Aliens?

Alltså, Vita Huset gjorde idag detta uttalande; Ingen av den mänskliga rasen har blivit kontaktad av en utomjordisk närvaro.

Helt random kom det här yttrandet. Det är första gången som det förnekar att utomjordingar existerar. Då måste jag bara få fråga: om de inte haft någon kontakt med dessa untomjordiska varelser som inte existerar, varför har de då undvikit att svara på frågan i sådär en 50 år?
De var ju snabba med att förneka att Area 51 fanns först, för att sedan erkänna som det som flygvapnets militärbas, men då började de istället neka till att ett forskningscenter finns inom området. Men om det nu inte finns något inom området Area 51 varför är det då så jävla välbevakat av alla de soldater som inte är och tjänsgör i resten av världen? Otroligt komiskt att området ligger i en uttorkad sjö. Det gör det inte alls misstänksamt. I alla fall inte misstänksamt för någon slags forskning, inte nödvändigtvis rymdforskning, då en uttorkad sjöbotten är en perfekt startbana.

Nej, vettekatten om aliens finns sådär som vi hittat på, antagligen inte men jag måste då erkänna att jag fasen inte tror att vi är de enda i hela evighetsstora rymden som har en befolkad planet. Jag tror inte direkt att jorden är det enda stället med liv liksom. Vatten är ju kemiskt och nog finns det nog andra planeter som har samma förutsättningar som våran, alltså förutsättning för att kunna ha liv.

någon annan som känner lite lika kanske?

Nat

Kommentarer
Postat av: Sander

Hallå, Area 51 och Area 52 användes för utvecklingen av kärnvapen... De provsprängde hur många bomber där som helst. Perfekt ställe att göra det på dessutom, en stor öken, ingen kommer till skada av radioaktiviteten. Det gick turistbussar till bergen i närheten av Area 51 för att kolla på atomsprängningarna (på stort avstånd givetvis). Finns massor av filmer och bilder från turister som var dit. Klart dom inte säger "Tjena ja vi testar superbomber här vill ni se?". Därför stängde dom senare av ytterliggare större område kring Area 51 efteråt så det inte går att stå på bergen och kolla. Numera jobbar inte så många människor där längre, men antagligen bedrivs olaglig forskning där och det där därför stället fortfarande är hårdbevakat. Just sayin'...

2011-11-09 @ 13:43:22
Postat av: Nat

Jojo, sant sant! "The hills have eyes" gjordes inte utan anledning! Nej, alltså jag bortsåg från just atombomnings-testerna! Du har så rätt så om att stället liksom är väl valt och det har används för annat :) Syftade dock mest på att man vet att de har hållit på med atombomber och nej, turister får inte vara nära området för radioaktiviteten men att det inte finns så många alternativ på olaglig forskning på en så väl vald plats. Det var mest att den mest troliga platsen för denna typ av forskning skulle vara area 51 :)

2011-11-09 @ 15:39:10
URL: http://nataliemorravej.blogg.se/
Postat av: A

De förnekade aldrig att de existerade, bara att vi människor aldrig blivit kontaktade av någon slags utomjordisk varelse, ganska så radikal skillnad...

2012-03-17 @ 15:37:26
Postat av: A

De förnekade aldrig att de existerade, utan att människan skulle ha blivit kontaktad av någon slags utomjordisk varelse, ganska så radikal skillnad...

2012-03-17 @ 15:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0