En enkelbiljett



En enkelbiljett är ganska så precis vad jag har, färdigpackad och klar är jag också. Ska bli skönt att åka iväg en sväng!

Vi hörs när vi hörs, är troligtvis kontaktbar på fredag igen!

Nat

Trött på all jävla skit.

Jag är fruktansvärt trött på lögner (för sanningen kommer alltid fram), trött på okänslighet, trött på trötta ögon, trött på de som tydligen inte inser att de abstrakt slår andra, trött på de som inte har hjärta till mer än sig själva, trött på att bli påmind, trött på att se, trött på att jag är en sån som bryr mig och framförallt så jävla trött på att ha ett berg- och dalbanehumör.

och jag är även trött på bilhelvetet också. Nu vet ni vad jag är trött på, det bästa med en blogg är att man får avreagera sig. Jag skiter fullständigt i vem som läser. Hej så länge.

Nat

Working class hero

Jobbat. Har varit en rätt bra dag, trots en massiv attack av magkatarr som kunde ha förintat mig där en sväng.. Men jag överlevde (eller så är jag en levande död, tror hellre på det sista, i alla fall nästan, vi kan låtsas. Zombies är coola.)

Käkade nyss eftersom jag inte hade tid att käka på lunchrasten, yoghurtmarinerade kycklingfiléer med grönsallad, mumma!


mamma har i vanlig ordning köpt mig en julkalender! Jag har sagt det förr och jag säger det igen: man blir ALDRIG för gammal!!

Nat

You scumbag, you maggot, You cheap lousy faggot

Äntligen får man spela Fairytale Of New York igen - Mmmm! Texten kommer till hands just nu, haha! Sarkasm ♥

Har haft en mysig kväll trots att en mindre snöstorm drog in och förhindrade mitt fotande, jag och Linnea drog snabbt in på Hedbacks och fikade istället!







Nat

Skidfestar, böghögar och lussekusar

Fredag:



Lördag:
Inga bilder, haha! Vaknade runt elva och låg faktiskt nästan som bilden jag la upp för någon dag sen. Halvt om halvt i sängen! Tankarna snurrade i huvudet och det tog mig ett tag att sätta rätt minne på rätt plats, haha.. Men det var en välbehövd utekväll! Nästa fredag drar vi på Björn Rosenström, wiiihoooooo!

Kvällen tillbringade jag med grabbarna grus, Kristin och Mille - disneyfilm, charader, böghög och leka gris (det ballade ur) - en riktigt bra kväll!

Söndag:
Städa, städa, hänga gardiner och:

steka plättar! Mmm!

Ska strax slänga i nya batterier i kameran och ge mig ut på byn för att fota lite på julskyltningen! Även möta upp Linnea och kika på årets Luciakandidater! Första advent och ingen snö, buuuuu! Det får funka ändå!

Men först - ansikte på! Ha en grym kväll!

Nat

We're ready, so get ready!



Tandådalen nästa!

Nat

De bästa fynden gör man i mammas garderob!

Japp, nu har jag varit och rotat igenom mammas påsar med gamla kläder! Något som är så bra med kläder är att de kommer igen! Så man ska inte slänga kläder som inte är slitna... de kan ju bli trendiga snart igen! Jag har t.ex mamma gamla tights från 80-talet med muddar längst ned, så jävla sköna!


den här låg högst upp! Korallfärgad, oversize, perfekt längd och stickad.

Nat


Giving it all I got to give

25 november och det regnar? SNÖ, hallå, det ska vara SNÖÖÖÖ nu! Det är även löning idag, så det är gött! Vet ni? Jag har fasen inte shoppat sen i augusti! Är jag inte värd att göra det nurå? Jooooooooo! Jag är fasen värd att unna mig något! Dock får jag ju kika på hur det ser ut efter räknngarna.......uuuuuusch.

Haha, som vanligt så har vi stött på problem inför kvällen men jag hoppas verkligen det löser sig för jag är så jävlarns sugen på en grym utekväll (okey, jag har varit ute varenda helg i fyra veckor nu, haha)!!

Tog mig faktiskt en sovmorgon i morse eftersom jag är ledig idag och faktiskt behövde sova ut och nu ska jag slänga mig in i duschen, skriva ett omdöme/utvärdering, dra till skolan med det och lämna lite bröllopskort, sen luncha med fina Ida för att sedan förhoppningsvis börja fixa mig!

hörs senare!

Nat

Stand up for rock n' roll!

Imorgon då jävlar ska vi köra, peeeeeeeeepppppppp! Skidt(f)estarhelgen ffs! Som ni vet så ligger ju Malung söder om Sälen, Sälen är liksom i vår kommun INTE tvärtom - så nu har vi klarat ut det också!

En full bil med chaffis så vi kör ingen övernattning men vi ska ha en grym kväll, det är bestämt! Sälen brukar leverera, speciellt första helgen på säsongen så visst fan ska vi vara med! Mycket folk - men vi har våra kontakter, höhö.



vad säger vi? Ska vi vakna såhär på lördag flickor? Haha, minus tatueringarna då!

Nat

Monkey Business

Vilken dag alltså. Bra, mycket jobb och goa kollegor! Tror alla kände lika som jag på en punkt - att gå ut i korridoren idag var som att gå ut i korridoren på hödstadiet.

Fick dock mycket att tänka på efter lunchen, jag vet att jag lovade mig själv att sluta tänka så mycket men min kropp är inte särskilt duktig på att lyssna. Man kan inte riktigt hjälpa det när man är tom, för då får tankarna flöda fritt. Synd att min känslobarometer är som en jävla berg- och dalbana. Huden är tunn men skinnet på näsan är kvar. Klipp klipp och ner i soptunnan. Iskallt.


mm.

Det tog mig 1½ timme att skriva ovantående. Jag har gjort fastat i säkert 10 "stirror" mellan varven. Så dålig. Haha. Ni får ett bättre inlägg senare känner jag.

Nat

Empire of the sun

Här kommer några låtar från bandet Empire of the Sun! Tycker de är grymt sköna, de liksom bara flyter förbi (antagligen därför jag inte tagit upp dem förut de passerar i min spellista utan vidare). Dock har de inte spelats på ett tag nu.. Så när de nu kom upp i listan slog det mig att det var länge sen. BLA BLA BLA. Here's the god damn tracks!





det är ett under att jag inte tröttnat på denna.


Njut hörrni!

Nat

När man vet att det har gått för långt

Ja, titeln talar för många punkter i mitt liv just nu men det jag syftade på är mina sömnproblem. Eller ja. "Sömnproblem", de senaste 3 nätterna har jag sovit skit, bara legat och funderat och stirrat upp i taket och nog faktiskt somnat med öppna ögon - för det har jag en tendens till att göra ibland. Det är som när man dagdrömmer fast i flera timmar, stört. Jag är störd. Jag somnade faktiskt till direkt efter att jag lagt ifrån mig boken igår men det slutade med att jag vaknade och kom på mig själv att jag drömt om Eldar Svartskogen. Drömmer man om karaktärerna i boken man läser då har det nästan gått för långt, haha.

Har umgåtts med finaste Linnea, hon är lika virrig som jag (haha, du vet vad jag menar ;) ) skönt att någon är det. Senildement. David är nog också med i gänget? Min mor är också det, haha. Hon är fan värst.

Nu är det Grey's! HÖJ

Nat

Quotes







Nat

Don't think about the way things might have been

Orkar inte redigera mer just nu, har bara några få bilder kvar men jag behöver lägga mig tidigt eftersom jag börjar tidigt imorgon bitti!

Sitter och lyssnar igenom soundracket för en av världens bästa filmer/musikaler - Phantom of the Opera. Nog för att jag mestadels är en allätare när det gäller musik, gillar någon låt i varje genre sådär (men ja, jag är ju mest för rock liksom), jag har ju redan sagt att jag gillar att lyssna på klassiskt när jag pluggar eller när jag inte vill lyssna på låtar med text, haha. MEN jag lär väl erkänna att jag faktiskt har en svaghet för opera. OPERA. It's true. Antagligen mest för att jag är sångerska, tekniken de använder är imponerande. Så ja, så är det. Jag tycker faktiskt inte det är särskilt pinsamt, herregud. En sann sak om opera är att man antingen älskar det eller hatar det. Inget mittemellan.





Redigerar bröllopsbilder för glatta livet!

Det är precis det jag gör just nu, en vän frågade om hjälp så jag ställer självklart upp! Har hållt på sen halv 3, haha. Men det blir bra! Hörs senare!

Nat

Sail on Silver Girl, Sail on by

Jag sitter här och morgonmyser tillsammans med kissen och en kopp te! Ledig dag idag så jag passa på att utföra en massa vuxna ärenden - mest åt mormor, haha. Men det ska postas massa papper, lämnas in kort för förtstorning och sådär!

Trodde det snöade först när jag vaknade för det lyste sådär ljust (ni vet vad jag menar) men icke det var bara skenet av den täta vita dimman som omsluter hela byn. Det är så sjukt, för det är ju trots allt -5 här just nu? SNÖ FÖRFAN. Vissa säger att de inte vill ha snö alls men c'mon? Julskyltning, Lucia, julafton, juldagsmorgon - vad fan vore de utan snö? Dessutom får snön det att se ljusare ut när den gråa vinterhimlen sträcker ut sig under dagarna och den stjärnklara vinternatten omsluter oss. Redan klockan fyra.. Vi har i snitt 9-10 ljusa timmar om dynget här.




Nat

Fotografering!












Kommer nog en till dos imorgon! Fina kullor va?!

Nat

Bilder från igår!









Nat

Hemma och laddar om!

God eftermiddag!

Hade en riktigt trevlig utekväll igår, en riktig myskväll! Gick och la mig relativt tidigt (02.15) för att orka upp till fotograferingen idag! Började tidigare än menat så jag var hos Lars redan vid 10 i morse! Glatt och trevligt gäng som gladerligen hoppade i folkdräkterna var vi! Vi fotades ute i skogskanten tillsammans med Lars getter som inte var allt för glada och lydiga - men vi fick oss några skratt!

Jag hade på mig Rättviksdräkt (ni vet det med den fula struten på huvve, haha)! Vi var två av varje, två i rättviksdräkt, två i flodadräkt och två i leksandsdräkt! Men det var ju inte dräkterna som var fokus utan de var ju de vita pälsarna! De 6 vita pälsarna som ska skickas till Skansen i morgon och bäras av deras personal! Var där för inte alls länge sen och passerade någon i päls och tänkte att "jag vet allt vem som har gjort den där ja, jag känner honom faktiskt!". Bilder får ni imorgon eftersom jag snart ska ge mig iväg på bio!

Ska dock lägga upp bilderna från igår när jag kommer hem, så ni får hålla utkik!





Ping!



låtar som den här får mig verkligen att skratta! Bom bom bom, bom bom bom, ping! Jag och Karl kan snaaaart hela låten, vi är bra störda vi.

Nat

Karma is going to get you

Hello musiclovers!

Blev ingen fotografering i morse eftersom hon som hade kläderna (alltså dräkterna) hade en sjuk dotter och fick lov att stanna hemma, men imorgon blir den av! Haha, Lars idéer är ju bara för sköna, ni får se imorgon!

Istället låg jag och kikade på Pan Am hela morgonen och sedan bar det av till det gamla huset (äntligen har han sålt det, shit.) och hämta grejer. Äntligen har man kunnat få tillgång till det. Herregud. Men så det såg ut..Dude? What were you thinking?! Det finns nog ingen människa i världen som kan irritera mig så mycket som denna. Vill man inte väl stanna då heller inte kvar. Nog om detta!



hehe...

NU ska jag strax ställa mig och fixa käk och för första gången på länge är jag faktiskt vrålhungrig! Jag har seriöst undrat om min mage slutat agera mage faktiskt, inte ens sötsug?

Sen ska jag försöka bestämma kläder och sminka mig för tjejerna (och karl och anders) kommer senare så börjar vi kvällen här och fortsätter sedan på bowlingen som sagt! Nice!

Nat

Malungsa

Jag hade egentligen tänkt göra ett inlägg med fina bilder men jag skippar det för just nyss så blev jag tillfrågad om jag ville stå modell för lite pälsar (nu snackar vi fårskinnspälsar som är mycket, mycket "riktigt" gjorda, jag är själv emot pälsindustrin men det här är egna bondfår som används för levebröd som har använts, inget jag tycker är fel för så har man gjort i alla tider, alla har olika åsikter om detta) tillsammans med några andra tjejer! Självklart är det Täpp Lars själv som sytt dessa! Ska bli så jäkla roligt!

Sitter här i pyamas och myser till Armageddon (i'll be cryin' by the end of the night) och ska ta fram lite gott strax! Tar med mig min lilla kamera så får ni se lite ni också!

Have a great night, I will!

Nat

Something tells me I'm into something

BLACK SABBATH TILL SVERIGE!!! 25 maj besöker de Stockholms Stadion, så jävla grymt! Skyndade mig så mycket jag kunde bort till Mami för att berätta nyheten i morse, haha. Min dag startade om när jag såg mailet. För innan dess hade jag lyckats försova mig, dock blev jag inte försenad. Jag överraskade även mina kollegor med fika som jag hunnit slänga ihop trots att jag försov mig, är man effektiv så är man. Jobbade hela förmiddan och spenderade eftermiddagen i hp's lärarum med Diana, Anna och Karl!


kommer ni ihåg? hehe

Ringde för till bowlingen för en stund sen och bokade en bana inför imorn kväll! För en gångs skull så är min helg faktiskt relativt full.. Ikväll kan dock vad som helst hända! Men imorgon har jag en del att göra under dagen och under kvällen blir det vin och bowling med fina vänner och på söndag blir det bio i Mora eller Sälen (vad säger du Nina?)! Jag håller på att dö av abstinens efter att få Breaking Dawn, oh my fuckin god, sunday can't come soon enough!!

Nat

Är det själva livet som är orättvist eller är det personerna i det?

Visserligen styrs männskorna av just livet. "Man föds ensam och man dör också ensam, vissa tycker bara att det är lättare att hantera ensamheten när man är två", stycket är taget ur ett tal jag hörde för några veckor sen. Den första du vänder dig till när du har ett problem är dig själv, den enda som egentligen kan göra dig lycklig är du själv även om andra kanske påverkar dig så är det fortfarande du själv som i sinnet väljer att du är lycklig. Man brukar också säga att "man inte litar på någon annan än sig själv" men där måste jag säga ifrån lite grann. För det är ju så att när man har ett svårt beslut att fatta, kanske du själv sviker för praktiskt tänkade. Eller så grubblar man ända tills man tror på sig själv - vilket inte alltid är det bästa. Men ibland så finns det ingen som kan hjälpa dig utan den enda som verkligen kan bestämma är du. Själv. Om du bestämde rätt vet du inte förrän det gått en viss tid. Man vet inte alltid direkt efter att valet är gjort om det var rätt eller inte.

Att andra personer bestämmer saker över huvudet på dig kan du tyvärr inte göra något åt, det blir ett svek mot dig men så länge du inte sviker dig själv är du ändå stark. Det gör ont, så fruktansvärt ont när någon som är dig nära sviker och det sätter sig långt inne. Det blir ett öppet blödande sår, som eventuellt rivs upp någon gång men tillslut bara blir ett ärr. Bra eller dåligt ärr bestämmer du själv. Det handlar inte alltid om valet i sig utan vad valet förde med sig. Det är även alla männskors rätt att känna ångest. Man ska aldrig ångra det man gjorde man ska ångra det man inte gjorde. Ibland kan man rätta till sin fel i efterhand. Då menar jag långt i efterhand. Eller så rättar sig felen själva, om du hela tiden haft rätt formel för att lösa dem.

Trots alla dessa logiska argument så kan man inte låta bli att tycka att världen är orättvis, att människor är orättvisa, att människor är konstiga. Gläjdedödare är såna jag minst tycker om. Även om det är du själv som gör dina beslut så får det inte stiga en åt huvudet. Egoisten är den som faller tillslut. Självklart ska man vara självisk, det vet jag jag som är alldeles för snäll. Man ska vara självisk i måttliga mängder, man ska även kunna vara en medmänniska och använda hjärtat istället för den tävlingsinriktade hjärnan ibland. Jag ska sluta peka, jag lovar. Jag grämer inte, jag bara pekar för att min mamma lärt mig att peka är fult och något fult får jag faktiskt göra som kompensation (och där kom hjärnan in..).

Visst tycker jag att livet är skit just nu, men liksom alla andra känslor kommer även den att tyna bort - känslan av att livet är skit alltså. Jag känner mig lite lätt underskattad för jag gjorde vad jag kunde, men det gjorde inte han. Det är svårt att sluta hoppas när man själv inte tycker man är färdig med förhållandet, men jag ska sluta hoppas. Jag kommer att sluta hoppas snart. Han tyckte att vi var färdiga, han bestämde det. Så jag föll och när man har fallit finns det bara en sak att göra - resa sig och gå. Jag skulle gärna skriva mer men då vore jag en orättvis männska som provocerar och den typen är jag inte så det är bäst jag slutar nu.

Bringin on the heartbreak




.



Morning, ska äta sen frukost (har prioriterat annat innan) och sedan fixa mig inför dagen - utan kryckor. Jag hatar kryckjävlarna. Otympliga skitsaker! Nejmen, svullnaden har gått ner såpass mycket att det känns okey att gå på, kryckorna var ju trots allt bara en avlastning. Men varför förklarar jag mig för er när jag inte behöver? Dunno.

Börjar dagen med gott humör, chailatte, nya batterier i kameran och kläder utan katthår. Får se hur den slutar. Tjing!

Nat

Bon Jovi ♥



Jo, Bon Jovi är väl en räddare i nöden. Faktiskt. Musik överhuvudtaget. Jag skulle faktiskt på riktigt dö utan musik. Min gamla klass och jag var nog one of a kind. Hade vi inget att göra, hade vi inget att spela på, då tog man det som fanns. Stolar, bord, pennor, glas, kort, gafflar, knivar, vatten. Jag har ju musiken inom mig, skulle jag tappa det vore jag lost. Men nu är jag inte riktigt lost. Jag är här. Haha.

Sitter och lyssnar JB, Leps och lite annat smått och gott men just nu JB. Mami blir nog nu när jag drar en liten predikan!

Jag vet inte men jag gillar den lilla touchen av egoism och de självcentrerade texterna i vissa av låtarna (typ Have a nice day eller It's my life haha) det är stärkande. Sen kärlekssångerna som är så bra, som är så ömsesidiga, vemodiga men som har så många kloka ord i sig - inte bara ordvitsar som många andra. Ska vi ens gå in på metaforerna? "While some marching band keeps its own beat in my head". De har en sån annorlunda energi..De får en att vilja leva livet med huvudet högt. AMEN.

Att vilja leva sitt liv med huvudet högt är en känsla jag får av fler band men det finns nog inget band som ger en sån Egoboost som JB. GN´ R är mer elakt, snuskigt och Def Leppard rent som klaraste vatten. Def Leppard kan jag känna en annan samhörighet med. Det är liksom "mitt band". Haha.


Väntar på att mamsen ska komma hem, hon har varit på lasarettet i falun för sina eksem. De är fan hemska. Really nasty. Älskar ni inte när man säger det med brittisk accent (nu kommer ju det naturligt, sometimes.)? REALLY NAAASTY.

Nat




Lycka lyser endast vissa stunder.

Fick lov att avlasta knät igår för det blev så dåligt på eftermiddan, jag som absolut hatar kryckor. Efter min första operation hade nog Nina mina kryckor oftare än vad jag själv hade dem. Nej, paller säger jag då bara. Knät såg och känns i alla fall bättre idag så jag ska väl dra på mig stödet så kan jag nog klara mig undan allt för mycket vätska!

Låg som vanligt och läste ur Isfolket innan jag somnade igår (är på bok 11 nu, jag har en drömbild av Dominic och han ser jävligt bra ut! Tror Linnea blev rädd när hon såg släktträdet och insåg att jag kunde nästan varenda namn, haha)
och så kom dethär stycket (tänkt av Villemo♥);

"Lycka är inget evigvarande tillstånd, tänkte hon. Inte ens periodiskt. Lycka är väl mest ett hugg i hjärtat då och då, av en jublande glädje som hotar att spränga en. Och som förgår lika snabbt som den kom. Tills den åter är där och inbillar en, att livet är det underbaraste som finns."

Jag finner en del sanning i detta. För visst är det så, att man inte varje dag känner sig lycklig. Utan det är stundtals. Förhoppningvis har man många såna studner i livet!

Ska ta och försöka få i mig något innan jag dra på ansiktet och beger mig till skolan - för fika, haha. Det tycker jag mina kollegor är värda!


så det borde se ut vid det här laget...

Nat


In your face Axl Rose



You get to sleep in the bed you make. Guns n' Roses could have been the best band in the world and the reason they're not is because of Axl Rose.

When you misbehaved as a little kid there's someone therew to give you a what for. Then when you become a grown-up who's there to set you straight? - A good beating would have helped.”

Tack, tack, tack! Märk orden väl dock. De var världens bästa band där en sväng (för mig är de ett av de bästa! Innan de ballade ur får tilläggas) men de kunde ha varit världens bästa band NU. Om det inte vore för Axl. De kommer att vara ett evighetsband men de hade kunnat vara precis som Kiss turnerande nu.



Nat

Skitdag

skitdag. Den hade sina stunder men nej, det här har varit en skitdag. Ett ögonblick gjorde allt till en skitdag. Kan skriva det hur många gånger som helst: skitdag skitdag skitdag skitdag skitdag skitdag skitdag!

Riktigt förbannad blir jag. Från 100 till 0, hur och varför?

Nat

Guide my feet



Sitter och njuter av en bit citronkladdkaka (det ska i alla fall vara det) med grädde efter en lyckad konsert! Det blev så bra så bra! Men efter att ha stått i nära 4 timmar så hängde inte riktigt knät med längre och blev mer svullet och jävligt än det var innan. Så ja, vi får väl se hur det ser ut och känns imorgon. Jag känner pulsen i knät just nu iaf, haha. Så äckligt.

Bra dag och det blir nog en bra kväll också!

Ciao, hörs senare!

Nat

Dazed and confused



Fin kväll igår trots att taket sög och vi drog hem vid halv tolv! Det var skönt att bara umgås med Nina och Amanda! Käka lite ost och kex, citronkaka och smutta på lite vin medan tankarna fladdrade runt likt skuggor. Det slog mig dock när jag kom hem och la mig i sängen. The first cut is the deepest.

Konsert idag! Genrep kl.13 så jag ska fixa mig en brunch och även klä på mig, det börjar bli för kallt att gå i nattsärken.. Ska möta upp Linnea tio i så det blir nog fint dethär!


Jag vill inte ha det upptryckt i ansiktet?

Hallå hallå,

dalarna bjuder idag på minusgrader! Dock är snön inte här ännu vilket gör att man tycker dagen passerar alldeles försnabbt då solen går ner strax efter fyra. Snöns vita yta får världen att se aningen ljusare ut när himlavalvet speglar sig mot marken.

Har dock haft en bra dag (trots att knät är fucked up och jag vaggar mig fram likt en äggsjuk höna) men långdusch, fix med naglarna och städning! Dock blir jag faktiskt aningen arg och irriterad på alla dessa jävla reklamskyltar på nätet som blinkar: 12/11 ALLA KROSSADE HJÄRTANS DAG! Låt mig va' förfan. Gud, vem fan vill ha nått sånt upptryckt i ansiktet när man faktiskt lider utav det? Kanske är roligt för dem som en gång hade ett brustet hjärta att vara ironiska och tänka på sin dumhet eller whatever men för de just nu utsatta? Absolut inte. Vet 1000 till som håller med. Nog om det nu.

Ikväll blir det utgång med några pinglor, en inte allt för utdragen sådan dock för jag har faktiskt konsert imorgon! HELL YEAH. Gospelkonsert, damn it's fun! Tipsade Linnea om det och sen vips så fick hon hoppa med hon också, så nice!

Hejs!

Rockvärlden sprutar ut nyheter!

11-11-11, det var fan ingen dålig dag igår! Äntligen är det officiellt - Black Sabbath återförenas. Vi hörde ju tidigt i våras rykten om att de satt i en liten stuga långt in i Englands skogar. 

Rocknytt skrev:
Nu är det äntligen officiellt. BLACK SABBATHs original lineup med Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler och Bill Ward återförenas.


Bandet headlinar Download Festival den 10 juni och en stor världsturné är också på gång.
Dessutom kommer bandet att släppa sitt första album med original lineupen på 33 år. Plattan produceras av Rick Rubin (SLAYER, METALLICA, SLIPKNOT, DANZIG, SYSTEM OF A DOWN, AUDIOSLAVE).




OCH på tal om Download Festival 2012, som firar 10 år, så hoppas jag att ni inte missat att Metallica kommer vara ett av banden som också headlinar festivalen! Eftersom "The Black Album" är deras bäst säljande album någonsin har de nu uppget att de kommer att spela HELA albumet på fesivalen, hur grymt är inte det?!



Jag skrev ju ett långt inlägg tidigare om Slash kommande live-DVD som kommer ut nu den 15:e november (på tisdag alltså!!) men redan nu kan ju lyssna på plattan via streaming HÄR!! SO FUCKIN AWSOME! Jag blev helt till mig när jag satt och lyssnade igenom plattan, fy satan vad bra!




Sen sist men inte minst: Rolling Stones! De firar som bekant 50 år i år, fantastiskt! För att fira detta kommer det den 21 november komma ut en ny-release av "Some Girls" och en live-DVD, "Some Girls Live In Texas", både album och DVD från 1978-års turné!

Richards: "We're just going to play a little together, because we haven't played for three or four years, you don't necessarily want to rehearse or write anything – you just want to touch bases. That's a good start: me, Charlie and Ronnie. Mick's welcome, and I'm sure he'll turn up, but right now we just want to get our chops down."

Dock är det osäkert om de kommer att dra ut på 50-års turné, tiden får visa!

Nat

Denna kväll...





Nat

Gotta go take a wiz...

JAG BLIR GALEN. Dels för att jag måste hinna ikapp med alla musiknyheter, jag utlovar ett massivt inlägg ikväll om alla grymma nyheter! Slash, Steve Vai, Rolling Stones och Metallica är på menyn - b.la!

Men det jag mest blir galen över är att jag är så jävla kissnödig - och jag får fan inte gå på toa! Väntar på att vårdcentralen ska ringa upp och säga att jag får gå eller hålla mig längre! Berättar varför senare, vare sig min egen teori är rätt eller inte. Jag sa ju att min mage har ballat ur! Det är inte så äckligt som det låter.

Så sjukstugan och häng med Linnea är vad som står på schemat idag!

Laters!

Nat

Lost myself to the world of Pan Am



Hello!

Jobbat förmiddag idag och nu sitter jag hemma väl inlindad i en filt för att inte frysa. Just övergången mellan höst och vinter (speciellt nu när hösten varit extra lång och varm) blir för mig som är fryslort extra spänd och jobbig. Dåliga knän som reagerar och fingrar som kröker sig i vantarna för att inte bli slukade av kylan och förlora motoriken. Ja, för jag har nog känt att reumatismen kommer krypandes och den blir nog svår att undgå när alla vuxna i min släkt har det.. Det låter som jag är 50 bast men så är inte fallet!

Ska förvinna in i världen av Pan Am alldeles strax om jag inte följer med mamma för att möta upp mormor på en fika! Serien är så grymt bra! Har alltid gillat Christina Ricci (haha, från Casper...åh vad jag sknar Casperfilmerna!) så att hon är med är ett stort plus!


Nat

He got feet down below his knees



Jobba jobba joo-oobba. Fin dag, förutom att en av mina elever smet.. Jag är skräckinjagande, sträng också. Not.

Tänk om alla sprang ifrån det de inte tror att de klarar av, inte ens försöker. Försöker man inte vet man heller inte hur det skulle kunna utspela sig för man har inte ens fått en bild av starten. Jag är en såndär envis person som verkligen håller hårt vid det tror på, dock är jag inte det minsta religiös. Jag brukar jämt säga - om någon har sagt att en av deras planer som de tagit tag i inte löst sig - Försöka duger.

Jag gillar starka personligheter. Jag tycker att man ska försöka uppfylla sina drömmar så gott det går, jag tycker man ska vara ärlig och jag tycker att man ska tro på sig och på andra. Även om vissa delar av befolkningen gör det svårt att tro på dem. Haha. Det finns mycket jag tycker. Ger man upp, krävs en ärlig förklaring till varför man gjorde det.

På tal om sånt förresten så är nog bland det värsta jag vet när folk velar. Säger på ett sätt och beter sig på ett annat.


Nu ska det mysas med lite te och pepparkakor (en pilsner, två pilsner, tre pilsner) och sedan en lång dusch för att få bort känslan av kall luft som sitter i kroppen!

Nat

Aliens?

Alltså, Vita Huset gjorde idag detta uttalande; Ingen av den mänskliga rasen har blivit kontaktad av en utomjordisk närvaro.

Helt random kom det här yttrandet. Det är första gången som det förnekar att utomjordingar existerar. Då måste jag bara få fråga: om de inte haft någon kontakt med dessa untomjordiska varelser som inte existerar, varför har de då undvikit att svara på frågan i sådär en 50 år?
De var ju snabba med att förneka att Area 51 fanns först, för att sedan erkänna som det som flygvapnets militärbas, men då började de istället neka till att ett forskningscenter finns inom området. Men om det nu inte finns något inom området Area 51 varför är det då så jävla välbevakat av alla de soldater som inte är och tjänsgör i resten av världen? Otroligt komiskt att området ligger i en uttorkad sjö. Det gör det inte alls misstänksamt. I alla fall inte misstänksamt för någon slags forskning, inte nödvändigtvis rymdforskning, då en uttorkad sjöbotten är en perfekt startbana.

Nej, vettekatten om aliens finns sådär som vi hittat på, antagligen inte men jag måste då erkänna att jag fasen inte tror att vi är de enda i hela evighetsstora rymden som har en befolkad planet. Jag tror inte direkt att jorden är det enda stället med liv liksom. Vatten är ju kemiskt och nog finns det nog andra planeter som har samma förutsättningar som våran, alltså förutsättning för att kunna ha liv.

någon annan som känner lite lika kanske?

Nat

Sysselsatt!

Ja, jag har varit dålig på att uppdatera normalt, för ja, det har varit en hel del onormala uppdateringar. Haha, grejen är väl bara den att jag jobbar och jobbar jag inte är jag i skolan och spelar piano och sjunger (och skriver musik, pennan glöder vill jag lova) och gör jag inte det så är jag ute och umgås med mina fina vänner (mest underbara kaffestunder med massa snack). Resten av tiden är jag hemma, det har inte varit särskilt många timmar per dag, eller jo, det växlar väl, haha. Kameran har dock fått stanna hemma, jag vet inte varför bara därför!

Idag var jag bara till skolan en sväng, hämtade lite info (dock la jag ifrån mig det i estetsalen och det tog mig 20 min att hittade det igen..) sen drog jag och tog en chailatte med Linnea! Anna joinade oss också sista timmen, haha.



Min mage har ballat ur toooootalt. Krampar så att ryggen spänner sig och jag blir krökt som en fryst räka. Fyhelvete.

Jobb tidigt imorn bitti och slutar sedan relativt sent, gött. Mer tid, mer pengar. Planerar en resa innan jul för att hämta hem" finaste finaste Ulrica, hoppas det blir av - det måste den för jag ska på konsert liksom, hallå. Planerar även en lång, lång, lång efetr jul. Hm, well see!

Nat


så jävla sugen



det här är en seriös fundering faktiskt (till nästnästa gång)

Först ska "Hysteria" göras!

Nat

Fan och hans moster



jo haj du. Jobbat, ska käka och sen gå och träffa några fina flickor innan jag och Linnea kommer hit!

Nat

Chad Smith/Will Ferrel


Will Ferrel?                                                                                               Chad Smith?

Blev de separerade vid födseln eller?!

MTV EMA

De har nämnt Queen 2 ggr nu.... Vinner dem Lifetime Award kommer glädjetårarna att rinna. Helt klart.

Nat

Pepparkakor till frukost?

Ja, det brukar ju vara en mindre trend att käka pizza till frukost såhär på helgerna, speciellt om man är bakis, så då borde det var okey om jag käkat pepparkakor? bra, fint, då säger vi så!


Full rulle halva dagen igår, var ju och satt ljus vid fyra, hälsade på bekanta m.m. Morfars grav var allra svårast, förstås. Jag saknar honom så himla mycket och kan fortfarande inte förstå att den här tiden förra året var han fortfarande här. Han dog samtidigt som jag satt på ett plan till London för att göra mitt antagningsprov och något av det sista han sa var: Det där kommer hon att klara så bra! Han var verkligen världens bästa morfar ♥



Som alltid efter att man varit och besökt sina saknade blir man försatt i tankar och minnen, så det blev en ensam kväll tillsammans med tv:n medan resten av familjen var ute på annat. Såklart slog det ju över. Saknar man en saknar man flera.


Just nu vill jag mest av allt bara åka härifrån.

Nat



Halloween - bildbomb


halvfärdig..

söt-minen, sötaste kortet i år.

death.

Ulv i sandrakläder?

malungs sötaste apa!

Zorro i kvinnlig form!

Nina som piratechick!

gänget - alla gick vi i samma klass i 10 år!

Amanda var ryttare!

jo haj du!

Sönderriven Anders (det var säkert ulven)!

klockrent, hade inte väntat mig annat av Engen!

Nat

En blå arm och två blåa knän!

Jag och Kalleponken sminkade oss länge och väl igår så jag hann inte slänga in något innan jag gick. Inte ett dugg bakis trots att jag var på toppen igår! Inte sådär kastrullfull men lagom - för alla vet vi att lagom är bäst! Haha.

Började kvällen hos Sanne i Grimsåker, riktigt trevligt och bekvämt med Irish och tjejsnack! Drog och köpte biljetter vid kvart i tio och drog sedan på en drink på Hotellet - bland konstiga danskar och engelsmän som var typ 35-40 och trodde att vi inte fattade vad de snackade om.. haha, K# Δ Ab...

Kom upp till Parken igen när Tempory fortfarande spelade, långt många fler var utklädda än vad man trodde från början. Många fina vänner var där och förgyllde kvällen!

När Mimikry började spela slank jag, Sandra och Sanne längst fram - och jag menar faktiskt slank. Mimikry bjöd på en grym show, Hjalle snodde Sandras mask där en sväng och micken var många gånger framför mig, haha. Vill passa på att påpeka att det är helt okey att använda armbågarna och man gör det snyggt och inte slår folk. Det är en sak att försöka hålla sin plats på Maiden men vi vet ju alla att i en publik på inte mer än 200 (?) så kan man inte fucka ur och börja slå sig fram! Och ännu mindre sätta sig på scenen? Inte okey. Då är det bara att gå längst bak. Vi andra stod som vanligt som gjutna i golvet men vissa klarar inte av det. Svagaste länken åker bak.


Vi stannade en stund efter stängning och snackade med alla, sen blev det hem och duscha - handfatet dög inte till att få bort allt blod, gick inte och la mig förrän 4 trots att jag kom hem två, who cares?

Allt som allt så var det en grym kväll, faktiskt, tiden bara flög iväg! Jag är så himla glad för alla underbara vänner jag har - you're awsome. Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan er!

Bilder kommer senare! Ska iväg och köpa gravljus nu!!

Nat



Min sång, du vet att det ska framföras av mig




oredigerade bilder, osminkad, otorkat hår, pepp, bra dag, fina vänner, stor tub med blod, naturgodis, nymålade svarta naglar - vet ni, jag tror det här blir en bra kväll!



Nat

testing testing

latex är svinsvårt ju? Och nu har jag ju bara gjort en "kladd" visserligen och verkligen kladdat. hm. Men imorgon, ska det se bättre ut!


Face the strange

Hey yo,

Hade en bättre idag igår, faktiskt. I alla fall vissa delar av den. Jobbade som sagt det mesta av dagen sen satte jag och nötte Mirrorball, jag blir så varm i hjärtat av den! Dock tappade jag mitt bankkort för att sedan hitta det på en parkeringsplats, precis under dragkroken på en bil, förjävla mycket tur. Fick en chock över att faktiskt hittade och kunde inte sluta fnittra?

Misstänkte dock att turen skulle vänta, haha, it always does. Så sömnen fick lida inatt, trots att jag var dödstrött. Och dagen har varit..blandad. Varför grips man alltid av en massa känslor man inte kan sätta namn på?


Ska dra iväg och köpa "sår" och blod alldeles strax, ska bara ringa ett litet snabbt samtal först. Imorgon är det ju halloweenparty på Parken - awsome. Vi ska ha kul, jag och mina vänner. Mina fina, fina vänner. Ack, vad vore jag utan er? Banden på scen är Mimikry och Tempory, woop woop. Förjävla mycket röj. Like a kastrull gäller.

det går inte att ladda upp bilder så ni får det senare...

Nat

Verse, bridge, chorus, verse, bridge, chorus, solo - well it always ends with a chorus we'll all sing along with.

Jobbat heldag idag, skönt att jobba och inte tänka på något annat än att lära ut. Det är som när man har slagit sig, man ska låta bli att känna efter om det gör ont när man tror att den värsta värken lagt sig, inte vrida det tills det gör ont. Man ska absolut inte hålla något inne, allt ska ut. Men man ska inte älta sig i smärtan. Ont gör det vare sig man tänker eller inte och så är det ett tag. Det jag försöker säga är: man får vara ledsen. Man får verkligen vara ledsen. Men när det värsta lagt sig, så kanske det är bäst att inte påminna sig själv om att det gör ont därinne. Strö salt i ett läkande sår är inte bra. 

Dessutom är jag inte den som spelar på att "det är bra" när det inte är det. För det har jag gjort hela mitt liv, men jag släppte den masken förra året och har låtit den ligga sen dess. Jag skäms inte för att visa hur jag mår, däremot är jag otroligt osjälvisk och tänker på att andra inte vill höra mina problem men lyssnar gärna på andras? Eller ja, jag var mycket så förut. Kanske inte lika mycket nu.

Så mycket ändras
och jag kan inte göra något för det. Jag känner att jag skulle vilja kämpa trots att kampen redan är över, men jag vet att det inte kommer att leda någonvart just nu. Ja, kampen kanske är över men vem som förlorar mest vet man inte, kanske förlorar inte någon av oss. Tänk att kärlek som är så enkelt teoretiskt kan vara så svårt i praktiken.

Jag kan inte rå för att jag känner att jag fortfarande skulle vilja stanna kvar och att jag är besviken. Känslorna dör inte för att någon annan stryper dem. Känslor sinar. Det tar tid. Jag tänker inte beskriva saknaden, bara säga att jag saknar, det är självklart.    

Vidare i livet
går jag varje timma, varje minut, varje sekund. Det är bara att vänta och se var nästa vägskäl är någonstans, antagligen i närheten om man ska lita på ödet. Ingen vet var vägarna leder oss. Vi vet så lite, vi vet nästan ingenting. Ingenting utspelar sig någonsin som man tror. Förhoppningsvis har ödet något bra som ligger och väntar, det hoppas jag!

På tal om..

Def Leppard. Så kan jag inte säga annat än att jag är nykär i dem igen, för fyrtioelftegången. Mirror Ball - Live and More in my fucking heart. Hoppas att jag snart kan ringa och fixa så att jag förevigar världens bästa skiva och band. Det skulle vara så awsome allt alltid bära dem med mig på mer än ett sätt.


kings of the world.

Nat

Hjältar del 1







Def Leppard-listan rullas om och om och om igen på min dator. Bästa medicin för hjärtat är de som alltid funnits där för dig.

Nat

RSS 2.0