Animal kingdom

HALLÅ!

Glömde att skriva i tidigare inlägg att; DET ÄR INGEN VANLIG DET FÖR DET ÄR AMANDYS FÖDELSEDAG, HURRA, HURRA, HURRA!! Lite sent men jag tror det uppskattas ändå. Stort grattis till världens grymaste vän! I älsk däg!

Har suttit på en typ släktmiddag så här på kvällen - faktiskt väldigt trevligt. Cj's släkt är väldigt trevlig! Men nu blir det bullar och film trots att jag är förjävla mätt redan!

/Nat

Thai Boat och nattdopp

tjenare fuckers. har ni det bra?

Har fått mig en släng av förkylning som satt sig i näsa och hals och kunde fan inte andas när jag vaknade igår men trots det (man är ju liksom inte lat) så följde jag med svärmor till Tyresö för att agera smakråd, hur fint som helst!

Efter hennes shopping drog vi och handla och sen blev det bullbak! We did it my way on the highway - alltså klippta bullar med mycket fyllning, annars är det ju bara bröd? Bullar är ju känt för att ta lite tid med alla jästiderna så det var knappt så att jag hann och duscha innan vi skulle käka middag.

Vi tog cyklarna till Skanstull och käkade middag på Thai Boat allihopa - båt + thaimat = awsome. Jag tror fan min mage växte 5 cm. Efter en grym middag så drog jag och Cj vidare till Årstaviken och badade, badkruka som jag är tog det mig 5 min att komma ner, trots att det var rätt varmt. Skäms nästan över att säga att det var mitt första dopp för i år och antagligen mitt sista.

Blöta och trötta i kroppen cyklade vi hemåt, jag blev påkörd av en annan cyklist som kom i 120 ner för en backe och cyklade rakt in i en folkgrupp. Fint gjort hurru.

Väl hemma väntade te och bullar, en skön säng och en varm dusch, helt perfekt dag alltså.





Thai Boat, riktigt trevligt ställe och väldigt bra mat!




Nattdopp, inte så kallt som väntat.

/Nat

I'm a bitch, I'm a lover, I'm a child, I'm a mother

I'm a sinner, I'm a saint, I do not feel ashamed.

Glömde skriva att vi skulle på bio igår också.
Vi drog på bio igår! Jag, Cj och Carl Magnus. Alla vi käkade middag här hos fam. Öster, nice and easy, sen började det bli lite kort om tid innan vi skulle hämta ut biljetterna så vi fick skjuts av svärmor till Sergel. Väl där stack vi och hämtade biljetterna, jag stoppade dem i väskan utan vidare och sen drog vi på en snabbvisit hemma hos Monséns på Malmskinnargatan, helt sjukt fint hus och lägenhet! Satt där och snackade sen drog vi till bion, kanske lite väl sent.

Väl där drog jag fram biljetterna och både jag och Cj konstaterade att det var sal 9, stack dit med alla grejer vi hade, kom lagom till reklamen, men så var det någon som hade tagit en våra platser? Alla tre kollade på biljetterna och blev förvånade. Så vi satt oss längre ner, tänkte under tiden vi flyttade oss att - så här såg inte trailern till den här filmen ut - hmm.... Och efter ca 10 sek utbrister Cj: Vi är på fel bio! I absolutley knew it. Jag hade lagt märke till att det stod Söder högst upp på biljetterna men inte tänkt ett steg till.

Illa kvickt stack vi ut från salongen och jag börja asgarva medan killarna också kom på att vi inte bara var i fel salong utan helt fel bio. Så. Jävla. Roligt! Tur för oss så gick Harry P på Sergel i rätt tid så det var bara att boka om och få biljetterna på återförsäljning.



Vaknde i mosre och kunde inte andas alls - typ. Helvetesjävlaskiiiiit! Bakade igår för att jag hade tråkigt. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Gå på museum tråkig som jag är? No fuckin idea. Egentligen så borde jag stanna inne och kurera. Men det känns ju så jävla dumt att inte göra något när man är hos någon annan. Get it?

/Nat





Hammer of the north

Cj har dragit på jobbet så jag sitter här och funderar på vad jag ska göra idag.. Har ingen som helst fantasi! Har lust att bara gå och strosa lite men vet inte riktigt var, dock svinigt tråkigt att göra själv. Så vi får se.

Käkade lunch med moster igår, sen gick vi till Kista Galleria och kikade runt lite, hittade ett linne för 29:-. Drog sedan tillbaka hit, livrädd för larmet är jag, men det gick bra. Egentligen inte rädd för larmet, bara att jag ska göra fel. Haha. Coward.

När alla kommit hem käkade vi sen drog vi ut till Haninge golfbana/Årsta slott. Jag - spela golf? Aldrig i livet, vad fan tror ni. Nepp, efter att ha sagt "jag kan inte" typ 100 gånger var jag tvungen att testa ändå, och jag är ju inte en naturbegåvning precis. Men jag missade inte bollen mer än en gång, det var ju duktigt iaf. Yeah right. Jag ägnade mesta tiden åt att spana in Cj och fota familjen med deras nya kamera, haha. Vi slutade kvällen med puttävling, något jag faktiskt kunde vara med på, haha, sämst av fyra men det gick inte sååååååååååå jävla dåligt.



Nej, idag blir en lugn dag. Måste kolla igenom lite dokument osv. Boka tid för nytt pass, planka på arlanda är inte så smart. Ska fixa mig och försöka komma på något. Usel bloggare är jag också, don't you think? What's fun about me liksom, att jag är jävligt likgiltig some times eller att mitt humör är som en berg- och dalbana?

/Nat


There's a devil in the church



Sticker ut till Kista och moster ett par timmar! Ciao

/Nat

6 timmars resande

Japp ikväll somnar jag gott nere i nedervåningen här i Enskede Gård tillsammans med min babe! Efter en felkörning i mora (vi skulle lämna ett par skidor), en kisspaus och ett stopp i Insjön på Lager 70 m.m var vi framme här - 6 timmar efter start - men vad gör det när vi inte hade någon brådska?

Efter en härlig dusch i duschrummet och god middag ska vi slänga oss i soffan och kolla på när när Johnny D försöker spåra Londons värsta mördare - Jack the Ripper. Aldrig sett förr (yeah right, kan se den hur många gånger som helst!). Gissa filmen (gissa bajset? gissa inälvorna kanske?)

Hade gött rockers - det ska jag!

/Nat

plasma held together by gravity

Fish n´ chips for dinner! Väldigt onyttigt men så jäkla gott. Haha, i brist på dagstidingen så fick det bli hemköpsbladet!



/Nat

Someone like you



/Nat

Tar den stora väskan

Inte nog med att Cj kommer hit ikväll, jag följer även med honom ner på onsdag eftermiddag! Han jobbar dag alla dagar (12-17) så den tiden kan jag göra annat - typ planera inför dopen jag ska medverka på! Och gå till brittiska ambassaden... haha. Så bra vi kommer att ha det!

Men nu ska jag slänga mig i duschen och sen försöka komma på vad jag ska packa... Wish me luck!

/Nat


Ljudet av ditt hjärta

"Jag kände nästan smaken av återföreningens sötma i luften, en dogt som skiljde sig från hans ljuva andedräkt. Tomheten när vi var åtskiljda hade sin egna bittra eftersmak, något jag inte medvetet lade märke till förrän den försvann. Den fanns ingen laddning i utrymmet mellan oss. Stillheten var fridfull - inte som lugnet före stormen, utan som en rofylld natt utan antydan till oväder."

På nästan fyra veckor har jag inte träffat min fina pojkvän. Inte har det var en dans på rosor precis. Imorgon kväll säger jag bara, imorgon kväll.

/Nat

Lingerie and stuff

Har som sagt varit i Mora idag med Sandra, riktigt skön dag har det varit! Dum som jag är så glömde jag sätta i minnet i kameran så har inga bilder från dagen men däremot har jag bilder på fynden jag gjorde! 3/4 är underkläder, haha. Men har "växt ur" mina Bh:ar. Känns konstigt eftersom man liksom inte är i puberteten längre. What the fuck, växer boobsen ska man vara glad? Inget att klaga på!


Hade kollat på den här innan och nu fanns det bara en kvar - i rätt storlek! H&M 75:-!


Den är beige egentligen, men ni vet hur det blir ibland.. H&M 129:-!


Det står Nat på den, ser ni det? Åhlens 49 :-!

Sen köpte jag även ett pack med tre par svarta string på Cubus för 19:-. 19 spänn! Det är ju helt galet!

/Nat

Moraway

Morravej ska åka längst the moraway today. Haha, har alltid blivit retad för mitt efternamn och blivit kallad för "moravägen", alla tycker det är hemskt kul. Det var inte kul då och det är ju inte blivit roligare. Nog för att jag alltid blev retad för allt när jag var liten så var liksom det här toppen på snoppen. Skillnaden är att jag inte bryr mig nu - eftersom jag är van. Vi återgår!

Yes, jag, Sandra och Sara tar en tripp till Mora, dels för att dumpa Sara på tåget för att hon ska "hem" till Ö-sund och dels för att bara åka iväg och ta en dag för oss själva. Det behövs kan jag ju säga!

Nu ska jag klä på mig sen ska jag dra och göra Hemköp arga genom att växla min dricks, hehe.

/Nat

Dbv -11, over and out!

ÄNTLIGEN är den jävla veckan över. Den var inte så jobbig som den brukar, det var faktiskt rätt lugnt. Sen var det ju drygt ändå, speciellt igår liksom. Menmen. Livet har sina goda stunder *host*. Men som alla har sagt hela dagen - det löser sig alltid.

Svinigt trött och ska hoppa in i duschen nu innan jag tar på mig myskläder (igen) och lägger mig i soffan framför tv:n. Jag lär väl somna. Känns som att ögonen är nere vid kinderna, typ.

Har bara nån bild sådär och det är från igår! Min mobil är broken btw, har ju en slidephone men måste ha den öppen hela tiden för att det är seg cider på insidan. NICE!



/Nat

..

Tack den fegisen som kommenterade anonymt. Jag är i lättare deprission vilket är samma som psykisk obalans. Är jag kapabel till att mörda någon för det? Knappast, aldrig i livet. För alla männsikor är olika. jag har faktiskt människor i min närhet om du inte tror det och det är inte utan hjärna och hjärta jag skriver. TANKAR inte TYCKE. Min bokstavskombo är N-A-T-A-L-I-E.



Jobbig kväll. Oj, så jag tycker om min Linnea, världens bästa - finaste! Saknar dock min älskling extra mycket den här kvällen när allt är slut, när alla är med sina, när jag återigen ska lägga mig i sängen ensam. Som vi har haft problem för att det är jobbigt att vara ifrån varandra, mest mitt fel som är kanske lite mer sotis än erkännt (faktiskt, gillar inte att dela med mig), men det är alldtid jobbigt att vara ifrån den man tycker om allra mest. Jag älskar min man, det gör jag, och som sagt tid har ingen betydelse. Allting har en första gång. Även den första separationsångesten.

/Nat




Grannarna

Man blir helt i chock när man läser på Aftonbladet eller sitter vid tv:n och försöker förstå vad som har hänt i vårt rika grannland Norway eller Nöri som man säger här i Mlg. Hur kan någon vara så hjärtlös? 84 barn har hittats livlösa hittills. Barn, hur kan man vara så jävla hjärndö att man dödar barn. Usch det är hemskt! Hoppas verkligen att mannen de anhållit för båda dåden är det verkliga gärningsmannen. Även om de säkert kommer att hitta någon till person så hoppas jag att 84 är den slutgiltiga siffran. Sjuka människa. Stackars Norge.



Sista jävla dagen idag, hur gött? Förjävla! Jobbade till 02.15 inatt men ikväll blir den nog tidigt - hoppade trots allt in för en annan tjej igår! Ja alltså ska iaf försöka gå vid 9 idag, om det går och om det inte går också, haha.

Det var iaf en trevlig kväll igår, många fina vänner var där så det var bara roligt att jobba! Bla Miss Vain var där i vimlet! Full fart var det också. Både jag också Millan fick plocka igår så det kändes skönt!



Sitter och äter "frukost" just nu, starx duschen och fix sen lunch. 3 timmar till nästa arbetspass men det känns bra. Jag kan ju inte var så seg att jag inte hinner duscha, fixa mig och äta - eller kan jag?

/Nat


Hur bra som helst!




Vad är väl bättre än en hyllningsplatta till ett utav världens bästa skivor? Ah, okey det finns en del men just att göra en hyllningsplatta till Nevermind är grymt. 20 år sen  den släpptes, 17 år sedan Kurt Cobain gick bort. Blev uppriktigt förvånad när jag kollade på Foo Fightersdokumentären och Dave själv sa att Kurt tagit självmord. Sanningen lär förbli en gåta..

Näst sista dagen idag och jag tror jag jobbar längre idag, Emelie kunde inte jobba så jag kanske får ta hennes pass. Både skönt och inte, menmen, ju mer lön desto bättre.

/Nat

Olyckan

Jag har ambulansen, brandbilarna, poliserna och räddningstjänsten. Överallt. Hela dagen. DBV går aldrig undan olyckor. Värst är det när det händer någon man känner. Jag har, efter den här natten, insett precis varför Sverige har 18 års åldersgräns på körkort. 16-åringar är INTE kördugliga. Tråkigt att onödiga saker ska behöva hända för att någon inte är tillräckligt aktsam. Menmen.


Varit hos tandläkaren - sista gången gratis. Varför inte efter att man FYLLT 20? Hm.. Ska käka, fixa ansiktet och sen dra på jobbet. Idag, fredag och lördag kvar! Och städdag också..



/Nat

dag 3

Hemma, tom lägenhet, ska käka sen sova. Är trött på att sova ensam, varken vill eller tycker det är särskilt skönt. Iaf inte en längre period. 3 days down, 3 to go. Söndag är städdag så man kan ju glömma att man får sova då, det är en ofrivillig arbetsdag utan lön, men vad spelar det för roll bara det blir rent?

Nej nu börjar det bli skitsnack. Tack och godnatt.

/Nat

Dave Grohl





Charmig karl det där! Depp är mitt första val av make och Dave ligger på en säker andra plats.

/Nat

Natti natt?

Bättre med folk och en bättre dag idag. Tyckte synd om Linneá som inte alls kände sig bra, var nog bara bra för henne att gå hem och det är inget som hon ska må dåligt över!!

Tror inte det är möjligt med bättre stämning än den vi hade idag men det kan ändå bli en bättre dag imorgon! Onsdag är det både fart och inte fart. Lasse Stefans drar så in i bängen mycket folk upp till parken att man aldrig vet vad man ska förvänta sig.



Jag saknar Cj helt galet mycket! Även om det är bra att sakna så lovar jag att tiden går fan inte saktare än när man väntar på något, eller i det här fallet, någon.

/Nat

in the land of the deltablues

Nej, min första arbetsdag var inte topp. Linneá, Camilla och Marielle gör dock dagen 1000 gånger bättre så vi får hoppas att resterande 4 dagar rullar på utan vidare intriger. Godispåsen jag köpte igår verkar iaf vaar till nytta, haha. Mest för Mattias verkar det som! Nädå, skämt å sido. Man får lära sig att stänga öronen något jag kan men inte använde mig av igår. Inte konstigt stubinen blev avklippt och hälften så lång. Men ja, inga större fel som världen bryr sig om, jag gör bara som jag blir tillsagd.

Nu ska jag käka lunch, halvsminka mig och sedan åka på det som jag fruktat sen i vintras: Morfars urnsättning. Hejdå, för alltid.

Hur säger man det? Jag har legat sömnlös hela natten och funderat. Inte för att jag vet om jag tror på ett liv efter detta men i min värld just nu, så finns inte morfar längre men han har stått i en urna sen i vintras ändå fortfarande "tillgänglig" att titta på och nu finns en sten. En sten? Jag har aldrig tyckt om stenar. Jag pratar hellre till en urna än till en sten. Dock helst ingetdera.

Måste skynda, men vi hörs brothers and sisters. Förmodligen ikväll eftersom mina arbetstider är ett skämt. Ha ha ha ha.

/Nat

4 timmar till jobbet

Rätt dåligt med folk ute igår, mest malungsfolk bara för att Farbror Fläsk spelade i tältet. Även Jonas och gänget spelade, som "förband" åt Fläsk, haha. Stod hos Marielle (som inte hade några kunder) hela kvällen men drog hem en timme innan stängning.

Fyra timmar till jobbet drar igång och jag tror nog att det blir rätt mycket folk! Var ju och lärde mig hur kassan funkar igår men jag är ändå skiträtt för att slå in fel bongar. Eller inte göra klart för att jag glömde ta ut kvittot. Eller göra fel med notan. Jag har inte jobbat såhär på i alla fall 10 månader liksom - och då med en annan kassa. Sånt här är alltid svårt, första dagen är alltid svår. Men det ska nog gå bra!


Jonas och gänget


detta var vad jag fan när jag kom hem..

Hörs imorn, börjar 3 varje dag! Like you care.

/Nat

ay, there's the rub



/Nat

Helvetesveckan är här, dam dam dam

Jag lovar att jag hatar dansband av hela min själv, just därför har jag valt att jobba nere i centrum där ingen jävla dansband spelas - iaf inte lika mycket. Varför är det inte vi som har Sweden Rock eller liknande? Come on, dansband? Ta bort texten och alla låtar är lika.


Ska iväg på infomöte klockan nio så det är bäst jag slänger mig i duschen!



/Nat

Time




(samtliga bilder är tagna av moi)

/Nat

Musikens påverkan



Man kanske skulle hoppa ur pyamasen och göra något vettigt? Nää, klä på mig - ja, göra något vettigt - öh nej. Liksom igår kväll så är jag helt ensam här hemma och då vet väl alla vad som händer? Mm, precis det bilden säger.

/Nat


Checklist

  • Haha, jag har fått lära mig att bröst inte slutar växa när puberteten är över.
  • Jag har efter en månad äntligen fått reda på varför jag det kliar, ofta är blött och vaxigt i mina öron (euuuw), jag har tydligen en vaxpropp som tydligen är ett samband med varför jag har rethosta! Nice.
  • Alla mina favvovakter är här, inklusive världens bästa och coolaste Mattias!!
  • Trots att jag ville jobba så mycket som möjligt så börjar jag inte förrän på måndag... Menmen, det ändras väl snabbt!
  • Ja, jag var en riktigt kärlekskrank och gjorde något som Lärarjäveln antagligen gillar och ja, jag har använt mig utav allt du lärt mig både på och utanför lektionerna! Som ni kanske vet skrev jag ju brev här om kvällen, jag postade bara ett och det var till min älskling. Ett typ kärleksbrev. Trodde det skulle komma fram igår men icke det kom fram idag. Jag fick inte det reaktionen jag ville ha när han ringde mig i morse. Tänkte att han skulle smälta det snabbare, he did but it took some time, haha.
  • Nu på kvällen fick jag dock ett meddelande med det finaste av ord och mitt hjärta smälte ännu en gång!
  • Nu ska jag strax möta upp världens bästa Mandy!



/Nat

As the sky changes

Malung 21.36:


Malung 21.50:


Malung 21.54:



Somnade i badkaret, ett under att jag inte vaknade av att jag låg under vattnet. Ser ut som ett russin men len är jag bannemig! Som en riktig barnrumpa!

Lunch och sen måste jag ta reda på mina arbetstider och träffa my new boss... och vaktisarna! Åh vad jag saknar vakterna, de gör helvetesveckan en aning bättre!

/Nat

skitväder

Ja, eftersom det är ett jävla skitväder ute så ligger jag kvar i sängen och kollar på spartacus. Det är inte värt att gå ut för vad fan ska man göra? Dansa och sjunga?



/Nat


Friends sing together, la la la la




It doesn't last forever

solen alltså. Det var inte så varmt som termometern sa så himla länge. Vindarna var inte varma. Men lite sol blev det!

Gick och mötte upp Just och Karl för en glass och fick sällskap av Caath och Lea också. Varit ute sen ett lite dryg och kom hem nyss  - jag som inte skulle gå så mycket idag, haha.



På tal om något helt annat så verkar det som att det kommer att bli en grym musikhöst här i Sverige!

11/10 - Red Hot Chili Peppers, Ericsson Globe
12/10 - Red Hot Chili Peppers, Ericsson Globe

3/11 - Mark Knopfler + Bob Dylan i Malmö Arena!
3/11 - Machine Head & Bring me the Horizon, Fryshuset Arenan
4/11 - Mark Knopfler + Bob Dylan, Globen (biljettsläpp på min b-day 8/8)!
18/11 - In Flames,
Trivium, Ghost
, Hovet Sthlm
19/11 - In Flames, Trivium, Ghost, Scandinavium Gbg
28/11 - Hammerfall, Lisebergshallen Gbg
29/11 - Hammerfall, Fryshuset Arenan Sthlm
9/12 - Motörhead, Lisebergshallen Gbg
9/12 - Deep Purple, Hovet Sthlm
10/12 - Deep Purple, Scandinavium Gbg
10/12 -
Motörhead, Fryshuset Sthlm
12/12 - Motörhead, Conventum Örebro
13/12 - Motörhead, Sporthallen Sundsvall
15/12 - Motörhead, Pontushallen Luleå


/Nat

Burn your face upon the crome

Äntligen!! Fint väder och sommarvärme. Tack! Har precis avnjutit en god lunch och ska återigen sätta mig ute i solstolen och vänta på finbesök av Cathrin och Lea!

Funderar på att ta mig årets första dopp senare under dagen badkruka som jag är. Medelhavet är det som gäller om jag ska bada. Eller badkaret. Jag tycker om badkaret bäst. Dock kan man ju inte hänga på en luftmadrass i det...



/Nat

Haha, ja blir bara så glad...


Gee, my lollipop is great

Såhär har min dag sett ut:



Det har pättrat i fingrarna så jag drog till kyrkan och kliade elfenben! Vår kyrka är fan inte an ordinary church. Hur många kyrkor anordnar hårdrocksfestivaler och hårdrocksmässor?


Busungarna Tilda och Elida!


världens gladaste o gulligaste unge Hilma!



mötte ankor på vägen hem, i bland glömmer jag att jag bor på landet...

Gick hela vägen till Grimsåker och tillbaka (ett par km) och när vi kom tillbaka så drog vi på Lidl som öppnade här, haha, shit det märks att man bor på ett svinlitet ställe. Alla är ju så äckligt nyfikna, och så var det typ 1000 pers därinne och handla nu. Jaja.

Mina benhinnor har tydligen tagit stryk av mina dagliga promenader, antar att det är mina nya träningsdojjor som jag är ovan. Hoppas bara inte på inflammation! Vet hur det brukade vaar förut när man lirade boll fortfarande... så fort man skaffade nya dojjor så tog benhinnorna stryk! Nu blire mat!

/Nat

The Letter



Satt och skrev brev hela kvällen igår, jag fick något sorts ryck. Jag gillar att skriva (well, you know ofc..) men det händer sällan. Hade glömt hur mycket jag tycker om att skriva brev! Längtar verkligen till de kommer fram, töntigt men sant. Kanske borde gå och posta dem snart också, haha...

Ingen träning idag om det inte blir en powerwalk mot kvällningen, haha, jag behöver ju inte träna varje dag. Blev ingen kyrka igår heller så kanske ska ge mig ett nytt försök idag!

/Nat


No way but the hard way

well hi there monsters

Gav min mor en goodiebag med badsalt, teer, ost, vingummin och lite annat smått - passar bra när man  inte har så mycket pengar!



glömde dock köpa det jag verkligen skulle köpa så jag lär väl ner igen..haha. 18 och dement ♥
På lördag börjar Dansbandsveckan igång och då får ni fasen inte många uppdates. Hard work is going down, jag ska fasen slita arslet av mig för att tjäna ihop pengar!

/Nat

This is gonna hurt



Stort grattis till Mika och Mora mi på födelsedagen!

Ska dra på mig facet och dra ner och köpa present åt morsan strax, har bestämt vad jag ska ge henne. Enkelt men smart!

Gic och la mig lägenheten i natt för att jag bara inte orkade med de resterande 4 här som inte går och lägger sig förrän solen stiger igen. Sov inte så mycket bättre men lite iaf. Vet inte vad det är med mig men jag tränar fasen varenda dag just nu, LITE varje dag. Igår kväll blev jag så rastlös att jag tog en lång intensiv promenad och i morse körde jag ett mindre mag/rygg-pass för att hålla ryggen rak. Hm. Jaja, det är väl bra.

Ska ta mig till kyrkan idag och spela lite piano också, skönt! Men nu ska jag fixa mig!

/Nat

I like them! Or do I?



Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker om de här skorna eller inte, 899:- på Modekungen.se - om ni ville veta. Det lutar mest åt att jag gillar dem fast jag vet inte....


Sjuuuukt snygg tröja också från Modekungen.se, 499:- (tror jag)!



Även denna är snygg, helst köpt i någon storlek större än normalt så att man kan ha den till leggins ha den som myströja! Från Gina Tricot.

/Nat


when i was young I never needed anyone

Var och fikade med fina Erica tidigare idag för att sedan av en slump träffa på Mika och sedan även Sandra, Victor o Andreas! Fint väder har vi haft också men nu regnar det såklart.. Mlg </3. Nu ska jag strax ner och inhandla en present till min mor som fyller år imorn. Have no clue of what to give. Senare ikväll så ska jag förhoppningsvis träffa mig hjärta Amanda, som jag saknat henne!



Just trust the voice within.

/Nat

Hole Hearted


Grillkväll i kvällssolen






fem fruntimmer och nog fan gick det lika bra som alltid, killar som säger att tjejer inte kan grilla kan ju slänga sig i väggen.

/Nat

Clouds are white

Nu fasen är solen äntligen framme, kan det vara så jäkla svårt att knuffa bort molnen? Haha. Tog en promenad till Ida istället för att fota och det slutade med att vi ska dra ihop lite folk och grilla ikväll! Hoppas de andra vill, vore ju sjukt skönt nu när det är så fint väder.



/Nat

all the people that you see in the night

Jag är helt jävla slut vill jag lova. Började morgonen med att köra magövningar tills jag kom på att jag typ har 5 yogafilmer. Jag brukade ju köra Yoga rätt ofta förut för magens skull men på senare tid har det blivit mindre med det tyvärr! Jävligt bra träning att köra hemma är det iaf! Filmerna är på 1 timmars pass och oftast i 3 olika delar. Körde en film i morse och jag har fasen inte varit så jävla dö i kroppen på länge. Haha.



Får se vad jag hittar på resten av dagen, halvlek i SVE-AUS just nu, kanske ska kolla klart på den.. Rätt fint väder så man kanske skulle ta en tur och fota lite och kanske lära sig kameran ordentligt också - självklart tillsammans med massa bra musik!

/Nat

Meet Jessica Rabbit

Hon må ha stora bröst (menade som äkta, då filmen hon är med i utspelar sig på 1940-talet och första bröstoperationerna gjordes på 60-talet...) men hon är fasen inte pinnsmal (och jag tror nog inte hon har tränat heller, kvinnor gjorde inte det på den tiden) och hon är sångerska. Sjukt snygg är hon. Kan tänka mig att många av er INTE har sett filmen "Who framed Roger Rabbit?", se den då för Jessica Rabbit måste ju vara den snyggaste tecknade kvinnan ever. See for yourselves..





/Nat


I want you, All tattooed, I want you bad


Brud redo för pizza och film med vännerna,

Pizza blev det och när vi väl kände oss redo för att kika på en rulle vid tio snåret ringer Rappe och säger att de har bil and are ready to go - om jag vill köra. Haha, jag och Yrsa packade ihop oss och drog iväg, tog bilen och drog iväg med grabbarna - film fick vi kika på en annan kväll!

Inte så värst rockigt i Vansbro men skönt att komma ifrån alla synders hemska håla (överdrivet, hell yeah, man får väl tänka på de som bro här och tycker om det...)! Halv fyra hoppade jag i säng och var uppe vid nio och drog ut och joggade vid halv elva, GÖTT.

Nu ska jag göra mig lunch medan resten av alla lata jävlar här hemma sover!

/Nat


He's a lumberjack and he's okey



Malung är helt enkelt ett riktigt skitställe. Det du inte vet om dig själv vet alla andra. Sen är alla extremt sega på att bestämma sig, det finns fan inte ett skit att göra här mer än att träna, äta och klippa sig, utan man måste åka minst 7 mil för det. Kul va?

Säkert ett bra ställe att ha barn på - när de är små. Det är en jävla PRO-kommun. De vill att ungdomarna stanna här men utvecklar inte byn till något mer - och vem fan vill stanna då?

Kommunen snackar om att de vill bygga ett stort "center" med bio, café, bowling och butiker - och vad gör de? De sponsrar Experium i Sälen i stället. DET är INTE att bygga ut Malung, det är att bygga ut Sälen, som är en vinterord längre in i skogen, visserligen tillhörande kommunen men dit kommer det mycket folk ändå. De har inte gjort nånting för ungdomarna här mer än att ge dem den högsta sommarjobbslönen i Sverige.

Bygg det där jävla stället nångång! Bygg hellre ett stort jävla hus med aktiviteter istället för att riva upp trottoarerna och plantera nya träd.

/Nat

Freakin nattuggla

Can't sleep, can't eat. Fint. Känner att jag är i desperat behov att förklara en sak: JAG HAR SEPARATIONSÅNGEST.
Så in åt helvete. Det är normalt - beslutsångest, tänker på alla hinder, låter tiden gå osv... and it's driving me nuts.

Hell yeah London is a awsome place!! Jag har blivit tjatad på 10000000 ggr om att "kärleken inte får hindra mig", well it doesn't. Visst det är något som jag ser som ett hinder - ett mindre. Kanske. Eventuellt. Det kommer att bli svårt men vi ska klara det! Ett större hinder är stipendium osv, ordet som är nödvändigt använder jag mig inte av.

Sen att jag kommer att få hoppa upp en klass eller två i piano är väl inte mer än rimligt - men om teorin är som repetition, ja vad ska jag göra då? Glida och sacka eller hoppa upp och få två klasser och bli utanför - IGEN? Oh gosh do I fear that! Yes, det lilla tuffa bruden här är äckligt rädd för att vara ensam, but come on wouldn't you be?! Visst, sen tänker jag nu negativt. Hade jag tänkt positivt hade min tanke snarare varit: Klart jag hoppar upp en nivå och får lära känna två klasser! Men jag har separationsångest så det funkar inte så i min hjärna just nu.

Jag ordbajsar visare... som tur är så flyttar ju min käraste Ulrica across Europe with me fastän hennes slutstation är en timme ifrån mig typ. Smartiepants is going to Oxford (fast inte OU)! Sedan har jag även finaste Olivia i London som lovat att hjälpa mig, haha! It's a lot going on in my head.

Sen har vi den ultimata frågan som jag ställer mig själv flera gånger om dagen; vad ska jag göra om det inte som jag tänkt mig att det skulle vara?

Ni ska veta att jag att jag absolut är inställd på att prova, vafan tror ni? Helt klart, alla gånger, jag har ju velat det här länge! Men OM det inte skulle vara så bra som jag tänkt mig, om jag inser att det trots allt inte var vad jag ville, om jag helt enkelt inte vill plugga (observera plugga!) vidare som musiker? Kommer alla att ta mig för en mes då? Ett misslyckande? OM jag mot all förmodan inte skulle trivas så vill jag fan inte höra något rykte om "hon som inte klarade av skolan", för envis är jag och gör jag något - då gör jag klart det. Eller egentligen, vem fan bryr sig? Då får de tro det, jag håller huvudet högt ändå.

ÅH SNÄLLA TANKAR SLUTA SNURRA! Jag har separations ångest, för tredje gången där beslutsångest ingår på köpet.


/Nat


Early bird gets the worm




Spartacus all day loooooong.

I miss my love, it's hard to paint a picture without him sometimes, it just gets less colourful.

/Nat

The horse he sweats with fear - we break to run

G'day mates!

Kul att resten av sverige har fint väder för det har inte vi! Alltså vafan är det här? Malung = 6 soldagar om året varav 4 är mitt i vintern. Typ. Skitmalung.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, vaknade lite sent och har fortafarande skavsår så någon jogging blir det inte idag. Eller blir det? Jag måste städa det vet jag, haha, mitt rum ser ut som ett bombnedslag.

/Nat

If you think it's easy doin' one night stands, Try playin' in a rock roll band

AC/DC har helt och hållet rätt med låten: It's a long way to the top if you wanna rock n' roll. Så sant som det är sagt.

Var ute och spelade lite minigolf i kvällssolen med några fina flickor och sitter nu framför tv:n och är impad över att damerna vann över USA med 2-1, wööööööw!!





/Nat

What is it?! Caught in a mosh!

Haha, jag tog ca 400 bilder under helgen så det finns en hel del på lager åt er fortfarande! Har varit nere och fikat med Yrsa, vi fick fick oss en lång behövlig pratstund. Härligt! Tog dock inga bilder, jävlar vad dålig jag är på det alltså. Då blir det inte lika kul att läsa, haha.


Haha, en brud som var sjukt trött på fotografen. Inte så vackert, men det är insidan som räknas.

Har haft för mig mycket Londonfasoner de senaste dagarna med papper hit och dit m.m. Börjat få grym seprartionsångest också, vilket är normalt och något man alltid går igenom tydligen. Kalla fötter helt enkelt! Men, man vet ju inte hur det är förrän man är där! Det kommer säkerligen att bli hur bra som helst - allt löser sig!!

/Nat

See the nowhere crowd, Cry the nowhere tears of honor

Mer blandade bilder grån Göteborg! Vi hade det riktigt bra, jag och min babe, men nu dröjer det minst 3 veckor tills vi ses igen... Menmen, man ska ta vara på det man har och vi gjorde det bästa av tiden! Vi träffades på en rockkonsert i Malung (ja, vi kände väl till varandra innan) så det känns förbannat bra att göra


JULI, inte JUL


tur att en av oss är snygg iaf, haha


grapparna på hard rock!


På väg hem från stan för att äta middag!


Utanför Ullevi, stog och kollade på alla som köat i minst en dag..


Synen man aldrig trodde man skulle få se, helt jävla underbart!


The Big 4!

/Nat

METALLICA!






Hjärtat bankade hårt i bröstkorgen när introfilmen drog igång på skärmarna, så klev de ut och "Hit the lights" började dåna i öronen och överröstade pulsen. Ingenting i hela världen kunde slita mina fötter från platsen jag stod på just då. De fortsatte med Master of Puppets, jag kan inte ens beskriva känslan, jag kan inte beskriva konserten med ord. Magiskt? Helt sinnessjukt, hä va så hä knöll te öron, öronorgasm, mindfuck - något i den stilen fast ännu mer krydda. Kolla bara på bilderna, en bild säger mer än 1000 ord. Word på den. Jag vet inte ens vad jag ska skriva, jag råder er som missade söndagskvällens konsert även på tv att gå in på SVTPlay.

Den här konserten kommer att sitta kvar i mig ett par dagar framåt. Jag har inga ord, bara bilder och filmer. The memory Remains allsång var gudomlig, det var den även på de flesta av de andra låtarna. There's no need to explain every song cause they all were perfect. Jag saknade dock Nothing Else Matter och Wherever I may Roam. Nej nu får ni bilder och filmer att njuta av så hörs vi rockers! Det kommer mer bilder också, ni får ju inte alla på en gång! Am I evil?

BTW! Hur jävla coolt tror ni inte det var att vi fick se HELA (okey, inte hela eftersom Slayer hoppade) BIG 4 spela tillsammans, hur jävla glad och förbluffad tror ni inte man kände sig när Dave och James kramade varandra. Man kände sig varm, ritigt varm!










Det kommer myyyyyyycket mer!

/Nat

THE BIG FUCKIN 4 @ ULLEVI NR. 2!

Yeeeeeeeah! Hate, I'm your hate. Hehe, japp hur tyckte jag att konserterna var?

Anthrax
Förvånande bra utan Scott Ian - faktiskt! Joey Belladonna såg inte en dag äldre ut än vad han gjorde förra året, han ser faktiskt ut som Dio i profil, haha. Blev besviken över att de inte spelade Belly of the Beast men de spelade både Caught In a Mosh (öppningslåt) och Madhouse! Bra ös i dem, bättre än vad det var i nästa band iaf.....



Megadeth
Eftersom jag sett Anthrax tidigare och tycker bättre om Megadeth hade jag stora förhoppningar - men jag blev en aning besviken. Dave verkade ha problem med sången i början och man hörde knappt vad han sjöng... Han mummlade ganska rejält men det gick över. Min gissning är han sjöng lågt för att han brukar göra det OCH för att han kanske hade för mycket medhörning? Kommer till varför jag tror det. Det blev dock bättre och bättre ju längre in de kom! Dock måste jag säga att föregående band hade bättre energi. Men Symphony of Destruction var mmmmm!


Slayer

Slayer är inte ett av mina favvoband men Mr. Araya är ju bara för cool. Kerry King måste dessutom vara den tyngsta, hårdaste människan i hela rockvärlden. Seriöst, haha. Det är Slayers grej att vara typ oense, which suits them well. Arayas leende gör så att man skrattar eftersom man ser den lille tonårssnubben som är där inne, jävlar vilken mysgubbe han är! Kan inte vara lätt att spela trash när man inte får headbanga men han lever upp till allt han är ändå! Raining Blood var lätt bäst.


Metallica

Metallica, Metallica, Metallica! Jag borde egentligen skriva ett helt eget inlägg om det här va? So shall be it. Ni ska verkligen få njuta av ett helt eget inlägg om hjältarna!



/Nat


The memory remains - THE BIG FUCKIN 4 @ ULLEVI!

HEMMA! Inte skönt - men det har varit helt helt sjukt bra hårdrockshelg!

Åkte med världens bästa Mami Anna och hennes Metallicagalne Peter ner till Götet, bättre sällskap får man leta efter! Hade som sagt gjort två stycken blandcd's och jag tror väl att de var rätt uppskattade? Haha, lockade fram en hel del skratt ur dem iaf! Hehe.

Cherry Pie drar igång på stetron och Anna och Peter börjar garva;
Peter: hahah, alltså när är du född?
Anna: Hon borde ha varit född....ja bra mycket tidigare!
Jag: 92'....haha!
Peter: 92?!

Efter ett stopp på BK, att ha blivit en leksak rikare och ha berättat & lyssnat historier i sammanhang till de olika låtarna vi lyssnat på så var vi framme i Götet. Det var bara Cj som fattades, haha. Men honom hittade vi snart. Snabbare än vad vi hittade P-plats iaf, haha. Sedan blev det ett lättre "ses där hemma" eftersom Mami och Peter bara skulle på Maiden - fast det är ju inte så bara!


sonisphere 2010, läääängst fram, höhö.



Jag och Cj tog en lugn hemmakväll hos Nanna och Simon med barnen och la oss tidigt för att orka in till stan på lördagen. Och på lördagen hängde vi inne i stan hela dagen, träffade upp skidgrabbarna med farsor och tog först en öl på Hard Rock för att sedan ta en tur till i affärerna.

Vi orkade inte hela turen en gång till så vi drog hem och käkade med "familjen", sen skulle vi egentligen träffat de andra meeeeen de hade bättre för sig - vi också. Vi drog på bio, gött vill jag lova! Sen träffade vi på Jonatan, Mattias, Karl, Petrus och Oskar så det var trevligt! Tyckte dock att kvällen var så seg med allt fram och tillbaka om vi skulle festa eller inte så vi drog hem och sov!



Dagen D

Drog in relativt tidigt, vandrade lite i stan, chillade utanför domkyrkan (?) och käkade rejäl lunch/middag sedan drog vi mot Ullevi och chillade där istället, lyssnade på soundcheckarna och tog oss nån öl och satt i solen. Ja, och självklart köpte vi en obligatorisk tisha - vad fan trodde ni?

Själva Big 4, det får ni vänta med att få läsa tills imorgon! Elak? Inte ett dugg, höhö. Ni skulle aldrig orka läsa det annars, knappt så ni orkar läsa det här. Jävla ordbajsare jag är. Hörs imorgon!

/Nat

Off to Gothenburg!

Yeeeaaaah, om typ ca 90 min så bär det a mot götet, Nanna m fam, big 4 och sist men absolut inte minst Cj! Ska bli riktigt skönt att bara åka iväg trots att ekonomin har haft ljusare dagar!

Har nyss käkat frukost så nu ska jag väl gå och sätta på mig facet och fixa håret! Tror jag skippar uppdateringar under helgen, no time. Vi kanske ses om ni ska dit och om inte så kommer det att gå 6 h livesändning på SVT på söndag så ni kan ju kolla ändå! Titta efter mig, höhö. Impossible.

Hare gött rockers!

/Nat

RSS 2.0