inköp





lite skillnad iaf, allt ligger inte på golvet! Nu fattas bara lite lådor och askar! Naturligtvis är inte allt på sin plats, ville bara inte att allt skulle ligga på govet. (haha, ölen som står i hyllan är aningen random, leftovers)

D.I.L.L.I.G.A.F?

Jahapp, så har man avverkat sista jobbpasset på skolan för denna vecka! Ska strax pallra mig till skolan igen för att repa med grabbarna - imorgon står mitt alter ego på scen! Älskar mitt alter ego, hon är aningen mer fräck och obrydd än jag vad jag är. Lite D.I.L.L.I.G.A.F?


slut tjej! Trycker verkligen in träningspassen mellan lektioner och rep, haha.

katter måste vara bland det svåraste man kan fotografera...

det gick hur fint som helst att få ihop den!


There's a first time for everything!

Ska sätta mig och bygga ihop min nya IKEA-hylla (enda hyllan jag byggt ihop förut var sanne och jespers med hjälp av de andra flickorna), en sån rackarns Expedithylla som jag önskat mig i en halv evighet men jag som jag aldrig haft tid att köpa, även om jag åkt förbi Barkaby.. But now it's mine! Har även inhandlat skitfina hängare till mina väskor, lägger upp någon bild inom en snar framtid.

Varit kattvakt de senaste dagarna så min tid har gått till att träna, jobba, repa och sköta om missarna! Nu ska jag skruva, hejs!



andra gången på loppet av en månad, hoppas det fortsätter rulla nurå!!

Jobba, repa, jobba, repa!

Jag är så sjukt trött. Jag skulle kunna sova från nu på direkten fram till imorgon bitti, no probs! Det ska bli sååååååå skönt med sovmorgon imorn så ni vet inte. Lång dag idag och inte är den slut än inte, nä nu ska jag pallra mig tillbaka till skolan för ett mycket seriöst rep (inte ironisk) med grabbarna i ett par, tre timmar. Vi ska nämligen spela på studentfesten på lördag! Är inte supervan vid trubadurgig så det ska bli kul!

Intressantare än så blir det inte just nu, jobba jobba! Annars blire inga pengar och pengar behöver man om man ska resa och leva!


Den fege dör tusentals gånger, den modige dör bara en!

Jag är så trött, Karl-Oskar. Jag tyar icke mer. Ungefär så känner jag, som Kristina i Utvandrarna. Men nog är jag aningen för entusiastisk ibland, gör lite mer än kroppen orkar. Hold the horses!

Bra dag, mycket jobb men minst lika mycket soffläge med värmedynan tyvärr! Det blir bättre, måste få mig ett ordentligt ryggpass så musklerna bli alldeles möra och lägger ner. Saltsnyltare de där musklerna alltså...

Fick ett grymt erbjudande igår som jag nog absolut inte får släppa ("Då åker du", sa Diana. Misstänker att hon tänker tillbaka på att jag inte åkte sist jag planerade) så jag kikade till dollarn, den var ovanligt awesome;


number of the beast.

Nej, hemlagad ceasarsallad på g, nya ouat och sedan sängen!

Nat

Precis som jag





25 mars

Den här helgen har varit väldigt..hektisk skulle man kunna säga. Blev sjuk under fredagen, fick allvarliga kramper i mage och rygg och det släppte bara under korta stunder på 10-20 min vilket gjorde att jag inte hann slappna av och räta ut kroppen. Fick lov att åka på undersökning tidigt igår morse och det var inte mycket att göra åt saken. Bara fortsätta käka mina tabletter, äta regelbundet (lite extra socker också), försöka att slappna av och hjälpa till på traven med det genom att duscha eller bada och röra på sig så att endorfinerna agerar som morfin i ryggen och bedövar smärtan en aning. Krampade även några gånger igår under dagen men nu är det över - förhoppningsvis! Detta är bara magkatarrens fel, som skapar feber och magkramper som leder till ryggkramper. Fy sjutton! Känner mig riktigt svag..

Käkade middag hos moster
igår kväll och fick en asnice get well gift ifrån henne! Eftersom jag inte sovit något natten innan åkte jag hem tidigt och däckade i soffan när jag kikade på National Treasure.

Vaknade imorse av solstrålarna som kikade in genom de små hålen i persiennerna och hade sovit i nästan 12 timmar, ställde fram frukost på bordet och satt mig i solstolen för årets första utomhusfrukost. Riktigt schysst! Fortsatte i den stilen, var ut på en liten promenad och sedan blev det en supergod lunch på det!


snygga va?!

köpte rosor!

Så jävla gött! En blodig köttbit med paprika, zucchini, halloumi och vitlökssmör!

Nat

Första frukosten ute!

Skön..........t!


Trauma

fantastiskt att enda gången jag faktiskt verkligen behöver hjälp på riktigt så väljer den enda som kan hjälpa mig att fortsätta sin utekväll framför att hjälpa. "Natalie klarar sig alltid själv". Skulle vilja se mig väcka mig själv ur den eviga vilan eller gå igenom en förlossning helt själv (ska påpeka att jag varken är gravid eller döende).



älskar bilden, älskar slash, älskar myles, älskar musik. Bästa jag har.

Det känns som lördag?

Varit död hela dagen, degat framför tv:n, ätit glass, krampat i mage & rygg (magkatarr you know), hämtat bil. Orkade mig faktiskt hem till Ida och Gustav som varit i Egypten - bland tjatiga försäljare och tråkig mat, haha. Nejdå, de hade haft det bra verkade det som!

Väntar på att mamma
ska komma hem, syskonen tillbringar helgen i Falun så jag är ensammen! Ganska skönt faktiskt. Ikväll ska vi bara äta sånt som mina syskon är alldeles för kräsna för att käka, typ kantareller och grönsaker. Varma grönsaker (nu ryser syrran av obehag kan jag tro). Mums!




Nat

Mår väl som jag förtjänar....

Det är fan något fel på min kropp för jag vaknade lik förbannat klockan 8 imorse, hungover och med redig skallebank..var bara att ta en tablett och gå och lägga sig igen.

Mustasch....vad ska man säga?
Så jävla grymma! Bestämde mig alldeles för sent att man kanske skulle ha hälsat när man stod 2cm ifrån Ralf, haha, men eh hjärnan var inte riktigt där. Vi stod nästan längst fram under konserten och hade Ralf hängandes ut över oss, magiskt! Den rösten alltså, fan vad grym!

Nej, jag kanske skulle gå och hämta min bil...huvva!




Mustasch på fjället ikväll!

Let's get ready to rumble!



YES, tonight is the night! Mustasch spelar på Harrys i Sälen ikväll och det får man bara inte missa! Peppar med massa Mustasch i lurarna, målar naglarna blodröda, ska ev. snart och repa en sväng med grabbarna sen blir det födelsedagsmiddag/fika!

Lillebror fyller hela 16 år idag, det får mig att känna mig gammal, vafan liksom?! Kan inte förstå att det snart är 2 år sen jag fyllde 18. Sjukt.

Frukostar!

Sitter på fiket med en kaffe och en god vän! Börjar dagen på topp med andra ord!


Take a walk outside your mind



Tidig morgon, hade ingen som helst lust att stiga upp. Svullna ögon hade jag också, såg inte ett jota, tack mamma för att du bytte tvättmedel, om du kommer ihåg så är jag allergisk! Längtar tills artistdrömmen slår in så att jag får hänga bakfull från sängen den här tiden på dygnet istället. Fast så går det ju faktiskt inte till i den här (musiker) branschen, många tidiga mornar må ni tro!

Ska med "barnen"
och kika på teater vid tolv, nice! Ska medverka i en själv i slutet av månaden, blev akutinkallad igår. Alltid roligt! Hade dock mer än gärna varit i Kläppen idag med gymnasiet istället men nu blev det inte så, jag får tjäna pengar istället för att slösa!

Nat

Jag vet vem du egentligen är och det där, det är inte du. Det klär dig inte ens.

Full fart idag, fått nya tjänster och slungas nu överallt i kommunen! Jobbat på mellanstadiet idag, umgåtts med en vän en sväng och snart ska jag iväg igen, hämta amanda för en snabbdate sedan ska jag och öva lite i estetsalen! Fått en bricka som jag kan ta mig in i skolan med, hehe....



Nat

1391 rullar in?!

Ja, som ni vet så är jag ju halviranier och 6.14(15?) imorgon bitti när jag sover så kommer de att rulla in på ett nytt år! Enligt den islamska solkalendern är jag född 1371, lite komiskt faktiskt men inte ett dugg ologiskt om man kan sin religionskunskap. När jag var liten brukade vi bara käka en massa mat en hel dag så min släkt inte är särskilt religiös... och så hade vi ett sånt där bord med en guldfiskskål, nån blomma och kryddor - onödigfakta.nu/nataliemorravej.blogg.se

Jag tänker "fira in" detta på mitt alldeles egna vis genom att lägga mig och kika på det rykande färska avsnittet av Once Upon A Time och käka glass i sängen. Minns ni när man var liten och det typ var förbjudet att äta i sängen - speciellt hårdbrödmackor!


Jag kände mig jävligt fin idag och det fick mig på väldans bra humör! Nu ska jag gå tillbaka till det här inlägget varje gång jag känner mig ful! Självterapi! Hejs!




Jahapp och hur tänkte de här då?

Tar förberedelserna 31 min eller menar de att det tar 31 minuter efter att köttet sjudit i 45? Eller tänkte de alls?


Övning ger färdighet!



Nu sticker jag iväg och fortsätter med att öva inför proven! Fick ett tips av en vän igår om att jag ska låta bli att tänka så mycket på vad jag kan och vad jag inte kan och bara öva för jag lär mig mer än jag tror ändå... Det är bara onödigt att tänka så mycket på det.

Nat

Kombinationen mellan mat och träning, vad får dig att må bra?

Varit på söndagslunch hos mormor, visste att det skulle bli trerätters i stort sätt så jag käkade chips & dipp till frulle. Var det något som sa nyttig?

Ärligt talat så måste jag säga
att jag nog är den segaste jäveln på att gå upp i vikt genom mat. Jag började ju träna ordentligt igen dels för att jag ville bli vältränad och sen för att få igång mitt ätande och gå upp i vikt som sagt. Jag är inte så mycket för snabbmat (det är ju inte fett jag vill ha på kroppen, sen tycker jag hemlagad snabbmat är aningen bättre) men jag äter det när jag känner för det, älskar hemlagad mat och varierar min kost flitigt! Jag äter gärna efter tallriksmodellen med lite av varje vid mina mål och sen minst 3 mål om dagen. Det är vad jag anser är att äta nyttigt. Sen kombinerar jag min kost med varierad träning och sakta men säkert så går jag upp i vikt. Det är så min kropp fungerar och allas kroppar är olika(Ska tillsägga att jag har för hög ämnesomsättning också)!

Visst, sen jag är väl en liten gottegris men när jag ändå inte har för syfte att gå ner i vikt så gör väl inte det något? Det är inte som att jag trycker i mig en chipspåse varje dag...Bara något litet varje dag. Jag tränar faktiskt också lite just för att jag ska kunna äta vad jag vill också, det känns liksom okey att unna sig då och får man unna sig mår man bra! Det här med att bara käka sallad, kött, lightprodukter, soppa, aldrig unna sig annat än dipp till grönsakerna en gång i veckan och sen träna mer än jag äter, vara pinnsmal och kalla det nyttigt är inte riktigt my style. Lite kroppsfett MÅSTE man ha. Annars fryser man. Fryser man spänner man en massa muskler och kan bli kutryggig. Det är ju snyggt?

Det är också otroligt snyggt att träna och banta sig så smal att man varken har kroppsfett eller får i sig tillräckligt med mat att man ser sjuk ut. Det är inte attraktivt, tro mig, jag var ett benrangel en sväng och varken jag eller någon annan tyckte det var sexigt. Kurvigt däremot är sexigt.

Skulle kunna skriva hur mycket om helst om detta så vi får väl säga: fortsättning följer....


Nu ska jag fortsätta lyssna på Bon Jovi,
kika på lite tv och gotta mig lite. Har fortfarande skorvar på ryggen och jag tänker inte träna förrän de har släppt. Det är så onödigt att få en ful tatuering bara för att man inte vill missa en träning eller två. Den ska ändå vara med mig resten av livet.


Gött!

Jag och Mändü sket i lördagsölet ikväll. Jag är svintrött and so is she! Så ikväll är det hemmakväll för hela slanten - gomiddag med hela familjen, star wars-glass (lakrits♥) och chips & dipp! Sen lite film på det också!




Nat

Inte långt kvar till proven!

Usch, får ångest bara över att tänka på dessa prov som jag måste åka runt och göra i slutet på nästa månad/början på maj... Det är så mycket som krävs, så otroligt mycket och det är klart jag tvivlar på mig själv. Jag tränar ett par timmar varje dag men ändå tycker jag inte att jag är redo/tillräcklig när jag kikar igenom provinstruktionerna. Men då är frågan: blir man någonsin redo?

Jag har ju gått igenom liknande prov två gånger förut och det jag verkligen måste ta itu med är min nervositet. Det är den som alltid är värst. Jag kan om jag vill, jag kan om jag vill, jag kan om jag vill!!

Sverige har sex musikhögskolor och jag ska söka till tre av dessa. Kanske fyra. Men i alla fall Stockholm (KMH), Örebro och Arvika. Kanske Götet. Jag skippar Pite och Malmö.

Man ska väl sikta högt btw?



Tog mig en välförtjänad sovmorgon, klockan är över två och jag har fortfarande nattsärken på mig. Har suttit och kikat på alpint hela förmiddagen och funderar nu på vad jag ska göra med dagen. Skitväder är det. Klia lite elfenben och käka star wars-glass kanske?

Nat

Lite smycken från Turkiet!

Fick lite smycken av min mammas arbetsgivare för ett tag sen. Påminner om grejer jag brukade få av mina farföräldrar, memories! De brukar oftast vara lite annat mode nere då de är lite utanför handeln vi har har Europa.








Sött!

Man ska vara rädd om hälsan!

Gamla tanten Natalie, snart 20 år är hon och beter sig som 60... Nej, de senaste dagarna har jag haft någon konstig feber som drabbat mig några timmar om eftermiddagarna. Har blivit högröd i ansiktet och öronen har lyst röda under mitt mörka, tjocka hår och omeprazol har intagits varenda dag... Har känt mig oerhört hängig och lagt mig mellan 22-23 om kvällarna och vaknat 7 på morgonen - av mig själv. Urtrött och utan feber. Ser ut som jag inte har sovit på flera dygn. Need to sleep. 
Hemma på lunch nu, jobbar hela långa dagen idag sen är det heeeeeeeeeeelg. Inget Eldkvarn på HC för mig imorgon (får bli en fredags/lördags öl i gott sällskap istället), sparar mig till Mustasch på Harrys på torsdag! Hell yeah! Ska nog försöka att inte göra nånting alls så att jag blir frisk rakt igenom. Har spelningar på G, så det gäller att hålla hälsan i trim!




Nat

Giorgio loves Sonic

Haha, åh vilken skön snubbe! Nog för att vi brukar fjanta till det en del gången när vi kör drive in men, haha, detta är ju underbart. Måste testa nästa gång. Vad säger du Kalle?


Spelar mig bort.

Underbart.


k*krumpa.

Sprucken skärm på iphonen. Härligt. Jag är inte alls arg - speciellt inte på mig själv. Det var en olycka och sånt händer väl alla men det är bara så jävla typiskt. Så jävla typiskt att det ska hända mig. Nyss lagt ett par tusen på bilen och det är väl då livet antagligen tänker "äsch, lite mer kan hon punga ut den här månaden". Det var säkert för att jag la nyklarna på bordet igår. Vi skyller på det. Det var inte för att jag var korkad nog att lägga den på min hala dator samtidigt som jag öppnade porten. Så jävla dum, åhj. 1500:- självrisk! Det går bra nu!

Jaja, har trots detta jobbat sedan kvart i åtta imorse, sprungit mellan lektionerna eftersom jag var på både högstadiet och gymnasiet. Tjänat en hel del kosing. Fyllt i tattoon också. Imorgon blir det en kort dag, förhoppningsvis.




Nej, nu ska jag fortsätta sura. Hejdå!

DHW

Ligger bredvid en trött Cathrin och två trötta vovvar och väntar på att DHW ska börja! Både hon & jag har fisfeber och ligger här som invalider...

Imorgon väntar en lång jobbdag och besök hos tatueraren för lite ifyllning, nice!


Midnattsloppet 2012, Sthlm!

Godmorgon!

Har varit uppe sen sju, stack iväg på gymmet direkt efter frukost och nu sitter jag här och känner att jag vill spy ungefär. Men det går över ganska så snart, haha (magkatarren som spökar lite).

Har ju sen innan jul tränat ganska mycket, nästan varje dag för att vara ärlig och det börjar att märkas på min uthållighet. Konditionen är riktigt bra och styrkan i armar, ben, rumpa, rygg och bål är bra mycket starkare än vad den varit på länge. Dessutom har jag ju tränat fram min kropp också, lite mer figur.

Som ni vet så är det alltid kul
att ha mål med sin träning. Mitt första mål var att träna så att jag fick igång mitt ätande, andra målet var att med kombinationen mellan träna och äta bra kunna finna mitt glada humör igen och tredje målet var att öka min kroppsmassa, gain a few pounds och öka mitt BMI (låg på 16.7 som sämst) och jag har faktiskt gått upp några kilon (bara muskler, babe) - jag jobbar fortfarande på detta såklart!

Mitt fjärde mål nudå, är ett gemensamt mål med en vän. Vi har nämligen bestämt oss för att springa Midnattsloppet i Stockholm. Grymt taggad inför detta! Det blir liksom en rolig grej - det är ju trots allt bara en mil rakt genom stan! Ska köpa mig en startplats nu i veckan! Är ni också sugna på detta kan ni besöka midnattsloppets hemsida HÄR!



Nat

Lyckorus!



Min lilla pärla gick igenom med blankt papper på besiktningen idag! Har haft henne stående ett tag nu, men nu är hon på banan igen! ÅH, ni anar inte hur glad jag är, så himla lättad och befriad! Jag är så glad att min mage går på högvarv och mina små fjärilar vägrar lägga sig - great feeling!

Dock anar ni INTE
hur mycket jobb det är att ha egen bil (speciellt som tonåring), många lagar att hålla koll på, försäkringar, underhåll, bensin, skatt osv, osv. Det är mycket man måste ha koll på. Det är betydligt mycket lättare att ha föräldrar som sköter sånt åt en men alla har inte den möjligheten.

Nat

Någonting som gör dagarna guld....

är att få veta att vännerna vet att jag finns där när det krisar och livet knackar dem på axeln. Man vet ju själv att man tycker det är pinsamt att fråga om hjälp ("bra karl reder sig själv") men frågar du så blir vännen du frågat om hjälp minst lika glad och lättad som dig som som frågat.

Bra start på dagen! Kan inte hålla mig så ska sätta mig och kika på senaste avsnittet av OUAT, sen dra mig till jobbet!

Promenad!


Gotye ft. Kimbra





You can't start a fire without a spark

Vaknade med världens feber igår morse så var inte tiptop. Ni vet när man är full och nånting händer så blir man nykter på 0.001 sekunder - när man är sjuk och nånting händer och man blir arg, då blir man helt plötsligt mycket friskare också (med hjälp av Mr.Ipren också såklart). Fantastiskt. Så jag valde att spendera min dag hos min moster! Vi fixade pizza, jag snodde till en kladdkaka och så toppade vi det med Kaffe Kahlúa, mums!

Älskar hennes lägenhet, den är världens mysigaste. Har en favoritplats, hehe.




Lagen om alltings inneboende ondska

Jag vet inte. Men personligen skulle jag aldrig sätta foten någonstans där jag inte är välkommen och inte har något att hämta längre. Inte välkommen men har något att hämta eller bevisa, javisst. Men att komma dit där de allra flesta är emot dig, för du har gjort något oförlåtligt, något fult och skamligt, något som inte är okey i Sverige, där finns ingenting att hämta. Ingenting att ställa till rätta. Ingenting att diskutera. Det enda du någonsin kan göra är att vänta tills någon kommer till dig. Och den där tiden du får vänta, den förtjänar du. Du kan skylla på att du inte var ditt riktiga jag hur mycket du vill, för säger man emot, så kommer alltid "den där personen som du tydligen inte är" fram. Och om jag överhuvudtaget ens ska överväga att ta kontakt så är mitt främsta krav att du erkänner att du gjort fel. Du och din dubbla personlighet. 

och just för att du ens vågar dig hit bevisar intet annat än att du inte ändrat dig mycket. Jag tänker ta bilen var jag än ska för att undvika det otrevliga, det otrevliga kan ju vara en tickande bomb.

She never shuts up

Däckade redan vid 23 igår, tidigt för att vara jag. Vaknade inte av klockan imorse och "försov" mig en timme och hinner inte träna innan jobbet. Det där är en såndär liten grej som skulle kunna förstöra hela min dag. Men nu är det så att det är lektion i gymmet (så vitt jag vet) så jag får dra på mig tightsen och löparskorna istället.

Vill vara hemma så lite som möjligt då den förbannade kattjäveln löper. Igen. Hon låter konstant, skriker hon inte kuttrar hon och hon smeker sig mot allt. Hela tiden. Man får aldrig vara i fred. Jag söker tröst i mina hörlurar. Music on, world off.


Jag vill inte vara konstnär längre.

Det var ett dåligt avtal jag gjorde med Satan vid vägkorsningen. Kanske är dags att ta sig an duellen för att vinna tillbaka den förlorade själen nu när jag har min begåvning i behåll (har ni inte sett Crossroads antar jag att ni inte fattar vad jag menar, se den och ni kommer förstå hur jag menar. Ni får liksom ta det med en nypa salt).


Ledig dag idag, har gjort nada. Nada = sjungit och skrivit halva dagen. Mina grannar lär tro jag är dum i huvudet när jag låter improvisationen flöda. Tonerna spricker lite då och då när jag testar mig fram och att sjunga lågt - vad är det? Man blir bättre ju mer man övar - skönt är väl det! Stödet blir bättre och bättre även i min huvudklang och skarvarna blir tätare, vilket gläjer mig.

Följde med Gustav till hans mormor en sväng också. Det luktade precis som hemma hos gammelfarmor! Kaffe och gammal tant. Satt med ett fånigt leende på läpparna hela tiden just för det. På vägen hem hämtade jag ut ett paket med nya jeans. Jag lovar, jag hade glömt känlan av jeans som sitter precis som dem ska. Det är har inte hänt mig på år! Jag måste testa i timmar i vanliga fall och får oftast nöja mig med ett par som antingen är lite lösa i midjan eller över vaden. Underbar känsla att äntligen ha något som sitter!!

Imorgon blir det jobb igen och nu ska jag ta mig en spakväll! Slänger in lite bilder på Dave Navarro åt er!




Nat

Yes, please!







Allt detta finns hos Gina Tricot!

You're a lie

Nu är den äntligen officiellt släppt! SOM JAG HAR LÄNGTAT! Åh, längtar ännu mer tills plattan dimper ner i postlådan, vilket det kommer att göra på realeasedagen 22/5! Tvivlar inte en sekund på min Gud, inte heller på Myles men kan inte låta bli att undra hur fan man toppar den förra plattan "Slash" där ALLA låtar var as good as can be! Magic all the way trough the tunnel.

Trots mina funderingar säger magkänslan mig, efter att ha nött "You're a lie" hela dagen, att den här, den här plattan kommer att knulla dina öron over and over again, Natalie. Jag är helt upp över öronen kär i Myles röst, Slash gitarriff får det att kittla i magen, Todds melodier på basen genomborrar hela kroppen och Brents beat på trummorna får hjärtat att hoppa extra snabbt att lyckorus! Oh, god I can't wait for the rest!  

Liksom förra plattan är denna också producerad av legendariske Eric Valentine!
Lyssna och njut!!


"Hä e sô hä knöll te öron"

Nat

Women seem wicked when you're unwanted

Min absoluta favorit bland alla The Doors magiska låtar!



Blev uppringd av Bänkt igår
som frågade om jag kunde köra musik på lågstadiet och jag tackade självklart ja (arbetsnarkoman). Så jag har vistats på lågstadiet idag, väldigt trevligt! Träffade Anny som är nyutbildad lärare - ösnkar jag också var klart, önskar att jag fick börja någon gång också!

Annars då? Igår kväll
ville sig inte avloppet längre och vi fick en swimmingpool inne i badrummet. Vi ringde och de sa att de skulle komma innan frukost idag. Men icke. Morsan ringde fick "vi kommer strax" till svar, jag stack och tränade och tänkte "det där tar inte lång tid". Väl hemma igen står badkaret på högkant och inte fasen skulle de vara klara på länge... Så jag fick lov att köra "turkdusch" och slänga mig iväg på jobbet. Mitt hår ser ut som om min katt käkat upp det och kräkts upp det igen. Nice. Hemma nu och det ser fortfarande ut likadant, what to do?!


Rough day

Vaknade av mig själv strax efter sju imorse, underligt. Hann somna om en sväng innan de ringde in mig till jobbet - det var bara att slänga på sig palterna och pallra sig iväg. Måndag morgon, första dagen efter lovet, tror ni ungarna snackade mycket eller? No shit. Drog även på mig glasögonen, inte ofta jag har dem på jobbet, och fick den dumma frågan "Oj, har du glasögon på dig?". "Nej, det är en illusion". Fast det sa jag aldrig, jag svarade bara artigt "Ja".



Hemma på sen lunch just nu men ska strax dra iväg för några timmar till!

Jag tänker bo i min sportbh

Använde min nya sportbh för första gången idag, den sitter så jäkla bra mot kroppen (dvs inte för hårt och inte för löst) och är fruktansvärt skön. Den kommer nog att användas en hel del utanför träningstiderna.... Då man inte vill ha BH men inte vill vara utan heller. Någon mer som känner att bh kan vara förjävla obekvämt?

Speciellt de som man kan ta av banden på, som är strapless så att säga, och har det där jävla gummibandet som skaver så fort man råkar bli lite varm...


Tog en lång powerwalk på strax över en timme i vårsolen! Stannade till hos grabbarna i studion också!


pannkakssöndag! Offrar mig...laktos </3

Är fortfarande sjukt fint väder ute, man får lite ångest över att man inte tagit sig upp till Kläppen såna här dagar, har faktiskt inte ens varit upp till Byråsen. Menmen, nu ska jag skutta iväg till pianot och öva!

Slash E5



Så jävla bra.

Come Clarity

Mm, really: come clarity. Ibland hatar jag mig själv. Jag är för passionerad och för mycket av en drömmare. Stark, ja. Man klarar nästan alltid det man vill klara. Allt löser sig. På nått sätt. Ja, jag har väl lite för höga krav på mig själv. Ibland. Aldrig för låga i alla fall...haha. Gillar inte att ge upp och gillar inte att se andra ge upp. Tanken på att ge upp och att "jag är för dålig" slår mig dock allt för ofta. Men jag kan om jag vill. För det mesta. När det inte involverar andra.

Ge mig gnista för fanken! Musikhögskolan, framåt marsch!

Stackars den som inte bryr sig

Vad är väl en fredagkväll utan en tur på puben? Haha, blev en tur ut igår också, en mycket lugn utgång dock! Satt här hemma i goda vänners lag och tog någon på gott. Christina som jag inte sett på år och dag kikade förbi! Väldigt skönt att träffa henne igen! Hon har dock spelning idag så hon följde inte med ut sedan, det förstår jag!

Vi konstaterade återigen att vissa situationer är konstigare än andra, inte logiska nånstans faktiskt.

Kvällen var hur som väldigt trevlig
men efter tre kvällar på vift var jag oerhört trött.... Ikväll får bli en lugnt kväll (jag har sagt det förut också va?). Ärligt talat så har jag varit ute 3 av 4 helger i månaden de senaste månaderna, ålderskris eller bara lagomt mycket efter med min "jag är 18, jag kan göra vad jag vill"-fas?




På tal om utgångar, dans och musik så måste jag säga att jag tycker det är sjukt tråkigt att det inte blev någon Avicii-konsert i Globen igår kväll. Ni har säkert läst om det, att en plattform rasade, men alltså har dem inte tillräckligt med rutin för att veta hur många som kan stå och hoppa på en sådan läktare/plattform samtidigt?! Det har ju kommit fram nu att de till och med varnade för att det skulle rasa men tömde aldrig plattformen på folk utan lät dem fortsätta att hoppa. De flesta var dessutom underåriga..och så rasade allt mitt under "Levels", kul. Dock är en ny konsert utlovad och vill man inte gå får man pengarna tillbaka.

Nu ska jag fixa mig själv brunch (not late at all) och sedan ta mig ut i solskenet!

Nat

Hardcore Superstar

Ursäkta, dåliga bilder coming up!






Nat

The vow, en film som garanterat kommer få en att grina



Hur bra verkar inte denna då?! Typsik Nataliefilm.... Nästan som The Notebook, fast den är jävligt svår att slå. Den här kommer nog att ligga precis under den. Hoppas man kan få den i bra kvalle snart!! Längtar!!

Andra filmer jag är sjukt sugen på att se är: Niceville, War Horse och This means War. De verkar grymma! War Horse är väl en sann historia btw?



Jag lovar, bilderna kommer!
Satt i SD minnet nyss och de visade sig att jag tagit HS bilderna med mobilen. Inte ett enda kort på dem ligger på kameran...





Yes, fingret åkte upp också.... Nån jävla idiot (he was) kom fram och skrek åt mig.

Han: Du har fel kost!!!
Jag: Va? Hur kan du säga det?
Han: Jag är expert, jag ser väl själv. Du har fel kost!
Jag: Men alltså, varför? Är jag för tjock, är jag för smal, är jag grön i ansiktet?!
Han: Du vet själv, du är sjuk.
Jag: Eh, alltså jag har ingen aning om vad du menar....vafan
Han: Det vet du visst!

Sen stack vi, vi orkade inte med honom. Han hade skrikit till mina vänner att: "ER VÄN HAR JU FÖR FAN ANOREXIA!". You don't do that. Vafan, bara för att jag är smal och senig betyder inte det att jag automatiskt har någon sorts ätstörning. Jävla skitsnubbe. Jag vet väl bäst själv om jag är sjuk eller inte - tro mig. Jag äter nog antagligen mer än han gör. Haha.

Nat

Kaaaaalas


We don't celebrate sundays!!

Goooooooood mornin babes!

Allt gick väldigt, väldigt snabbt igår! Var först på Englandsmöte (woohooo!!) och sen var det time to go! Några bärs, en trevlig chaffis och massa grym musik senare var vi framme. Vände på ordningen så att fyllematen kom först sen drog vi till öltältet! Missade Billion Dollar Babies men träffade dem senare - lika glada och trevliga som alltid!

Hardcore Superstar skötte sitt jobb galant och vi hoppade och skrek som dårar, jag och Amanda! Ingenting ovanligt dock, haha! Orkar inte riktigt koppla in varken kamera eller iphonen just nu så bilder får ni senare!

Nu ska jag göra mig klar för födelsedagsfirande i Fössbyn, finaste käraste Erica fyller 18 år idag, GRATTIS GODING! ♥

Nat


RSS 2.0