feberdrömmar, oväntade band, mysmusik och flyttpackning.

Rubriken beskriver kvällen rätt så bra. Jag somnade vid skrivbordet mitt i en varmt/kallt/varmt/kallt-period. Tecken på att man kanske ska sova bort förkylningen? Får se hur det blir imorn, känner jag mig själv skiter jag i att jag har feber och flyttar fastän det inte är brottom för fem öre. Allt är mer eller mindre packat iaf.
 
 
 
 
 
 
 
 
Väldigt blandat men alla är underbara, mysiga, genialiska och unika.

the beating of a million drums

Eller som Bon Jovi skrev; While some marching band keeps its own beat in my head while we're talking.

Ni trodde väl inte att vi stanna hemma igår kväll?
Nej, tänkte väl det.. alla i klassen som inte skulle på finsittningen stack till Sebbe för att käka en sjukt god indisk middag, föra lite och sen hade vi alla tänkt dra till Strömpis. Men väl där var det minst en timmes kö så vi drog till Satin istället. Jag och Manda försökte hålla modet uppe trots att vi kände förkylningen härja men tillslut fick vi ge upp mot huvudvärken. Kände mig aningen tör men vafan, det var min tredje utekväll denna vecka och jag har lyckats hålla mig frisk trots att min roomie varit sjuk sen jag flyttade in typ. Immunförsvaret kan inte vara hur starkt som helst.
 
 
Ska försöka kurera mig så gott jag kan samtidigt som jag packar ner mitt liv i denna lägenhet. Imorgon är det dags att dra vidare! Som sagt, inte eget denna gång heller. Håller tummarna för att det ordnar sig snart!

She's here (They're here)!

WOOHOOOOO, Mandü is in da town! Så sjukt härligt att träffas igen efter mer än 2 veckor! Haha, vissa kan ju tycka det är en piss i havet men tycker man verkligen om någon och har någon man konstant vill vara med så är två veckor svårt - faktiskt!
 
Igår skulle vi på fest i någon lokal som vår vän (amandas lillebrors kusin, haha) skulle ha sin 19-årsfest i men när han kom och mötte upp och oss vi var påväg igenom skogen så stannade han till vid en lägereld - där var festen tydligen. Så vi satt ute i skogen i lite drygt fyra timmar. Så jäkla roligt. Han visste att vi inte skulle komma om han sa att det var ute, haha!
 
Gick och la mig med ett grymt tungt huvud härjat av förkylning och vaknade näst intill döv imorse...men det börjar ordna till sig! Ska strax dra oss in till stan för att möta upp Irre (wiiiihhhoooooiiiiooooooo, som jag saknat dig!) m.fl för en lunch på Kina Muren, nice!
 
 
 

Man ska ju inte klaga...

..när man bor i Sverige med bästa möbelaffären i hela världen.. MEN det är alltid rena helvetet att få ihop dessa förbannade skitsaker!! Dessutom var jag så ivrig att få börja pilla ihop dem att jag glömde att jag skulle äta. Jag, när jag inte har ätit och håller på med ett sådant projekt kan liknas med när Dr. Bruce Banner tappar tålamodet och förvandlas till Hulken som gärna krossar allt i sin närhet. Tålamod och hunger är inte en så bra kombination för någon. Men inget ont som inte har något gott med sig, jag är ju färdig och har nu ett ordentligt skrivbord och en kontorsstol! WIIHOOOO. Historien om hur jag fick hem de sammanlagt dryga 20 kg tunga kartongerna, den lär förbli ett mysterium för er. Fyfan vad jag har skrattat åt mig själv.
 
 
så glada var vi över det (vi kan ju låtsas, de flesta av er såg bilden redan igår på min fb, haha)
 

Adrian Lux, seminarie och tentaångest

Jamen hallå!

Lite mycket de senaste dagarna med tentaångest och grejer... Tisdagen ägnades helt åt att läsa klart litteraturen! Är som sagt sjukt nervös inför tentan. Känns som att jag inte är tillräcklig men det gäller att komma ihåg all kritik och inte flyga iväg från syftet. Stay cool.

Igår kväll drog vi däremot ut på Ritz där Adrian Lux spelade - jävligt mycket folk men förbannat bra drag. Mindre bra ljud då HELA den högra sidans diskanthögtalare brusade precis som om de sprängts och ljudet flera gånger stängdes av i hopp om att problemet skulle vara löst (yeah right, som att det skulle vara inställningarna).. Men vi dansade på i alla fall!

Dagens seminarium är avklarat och nu ska vi plugga inför nästa som är imorgon och SEN mina vänner då är det HELG och då får jag äntligen besök av mina fina flickor från Malungsskogarna!!


Det snöar hemma hörde jag..

Ja nog för att jag hört om en flinga eller fem i Sälen senaste veckorna men nu är det sådär.. Ni vet.. Första snöfallet. September är inte ens slut!! Känns på tok för tidigt men jaja.. Ska testa åka i år i alla fall, knäet bör ju hålla tycker man!


Mumford & Sons

Mmm..."Babel" kommer att spelas på repeat. Om och om och om igen.
 

Mind your manners

Skoldagen avklarad, ska fösöka läsa mycket av boken idag för att kunna ägna morgondagen till att lägga upp tentan som ska in nästa fredag. Nervöst. Tänk om jag kunde sluta ha såna krav på mig själv?
 
Ibland kan jag känna att jag gör mig själv mer besviken än vad jag egentligen behöver bli. Jag tar mig själv på alldeles för stort allvar. Som att jag t.ex. blev arg på mig själv i morse för att jag kunde tagit en tidigare buss för att bussen var sen. Hur skulle jag kunna veta att den skulle vara det? Visst ska man ta sig själv och sitt liv på allvar men att klandra sig själv för allting som händer är kanske att gå för långt - det är ju faktiskt så att jag måste sätta krav på annat/andra också inte bara mig själv. Ett typiskt "Natalie uttalande" är: Du behöver inte, jag kan göra det själv! Där jag alltså lyfter mina tidigare krav från andra och lägger dem på mig själv. Klassisk prestationsångest. Något jag lider av alltför ofta, speciellt i skolan. Jag känner att jag MÅSTE vara högpresterande JÄMT. Men det måste jag inte. Den enda som säger att jag måste vara det - det är jag. Och jag borde sluta upp med det, faktiskt. Men det är inte lätt ska ni veta!
 
Med detta menar jag naturligtvis inte att jag anser att jag måste vara BÄST jämt eller att jag vill vara "perfekt". För ingen är perfekt och man kan inte vara bäst jämt. Jag vill inte vara bäst jämt. Jag vill bara inte köra på tentan. Jag vill känna att jag gjorde mitt bästa och vara nöjd med det med andra ord!
 
Nähä, åka till universitetet och ge kroppen en omgång och få rensa huvudet från plugga och press, på't bara!
 
 

Uppsala!

Ja, skulle bara finta er lite, haha.. vart byta tåg i sthlm! Ja, jag spenderade alltså helgen i Uppsala. Eller helgen...Igår och idag fram till två. Vi kan kalla det för helgen. Hela dagen igår ägnades till att umgås med Just som jag inte sett sen studenten i sommras och sedan med familjen Lindesjö/Ekberg som jag inte sett på 2 ÅR. Härlig dag som avslutades med middag på finaste uteserveringen i stan (typ)!! 

Sushi till lunch idag (jag tog INTE bild på maten för en gångs skull) sen hemfärd. Plugg på tåget och en mage som krånglade/ar av stressen och pillrena är slut..får skaffa nya imorn lär inte överleva annars. Förstår varför jag vaknade och hade ryggen, should've seen it coming..
 
Men allt som allt en riktigt bra dag/kväll igår!
 

Nämen, vad gör jag här!?


Fredagslyx!

citronmarinerad kyckling, rotfrktsgratäng och shirazsallad!
 
Använder mig fortfarande av samma paket kyckling som jag köpte förra veckan, haha. Ekonomiskt och bra (och gott!). Här köpte jag bara gratängen, en citron, en gurka, en tomat och en lök = 20:-. Det behöver återigen inte vara dyrt att äta riktigt!
 
Spenderat dagen ute på stan, tagit en fika med en vän och inhandlat en ny ögonbrynspenna. Nästan pinsamt att säga att jag är så snål att jag väntade tills min gamla penna fastnade i vässaren! Skulle egentligen ut ikväll, men ska upp tidigt imorgon så vi får väl se, kanske blir en öl ute i alla fall! Men jag har faktiskt my weekly ta-hand-om-dig-själv-kväll ikväll!

och nästa helg kommer Mändü och Erica hit!!! Längtar som en liten gris efter dem! Och jag ska provjobba också! Men innan dess ska jag ha läst ut en 365 sidor lång bok och tagit mig igenom 2 seminarier och påbörjat min tenta. Sjukt tuff vecka!
 
Men nu ska jag återgå till min spa-kväll, ha en fin fredagskväll!

HELG!

Woohoooo, helgen är kommen! Massa roligt väntar faktiskt. Imorgon väntar dock tvättstuga till att börja med, inte det roligaste jag vet.. Men jag började iaf denna helg med en liten tur på stan efter seminariet idag, härligt! Sket alltså i träningen för att hellre göra den på min lediga dag då jag inte har någon väska med mig som idag. I-landsproblem, I know.
 
Seminariet gick även idag riktigt bra! Fick tillbaka referatet från förra veckan och jag visste ju att jag inte bearbetat det lika noggrant som jag borde. Alltså att jag borde lagt ifrån mig arbetet mer än en gång som jag gjorde. Man lär sig alltid av kritiken! Men det var i stort sett bara petitesser, sånt jag borde tänka extra på. Jag är nöjd med mig själv!
 
Jag är faktiskt så glad att det är helg (för jag har sovit äckligt dåligt denna vecka) att jag ler med tänderna, det är fan inte vilken dag som helst!
 

Tidig morgon..

Var uppe redan klocka sju och finslipade det jag ska säga på vår presentation idag så nu duger den! Samtidigt ramlade gardinstången ner och jag förbannar dessa betongväggar...! Ska ta och hoppa in i duschen för att göra mig redo (vadå ute i tid?), käka brunch och bara varva ner. Ska ta mig en tur i spåret efter att vi är klara med seminariet, känns som att det är tid att ta tag i det.. och skaffa ett gymkort också! Have to stay fit!

Ha en bra dag!
 

I'm still not sure what I stand for

Soft dag, plugg hemma hos en av klassisarna sen tog jag en tur på stan och fönstershoppade lite. Så mycket man vill ha! Synd bara att det man absolut vill ha är det dyraste, haha.. Anmält mig till vårkursen i engelska också! Känner att jag är sjukt nervös inför tentorna. Första ska lämnas in på fredag v.40 och det är ett paper på 1200 ord! Inte allt för mycket men det gäller att få det vetenskapliga skrivandet alltså. 
 
Har pluggat nån timme nu och ska fortsätta men har en liten afternoon tea-break - seminarium imorgon! Eftersom jag åt resterna från igår till middag så får ni alltså inte middagstips idag..hehe. Men jag tipsa om sjukt lätta kakor.

Vaniljhorn
200g smör
5dl mjöl
3msk vaniljsocker
 
Blanda alla ingridienser i en bunke, det kommer att bli rätt smuligt men frukta inte! Ställ in degen i kylen i 20 min. Knåda sedan och dela degen i ca 35 bitar, rulla dem till små korvar och spetsa till kanterna. Grädda i ugnen i ca 8 min, dem får INTE bli bruna. Väl klara kan ni garnera med socker (färgat med karamellfärg om man vill). DONE.

 
 
Just ja, jag ska provjobba på ett ställe nästa helg! Wiihoooo! Dem tyckte mitt CV var asbra, hoppas de tycker detsamma om mina egenskaper, hehe!

Grötfrukost..

Börjar dagen med gröt, det var ungefär en halv evighet sen och nu vet jag varför. Jag är fortfarande laktosintolerant och jag blir fortfarande illamående.


Försöker se på resterande delen av filmen jag började kolla på igår men koncentrationen är inte på topp.. Möte och plugg står på schemat härnäst!


Jag borde fan ha studentmat-tips alltså..

Ja, för lagar man mycket mat till sig själv blir det inte dyrt. Ett paket kyckling räcker fan i veckor. Och rotfrukter kostar inte mycket, inte två svampar heller..!


Det är nästan så att jag fäller en tår!

Jamen, hittade jag inte ingången till den Orientaliska butiken inte allt för långt ifrån där jag bor? ALLT farmor och farfar brukade ta med sig från Iran; torkade grönsaker, persisk saltgurka, riktigt basmatiris, persiskt godis(♥) och nötter, mängder av alla dessa favoritnötter fanns på plats i butiken och till bästa pris. OM jag ska handla där sen alltså...! Kul för att veta, jag vet, jag skriver det mest för att köra det i ansiktet på familjen hemma i MLG, hehe.

Men ni kanske vill veta att jag sökt lite helgsjobb? Så har suttit och gjort om mitt allt för ouppdaterade CV till ett per komplett, haha. Jag kan inte komma och säga att jag inte haft jobb i alla fall..så nu är det bara att lämna ut dem här och där!

Nu ska jag försöka läsa resterande 70 sidor av min bok om etik och sedan ska jag och mitt trollhår, som fått i sig extra näring (ägg och olivolja) och är extra fluffigt, gå och lägga oss! Med tanke på de väldigt röda kinderna som inte beror av tankar på attraherande män så är det nog en bra idé. Laters dudes!
 

Pluggar järnet!

Japp, här sitter jag i mitt rum, mätt och belåten, läser de 163 sidor jag ska ha läst till på onsdag och dricker te ur finaste tekannan som jag fick av Sandra i födelsedagspresent (salt- och pepparkaren är också i fullt bruk)!

Inte många knop idag..bara plugg. Hade en jättetrevlig kväll igår på sista nollekvällen och jag kan säga er en sak; GRUPP 5 ÄR BÄST I TEST!!


Runnin' wild

Vaknade upp i ett stormigt Örebro igår, men drog ändå ut för att se tävlingarna vilket var riktigt kul! Har världens skönaste faddergrupp. Slank dock iväg och gissa vad? Skrev på mitt allra första hyreskontrakt! En annan delad lägenhet men det blir bra. Det blir asbra! Sjukt frusen drog jag hemåt, nöjd och glad med livet!
 
Sen var det fest som gällde! Förade i faddergruppen sen drog vi till Kåren, där jag och tjejerna började fint med varsin tequila - fyfan, haha! Riktigt kul kväll! Sen att den slutande med uppskrapade händer m.m det var väl kanske inte lika kul. Men, det vi struntar i den delen. Ta hand om er själva och varandra säger jag bara!
 
 
 
ska ta och sova en timme nu och sedan försöka tagga om på nytt - fest ikväll igen ju! Sista nollekvällen!!
 

Trivs som fisken i vattnet!

Hallå, här ekar det fasen så tomt som det är! Haft lite mycket de senaste dagar därav sjukt dålig prestering här. Ja, här har det härjats med inflytt i denna sjukt fina lägenhet, men av planlösningsskäl så blir det inget långvarigt boende utan då blir det en ny flytt om någon vecka. Men jag tackar världens bästa grabbar för den exellenta hjälpen med flytten - ni är bäst Karl, Jonatan, Erik och JE! Alltså ångesten efter en tur på IKEA, nån som känner igen sig?
 
Men jag och min roomie trivs rätt bra i varandras sällskap, vi har minst sagt utvecklat en god relation till varandra på grund av de mest absurda anledningarna! Vi kan inte annat än skratta och tycka livet är bra knepigt. Speciellt efter denna kväll..
 
Har varit en lång men rolig och händelserik dag idag, med föreläsning, seminarie och nollning på schemat. Var uttagning av de fyra tjejer som ska få tävla för Corax imorn på Örebrodagen och tyvärr hade jag väl inte turen med mig ikväll men det var riktigt kul att i alla fall testa! Kom hem strax innan nio, stört hungrig och som den fantastiska kock jag är slängde jag ihop min allra första kycklingpaj och den blir det mer av! Fan vilken husmor jag är. Det gäller att lära sig alla grundrecept till olika degar och smetgrejer!
 
Nej, nu ska jag ta och kolla på Dark Shadows som jag äntligen fått tag på, godnatt på er!
 

Nina, observera att trädet fortfarande är helt!!
 
MUMS!

Mot Uni!

Jag vet att jag är pissdålig på att skriva men ni får stå ut, plugget kommer först och nu ska jag på föreläsning och sedan lämna in mitt första arbete!
 

Malung för en natt.

Japp, sitter i skrivande stund hemma hos mamma. På uselt humör dock. Har hunnit med väldigt mycket mindre än vad jag räknat med idag då jag hellre grämt mig i mina problem än att ta tag i det som egentligen behövt göras. Men. Det löser sig. Allting löser sig. I sin om tid. Jag hatar att säga det, för det har liksom inte riktigt hänt för mig än. Det uppstår bara fler problem ur problemen. Men fortsätter jag intala mig själv att det gör det så kommer det snart att bättra sig, hoppas jag...

Nåja, goda vänner har jag i alla fall som hjälper mig att flytta imorgon. Grabbarna kan man alltid lita på! Så vi ska väl försöka komma iväg strax över tio, dra en ride på IKEA och sedan flytta in mig. Det blir bra. Som sagt, inte på det bästa humöret nu. Men jag kan säga att jag är glad att se att statistiken verkar öka och det är kul att ni hittar hit!!

Puss och godnatt!

Tar och kryper ner under täcket, slår på en rulle och somnar. Upp tidigt imorgon, lär åka typ kvart över sju om jag ska hinna tanka och allt... skola och sedan hem mot Dalarna! och på tisdag blir det flytt! Godnatt!
 
 
gillar mer eller mindre allt med bilden. Hade jag vågat göra så med håret hade jag. För att inte tala om sleeven....

Om att vara ofrivillig medborgare i ett land man inte ens kan besöka.

Ja, jag har ända sen barnsben blivit uppläxad av både farmor och farfar om att jag absolut inte får komma och hälsa på. Något jag senare under ungdomsåren förstått inte är möjligt. Jag har bekanta som liksom jag är halv- eller heliranier som kunnat åka. Men med föräldrar, visum och en pappa som gjort sin militärtjänst. I Iran erkänner man, som jag förstått, INTE dubbelt medborgarskap och mitt svenska medborgarskap får inte längre legalt värde om jag åker dvs att jag skulle kunna bli fast i landet. Eftersom Iran ligger i konflikt med andra länder så är det heller inte säkert för mig att åka till länder runt om Iran. Inte för att det lockar. Men jag vet inte hur långt detta sträcker sig i trakterna och om det är okey så länge jag åker med mitt svenska pass som också är det enda pass jag äger. Med alla dessa argument så har jag sedan ett bra tag tillbaka tänkt ta bort mitt Iranska medborgarskap. Jag vill kunna åka vart jag vill utan risk för att åka fast eller bli skickad nånstans.

Nå, så jag kom på att jag skulle ta tag i det igår kväll och så visar det sig att jag inte får ta bort det förrän jag är 25. I och med att min pappa är iranier så blev jag automatiskt medborgare i Iran när jag föddes. Helt ofrivilligt. Av det kan kunde leta fram via riksdagens hemsida  och Sweden Abroad så verkar det som att det är enligt Iransk lag detta gäller. Så, jag tänker faktiskt maila UD och fråga hur man går tillväga. Min lillebror lär ju dessutom betala en bra summa pengar för att slippa militärtjänst. Är det någon som har erfarenhet av detta redan? Måste man vara 25, även när man är ofrivillig medborgare? Eller gäller det bara de som är födda i Iran som kommit hit och vill ta bort sitt medborgarskap?
 
Fan tänk att allt ska vara så krångligt.

There ain't no way but the hard way!

Japp, så är det! Sitter här i fotöljen och lyssnar på musik och väntar på att nästa snyftarfilm ska börja. Remember me gick på femman och är man en gång svag för den där mannen så sitter det väl i antar jag.. haha. Läst lite av kurslitteraturen inför nästa vecka och tagit mig igenom en webbföreläsning. Sket, som ni nog fattar, i att åka in till Örebro. Det är så jävla mycket pengar. Måste spara. Surt att missa BDB, men dem kan jag se på hemmaplan!

 
Jag kunde inte vänta tills jag fick åka ifrån Malung, jag är otroligt stolt över mig själv att jag faktiskt gjorde det jag kände att jag ville göra, men det är nog allt som dem säger - you don't know what you have until it's gone. För även om min familj inte är den mest organiserade familjen så är det ändå min familj. Och jag saknar dem. Allihop. Vi kanske inte klarade att sitta runt middagsbordet alla sex men som det verkar, bara efter en vecka, så håller det på att ändras. Distansen gör oss gott. Jag känner mig absolut inte tom, snarare tvärtom, jag vet ju vart jag har dem. Även morfar, som fortfarande är lika svår att ta upp. Det tjocknar liksom i halsen. Men han finns med mig var jag än går, i plånboken. Det kanske vore värt med en familjefotografering? Är jag tantig när jag föreslår det?

Nöjd!!

Jaha, då var första veckan i plugget avklarad och jag är riktigt nöjd. Många nya trevliga individer (eller primater Karin!) och givande undervisning. Hade första seminariet idag och var faktiskt riktigt nervös innan men det gick galant och jag är nöjd med mig själv! På måndag får jag nyckeln till lägenheten i stan och åker hem till byn för att hämta alla grejer och på tisdag flyttar jag in, ska bli så jävla skönt att inte pendla 8 mil om dagen!!
 
Hoppade nollningen ikväll dock, hade sjukt kul i onsdags men det är drygt att åka tillbaka hit mitt i natten faktiskt.. speciellt efter denna dag. Kanske drar på nollningen imorgon istället! Unnade mig nachos ikväll istället, ska ta en liten spa-kväll och vänta på att X-men ska börja 21.30! Fredagmys.
 
 
Saknar sommaren allready. Så mycket tok det har varit. Haha, 24 sjukt värda timmar på Hultsfred, bara för att se guden. What can I say? I'm a big fan! Amanda sov i bilen, så kommer jag dit på morgonen och hon har nattätit jordnötter och slängt skalen på golvet och struntat i soppåsen?! HAHA!

Plugghäst.

Plugga lite extra, skriva ner ytterligare anteckningar och extra frågor inför första seminariet! Känns lite nervöst, jag blir så.. Vad ska jag säga.. Tävlingsinriktad? Det är väl inte så bra kanske men det får mig att prestera...

(älskar bara att autocorrect ändrade plugghäst till pluggahäst)


Jag har världens bästa moster. Punkt slut.

Ja, jag har verkligen det. Hon räddade mig idag. Från vad? Inget jag känner för att dela med mig av. Det viktiga är att jag är på rätt nivå igen men det har varit en lång dag idag.

Men igår! Igår levde jag loppan, har inte kollat skorna men jag misstänker att jag måste plocka glas ur dem. Fan folk har så mycket handsvett att glas bara tycks glida ut händerna på dem. I alla fall så hade vi trevligt vid vår lilla samlingsplats på universitetet för att sedan åka in till stan och gå på Ritz - och vi hade hur kul som helst alla nollor! Kom dit vid typ kvart i tio och dansade till typ halv två.
 
Fötterna gör ont idag kan jag säga, men det var det värt! Kändes som alla runt om mig kom från Ludvika dock, lite roligt faktiskt! Jag är helt solo från Malung och det är rätt komiskt... jag har fått skriva "Malung (men jag kan skriva Sälen så vet ni ju typ)" på min nollebricka, haha! Micke kom dit också, efter att jag tipsat honom vid vår fika att vi skulle vara på Ritz så det var nice! Tips till alla tjejer; stoppa INTE garderobslappen i bh:n om den ska dela space med telefonen, den slinker liksom ur.

Seminarium imorn, lite nervös är jag allt. Skulle lägga upp frågorna i forumet vi har och det blev inte så bra - såklart är det jag som klantar till det! Haha. Lär mig väl om ett tag..Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga vidare! Hejs!

Will we have rainbows day after day?

Ännu en dag gjord! Är egentligen nollning nu men eftersom jag är bor förjävla långt utanför så går inga nattbussar och därför kan jag heller inte ta mig hem om nätterna än så länge. Tråkigt värre. Det blir bättre! Synd bara att missa alla utgångar (inte alla men de flesta) första veckan då det liksom blir som en sorts banding... men jag antar att de allra flesta i min sits gjort likadant så!
 
Fått i mig ett riktigt mål mat, har ätit dåligt sen i söndags p.g.a stressen, jag erkänner det och nu kommer alla att pissa på mig för det men jag ska skärpa mig annars ballar det kroniska ur! Lunchmöte med studiegruppen imorgon, sedan fika med en vän hemifrån (Ja, jag räknar dig som hemifrån nu, Micke!) som bor här och sedan White Party på Ritz, blir super det här! Pepp!!
 
 
Haha, sicken bild! Älskar scenen. Fullkommligt älskar scenen. Sen är det ju extra roligt att dela den med grymma musiker som t.ex. Johan som är med på bilden! Vill spela, har ett så jävla stort sug efter att få repa. Går åt snart (hoppas ni ser detta Doffe eller Babs!)!

First day of school!

Sitter fortfarande i fåtöljen, kom hem för en timme sen lite drygt, lyckas inte riktigt ta mig upp. Är helt slutkörd efter en lång dag med alldeles för lite sömn inatt.. Åkte in till Örebro (tar drygt en halvtimma) strax innan sju eftersom jag inte ville hamna i någon morgontrafik och komma försent MEN det visade som att Örebros morgonrush är en piss i havet jämfört med Stockholms och jag var framme 45 min innan start. Fail.
 
Men det har varit en riktigt bra dag. Roligt att komma igång igen! Det tar väl sin tid att bli varm i kläderna och lära känna allt nytt folk, make friend osv osv. Helgrupp, föreläsning och förseminarie har hunnits med idag. Hittade min antagligen blivande roomie under lunchen, lite random sådär. En riktigt bra seminariegrupp verkar det som att jag har också. Man ska inte ropa hej förrän man kommit över bäcken men, haha.
 
BORDE diska, käka, duscha, plugga och göra en matlåda innan det är dags att hoppa i säng. Matlådan lär jag få skippa då jag tydligen glömde min dosa hemma.. Tanken var ju god. Diska, duscha, käka, plugga... Kom igen Nat, res dig för fan!!
 
 
Imorgon får jag en liten sovmorgon innan vi ska träffas och plugga, får se om jag åker stannar efter det eller om jag skiter i pubrundan och bara drar på White Party på onsdag. Blir så jävlarns dyrt att pendla och dessutom går inga bussar om nätterna så jag tar mig lik förbannat inte "hem". GE MIG CENTRALT BOENDE.

och då var man framme...!

Har varit full fart på mig sen klockan åtta imorse.. åkte vid elva och förbannade gps:en som ville att jag skulle köra i skogen. Jag kom ju fram snabbare men fy helvete vilka jävla vägar jag fått åka, ska jag aldrig åka den rutten igen! Sitter i skrivande stund i Lindesberg i den lägenhet jag fått låna denna vecka. Känns helt okey. Längtar tills Öbo's bostadsgaranti hör av sig (dem har ett rätt dåligt rykte, spräcker inte policyn men hör av sig timmar innan tiden går ut), känns knepigt och oroligt att leva på ett ställe tillfälligt och inte veta var man ska härnäst. Man får liksom inte fred. 
 
Nå väl! Drog ner till centrumet här för att bekanta mig och lära mig vägar för att sedan åka iväg till Örebro, träffa Einar och få mig en rundtur så jag vet vart jag ska imorgon bitti! Det tar ett tag att lära sig trafiken men mitt lokalsinne är fan så bra. Gick sedan på kvällens nollningsaktivitet, som då var bio (Midnight in Paris), trevligt! Kändes knasigt att vara runt massa människor man inte känner ett piss men det blir bättre! Man lär ju inte känna varandra på en sekund direkt!
 
Bör nog lägga min nu och jag ska få någon sömn alls innan det är dags att återigen kliva upp - och gå till skolan för första gången sen 11 juni 2011. Fantastiskt. Ha det bra hörrni!
 

Lämna det bakomflutna framför dig!

Och så har jag kommit till denna kväll som jag längtat till lika mycket som jag egentligen varit rädd för det. Sista kvällen i Mlg. Mjaaaaa, nog får man lite separationsångest såhär när det kommer till kritan men det kommer att gå fint! Hade ju hellre velat åka idag och det kunde jag för visso ha gjort men då jag inte kommer att ha ett eget "hem" så är det enda som ska göras kika till stället jag ska tillbringa närmsta veckan i, fixa busskort och grejer och sedan ta mig till nollningen, wiiihoooooo. 5 år, haha. FEM år ska jag plugga. Det kommer att gå snabbt. Mötte en snubbe idag som reagerade stark när jag sa fem år - ska han säga som gått på gymnasiet i fyra (idrott), haha.

Galet nervös är jag. "Det är bara ett helt nytt liv som väntar", jo jag tackar ja! Började dagen med en promenad, skulle väcka Karl men till min stora förvåning - förlåt mig - ALLAS stora förvåning var han redan vaken. Tog en avskedskaffe och sedan drog jag. Var till bästis för ett tag sen också, kändes tungt att kramas hejdå när man praktiskt tagit suttit ihop i si sådär 15 år. Och sen mamma. Lilla mamma. Jag kommer ju att komma hem haha, det är ju inte som på 1800-talet då man åkte och aldrig mer kom hem. Malung står kvar...
 
Köpte mig världens bästa godisburk idag. Kommer inte att slänga den. #starwarsnörd

RSS 2.0