tycker om att ta hand om mig! Hon hinner inte med det så mycket nu för tiden, haha. See ya



/Nat

RSS 2.0