Mandü 20 år!

Var uppe tidigt och fixade för att sedan åka och väcka bästis med tårta på sängen! Vet ju var nyckeln ligger, hehe. Jodå, där låg hon och trynade när jag kom in så jag gjorde ordning finfin tårtfrukost, hur fint som helst! Presenten är inte riktigt klar så den kommer, ser du det Amanda, den kommer! Haha.. Varit på en mindre arbetsintervju om det nu skulle vara så att jag inte kommer in på mitt andra försök. Eller alltså, kommer jag inte in på det så tänker jag faktiskt, helt ärligt inte vara kvar här. Vi får se var världen vill att jag ska. Kommer jag som sagt inte in (men det siktar jag på att jag gör!!!!) så söker jag så jag kommer in efter jul ist!
 
Eftersom typ allt Sverige är med i, i OS idag börjar kl. 15.30 stannar världen lite. Nejdå, haha, men typ! Synd med förlusten mot norskorna i handbollen igår men det var en riktigt bra andra halvlek, dem kämpade väl och det räcker! Fältrytten är sjukt spännande! Delad etta var vi igår och i lag låg vi trea! Skeet låg vi bra i igår också, för att inte tala om herrarnas dubbel (tennis)! Kul!
 
 
Bara för att det är din födelsedag finaste! Grattis underbara älskade, du vet att jag älskar dig. Till månen och tillbaka!

När det inte regnar i Dalarna, är det faktiskt vackert!

Tjeeeeeenare mannen!
 
Slappsöndag igår, brunch, OS, träna (kanske inte så slappt då), OS, laga mat och OS igen, haha. Idag blir det andra bullar, har vilodag från träningen men ska snart dra och kika på lite jobb och sedan fika med vännerna när det äntligen är SOL här.
 
Fruktansvärt fin solnedgång igår, sinnes alltså. Dalarna, you make me proud.
 

Förbannat bra!

Jag är inte ett dugg besviken på gårdagens invigning! Okey, jag drömde väl kanske lite väl mycket där men Sir Paul Mccartney var allt med! Och Artic Monkeys! Hade dock varit bättre med The Clash, haha..men man kan inte få allt!

Trots att solen igår värmde våra kroppar så lyser den med sin frånvaro idag, regnet häller ner, man hör hur bilarna på landsvägen rullar igenom massorna på väglaget och man hör åskan mullra sådär mysigt någonstans i Värmland på väg till Malung (ha ha ha...).

Det vore faktiskt riktigt mysigt med en storm. Tycker ni inte? Med regnet som piskar mot rutorna, vinden som river i träden, blixten som lyser upp himlen och sedan åskan som ryter ifrån. Helst ska det skallra lite i fönsterna så man bli lite rädd sådär, hehe. Nåja, enligt vädret så ska det blir sommar imorgon - inget jag klagar på direkt! Men idag..idag är det en perfekt filmdag!


OS-invigningen

Jag måste säga att jag har rätt höga förväntningar inför invigningen ikväll! OS, London, 2012.... Vilka ska uppträda? Stones fyller 50 år i år och det gör dem till en ypperlig kandidat! Det vore SÅÅÅÅÅ grymt! Eller kanske Queen med ett hologram av Freddie Mercury som det har varit mycket snack om?! Sir Elton John? Kanske i kombo med Sir Paul McCartney? Sir Paul McCartney tillsammans med Ringo Starr? Okey, drömma kan man väl få göra i alla fall...? Haha.
 
 
Kom igen, det vore så jävla coolt!!

Mm, vad jag tycker om när saker hakar upp sig!

Typ som att det igår stod att "nånting gick snett" när jag la upp mitt senaste inlägg...testade ju ett par gånger som ni kanske ser.. Min iPhone säger att det regnar, mina ögon ser sol men eftersom jag är närsynt kanske jag borde ta mig en närmare titt. Träningsvärk utav bara fan har jag också, värt att träna bort? Vet ej.


Truth ain't gonna change the way you lie

Första soliga dagen sen midsommar - imponerande må jag säga! Eftersom det var lite molnigt när jag gav mig iväg drog jag på mig jeans vilket visade sig vara ett sjukt dumt val, haha. Steg upp "tidigt" för att träna imorse, blev faktiskt två pass till slut. Ett mage/rygg och rumpa på gymmet men så var jag så sugen på intervaller att jag tog mig ett pass när jag kom hem. Skönt vare men har börjat känna av yttersidan av knät. Förhoppningsvis är det bara överansträngt.
 
Käkat glass i solen med vännerna har jag också! Egentligen är det en perfekt kväll för att dra ihop gött ölhäng nånstans. Synd bara att jag inte längre bor i centrum utan har en liten bit hem.. menmen!
 
 
Lite trött är jag allt på tråkiga situationer, speciellt människor emellan. Är det inte bara bättre att säga vad man tycker, säga sanningen och sedan gå vidare åt vilket håll sanningen nu visar? Jag hatar detta velande som gör att man inte vet var man står eller var man har någon. Det är ett ständigt problem om vilka som går ihop.. Nej, jag vet att alla inte passar ihop men man kan väl ha respekt iaf? Eller tala ut så att den där konstiga laddning slipper ligga och vänta i luften? Jag ska väl inte säga att jag alltid säger vad jag tycker men jag har i alla fall en tanke om det.
 
Livet... Que sera sera, whatever will be, will be
 
 

† Jon "The Master Of The Hammond" Lord

Tänker passa på att hedra Jon Lord som gick bort förra måndagen efter en lång kamp mot cancer. En stor musiker har gått ur tiden men han kommer förevigt att minnas genom all den musik som kommer att leva vidare i tiden. Tycker ni kan gå in och läsa artikeln på Rocknytt's hemsida HÄR, för hyllningar och hälsningarna från medmusikerna är fantastiskt vackra.
 
På Lord's hemsida står följande;
"It is with deep sadness we announce the passing of Jon Lord, who suffered a fatal pulmonary embolism today, Monday 16th July at the London Clinic, after a long battle with pancreatic cancer. Jon was surrounded by his loving family.

Jon Lord, the legendary keyboard player with Deep Purple co-wrote many of the bands legendary songs including Smoke On The Water and played with many bands and musicians throughout his career.

Best known for his Orchestral work Concerto for Group & Orchestra first performed at Royal Albert Hall with Deep Purple and the Royal Philharmonic Orchestra in 1969 and conducted by the renowned Malcolm Arnold, a feat repeated in 1999 when it was again performed at the Royal Albert Hall by the London Symphony Orchestra and Deep Purple.

Jon’s solo work was universally acclaimed when he eventually retired from Deep Purple in 2002.

Jon passes from Darkness to Light.

Jon Lord 9 June 1941 – 16 July 2012."


Bilder från de senaste dagarna...

 
Var i Blg hela dagen igår tillsammans med Irre, riktigt trevligt men fan vad trötta vi var efter denna vecka alltså... Den suger musten ur en. Fyndade en ny väska, som jag varit ute efter en längre tid nu. 199:- är liksom helt okey för den väskan!
 
Fortsatte med att göra middag hemma, farinsocker och cayennepeppar marinerade kycklingspett med saffranssås och grillade grönsaker, 4/5 stjärnor från sambon!
 
Städat och tvättat hela dagen idag och lär jag få fortsätta med imorgon men som belöning väntar stuvade mackisar och köttbullar till lunch hos mormor - helt okey!

Screw you guys, I'm going to Narnia!

Det är över nuuuuuuu men jag kommer ihåg alla stunder med dig. Okey, jag måste erkänna att jag inte ens är hälften så slut efter denna vecka som tidigare år. Men jag är slut och bakis... 1,2,3 - JÄTTEBRA! Helt klart nya interna skämtet i bynn.

Men pengar har jag tjänat så det var då värt varenda timme, hoppas bara det rullar på med gig nu, fick ju extraknäcka lite som trubadur nu i veckan också! Måste.Jobba.Mer! Får bli morgondagens problem för nu ska jag kolla på Batman, hejs!

BARA 2 dagar kvar....

 
Alltså ni ska veta vilken skitvecka det här är alltså. Jävla Dansbandsvecka. Visst det är roligt att det är folk här osv, många är glada trots att det är årtionets kallaste dansvecka och det är regnigt men det finns minst lika många som bara älskar att klaga på ALLT. Det är långt till allt, det är för få restauranger, det är för trångt på uteställena, det är för dyrt, det finns inte ditten och datten - kom då inte hit år efter år då.
 
Ska vi ta upp alla 40-50-60 åriga gubbar som ska lämna dricks i förklädena och bakfickorna? "Du är så vacker" "Du var mig en fin flicka, ska du upp och dansa?", "Du är så fin du", "Kan jag få en kram?", "Du är väldigt fin vet du det?", "Hur gammal är du? 20? Ja då är det bara 30 års skillnad" och så ska dem allra helst blinka och hålla handen under tiden också. Ragga på någon i din egen ålder gubbe, this one's not for you!
 
Sista evighetspasset idag, imorgon har jag dock morgonpass men jag får ju en ledigkväll, YEAH. Tältet är ju jävligt roligt iaf! Låt denna dag gå snabbt, hoppas det är mycket folk som åkt hem!
 

Jag är väl världens bästa sambo!

Eftersom jag inte behövdes under dagen idag (men troligtvis ikväll) så passade jag på att städa den delen av mitt boende som inte är belamrad av kartonger (dem är dock borta inom en snar framtid). Dammsugit, torkat golv och fönster/glasytorna, vattnat blommorna och trollat fram köksbordet igen. Fantastiskt. Jag är fantastisk. Eller hur?


Now I'll show a little backbone why don't you. I'm looking for some back and forth with you.

Lyssnar just nu nästan bara på Foo Figthers, man har sina perioder. Är pelikaner (turister) nästan överallt här nu. Inte många lediga platser kvar alltså. Var fullt utanför Ishallen redan igår - då har man fyllt en hel del ställen redan. IT'S ON BITCHES. Dansbandsveckan 2012 är här och jag får slänga på mig min röda arbetstisha redan kl.12 imorgon och så blir det förhoppningsvis (jag är sjuk.. eller bara van) 12 timmar per dag fram till nästa lördag! Money makes the fuckin world go round. Jag får ju göra massa goda drinkar till folk, det kan jag liksom leva med, haha (är någon elak kan man göra en äcklig).
 
 
Ha en bra fredagskväll, det ska jag!
 
Nat

Ingen musikhögskola i år

Yeah, du läste rätt. Ingen musikhögskola. Jobba röven av sig räcker inte riktigt till så nästa år får jag lov att sälja min själ tror jag, eller i alla fall pantsätta den, haha. Ser på statistiken att folk är nyfikna! Så nu vet ni. Inte för att jag anser att ni måste men för att jag hatar osanning och det är Malung fullt av! Högskolan är svår och musikhögskolan otroligt svår, bara att ta sig in är en merit i sig.

Alla misslyckas väl nångång och man lär sig av sina misstag, man måste förlora för att kunna vinna och det finns alltid lösningar på allt. Det sa min gamla fotbollstränare jämt; Allting löser sig, Natalie.

Dagen många fruktar.

Japp, jag vet att jag inte berättat om mina prov jag gjorde i stockholm och det har jag inte gjort för att jag helt enkelt tycker det är personligt. I vilket fall som helst är det dagen många av oss högskolesökande fruktar imorgon. Dagen då vi får veta OM vi kommit in och VAR vi kommit in. Jag vet varken in eller ut. Hade de gått på betygen hade jag kanske varit aningen mer optimistisk, men jag vet ingenting. Nada. Jag vet inte ett piss om hur mina prov gått mer än min egen syn på det hela. Det jag har fått som "varning" från lärare och pedagoger är att jag inte ska bli besviken om jag inte kommer in, många gör inte det första gången. Men jag känner mig själv så väl att jag vet att jag kommer bli det ändå. För jag tänker "jag kunde ju ha övat 1h mer per dag så hade jag kommit in, fan vad du är dum Natalie". Självkritisk, absolut, och det erkänner jag att jag är. Jag hoppas dock att karma är snäll mot mig nu, cause lately she's been a bitch and I don't know what I did to deserve it. Imorgon klarnar allt på gott och ont. Ibland slår ångesten in och jag frågar mig själv varför jag sökt in till något så svårt och jag svarar mig själv med "du vill det här mer än allt ditt pucko, därför". Nu har jag babblat färdigt, hittar ni mig inte imorgon är antingen under täcket eller ute och firar. We'll see. Hejs!


Instagram!

Feel free to follow, @sophianatalie!


We are young

Well hello people!
 
Hur är livet? Här rullar det på! På söndag börjar den såkallade helvetesveckan aka Dansbandsveckan. Andra ställen har coola grejer som; Skogsröjet (dit Alice Cooper kommer), PiP, Rockstad Falun, Getaway Rock m.m men Malung.... vi har dansbandsveckan. Tycker den borde vara i nånstans i Värmland istället. Fast då skulle livet här inte gå runt för latmaskarna här. 
 
I lördags satte jag igång med träningen på allvar igen, intervaller och mage/rygg, sen körde jag även i söndags och idag! Så jävla skönt det är alltså! Lördagskvällen spenderades tillsammans med gänget så bästa Henke äntligen kommit hem efter 5 månader i Taiwan!
 
Intressant att han frågade vad som hänt och det första vi drar upp är ett slagsmål som inträffade förra veckan - inte att många av oss flyttat eller ska flytta, vilka skolor man sökt in på, vilka nya jobb man har, om nån har dött osv. Nej, slagsmålet kom först, haha.
 
Ja och som alltid, ballade det ju ur en liten stund;
 
 
Ikväll vankas det tjejkväll med god mat, ska bli riktigt trevligt med en catch up! I'll see you around!
 

är du nöjd nu, gudjävel?!

Ja, vissa människor ska fasen få gå igenom sin beskärda del med skit! Jag hoppas det vänder vid 20 (yeah right) för jag hatar att vara tonåring. Vidriga tid. Bye bye tonårstragedier, vi ses aldrig igen. Det är som att någon där uppe verkligen har en radar på mig, "shit, nu är hon alldeles för glad - måste göra något åt det!". Go screw yourself.
 
Aja, många läxor ska man lära och jag får helt enkelt leva vidare! Bara att ta sig själv i kragen och vara glad att man lever! Har haft ett par fina dagar denna vecka ändå, inte minst idag då solen lyser och sommaren är på besök. Återkommer när något spännande händer, people. Ciao!
 
 

RSS 2.0