a good old song for the good old times



Nat

The song that I had only sang just for you

Vaknade redan sju i morse, no idea why men det var väl bara att leva med! Skjutsade iväg mamsen som ska jobba hela helgen (!!) och sedan drog jag hem och ringde massa vuxensamtal, haha!

Snackade även med pojkvännen som satt på bussen mellan Jönköping och Stockholm, skönt! Jag längtar efter honom så mycket att jag nästan spricker!

Väntar på att kanske få ett samtal från fina Sanne som flyttar ihop med sin Jesper idag, klart man ska hjälpa till! Ska även till skolan en sväng och se efter vad jag ska göra på måndag, jobbar mellan 9.30-15/16, det blir bra det!



Nat

well hello there!


Så jävla snygg och den blir din för endast (?) 499:-! Den finns på Gina Tricot!

Myst med familjen nu på kvällen eftersom lillasyrran kom hem en dag tidigare än väntat! Kikar nu på en dokumentär om två kvinnor som båda genomgått könsbyte och nyss fått ett barn tillsammans. Jag tycker inte att det är fel att känna att man är "född i fel kropp". Men nog om det, det blir så långt inlägg om jag ska förklara allt jag tycker.

Fick sms från min babe tidigare idag och han är i Sverige vid tre inatt - dock kommer han inte till Mlg förrän på söndag. Så jag får vänta ett par dagar till, haha!

Nat

Sol och 23 grader varmt

Hallå i stugan!

Äntligen sol och varmt ute! Antaligen en liten slutspurt på sommaren för att världen snart ska dränkas i regn och rusk som om någon månad blir snö och is - men det är inte så farligt det heller när man väl har anpassat sig igen. Inte för att det egentligen var någon riktigt sommar heller men, yeah..

Var ute och fotade med Sandra på förmiddagen och jag kan ine låta bli att bli avis på att hon blir så fruktansvärt bra på kort! Usch, jag blir inte ens hälften så bra. Jag gav i princip upp till slut, det var inte min dag som modell, det var min dag som fotograf, haha.






Enda seriösa bilden som blev "bra", äsch, man kan inte ha en bra fotodag varje gång! Ska jag ha det uppsatt ska det vara slappt, det är ju konstaterat.

Nat


Facebook.

Ja, fb har fuckat ur, rejält. Jag hade faktiskt vant mig - det är ju trots allt en gratissajt så jag tycker inte vi ska klaga så mycket på förändringar. Men det gör man ju ändå, haha. Min slutade funka idag, eller ja jag kommer in men den har inte uppdaterat sen fyra? Dessutom kan jag inte se vilka som är inne på chatten om jag inte är inne på meddelanden och inte eller se news stream-grejen på sidan. Varför är man så jävla beroende?


sen sitter jag och frestar mig själv genom att kolla på kläder på nätet. Jag vill shoppa, det finns så mycket fint. Jag lider - eller snarare avlider. Buuuu.

Nat

Kaffe kommer inte på fråga



Man ska aldrig hoppas på för mycket, jag hoppades på att inte bli sjuk och tydligen så var det för mycket begärt, haha. Känner mig dålig, magkatarren står i blom och kaffe kommer inte ens på fråga idag. Det enda som kommer på fråga är att ta mig en tur till skolan och skriva på papper.

Förresten som kommer Gilby Clark på Sverigeturné! Gissa när det börjar? Nu på fredag i Västerås, sen spelar han på Harry B James på måndag....HUR FAN KAN JAG HA MISSAT DETTA?! Jag har ångest i hela kroppen, bör jag göra av med mina pengar för att åka och se? Det är ju Gilby Clark! Och Ryan Roxie kommer ju också att vara där.. faaaaaaaaaaaan

Nat

Wonderful tonight


bild från i somras innan vi gick ut och käkade för att fira min födelsedag ♥

Nat

Alla får ligga, No 015

ur "Alla får ligga" av Henrik Fexeus.

Säger dina kläder det du vill?

"De som träffar dig för första gången kommer till stor del att bilda sin uppfattning om dig av hur du ser ut. Du får förlåta dem, men innan ni har börjat prata och de inser vilken fantastisk människa du är så har de liksom inte så mycket mer att gå på. Det innebär att dina kläder blir viktiga. När du ger andra en bild av vem du är så blir dina kläder en stor del av den bilden, åtminstånde till en början. (Detsamma gäller avsaknaden av kläder, så lätt kommer du inte undan!)

Men det här är bra. För det betyder att om du upplever att du är mellan och under medelmåttigt snygg (vi tänker oss att det finns en sån skala) så kan du ta ett kliv upp och bli mellan medel och riktigt stilig, bara genom att sätta på dig rätt kläder. Är du begåvad med väldigt bra klädkoll så kan du till och med bli en total looker. Klä dig snyggt. Ja, det är väldigt ytligt men våra kläder är trots allt vårt yttersta skal; vår yta utgörs till väldigt stor del av vad vi sätter på oss. Att det sen påverkar oss så starkt är inte mitt fel, det beror på att vi människor är lata och föredrar enkla symboler och koder. På Södermalm bär vi rockerdenim, på Stureplan slips. För då blir livet enkelt och tydligt.

Genom dina kläder signalerar du vem du är, vad du står för, hur mycket du bryr dig om modetrender och ditt utseende, samt hur intresserad du är av att visa din sexualitet. Därför ska du bära kläder som får dig att må bra och som förstärker dina bästa egenskaper. Du kommer alltid att skicka ett budskap om vem du är med de kläderna du har på dig. Även om du inte bryr dig om vad du har på dig så är också det ett tydligt budskap. Så se till att ditt budskap stämmer med den briljanta bild som du vill att andra ska få av dig."

Nat

Fina bitar att lyssna på medan man ligger och drar sig











Nat

No 014 - spännande insida ger en snygg utsida

När jag tog studenten fick jag boken "Alla får ligga" som Henrik Fixeus skrivit. It's awsome. Kommer ihåg att jag skulle lägga upp ett "tips" förut men det blev ju liksom inte av(jag har inte haft dagens låt på ett tag heller, whatever).. Men nu blir det de! No 014, spännande insida ger en snygg utsida.

En god nyhet: Du behöver inte vara lika snygg som Benicio del Toro eller Heidi Klum för att andra ska tycka att du är attraktiv. Det gamla talesättet stämmer: Skönhet ligger helt och hållet i betraktarens öga. Även om tidningar och tv gör sitt bästa för att lära oss att en snygg man ser ut som Brad Pitt, så är skönhet i slutändan nåt som vi tycker väldigt olika om. Men vi har alla en sak gemensamt när vi bestämmer oss för om någon är ett skåp eller en läckerbit.

Det är nämligen så att de människor som vi tycker om, de som vi uppskattar och beundrar, tycker vi också är snyggare än de som vi inte tycker om. Även de som vi tycker ser fullkomligt alldagliga ut den första gången vi träffar dem blir snyggare och sexigare när vi inser att de är riktigt sköna typer. Om vi får en positiv bild av någons personlighet ökar den fysiska attraktionen.


Om du tänker efter så kan du säkert komma på nån i din närhet som du inte tyckte såg så speciell ut första gången ni sågs, men som du nu gärna hade hånglat upp eftersom hon är så cool att vara med. Du hade till och med gärna lagt in en allvarlig stöt om det inte var för att han råkat vara upptagen. (Eller för att du fegade ur och inte visste hur du skulle göra). Om du inte är nöjd med ditt utseende behöver du alltså inte fästa för stor vikt vid vad spegeln studsar tillbaka när du spänner ögonen i den.

Eftersom skönhet är något som ligger hos betraktaren så är det mest effektiva sättet att bli snyggare inte att köpa en blondare hårfärg eller skulptera skägget. Det viktigaste för att förbättra andras uppfattning om ditt utseende är att visa dem att du har en härlig och intressant personlighet! Det är också betydligt billigare än ett årskort på SATS.




Grymt bra skrivet. Ideal är skit och man ska var sig själv - man behöver inte göra sig till!

Nat

Wanties


skor: converse (skinn), leggins: H&M, tröja: H&M, halsduk: Gina Tricot.

"Jobbat" en sväng idag, skönt att man får ersättning för felanvisningar! Eller vad man nu ska kalla det! Sitter och chillar här hemma och ska ta och äta lunch, Sandra ska ev. åka till Vansbro en sväng senare men vi får se!

Nat


Massor med onödig fakta


min nya ring som jag fyndade för 40:-!

Sandra hämtade mig strax innan sju i morse sen jobbade vi i 8 långsamma timmar. Alltså det var inte långtråkigt, tvärtom, vi har haft så jävla roligt idag. Övertrötta som vi var så skrattade vi hela tiden.

Sandra fick damsugarkontakten i huvudet när hon tryckte på "sladdknappen" och vi fick den värsta jävla toaletten ever. Det stank urin i hela lägenheten och det fanns kvar "rester". Vidrigt. Men lindade halsdukarna runt huvudet och såg ut som talibaner. Det funkade ju..bara det att vi skrattade som idioter så fort vi kollade på varandra. Fyfan. Nytt internt skämt 4 sure. Ni kanske inte tycker det är roligt, men det gör vi!



Ska lägga mig riktigt tidigt ikväll, är så himla slut. Såg btw att Jofama By Kenza ska börja säljas på Åhlens och det är ju grymt - inte minst för Malung. Har faktiskt inget från just kenzas kollektion men vill så grymt gärna ha shortsen!

Nat

Saknad

Skypade med Cj igår kväll, helt sjukt hur mycket jag saknar honom. Nog för att jag saknade honom förrgår också, det är faktiskt mycket roligare när han är med på fest - fastän han är nykter. Man får en känsla om att man är helt säker då. Inte för att jag kände mig osäker igår då jag hade Sandra, Sanne och mina grabbar Just och Karl på plats! Ni fattar. Ytterligare en vecka återstår tills han kommer hem, usch denna längtan! Den för ju med sig det bästa men det blir ju tråkigt ibland, oftast. Haha. Att vakna med hans bortdomnade arm under sig för att han inte velat ta bort den för att jag sovit så bra - det är kärlek♥


time doesn't matter. Snygg grabb ute på Djurgården!

Idag blir det jobb (detta är ju tidsinställt, höhö) så hörzzz vi efter det. Ciao

Nat

Natt och dag






haha, ser typ jätteledsen ut? Antagligen mest för att jag dragit ut sminket, haha.


massor med ringar, ett halv bord med ringar - himlen!

ingen marknad utan balonger!







finaste (favoriten) ståndet på hela marknaden, så mycket gott!!

siliconkulor. De är egentligen lika små som de allra minsta pärlorna man brukade använda som liten. Men en liten påse stoppar man i 1 L vatten så blir de sådär stora och när det blir torra så blir de sådär pyttesmå igen. Tänk att bada i såna?

Nat

välbehövd kvälll

Kvällen igår var faktiskt trots sina missöden riktigt jävla bra. Det var skönt att släppa loss och bara känna att "jag får vara jag". Jag har aldrig behövt en utekväll mer än vad jag gjorde igår, that's the truth. Det blev massor med skratt under kvällen iaf - missöden dyker alltid upp och man får se förbi dem, haha.



Väntar på att Sandra ska ringa sen ska vi går ner till centrum och käka. Självklart ska vi även ta ett varv på marknaden, haha. Ingen marknad utan munkar och remmar, det går bara inte! Bilder från igår kommer, är inte säker på att de går att använda, haha!

Nat

Försöker tagga

Jaaaa, jag försöker tagga till ikväll även om det kanske är lite tidigt, haha. Kom ju trots allt hem från jobbet för en stund sen! Mycket ska göras innan jag är redo för en kväll ute, haha, typ duscha. Det vore en idé. Men det har inte kommit mig för än!

Vaknade med en dålig känsla av, DAM DAM DAM, förkylning. Yeah, damn it's heavy. Not. Sen är min mage orolig, alltså jag menar som i att magkänslan säger emot mig. Jag har en dålig känsla i magen. Nog med synonymer?

dra mig baklänges alltså.

Nat


Small things



















Nat

For those about to rock - fire



Har varit i skolan på möte inför imorgon och även lämnat in deverse grejer! Kom nyss ut ur duschen efter ett litet träningspass, mage/rygg + mer - man behöver inte göra mer än "lite" varje dag. Iaf inte jag, men min kropp är konstig så det kanske inte ska jämnföras, haha.

Har läst på en hel del sidor att träna med rockring ska vara en höjdare och såklart så vart jag ju testa! Det var faktiskt rätt bra måste jag säga - man måste dock verkligen ha fart för att det ska märkas att det tar! Jag har bara en större modell så jag kan bara använda min runt midjan och på armarna men har man både stor och liten modell så går det ju att använda på benen också! Enkel vardagsträning. Jag kan ju inte jogga/springa hela tiden....

Nat

soy un perdedor? näää! ååååh åka pendeltåååååg


Hahaha, Aldous Snow - eller ja Russel Brand. Love, love, love, love!

Min sista dag som "peter" är gjord och på fredag är jag "anneli", haha. Trevlig dag som alltid! Imorgon är jag ledig förutom att jag ska hämta material inför fredagen, gött!

och på tal om fredag så är det Sanojs födelsedag idag, wöööw, äntligen 18! Det ska firas till helgen!

Nat

saker som gör mina dagar bättre


fotografering, jag är inte duktig men jag tycker om det iaf.

jag växer och blir större för varje dag, jag ser inte det varje dag men de dagar jag gör det så mår jag riktigt bra!

more than words

konserter of course

piano

min fasta punkt

hon som alltid håller min hand

musiken

och självklart mina vänner och extramammor (haha) men jag har slut på svartvita bilder och orkar inte öppna dem och göra om dem, lathet som inåt h*****e. Haha.


Too much, too young, too fast



Satt i telefon hela morgonen, slängde i mig mat och stack till jobbet. Stack därefter till gudmor och myste lite och nu sitter jag "hemma" igen och lyssnar på Nirvana. Har varit i så mycket tankar hela dagen så det är nå helt sjukt. Jag grubblar, hela tiden. Jag undrar när det blir bra. Jag håller modet uppe, men det är klart jag undrar för det!

Jag tror absolut att jag behövde det här året även om de senaste månaderna varit förjävliga. Trasslet ska redas ut så är det bara!


Nat

Flickor och pojkar i kombination

Ja, flickor och pojkar i eller utanför ett förhållande. Jag är en sån tjej som gillar killar med långt/längre hår. Helst ska de ha till strax under öronen, då är det som snyggast - men det ändras ju från grabb till grabb, de ser ju olika ut så de kanske inte alls passa i den längden. Längre hår ska det va oavsett vilken längd av långt? Haha, det blev komplicerat.

Shit the same till punkten! Ni vet när ni ser en kille med det perfekta håret och sen nästa gång du ser honom så har han klippt av sig det där fantastiska håret? Det har precis hänt mig. Min pojkvän har klippt av sig håret trots att jag bett på mina bara knän att han inte ska göra det. Han har en stark vilja den där.

Vad ska man säga liksom? Hade det varit en random snubbe hade man vänt andra kinden till liksom. Haha. Då var han inte lika intressant längre. Så hemskt alltså, hahaha. Men så tänker tjejer ibland! Inte alltid, ibland.Nu är det en helt annan grej eftersom jag är i ett förhållande och är grymt kär i min pojkvän, jag älskar honom lika mycket nu som när han hade halvlångt hår! Haha, det som trodde jag var elak får sig en besvikelse. Jag brukar alltid säga till mig själv att "det är ju bara hår" om det har blivit lite för kort och detsamma gäller honom, eller? Jag har fortfarande inte sett honom och jag kommer inte göra det de närmsta 3 veckorna heller, tyvärr. Vi har inte ens tillgång till internetkommunikation, fattar ni hur jävla mycket mer man saknar honom då eller?

Nejmen, håller ni med flickor? Min blogg, my opinion. Det här är något mellan oseriös och seriös kritik mot alla killar som klipper av sig sitt perfekta hår. Ta det med en nypa salt förfasen.


Slash utan sitt hår? Aldrig.

Nat



Loving the Alien

Hemma efter jobb mellan 09-15. Jag gillar verkligen mitt jobb som vikarie! Visst det är svårt att hantera folk som inte är så mycket yngre än en själv men det går faktiskt hyffsat bra, de erkände till och med att de gillar mig, haha!


my hands are huge!

Lite awsomeness då? 11 oktober släpper Judas Priest sin samlingsskiva "The Chosen Few" och det är bl.a Lemmy, Slash, Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Geezer Butler, James Hetfield, Klaus Meine, David Coverdale och Joe Elliott som valt låtarna!! Hur awsome är inte det? Tycker det är så grymt coolt att de låtit nära vänner och arbetskamrater välja dem!

This is a collection of songs chosen by our friends and respected peers, so we hope all the metal maniacs out there will rock out to the tunes enjoyed by metal legends." berättar JUDAS PRIEST's frontman Rob Halford till RollingStone.com.

Såhär ser låtlistan ut;

01. Diamonds And Rust (1977) - chosen by Joe Elliott (DEF LEPPARD)
02. Dissident Aggressor (1977) - chosen by Steve Vai and Geoff Tate (QUEENSRŸCHE)
03. Exciter (1978) - chosen by ACCEPT
04. Beyond The Realms Of Death (1978) - chosen by Lars Ulrich (METALLICA)
05. Delivering The Goods (1979) - chosen by Kerry King (SLAYER)
06. The Green Manalishi (with the Two-Pronged Crown) (1979) - chosen by David Coverdale (WHITESNAKE) and Randy Blythe (LAMB OF GOD) 
07. The Ripper (1979) - chosen by Ozzy Osbourne
08. Victim Of Changes (1979) - chosen by James Hetfield (METALLICA)
09. Breaking The Law (1980) - chosen by Lemmy (MOTÖRHEAD)
10. Rapid Fire (1980) - chosen by Vinnie Paul (PANTERA, HELLYEAH)
11. Grinder (1980) - chosen by Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY)
12. Living After Midnight (1980) - chosen by Alice Cooper and Geezer Butler (BLACK SABBATH)
13. Screaming For Vengeance (1982) - chosen by Slash (GUNS N ROSES)
14. You’ve Got Another Thing Coming (1982) - chosen by Klaus Meine (SCORPIONS) & Corey Taylor (SLIPKNOT)
15. The Sentinel (1984) - chosen by Chris Jericho (FOZZY)
16. Turbo Lover (1986) - chosen by Jonathan Davis (KORN)
17. Painkiller (1990) - chosen by Joe Satriani

Jag blir så glad i hela kroppen av såna här gester! ÅHHHH♥

Nat

DEF LEPPARD+MÖTLEY CRÜE+STEEL PANTHER = ENGLAND!!



OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!! HOW FUCKIN' AWSOME! Def Leppard+Mötley+Steel Panther= Toura runt England! Så jävla grymt! Går allt osm det ska så flyttar jag och jobbar i London i november så jag kommer att befinna mig där - det gäller bara att skaffa en biljett så fort jag får pengar till det! 14 december spelar de på Wembley och vem fan vill inte se världens bästa band på fucking WEMBLEY?!

Klarar inte av att skriva utan att svära vid såna här tillfället, nu har jag verkligen något att längta till!!!

Nat

You got me runnin' wild, wild and free

Att göra en såndär "6 saker du inte visste om blabla" är ju en standard-grej bland bloggarna. Men jag är inte standard så jag kör sju saker. If the man is 5 and the devil is 6 than that must make me 7?!

1.    Jag går och pratar i sömnen. Det värsta var när jag fick återberättat för mig att jag en gång bara hade underkläder på mig, tog på mig första bästa skorna jag hittade - som var gummistövlar - och gick ut på en 100 meters promenad. Grannarna såg mig, trevlig syn Einar?

2.   Jag har ETT tvångsbeteénde (som jag vet om). Om jag är ute och går UTAN hörlurar och det kommer en bil/buss/lastbil bakom mig så gör jag upp ett mål som jag måste hinna till innan bilen/bussen/lastbilen åker förbi mig!

3. Det är inte töntigt att vara scout - jag var faktiskt det i hela 8 år. Den ni! Slutade för att jag inte hade tid (gick i ettan på gym) och för att favoriterna också slutat så det blev lite ensamt.. men jag tycker faktiskt ärligt talat att scouting är kul!

4. När jag var 6 år blev jag hundbiten och sen dess är jag hundrädd. Sorgligt nog. Men hunden (grannens) hade tydligen blivit retad heeeela dagen så när jag kom och var snäll så fick jag ut för det hela..

5. Jag hatar sill. Det är det vidrigaste som finns. Punkt Slut.

6. Mitt drömhusdjur som jag ska skaffa när jag har ett ballt hus med många rum och plats för att bygga hinerbarnor är en frätt. Den tama versionen av iller. Och nej, jag ska inte ha en, jag ska självklart ha två! Co
olt husdjur.

7. Jag skrattar nästan alltid. Det behöver inte ens vara kul, jag går av ändå. Jag har världens bästa humor även om den klassas som sämst och jag delar den med mina allra närmaste grabbkompisar Karl och Gustav! Ett gott skratt förlänger livet sägs det!!

Klassiker:


Nat

Do wah diddy diddy

Jag tror inte att någon missade att The Ark gjorde sin sista spelning igår, otroligt sorgligt men de känner att de är klara! I publiken på Grönan igår var inte ett öga torrt och jag blir nästan lite känslosam när jag tänker på att man inte kommer att se deras fartfyllda shower mer - vi får helt enkelt hoppas att de får återfall!! Hehe.



Sen måste jag bara ta upp Robert Halfords "motorcykelolycka"! Det var det första jag läste/såg på Rocknytt i morse. SÅ.JÄVLA.ROLIGT. Han kör liksom upp på scenen och kör lugnt och försiktigt och så tippar motorcykeln i slowmotion, det är så  jäkla lame! Hahaha. See for yourselves;



Sen såg jag på Aftonbladet att Carola uttalat att hon kan tänka sig att lägga ner - Men snälla du, GÖR DET!

Nat

Staring at the sun

Ännu en dag när solen skiner och jag inte riktigt vet vad jag ska göra med den mer än att ta en lång powerwalk - vilket jag ska göra om en stund. Jag vaknade lite väl sent idag kanske..

Äsch, vafan man lever bara en gång? Det blir ju fel eftersom man egentligen vill ta vara på tiden.. Ni vet att man i genomsnitt sover 27 år sammanlagt va? Det får en att vara uppe längre om natten snarare än att gå upp tidigt! Haha, iaf mig!

Nu kommer det lite bilder från igår! Har äntligen (vet inte om jag ska säga så eftersom jag ändå lånade ut den med stor vilja till Cj) fått tillbaka min lilla kamera så det kommer med på turen idag! Inga som helst planer på vad som ska göras ikväll men imorgon blir det jobb iaf, så det lär väl bli lugnt!







Nat

I knew the ice was gettin´ thinner But I kept skating on! My mother threw me into this world as a winner










Det här var ju verkligen inte alla bilder, det kommer en till bomb imorn, ciao!

Nat

When there's noone else, look inside yourself

Var på möte med med bästa Bojsan i morse - hon är hur bra som helst! Drog sen till skolan för att se vilka pass på musiken jag ska ha som musiklärare. Grymt!

Nu ska jag äta lunch (jag är sämst på att äta ibland alltså) och sen ska jag ge mig ut på en liten promenad med kameran, förjävla fint väder idag!


Christina Aguilera - en ren inspirationskälla!

Nat


Jag är inte skyldig er en förklaring men ang. England..

Ja, det står ju så fint där i min sideboard att jag ska plugga på musikhögskola i London och ja det var min plan, jag har kanske varit väldigt försiktig med att snacka om det de senaste månaderna men jag har valt att vara det av ren osäkerhet.

Ni kanske tycker det är konstigt att jag kom för 3 dagars sen med ett inlägg om att jag skaffat jobb nu när jag börjar skolan den 20:e?

Fastän jag absolut inte är skyldig er en förklaring och skiter i hur jäkla nyfikna en del är så tänker jag förklara för mitt eget samvetes skull.

Såhär äre; Jag har tackat nej till min plats på Tech Music School! Dels av privata skäl men största skälet är att jag helt enkelt har gjort det mesta av programmet och det var svårt att byta kurser - för då skulle jag bli tvungen att byta program eller ta bort kurser. Det allra mesta av teorin har jag gjort, de hade ingen högre kurs i piano för såna som gick sång, "grundkurs" i ensemble osv osv - helt enkelt samma grej jag läst de senaste tre åren fast på engelska. Och visst jag kunde ha bytt program? Nej, inte riktigt faktiskt. För jag ville bara gå ETT år för att få mersmak och få komma vidare i min musik men nu är nästa (högsta) programmet på 3 år. Sen ska ni veta att London fasiken inte är någon billig stad - OH NO!

Så jag kände att det helt enkelt inte var värt det. Det var inte värt för mig att betala så hiskeligt mycket pengar för att gå ett program där jag redan gjort 85%, jag ville ju trots allt studera vidare inte repetera! Dessutom har problemen bara hoppat på mig, jag har hoppat över en häck bara för att finna en till på andra sidan liksom. Jag har slitit för att få ihop det här men det gör inget att det gick i kras - jag känner mig helt okey ändå!



Jag och bästis snackade om det för några dagar sen, att vi alltid har varit så duktiga, varit i skolan på övertid, kämpat för betygen. Var det bara en lektion nån dag så gick vi på den, vi kom sällan försent och skolkade aldrig. Nu är vi båda kvar här och jobbar i lilla Malung och känner att det är helt okey. För vafan, när vi har varit så jävla duktiga och gått 13 år i skolan och pluggat arslena av oss så förtjänar vi faktiskt att ta ett år och bara åka och jobba lite varstans och bara fundera över; vem är jag och vad ska jag göra resten av mitt liv?

Jag tycker absolut att jag har gjort ett moget beslut och jag är väldigt nöjd med det även om man får känlan av att man är patetisk som inte vet vad man ska göra. Men fasen vem har inte känt den känslan då? Säg vad ni vill samhället - trots att jag inte pluggar nu så vet jag att jag har en fin framtid!

Nat



You, me and Dupree

Lång och intensiv dag med jobb - men jag gillar't! Jobbade mellan 11.30 och 17.00, drog hem fixade käk, för att sedan dra och säga hejdå till fina, underbara Ulrica som åker till England imorn och pluggar i Oxford (jag lovar att skriva om mitt öde för er snaaaaart)! Det blir tomt... men vi ses ju snart igen hon och jag, haha!
Nu ska jag slänga mig i duschen och sen fortsätta se på You, Me and Dupree! Owen Wilson ♥
JO HAJ DU!

jävla regnhelvete

Jag fryser så vet fasen inte var jag ska ta vägen! Regnet står som spön i backen! Lektionen gick super och jag kommer framöver att vara vikare för Peter Nilimaa i engleska och ska ha två olika klasser! Iaf så som det ser ut just nu! Känns toppen!




Nu ska jag kolla på Big Bang Theory och mysa ner mig med en kopp te och ett par kex med ost! Knock knock knock Penny, knock knock knock Penny! Jag äääääääälskar Sheldon! Who doesn't?! I övrigt har jag inget mer roligt att säga. Rock n' roll

Nat

No matter how they toss the dice, it has to be

Goddag!

Spenderade som sagt kvällen hos min Mister Öster - ingenting ovanligt precis.. Vi käkade finmiddag, jag tvingades igenom ett program med "Ensam mamma söker" (ni vet hur det är med killar och deras jävla milf-fasoner?) och sedan kikade vi på Red Riding Hood. Såg den aldrig förut,  det blev liksom inte av eftersom det inte fanns bra kvalle, hehe.

Skulle egentligen på ett möte kl. 14 men var tvungen att flytta det då jag blev inringd av skolan! Så ska jobba en stund idag, gött åt mig! Hoppas jag får jobba mycket nu bara! Som det ser ut nu så kommer jag att köra två jobb de kommande veckorna!


Känner mig riktigt hardcore som inte hittar min regnjacka och går runt i spöregnet i min skinnpaj. Haha. Laddar upp med Aerosmith innan allt sätter igång idag! I eftermiddag så ska jag ta mig en tur till en god vän och ha en mysstund!



Nat

JOBB!



vem har blivit lärarvikare?! Jag är supernöjd! Även om jag inte jobbar varje dag eller har regelbundet schema så är jag riktigt nöjd för jag vill så gärna ha ett jobb som jag skulle kunna trivas med! jag fick hoppa in direkt och första dagen är på torsdag och då ska jag ha Matte och SO! Sen ska jag vara vikarie för musikläraren också, hur jävla nice är inte det? Just att få testa på om jag vill bli musiklärare är ju toppen! Men jag ska fortsätta städa då och då också!

SO FUCKIN HAPPY!

Nu ska jag hem till min karl och laga en kanonmiddag, ciao!

Nat

ibland är det svårt

Jobbade hela dagen igår och sen kom Cj hem från Varberg så jag var bara hem och vände i stort sett.. Maten stod som tur var framme på brodet när jag kom hem till Cj, service! Den varade dock inte länge, haha. Vårat halvt-om-halvt distansförhållande funkar fint! Men vi hinner knappt ses när han är här eftersom han oftast flyger väljer han att åka hem till sthlm några dagar tidigare och så behöver han ju träna mycket om dagarna (jag vill inte träna med honom även om jag skulle kunna, man känner sig så... klen?) när han är här. Vi ses kanske max 4 dagar varannan vecka. Inte är det lätt inte - men det funkar! Frågan är bara när man ska komma över det här att man blir "besviken" när han åker. Det var så mycket lättare när man gick i skolan.. Man kan liksom inte låta bli att bli sådär lite, jag vet inte, stött? Underlig känsla iaf. Men hallå, det är väl en helt normal känsla att känna att man blir lite ledsen när någon åker? haha!

På lördagskvällen lurade iaf Sandra med mig på en Ljud&Ljus-show i Grönlandsparken som kommunen anordnat - den blev inte av. Vi stod i kylan och mörkret i 45 min och ingenting hände, haha så jävla komiskt! Vi drog och kikade på Martin och & jesper som spelade på tom's och sen gick vi hem eftersom vi började jobba sju igår..


He man, var det va?

Nat

Some photos






Nat

Träningsvärk







Nat

I swear

.. ja, jag lovar att det ska bli mer personliga bilder så fort jag får tillbaka min lilla kamera! Min "stora" kamera går ju på AA-batterier vilket är förjävla drygt då de tar slut så rackarns snabbt.. sen är den osmidig att ta med sig överallt. So I promise, jag ska bli bättre på den fronten så kanske det blir roligare att kolla min blogg, haha. Nejdå, skämt å sido. Jag tycker det är tråkigt att inte kunna visa var jag har gjort. En bild säger mer än 1000 ord u know!!



Nat

Remedy


Bra.låt.ful.snubbe.

Var och hälsade på alla på skolan idag. Verkar som att de nya estet 1:orna är precis lika skadade som min förra klass! Skulle haffa Anneli men hon han åka innan jag fick tag på henne såååå... jag gick till mina extramammor Anna och Diana! Så dem betyder de två!

Nu ska jag fortsätta bygga hus på Sims Social på FB. Värdelöst men vafan.

Nat

Sånt jag bara måste ha


Skjorta; Gina Tricot, Leggins; Gina Tricot, Skor; Modekungen.se





Nat

Shot in the Dark



Mhm, mina planer liksom förstördes typ så nu sitter jag hemma och kikar på det nya urlöjliga programmet på Kanal 5. Haha, det enda som var positivt var ju att man såg någon man kände igen!

Ja, egentligen var det meningen att jag skulle spendera helgen med Cj meeeen han fick ett erbjudande om att åka och surfa idag som han tackade ja till och så åkte han vid sju och blir borta hela helgen.. jag har sagt till mig själv 1000 gånger att inte planera, planer går oftast i kras. Dessutom fick jag nyss reda på att det inte blev jobb i helgen så imorn vet jag inte riktigt men på lördag ska jag och Sandra ta oss en utekväll iaf!

Nu ska jag fortsätta läsa Avgrunden och sedan fortsätta med Längtan!

Nat

Favoriten av favoriterna - SLASH!

ÄNTLIGEN! Jag har vetat att han har haft en live-DVD på G ett tag nu och nu har releasedatumet kommit - 15 november!! Förjävla grymt! DVD'n heter "Made In Stoke" och är inspelad under konserten i Stoke-On-Trent, England (där han är född för er som inte vet det) den 24 juli! Slash uttalade sig såhär efter:

"Stoke was a fn' blast!! Great vibe and energy. Its going to make a killer DVD. We'll be back next year definitely!"

Jag har ju både läst "Slash" och "Welcome to the Jungle", grymma böcker, har ni inte läst dem har ni missat något! Slash eller Saul Hudson som han egentligen heter bodde i Stoke-On-Trent tills han var fem år (hans pappa kommer därifrån) därefter flyttade han och hans far efter hans mor till L.A. Jag är helt säker på att jag skrivit det här 10 ggr förut men det skadar ju inte att skriva det en gång till, right?



DVD'n
släpps via Eagle Vision! Såhär ser låtlistan ut;

Låtlista:

01. Been There Lately (SLASH'S SNAKEPIT)
02. Nightrain (GUNS N' ROSES)
03. Ghost
04. Mean Bone (SLASH'S SNAKEPIT)
05. Back From Cali 
06. Rocket Queen (GUNS N' ROSES)
07. Civil War (GUNS N' ROSES)
08. Nothing To Say 
09. Promise 
10. Starlight 
11. Doctor Alibi (with Todd Kerns on vocals)
12. Speed Parade (SLASH'S SNAKEPIT)
13. Watch This 
14. Beggars & Hangers-On (SLASH'S SNAKEPIT)
15. Patience (GUNS N' ROSES)
16. Guitar Solo / Godfather Theme 
17. Sweet Child O' Mine (GUNS N' ROSES)
18. Slither (VELVET REVOLVER)

Encore:

19. By The Sword 
20. Mr. Brownstone (GUNS N' ROSES)
21. Paradise City (GUNS N' ROSES)


Awsome va?! Gillar ni Slahs lite extra mycket som jag gör så kan ni läsa allt som är värt att veta på hans hemsida och så kan ni läsa denhär listan från The Rolling Stone Magasine - det finns en hel del roliga grejer där!

Nat


Rocket yeah satellite of love



Underbar morgon.. svintrött gick jag upp för att ta en dusch, satt på vattnet och uppskattade sedan att vattnet skulle vara varmt efter en minut. Jag hoppade in. Men vattnet hade aldrig blivit varmt för de har stängt av varmvattnet utan att informera. Jag skrek. Frös. Men jag vaknade ju i alla fall!

Man blir så jävla handikappad utan varmvatten, har ni tänkt på det? Dessutom har de inte slagit på värmen hos Malungs hem. Hur korkat? Ingen dusch och ingen disk. Min syster har körtelfeber och fjantig (läs: hypokondrisk) som jag är så tvättar jag händerna stup i kvarten... Jag hatar att vara kall, vem gör inte?!

Äsch, nu ska jag sluta klaga! Slash har nyheter på G, kommer ett inlägg om det senare!

Nat

Tragedi

Det är fruktansvärt, det som har hänt Lokomotiv och att Stefan Liv har tagits ifrån oss - trots att jag inte är något större hockeyfan.. Jag sänder mina tankar till Stefans familj!
Medan vi är på spåret tänker jag också hedra någon som jag har tänkt nämna i flera dagar nu; Laurie Hoyt- Mc Allister, The Runaways senaste (sista?) basist. Hon spelade med bandet från -78 till -79!

Till något lite gladare! Den afrikanska dansen som jag och bästis var på var grym! Haha, man trodde nog inte att det skulle ta så mycket men jag är redan stel - skönt ju!
Nu ska jag återgå till att mysa med grabben!
Nat

Det ordnar sig i sin om tid!


snacka om att mitt pekfinger ser cp ut! Haha, halva inne, höhö. Dessutom kunde ju handen vara tätare, inte lätt när man har 2 sek på sig!!

Låg sömnlös natt igen, no idea why, men ändå var jag otroligt trög i morse. Grym träningsvärk i röven har jag också för er som vill veta. Cj och Challe hem vid elva och det enda jag kunde göra för att inte störa var att läsa, haha, sen kände jag mig i vägen så jag stack. Eller jag stack mest  för att jag bakade igår och Cj tyckte jag skulle baka igen. Yeah right. Det är ju inge roligt att baka om man inte äter det själv? That's the point!!

Var på möte med Bojsan vid två - ett väldigt bra möte - och vid halv sex ska jag och Sandra sticka på Afrikansk dans! Det blir nytt och förhoppningsvis sådär skönt jobbigt!

Nat

Jills dop!


Stolta föräldrar!

Lilla sötnosen Jill med mamma Lina, pappa David och moster/gudmor Elin!

Den var inte bara fin den var grymt god!

Nat

Okey on the beat a 1, a 2, a 3, a 4, a 5, a 6

Hitta den här texten på facebook (ni vet som alla lägger på sin status);

Me, behave? Seriously? As a child I saw Tarzan almost naked, Cinderella arrived home after midnight, Pinocchio told lies, Aladdin was a thief, Batman drove over 200 miles an hour, Snow White lived in a house with 7 men, Popeye smoked a pipe and had tattoos, Pac Man ran around to digital music while eating pills that enhanced his performance, and Shaggy and Scooby were mystery solving hippies that always had the munchies. The fault is not mine! If you had this childhood and loved it, repost

Den var ju faktiskt lite rolig! Haha!


Sitter ochh slappar efter en och en halvtimmes rask promenad, en kokhet dusch och 45 minuters pianospelande - jag vet inte riktigt vad jag ska använda resten av dagen till. Förslag någon?

Lite sådär smått irriterad på en del människor här i samhället, fy sjutton vad självisk och konservativ man kan vara!

Nat

about those tattoos








Nat

He once wrote; inside my heart is breaking, my makeup may be flaking but my smile still stays on

Hallo! Hur har helgen varit?

Var och jobbade på ett dop i Fors igår - hur mysigt som helst! Var bjuden på själva dopkalaset också eftersom det var folk jag kände så det var riktigt trevligt - och jävligt god mat också! För att innte snacka om tårtan.. haha, jag som egetligen inte tycker om tårta.. Mätta var vi allihopa iaf!
Cj var ju med han också (det var hans tränares barn som döptes!) sen även Diana o Laband m barnen, haha, så jävla mycket energi de har! Att förena nytta med nöje det är det bästa!




Till något helt annat.
Till mannen, myten, legenden - Freddie Mercury. Det är i år inte bara 20 år sedan han dog utan även året då han, om han varit en vanlig männsika, gått i pension. Men vi vet ju alla att han aldrig gav upp. Han gick i flera år vetandes att han var döende och blånekade att han var sjuk och fortsatte spela. Han var inte "den där" som slutade för att han var sjuk, han var den där som gjorde allt until the end.

Han gick ut med sin homosexualitet bara något år innan hans bortgång, men att han var det hade alla förtstått och respekterat sedan länge. Att han sedan under den sista tiden blev allt magrare gjorde att pressen var som en finne i röven och efter 2 veckors konstant förföljelse gick han den 23:e november ut i pressen och sa;

Following the enormous conjecture in the press over the last two weeks, I wish to confirm that I have been tested HIV positive and have AIDS. I felt it correct to keep this information private to date to protect the privacy of those around me. However, the time has come now for my friends and fans around the world to know the truth and I hope that everyone will join with me, my doctors, and all those worldwide in the fight against this terrible disease. My privacy has always been very special to me and I am famous for my lack of interviews. Please understand this policy will continue.

Endast lite drygt 24 timmar efter uttalandet var Mercury borta. Han blev 45 år.



Det skulle bli ett alldeles för långt inlägg om jag skulle räkna upp alla de saker som han påverkat. Han har varit med och skapat en helt egen genre - bara det är en enorm bedrift. Så världen saknar honom.

Nat



Jag gillar inte duran duran meeeeeen.....



den här är faktiskt riktigt bra! Man har ju hört den 100000 gånger men aldrig tänkt på hur bra den är. Älskar den verkligen utstående basgången! H&M använder ju den här låten (fast i egen version) i sin reklam. Har en kompis som blev rasande för att hon trodde de sjöng "girls are thin" och jag kan förstå henne - de är faktiskt lite luddigt.

Nat

Tomorrow, tomorrow, tomorrow

Jag läser och jag läser och jag läser - allt för att få tiden att gå snabbare. Boken är awsome and so am I, men kraft att förflyttas i tiden är något jag inte verkar besitta. En springtur imorn bitti, sen ska jag skynda mig på bokhandeln för att inhandla en doppresent och vid två - då kommer äntligen min man hem! 2 veckor har det gått och jag är på vippen att totalt längta ihjäl mig. 2 veckor är en lång tid i mitt liv.

Så kommande dagar kan det bli dåligt med uppdateringar, haha!


Nat

Majsen




Nat

THANK YOU!

Dagens låt.
Har lagt upp den här förut? Whatever, den är fortfarande hysteriskt rolig. Så jävla ful video, Joe's karaktär påminner faktiskt jävligt mycket om mig själv när jag är på dåligt humör, haha! Gud vad jag älskar my Lepps! Bästa är helt klart när de öppnar duschdraperiet eller när Rick sitter där i hallen och ser helt jävla retarded ut, värsta puckelryggen!!


I'm finding it harder and harder to make this damn thing rhyme!

Nat

Med glasögonen på huvudet.



Hittade en bild från studentveckan.. Såhär ser jag ut när jag håller på med ett projekt och lyssnar på min lärare. Eller aa jag ser alltid ut sådär innan spelning. Glasögonen på huvudet är ett stort plus må jag säga. Det brukar hända att jag går runt och skriker; "Men hallå, jag hittar inte mina glasögon! ÅHHHJ, jag borde sätta en sökare på dem!" Var tror ni jag hittar dem? Haha. Jag kommer att vara senildement vid 30.

Tog en kort men intensiv powerwalk med Sandra och sedan skyndade vi oss hem hit för att se på Robinson, har nyss duschat och ny sitter jag och vilar ögonen på Russel Brand. Han är inte snygg men han har charmen!

Nat

Autumn leaves


har sjungit den här ett antal gånger, hatade den först men på nått sett så hittade den sin väg in i min skalle! Gammal jazz är faktiskt riktigt bra.

Drog till kyrkan i morse och hade genrep med kapellmästare Maria inför söndagens dop (jobb) i Fössbynn och det gick underbart smidigt trots min tandvärk! Jag vet inte, jag gillar att sjunga på dop och bröllop trots att det inte alls är min genre? Ska jag blir kapellmästare? Naej.

På vägen hem svängde jag in hos Sandra som satt och pluggade, tror jag blev räddaren i nöden idag, haha! Nädå, men vi drog till Cj's och bakade ihop något som inte alls blev så gott, haha...!

Nu fattas det bara en lång promenad och ev ett litet magpass? We'll see about that! Det börjar ju bli så kallt!

Nat

RSS 2.0